ژینوس تقی زاده


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана



Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


فرامرز اصلانی ۱۴۰۳-۱۳۳۳

ساعت چهار صبحِ به وقت این دورها از خواب می‌پرم و کورمال گوشی از زیر بالش بیرون می‌کشم و صدا و تصویر جادویی فرامرز اصلانی به تکرار... و تکرار و انفجار یک تصویر را دیگر معنایش را می‌دانیم. پیام برایم نوشته است از آن غروب نوروز در کوچه درختی حومه اصفهان که پای یک دیوار خشتی زدیم کنار و "الا ای آهوی وحشی" را پخش کرده بودیم روی دشت و درخت تازه جوانه زده... پیام به حسرت نوشته بود از دریغ آدم‌های بزرگ از دست شده به تبعید و خانه‌نشینی و سلاخی؛ سیاهه نام‌هایی که ته ندارد... نوشتم این‌ها تازه آن‌هایی‌اند که اقبال چیزی را ساختن و منتشر کردن داشته‌اند که به نام می‌شناسیم‌شان. سیاهه بی‌پایان آن‌ها هستند که مدفون ترانه‌‌ها و کتاب‌های منتشر نشده، فیلم‌های نساخته نمایش‌های به صحنه نبرده و نمایشگاه‌های برپا نشده‌اند...
از صبح روایت‌های متعدد از خاطرات متنوع آدم‌ها را با این صدا می‌خوانم؛ از مهمانی و سفر در پاس شبانگاهی سربازی تا لحظات شور و عشق و رنج هجران تا "این کارخانه محتاج کار است، این مزرعه محتاج بذر است" و ... از افزودن خاطرات خودم پرهیز می‌کنم که مثنوی صد من می‌شود که با این صدا زندگی کرده‌ام چنانکه با فرهاد مهراد. از "خاطراتی که ندارم" من از او تماشای اجرایش بر صحنه است که دریغ.
تنها خاطره فردی‌ام ازش اندک مراوده ایمیلی است در دوران جشنواره موسیقی زیرزمینی ما در "تهران اونیو" که کارها را برایش می‌فرستادیم و می‌شنید به فروتنی سپاس می‌گفت. فاصله‌ای افتاد در قضایای هشتاد و هشت و ایمیلی زد که نگران ما بود و می‌خواست خیالش راحت شود همه ما سالمیم.
اما فارغ از هجوم نوستالژیکی چند لایه و فراگیر که این صدا بسیاری از ما را با تفاوت‌هایمان گرد هم آورده تحسین من از سر "کیفیت" بی‌کم و کاستی است که او در بیش از نیم قرن زندگی هنری حفظ کرد. بی‌اغراق تنها کسی است در فضای موسیقی ما که حتی سر سوزنی از خودش و میزان کیفیت کارهایش کم نیاورد، مبتذل نشد، پرت و پلا نگفت، رسوایی‌های مجازی و واقعی نداشت، روی صحنه خارج نخواند؛ که نه آنچنان دماغ سر بالا و اِلیت که دایره مخاطبانش کوچک و محدود شود و نه از ولع جذب مخاطب تن به هر کاری و هرجایی بدهد. اندک همکاری و همخوانی‌هایش با دیگران درست و سنجیده بود و در هر گفتگو با رسانه و در هر موقعیتی کلامی به قاعده گفت. از آن آدم‌های کمیاب که "به هر قیمتی" نمی‌خواهند باشند و بمانند و از قضا به همین دلیل بود و ماند؛ محترم و محتشم و خوشایند و این مخاطب متکثر گواهش. از روش و منشِ فردی و حرفه‌ای‌اش نه‌تنها هنرمند باید بیاموزد که آن جماعت متولی تهیه‌کننده و گالری‌دار و ناشرِ "مردم نمی‌فهمند"گو باید آویزه گوش کند که تنها هنرشان یقه هنرمند را گرفتن و پایین کشیدن به سطح درک نازل‌شان از "مردم" و مخاطب است.

پی‌نوشت. نوروز بعدی جماعت یک‌دانگ‌صدا و چیزمثقال‌شعور ترانه‌هایش را به نازل‌ترین شکلی بازخوانی خواهند کرد چنانکه نوروز امسال گذشتگان را.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
...فارغ از نوستالژی چند لایه و فراگیری که این صدا بسیاری از ما را با تفاوت‌هایمان گرد هم آورده تحسین من از سر "کیفیت" بی‌کم و کاستی است که او در بیش از نیم قرن زندگی هنری حفظ کرد. بی‌اغراق تنها کسی است در فضای موسیقی ما که حتی سر سوزنی از خودش و میزان کیفیت کارهایش کم نیاورد، مبتذل نشد، پرت و پلا نگفت، رسوایی‌های مجازی و واقعی نداشت، روی صحنه خارج نخواند؛ که نه آنچنان دماغ سر بالا و اِلیت که دایره مخاطبانش کوچک و محدود شود و نه از ولع جذب مخاطب تن به هر کاری و هرجایی بدهد. اندک همکاری و همخوانی‌هایش با دیگران درست و سنجیده بود و در هر گفتگو با رسانه و در هر موقعیتی کلامی به قاعده گفت. از آن آدم‌های کمیاب که "به هر قیمتی" نمی‌خواهند باشند و بمانند و از قضا به همین دلیل بود و ماند؛ محترم و محتشم و خوشایند و این مخاطب متکثر گواهش. از روش و منشِ فردی و حرفه‌ای‌اش نه‌تنها هنرمند باید بیاموزد که آن جماعت متولی تهیه‌کننده و گالری‌دار و ناشرِ "مردم نمی‌فهمند"گو باید آویزه گوش کند که تنها هنرشان یقه هنرمند را گرفتن و پایین کشیدن به سطح درک نازل‌شان از "مردم" و مخاطب است....


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
نوروز ۱۴۰۳ مبارک
ژینوس تقی‌زاده
با ارادت و امید...


Репост из: کانون داستان چهارشنبه رشت
نهنگ‌ها_ محمود ساطع.pdf
1.9Мб
داستان‌کوتاه «نهنگ‌ها»
نوشته‌ی محمود ساطع
از مجله‌ی کاج
شماره‌ی ۷
پاییز و زمستان ۱۴۰۲
کاشان
@kanoondastanchaharshanbehrasht


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


شعر «واگویه» از «محمد مختاری»
با صدای مهدی نوید، شاعر، مترجم و از اعضای کانال
@tomashghulemordanatboudi


فایل صوتی مقاله «شبان -رمگی و حاکمیت ملی» | نوشته محمد مختاری


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
به نام کوچک‌ات که نام آزادیست...




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
از : هاجر مرادی


#زن_زندگی_آزادی یک تمرین روزانه است؛ تمرینی دشوار و آمیخته با درد و امید.
روز جهانی زنان بر ما گرامی
#internationalwomensday




Репост из: ART CHANNEL
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
❗️قطعه‌ی «پائولا»
(از فیلم «حکومت نظامی»)
▪️آهنگساز: میکس تئودوراکیس
▫️میکیس تئودوراکیس در جزیره یونانی خیوس زاده شد و دوران کودکی خود را در شهرهای مختلف یونان گذراند. میکیس تئودوراکیس بدون دسترسی به آلات موسیقی از بچگی تلاش می‌کرد که آهنگ بسازد و نخستین کنسرت خود را در سن ۱۷ سالگی اجرا کرد. با آغاز جنگ جهانی دوم، در کنار نهضت مقاومت یونان علیه آلمان نازی جنگید که یونان را اشغال کرده بودند. او در سال ۱۹۴۳ به آتن رفت و عضو یک واحد نیروی ذخیره نظامی در ارتش آزادیبخش یونان در مبارزه علیه نیروهای بریتانیایی شد. در جریان جنگ داخلی یونان به‌دلیل‌ مبارزاتش عنوان «عنصر خطرناک» را به او داده بودند. میکیس تئودوراکیس دستگیر و به جزیره ایکاریا تبعید شد. در آنجا مورد شکنجه قرار گرفت و دو بار زنده به خاک سپرده شد. در دوره ای که او زندانی و مخفی نبود از سال ۱۹۴۳ تا ۱۹۵۰ در کنسرواتوار آتن تحت نظر فیلوکتیس اکونومیدس به آموزش پرداخت. در سال ۱۹۵۰ تحصیلات خود را به پایان رساند. سپس به کرت رفت و رئیس مدرسه موسیقی خانیا شد و نخستین ارکستر خود را بنیان گذاشت.
▪️بازنشر از موسیقی پاپیولار

@artchanel


Репост из: Vahid Online وحید آنلاین
ده‌ها نفر از فعالان مدنی و سیاسی و همچنین بازماندگاندن قربانیان خشونت حکومت ایران با انتشار متنی به عنوان «پیمان دادخواهی»، بر تعهد خود به اصول حقوق بشری تاکید کرده و با روشن کردن دیدگاه‌های خود از تلاش برای تدوین «مبنایی برای همبستگی» خبر داده‌اند.

در این متن، که چهره‌هایی از داخل و خارج ایران آن را امضا کرده‌اند، بر یادآوری جنایت‌های تاریخی، حفظ حقوق همگان، و لغو اعدام و شکنجه حتی برای عاملان و آمران کشتارهای جمهوری اسلامی پافشاری شده است.

این دست‌کم دومین متنی است که به عنوان یک منشور و میثاق پیشنهادی برای چشم‌انداز گروه‌های سیاسی و مدنی از آینده ایران منتشر می‌شود.
@VahidHeadline

ما امضا کنندگان این پیمان، با پایبندی به تمام کنوانسیون‌ها و میثاق‌های جهانی ناظر بر رعایت حقوق‌بشر، از امروز تا آن فردای امید، پایبندیم به:
- لغو مجازات اعدام در ایران.
- دادخواهی با فرجام حقیقت و عدالت در هر موقعیت. این امر مستلزم همکاری و همیاری با نهادهای ملی و بین‌المللی برای روشن کردن همه حقایق درباره‌ نقض فاحش حقوق بشر در ایران و به‌ویژه جنایت‌های سیاسی است که برخی از آن‌ها مصداق بارز «جنایت علیه بشریت» هستند.
- پایان دادن به مصونیت از مجازات برای آمران و عاملان جنایت‌های سیاسی.
- بازسازی و استقلال کامل دستگاه قضایی.
- مبارزه با فراموشی با پذیرش گوناگونی‌ روایت‌ها و تکوین دقیق حافظه‌ی تاریخی به دور از هر چشم‌پوشی.

بعضی از امضاکنندگان به ترتیب حروف الفبا:
حامد اسماعیلیون، شهناز اکملی، منیره برادران، لادن برومند، شعله پاکروان، مهسا پیریایی، امجد حسین پناهی، آتنا دائمی، سعید دهقان، تقی رحمانی، نسرین ستوده، شکوفه سخی، سایه سعیدی سیرجانی، عبدالفتاح سلطانی، آتش شاه‌کرمی، شهلا شفیق، کیوان صمیمی، شیرین عبادی، رضا علامه‌زاده، رضا علیجانی، پرستو فروهر، پروین فهیمی، مهرانگیز کار، کاظم کردوانی، باربد گلشیری، عفت ماهباز، نرگس محمدی، ایرج مصداقی، محمود معمارنژاد، رضا معینی، اکرم نقابی، محمدرضا نیکفر و شکوفه یداللهی.

متن و فهرست کامل امضاکنندگان #پیمان_دادخواهی:
bidaran.info

📡 @VahidOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
به هر شهری مزاری هست.
بر مزار تک‌تک قربانیان جمهوری اسلامی در هر جای جهان گلی خواهیم گذاشت.
شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱/ ۷ ژانویه ۲۰۲۳


به هر شهری مزاری هست.
بر مزار تک‌تک قربانیان جمهوری اسلامی در هر جای جهان گلی خواهیم گذاشت.
شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۱/ ۷ ژانویه ۲۰۲۳


Репост из: بیضایی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
از مستند عیّار تنها ساخته‌ علا محسنی
@beyzai


Репост из: kūtér
sticker.webp
79.9Кб


Репост из: Hosein Eyalati
Cindy Sherman, Judith Butler, Kara Walker, Hélène Cixous, Orhan Pamuk, Sir Isaac Julien and hundreds of other renowned artists and writers expressed their solidarity with their Iranian colleagues.


In a historic statement signed by more than 500 artists, writers, and academics, the violent crackdown on Iranian people by the Islamic state is condemned in the strongest terms. Cindy Sherman, Judith Butler, Kara Walker, Hélène Cixous, Sir Isaac Julien, Barbra Kruger, Orhan Pamuk, Hans Haacke, Marina Abramović, Shuddhabrata Sengupta, Yanis Varoufakis, Kiki Smith, Anish Kapoor, Boris Groys, Janaane al-Ani, Noam Chomsky, Jerry Saltz, Adam Weinberg, Willem Dafoe, and Isabella Rossellini among many others have voiced their solidarity with the Iranian people, who have been under brutal attacks by the state's military and security forces for their protests against systemic violations of human rights by the Islamic state in Iran. The statement pays tributes to the “Woman, Life, Liberty” movement, and acknowledges the Iranian people’s “desire to renew the nation’s social contract.”


The statement was released on 6 December 2022 and it is still collecting signatures from all cultural practitioners who wish to declare solidarity with their Iranian counterparts.
LINK: https://solidarityiran.wordpress.com

Показано 20 последних публикаций.