دنیای سلامت و دارو


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Медицина


🌍رسانه مطمئن صنعت
«غذا» و «دارو»
برای ارتباط با ادمین و تبلیغات با ما در تماس باشید:
@Universe_RH

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Медицина
Статистика
Фильтр публикаций


رئیس سازمان جهانی بهداشت: از پیشنهادات برای بهتر خدمت کردن به مردم جهان استقبال می‌کنیم

🌍نظر به اقدام دونالد ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از سازمان جهانی بهداشت (WHO) به‌عنوان بزرگ‌ترین تامین‌کننده مالی این سازمان، کشورهای عضو WHO قرار است در مورد کاهش ۴۰۰ میلیون دلاری بخشی از بودجه این سازمان با یک‌دیگر مذاکره کنند.

🌍رئیس WHO در افتتاحیه نشست سالانه هیئت اجرایی این آژانس، ضمن دفاع از از کار و اصلاحات اخیر این سازمان مجددا از آمریکا درخواست کرد که در تصمیم خود برای خروج از WHO تجدیدنظر کند و با سازمان جهانی بهداشت به‌منظور تغییراتِ بیشتر وارد گفت‌و‌گو شود.

🌍تدروس آدهانوم گفت: ما از پیشنهادات آمریکا و همه کشورهای عضو برای چگونگیِ بهتر خدمت‌کردن به مردم جهان استقبال می‌کنیم.

🌍هیئت اجرایی WHO پیشنهاد کرده که بودجه بخش برنامه‌های پایه از ۵.۳ میلیارد دلار به ۴.۹ میلیارد دلار کاهش یابد. این در اصل بخشی از بودجه پیشنهادیِ ۷.۵ میلیارد دلاری برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۷ است؛ از جمله برای ریشه‌کنی فلج اطفال و پرداختن به موارد اضطراری.

@Universe_HM


تشخیص بیماری‌های ریوی با دقت ۹۶.۵۷ درصدی با هوش مصنوعی

🌍هوش مصنوعی (AI) می‌تواند بهترین کمک‌حال یک رادیولوژیست باشد و محققان در حال آموزش‌دادنِ این فناوری برای تشخیص دقیق ذات‌الریه، کووید۱۹ و سایر بیماری‌های ریوی هستند.

🌍مطالعه جدید محققان دانشگاه چارلز داروین (CDU)، دانشگاه بین‌الملل متحد (UIU) و دانشگاه کاتولیک استرالیا (ACU)، ساخت و آموزش‌دادن به یک مدل هوش مصنوعی را برای آنالیز ویدئوهای اولتراسوند ریه و تشخیص بیماری‌های تنفسی توصیف می‌کند.

🌍این مدل با بررسی هر فریم ویدئویی به‌منظور یافتن ویژگی‌های مهم ریه‌ها و ارزیابی ترتیب فریم‌های ویدئویی برای درک الگوهای ریه‌ها در طول زمان کار می‌کند. سپس این مدل الگوهای خاصی را شناسایی می‌کند که نشان‌دهنده بیماری‌های ریوی مختلف است و بر اساس این اطلاعات، آن‌ها را در دسته‌بندی‌های تشخیصی مانند نرمال، ذات‌الریه، کووید۱۹ و سایر بیماری‌های ریوی طبقه‌بندی می‌کند.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/e28018

@Universe_HM


تداوم معضل کمبود پرستار و تعطیلی برخی از بخش‌های بیمارستانی

🌍دکتر احمد نجاتیان، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری:
بخش‌های زیادی از بیمارستان‌ها با وجود داشتن تجهیزات مدرن، اما به‌‌دلیل نداشتن پرستار تعطیل شده‌اند. بخش‌هایی که امکانات تجهیزات پزشکی مدرن دارد، اما پرستار برای به کارگیری این وسایل ندارند.

🌍حوزه سلامت کشور با بحران نیروی انسانی مواجه است و به دلیل اینکه پرستاران بخش عمده نیروهای سلامت را تشکیل می‌دهند این بحران در حوزه پرستاری شدیدتر است.

🌍به‌نظر می‌رسد در سطح ملی، هم مجلس شورای اسلامی و هم دولت باید به این موضوع رسیدگی کنند. هر بار که برای حل این مشکل وارد شدیم بخشی از این مشکلات به‌صورت سطحی مورد توجه قرار گرفته مانند اضافه‌کار که مدتی پیش دیدیم تا حدی حل شد. البته در اصل مشکل پرستاران نبود و مشکل سیستم بود که پرستار را اجبار می‌کند اضافه‌کار بایستند.

🌍هنوز برای استخدام ۱۰ هزار نیرو که رئیس‌جمهوری قول آن را در روز پرستار دادند و پنج ماه است آن را دنبال می‌کنیم اتفاقی نیفتاده است و با مشکلاتی روبه‌رو هستیم.

@Universe_HM


افزایشِ تا ۷ برابری قیمت کیت‌های آزمایشگاهی نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۳

🌍دکتر شهروز همتی، رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت:
حدود ۵ درصد بودجه سلامت کشور در بخش آزمایشگاهی صرف می‌شود در حالی‌که ۷۰ درصد تشخیص، پیشگیری و پیگیری درمان بیماری‌ها توسط آزمایشگاه‌ها صورت می‌گیرد. ارز ترجیحی حذف شده و آزمایشگاه‌ها باید برای پرداخت هزینه کیت‌ها تا ۷ برابر قیمت ابتدای سال ۱۴۰۳ پرداخت کنند. افزایش نرخ ارز و تحریم‌های اقتصادی و محدودیت در خرید کیت‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی در ارائه خدمات تاثیرگذار خواهد بود لذا دولت باید پاسخگو باشد و از طریق برنامه‌ریزی به‌موقع و سریع به این موضوع ورود کند نه این‌که موضوع را مسکوت گذارده و اقدامی صورت ندهد. کاهش بودجه آزمایشگاهی منجر به استفاده از تجهیزات قدیمی و غیراستاندارد می‌شود که دقت و صحت نتایج آزمایش‌‌ها را کم می‌کند. هم‌چنین تشخیص دیرهنگام بیماری‌‌های مزمن مانند دیابت و سرطان، هزینه‌‌های درمان را چندین برابر افزایش خواهد داد و فشار زیادی به بیماران و سیستم سلامت کشور وارد خواهد کرد.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/y21699

@Universe_HM


صادرات داروهای بیوتکنولوژی ایران به ۳۵ کشور

🌍حسین امیرعضدی، دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران:
با وجود تحریم‌های ظالمانه صنعت بیوتکنولوژی دارویی کشور در سال گذشته به ۳۳ کشور و امسال به ۳۵ کشور صادرات داشته است.

🌍صنعت بیوتکنولوژی دارویی ۲ میلیارد دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور دارد و ۶۰ درصد صادرات دارویی کشور مربوط به این صنعت است.
در زمینه قیمت‌گذاری به صنعت بیوتکنولوژی دارویی ظلم شده است، تقاضا داریم که از این پس نماینده بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های مربوط به قیمت‌گذاری صنعت بیوتکنولوژی دارویی در سازمان غذا‌و‌دارو حضور داشته باشد.

🌍امروز از ۱۵۰ محصول دارویی جهانی حوزه بیوتک، ۴۰ محصول در ایران تولید می‌شود که این دستاورد فرایندی ۲۵ تا ۳۰ ساله است.

@Universe_HM


پزشکان مراقب کلاهبرداری با ترفند تماس‌های بیمه‌ای باشند

🌍رئیس پلیس فتا پایتخت از کلاهبرداری از پزشکان با ترفند تماس‌های بیمه‌ای خبر داد و گفت:
پزشکان به‌دلیل ارتباط مستمر با بیمه‌ها، یکی از گروه‌های هدف این مجرمان هستند.

🌍سردار داوود معظمی گودرزی افزود: مجرمان سایبری با استفاده از اطلاعاتی که در فضای مجازی در دسترس است، شماره تماس پزشکان را به دست آورده و با آن‌ها تماس می‌گیرند. این افراد خود را نماینده یا پشتیبان یکی از شرکت‌های بیمه معرفی کرده و اعلام می‌کنند که برای تسویه حساب بیمه یا به‌روزرسانی اطلاعات پزشکان، نیاز به انجام یک مرحله احراز هویت دارند.

🌍در این تماس‌ها، مجرمان اعلام می‌کنند که کدی به‌صورت پیامکی برای پزشک ارسال خواهد شد و از او می‌خواهند این کد را برای‌شان قرائت کند. در حالی که این کد در واقع مربوط به احراز هویت نرم‌افزارهای بانکی پزشک است و با در اختیار داشتن آن، مجرمان می‌توانند وارد حساب بانکی شده و موجودی آن را تخلیه کنند.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/u78101

@Universe_HM


عینک شنیداری Nuance تایید شد

🌍اِسلیورلاک‌سُتیکا (EssilorLuxottica) روز دوشنبه اعلام کرد که سازمان غذا‌و‌داروی آمریکا (FDA) عینک شنیداری غیرنسخه‌ایِ این شرکت با نام نوآنس (Nuance) را تایید کرده است.

🌍نوآنس که راه‌حل مشکلات شنوایی همراه با عینک‌های طبی است در سه ماهه نخست سال جاری در آمریکا و ایتالیا، و در نیمه نخست ۲۰۲۵ در سایر کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، و بریتانیا در دسترس خواهد بود.

🌍قرار است نوآنس در دسترس حدود ۱.۲۵ میلیارد نفر در سراسر جهان که کم‌شنوایی خفیف تا متوسط را تجربه می‌کنند، قرار بگیرد.

@Universe_HM


۴ فوریه؛ روز جهانی سرطان

🌍سرطان زندگی میلیون‌ها نفر را به روش‌های متعددی تحت تاثیر قرار می‌دهد، اما ماهیت ما را تعریف نمی‌کند. ما بیش از یک بیماری و بیش از یک آمار هستیم.

🌍کمپین جدید روز جهانی سرطان ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۷ با موضوع "متحد اما منحصر به فرد" مردم را در مرکز مراقبت قرار می‌دهد و راه‌هایی جدید را برای ایجاد یک تفاوت بررسی خواهد کرد.

🌍این یک سفر سه ساله از افزایش آگاهی تا اقدام است.

@Universe_HM


آغاز آزمایش واکسیناسیون ابولا در اوگاندا

🌍سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز دوشنبه اعلام کرد که نخستین آزمایش واکسن ابولا را در اوگاندا برای گونه سودانی این ویروس آغاز کرده است.

@Universe_HM


بنیاد نووُ نوردیسک: برنامه‌ای برای حمایت از بخش سلامت جهانی نداریم

🌍مدیر علمی بهداشت جهانی بنیاد نووُ نوردیسک گفت که این بنیاد قصد ندارد برای حمایت از بخش بهداشت جهانی که به‌دلیل کمک‌های خارجی با بودجه آمریکا انجام می‌شد، ورود کند، و به تمرکز بر برنامه اصلی بیماری‌های غیرواگیرِ خود ادامه خواهد داد.

🌍فلمینگ کنرادیس افزود: این بنیاد که با شرکت داروسازی دانمارکی نووُ نوردیسک مرتبط، و یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های خیریه جهان است بودجه را برای مقابله با بیماری‌هایی مانند بیماری‌های قلبی، دیابت، و عوامل خطر چاقی در اولویت قرار خواهد داد و برنامه‌ای برای ورود به پُرکردن شکاف‌های هزینه‌های بهداشت جهانی ندارد.

@Universe_HM


درک بیشترِ ویتامین C

🌍بر اساس مطالعه محققان موسسه لینوس پاولینگ:
ویتامین C علاوه‌بر محافظت از سیستم ایمنی بدن و کمک به بهبود زخم‌های پوستی از سلامت قلب، مغز، و استخوان‌ها حمایت می‌کند.

🌍یافته‌های مهم دیگری نیز در مورد این ماده مغذی وجود دارد. به‌عنوان مثال، ضروری است که ویتامین C هر روز از طریق مواد غذایی حاوی این ویتامین یا مکمل‌ها مصرف شود. دلیل آن، این است که برخلاف بسیاری از حیوانات، انسان‌ها توانایی تولید ویتامین C در بدن را به تنهایی ندارند.

🌍گرچه ویتامین C به‌عنوان یک اقدام پیشگیرانه در برابر سرماخوردگی مشهور است، اما طبق تحقیقات، مصرف روزانه یک مکمل خطر ابتلا به سرماخوردگی را کاهش نمی‌دهد. با این‌حال، اگر این ویتامین قبل از شروع علائم مصرف شود، می‌تواند مدت‌زمان سرماخوردگی را کوتاه کند در غیراین‌صورت مصرف آن پس از شروع بیماری هیچ فایده‌ای ندارد.

🌍با افزایش سن، بدن نیازمند ویتامین C بیشتری است. افراد سیگاری به‌دلیل افزایش "استرس اکسیداتیو" که از سموم موجود در دود سیگار در بدن ایجاد می‌شود به ویتامین C بیشتری نیاز دارند.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/n59690

@Universe_HM


افزایش هزینه درمان با حذف ارز ترجیحی دارو

🌍سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از سیاست حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی گفت:
با توجه به تجربه دارویار به‌طور قطع این موضوع با شکست مواجه می‌شود و افزایش ۲۰ برابری هزینه درمان را در پی خواهد داشت، البته درحال حاضر هم ۶۰ درصد هزینه‌های درمان از جیب بیمار پرداخت می‌شود.
اگر ارز ترجیحی حذف، و بیمه‌ها به تکالیف خود در مورد واقعی شدن تعرفه‌ها عمل نکنند، در کنار بی‌انگیزگی پزشکان با ناتوانی مردم در پرداخت هزینه‌های درمان مواجه خواهیم شد. هم‌چنین عدم پرداخت به موقع مطالبات کادر درمان هم یکی از مشکلات جدی حوزه سلامت است که می‌تواند موجب کاهش کیفیت خدمات درمانی و در نهایت اختلال در مسیر خدمات رسانی به مردم شود.

🌍سلمان اسحاقی افزود: بر اساس بررسی میدانی و مستندات در مورد وضعیت تخصیص منابع مالی به حوزه سلامت طی سال‌های اخیر هشدار می‌دهیم اگر شرایط تخصیص منابع به همین منوال پیش برود به‌طور قطع سال ۱۴۰۴ سال سختی برای بهداشت و درمان کشور خواهد بود و مردم با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.

@Universe_HM


افراد واجد شرایط و غیر واجد شرایط برای اهدای خون

🌍دکتر مصطفی جمالی مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت:
اهدای خون از ۱۸ سالگی آغاز می‌شود و می‌تواند تا ۶۵ سالگی ادامه داشته باشد.
برخی افراد به دلیل حفظ سلامت خود مانند افراد مبتلا به کم‌وزنی نمی‌توانند خون اهدا کنند. هم‌چنین مصرف برخی داروها سبب می‌شود که فرد نتواند خون اهدا کند. به طور مثال، پنی‌سیلین جزو داروهایی است که فرد با استفاده از این دارو نمی‌تواند تا مدتی خون اهدا کند؛ چرا که این دارو می‌تواند سبب ایجاد حساسیت شود.

🌍بر اساس استانداردهای بین‌المللی و جلوگیری از شیوع بیماری در کشور از خونگیری از اتباع خودداری می‌کنیم. مثلا بیماری سل در کشور افغانستان شایع است و به دلیل جلوگیری از شیوع این بیماری در کشور از اتباع خون دریافت نمی‌کنیم.
هم‌چنین ایرانیانی که به مدت طولانی در کشورهای خارجی حضور داشته‌اند تا مدتی نمی‌توانند نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

@Universe_HM


لغو محدودیت توزیع شیرخشک در داروخانه‌های کشور

🌍سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا‌و‌دارو ضمن تاکید بر لزوم نظارت دقیق‌تر بر فعالیت توزیع‌کنندگان و مراکز پخش گفت:
به‌منظور تسهیل دسترسی مصرف‌کنندگان به شیرخشک‌های مورد نیاز، تصمیم گرفته‌ایم که از این به بعد شیرخشک در داروخانه‌ها بدون هیچ‌گونه محدودیتی و تنها بر اساس درخواست‌ مصرف‌کنندگان توزیع شود. این کار با نظارت دقیق مسئولان فنی در داروخانه‌ها انجام می‌شود.

🌍دکتر علی صفا افزود: برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی، داروخانه‌ها موظف هستند کارت شناسایی کودک را از مصرف‌کنندگان شیرخشک درخواست کنند. این اقدام برای اطمینان از توزیع صحیح و دقیق این محصول به کسانی که به آن نیاز دارند صورت می‌گیرد.

🌍هم‌چنین فهرست به‌روزرسانی‌شده توزیع‌کنندگان شیرخشک به‌طور مستمر به معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور ارسال می‌شود تا تمامی مراکز پخش تحت نظارت دقیق قرار گیرند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف در روند توزیع، این موضوع بلافاصله به حوزه‌های مرتبط اطلاع‌رسانی خواهد شد.

@Universe_HM


آژانس‌های بهداشتی آمریکا اطلاعات در مورد اچ‌آی‌وی و سایر داده‌ها را در راه مبارزه با "ایدئولوژی جنسیتی" حذف کردند

🌍مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) و سایر آژانس‌های بهداشتی فدرال روز جمعه صفحات اینترنتی حاوی اطلاعات آمار اچ‌آی‌وی و سایر داده‌ها را به پیروی از دستورات دولت ترامپ در مورد هویت و تنوع جنسیتی حذف کردند. این کار موجب ایجاد نگرانی‌هایی در میان پزشکان و حامیان این بیماران شد.

🌍صفحات وب CDC که به نظر می‌رسد حذف شده‌اند، شامل آمار اچ‌آی‌وی در بین افراد تراجنس و داده‌های مربوط به نابرابری‌های بهداشتی در میان جوانان همجنس‌گرا، دوجنسگرا و تراجنس است. پایگاه داده ردیابی رفتارهایی که خطرات سلامتی را برای جوانان افزایش می‌دهد نیز آفلاین بود.

🌍اخیرا رئیس‌جمهور دونالد ترامپ به دولت فدرال دستور داد که صرفا جنسیت زن و مرد را به رسمیت بشناسند و برنامه‌های تنوع، انصاف و شمول را حذف کنند.

@Universe_HM


بررسی وضعیت سلامت تنها در ۵۰ ثانیه

🌍وضعیت سلامتی خود را تنها با ضبط یک ویدئوی ۵۰ ثانیه‌ای از چهره خود در تلفن هوشمندتان بررسی کنید! اکنون این چشم‌انداز آینده‌گرایانه به لطف یک ابتکار پیشگامانه توسط وزارت بهداشت و پیشگیری امارات (MoHAP) به واقعیت تبدیل شده است.

🌍سیستم مجهز به هوش مصنوعی Biosigns گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها را به دستگاه‌های پیشرفته نظارت بر سلامت تبدیل می‌کند و کاربر طی چند مرحله قادر به شناسایی علائم حیاتی بدن‌اش خواهد شد. اما چگونه؟ کاربران به سادگی باید جزئیات اولیه مانند نام، سن، وزن، قد و سطح فشار خون منظم خود را در این برنامه وارد کنند. سپس برنامه از کاربر می‌خواهد که یک ویدئوی ۵۰ ثانیه‌ای از چهره‌اش ضبط کند.

🌍الگوریتم‌های پیشرفته هوش مصنوعی تغییرات ظریف رنگ پوست و الگوهای جریان خون را برای استخراج معیارهای حیاتی سلامت آنالیز، و سپس ظرف چند ثانیه گزارش دقیقی از تعداد ضربان قلب، و تنفس، فشار خون، اشباع اکسیژن، شاخص استرس، سطوح HbA۱c، کلسترول، و هموگلوبین را ایجاد می‌کند.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/f08918

@Universe_HM


امیدبخشی جدید برای صدها نفر مبتلا به سرطان ریه با یک قرص روزانه

🌍یک قرص پیشگامانه روزانه که برای استفاده روتین در مبتلایان به نوعی سرطان ریه توسط سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS) تایید شده، امیدی جدید برای صدها بیمار ایجاد کرده است. داروی تاگریسو (Tagrisso) / اُسیمرتینیب (Osimertinib) ساخت شرکت آسترازنکا مدت‌زمان بقای بیماران را در موارد مشخص دو برابر می‌کند و اکنون طبق توصیه انستیتوی ملی تعالی سلامت و مراقبت بریتانیا (NICE) به‌طور معمول در این کشور در دسترس خواهد بود. اُسیمرتینیب یک جهش ژنتیکی خاص یعنی جهش گیرنده فاکتور رشد اپیدرمی (EGFR) را هدف قرار می‌دهد که معمولا در سرطان ریه سلول غیرکوچک (NSCLC) یافت می‌شود. پیش از این، دسترسی به اُسیمرتینیب به صندوق داروهای سرطان (CDF) محدود می‌شد ولی از این پس تقریبا ۶۰۰ بیمار واجد شرایط در انگلستان مبتلا به NSCLC جهش مثبت EGFR به این درمان طولانی‌‌کننده عمر دسترسی خواهند داشت.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/n63115

@Universe_HM


ارتباط گیاه گاردنیا و احتمال بازسازی اعصاب آسیب‌دیده انسان

🌍گیاهان گاردنیا به‌خاطر رایحه‌‌ی قویِ خاکی، گلبرگ‌های مومی و رنگ سفید درخشان‌ که با سبز زمردی پررنگِ برگ‌های‌شان در تضاد است، شناخته می‌شوند. این گیاهان از دیرباز مورد توجه گیاه‌پزشکان (عطاران)، جویندگان مواد غذایی و رنگ‌های پارچه و حتی شرکت‌های داروسازی بوده است. به‌تازگی یک تیم مشترک از دانشمندان در چندین مرکز تحقیقاتی در آمریکا دریافته‌اند که ترکیبی به نام گنیپین، مشتق‌شده از گیاه گاردنیا به نام کیْپ یاسمین می‌تواند باعث بازسازی اعصاب شود.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/w13383

@Universe_HM


ایران یکی از سالمندترین کشورهای خاورمیانه تا ۲۰۵۰

🌍دکتر انصاری، عضو شورای عالی راهبردی سازمان بهزیستی:
سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای بین‌المللی پیش‌بینی کرده‌اند که ایران تا سال ۲۰۵۰ یکی از سالمندترین کشورها در خاورمیانه خواهد بود. این موارد نیاز به توجه ویژه به سالمندان در برنامه‌های کلان کشور دارد که باید مورد عنایت قرار گیرد تا از بروز بحران‌های آتی جلوگیری شود.

🌍امروز با رشد سالمندی مواجهیم و جمعیت سالمندی ایران از ۷ درصد در دهه ۷۰ به ۱۰ درصد رسیده و پیش‌بینی می‌شود که به حدود ۳۰ درصد تا سال ۱۴۳۰ خواهد رسید. چالش‌ها و بحران‌های افزایش جمعیت سالمندی بدون زیرساخت‌های مناسب می‌تواند بحران‌های اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و سیاسی را برای کشور ایجاد کند، قطعا هزینه‌های بهداشت و درمان و کمبود نیروهای کارآمد و نیاز به حمایت‌های اجتماعی بیشتر احساس می‌شود.

@Universe_HM


نکاتی برای اصلاح الگوی مصرف روغن

🌍بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
یکی از عادات نادرست غذایی در ایران، مصرف زیاد روغن است. خیلی از مادران هنگام درست‌کردن غذا از میزان زیادی روغن برای سرخ‌کردن یا ریختن روی برنج استفاده می‌کنند.

🌍در حالی‌که استفاده زیاد از روغن می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و در نهایت اضافه وزن شود، امروزه ثابت شده اضافه‌وزن عامل بیماری‌های غیر واگیر زیادی از جمله دیابت، فشار خون بالا، سرطان و بیماری‌های قلبی‌و‌عروقی است. پس اولین نکته در اصلاح الگوی مصرف روغن، کاهش میزان مصرف روغن است.

🌍دومین نکته مهم نیز در ارتباط با الگوی مصرف روغن، نوع روغن مصرفی است. بهتر است و توصیه می‌شود که همه افراد از روغن مایع به‌خصوص کانولا، زیتون یا کنجد به دلیل اسیدهای چرب غیر اشباع مفید و لازم برای بدن، استفاده و از مصرف روغن جامد، نیمه جامد، حیوانی یا دنبه خودداری کنند.

👇👇👇مطلب تکمیلی در
سایت دنیای سلامت و دارو
B2n.ir/w59773

@Universe_HM

Показано 20 последних публикаций.