ابراز نگرانی سازمان جهانی حفاظت از حیات وحش wwf از انباشت تعهدات انجام نشده در کوپ ۲۹
زمان تقریباً به پایان رسیده است. سال آینده می تواند برای آینده سیاره تعیین کننده باشد. با افزایش درجه حرارت به سطوح بی سابقه و اثرات فاجعه آمیز اقلیمی رسیده ایم که در سراسر جهان ویران مکننده است، نیاز به اقدام فوری و تحول آفرین برای حذف سوخت های فسیلی، تغییر سیستم های غذایی و توقف و معکوس کردن تلفات طبیعت هرگزاینقدر بزرگ نبوده است.
بیست و نهمین کنفرانس اقلیمی سازمان ملل متحد (COP29) در زمان بسیار مهمی برگزار میشود، زیرا همه کشورها ملزم به ارائه طرحهای ملی آب و هوایی - مشارکتهای تعیینشده ملی (NDCs) - در دوازده ماه آینده هستند. هدف گذاری این برنامه ها در پیشبرد سرعت اقدامات اقلیمی در سال های آینده بسیار مهم خواهد بود. ممکن است تا سال 2030 بدون گام های بزرگ رو به جلو، جلوگیری از گرمایش جهانی از بیش از 1.5 درجه سانتیگراد واقعا غیرممکن شود.
رئیس جهانی سازمان تغییر اقلیم و انرژی و WWF و رئیس COP20، گفتند: «این سالی برای اقدام در زمینه آب و هوا است. COP29 باید سکوی پرتاب تغییرات فوری و متحول کننده باشد. راه حل های بحران اقلیمی اکنون در دسترس ما است، اما بدون بودجه کافی نمی توان آنها را با سرعت و مقیاس مورد نیاز اجرا کرد. ما به سادگی نمی توانیم اقدامات مهم را بیش از این به تاخیر بیاندازیم.
وقت آن است که روی آینده خود سرمایه گذاری کنیم. یک هدف جدید و بلندپروازانه مالی برای آب و هوا که نیازهای کشورهای آسیب پذیر و در حال توسعه را برآورده کند بسیار مهم است. بدون اطمینان در تامین مالی، کشورهای در حال توسعه نمی توانند تعهدات اقلیمی خود را افزایش دهند. پس از سالها شکست وعدهها، این اجلاس باید دوره جدیدی را برای تامین مالی آب و هوا و ایجاد اعتماد جهانی آغاز کند.
رئیس اقلیم و انرژی WWF ایتالیا، گفت: "فاجعه های آب و هوایی مداوم، از جمله رویداد فاجعه بار در والنسیا، تایید می کند که اولین تهدید برای ایمنی شهروندان و جوامع در سراسر جهان، بحران آب و هوا است. اگر بخواهیم احتمالی برای محدود کردن گرمایش زمین به 1.5 درجه سانتیگراد و اجتناب از بدترین تأثیرات بحران آب و هوا داشته باشیم، اقداماتی که در طول پنج سال آینده انجام می دهیم بسیار مهم خواهد بود. همانطور که کشورها برنامه های جدید آب و هوایی ملی خود را توسعه می دهند، باید اطمینان حاصل کنند که اقدامات سریع و تحول آفرین را به سرعت اجرا می کنند. همه کشورها باید با گنجاندن طرح هایی برای حذف تدریجی سوخت های فسیلی در استراتژی های ملی خود نشان دهند که تعهدات خود را اجرا می کنند.
برای محدود کردن گرمایش زمین به بیش از 1.5 درجه سانتیگراد، انتشار گازهای گلخانه ای باید تا سال 2030 تا 43 درصد و تا سال 2035 باید حداقل 60 درصد کاهش یابد و تا سال 2050 به صفر خالص برسد. سازمان جهانی حفاظت از حیات وحش از وضعیت امروز جهان و تعهدات روی میز انباشت شده بسیاری از کشورها ابراز نگرانی کرد.
🆔
@azambahramiran