جامعه‌شناسانِ ایرانی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


کانالِ مرتبط: حسن معین - خودشناسی
https://t.me/MHMohaqeqMoein
☘️☘️☘️

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
🛎 مهمتر از نتایج «مذاکره با آمریکا»، فرو ریختن هیمنه ۴۶ساله"مرگ بر آمریکا" است.

۲۶ فروردین ۱۴۰۴

🔹مهم‌تر از حواشی و نتایج مذاکره با آمریکا، اینکه مستقیم است یا غیرمستقیم، در مسقط ادامه میابد یا در رم، فقط در برگیرنده موضوع هسته‌ای خواهدبود یا تسلیحات و نیابتی‌ها را هم در برخواهد گرفت یا خیر، آیا سرمایه‌گذاری آمریکاییها درایران یک رویاست یا واقعیتی جدی، ایضا قبض و بسط، و شل و سفت شدن مواضع آقای ترامپ، و شاید مهم‌تر از همه اینها، آیا مذاکرات به نتیجه خواهد رسید یا خیر. مهم تغییر بنیادی است که در ایدئولوژی "مرگ برآمریکا" بوجود آمده است.

🔹نسلهای بعد ازانقلاب در فضایی بارآمده اند که تصور میکنند هدف انقلاب ۵۷ مبارزه با آمریکا بود. باور نمیکنند که اهداف و آرمانهای آن انقلاب تحقق آزادی در ایران بود و استکبارستیزی، دشمنی با آمریکا، صدروانقلاب، نابودی اسرائیل و سایر شعارهای انقلابی بعداز انقلاب بود که سوار بر قطار جمهوری اسلامی شدند و بتدریج گفتمان اصلی انقلاب را به حاشیه رانده و جایگزین آنها شدند. تحول نامبارکی که تا به امروز ادامه یافته. عقب ماندگی علوم انسانی درایران از یکسو، و ۴۶ سال تبلیغات یکسره نظام، مانع از فهم این تحول تا به امروز گردیده.درعوض نوادگان دایی جان ناپلئون یکسری تئوری های توطئه قد و نیم قد و فرضیه‌های توطئه بافته‌اند.

🔹صرفنظر از آنکه گفتمان "مرگ بر آمریکا" چرا و چگونه موفق گردید تا درجایگاه شعار اصلی جمهوری اسلامی قرارگرفته و آرمان های اصلی انقلاب ۵۷ را به حاشیه براند، این گفتمان برای نسلهای جدید افول کرده. یک زمانی بود که این گفتمان بالاخص در دانشگاهها و در میان اقشار و لایه‌های تحصیلکرده از اعتقاد و اعتبار برخوردار میبود. اما مدتهاست که شعارها و گفتمانهای انقلابی بنحو محسوسی در میان نسلهای جوان،و علیرغم همه تلاش و تقلاها و تبلیغات نظام، منظما درمسیر افول است. نسلهای جدید همچون نسلهای گذشته‌، دیگرباوری به دشمنی با آمریکا، ضدیت با فرهنگ و تمدن غرب، نفرت از اروپایی‌ها و نابودی اسرائیل ندارند.

🔹مهم‌تر از پی آمدهای مذاکرات «ویتکف – عراقچی» و اینکه آیا برسرباقی ماندن ۳/۵ درصد غنی‌سازی توافق صورت میگیرد یا تندروها و در راس‌شان آقای نتانیاهو، موفق به تحمیل اراده شان خواهند شد،
“فروریختن هیمنه دشمنی با غرب و در راس آن آمریکا در نسلهای جدید ایران است.”

.


Репост из: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
حمام و خزینه!

درگیر مذاکرات طولانی و سطح بالا برای حل معضلی بزرگ با طرف مقابل شدن اما در همان حال، صحبت رو در رو و گرفتن عکس دو نفره با او را به صورت خط قرمز و تابو در آوردن، حقا که مصداق عینیِ "حمام رفتن و از خزینه پرهیز کردن" است!
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
عیدتان مبارک! ان‌شاءاللّه که خودتان و خانواده‌هایتان از این نیّتهای نیک بتوانید بهترین استفاده را ببرید و آنچه آقای دکتر عارف ــ که ایشان شخص مجرّبی هستند، واقعاً دارای تجربه‌اند ــ گفتند و بیان کردند، به مرحله‌ی عمل و تحقّق برسانید.

من لازم است مجدّداً تأکید کنم که به خانواده‌های شما، به همسرانتان تبریک میگویم عید را و از آنها تشکّر میکنم و مطمئنّم که اگر همسران، همراه باشند، همفکر باشند، همدل باشند در کارهایی که شما مسئولین انجام میدهید ــ چه وزرا، چه نمایندگان مجلس، معاونین، مشاورین، رؤسای بخشهای مختلف ــ کارها بهتر پیش میرود. یک مقداری هم این به برخورد شما و رفتار شما وابسته است. بعضی از مسئولین وقتی که وارد میدان مسئولیّت و کار میشوند، شوق کار و علاقه‌ی به کار آن‌چنان اینها را مشغول میکند که یادشان میرود فرزندانی دارند و زنی دارند و وظایفی دارند و خانه‌ای دارند و ناهار و شامی باید با هم بخورند؛ بکل فراموش میکنند. فراموش نکنید!
چو دخلت نیست خرج آهسته‌تر کن
که میگویند ملّاحان سرودی
اگر باران به کوهستان نبارد
به سالی دجله گردد خشک‌رودی(۲)
برای خاطر بعضی از آذری‌زبان‌های مجلس: «شط اگر اولماسا بغداد اولماز»


Репост из: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
سوگواری از احتمال حل مشکل؟

نیروی براندازی که تمام سرمایه‌اش شرط‌بندی بر روی اجرای زورکی لایحۀ عفاف و حجاب به امید بروز ناآرامی در جامعه و عدم مذاکره با دولت ترامپ با سودای وقوع جنگ باشد، روشن است که از تعلیق لایحه و آغاز مذاکره به قدری از خود ناراحتی و عصبانیت نشان دهد که نیت واقعی خود را از براندازی نیز عیان سازد!
برخی از مدعیان براندازی نشان دادند که قصدشان آزادی و آسایش زنان و یا آشتی کشور با جهان نیست، نیت تصرف قدرت به بهای زجر مردم و نابودی کشور است! وگرنه چطور ممکن است افرادی از تعلیق اجرای لایحۀ حجاب و عفاف و مذاکره با ترامپ تا این اندازه خشمگین و سوگوار باشد؟
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad


Репост из: روز‌نوشت‌های على افشارى
خامنه‌ای و تیغ کردن در غلاف

علی افشاری

‏🟢 خامنه‌ای، خامنه‌ای سالیان گذشته نیست. دیگر از هیاهو و خط و نشان کشیدن و تهاجم خبری نیست! اعتراضات مردمی بویژه جنبش انقلابی «زن زندگی آزادی» و افزوده شدن بر شمار سال‌های عمر او را فرتوت و خسته کرده است. شرایط جهانی و منطقه نیز به گونه ای تغییر پیدا کرده که گریزی از رفتن به لاک دفاعی ندارد.

🟢 او امروز مدعی شد که «در برجام کشور را به اشتباه شرطی کردیم»! اما افت ۲۰ درصدی قیمت دلار در چند روز پیش نشان داد که شرطی شدن بعد از مرگ برجام هم ادامه یافته است. مشکل عملکرد نظام است نه برجام.

🟢 خامنه‌ای دیر فهمید که توهم «اقتصاد مقاومتی» و ناشرطی شدن نسبت به تجارت جهانی و اتکا به شرق چاره کار نیست. اکنون خامنه‌ای پس از ضربات سنگین وارد شده به «جبهه مقاومت» در پی خطای مهلک عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، محکوم به نرمش است. از این زاویه می‌توان فهمید چرا می‌گوید: «نباید افراطی به مذاکرات جدید، بدبین و یا خوشبین بود.»

🟢 او پای جلو رفتن چه در داخل و چه خارج از مرزها ندارد. البته آنقدر هم عقب نمی‌رود که از آن سوی بام بیفتد. فعلا به قضا و قدر امید بسته تا چون گذشته به مددش آید و با حداقل امتیاز و بازگشت‌پذیر کردن آنها از مخمصه فشار حداکثری ۲ بیرون بیاید.
@Aliafshari52


Репост из: مهدی خلجی
«قضیه‌ی پهلوی» (Pahlavi Question): گفت‌وگو با دکتر آرش عزیزی درباره‌ی جریان شاهزاده رضا پهلوی و آینده‌ی ایران
برنامه‌ی زنده‌ی یوتیوب:
چهارشنبه، شانزده اوریل/ بیست و هفت فروردین
ساعت ۱۴:۰۰ واشنگتن، ۲۰:۰۰ اروپای مرکزی،21:30 تهران و 22:30 کابل
https://www.youtube.com/live/rnIcKzxgL3A?si=mMKYPvzo00PAbINv


🛎 دانشگاه هاروارد در برابر کاخ سفید برای حفظِ استقلال مقاومت می‌کند

در پی آنکه دانشگاه هاروارد درخواست‌های کم‌سابقه دولت آمریکا از جمله برای خبرچینی از دانشجویان به دولت را رد کرد،‌ کاخ سفید اعلام کرده است که بیش از دو میلیارد دلار بودجه فدرال این دانشگاه را قطع می‌کند.

دولت آمریکا با اعلام فهرستی به دانشگاه هاروارد از مدیران آن خواسته بود که «برای حفظ رابطه مالی خود با دولت» باید خواسته‌های دولت در ده گروه را برآورده کند. این خواسته‌ها از جمله شامل کاهش قدرت دانشجویان و استادان موقت، گزارش فعالیت دانشجویانی که «با ارزش‌های آمریکا خصومت دارند» به مقام‌های دولتی، تغییر نحوه استخدام و پذیرش، استخدام یک نهاد مورد نظر دولت برای بررسی و تائيد برنامه‌های دانشکده‌های هاروارد «برای مقابله با یهودستیزی» می‌شوند.

آلن گاربر رئيس دانشگاه هاروارد روز دوشنبه درنامه‌ای به اعضای این دانشگاه اعلام کرد که دولت به دنبال کنترل این دانشگاه است. او گفت: «ما از طریق مشاوران حقوقی خود به دولت گفته‌ایم که توافق پیشنهادی آنها را نمی‌پذیریم. این دانشگاه استقلال خود حق تضمین شده‌اش در قانون اساسی را واگذار نخواهد کرد.»

آقای گاربر افزود که دانشگاه هاروارد مسئولیت خود را در یهودی‌ستیزی جدی می‌گیرد و دولت به دنبال دخالت در کار این دانشگاه است: «اگرچه هدف برخی از خواسته‌های دولت مقابله با یهودی‌ستیزی است، اکثریت این خواسته‌ها به دنبال دخالت مستقیم دولت جهت وضع مقررات بر «شرایط فکری دانشگاه» است.

دانشگاه هاروارد که یکی از پراعتبارترین دانشگاه‌های خصوصی آمریکاست اولین نهاد دانشگاهی بزرگ آمریکاست که در مقابل تلاش‌های دولت این کشور برای دخالت در عملکرد آن مقاومت کرده‌است.

دولت آمریکا گفته است به جز قطع بودجه فدرال این دانشگاه، قراردادهای آن را که بیش از ۶۰ میلیون دلار ارزش دارد لغو کرده است.

وزارت آموزش دولت آمریکا بیانیه رئيس دانشگاه هاروارد را «نشانه ذهنیت خود محق پنداری و مشکل‌زای حاکم بر دانشگاه‌های پراعتبار کشور» خوانده است و از «اختلال در آموزش در دانشگاه‌های کشور در سال‌های اخیر» انتقاد کرده است.

بر اساس این بیانیه «آزار دانشجویان یهودی غیرقابل تحمل است و زمان آن رسیده که اگر دانشگاه‌های معتبر کشور به دنبال دریافت حمایت مالیات‌دهنده‌های آمریکایی هستند این مشکل را جدی بگیرند و به تغییرات معنی‌دار متعهد شوند.»

در نامه روز جمعه کاخ سفید به دانشگاه هاروارد نیز آمده است که این دانشگاه «در سال‌های اخیر نتوانسته شرایط فکری و مدنی لازم برای سرمایه‌گذاری فدرال را کسب کند.»

دونالد ترامپ،‌ رئيس جمهوری آمریکا از زمان بازگشت به کاخ سفید دانشگاه‌ها را برای پایان دادن به برنامه‌های «تنوع، برابری و شمول» تحت فشار گذاشته است و آنها را متهم کرده که با غلبه چپ‌گرایان در این نهادها از دانشجویان یهودی خود حمایت نکرده‌اند.

دولت آمریکا در ماه مارس اعلام کرد که در حال بازبینی قراردادهای فدرال به ارزش بیش از ۲۵۰ میلیون دلار به دانشگاه هاروارد و نیز ۸ میلیارد دلار تعهد مالی چند ساله دیگر است.

استادان دانشگاه هاروارد در پاسخ به این موضوع با شکایت به دادگاه، دولت را به حمله علیه آزادی‌های دانشگاهی و آزادی بیان متهم کردند.

پیشتر کاخ سفید ۴۰۰ میلیون دلار بودجه فدرال دانشگاه کلمبیا را به اتهام ناکامی در مقابله با یهودی‌ستیزی قطع کرد و دانشگاه کلمبیا ظرف مدت کوتاهی خواسته‌های دولت را پذیرفت.


✔️ نکته معین:

متاسفانه دانشگاه‌های ایران هیچ استقلال ندارند. هیچ.
اینجا نوشتم. در یادداشت دیگری هفت سال پیش نوشتم: فسادِ آکادمیک در ایران طبق برنامه از پیش تعیین شده است و توسط ساختارهای حاکم برنامه ریزی،اجرا، پایش و تداوم یافته و خواهد یافت.
این ساختارها عبارتند از: یک. ساختار موجود در سازمان برنامه و بودجه، دو. ساختار موجود در شورای عالی انقلاب فرهنگی، سه. ساختار موجود در وزارت عتف.

به نظر می رسد گفت و گو در باب عملکرد، سیاست‌ها و برنامه های مدون این ساختارها که وضعیت موجود همه جریان های آموزش عالی کشور اعم از دولتی و غیر دولتی را شکل داده و برای آینده هم برنامه دارند و خودشان را هم بسیار موفق می‌دانند!(بیانیه هشتاد و ششمین اجلاس سراسری روساى دانشگاهها) تابو است و استادان دانشگاه‌ها همواره تمایل دارند خودشان را با مباحثی غیر راهبردی سرگرم نمایند.
جرئت، توان و تمایل ندارند در باب این موضوعات راهبردی گفت و گو کنند.


.




کنسرت علیرضا قربانی اجرای کامل در کاخ سعدآباد
نسخه صوتی تبدیل شده از ویدیو

اشتراک با شما دوستان گرامی ❤️

https://t.me/alirezaghorbani1350




بازی خطرناک و درد آور بانک مرکزی با قیمت ارز و سکه

🔸 اگر چه کاهش حدود ۲۵ درصدی قیمت ارز و سکه ظرف ۲۴ ساعت خبر مسرت بخشی برای مردم ایران است اما همانطور که قبلا نیز بارها گفته شده است آشکار است که این افزایش و کاهش قیمتهای ارز در مقاطع مختلف در ایران به هیچ وجه طبیعی نیست و مشخصا دولتها در زمانهای مناسب و مد نطر خودشان بخصوص در زمان یک تحول در تنش های روابط خارجی حکومت با دیگر کشورها بخصوص امریکا دست به افزایش چند برابری قیمت ارز زده و حباب قیمتی ایجاد کرده و ناگهان بخشی از حباب را تخلیه می کنند و در واقع به مرگ می گویند تا مردم به تب افزایش کمتری قانع شوند و دولت هم بتواند خودش را فاتح و قدرتمند جلوه دهد. این پدیده بازی با قیمت ارز یکی از بدترین پدیده ها در جهانست. بر کسی پوشیده نیست که تامین کننده و مصرف کننده عمده از در ایران دولت است بنا بر این هر گونه تحول در قیمت ارز بیش از هر کسی سود و زیان متوجه دولت باید باشد اما از آنجاییکه دولت ارز مورد نیاز خودش را به قیمت کنترل شده دریافت و نرخهای خدماتش را نیز بر مبنای آن افزایش می دهد هرگز از افزایش و کاهش های مکرر قیمت ارز ضرر نمی کند و در بدترین شرایط شاید اندکی ضرر نماید اما مردم از این بازی به دو صورت مستقیم و عیر مسقیم بشدت ضرر کرده و آسیب می بینند.

🔸 بصورت مستقیم زمانیست که اگر کسی برای حفظ ارزش پولش در زمان این نوسانات نسبت به خرید سکه و ارز اقدام نماید پس از کاهش قیمت ارز بشدت ضرر می کند و بصورت مستقیم نیز در واقع تمام مردم با افزایش قیمت مایحتاج، ارزاق کالاها، اجناس، و خدمات بخصوص کالاهای وابسته به ارز ( بیش از ۹۰ درصد کالاها ) ناچار به پرداخت هزینه های گزاف می شوند و با چسبندگی قیمت ها پس از افزایش قیمت ارز مدت زیادی تا تخلیه کامل حباب همچنان ضرر خواهند کرد. این بازی خطرناک روح و روان جامعه را بشدت به هم می ریزد و بسیاری را روانه بیمارستان می نماید. بسیار طبیعی است که مردم اعتمادشان از اقتصاد متلاطم، نابسامان و به هم ریخته سلب شده باشد و چاره ای ندارند برای حفظ ارزش پولشان به ارز و سکه روی آورند. در واقع اگر ریال ثبات داشته باشد کسی نه دیوانه است و نه بیکار که به دنبال تبدیل پولش به ارز، سکه و طلا برود و این عارضه تبدیل پول به ارز و سکه زاییده بی درایتی و نا کارآمدی اقتصادی دولت است.

🔸 متاسفانه چوب نابسامانی ها و ما کارآمدی های دولتها و حکومت را همواره مردم می خورند. فروش اتومبیل با قیمت چند برابری و بالا بردن دستوری و یک شبه قیمت ارز و طلا و حراجهای سکه و طلا با قیمتهای بالاتر از قیمت رسمی حسابهای وکالتی و آنچه اینروزها به اشکال مختلف شاهدیم روشهای کنترل نقدینگی دولت‌هاست که همگی پول و سرمایه های خرد و پس اندازه‌ای قشر متوسط را هدف قرار می دهد وگرنه قشر فقیر که به نان شبش محتاج است و قشر مرفه هم که انقدر دارد که در این تلاطم ها دست به ریسک نمی زند البته افراد رانت دار که از این پدیده ها همواره سودهای نجومی می برند ولی این قشر متوسط است که نگران اندک پس آموزش دائما باید ریسک نماید و شوربختانه همیشه بازنده باشد.

🔸 اینروزها که شاهد کاهش قیمت ارز هستیم بر کسی دخالت و اراده بانک مرکزی برای این کاهش پوشیده نیست. این بازی تکراری بارها تکرار شده و همچنان تکرار می‌شود و مرتبا قربانی می گیرد. چه آسیب‌هایی که از این رفتار دولت و بانک مرکزی به جامعه وارد نمی‌شود بخصوص تولید کنندگان و مردم با درامد ثابت امید خود را از دست می‌دهند و بسیاری به خاک سیاه می‌نشینند. شرایط زندگی در ایران ناشی از رفتار دلال مآبانه و کاسب‌کارانه دولتها واقعا سخت است و اعتماد مردم از دولت کاملا سلب شده است. یکی از دلایل مهاجرت همین بی اعتمادی و بی ثباتی و وضعیت حاکم بر کشور است وگرنه وضعیت کار و زندگی در همه کشورها تقریبا مشابه است و مشکلات همه جا هست ولی اگر کسی کار داشته باشد دغدغه چندانی ندارد اما در ایران کار داشتن کافی نیست بلکه در کنار کار باید مراقب قیمت ارز و سکه و تورم نیز بود و برای حفظ قدرت خرید و ارزش پول و دارایی خود دائما تکاپو ، تلاش و ریسک کرد تا بتوان دوام آورد.

🔸 بانک مرکزی به یکی از ضد مردمی ترین نهادهای کشور بدل شده که در تبانی با دولتها دائما به دزدیدن از جیب مردم و کاستن قدرت خرید آنها مشغول می شود تا بانک‌های زیر نظرش منابع را ببلعند و در جیب صاحبان خود نمایند و از کشور خارج نمایند. این بازی باید جایی خاتمه یابد و بانک‌ها و بانک مرکزی مهار شوند و سودهای حاصل از این بازی باقیمت ارز از اقتصاد ایران برای همیشه حذف گردد تا ریال سروسامان یابد وگرنه روابط خوب با امریکا و رفع تحریمها تنها مسکنی خواهد شد که چند صباحی درد مشکلات را کم می‌کند اما علت درد همچنان باقی مانده در نتیجه رنج و عذاب مردم و عقب ماندگی کشور همچنان ادامه خواهد یافت.

https://t.me/homo_deuus


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
🛎 لحظه، لحظه‌ی مناسبی برای برکناری شاه است!

✍️ حسن معین - یکشنبه - ۲۴ فروردین ۱۴۰۴

ملتِ ایران! ببینید در کمتر از پنجاه سال ایران را به چه روزی انداختیم! روزِ ذلت و خفت نیست؟ ایرانی که در نیمه اول قرن چهاردهم شمسی، محمدعلی فروغی، احمد قوام و محمد مصدق را تجربه کرده بود، ناچار از تجربه‌ی اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی و مسعود پزشکیان کردیم. این تجربه کافی نیست؟ می‌خواهید به آن استمرار بخشید؟ جیم الف کارش تمام است؛ راهِ نجات ندارد! نمی‌خواهید ایران را نجات دهید؟ منتظرِ بیگانه برای نجاتِ ایران نمانیم. هیچ بیگانه‌ای ایران را نجات نخواهد داد. نیم قرن هزینه پرداختن و خیانت و جنایت دیدن برای شما کافی نیست؟

چهل و شش سال عملکردِ جیم الف (1،2،3) با محوریت ولایتِ فقیه "لای مشترکی" برای ما ایرانیان فراهم آورده که با کتمان نکردن و آشکار کردن آن در "راه مشترک"، "متمرکز" خواهیم شد. در این "لا" متمرکز شده به "هماهنگی وجودی" و خودشکوفایی برسیم. چنین تمرکزی "عامل تغییر" خواهد شد. "زندگی روزمره با "لا" ما را نجات خواهد داد. نه حکومت، نه بیگانه، نه انقلاب.

📚 تاریخ بخوانیم: ایران بین دو انقلاب، یرواند آبراهامیان 📚🎧 بشنویم


Репост из: عقل آبی | صدیق قطبی
بهارِ پنهان

می‌گویی بهار آمده، می‌گویی چشم به راه بهارم، اما آمدن بهار را چگونه درمی‌یابی؟ خودِ بهار را نمی‌توان دید. بهار نامرئی است. از آثار بهار است که پی‌ به آمدنش، به حضورش می‌بری. با این‌حال، به بهار ایمان داری، بهار را دوست داری و بهار را در شعر و ترانه می‌ستایی. بهار پنهان است، اما آثارش آشکار. اثر او در حیاتی است که شاخ و برگ به آن اقرار می‌کنند. آیا اقرار شاخه‌ها و برگ‌ها برای آنکه به بهار ایمان بیاوریم کافی نیست؟

پنهان بوَد بهار ولی در اثر نگر
زو باغ زنده گشته و در کار آمده
آمد بهارِ عشق، به بُستان جان درآ
بنگر به شاخ و برگ به اقرار آمده
اقرار می‌کنند که حشر و قیامت است
آن مردگان باغ دگر بار آمده
(دیوان شمس، غزلِ ۲۴۰۰)

هستیِ قدرتمندِ بهار را در غلغله‌ای که برپا کرده باید جست. در صدای پایش که از گلوی قمری و فاخته شنیده می‌شود و در سرخی و سبزی چهره‌اش که در سیمای گل سرخ و برگ‌های تازه پدیدار می‌شود.

جان آدمی‌ نیز شبیه بهار است. پنهان از دیده‌هاست ولی‌ نمودهایش دیدنی است. و عشق نیز. عشق‌ کجاست؟ عشق در چه شمایلی می‌آید؟ عشق‌ نیز چون بهار است، پیدا و پنهان. پیدا در اثر و پنهان در ذات:

مثال عشق‌، پیداییّ و پنهان
ندیدم همچو تو پیدا نهانی!
(دیوان شمس، غزل ۲۷۰۱)

آستین بر روی و نقشی در میان افکنده‌ای
خویشتن پنهان و شوری در جهان افکنده‌ای
همچنان در غنچه و آشوب استیلای عشق
در نهاد بلبل فریادخوان افکنده‌ای
(سعدی)


@sedigh_63


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
کیهان: مذاکره با آمریکا اسم رمز تسلیم است! طرفداران مذاکره برای پیشگیری از خسارت بزرگی که پیشنهاد آنها به دنبال دارد چه تضمینی دارند؟!


Репост из: گاراژ ــ مهدی تدینی
ترامپ: «تا وقتی همه‌چیز نهایی نشده، چیزی برای گفتن نیست، اما اوضاع بد نیست. فکر می‌کنم مذاکرات با ایران نسبتاً خوب پیش می‌رود.»

@Garajetadayoni | گاراژ


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
«بیانیه‌ای از کاخ سفید»

«نماینده ویژه ریاست‌جمهوری ایالات متحده، استیون ویتکاف، همراه با آنا اسکروگیما، سفیر آمریکا در عمان، امروز در مسقط با دکتر عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، مذاکراتی انجام دادند. این مذاکرات با میزبانی وزیر خارجه عمان، سعید بدر، برگزار شد.

این گفت‌وگوها بسیار مثبت و سازنده بود و ایالات متحده از سلطان‌نشین عمان بابت حمایت از این ابتکار عمیقاً سپاسگزار است.

نماینده ویژه ویتکاف به دکتر عراقچی تأکید کرد که از سوی رئیس‌جمهور ترامپ مأموریت یافته تا در صورت امکان،
اختلافات میان دو کشور را از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی حل‌وفصل کند.


این مسائل بسیار پیچیده‌اند، اما ارتباط مستقیم امروز نماینده ویژه ویتکاف گامی رو به جلو در جهت دستیابی به نتیجه‌ای سودمند برای هر دو طرف بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده بار دیگر دیدار کنند.»




Репост из: Yara Daneshvar
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
«یارا دانشور» «مسعود مصلی نژاد» «مهدی فردین» به تاریخ ۱۱ دی ماه ۱۴۰۳، شیراز.

آواز همایون

https://t.me/yaradaneshvar


Репост из: Yara Daneshvar
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
https://t.me/yaradaneshvar


Репост из: گاراژ ــ مهدی تدینی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید، تأکید کرد مذاکرۀ شنبه مستقیمه و می‌گه طبق صحبتی که دیشب با ترامپ داشته هدف نهایی ترامپ اینه که عدم دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای رو تضمین کنه.

@Garajetadayoni | گاراژ

Показано 20 последних публикаций.