دیده‌بان تهران


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


می‌کوشیم دیده‌بانِ شما در حوزه‌ی شهری باشیم.

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: دیده‌بان زیستبوم ایران
توهمات ضل السطانی

مسعود امیرزاده

مصاحبه حدود یک دقیقه ای شهردار تهران پیرامون ساخت مسجد در پارک قیطریه با ترجیع بند « من خودم» حاکی از نوعی توهم نزد برخی مسئولین است. توهم ناشی از اینکه نیز مردم هنوز رعایای وی و حوزه مسئولیت دارالحکومه ایشان است.یحمتل پس از دو انقلاب بزرگ در تاریخ ایران با عبور از دوران عهد ضل السلطانی، اقای علیرضا زاکانی هنوز خود را با شاهزاده مسعود میرزا و تهران پایتخت ایران را با داراحکومه اصفهان اشتباه گرفته‌اند.ایشان فرموده اند ما در تمام پارکهای تهران منجمله پارک محل نزاع مسجد خواهیم ساخت و لیکن گویا نامبرده فراموش کرده که تاریخ ورق خورده و شهر تهران را نمیتوان چون اصفهان ضل السلطانی ویران و دوباره به دلبخواه خود بنا نهاد.
آقای زاکانی قبل از هرگونه دست زدن به عرصه و اعیانی پارک ارزشمند و هویت‌مند قیطریه تهران باید به مردم صاحب حق و جامعه مدنی پایشگر و تیزبین و سایر بخشهای دارای مسئولیت در نهاد حاکمیت پاسخگو‌ باشند.حداقل برخی از این پرسشها میتواند موارد زیر باشد:
۱-ایشان بر اساس کدام مطالعات به این نتیجه رسیده اند که بواسطه ناترازی فضای فرهنگی جهت مسجد نسبت به فضای سبز شهرداری باید بخشی از عرصه های سبز عمومی را به نفع ساخت مسجد تغییر کاربری دهد؟ آیا واقعا تهران دارای کسری فضای سرانه مسجد است؟
۲-آیا پارک قیطریه و سایر پارکهای تهران حداکثر مجاز اختصاص از فضای سبز به فضاهای خدماتی را استفاده نکرده‌اند؟ و عبور از مرزاحتمالی تخلف جدیدی در کارنامه نه چندان دلنشین شهرداری در نقض قانون ثبت نخواهد شد؟
۳-آیا شهردار تهران که مدعی است در فضای مورد نظر پارک قیطریه برای ساخت مسجد هیچ درختی قطع نخواهد شد و صرفا مجبور به جابجایی تعدادی نهال! خواهند بود، حاضرند برای اثبات این ادعا تن به کارشناسی رسمی و نیز بازدید نهادهای نظارتی و مدنی دهند؟ آیا ایشان و تیم مشورت دهنده وی تصور میکنند مردم تهران و خصوصا محله قیطریه مشخصات فضایی های این پارک مشجر با درختان خاص را نمی‌شناسند و صرفا با اظهارات متناقض و‌ دوپهلو و نشانی مبهم وی افکار عمومی دست از فضای سبز خود و ممانعت از تخریب خواهند کشید؟
علاوه بر عرصه مورد بحث ضروری است به جهت تاثیرات فاز احداث بنا در یک پارک با درختان بسیار کهنسال و ارزشمند و تاریخی بر سایر بخشهای مجاور کارشناسی دقیق و جدی و بیطرفانه‌ای انجام پذیرد.
۴-نقش شورا در مخالفت احتمالی و نیز سایر گروههای مرجع بر تصمیمات من عندی و دلبخواهانه شهردار چیست؟ آیا مخالفتهای قانونی و‌ افکار عمومی هم نمیتواند مانع اجرای منویات ایشان شده و یا تهران و عرصه های عمومی آن ملک طلق جناب زاکانی شده است؟
۵-اینگونه پاسخگویی به نگرانی مردم از یکسو با تکذیب و انتساب آن به اخبار مخدوش و از سوی دیگر تایید همان خبر با تحکم و قدرت مابانه از قرار شیوه خاص اقای زاکانی است.سبکی که میتوان در یک دقیقه صحبت، چند تناقض را با هم گنجاند و بدون لکنت هم در چشم مخاطب خیره شد.
۶-دوستانه به آقای زاکانی توصیه میشود، راه دور نرفته و اخبار این چند روزه در تعرض به درختان الیمالات نور را رصد کرده تا متوجه شوند که افکار عمومی تا چه حد به تعرض درختان و‌ ثروتهای سبز سرزمین خود حساس بوده لذا در تهران آلوده و رو به خفگی فاجعه را تکرار نکرده و احساسات عمومی را جریحه دار نکنند.

https://t.me/didehbaanzistboom


Репост из: ناف تهرون
💠خانه‌ای در کوچه معاون‌السلطان قدیم و دیالمه امروز؛ جایی که طرح توسعه مجلس و تعریض معبر یکی از غنی‌ترین پهنه‌های تاریخی تهران را بلعید. بخشی از این خانه که بر پایه سبک و سیاق معماری و تزئیناتش، بیش و کم حوالی دهه ۱۳۱۰ ساخته شده است، با تعریض خیابان از بین رفت. سپس متروک و مخروبه شد و حالا قرار است به مجتمع تجاری-مسکونی تبدیل شود.

خیابان‌‌ها را تعریض می‌کنند که به‌زعم خودشان ترافیک را سبک کنند ولی با تبدیل پلاک‌های مسکونی به تجاری، ترافیک چند برابر می‌شود!

این شهر نه تاریخ می‌خواهد، نه هویت، نه سکوت، نه آرامش و نه هیچ چیز دیگری که کوچک‌ترین نشانی از زندگی داشته باشد. فقط مجتمع تجاری می‌خواهد و بس!

🔺 تلگرام و اینستاگرام ناف تهرون @nafetehroon


Репост из: هم‌میهن
گزارش میدانی هم‌میهن از قطع درختان در بوستان‌های غرب تهران

بوستان‌های سربریده


🔹بوستان جوانمردان زمانی قرار بود باغ گل شود، اما درست همان بخشی که می‌خواستند زمین گل‌اش کنند، حالا بیابانی بی‌آب و علف است. بسیاری از درختان را از ریشه بیرون کشیده‌اند تا مدرکی برای زیست و نابودی‌شان وجود نداشته باشد و بسیاری دیگر نیز هنوز قسمتی از ریشه‌شان باقی مانده است. شرایط پارک جنگلی چیتگر اما وخیم‌تر است. همان‌جا اعلامیه‌ای هم دیده می‌شود که بر قطع درختان به‌دلیل وجود آفت سوسک پوست‌خوار تاکید کرده است.

🔹سیما مشعوف، از فعالان محیط‌زیست و عضو انجمن فرهنگی ایران‌زمین (افراز): اگر آفت سوسک پوست‌خوار به درختان پارک چیتگر حمله کرده باشد، باید آسیب‌هایش روی ظاهر درختان مشخص باشد اما ظاهر درختان طوری نیست که آفتی به آن‌ها حمله کرده باشد. به‌طور مشخص پوست درختان هم کنده نشده است. اگر مشکل حمله آفت‌ها به درختان باشد، تلاش می‌کنند از راه‌های درمانی استفاده کنند اما مدتی بعد گفتند، باید بیش از ۸۰۰ درخت بریده شود.

صبا رضایی
عکس‌ها: آرش خاموشی

B2n.ir/u32492
@hammihanonline


معمار طرح حریم تئاتر شهر: من هم با دیوار مخالفم

معمار طرح حریم مجموعه تئاتر شهر تاکید دارد که او نیز همچون جامعه تئاتری با کشیدن دیوار به دور این مجموعه مخالف است...

👇
https://www.isna.ir/news/1402080200971

@TehranDidehbaan


Репост из: اسکان نیوز
🔻 تهران از ابتدای سال، فقط ۹ روز هوای پاک داشت

در سال جاری و براساس روز شمار شاخص آلودگی تا امروز ۳ دی ۱۴۰۲ کیفیت هوای پایتخت، ۹ روز در وضعیت پاک، ۱۸۳ روز در وضعیت قابل‌قبول، ۷۶ روز در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۰ روز ناسالم برای همه شهروندان بود.

هوای تهران در هیچ روزی در وضعیت بسیار ناسالم و خطرناک قرار نداشته است./ باشگاه خبرنگاران

@eskannews_com
instagram.com/eskannews


Репост из: Taraneyalda
🌿🌿🌿🌿🌸🌿🌿🌿🌿🌿🌿

داستان حصارکشی دور تاتر شهر چند سال است ادامه دارد... بحثی که سه سال پیش به اوج رسید. حال دوباره پیش کشیده شده.
پیشنهاد می‌کنم ...

https://www.instagram.com/tv/CMfB95ZHJ3u/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
در دو قسمت اول و دوم

https://www.instagram.com/tv/CMfEXyMHVzX/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
به آن توجه کنید...
🌻🌿🌻🌻🌻🌻

این مصاحبه و گفتگوی خانم سوگل دانائی با ترانه یلدا در اسفندماه سال ۹۹ در اینستاگرام، هنوز دقیق و پابرجاست. و چیزی ندارم به آن اضافه کنم.

قسمت اول بیشتر آسیب‌شناسی و قسمت دوم راه حلهاست.

🌻 نظر من در این سه سال تغییری نکرده. در محوطه تاتر شهر و پارک اطراف آن هم هنوز دستی برده نشده...

فکر نمی‌کنم کسی راضی به ایجاد موانع فیزیکی بلند در اطراف تاتر برای ایجاد امنیت باشد. همان فاصله گذاری با حوض‌های آب و پله و اختلاف سطح کفایت می‌کرد.
🌿🌿🌷🌿🌿🌿🌿


Репост из: انجمن فرهنگی افراز
شب چله‌تان به خوشی...

و برآمدن آفتاب از پسِ درازترین شب سال پیشاپیش بر شما خجسته‌باد!


نوشته‌هایی قدیمی از کانال افراز درباره‌ی شب چله (یلدا):

https://t.me/anjomanafraz/759

https://t.me/anjomanafraz/358


بیانیه‌ی پایانی «جشنِ آیینیِ شب چله» (یلدا) را که سی‌ام آذرماه ۱۳۹۵ «شبکه‌ی سمن‌های میراثی استان تهران» در ارگِ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار کرد بخوانید:
https://t.me/anjomanafraz/360

پیام انجمن افراز برای شب چله سال ۱۴۰۱:
https://t.me/anjomanafraz/2243

مستند یلدا، کاری از انجمن فرهنگی افراز (به نویسندگی و کارگردانی بهرام روشن‌ضمیر و گویندگی پروانه شامخی)، در یوتیوب
https://www.youtube.com/watch?v=sJcn9Yu5ZWs

طرح یلدا، اثر خانم سحر اسمعیل طهرانی
https://t.me/anjomanafraz/1752

فیلم خوانش مجازی (اسکایپی) نمایش‌نامه‌ی شب یلدا (میترا دیار) - گروه نمایشنامه‌خوانی انجمن افراز، سه‌شنبه ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰
https://t.me/anjomanafraz/2244

در نامه‌ای به رییس‌جمهور؛
۶۷ سازمان مردم‌نهاد فرهنگی خواستار ثبت آیین‌های باستانی به نام‌های درست و تاریخی‌شان در تقویم شدند
https://t.me/anjomanafraz/2697

پشتیبانی از درخواست سمن‌ها با امضای نامه‌ی آن‌ها در تارنمای کارزار:
https://www.karzar.net/93722

يادداشت علیرضا افشاری، دبیر کارگروه تاریخ انجمن افراز، درباره‌ی این خواست و مطالبه؛ «شب چله و ثبت آیین‌های ایرانی در تقویم رسمی»
https://t.me/anjomanafraz/2727

با وجود همه‌ی غم‌های‌مان، شب خوشی را در کنار خانواده داشته باشید... به امید فردایی بهتر، از پی شکست دادنِ شب یلدا!
چله آمد که بشارت دهدت از خورشید

@anjomanafraz
www.anjomanafraz.com


Репост из: پیام‌ ما آنلاین
🔻تجزیهٔ قلب فرهنگی پایتخت

| صدف سرداری رفسنجانی |

◇میان آسمان دودگرفتهٔ پایتخت و ترافیک خیابان، خاک از محوطهٔ تئاتر شهر بلند می‌شود. یکی گلایه می‌کند: «حوضچهٔ قدیمی را خراب کرده‌اند»، دیگری امیدوار است که «محلی برای اجراهای خیابانی» بسازند، اما هنوز روشن نیست تعیین «حریم» تئاتر شهر سرانجام چه نتیجه‌ای در پی خواهد داشت. دست‌کم شهروندان از آنچه قرار است روزهای آینده اتفاق بیفتد، بی‌خبرند.

◇ از روز شنبه فضای مجازی پر است از حرف‌های وزیر فرهنگ و ارشاد دربارهٔ اجرای تعیین حریم برای تئاتر شهر. حرفی که به ادعای او خواستهٔ هنرمندان از سال ۱۳۶۸ است و حالا بعد از کش‌وقوس‌های فراوان اجرای این طرح، قرار است اتفاق بیفتد. چیزی که «علی اعطا»، شهرساز و عضو سابق شورای شهر تهران دربارهٔ آن به «پیام ما» می‌گوید: «همهٔ اینها اقداماتی واپس‌گرایانه است که به‌جای توسعهٔ فضاهای عمومی شهر، عرصهٔ عمومی را تجزیه می‌کنند.»

گزارش کامل را این‌جا بخوانید.

@payamema


Репост из: CITY RAVAND⚀
📛عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران: هاله بنفش روی تهران، نشانه مازوت سوزی است

🔹غلامرضا نبی عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران گفت: دی اکسید گوگرد شبیه یک هاله بنفش رنگ روی تهران شکل گرفته که ناشی از آغاز مازوت سازی در نیروگاه‌های اطراف شهر و گازوئیل سوزی شهرک‌های صنعتی است.

♻️ کانال آخرین اخبار و تحلیل‌های محیط زیست، معماری و شهرسازی↙️

🆔
https://t.me/+QalxSmBRcYc8nWY6


Репост из: پايش محيط زيست
تاسیس شهر جدید در غرب استان تهران

مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران:

▫️تاسیس یک شهر و یک شهرک جدید در غرب استان در راستای تحقق اهداف طرح نهضت ملی مسکن و تامین زمین متقاضیان تصویب شد.

▫️جزئیات شهر جدید پس از طی مراحل و فرآیندهای قانونی نهایی، به اطلاع شهروندان استان تهران خواهد رسید./ تسنیم

@payeshemohitzist


Репост из: کاف
‍ اهالی منطقه سعدآباد که اشرافیت به مجموعه دارند تصاویری را ثبت کرده‌اند که نشان از خالی شدن بخش هایی از سعدآباد از درخت دارد.
پیشتر یکی از مسئولان مجموعه سعدآباد به رکنا گفته بود که درختان
درگیرآفت و سوسک چوب خوار شده‌اند.
سوسک‌های چوب خوار همچنان دارد بقلع و قمع می کند یا چی؟!

💬آزاده مختاری
ClovE @Kafiha


Репост из: ناف تهرون
🔹سردر باغ ملی، یکی از نمادهای شهر تهران است.
🔹درب چدنی آن، شاهکار هنر فلزکاری و فن ریخته‌گری در اواخر دوره قاجار است.
🔹این بنا در فهرست آثار ملی ایران ثبت شده و مخدوش کردن منظر تاریخی آن ممنوع است. 
🔹در سال‌های اخیر با همکاری شهرداری تهران و وزارت میراث فرهنگی مرمت شده است. 
🔹شهرداری برای آن‌که این بنا هرچه زیباتر دیده شود، زواید بصری پیرامون آن را حذف کرده، پیاده‌روی مقابلش را با گل‌کاری آراسته و شب‌ها نورپردازی کرده است.
🔹تقریبا همه گردشگران خارجی که به تهران می‌آیند، این سردر را می‌بینند و با آن عکس می‌گیرند.

🔸 همه این‌ها اما، وزارت امور خارجه را متقاعد نکرده است که از سردر باغ ملی برای نصب بنر و تابلوی راهنما استفاده نکند!

🔺تلگرام و اینستاگرام ناف تهرون @nafetehroon


Репост из: مسعود بُربُر
🌲
۹ هزار درخت در آستانۀ قطع
درخت‌خواری به چیتگر رسید

مسعود بُربُر- ورزشکاران و مردمی که در روزهای اخیر به پارک جنگلی چیتگر رفته‌اند می‌گویند شمار زیادی از درختان را دیده‌اند که به‌تازگی بریده شده‌اند. شنیده‌ها از برنامه‌ریزی برای قطع ۹ هزار درخت در بوستان جنگلی چیتگر حکایت می‌کند. به‌گفته‌ی بازدیدکنندگان درختان سالم و زنده و بی‌آفت بوده‌اند اما در ورودی پارک اطلاعیه‌ای نصب شده که درختان را به‌خاطر حمله‌ی سوسک‌پوست‌خوار درختان قطع می‌کنند. بااین‌حال سوسک پوست‌خواری که در جنگل پرکاج بتواند دوام بیاورد قاعدتاً از جنس Orthotomicus است که نشانه‌ای از طغیان جمعیت این حشره به صورت آفت در چیتگر مشاهده نشده است.

یکی از بازدیدکنندگان چیتگر در روزهای اخیر که شمار قطع درختان را چشمگیر می‌داند گفته درختانی که قطع شده‌اند مشخصاً یقه‌تراشی شده و سالم بوده‌اند و هیچ جایی از جنگل هیچ نشانه‌ای از هجوم چنین آفتی ندیده‌ است. نکته جالب‌تر آنجاست که علاوه بر امکان فروش چوب درختان به قیمت چشمگیر، ظاهراً سوسک‌های یادشده دید اقتصادی بالایی نیز داشته‌اند و فقط به درختانی حمله کرده‌اند که در مناطق تخت و نزدیک جاده قرار داشته باشند. یعنی جاهایی مناسب برای راه‌اندازی کافه یا مغازه یا هرگونه تغییر کابری دیگر و البته حمل تنۀ درختان.
اکنون باید دید کارشناسان متخصص و مسئولان مربوطه دراین‌باره موضعی گرفته و اقدامی می‌کنند یا آفت درخت‌خواری که از دوران متوکل عباسی با قطع درخت سرو کشمر به جان این مملکت افتاده و اخیراً (مشخصاً در دهۀ هشتاد و بار دیگر در هفته‌های اخیر) احیا شده، بی هیچ اقدام و اعتراضی درختان چیتگر را هم از پا در خواهد آورد.
@masoudborbor

https://www.dropbox.com/scl/fi/2owq55wrsu1x0ct8so8iy/.jpg?rlkey=m5bz06gf320gb2e9c28rd7kw5&dl=0


Репост из: NGOتمدن سبز هنرمندان حامی محیط‌زیست
به گزارش روابط عمومی و رسانه سازمان مردم نهاد تمدن سبز (هنرمندان حامی محیط زیست) جمعی از تشکلهای زیست محیطی به نمایندگی از سمنهای شهر تهران و همراه با تعدادی از ساکنین محله منطقه ۲۲ تهران صبح امروز ۶ آذر ماه ۱۴۰۲ از پروژه های عمرانی در حال ساخت جنب باغ گیاه شناسی تهران بازدید کردند. این بلند مرتبه سازی ها که در مجاورت باغ گیاهشناسی تهران قرار گرفته است باعث نابودی باغ و از بین رفتن گونه های گیاهی و ذخیره گاه زیستی خواهد شد. متاسفانه سودجویان هیچ توجهی به حفظ اکولوژی منطقه نداشته و با ساخت و تکمیل برجهای ۳۲ طبقه در مجاورت باغ آسیب جدی و جبران ناپذیری به این باغ گیاهشناسی تحقیقاتی تهران خواهند زد. تشکلها پس از بازدید از سایت عمرانی در حال ساخت و نشستی با آقای دکتر متینی زاده از مدیران باغ داشتند که توضیحاتی در‌خصوص روند شکایات و همچنین پیگیری های انجام‌شده‌ داده‌‌ شد.در‌ پایان متنی به عنوان بیانه تشکلهای مردم‌ نهاد‌ تنظیم شد که در خبر‌های بعدی در‌انتشار ‌آن سهیم خواهیم بود.
#باغ_گیاهشناسی_تنها_نیست
#انجمن_تمدن_سبز


Репост из: اسکان نیوز
🔻 آقای زاکانی! اگر عُرضه دارید فکری برای آلودگی کُشنده، مصائب اجاره‌نشینی، رشد فزایندهٔ حضور کودکان و زنان مستمند بر سر چهارراه‌ها بکنید، بازسازی غزه پیشکش!

✍ احمد زیدآبادی:

علیرضا زاکانی از آمادگی شهرداری تهران برای بازسازی غزه خبر داده است!

اگر جنگ در غزه به سرانجامی برسد، طبعاً قطر و امارات و عربستان برای بازسازی آن پول و امکانات بیشتری در اختیار دارند و بعید است نقشی برای جمهوری اسلامی در این باره در نظر بگیرند.

آقای زاکانی اما اگر واقعاً توانایی بازسازی و سازندگی جایی را دارد، اول برای ترافیک جانکاه، تراکم خفه‌کننده، آلودگی کُشنده و مستمر، مصائب اجاره‌نشینی، رشد فزایندهٔ حضور کودکان و زنان مستمند بر سر چهارراه‌ها، نابودی باغ‌ها، فرسودگی محلات، گسترش خطرناک حاشیه‌نشینی و فقر، بوی گند اطراف فرودگاه و دیگر دردهای بی‌درمان پایتختی که شهردار آن شده است، چاره‌ای بیاندیشد بعد لاف بازسازی غزه را  به میان آورد!/اصلاحات نیوز

@eskannews_com
instagram.com/eskannews


Репост из: سلامت نیوز
🔻چه کسی دستور قطع درختان سعدآباد را داده؟

▪️دیروز در مجموعه سعدآباد تعداد زیادی از درختان قطع شد.درختانی که به نظر زنده و سرسبز بودند. مدیریت مجموعه سعدآباد برای اقناع افکار عمومی دلایل و چرایی این اتفاق را توضیح دهد.



https://www.salamatnews.com/news/363292


Репост из: دیده‌بان میراث فرهنگی ایران
خانه‌ای تاریخی و ارزشمند با معماری زیبا که در خیابان جمهوری تهران دارد تخریب می‌شود


سال‌هاست کسانی که برای تماشای فیلم به طبقه ۶ و ۷ چارسو در چهارراه جمهوری می‌روند این خانه را می‌بینند. خانه‌ای که میان خانه‌های نوساز اطرافش ناپدید شده‌است. شاید همین دیده نشدنش باعث شده تا کسی به دادش نرسد و هر سال بخش‌‌های دیگری از خانه خراب می‌شود.

معماری خانه ظاهرا متعلق به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است و اطلاعات زیادی از مالکان آن منتشر نشده‌است. شواهد نشان می‌دهد خانه کاملا واجد ارزش بوده ولی هنوز معلوم نیست که در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده‌است یا نه. شواهد نشان می‌دهد که پشت خانه هم باغ کوچکی وجود دارد که هنوز درختانش سبز هستد.

آنچه دیده می‌شود نشان می‌دهد که خانه به حال خود رها شده و حتی میراث فرهنگی هم تلاش زیادی برای حفظ آن نمی‌کند. احتمالا به زودی شاهد ویرانی کامل آن خواهیم بود.

https://www.asriran.com/003qa8


https://t.me/reesjomhoormiras


Репост из: خبرهای فوری / مهم 🔖
قطع شبانه درختان این خیابان قدیمی در تهران

🔹تصویری از قطع درختان خیابان ایتالیا در فضای مجازی منتشر شده است. تصویری که گفته می شود مربوط به درختان خیابان ایتالیاست که شبانه بریده شده اند! /اعتمادآنلاین
@Khabar_Fouri


Репост из: CITY RAVAND⚀
📛 تخلف چند هزار میلیاردی شهرداری تهران در پروژه کوه‌خواری

❗️هتل ولنجک ۴۳ طبقه شد.

صدور مجوز با ۳۱طبقه تخلف بر روی گسل زلزله.

رئیس کمیته شفافیت مجلس:  به اندازه دو سوم بودجه شهرداری پول جا به جا شده

زاکانی: استعفا می‌دهم.


یکی از موضوعاتی که در دستور کار یکی از کمیسیون‌های مجلس قرار گرفت «تحقیق و تفحص از شهرداری‌ها» به ویژه شهرداری تهران است. اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در این راستا با علیرضا زاکانی، شهردار تهران جلسه‌ای برگزار کردند اما پاسخ‌های زاکانی و معاونانش نمایندگان مجلس را قانع نکرد و به گفته مصطفی میرسلیم، رئیس کمیته شفافیت و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شاید این موضوع به سئوال از وزیر کشور یا استیضاح او بینجامد.


علیرضا زاکانی درباره عملکرد خود مجبور شد به مجلس برود و به همکاران سابق خود پاسخگو باشد و با مطرح شدن ابهامات بسیار مجبور شد خود را به جمله «استعفا می‌دهم.» از شرایط برهاند./ دیدبان ایران


◽️راهبرد محیط زیست، معماری و شهرسازی

🏛 #شهر_روند
@CityRavand



Показано 20 последних публикаций.

122

подписчиков
Статистика канала