Фильтр публикаций


Репост из: تست
در فضای انقلابی #۱۳_آبانماه_۵۸ که شور بر شعور غالب بود، تصمیم به اشغال سفارت آمریکا، در یک جمع ۵نفره چند جوان ناپخته دانشجوئی مرکب از #اصغرزاده، #بیطرف، #میردامادی، #سیف_اللهی و #باطنی از اعضای دفتر تحکیم وحدت تکوین یافت و سپس با اضافه شدن افراد دیگری مثل سعید حجاریان، معصومه ابتکار، عباس عبدی، کمال تبریزی، علی‌اصغر زحمتکش، محمد هاشمی اصفهانی، اکبر رفان، محمدرضا خاتمی، محسن امین‌زاده، رحمان دادمان، شمس‌الدین وهابی، وفا تابش، محمد نعیمی‌پور، حسین شیخ‌الاسلام، احمد حسینی، حسین کمالی، محمد چمنی، محمدعلی جعفری، محمدحسین شریف زادگان، محمد رحمتی، محمدجواد مظفر و عزت اله ضرغامی که اغلب آنها جزء نیروهای جوان انقلابی بودند و در سر شور انقلابی داشتند گروه بزرگتری شکل گرفت و از دیوار سفارت آمریکا بالارفتند و باارتکاب بزرگترین اشتباه و خسارت بارترین اقدامات و گروگان گرفتن۴۴۴روزه بیش از ۵۰ دیپلمات آمریکائی، #خود به شهرت و مقاماتی نایل آمدند، اما با این اقدام خویش ملت ایران را به مدت ۴۰سال تحت گروگان آمریکایی ها در آوردند، بدون اینکه حتی یکی از ۵ شرط آنها برای آزادی گروگان ها عملی شود!
#اصلاحات #موسوی_خوئینی_ها
@akbaralami


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘چه دلهایی که در غربت امید دیدن روی وطن دارد
@akbaralami


◻معصومه ابتکار: «تسخیر سفارت آمریکا هزینه داشته، ولی فوایدش خیلی بیشتر بوده است».

✍️حق با خانم #ابتکار است، زیرا گرچه در اثر اشغال سفارت آمریکا و خصمانه شدن روابط میان دوکشور، ملت ایران تاکنون به گروگان آمریکایی‌ها درآمده و طلائی‌ترین فرصت طلائی برای رژیم جاه طلب #عراق فراهم شد تا با تجاوز به کشورمان جنگ ویرانگر و خانمانسوز ۸ساله‌ای را به ملت ایران تحمیل و لاجرم هزار میلیارد دلار به ایران خسارت مادی وارد و سبب به شهادت رسیدن حدود ۲۲۰ هزار نفر، معلول شدن بیش از ۶۷۰هزارنفر و اسارت ۴۲ هزار نفر از بهترین و ایثارگرترین جوانان این کشور و تباه شدن ۸ساله بهترین فرصت‌ها و عقب ماندن کشورمان از غافله رشد و توسعه اقتصادی و همچنین ۴دهه خصومت ورزی و تحمیل تحریم‌های اقتصادی و صرف هزاران میلیارد دلار برای خنثی‌سازی دشمنی‌ها و تبدیل شدن پول ملی کشورمان به بی‌ارزش‌ترین پولهای دنیا، گسترش فقر و اعتیاد و بیکاری و دهها پیامد دیگر شد، اما در عوض فوایدش برای اشغال‌کنندگانی مانند ابتکار بسیار زیاد بود و باعث شد آنها حتی تا سطح معاونت ریاست جمهوری هم ارتقاء شغلی یابند!
@akbaralami


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘سخت نیست، آسان هم نیست؛ «من آیت‌الله نیستم»!

ایکاش طلبه‌هایی که بطور خودخوانده و یا بکمک چاپلوسان، یکشبه آیت‌الله و یا حتی دکتر آیت‌الله شده‌اند و برای بدست آوردن مفت و مجانی چنین القاب رانتی دلشان هم غنج می‌زند، در همین حد صداقت و تقوا داشتند و مانند محسنی اژه‌ای اینگونه واکنش نشان می‌دادند.
اژه‌ای با رفتارهایی از این دست، روز به روز موقعیت و جایگاه اجتماعی خود را در میان مردم ارتقاء می‌دهد.
@akbaralami


🔘«پهباد» در خدمت توزیع کنندگان مواد!؟

◻بدلیل برخی رفیق بازی‌هایی که گاه در انتخاب وکلای تسخیری برای پرونده‌های خاص در واحد مربوطه کانون وکلای مرکز صورت می‌گیرد، در این سن و سال به عنوان وکیل تسخیری یکی از متهمین حمل مواد مخدر تعیین شده‌ام!

◻بنابراین امروز برای حضور در دادگاه موکلم، به دادگاه انقلاب اسلامی استان تهران مراجعه و قبل از دادگاه با چند تن از زندانیان حاضر درباره وضعیت زندان و شیوه تامین مواد مصرفی توسط زندانیان معتاد سوال کردم؟
جمعبندی پاسخ زندانیانی که مورد سوال واقع شده‌اند در پی آمده است:

◻انواع مواد مخدر در زندان به راحتی در دسترس است و تنها تفاوت آن با بیرون از زندان در میزان مرغوبیت و قیمت تمام شده انهاست. به عنوان مثال اگر ۱۰ گرم هروئین در بیرون از زندان ۱۵۰ هزار تومان باشد، در داخل زندان حدود ۱۵ میلیون تومان تمام می‌شود.

◻درباره عوامل و نحوه توزیع مواد در زندان پرسیدم، پاسخ دادند که این عمل به سه روش مختلف انجام می‌شود؛
▫توزیع از طریق برخی ماموران داخل زندان؛
▫انتقال مواد توسط برخی ملاقات کنندگان زندانیان؛
▫توزیع توسط زندانیان حرفه‌ای که معمولا مواد خود را از طریق «پهپاد» تهیه و سپس به روش‌های خاص خود براحتی میان متقاضیان توزیع می‌کنند.

◻از دو روش نخست توزیع مواد در داخل زندان باخبر بودم اما اولین بار بود که از شیوه ورود آن به داخل یک زندان بکمک تکنولوژی پیشرفته و از طریق «پهباد» آگاه می‌شدم به همین دلیل از آنهاخواستم در مورد روش سوم توضیح بیشتری دهند.

◻ یکی از آنان گفت، چند نفری در داخل زندان هستند که با گوشی همراه خود مواد مورد نیاز را سفارش داده و موقعیت خود(لوکیشن) را به توزیع کننده مواد در بیرون از زندان اعلام می‌کنند و از این طریق در زمان و محل تعیین شده، مواد سفارشی بوسیله «پهباد» بدست آنها می‌رسد.

◻پرسیدم مگر زندانیان گوشی هم در اختیار دارند؟ پاسخ این بود؛ « پول داشته باش رو سبیل شاه نقاره بزن». در زندان تا دلتان بخواد گوشی موبایل وجود دارد و یکی از معاملات پرسود هم مربوط به خرید و فروش گوشی است زیرا یک گوشی ۶میلیون تومانی به قیمت ۶۰ میلیون تومان عرضه می‌شود!

◻چنانچه این ادعاها درست باشد، می‌توان نتیجه گرفت که اگر ورودی «زندان»، مجرمین غیر معتاد باشند، خروجی آن احتمالا شامل افراد معتاد و دوره دیده‌ای است که با انبوهی از اطلاعات و تجارب جدید وارد اجتماع می‌شوند و این در تقابل با نقش «بازدارندگی» مجازات «حبس» و «زندان» است.
در این صورت آیا مسئولان امر از این فرایند معیوب و شیوه توزیع و مصرف مواد مخدر در داخل زندان‌ها خبر ندارند و منتظرند که یک گروه #هکر با هک کردن دوربین‌های مدار بسته زندان‌ها، آنها را از آنچه در این ارتباط در یک یا چند زندان رخ می‌دهد آگاه سازند تا برای برخورد با آن به تکاپو افتند!؟ و اگر خبر دارند چرا مانع از تداوم این وضعیت نمی‌شوند!؟

✅کانال اطلاع‌رسانی اکبر اعلمی
@akbaralami


🔘تبعیض قضایی چرا!؟

◻مطابق با اصل‏ دوم قانون اساسی ‏، یکی از اهداف نظام جمهوری اسلامی «تامین قسط و عدل»‏ است و برای رسیدن به این هدف و سایر اهداف متعالی نظام بشرح مذکور در اصل دوم، به موجب بندهای ۹، ۱۰ و ۱۴ اصل‏ سوم این قانون، حاکمیت‏ موظف‏ است همه‏ امکانات‏ خود را برای‏ «رفع تبعیضات‏ ناروا و ایجاد امکانات‏ عادلانه‏ برای‏ همه‏، در تمام‏ زمینه‏ های‏ مادی‏ و معنوی»، ‌‌‎ایجاد نظام‏ اداری‏ صحیح‏ و حذف‏ تشکیلات‏ غیر ضرور» و «تأمین‏ حقوق‏ همه‏ جانبه‏ افراد از زن‏ و مرد و ایجاد امنیت‏ قضایی‏ عادلانه‏ برای‏ همه‏ و تساوی‏ عموم‏ در برابر قانون» فراهم سازد.

◻به همین سبب به موجب عموم و اطلاق اصل ۱۴۰ قانون اساسی حتی؛ «رسیدگی‏ به‏ اتهام‏ رئیس‏ جمهور و معاونان‏ او و وزیران‏ در مورد جرایم‏ عادی‏ با اطلاع‏ مجلس‏ شورای‏ اسلامی‏ در دادگاه‏ های‏ عمومی‏ دادگستری‏ انجام‏ می‏‌شود».

◻از منظر واضعان قانون اساسی اجرای عدالت و رفع هرگونه تبعیض ناروا از چنان اهمیتی برخوردار بوده که حتی در ذیل اصل ۱۰۷ قانون اساسی تصریح شده؛ «رهبر در برابر قوانین‏ با سایر افراد کشور مساوی‏ است».

◻براین اساس و باتوجه به موارد فوق و عموم و اطلاق اصل‏ یکصد و پنجاه و نهم قانون اساسی که مقرر می‌دارد «مرجع رسمی‏ تظلمات‏ و شکایات‏، دادگستری‏ است‏. تشکیل‏ دادگاه‏ ها و تعیین‏ صلاحیت‏ آنها منوط به‏ حکم‏ قانون‏ است»، اساسا چرا دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت که از آیین‌نامه خاصی متفاوت با برخی قوانین موضوعه و قانون آئین دادرسی کیفری پیروی می‌کند، به اتهامات کیفری روحانیون رسیدگی کند!؟

◻این تبعیض قضایی با هر توجیهی که صورت می‌گیرد، چرا پرونده شکایت کیفری علیه شخصی که شغل اصلی‌اش #صرافی و #فعالیتهای‌_اقتصادی است و گاهی در موارد خاص لباس روحانیت را بر تن می‌کند، به دادسرای ویژه روحانیت ارجاع می‌شود!؟ و چراهای دیگر که در مجال دیگری مطرح خواهد شد؟
@akbaralami


🔘اگر حدادها چنین نگوید، که بگوید!؟

◻حداد عادل: باید شکرگذار زندگی در این انقلاب باشیم. افراد مومن و خدمتگزار در نسل‌های گذشته، حسرت مشاهده یک روز حکومت دینی را داشتند

✍️ #ابوالمشاغلی که به برکت انقلاب پابرهنگان، صاحب این همه شغل شده و علاوه بر دریافت حقوق و مزایای حکومتی، از بنیاد باصطلاح #مستضعفان هم ۳۰۰۰ متر زمین در #الهیه تهران و همچنین به مدت ۲۵ سال ۷۰۰۰متر زمین در منطقه#هروی دریافت تا بچه‌های مستضعف منطقه را آموزش دهد، باید چنین بگوید!

اما اگر واقعبینانه به وضع موجود بنگریم؛ کدام #شیرین‌عقلی حسرت مشاهده حکومتی را دارد که با انحراف از اهداف شریف انقلاب، گرفتار فساد ساختاری، تقلیدگرایی، تمرکز ثروت‏ در دست‏ یک طبقه نوکیسه، تعمیق شکاف‌ طبقاتی و بسط و گسترش رذیله‌هایی مانند؛ دروغ، تزویر، ربا و رباخواری، ریا و ریاکاری، مداهنه‌گویی، تملق و چاپلوسی، رشوه و ارتشاء، ظلم و بی‌عدالتی، فقر، اختلاس‌های نجومی، غارت و چپاول بیت‌المال، سوءاستفاده از باورهای مذهبی، سفله‌پروری، رواج خرافه و خرافه‌پرستی و بدعت‌های خطرناک، گریز از دین، انزوای بین‌المللی، اعتیاد و قاچاق شده است!؟
@akbaralami


🔘آیا سپرده‌گذاران موسسه مالی اعتباری ملل اطلاع دارند؟

◻شرکت «عمران نوين توس جاودان»، یک شرکت سهامی خاص و از جمله مهمترین شرکت‌های زیرمجموعه «موسسه مالی اعتباری ملل» محسوب که در سال ۸۸ با اهداف خاص تاسیس و در آن زمان «سیدامین جوادی» مدیرعامل موسسه مالی و اعتباری عسکریه(ملل) رئیس هیئت‌مدیره و «محمدرضا مروجی» قائم مقام ملل نیز از اعضای هیات‌مدیره آن بود و هم اکنون؛ «غفور خرامهر»؛ (رییس هیات مدیره)، سید امین جوادی(نایب رییس هییت مدیره) و «غلامعلی طاهری»، «محسن اسعدی» و «علی اصغر فخرائی خسرویه» سه عضو دیگر هیات مدیره این شرکت می‌باشند.

◻سرمایه ثبت شده این شرکت ۱۱۰ میلیارد ریال است که ۹۹.۹۸ درصد سهام آن به موسسه اعتباری ملل و گروه توسعه اقتصاد ملل از هولدینگ‌های موسسه اعتباری ملل و ۲درصد باقیمانده نیز به امین جوادی، اسعدی و فخرایی تعلق دارد.

◻طبق اعلام حسابرس قانونی شرکت در سال مالی ۹۹، «در سال مالی منتهی به اسفند۹۹ و سنوات قبل جمعا به مبلغ ۲۶۰۲ميليارد ريال هزينه هاي مالي تسهيلات دريافتي از بانکها(سال گذشته این رقم ۳۳۲۵میلیارد ریال بوده است) برخلاف استانداردهاي حسابداري، به بهاي تمام شده سرمايه گذاري در املاک و موجودي مواد و کالا(موجودي املاک) منظور گرديده که بخش عمده‌اي از املاک مورد اشاره نیز در سال مورد گزارش به فروش رفته است.

◻در صورت تعديل حسابها در اقلام مقايسه اي صورت‌هاي مالي، سرمايه گذاري در املاک، موجودي مواد و کالا، سود سال و سود انباشته پايان سال هر کدام به ترتيب معادل مبالغ ۱۱۸ميليارد ريال ، ۲۴۵۹ميليارد ريال ، ۷۵۸ميليارد ريال و ۲۵۷۷ميليارد ريال کـاهش و هزينه هـاي مالي بـه مبلغ ۷۵۸ميليارد ريال افزايش خواهد یافت.

◻در سال مالي مورد گزارش، سرمايه گذاري در املاک بهاي تمام شده درآمدهاي عملياتي و زيان سال به ترتيب هر کدام معادل مبالغ ۱۴۳ميليارد ريال، ۲۴۵۹ميليارد ريال و ۲۴۳۴ميليارد ريال کاهش و هزينه هاي مالي و زيان انباشته پايان سال هر کدام به ترتيب معادل ۲۵ميليارد ريال و ۱۴۳ميليارد ريال افزايش خواهد يافت.

◻براین اساس حسب گزارش حسابرس قانونی این شرکت در پایان سال مالی۹۳، «زيان انباشته» شرکت موصوف بيش از ۳برابر سرمايه ثبت شده و جمع بدهيهاي جاري آن به ميزان۳۵۸۷۴ميليون ريال، یعنی ۸۳درصد بيشتر از داراييهاي جاري بوده است.

◻همچنین به موجب گزارش حسابرس قانونی، در پایان سال مالی منتهی به ۹۹/۱۲/۳۰، نتیجه عملیات شرکت در سال ۹۹ منتج به زيان گرديده و «زيان انباشته» در تاريخ صورت وضعیت مالي به مبلغ «۸۴۰میلیارد ریال» به مراتب بیش از سرمايه شرکت(به مبلغ ۱۱۰میلیارد ریال) مي‌باشد و سرمايه در گردش شرکت به مبلغ «۱۱۴۰میلیارد ریال» منفي و شرکت با کمبود نقدينگي مواجه است.

◻طبق ماده ۱۴۱قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت، «اگر بر اثر زیان‌های وارده، حداقل «نصف سرمایه» شرکت از میان برود، هیأت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌ العاده‌ صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت مورد شور و رأی واقع شود. هرگاه مجمع مزبور رأی به انحلال شرکت ندهد باید در همان ‌جلسه و با رعایت مقررات ماده۶ این قانون سرمایه شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهد. ‌
در صورتی که هیأت مدیره برخلاف این ماده به دعوت مجمع عمومی فوق‌العاده مبادرت ننماید و یا مجمعی که دعوت می‌شود نتواند مطابق مقررات‌ قانونی منعقد گردد هر ذینفع می ‌تواند #انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت دار درخواست کند.»

◻اکنون این پرسش مطرح می‌شود که چرا این شرکت و سایر شرکت‌های زیان ده زیرمجموعه موسسه اعتباری ملل باوجود زیان‌ده بودن آنهم در این سطح، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند. بتدریج در گزارش‌های بعدی به این پرسش پاسخ خواهم داد.

✅کانال اطلاع‌رسانی اکبر اعلمی
@akbaralami


🔘اطلاعات خود را از طریق لینک زیر ارسال نمایید

از زمان به اشتراک گذاشتن یادداشت‌هایی در این کانال در مورد عملکرد موسسات مالی و اعتباری از جمله «موسسه اعتباری ملل»، افراد متعددی با تلفن همراه اینجانب تماس گرفته و با اشاره به ‌سوءعملکرد بعضی از این موسسات و نیز میزان بهره‌های دریافتی آنان، خواهان اعلام یک نشانی تماس برای ارسال اطلاعات و مستندات خود، شده‌اند.
این عزیزان می‌توانند هرگونه اطلاعات و مستندات خود را از طریق لینک زیر به پروفایل اینجانب ارسال نمایند: @Akbaralami1333

✅کانال رسمی اطلاع رسانی #اکبر_اعلمی
@akbaralami


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘بازدید رئیس‌جمهور از پمپ بنزین!

در مجلس که بودیم، هرگاه نماینده یا نمایندگانی وقت مجلس را با تذکرات و طرح‌های آبکی خود بیهوده تلف می‌کردند، با تقسیم بودجه سنواتی مجلس بر زمان تلف شده، ارزش ریالی وقت تلف شده را محاسبه و با کوبیدن آن بر سرشان، آنها را شماتت می‌کردیم که چرا فلان مبلغ به بیت‌المال خسارت وارد ساخته‌اید؟
حال حکایت #پمپ‌بنزین گردی جناب رئیس‌جمهور است و اگر بودجه‌ سنواتی که به نهاد ریاست جمهوری اختصاص یافته تا امور مملکت را ساماندهی و بشرح وظایف مقرر در قانون اساسی و مفاد سوگندنامه ریاست‌‌ جمهوری عمل نماید را بر مدت زمانی که ایشان و همراهانش و عوامل تلویزیونی صرف بازدید از پمپ‌بنزین میدان فردوسی کرده اند تقسیم نماییم، «هزینه فرصت»، بالغ بر صدها میلیون تومان خواهد شد.
در این صورت به رئیس‌جمهور باید گفت؛ بجای این قبیل کارهای سطحی و نمایشی بیهوده که مصداق ضرب‌المثل «بخیه به آبدوغ زدن» و «گره به باد زدن» است، کشور و مردم را دریابید و اوقات گرانبهای خود را صرف امور کلان و حل مشکلات اساسی کنید.
@akbaralami


اگر بخواهیم در مورد عملکرد شش ماهه ریاست جدید قوه قضائیه داوری کنیم، به حکم انصاف باید اذعان کرد که کسب سالها تجربه در مسئولیت‌هایی مانند؛ تصدی وزارت اطلاعات، سالها اشتغال در قوه قضاییه و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت در یک شخص جدی و مصمم مانند #محسنی_اژه‌ای، نه تنها ایشان را با نقاط ضعف دستگاه‌های مختلف و بویژه دستگاه قضایی کشور و واقعیت‌های تلخ جامعه، نارضایتی‌ها و مطالبات و انتظارات مغفول و سرکوب شده مردم آشنا ساخته، بلکه سبب گردیده تا نوع رویکرد ایشان نسبت به جامعه دچار تحول ولاجرم به‌دور از تجاهل و ریاکاری‌های رایج، واقعبینانه و همراه با تسامح و تساهل و تعاملشان مردمی‌تر و باملاطفت شود.
از همین رو شخصا بر این باورم رفتارهای چندماهه اخیر ایشان و دیدارهای مردمی و سرکشی‌های مداوم و مستمری که نسبت به حوزه مسئولیت خود داشته است، تا این لحظه در مقایسه با اسلاف خود کم‌نظیر است و امیدوارم با تجدیدنظر نسبت به برخی اطرافیان خود و جایگزین کردن نیروهای صادق و توانمند بجای آنها و تهیه لوایح قضایی مناسب در جهت اصلاح قوانین و ساختار قوه قضاییه و آزاد کردن زندانیان عقیدتی موفق شوند.
@akbaralami


🔘از صندوق قرض‌الحسنه «۴۵۰۰۰ تومانی» کمک به مردم، تا بنگاه‌داری و عملیات بانکی ربوی!

◻«صندوق قرض الحسنه عسکریه» که در آذر سال۱۳۶۶، تحت لوای نام «امام حسن عسکری»(ع)، توســط گروهی طلبه به سرکردگی یک #روحانی بنام «سیدامین جوادی» که به فراخور شرایط، گاه با لباس روحانیت و گاه بدون این لباس در محافل ظاهر می‌شود، با سرمایه «۴۵۰۰۰ ریال» در در سال ۶۶ در «مشهد» فعالیتش را آغاز و هدفش را نیز «کمک به مردم و خانواده رزمندگان» و «گره‌گشایی از مشکلات مردم و ارائه تسهیلات آسان به آنان» اعلام کرده بود، اکنون به «مؤسسه اعتباری ملل» تبدیل و به سوداگری اشتغال دارد و مانند سایر موسساتی که قارچ گونه رشد کرده‌اند، به برکت «اقتصاد بیمار» کشور و بستری که باصطلاح #بانکداری_اسلامی در پیش روی سودجویان گسترده، ۳۲۰ شعبه، دهها شرکت متنوع، مجتمع تجاری، پروژه‌های تجاری در جریان فروش، هتل، صرافی و بیش از ۲۷۰ زمین، ساختمان و برج مسکونی، اداری و تجاری و ملک تملیکی مسکونی و تجاری بزرگ و کوچک در کشور دارد.

◻در گزارش‌های بعدی فرایند تبدیل صندوق قرض‌الحسنه موصوف به وضع موجود که تلاش می‌کند به #بانک تبدیل شود را توضیح خواهم داد.
@akbaralami


◻ برخلاف ادعای مطرح شده در شبکه‌های مجازی، عابدین خرم استاندار جدید آذربایجانشرقی، هرگز اسیر گروه تروریستی داعش نبوده، بلکه در ۱۴مرداد ۱۳۹۱ که هنوز پدیده شومی بنام #داعش به‌وجود نیامده بود همراه با ۴۷ نفر دیگر از نیروهای ایرانی در دمشق به اسارت #مسلحین مخالف بشار موسوم به ارتش آزادیبخش سوریه در آمد و پس از گذشت ۱۵۸ روز از اسارت، در ۲۰ دی ۱۳۹۱ آزاد و به همراه سایر اسرا به کشور بازگشت.

◻رونامه وطن چاپ ترکیه مدعی شد این ۴۸ نفر در مقابل ۲۱۳۰ نفر در سوریه که در میان آن‌ها اتباع ترک حضور داشته آزاد شده‌اند.

◻سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق در تاریخ ۱۴ مرداد ماه ۱۳۹۱ در اطلاعیه‌ای از اسرا به عنوان زائر نام برد و اعلام کرد که آنها در قالب کاروان‌های آزاد راهی سوریه شده بودند و در مسیر خود به حرم توسط گروه‌های مسلح ربوده شدند.

◻عبداللهیان معاون وقت وزیر خارجه کشورمان نیز در ۹۱/۰۵/۱۹ ضمن رد ادعای ارتش آزادیبخش سوریه گفت: ما قویا هرگونه ادعای برخی از رسانه‌های گروهی مبنی بر این‌که این زوار از نیروهای سپاه پاسداران بوده‌اند، را رد می‌کنیم؛ این زائران به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی عازم زیارت بودند.
@akbaralami


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔘رئیسی در سخنرانی خود در اردبیل:
"اردبیل مفاخر بسیاری دارد، ما در زمان خود نه «محقق اردبیلی» را درک کردیم و نه «مقدس اردبیلی» را..."

✍️ جهت اطلاع جناب رئیسی باید عرض کنم که «مقدس اردبیلی» و «محقق اردبیلی» دو شخصیت جداگانه نیستتد بلکه هر دو لقب «احمد بن محمد اردبیلی نجفی» از مفاخر اردبیل است.
گرچه از قدیم گفته‌اند که انسان جایز‌الخطاست، اما اشتباهات مکرر آن هم گاف‌هایی از این دست توسط یک رئیس دولت روحانی که در تاریخ ثبت می‌شود، زیبنده کشورمان نیست. بنابراین پیشنهاد می‌کنم که بجای تاکید و اصرار بر لزوم اطاعت‌پذیری و و ولایی بودن اطرافیانتان، چند فرد باسواد، آگاه و مطلع در زمینه‌های مختلف را هم به عنوان مشاور خود برگزینید.
@akbaralami


🔘توضیحات استاندار آذربایجانشرقی در مورد رخداد امروز در معارفه‌اش

من ایشان را نمی‌شناختم‌ وقتی در سوریه بودم من هر روز اینطوری می‌رفتم زیر شلاق دشمن کتک می‌خوردم و بیش از ده بار گلوله گذاشتند در شقیقه‌ام. من امروز پس از این حادثه برای خدمت به مردم مصمم‌تر شدم.

✍️ میان استاندار و علیزاده هر اتفاقی رخ داده باشد عمل #علیزاده در سیلی زدن بگوش استاندار به هیچ‌وجه قابل توجیه نیست.
اما اگر بگفته #خرم، سیلی خوردن اینچنینی یک استاندار او را برای خدمت به مردم مصمم‌تر می‌کند، به رئیس دولت پیشنهاد می‌کنم برای مصمم‌تر کردن مسئولان برای خدمت به مردم، در نهاد ریاست جمهوری یک گروه از امثال علیزاده را برای مصمم‌سازی مسئولان استخدام نماید تا هرگاه مسئولی از خدمت به مردم استنکاف ورزید، عملیات مصمم‌سازی به مرحله اجرا در آید!
@akbaralami


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
در مراسم معارفه سردار #عابدین_خرم که صبح امروز با حضور وحیدی وزیر کشور برگزار شد، یکی از شرکت کنندگان در مراسم که سرهنگ سپاه عاشورا است با رفتن بر روی سن سیلی محکمی به صورت استاندار جدید نواخت و مراسم به تنش کشیده شد و گروههای مختلفی از شرکت کنندگان در مخالفت و موافقت با استاندار جدید شعار دادند.
از قرار اطلاع شخصی که به گوش استاندار سیلی زده، سرهنگ ایوب علیزاده از رزمندگان خوشنام و فرزند شهید است که سالها فرماندهی نواحی بسیج در تبریز را به عهده داشته است و بچه‌های گردان تخریب لشکر بشدت از وی را حمایت می‌کنند.
باید منتظر ماند و دید دلیل این سیلی زدن چه بوده است!؟
@akbaralami


🔘در خانه اگر کس است یک حرف بس است.

◻در واکنش به یادداشتی که با عنوان «فشل بودن شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی و غارت اموال مردم توسط برخی موسسات اعتباری» نوشتم، یکی از روسای متعهد پیشین بانک مرکزی در پیام کوتاهی که برایم ارسال کرد نوشت؛
«ترکیب شورا اکثرا ذینفع هستند و مشتری پول و ریشه مشکل این موضوعه»

◻گفتم که الف، گفت دگر هیچ مگو: در خانه اگر کس است یک حرف بس است.
بنابراین اگر مجلس و دولت واقعا در سودای مبارزه با فسادند، «بسم‌الله» از نهادهای حکومتی از جمله شورای پول و اعتبار آغاز و با اصلاح قوانین بویژه قوانین مربوط به #تضاد_منافع و اعمال نظارت بر اجرای دقیق آنها و عملکرد نهادهای مرتبط و همچنین نظارت مستمر بر عملکرد بانکهای دولتی و خصوصی و موسسات مالی و اعتباری که تجربه نشان داده بسیاری از آنها بنگاهی برای انجماد دارایی‌ها، سفته‌بازی، پولشویی، رباخواری، ویژه‌خواری و قُلکی برای برخی خانواده‌ها و یکی از عوامل اصلی تورم در بازارهای مختلف هستند، ریشه‌های فساد را بخشکانید. البته اگر مصمم و صادقید!

✅کانال اطلاع‌رسانی #اکبر_اعلمی
@akbaralami


◻ با اینکه در صدر این نامه، وضعیت «موسسه اعتباری ملل» از حیث برخی شاخص‌های ثبات و سلامت، «نامطلوب» اعلام شده، قرار گرفتن درخواست موصوف مبنی بر ارتقاء موسسه اعتباری به «بانک» در دستور کار مراجع ذیصلاح، به تعهد دادن هیات مدیره آن موسسه اعتباری مبنی بر اتخاذ اقدامات اصلاحی مورد تائید معاونت نظارت بانک مرکزی بشرح زیر در مدت شش ‌ماهه منوط شده است:
ب) فروش سرمایه‌گذاری‌های غیربانکی
ج) عدم ورود به هرگونه سرمایه گذاری جدید در زمینه غیربانکی و خرید دارایی‌های ثابت
د) رعایت دقیق مقررات و ضوابط ابلاغی بانک مرکزی و انطباق باشاخص‌ها و حدود نظارتی

◻پرسش این است که اگر تشکیلات «جوادی» مقررات و ضوابط ابلاغی بانک مرکزی را مراعات، و بانک مرکزی نیز به مرّ وظایف نظارتی خود در این خصوص عمل می‌کرد، آیا اساسا این موسسه می توانست به موقعیت کنونی دست یابد که اکنون از او می‌خواهند از این پس به رعایت شرایط موصوف متعهد شود؟

◻امیدوارم مسئولان بانک مرکزی، این بار کوتاهی خود در امر نظارت نسبت به فعالیت‌های این موسسه را از طریق توجه و پیگیری دقیق گزارش‌هایی که ارائه خواهد شد، جبران نمایند.
@akbaralami


🔘 فشل بودن شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی و غارت اموال مردم توسط برخی #موسسات_اعتباری!؟

◻هر روزه شاهد تجمع اعتراضی گروهی از #مالباختگان در گوشه و کنار کشورمان هستیم که برای حفظ ارزش سرمایه خود و چه بسا گذران زندگی فلاکت‌بار خویش، به نوکیسه‌های موسس موسسات مالی و اعتباری مانند؛ «کاسپین»، «ثامن الحجج» «ثامن الائمه»، «کاسپین»، «ایرانیان»، «افضل توس»، «آرمان وحدت»، «پدیده شاندیز و «بانک سرمایه» و نظایر آن که هریک به نوعی به جایی وصل بوده‌اند، اطمینان کرده و هستی و نیستی خود را در نزد آنان به سپرده‌ گذاشته‌اند و پس از مدتی سپرده‌های آنان دود شده و به هوا رفته است.

◻کیست که نداند شالوده فعالیت عموم این قبیل بنگاه‌ها و موسسات مالی که بدلیل دسترسی به حجم فراوانی از سپرده‌های مردم حتی گاهی سیاست‌های دولت را نیز خنثی کرده و با رشد حبابی، بازارهای مختلف را به سمت منافع شخصی خود هدایت و به ابرسرمایه‌داران کشور تبدیل می‌شوند، مبتنی بر پولشوئی، سوداگری، بنگاه‌داری، سفته‌بازی در بازارهای مسکن، طلا، ارز و بورس، #ربا، غصب، رشوه، اختلاس، سوء‌استفاده از مقاطعه‌کاری‌ها و معاملات دولتی، مشارکت در ساخت و ساز برج‌ و پاساژهای لوکس و خرید و فروش املاک و حتی زمین‌های موات و مباحات است؟

◻این جماعت برای بحداکثر رساندن سودهای نامشروع خود که به قیمت، افزایش تورم در کشور و فقیر شدن و ریزش انبوه طبقه متوسط به زیر خط فقر و مآلا نابودی سرمایه سپرده‌گذاران می‌باشد، با استخدام برخی قضات بازنشسته و خریدن برخی نمایندگان مجلس مانند چندین نفر از نمایندگان استان آذربایجانشرقی، روسای کمیسیون اصل۹۰، امنیت ملی و سیاست‌خارجی، اقتصادی، ... و اجتماعی برخی ادوار مجلس و شوراهای کلان‌شهرها و مدیران و دست‌اندرکاران دولتی و بانک مرکزی از نفوذ سیاسی بالایی هم برخوردار شده و درصورت لزوم حتی با تهیه مدارک جعلی وارد مجلس و شوراهای کلان‌شهرها شده و از این طریق موانع پیش‌روی خود را هم برمی‌دارند.

◻اکنون این پرسش مطرح است که چرا چنین می‌شود؟
اگر از تفسیر غیرقانونی و اجتهاد در برابر نصی که نسبت به اصل۴۴ قانون اساسی صورت گرفته و به موجب آن بانکداری و بیمه و صنایع و معادن بزرگ که باید به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت باشد، بصورت رانتی به بخش باصطلاح خصوصی(بخوانید سودجویان، فرصت‌طلبان و ویژه‌خواران) واگذار و منشاء و زمینه‌ساز بسیاری از رانت‌خواری‌ها، پدید آمدن #قارون‌های نوکیسه و شکاف‌های عمیق طبقاتی در کشور بوده، صرفنظر نمائیم، عدم نظارت بانک مرکزی و سایر دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی بر موسساتی که مانند قارچ در نقطه به نقطه ایران روئیده‌اند از اصلی‌ترین دلایل رشد چنین موسسات متخلف بوده است.

◻به بیان دیگر اگر مجلس به وظایف تقنینی و نظارتی خود و شورای پول و اعتبار طبق ماده ۱۸ قانون پولی و بانکی کشور مصوب سال ۱۳۵۱ بخوبی عمل می‌کردند و مهمتر از آن بانک مرکزی مطابق با بندهای «ب» و «ج» مواد ۱۱ و ۱۴ همین قانون، بجای گرفتن عکس یادگاری و ادای لوح تقدیر به موسسین اینگونه موسسات، بدون اغماض و بطور دقیق و مستمر به انجام وظایف نظارتی خود شامل؛ «نظارت بر بانکها و مؤسسات اعتباری» و «حسن اجرای نظام پولی کشور و دخالت و نظارت درامور پولی و بانکی» و بویژه «رسیدگی به عملیات و حساب‌ها و اسناد و مدارک بانک‌ها و اخذ هر گونه اطلاعات وآمار از بانکها»، «محدود کردن بانک‌ها به انجام یک یا چند نوع از فعالیت‌های مربوط به طور موقت یا دائم»، «تعیین نحوه مصرف وجوه سپرده‌های پس‌انداز و سپرده‌های مشابه نزد بانک‌ها»، «تعیین حداکثر مجموع وام‌ها و اعتبارات بانکها»، «تعیین شرایط کلی اخذ وام بانک‌ها از اشخاص» و «تعیین مقررات لازم برای مؤسسات اعتباری غیر بانکی» می‌پرداخت، بودن شک اکنون در این سطح شاهد بحران‌آفرینی‌های سودجویانی که در موسسات مالی و اعتباری خیمه زده‌اند نبودیم.
#موسسات_اعتباری
👈لینک‌های مرتبط:
https://t.me/akbaralami/4056
https://t.me/akbaralami/4095
https://t.me/akbaralami/4092
https://t.me/akbaralami/4079
https://t.me/akbaralami/3786
https://t.me/akbaralami/3757
https://t.me/akbaralami/3749
https://t.me/akbaralami/4024
https://t.me/akbaralami/3789
https://t.me/akbaralami/3773
https://t.me/akbaralami/3763
https://t.me/akbaralami/3758
https://t.me/akbaralami/3759
https://t.me/akbaralami/2561
https://t.me/akbaralami/3561

✅کانال اطلاع‌رسانی #اکبر_اعلمی
@akbaralami


Репост из: تست
🔘یک پیشنهاد برای جلوگیری از ابتذال ارزش‌ها!

تجربه و شواهد نشان می دهد که اغلب اشخاصی که در ۴دهه گذشته کلاه مردم را برداشته‌ و زندگی آنها را به خاک سیاه نشانده‌اند و خصوصا بسیاری از دزدان، حرام‌خواران، غارتگران، رباخوران، کلاهبرداران و اختلاس کنندگان برای فریب مردم و به تاراج بردن اموال عمومی، از اسماء مقدسه برای نام‌گذاری موسسات خود استفاده کرده‌اند. حال که در مبارزه با مفاسد موفق نبوده‌ایم، دستکم برای جلوگیری از به ابتذال کشیده شدن بی حد ارزش‌ها و باورهای مردم، پیشنهاد می‌کنم، ضمن حذف عنوان #اسلام از پیشوند و پسوند نهادها و موسسات مالی اعتباری و حذف و ممنوعیت بکارگیری عناوینی مانند؛ ثامن، ثامن الحجج، سیدالشهدا، ثامن الائمه، رضوی، امام جواد، کوثر و ...، در موسسات و بنگاه های مالی و اقتصادی مشابه #ثامن_الحجج، از این پس تنها مجوز استفاده از اسامی مانند؛ #یزید، #شمربن_ذوالجوشن، #حرمله، زیادبن ابیه، عبیداللّه بن زیاد، #خولی، ابن ملجم و یا برای پاسداشت زبان فارسی واژه‌های؛ #یغماگران، #غارتگران، #راهزنان برای آنها صادر شود.
وانگهی زیبنده نام جمهوری اسلامی نیست که عده‌ای فرصت‌طلب به بهانه #بانکداری_اسلامی، با سوءاستفاده از اسامی مقدس در نزد مردم، به رباخواری مشروعیت داده و از این طریق یکشبه ره صدساله را بپیمایند. از ما گفتن بود!
@akbaralami

Показано 20 последних публикаций.

5 535

подписчиков
Статистика канала