آتش ایرانشاه KFP


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


زمان اینجا زمان شاه است.
زمانی که هنوز،
این خاکستر مرگ،
بر میهن ما پاشیده نشده بود.
اولین پست کانال
https://t.me/KFP_IrShah/1761

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


میدونستین تو این ۴۶ سال بعد از انقلاب فقط یه دونه بیمارستان دولتی تو تهران ساخته شده و ۴۹ بیمارستان دولتی تو تهران همه برای دوره پهلویه؟

تو کشور ۱۲۰ تا بیمارستان امام خمینی داریم که همه‌رو شاه ساخته!



@KFP_IrShah


ایران، یک پادشاهیست ولاغیر.
👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


افزایش محبوبیت پادشاه، پس از مسخره بازی دولت آلمان در پس گرفتن دعوتش از ایشان برای شرکت در کنفرانس مونیخ.

👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


عکس یادگاری جنب #سالن_١٢_هزار_نفری #آریامهر(#آستادیوم_آزادی) #طهران
سال ۲۵۳۳ #شاهنشاهی (۱۳۵۳)

پی نوشت: ساخت #سالن_١٢_هزار_نفری #آریامهر(#آستادیوم_آزادی) به عنوان بزرگ‌ترین سالن ورزشی سرپوشیده‌ی #ایران در تاریخ ۱۱ مهر ۲۵۲۹ #شاهنشاهی (۱۳۴۹)آغاز شد و در ۱۰ شهریور ۲۵۳۳ #شاهنشاهی (۱۳۵۳) همزمان با #بازی‌های_آسیایی ۱۹۷۴ #طهران گشایش یافت. البته #ورزشگاه_آریامهر تهران سه سال قبل و در ۲۵ مهرماه ۲۵۳۰ #شاهنشاهی (١٣۵٠) به بهره‌برداری رسیده‌بود. در هنگام بهره برداری، این مجموعه از بهترین و مدرن ترین ها در نوع خود در دنیا بود. پس از میزبانی موفقیت آمیز و تحسین آمیز مسابقات #آسیاسی در #مجموعه‌ی_آریامهر، هدف دوم، گرفتن میزبانی المپیک ۱۹۸۴ (۱۳۶۳) برای #تهران و در مجموعه‌ی آریامهر بود. #تهران تنها رقیب #لس‌آنجلس برای کسب میزبانی بود، اما پایتخت ایران با وجود شانس بیشتر از #لس‌آنجلس، به دلیل سیاست انقلابیون پس از فاجعه #نکبت_۵۷، از میزبانی صرفنظر کرده و لس‌آنجلس بدون رقیب دیگری به عنوان
#میزبان_المپیک انتخاب شد.
👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


- خزان ۵۷ و دستاوردهایی که بر باد رفتند!


جای آن داشت که داستان زندگی محمدرضاشاه را در شاهنامه بنویسند، کتابی حماسی-ادبی که توسط فردوسی نوشته شده و اوج‌گیری و سقوط سلسلهٔ پادشاهی ایران را در طول قرن‌ها شرح می‌دهد.

شاه بعد از نشستن بر تخت پادشاهی در سال ۱۳۲۰ و از همان اوج جوانی، تهدیدات خطرناکی را از سر گذرانید که کمتر مردی قادر به تحملشان بود؛ جنگ جهانی و اشغال کشورش، تهدیدات کمونیست‌ها، سقوط هواپیما، سوء‌قصدهای متعدد به جانش، توطئهٔ کودتا، شورش‌های مذهبی، و حتی تبعید برای مدتی کوتاه.

در دوره‌ای که دیگر شاهان و ملکه‌ها مجبور به ترک قدرت می‌شدند و یا مسؤلیتشان به بریدن یک روبان و دست دادن‌های نمایشی محدود می‌شد، شاه ایران توانست اصالت پادشاهی را در قرن بیستم حفظ کند. او تصمیم گرفت تا در سال ۱۳۴۲ انقلاب سفید را کلید بزند. انقلاب سفید طرحی بلندپروازانه برای اصلاحات اجتماعی و اقتصادی و تبدیل ایران از یک کشور نیمه‌فئودال به کشوری صنعتی، مدرن و قدرتمند بود.طی این انقلاب کشاورزان از اسارت اربابان آزاد شدند؛ مراتع، جنگل‌ها و رودخانه‌ها و دریاچه‌ها ملی شدند و به زنان حقوق شهروندی و قانونی داده شد.

چهار سال بعدتر و زمانی که شاه مراسم دیرهنگام تاجگذاری خود را انجام داد، نرخ رشد اقتصادی ایران حتی از آمریکا، بریتانیا و فرانسه هم پیشی گرفته بود. منتقدانی که سابقاً به شاه می‌تاختند، حالا تیزهوشی و دستاوردهای او را تحسین می‌کردند.

روزنامهٔ دیلی میل انگلستان در همین دوران می‌نویسد: «ما خوشحالیم که در تاجگذاری شاه به او ادای احترام کنیم. شاه‌ هرگز کشورش را وارد جنگ نکرد. او نشان داد که چگونه می‌توان به نبرد با گرسنگی، قحطی، آلودگی و بیماری رفت و از این جهت سرمشقی برای بسیاری از دیگر کشورهای جهان فراهم آورد.»

شاه‌ فقط به این حد قانع نبود. در اواخر دههٔ ۴۰ و آغاز دههٔ ۵۰ از تنش‌های جنگ سرد اوج استفاده را کرد و مسؤلیت حفظ امنیت منطقهٔ خلیج فارس را بدست گرفت، بعد بهترین نقشهٔ خود را رو کرد و برنامهٔ شوک نفتی را طی دی‌ماه ۱۳۵۲ اجرایی کرد، بدین‌ترتیب قیمت نفت یک‌شبه دو برابر شد و بزرگترین انتقال ثروت بین کشورهای مستقل در تاریخ دنیا رقم خورد.

شاه در قامت رهبر اوپک میلیاردها دلار را از سراسر دنیا به خزانهٔ کشورش سرازیر کرد و این منبع درآمد جدید را صرف گسترش صنایع، تحصیلات، بهداشت، رفاه، هنر و نیروی نظامی در ایران کرد.

در قلب برنامه‌های اصلاح‌گرانهٔ او تعهد راسخ به تحصیلات ایرانیان قرار داشت. مابین سال‌های ۴۶ تا ۵۶، شمار دانشگاه‌های پیشرفتهٔ ایران از ۷ به ۲۲، تعداد مراکز آموزشی تخصصی از ۴۰ به ۲۰۰، و تعداد دانشجویان مراکز آموزش عالی از ۳۶،۷۴۲ به ۱۰۰،۰۰۰ نفر رسید.

شاه همچنین اقدام به تجهیز ارتش کرد، ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای مدرن را کلید زد و اعلام کرد که دوران ترک‌تازی قدرت‌های خارجی در ایران و منطقه به سر آمده است. او می‌گفت: «هیچ‌کسی نمی‌تواند به ما دیکته کند که باید چه کنیم و چه نکنیم؛ هیچ‌کسی نمی‌تواند انگشت تهدیدش را به‌سوی ما نشانه بگیرد، چون ما نیز قادریم آن‌ها را نشانه بگیرم.»

در سال ۱۳۵۳ نشریهٔ تایمز شاه را «امپراتور نفت» لقب داد و اعلام کرد که شاه کشورش را در آستانهٔ رسیدن به عظمتی قرار داده که همپای عظمتی است که کورش کبیر برای ایران باستان به ارمغان آورده بود.

شرکت‌های آمریکایی، اروپایی و ژاپنی برای راه‌اندازی دفاتر مرکزی در ایران از یکدیگر سبقت می‌گرفتند و شتابان با شرکت‌های ایرانی وارد سرمایه‌گذاری‌های مشترک می‌شدند. یکی از سرمایه‌داران آمریکایی می‌گفت: «رونق؟ تازه اول کار است. فعلاً آن‌ها به تکنولوژی غربی نیاز دارند اما فکر کنید چه اتفاقی می‌افتد وقتی که آن‌ها خودشان به تولید و صادرات آهن و مس دست بزنند؟ و یا مشکلات کشاورزی‌شان را حل کنند؛ در این‌صورت آن‌ها باقی کشورهای خاورمیانه را هم خواهند بلعيد.»

ارقام پشت‌پرده، نشانگر توسعهٔ خیره‌کنندهٔ ایران بودند و به گفتهٔ روزنامه شیکاگو تریبیون بسیاری تردیدی نداشتند که «مردم ایران خیلی بهتر از مردمان کشورهای همسایه‌شان زندگی می‌کنند.»

از سال ۱۳۲۰ درآمد ملی ایرانیان ۴۲۳ برابر شده بود و از سال ۱۳۴۲ تولید ناخالص ملی کشور ۱۴ برابر افزایش یافته بود. ایران در خاورمیانه مطلقاً بی‌رقیب بود و پس از آنکه صدام در مواجه با پادشاهی ایران تحقیر شد و با پذیرش قراردادی که به‌ضررش بود، عقب نشست، دیگر هیچ‌ حاکمی در منطقه به خود جرئت نمی‌داد تا آشکارا علیه شاه موضع‌گیری کند.

همهٔ این روند‌های صعودی درنتیجهٔ انقلاب ۵۷ متوقف شدند و ایران از آن زمان، تاکنون دیگر هیچ‌گاه نتوانست جایگاه پیشینش در منطقه و جهان را بازیابد.


بریده‌هایی از کتاب «سقوط بهشت»،
نوشتهٔ اندرو اسکات کوپر

@KFP_IrShah




‏به گواه تاریخ پهلوی ها حکومت نکردند!
معجزه کردند.



@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بخند تا عکس بگیرم



@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مرزهای ایران زمین از 2600 سال پیش تاکنون

👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اینفوگراف جنگ جهانی نخست

👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
.
قبلا توضیحاتی در مورد پروژه شهستان پهلوی داده بودم ولی این گزارش جامع‌تر و کامل‌تر توضیح داده
.
شهستان پهلوی ، تهرانی که هیچوقت ساخته نشد.
مستند شهستان پهلوی، روایتی از یکی از بزرگترین پروژه‌های شهرسازی قرن بیستم در زمین های عباس آباد تهران. پروژه ای که قرار بود در پی برنامه ی جامع مدرن سازی تهران، مرکز شهری جدید در دل پایتخت ایران بنا کند. 

شهر از سمت شمال در حال رشد بود و زمین های وسیع و خالی عباس آباد محلی ایده آل برای ساخت و ساز بودند. تپه هایی که از زمان قاجار در اختیار ارتش بودند و تنها استفاده ی غیر نظامی که از آنها میشد، حضور مدرسه ی فرانسوی سن لویی بود. 

در این مستند جذاب که به همراه صدها عکس و فیلم قدیمی و دیده نشده از تهران دهه ی پنجاه تقدیم حضورتان می شود، از مراحل مخلف تصمیم گیری و عملیات مقدماتی برای اجرای پروژه می گوییم. مراحلی که حتی حفر اولین تونل متروی تهران قسمتی از آن بود.

و در نهایت می بینیم که انقلاب 57 چگونه فرصت محقق شدن ایده های بزرگ شهستان پهلوی را گرفت و تماشا می کنیم که امروز چه چیزی از شش میلیون متر مربع زمین های عباس آباد باقی مانده. 

@KFP_IrShah


👑جَم یا جَمشید یا یمه👑

👑یکی از بزرگترین پادشاهانِ ایران باستان است. نام او در اوستا و نوشتارهای پهلوی و نوشتارهای دوران اسلامی آمده‌ است. در تاریخ ایران کارهایی سخت بزرگ به او نسبت داده شده‌ است. جمشید در شاهنامه، فرزندِ تهمورث و شاهی فرهمند است که سرانجام به‌خاطرِ خودبینی و غرور فرّه ایزدی را از دست می‌دهد و به‌دستِ ضحاک کشته می‌شود. او بر اساس کتاب وندیداد نخستین کسی است که حکمت اشراقی را فرا گرفت و توانست نظام معرفتی ایران را پایه‌گذاری کند.


👑جمشید در اوستا همان یِمه (به انگلیسی:Yima) پسر ویوَهوَنت ویوَنگهَنت (ویونگهان) است که با یَمه پسر ویوَسوَنت اساطیر هندی مطابقت دارد. بنا بر آوانویسی آندریاس ابن نام‌ها به‌گونه Yomo خوانده می‌شود. نام او در اوستا به‌گونهٔ «ییمَ» (یمه) آمده‌است. واژهٔ جمشید از دو بهره ساخته شده‌است: «جم» و «شید»؛ «جم» در اوستایی برابر با همزاد و «شید» به معنای نور است.

👑در فرهنگ واژه‌های اوستا در پی نام جمشید چنین آمده‌است:

«جمشید: دوران تابندگی و درخشش زندگی آریاییان. زمان جمشید زمانی بود که در آن مردمان به زدن خشت و ساختن ایوان و گرمابه و شهر، جام‌ها و آوندهای سفالین، رشتن و بافتن ابریشم و کتان و پنبه، برآوردن گوهرها از دل سنگ، ساختن کشتی و بو و عطر و می‌و… دست یافتند.

👑و چون خوش گذرانی در آن دوران به نهایت رسید با ستم بابلیان (ضحاک) روزگار خوش آریایی‌ها درنوردیده گشت و جمشید یا کشور آریایی به دست اژی‌دهاک به دو نیمه شد و ضحاکیان (بابلیان) هزار سال بر ایران زمین با ستم و سوختن و کشتن فرمانروایی کردند.»

بر پایه‌گزارش اوستا، زاده شدن جمشید، پاداشی بود که اهورامزدا در پی آماده ساختن نوشابهٔ هَوم برای نخستین بار به‌دست ویونگهان، پدر جمشید، به او داد. در اوستا هات ۹، چنین می‌خوانیم:

(۳)

👑«زرتشت بدو گفت: درود بر هَومِ! ای هَومِ! کدامین کس، نخستین بار در میان مردمان جهان استومند، از تو نوشاب برگرفت؟ کدام پاداش بدو داده شد و کدام بهروزی بدو رسید؟»

(۴)

«آنگاه هَومِ اَشَوَن دوردارندهٔ مرگ، مرا پاسخ گفت:

👑نخستین بار در میان مردمان جهان استومند، «ویونگهان» از من نوشاب برگرفت و این پاداش بدو داده شد و این بهروزی بدو رسید که او را پسری زاده شد: «جمشید» خوب رمه، آن فرهمندترین مردمان، آن هورچهر، آن که به شهریاری خویش جانوران و مردمان را بی مرگ و آبها و گیاهان را نخشکیدنی و خوراک‌ها را نکاستنی کرد.»

(۵)

👑«به شهریاری جم دلیر، نه سرما بود، نه گرما، نه پیری بود، نه مرگ و نه رشک دیو آفریده. پدر و پسر، هر یک [به چشم دیگری] پانزده ساله می‌نمود. [چنین بود] به هنگامی که جم خوب رمه پسر ویونگهان شهریاری می‌کرد.»

👑گزارش اوستا در آبان یشت، کردهٔ هفتم، از چگونگی خواستار شدن جمشید پادشاهی را از اردویسور آناهیتا و دست یابی او به پادشاهی، چنین است:

(۲۵)

جمشید خوب رمه در پای کوه هُکَر، صد اسب و هزار گاو و ده‌هزار گوسفند او را پیشکش آورد.

(۲۶)

و از وی خواستار شد:

👑ای اَرِدویسوَر اَناهیتا! ای نیک! ای تواناترین! مرا این کامیابی ارزانی دار که من بزرگ‌ترین شهریار همهی کشورها شوم؛ که بر همهی دیوان و مردمان [دُروَند] و جادوان و پریان و «کَوی» ها و «کَرَپ» های ستمکار چیرگی یابم؛ که من دیوان را از دارایی و سود - هر دو - و از فراوانی و رمه - هر دو - و از خشنودی و سرافرازی - هر دو - بی‌بهره کنم.

(۲۷)

اَرِدویسوَر اَناهیتا - که همیشه خواستار زَور نیازکننده و به آیین پیشکش آورنده را کامروا کند - او را کامیابی بخشید.

پادشاهی جمشید دورانی بوده که در آن نه سرما و نه گرما ی بسیار بوده و جهان از مرگِ دیو آفریده پاک بوده‌است.

👑در اوستا جمشید با دو پاژنام هووتور و سریره آمده‌است که هووتور برابر با دارندهٔ گله و رمهٔ خوب و سریره برابر با زیبا است.

👑در پایان کار و در پی یورش بابلیان (ضحاکیان) جمشید به دست ضحاک با ارّه به دو نیم شد. در اوستا واژهٔ ییمُو کِرِنت برابر است با: آنکه جمشید را به دو نیم کرد.

اسم همسر و معشوقهٔ جمشید شاه پریچهر بود.

منابع

👑شاهنامه فردوسی
👑اوستا
👑بندهشن

به ما بپیوندید
⬇️⬇️⬇️

👑
#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
#درود_بر_پهلوی_سلام_بر_خوشبختی
@KFP_IrShah


Репост из: زن امروز
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
«فریاد آزادی سکوت کوچه هامان را شکست»
موزیک ویدیوی #فریاد با صدای ماهور منتشر شد .
خواننده و آهنگساز : ماهور
ترانه : محمود رضا خرازی فرد

🎬 youtube
https://youtu.be/TqYq3uOkEnU?si=TK0kA-BgZ-IwYo3w

🎬 Instagram
https://www.instagram.com/share/BAGrmAHfrr

@mahoorofficialpage

@PatriotLGBT


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
دانشگاه هاروارد
شعبه تهران

این دانشگاه پس از #نکبت_۵۷ توسط خانواده آیت الله کنی گور به گور شده مصادره و به دانشگاه امام صادق تبدیل شد.

@KFP_IrShah


- دو تصویر از دههٔ ۶۰ میلادی: سمت راست تصویری از خیابان پهلوی تهران، و سمت چپ تصویری از ابوظبی امارات.

@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
درود بر همه طرفداران پادشاهی و وطن پرستان واقعی دوستان از خودمون شروع کنیم من اولین چالش را انجام میدهم بقیه هم لطفا شروع کنید .ما صدای مردم ایرانیم.

#مرگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد
#جاویدشاه
#KingRezaPahlavi

@KFP_IrShah


Репост из: بنیاد وَرَهرام
بازگشت پادشاهی مشروطه پارلمانی به اسپانیا در سال 1975 ،
پس از چهل و چهار سال جمهوری و حکومت دیکتاتوری ژنرال فرانکو.
با شعار:
Viva el rey
زنده باد پادشاه

و اسپانیا اکنون در بین پانزده دموکراسی اول دنیا بالاتر از آمریکا و فرانسه قرار دارد.

@Bonyadvarahram


Репост из: Reza Pahlavi - Official
در شرایطی که جمهوری اسلامی از همیشه ضعیف‌تر است و ملت ایران آماده بازپس‌گیری کشورشان هستند، برای دور تازه‌ای از گفتگو با نمایندگان مردم آمریکا به ساختمان کنگره رفتم.

‏دیدار با عضو مجلس نمایندگان، آقای ریچ مک‌کورمیک به چگونگی ⁧ #حمایت_حداکثری ⁩ایالات متحده از مبارزه ملت ایران برای آزادی اختصاص داشت و اینکه چنین حمایتی در راستای منافع ملی آمریکا نیز است.

I was pleased to be back on Capitol Hill for a new round of meetings with Members of Congress. The Islamic Republic is weaker than ever and the people of Iran are ready to take their country back.

Representative Rich McCormick and I discussed how this benefits America and how Congress can help.

@OfficialRezaPahlavi


‏تنها پادشاهی که جرأت برهنه شدن در مقابل چشمان تاریخ را داشت!


@KFP_IrShah


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
پهلوی امید ملت

#با_پهلوی_به_خوشبختی_سلام_کن
@KFP_IrShah

Показано 20 последних публикаций.