TechRasa فارسی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Другое


تکراسا، رسانه استارتاپی و تکنولوژی ایران
TechRasa.com
کد ثبت شامد: https://goo.gl/ATyhFi

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Другое
Статистика
Фильтр публикаций


🔸 تا حالا شده موقع نه گفتن به کسی عذاب وجدان بگیرین یا حس کنین نیاز به کمک بقیه ندارین و باید همه کار‌ها رو خودتون انجام بدین؟

🔹ما ممکنه به دلایل مختلفی مثل جلوگیری از مشکل و تعارض یا دوری از انتقاد ترجیح بدیم تا کار‌های بیشتری انجام بدیم و مسئولیت بیشتری رو قبول کنیم. در واقع توی چنین شرایطی می‌پذیریم که خودمون و نیازهامون رو نادیده بگیریم تا اطرافیانمون دچار مشکل نشن.

🔸این خوبه که بخوایم به اطرافیانمون کمک کنیم اما باید دقت داشته باشیم با قبول کردن مسئولیت بیش از اندازه ممکنه سلامت فیزیکی و ذهنی خودمون رو به خطر بندازیم و در ادامه دچار مشکل بشیم. برای همین مهمه که بتونیم تا نشانه‌هاش رو بشناسیم تا بتونیم باهاش مقابله کنیم. توی این پست یه سری از این نشانه‌ها رو براتون گفتیم.

❓به‌نظرتون چه موارد دیگه‌ای رو می‌شه اضافه کرد؟

#مسئولیت_پذیری #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi


🔸تو زمان‌های بحران مثل کرونا، بحران‌های اقتصادی و…. شرایط و محیط پیرامون ما از حالت عادی خودشون خارج می‌شن. روتین‌های ما احتمالا بهم می‌خورن و ما با اتفاق‌هایی مواجه می‌شیم که قبلاً مشابه اون‌ها ر‌و تجربه نکردیم. عدم قطعیت زیادی وجود داره و شرایط مبهم و نامعلومه.

🔹️برای همین ممکنه استرس بگیریم، نگران بشیم و انگیزه خودمون رو هم از دست بدیم. اینکه این حس‌ها رو داشته باشیم کاملا طبیعیه، اما می‌تونیم با یه سری راهکار کمی شرایط رو برای خودمون بهتر کنیم و با این ابهام کنار بیایم تا از این دوران بگذریم. در ادامه چند راهکار رو برای کنار اومدن با چنین شرایطی گفتیم.

❓️شما توی چنین شرایطی چه راهکاری رو  دارین؟

✏️منابع:
Forbes
Real Simple
Greater Good Science Center
The Wellness Society 

#عدم_قطعیت #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi


🔸 به‌نظرتون چطوری می‌شه همیشه توی زندگی رشد داشت؟

🔹 همه افراد در زندگی برای پیشرفت سعی می‌کنن مهارت‌های جدید یاد بگیرن و دانش خودشون رو به‌روز کنن. اما شاید یه باور غلطی که در افراد وجود داشته باشه اینه که فکر می‌کنن با مهارت و تسلط پیدا کردن توی حوزه مدنظرشون دیگه نیازی به یادگیری چیز‌های جدید‌تر ندارن و می‌تونن با همون دانش همیشه رشد داشته باشن.

🔸در‌حالی‌که برای رشد و پیشرفت توی زندگی نیازه تا دانش خودمون رو با توجه به شرایط به‌روز کنیم و مدام به‌دنبال یادگیری چیز‌های جدید‌تر توی حوزه مد‌نظرمون باشیم. اینطوری می‌تونیم فراتر از دانش فعلی‌مون بریم و با ابعاد جدید‌تری آشنا بشیم.

🔹شاید این کار برامون کمی سخت باشه چراکه در ابتدا ممکنه عملکردمون به‌خوبی قبل نباشه و حتی موقع یادگیری اشتباه کنیم یا حتی شکست بخوریم. اما برای رشد و پیشرفت لازمه تا بتونیم این ریسک رو بپذیریم و از منطقه امن خودمون خارج بشیم و تجربه‌های جدید کسب کنیم.

❓ شما این جمله رو قبول دارین؟


🔸 @TechRasaFarsi


🔸 تا حالا به این فکر کردین که از جنبه عاطفی چه نیازهایی دارین و چقدر اون‌‌ها برآورده شدن؟

🔹 چابکی عاطفی (Emotional Agility) به این معنی که بتونیم افکار و احساسات خودمون رو بفهمیم، این توانایی رو داشته باشیم که خودمون رو با شرایط مختلف سازگار کنیم و در مواجهه با چالش‌ها طبق ارزش‌هامون پیش بریم. اما برای اینکه بتونیم چابکی عاطفی داشته باشیم به چه چیزهایی نیاز داریم و چه مراحلی رو باید بگذرونیم؟

🔸توی این پست این موارد رو بررسی کردیم. مراحل این هرم مواردی هستن که کمک می‌‌کنن بتونیم با چالش‌های زندگی و عواطف‌مون به‌شکل سالمی مواجه بشیم و تاب‌آوری و چابکی عاطفی پیدا کنیم.

❓ شما تو کدوم مرحله هستین؟

🔸 @TechRasaFarsi


🔸 چجوری می‌تونیم برندشخصی‌مون رو پرورش بدیم و اعتبار بیشتری کسب کنیم؟

🔹 برند شخصی توی عرصه رقابت امروزی یکی از مهم‌ترین دارایی‌های ما هست که تصویر ذهنی دیگران از ما، میزان اعتبارمون و نحوه برخورد دیگران با ما رو تعیین می‌کنه.

🔸 پس بهتره برند شخصی‌مون رو پرورش بدیم و اون رو تقویت کنیم. یکی از شیوه‌هایی که توی این مسیر می‌تونه بهمون کمک کنه مدل ABCD در برند‌سازی شخصی هست.

🔹 این مدل به چهار مؤلفه شکل ظاهری(Appearance)، شیوه رفتار(Behaviour)، برقراری ارتباط(Communication) و اثر دیجیتال(Digital Impression) می‌پردازه و بیان می‌کنه که هرکدوم چطور روی برند شخصی تأثیر می‌ذاره و چطور می‌شه به کمک‌شون برند شخصی بهتری بسازیم.

❓ شما برای ساختن برند شخصی تون چه کاری انجام می‌دین؟

🔸️ @TechRasaFarsi


🔸شما اگر مرتکب اشتباه بشین چجوری واکنش نشون می‌دین؟ اون رو می‌پذیرین یا انکارش می‌کنین؟

🔹از کودکی به ما آموخته شده که همیشه باید با اعتماد‌به‌نفس و محکم باشیم و به خودمون اعتماد کنیم. این‌ها ویژگی‌های خوبی هستن که به رشد ما کمک زیادی می‌کنن. اما این موضوع ممکنه باعث بشه فکر کنیم که ما باید پاسخ همه سؤال‌ها رو بلد باشیم و اگر جایی اقرار به ندونستن بکنیم، نشون‌دهنده ضعف ما هست.

🔸همینطور ممکنه باعث این بشه که فکر کنیم ما همیشه باید بدون نقص و کامل باشیم و هیچ‌وقت اشتباه نکنیم. در این صورت وقتی مرتکب اشتباهی بشیم، سعی می‌کنیم اون رو انکار کنیم یا دلیلی پیدا کنیم که اون اشتباه رو به یک عامل بیرونی نسبت بدیم.

🔹پس پذیرش اشتباهاتمون یا اینکه ما پاسخ همه‌چیز رو نمی‌دونیم برای ما کار سختیه و افراد کمی می‌تونن از پسش بر بیان. اما نباید این رو فراموش کنیم که تمرین و انجام این کار نه‌تنها به معنای ضعف ما نیست بلکه کمک می‌کنه شخصیت قوی‌تری داشته باشیم. همین‌طور یادگیری از اشتباهاتمون به رشد بیشتر ما کمک می‌کنه.

❓ برای شما پذیرفتن اشتباه‌‌تون چقدر سخته؟

🔸️ @TechRasaFarsi


🔸تا حالا به خاطر نه گفتن به کسی احساس گناه کردین؟

🔹مراقبت از خود یکی از مهم‌ترین مسائلی هست که باید بهش توجه کنیم و خیلی از ما اون رو هم‌معنی مهربان بودن با خودمون می‌دونیم. مثلا این‌که برای خودمون وقت بذاریم، فیلم موردعلاقه‌مون رو ببینیم یا کتابی که دوست داریم رو بخونیم.

🔸اما مراقبت از خود فقط به معنای این کار‌ها نیست؛ بلکه یکی از بخش‌های مهمش اینه که به تصمیماتی که می‌گیریم احترام بذاریم و به‌خاطرشون احساس گناه نکنیم.

🔹گاهی اوقات «نه» گفتن به دیگران یا مشخص کردن حد و مرز با اون‌ها، از آسیب رسوندن به ما جلوگیری می‌کنه و کمک می‌کنه ارتباطات بهتری با دیگران داشته باشیم. اما بعضی وقت‌ها از این تصمیماتمون که ممکنه برای دیگران در ابتدا خوشایند نباشه احساس گناه کنیم و احساس کنیم که داریم به اون‌ها آسیب می‌زنیم.

🔸توی این پست ۶ تا از این کار‌ها که نباید به‌خاطرشون احساس بدی داشته باشیم رو بیان کردیم.

❓ شما از چه تصمیمات دیگه‌ای احساس گناه می‌کنین؟

#مراقبت_از_خود #توسعه_فردی

🔸️ @TechRasaFarsi


🔸 احتمالا شما هم اهداف بلندمدتی برای مسیر شغلی و حرفه‌ای خودتون دارین؛ شاید بخواین توی یه حوزه دیگه کار کنین یا نوع کارتون رو تغییر بدین. اما این تغییرات راحت نیست و ممکنه ندونین از کجا باید شروع کنین. حتی ممکنه ندونین دقیقا چه چیزی رو دوست دارین. توی این پست ۴ اقدام ساده که بهتون کمک می‌کنه بتونین به سمت مسیر شغلی مورد علاقه‌تون برین رو توضیح دادیم.

❓شما حرفه و مسیر شغلی مورد نظرتون رو پیدا کردین؟ چجوری بهش رسیدین؟

#شغل #توسعه_فردی

🔸 @TechRasaFarsi


🔸 شما برای انجام کار‌هاتون برنامه‌ریزی می‌کنین یا به‌نظرتون بدون برنامه‌ریزی هم می‌شه کار‌ها رو جلو برد؟

🔹 شاید از نظر بسیاری از افراد بنا به دلایلی مثل زمان‌بر بودن، سخت بودن، تجربه‌های بد و پیچیدگی ترجیح بدن که بدون برنامه‌ریزی کار‌ها‌شون رو جلو ببرن. اینطوری ممکنه فکر کنن که استرس برنامه‌ریزی رو از خودشون برمی‌دارن و می‌تونن بهره‌وری بیشتری داشته باشن.

🔸 اما چیزی که شاید بهش دقت نمی‌کنن اینه که انجام دادن کار‌ها بدون برنامه‌ریزی باعث می‌شه نتونیم کار‌ها اولویت‌بندی کنیم و بخواهیم هم‌زمان همه رو با هم انجام بدیم. توی چنین شرایطی ممکنه دچار نشخوار فکری بشیم و به توانایی‌های خودمون توی انجام کار‌ها شک کنیم. در نتیجه نمی‌تونیم کار‌ها رو جلو ببریم و بهره‌وری کمتری هم خواهیم داشت.

🔹 برای همین با وجود همه سختی‌های برنامه‌ریزی مهمه که بتونیم برای کار‌هامون برنامه داشته باشیم تا بتونیم با بهره‌وری بالاتری اون‌ها رو انجام بدیم و توی کارمون پیشرفت کنیم.

❓شما این موضوع رو قبول دارین؟

🔸 @TechRasaFarsi

Показано 9 последних публикаций.