🕊 کتابخانه رهایی 📚


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Книги


مطالعه بهترین راه رهایی از زندان تابو های ذهنی است ...
#کتابخانه_رهایی 📚

https://t.me/joinchat/AAAAAEruaIyzHu7RGtSw4A


Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Книги
Статистика
Фильтр публикаций


@Liberty_lib راه بردگی.pdf
5.2Мб
📕 راه بردگی
✍ فریدریش فون هایک

📙 @Liberty_lib


📕 راه بردگی
✍ فریدریش فون هایک

#راه_بردگی کتابی فوق‌العاده درباره آزادی است. هایک، دانشمند بزرگ اقتصاد و علوم سیاسی که از دیدگاه فلسفی و جامعه‌شناختی هم بی‌بهره نبود، «راه بردگی» را بعد از جنگ جهانی دوم و درست زمانی نوشت که همه از ظهور دیکتاتوری در دو کشور پیشرو جهان یعنی آلمان و ایتالیا و به بی‌راهه رفتن مارکسیسم در شوروی، در عجب بودند.
هایک در «راه بردگی» تمام‌قد، پشت آزادی می‌ایستد و از آزادی که یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌های لیبرالی است، دفاع می‌کند. هایک با بررسی نحوه شکل‌گیری دیکتاتوری‌ها و نشان دادن «راه بردگی»، به کشورهای دیگر هشدار می‌دهد که از ارزش‌های راستین لیبرالی حراست کنند تا به دام ناسیونال سوسیالیسم یا مارکسیسم نیفتند.

#فردگرایی

📙 @Liberty_lib


Репост из: ما شهروندان دیجیتال
قیاس مع‌الفارق؛ هشت تفاوت مهم در برخورد حکومت‌های ایران و آمریکا با اعتراض‌های مردمی

این پیام را یکی از «شهروندان دیجیتال» برای ما ارسال کرده است. اگر فکر می‌کنید این مطلب نیاز به راستی‌آزمایی دارد، این کار را انجام دهید و نظرات خود را در این باره با ما در میان بگذارید.


متاسفانه عده‌ای برای توجیه سرکوب اعتراضات از سوی جمهوری اسلامی ایران دست به تحریف واقعیت می‌زنند و مدعی می‌شوند در همه جا مثل ایران اعتراضات سرکوب می‌شود؛ نمونه‌اش همین آمریکا! درصورتی‌که هر ناظر بی‌طرف و باوجدانی متوجه غلط بودن این ادعا می‌شود و می‌بیند که برخورد جمهوری اسلامی ایران و حکومت آمریکا با معترضان زمین تا آسمان فرق دارد که به هشت مورد آن اشاره می‌کنم:
۱- مجوز: در آمریکا معترضان برای تشکیل یک اعتراض خیابانی هر زمان که اراده کنند، می‌توانند به خیابان‌ها بیایند و نیازی به مجوز ندارند، اما در ایران هیچ اعتراضی بدون مجوز حکومت تحمل نمی‌شود و تا به حال به یک اعتراض سیاسی غیرحکومتی مجوز داده نشده است.
۲- حضور: در ایران فقط با حضور در یک اعتراض خیابانی حتی بدون شعار دادن و بالا گرفتن پلاکارد، فرد معترض با عنوان «اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمع غیرقانونی» مجرم شناخته و با حکم دادگاه به زندان محکوم می‌شود.
۳- سرکوب ناجوانمردانه: در ایران در کنار نیروی انتظامی و یگان ویژه، نیروهایی معروف به «لباس شخصی» برای سرکوب وجود دارند. این افراد در ظاهر هیچ فرقی با مردم عادی ندارند، آن‌ها معترضان را تعقیب می‌کنند و به‌محض پیدا کردن آن‌ها در مکان‌های خلوت با رفتاری وحشیانه بازداشت‌شان می‌کنند. استفاده از نیروهای لباس شخصی برای اعتراض‌های خیابانی در آمریکا هرگز استفاده نشده است.
۴- شکنجه: نمونه‌های مربوط به شکنجه در جمهوری اسلامی ایران بسیار است. موردی که برای بسیاری از معترضان اتفاق افتاده این است که بعد از دست‌بند زدن، بر چشم آن‌ها چشم‌بند می‌زنند و آن‌ها را به مکانی نامعلوم منتقل می‌کنند، این عمل مصداق آدم‌ربایی است و ترس و اضطراب زیادی به معترضان وارد می‌کند.
۵- حکم زندان و محرومیت از داشتن وکیل: در آمریکا افراد بازداشت‌شده حداکثر چند ساعت بعد از بازداشت آزاد می‌شوند، ولی در ایران آن‌ها به دادگاه معرفی و بعضی از آن‌ها از داشتن وکیل محروم می‌شوند، حتی به تازگی قانونی تصویب شده که زندانیان سیاسی فقط از بین وکلای مورد تایید قوه قضاییه می‌توانند وکیل انتخاب کنند.

۶- فیلم‌برداری: در آمریکا فیلم‌برداری از اعتراضات و حتی فیلم‌برداری از برخورد پلیس با معترضان جرم نیست، ولی این عمل در ایران با عناوینی چون «فعالیت تبلیغی علیه نظام» یا «تشویش اذهان عمومی» جرم به شمار می‌رود و از چند ماه تا چند سال زندان دارد.

۷- محرومیت: در ایران آزار معترضان حتی بعد از تمام شدن دوره زندان پایان نمی‌یابد، بعضی از آن‌ها با عنوان‌هایی چون «سابقه‌دار شدن» و «ستاره‌دار شدن» از تحصیل در مقاطع بالاتر محروم می‌شوند. هم‌چنین همه‌ آن‌ها به بهانه سابقه‌دار شدن از داشتن بسیاری از مشاغل حتی مشاغل آزاد محروم می‌شوند.

۸- آزادی معترضان در مصاحبه با رسانه‌های داخلی و خارجی: در ایران گر چه به‌طور واضح، قانونی در مورد ممنوعیت مصاحبه با رسانه‌های خارجی نداریم، اما در عمل خانواده‌هایی که درباره زندانی خود اطلاع‌رسانی می‌کنند با تهدیدها و آزار و اذیت‌های فراوانی از سوی ماموران امنیتی مواجه می‌شوند، حتی مصاحبه یا اطلاع‌رسانی می‌تواند موجب سنگین‌تر شدن حکم دادگاه شود.

@DigitalShahrvand


Репост из: ما شهروندان دیجیتال
بعد از قتل رومینا اشرفی توسط پدرش، انتقادها و بحث‌های زیادی در ارتباط با این خبر مطرح شد. از این که مثلا اگر «لایحه صیانت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» تا الان تصویب شده بود، شاهد چنین اتفاقی نبودیم یا مغالطه‌ای که در آن موضوع این جنایت با سقط جنین مقایسه و حتی حرکت فعالان حامی حق سقط جنین هم در بین این جنجال‌ها به چالش کشیده شده است. از بین تمام نقدها و بحث‌های مطرح شده، تیم راستی‌آزمایی کمپین «ما شهروندان دیجیتال» به بررسی بعضی از خبرهای جعلی و مغالطه‌های مربوط به این موضوع پرداخته است.

گزارش را در اینجا بخوانید.

#رومینا_اشرفی #قتل_ناموسی #مغالطه
#ما_شهروندان_دیجیتال

@DigitalShahrvand




مساله ي اسپينوزا.zip
423.3Мб
🎙 #کتاب_صوتی مسئله اسپینوزا
✍🏻 نویسنده: #اروین_دی_یالوم

📙 @Liberty_lib


@Liberty_lib مسئله اسپینوزا.pdf
8.8Мб
📕 مسئله اسپینوزا
✍🏻 اروین دی یالوم

📙 @Liberty_lib




Liberty and Knowledge @Liberty_lib.pdf
561.5Кб
📕 آزادی و شناخت
✍🏻 جان آدامز

📙 @Liberty_lib


📕نام کتاب: آزادی و شناخت
✍🏻نویسنده: جان آدامز

جان آدامز (١٧٥٣ – ١٨٢٦) دومین رئیس جمهور ایالات متحده و یکی از شخصیت‌های برجسته انقلاب آمریکا بود. این منتخب گلچینی است از «رساله‌ای بر قانون شرع و قانون فئودال» که آدامز آن را در سال ١٧٦٥ بدون امضا در بوستون گازت در مخالفت با قانون تمبر در مستعمره‌های آمریکایی به چاپ رساند.

در این «رساله» آدامز نقش تاریخی قوانین شرعی و فئودال را به عنوان خاکریزهای ظلم و ستم روحانی و سکولار مورد ارزیابی قرار داد. این منتخب بر اهمیت تحصیلات عمومی به عنوان ضامن آزادی تمرکز می‌کند.

با شرح سطح چشمگیر تحصیلات در نیو‌انگلاند، آدامز اعلام می‌کند: «در فقدان دانش عمومی در میان مردم، آزادی دوام پیدا نخواهد کرد» به خصوص دانش از «شخصیت و رفتار حاکمانشان». آدامز همچنین از نقش مطبوعات در گسترش دانش تحسین می‌کند؛ امری که موجب ارتقا آزادی بیان و افشای فساد سیاسی می‌شود.

📙 @Liberty_lib




Anyone who fights for the
future, lives in it today


~ AYN RAND
The Romantic Manifesto

هرکس برای آینده می جنگد ،
آینده را امروز زندگی می کند
.

❖ آین رند؛ بیانیه مکتب رمانتیک

📙 @Liberty_lib


خنده‌دار است که باید برای دکتر و وکیل شدن آموزش ببینید ولی برای پدر و مادر شدن، نه

هر هالویی می‌تواند پدر و مادر بشود، حتی لازم نیست در سمیناری یک روزه شرکت کند!

#استیو_تولتز


نامه ای در باب تساهل.zip
55.8Мб
🎙 #کتاب_صوتی
نامه ای در باب تساهل
✍🏻 نویسنده: #جان_لاک

📙 @Liberty_lib


نامه ای در باره تساهل مذهبی.pdf
535.2Кб
📙 نامه ای در باب تساهل
✍ نوشته: جان لاک

📙 @Liberty_lib


🖋 لاک در قسمتی از "نامه ای در باب تساهل" اشاره میکند که ايماني مورد پذیرش است که از سراختیار و داوطلبانه باشد. شهادت کلامی صرف، پیروی و تقلید از اشکال ظاهري عبادت هیچگاه نمیتواند سبب رستگاری ارواح انسان ها شود مگر اینکه از سر صدق و قلبی باشد. بنابراين هیچ اجباري برای تغییر در اعتقادات مردم مورد پذیرش نيست. او معتقد است حتی حاکم مدني هم هیچ اختیار ويژه ای در تغییر عقيده فرد دیگر تنها به سبب قدرت سیاسی که داراست ندارد، به جز همانی که مردم عادی تنها با استفاده از " عقل و استدلال، قطعا می تواند آنچه را که در امر آموزش، تعلیم و تربیت و تصحیح خطاهای دیگران زیبنده هر انسان نیکوکار و خوبی است انجام دهد. اما ترغیب کردن امری است و فرمان راندن امری دیگر. اتکا بر استدلال و برهان امری است و اتکا بر کیفر و مجازات امری دیگر. تنها، قدرت مدنی است که حق مجازات دارد. اما در امور متکی به برهان و استدلال فقط حسن نیت شرط معتبر است. هر انسانی وظیفه دارد تا دیگران را نسبت به خطاهایشان نصیحت کند، پند و اندرز دهد و متقاعد سازد و با دلیل و برهان آنان را به حقیقت و راه راست بکشاند. اما وضع قوانین، فرمانبرداری خواستن از دیگران، مجبور کردن آنان به زور شمشیر، از آن هیچ کس جز فرمانروای مدنی نیست. بر این اساس، معتقدم که قدرت فرمانروا تا بدانجا نمی رسد، که بتواند با استفاده از نیروی قوانین خود، احکام ایمان یا اشکال عبادت را معین کند. قانون بدون کیفر و مجازات، هیچ قدرتی ندارد و چون مجازات و کیفر برای متقاعد کردن ذهن آدمیان وسیله مناسبی نیست، لذا استفاده از آن، در امور ایمانی و عبادی، کاملا بی مورد است."
لاک می افزاید که مراقبت و رستگاری ارواح انسان ها هیچ ارتباطی به حاکم مدنی ندارد. حتی اگر فرمانروا با استفاده از قوانين و قدرت قهری خود و ترسی که در اذهان به وجود می آورد بتواند ذهن افراد را دگرگون کند، این اعتقاد به هیچ وجه سبب رستگارى ارواح انسان ها نخواهد شد.
" اگر یک حقیقت وجود دارد و یک راه به بهشت می رود، چه امیدی است که اکثر انسان ها به بهشت بروند، اگر راهی جز تبعیت از دین دربار نداشته باشند و مجبور باشند که از سر اضطرار تشخیص عقل خود را وابنهند و با حکم وجدان خود مخالفت نمایند و کورکورانه خود را تسلیم خواست حاکمان شان کنند و دینی را بپذیرند که جهل و جاه طلبی یا خرافه پرستی شان به طور اتفاقی آن را در کشوری که به دنیا آمده اند، به وجود آورده است."

📚 نامه ای در باب تساهل
✍ جان لاک

📙 @Liberty_lib




#معرفی_کتاب
کالجی خاص برای دانش آموزانی ویژه برقرار است که در آن به صورت شبانه روزی از پسران نگهداری می کنند. یکی از استادان این کالج مردی به نام کیتینگ است.
روش تدریس کیتینگ با آنچه دانش‌آموزان پیش‌تر به آن عادت داشتند، کاملاً متفاوت است. او دیدگاهی نو به ادبیات دارد و از دانش‌آموزانش نیز می‌خواهد با نگاهی تازه به چیزها نگاه کنند و...

📕 انجمن شاعران مرده
👤 #نانسی_کلاین_بام


Siasat AFG Ravayat e Az droon.pdf
40.5Мб
کتاب: سیاست افغانستان روایتی از درون
(خاطرات دکتر نگین دادفر اسپنتا)

نویسنده: داکتر رنگین دادفر سپنتا


مبتذل‌ترین نوع غرور، غرور ملّی‌ است، زیرا کسی که به ملّیت خود افتخار می‌کند در خود کیفیت باارزشی برای افتخار ندارد، وگرنه به چیزی متوسل نمی‌شد که با هزاران هزار نفر در آن مشترک است. برعکس، کسی که امتیازات فردی مهمی در شخصیت خود داشته باشد، کمبود‌ها و خطاهای ملّت خود را واضح‌تر از دیگران می‌بیند، زیرا مدام با این‌ها برخورد می‌کند. اما هر نادان فرومایه که هیچ افتخاری در جهان ندارد، به مثابه‌ی آخرین دستاویز به ملّتی متوسل می‌شود که خود جزیی از آن است. چنین کسی آماده و خوشحال است که از هر خطا و حماقتی که ملّتش دارد، با چنگ و دندان دفاع کند.

📕 در باب حکمت زندگی
✍ #آرتور_شوپنهاور

#ناسیونالیسم

📙 @Liberty_lib

Показано 20 последних публикаций.

491

подписчиков
Статистика канала