جامعه‌شناسانِ ایرانی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


کانالِ مرتبط: حسن معین - خودشناسی
https://t.me/MHMohaqeqMoein
☘️☘️☘️

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: غزل‌سرای معین
دلبرا پیش وجودت همه خوبان عدمند
سروران بر در سودای تو خاکِ قدمند

شهری اندر هَوَست سوخته در آتش عشق
خلقی اندر طلبت غرقه دریای غمند

خون صاحب نظران ریختی ای کعبه حُسن
قتل اینان که روا داشت که صیدِ حرمند

صنم اندر بلد کفر پرستند و صلیب
زلف و روی تو در اسلام صلیب و صنمند

گاه گاهی بگذر در صف دلسوختگان
تا ثناییت بگویند و دعایی بدمند

هر خم از جعد پریشان تو زندان دلیست
تا نگویی که اسیران کمند تو کمند

حرف‌های خطِ موزون تو پیرامن روی
گویی از مشک سیه بر گل سوری رقمند

در چمن سرو ستادست و صنوبر خاموش
که اگر قامت زیبا ننمایی بچمند

زین امیران ملاحت که تو بینی بر کس
به شکایت نتوان رفت که خصم و حکمند

بندگان را نه گزیرست ز حُکمت نه گریز
چه کنند ار بکشی ور بنوازی خَدمند

جور دشمن چه کند گر نکشد طالب دوست
گنج و مار و گل و خار و غم و شادی به همند

غم دل با تو نگویم که تو در راحت نفس
نشناسی که جگرسوختگان در المند

تو سبکبار قوی حال کجا دریابی
که ضعیفان غمت بارکشان ستمند

سعدیا عاشق صادق ز بلا نگریزد
سست عهدان ارادت ز ملامت برمند

#سعدی


« غم و شادی میهمانان ما هستند…»

عالیجناب سعدی چه گفته:

گنج و مار
و
گل و خار
و
غم و شادی
به همند




@Zayesh


Репост из: BBCPersian
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، یوآو گالانت، وزیر دفاع را برکنار کرد و علت آن را از دست رفتن اعتماد عنوان کرد.

دقایقی پیش، آقای گالانت در شبکه ایکس نوشت «امنیت اسرائیل» ماموریت او در تمام زندگی بوده و خواهد ماند.

آقای نتانیاهو به اسرائیل کاتز پیشنهاد کرده جای آقای گالانت را بگیرد.

@BBCPersian


Репост из: دین عقلانی
❤️ عشق، عامل جذابیت
🔺مطالعه‌ای که اخیراً در مجله بریتانیایی روان‌شناسی اجتماعی منتشر شده‌است، نشان می‌دهد که افرادی که مهربان و کمک‌کننده دیده می‌شوند، از نظر فیزیکی نیز جذاب‌تر هستند. این تأثیر، که در سناریوها و انواع روابط دیده می‌شود، نشان می‌دهد که چگونه اعمال مهربانانه ممکن است درک زیبایی فیزیکی را شکل‌دهد.
🔺این تحقیق در حوزه روانشناسی اجتماعی نشان می‌دهد که رفتارهای مهربانانه و کمک‌کننده می‌تواند تأثیر بسزایی بر جذابیت فیزیکی افراد داشته‌باشد.
🔺با بررسی بیش از 4000 شرکت‌کننده و انجام ده مطالعه مختلف، محققان به این نتیجه رسیدند که افرادی که به عنوان مهربان و مفید شناخته می‌شوند، در نظر دیگران جذاب‌تر به نظر خواهند‌رسید.
🔺بنابراین، تأثیر رفتارهای مهربانانه و اعمال کمک‌کننده بر جذابیت فیزیکی افراد بسیار قابل توجه است و این امر نشان می‌دهد که داشتن رفتارهای مثبت و مهربان در روابط اجتماعی نه تنها برای دیگران، بلکه برای خود فرد نیز می‌تواند مزیت‌های زیادی داشته‌باشد.
🔺در این تحقیق، مهمترین نکته این است که مهربانی و سخاوت به عنوان عواملی که بر جذابیت فیزیکی افراد تأثیر می‌گذارند، برای هر دو جنس و در انواع ارتباطات اجتماعی مشخص شده است.
🔺این تحقیق بیانگر آن است که تأثیر جذابیت فیزیکی از ویژگی‌های دیگر مثبتی مانند شوخ طبعی یا هوش، قوی‌تر است که نشان می‌دهد مهربانی و سخاوت می‌تواند درک زیبایی را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.
🔺مهربانی و کمک‌رسانی نقش منحصر به فردی در تأثیرگذاری بر ادراکات فیزیکی افراد دارند و این تأثیر فراتر از یک "اثر هاله‌ای" عمومی است که فقط از طریق موارد مثبت دیگر تقویت می‌شود. به عبارت دیگر، مهربانی و کمک‌رسانی می‌تواند تأثیر بسزایی بر ادراک زیبایی فیزیکی افراد داشته باشد که موجب ارزیابی مثبت و گسترده‌تر دیگر ویژگی‌ها می‌شود.
🔺انگیزه برای برقراری روابط نیز بر تأثیر مهربانی بر جذابیت تأثیرگذاری دارد. در واقع، افراد در محیط‌هایی که امکان ایجاد رابطه وجود داشت، افراد مهربان را جذاب‌تر ارزیابی کردند.
🔺در پایان، بر اساس این تحقیق، رفتار جامعه‌پسند تأثیر مثبتی بر قضاوت شرکت‌کنندگان در مورد نقص‌های فیزیکی شخص داشته به عبارت دیگر، وقتی شخص به عنوان جامعه‌پسند شناخته می‌شد، شرکت‌کنندگان کمتر بر روی نقص‌های جزئی مانند زخم‌ها یا بی‌نظمی‌های فیزیکی تمرکز می‌کردند، که نشان از آن دارد که مهربانی می‌تواند جذابیت را نه تنها با تقویت عوامل مثبت، بلکه با کاهش توجه به نقص‌ها، افزایش دهد.
Source


https://t.me/dineaqlani href='https://bpspsychub.onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/bjso.12800' rel='nofollow'>ette' rel='nofollow'>


Репост из: نوروزنامه | حسین دهباشی
عاطل

‏از آنچه جستنی است، نجویند غیرِ عیب. وز آنچه خوردنی است، فقط غبطه می‌خورند! بی‌کاره‌گان عاطل و باطل نشسته‌ای، کز کارکردنِ دگران رنج می‌برند...

@Norooznameh


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
👀 شواهد نشان از امنیتی بودنِ ماجرای "دختر اطلاعات" دارد

سخنگوی دولت پزشکیان گفته است:

وزیر علوم موضوع را از دانشگاه آزاد پیگیری و از کلانتری با اورژانس اجتماعی به مرکز درمان منتقل شده‌. ویدئویی همسر او منتشر و گفته نیاز به درمان دارد، باید این مرحله طی و اقدامات بعدی صورت گیرد. بیشتر از اینکه به این موضوع نگاهی امنیتی وجود داشته باشد، نگاه اجتماعی به آن وجود دارد. مشکل این دانشجو به‌عنوان فردِ دچار مشکل باید برطرف شود. شتابزدگی در اعلام بیماری فرد از سوی دانشگاه آزاد بدون انجام معاینات پزشکی، مربوط به طرح پایش سلامت روان دانشجویان و ممکن است پرونده‌ی روانی برای این دانشجو در دانشگاه وجود داشته باشد.

دانشگاه آزاد فیلمِ همسر سابق این زن را منتشر کرد و نوشت:

«آنچه در دانشگاه ⁧ علوم تحقیقات⁩ رخ داد نتیجه رفتار نامتعادل و غیراخلاقی فردی بود که با بی‌حرمتی به منزلت انسانی قشر دانشجو و جایگاه مقدس دانشگاه بیش از پیش ضرورت مواجهه با یلگی فرهنگی در بخش کوچکی از جامعه و اهمیت بازمهندسی فرهنگی را یادآوری کرد. هشیار باشیم!»


همسر سابق ا
ین زن هیچ اختیاری نسبت به او ندارد.

موض
وعِ امنیتی شاخ و دم ندارد. این همه نشانه!


📣 میزانِ اعتبارِ دستگاه قضایی جیم الف

روز دوشنبه ۷ آبان قوه قضائیه اعلام کرد که جمشید شارمهد، شهروند ربوده شده ایرانی - آلمانی که در ایران زندانی بود، صبح امروز به اتهام «افساد فی‌الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی» اعدام شده است.


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
👀 تلاش مذبوحانه برای تحقیرِ انقلابِ زن زندگی آزادی در لحظاتِ نوشکوفایی‌اش


Репост из: نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
قابل توجه!

آیت‌الله سیدعلی سیستانی در دیدار با محمد الحسان رئیس هیئت نمایندگی سازمان ملل در عراق، خواستار انحصار سلاح در دست دولت شده است.
قابل توجه پایداری‌ها، گردانندگان روزنامۀ کیهان و دیگر نیروهای همسو با آنها!
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad


...
✳️https://t.me/DrVasmaghi

🔵 فرستادن آهو دریایی به بیمارستان روانی، اقدامی مجرمانه و غیر انسانی است.

✳️ https://t.me/DrVasmaghi
...


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
🎅روح‌الله خمینی: با ایران هر کاری می‌خواهید بکنید !

اشغال سفارتخانه آمریکا در ایران در ۴۵ سال پیش، به سرعت به میانجی گری های متعدد با هدف پایان بحران گروگان‎گیری منجر شد که تهران تمام آنها را، یکی پس از دیگری رد کرد.

شروط اولیه جمهوری اسلامی ایران برای خاتمه این بحران، بازگرداندن محمدرضا شاه پهلوی برای «محاکمه» و تحویل دارایی های او به تهران بودند که محقق نشدند. با ادامه بحران، مطالبه اصلی تهران برای آزادی گروگان ها، به آزادی دارایی های توقیف شده اش از سوی آمریکایی ها تبدیل شد. یعنی همان دارایی هایی که اگر اشغال سفارت صورت نمی گرفت، اساسا توقیف نمی شدند که نیاز به انجام معامله برای آزاد کردنشان باشد.

چهار روز پس از گروگان گیری، با وضع نخستین مجازات های اقتصادی ایالات متحده، «رویه» تحریم ایران کلید خورد -که درواقع تا به امروز ادامه دارد. در ۱۷ آذر، جیمی کارتر صادرات هرگونه اسلحه ایران را ممنوع کرد، که به معنی بی اثر شدن آخرین قرادادهای ایران و آمریکا برای خرید اسلحه و هواپیماهای جنگی، حتی در صورت پیش‌پرداخت قیمت آنها از سوی تهران بود.

در واکنش به شروع تحریم ها، روح‌الله خمینی در ۱۹ آبان گفت: «ما یک ملتی هستیم که به این گرسنگی خوردن‌ها عادت کرده‌ایم... ما روزه می‌گیریم... ما در هر هفته یک روز گوشت می‌خوریم... یک وعده هم ممکن است غذا [در روز] بخوریم.» وی با اشاره به جمعیت ایران در آن زمان به آمریکا هشدار داد: «ما سی و پنج میلیون جمعیت داریم که اینها بسیاری‌شان، بسیار زیادشان، آرزوی شهادت می‌کنند. ما با این سی و پنج میلیون به میدان می‌رویم. بعد که ما همه شهید شدیم، خودتان با ایران هر کاری می‌خواهید بکنید.»


در ۲۱ آبان، آمریکا نفت صادراتی ایران را نیز تحریم کرد. در ۲۳ آبان، دامنه تحریم های دولت کارتر به کلیه سپرده‌های دولت ایران در بانک‌های آمریکایی -در ایالات متحده و اروپا- گسترش یافت. دولت کارتر، همچنین به بانک های آمریکایی اجازه داد که مطالبات ادعایی خود علیه تهران را، از حساب های مسدود شده ایران در اروپا برداشت کنند.

سرانجام، در حالی که مقام های ایرانی در ابتدا از مطالبات ۲۴ میلیارد دلاری خود از آمریکا سخن می گفتند، مبلغی که در ازای آزادی گروگان ها از واشنگتن دریافت کردند، حدود ۸ میلیارد دلار بود که ۵ میلیارد آن صرف پرداخت مطالبات متقابل بانک های آمریکایی شد و در انتها بیش از ۳ میلیارد دلار باقی نماند. آن هم در شرایطی حکومت ایران، گروگان ها را در زمانی با بیشترین فایده قابل تصور برای رونالد ریگان، یعنی درست در حین مراسم سوگند ریاست جمهوری او آزاد کرد.

روی کار آمدن رونالد ریگان بعد از جیمی کارتر، با وعده پایان «مدارا» با جمهوری اسلامی ایران همراه بود. در عمل نیز اقدامات او علیه تهران، به مراحلی چون انهدام نظامی تاسیسات نفتی و کشتی های جنگی ایران رسید که تا این لحظه، در زمان هیچ رئیس جمهور دیگری تکرار نشده است.


احتمالاً عجیب‌ترین مسئله در رابطه با بنی‌صدر برای نسل جوون این باشه که چطور یک نفر با محبوبیتی مثال زدنی می‌تونه رئیس‌جمهور بشه ولی به سرعت هم به فراموشی سپرده بشه. بنی صدر شخصیتیه که واقعا تعداد طرفدارهای چشمگیری نداره و همه به شکلی، منتقد روش و منش اون هستن. کجای کار را اشتباه رفت؟ ما در این قسمت از مورخ درباره مسیری صحبت کردیم که ابوالحسن بنی‌صدر طی کرد.


📌"منابع"

کتاب درسِ تجربه، خاطرات ابوالحسن بنی صدر، کتاب روزها بر رئیس جمهور چگونه می‌گذرد، باز هم اثر خود ابوالحسن بنی‌صدر و همچنین ده‌ها گزارش از روزنامه‌های اون زمان و نشریات فعلی

📌این اپیزود به قلم میثم سعادت، سردبیری حامد سیاسی راد ، تنظیم برای مورخ احمدهاشمی و همیاری نازیلا مرادی مدیر تولید و البته سایر دوستان تیم پادکست مورخ در استودیوپیکان تهیه و تولید شد.




👀 در احساس و ادراک!

✍️ حسن معین - چهارده آبان چهارصد و سه

یادداشت امروز جناب آقای ترکاشوند! تحت عنوان " کسی نگاه نمی‌دوخت" را خواندم و تامل درش کردم. چند احساس در من برانگیخت.

یک. از دیدن چند فیلم از این ماجرا چنین غمضِ عینی را احساس کردم، اما نه به غلظتِ احساس و ادراکِ ایشان. اکتفا به ظواهر نوعی گذرشناختی‌ی غلط‌انداز به بار می‌اورد.

دو. امروز یادداشتی از جناب عبدی دیدم که به چشم دوختنِ پیرمردانِ مسلمانِ خراسانی به نوه‌هایشان به مناسبتی پرداخته بود. اتفاقا این چشم‌ها را هم آیاتِی از قرآن منور و تقویت کرده و موجب چنین تمرکزِ ناسالم و مخربی شده است. حدیث‌های مفصل در این باب از آقای ترکاشوند شنیده‌ام. امیدوارم ایشان نیز حدیث‌ام! را به مناسبت بشنوند.

سه. یادداشت بسیار مفیدی چند روز پیش خواندم. در باب درک خود و درک دیگری و صعوبت و سختی‌ی آن. قلم نه چندان روانی زده شده بود. با این حال پسندیدم و برجسته سازی کردم و بخشی از آن را قرائت کرده و باز‌نشر نمودم. به نوشته‌های قبلی خودم هم ارجاع دادم. نوشته‌هایی در بابِ ناخودآگاهی که قابل شناخت نیست. هرچند بسیاری از ادراکات و گفتار و رفتارِ ما را موجب می‌شود.

چهار. یادداشت امروز جناب ترکاشوند که نام بردم مرا یادِ ماجرای حضرت عیسی و یاد کردن او از زیبایی‌ی دندان‌های سپیدِ آن سگِ مرده انداخت. نمی‌دانم وقتی ایشان یادداشتِ " کسی نگاه نمی‌دوخت" را می‌نوشتند به این ماجرا عنایتی داشتند یا نداشتند. به هرحال ممکن است درناخودآگاهِ وی این عنایت بوده باشد. توضیح بند چهارم را به مناسبت بحث از ناخودآگاه نوشتم.

پنج. هنوز هم احتمالی که در مورد "دختر اطلاعات" دادم را قوی‌تر از سایر احتمالات می‌دانم.


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
👀 روز از نو و روزی از نو، این کلاهبرداری است

✍️ حسن معین

🗓 ۱۴ آبان ۱۴۰۳

احکام متناسب‌سازی‌ی مستمری بگیرانِ صندوق بازنشستگی‌ کشوری صادر و بارگذاری نشد. ذی‌نفعانِ سایر صندوق‌های بازنشستگی که هنوز اندر خمِ بزرگراه‌های غم و ذلتی هستند که جیم الف برای آنان گشوده است. دولتِ پزشکیان باید اطلاعیه رسمی صادر و از بازنشستگان و خانواده‌های آنان- به تقریب حدودِ سی میلیون نفر می‌شوند- عذرخواهی می‌کرد! امیدوارم جیم الف به زودی گرفتار عواقبِ ظلمی که کرد بشود.

مدعی‌اند که مقررات متناسب‌سازی بر مبنای برنامه هفتم و آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان (تصویب نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱/۵/۱۴۰۳ هیئت وزیران) و بودجه از جمله قانون بودجه 1403 اجرا کرده‌اند. یک درصد ارزش‌ افزوده از 9 درصد به 10 درصد که از دوم فروردین امسال از جیب ملت رفت به حساب‌های دولتی نتیجه‌اش فقط همین شده که در آبان اجرا شده یعنی هیچ. دوباره روز از نو و روزی از نو. این کلاهبرداری است.

به سادگی دبه درآورده و کلک می‌زنند:

۶- (با اصلاحیه مورخ ۱۱/۰۶/۱۴۰۳) مابه التفاوت: اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با نود درصد (۹۰%) میانگین مبلغ حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند (ث) تبصره (۱۵) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور.

متن قبل از اصلاح: مابه التفاوت: اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با نود درصد (۹۰%) میانگین مبلغ خالص حقوق و فوق العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همطراز.


رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور (منظور) روز ۱۵ تیر ۱۴۰۳ تعداد بازنشستگان کشور را ۲/۶ میلیون نفر در صندوق‌های لشکری و کشوری و ۴/۲ میلیون نفر در صندوق تأمین اجتماعی اعلام کرده بود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه (پورمحمدي) در دیداری با نماينده‌هاي بازنشستگان - که معلوم نیست با چه سازوکاری نماینده شده‌اند- در تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۵ پس از کلاهبرداری از حداقل 30 میلیون نفر از بازنشستگان و خانواده‌های آنها می‌گوید:

" متناسب سازی حقوق بازنشستگان طبق مر قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در سقف بودجه پیش بینی شده در کوتاهترین زمان ممکن با همکاری همه دستگاه های مسئول انجام خواهد شد."


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گروهی از شهروندان معترض والنسیا هنگام بازدید خانواده سلطنتی اسپانیا از منطقه سیل‌زده علیه او شعار دادند.

معترضان در حالیکه فریاد می‌زنند «قاتل‌ها، قاتل‌ها» و «از اینجا برو» اشیایی را به سمت فیلیپه ششم، پادشاه اسپانیا و هیئت همراهش پرتاب کردند. او به همراه ملکه لتیزیا به این منطقه رفته است. سه روز عزای عمومی در اسپانیا اعلام شده و پادشاه گفته بود که از خبر خسارت‌های سیل،‌«نگران و ویران» شده است.

سیل مرگباری که در پی بارش بی‌سابقه در جنوب شرقی اسپانیا به راه افتاد تاکنون به مرگ دستکم ۲۱۴ نفر، مفقودی ده‌ها نفر و مجروح شدن بیش از صد نفر انجامیده و خسارات جدی به زیرساخت‌های چندین شهر از جمله والنسیا وارد کرده است. این مرگبارترین سیل در تاریخ معاصر اسپانیا است که به‌اندازه بارش یک سال طی هشت ساعت باران بارید.

در ویدیوهایی که از خسارات سیل منتشر شده، آب‌های خروشان دیده می‌شود که باعث هرج و مرج در شهرها شده، خیابان‌ها و پل‌ها را تخریب کرده و خودروها را در خیابان‌ روی هم تلنبار کرده است.


Репост из: جرعه
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
♦️امیرحسین ترکاشوند از شرایطِ نزولِ آیاتِ حجاب سخن می‌گوید🔺

@joreah_journal

www.instagram.com/joreah_journal


Репост из: حسن معین - جامعه شناسی وجودی
🔻صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرده که در دو روز گذشته، ۵۰ کودک در اردوگاه پناهندگان جبالیا در شمال غزه کشته شده‌اند. این بخش از غزه هفته‌هاست که تحت حملات شدید اسرائیل قرار دارد.

کاترین راسل، مدیر یونیسف کشته شدن کودکان را نمونه دیگری از پیامدهای شدید حملات بی‌هدف به غیرنظامیان خوانده است.

او گفت که کل جمعیت شمال غزه در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری، قحطی و بمباران‌های مداوم قرار دارند.

اسرائیل می‌گوید این حملات با هدف جلوگیری از بازسازی مجدد حماس انجام می‌شود.

نهاد سازمان ملل همچنین از اسرائیل خواست تا تحقیقاتی فوری را درباره حمله پهپادی به کارکنان خود آغاز کند؛ یونیسف می‌گوید در این حمله که روز شنبه انجام شد، کارکنانش که در واکسیناسیون فلج اطفال شرکت داشتند، هدف قرار گرفتند.




Репост из: آینده (عباس عبدی)
🔴عینیت اجتماعی (۱)

▪️تحلیلی بر چهارمین موج پیمایش ارزشها و نگرش‌های ایرانیان

🔺نوآوران ۱۲ آبان ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘خوانندگانی که مطالب و نوشته‌های مرا پیگیری می‌کنند، حتماً توجه کرده‌اند که در اظهار نظر و تحلیل اجتماعی و پیش‌بینی روندهای آن یا نتایج انتخاباتی دقت می‌کنم که مبادا خطایی رخ دهد، برای نمونه همه پیش‌بینی‌های انتخاباتی من درست و دقیق بوده است. از این نظر برخی این پرسش را مطرح می‌کنند که چگونه چنین اتفاقی رخ می‌دهد؟ پاسخ این است که مثل آشپز باید عمل کرد. یک آشپز خوب برای آنکه غذای مطبوع و باب میلی را آماده کند، نیازمند دو شرط است. اول مواد خوب، دوم ترکیب و پخت مناسب.

🔘هر کدام از این دو شرط نباشد، غذای نهایی نامطبوع و ناخوشایند خواهد بود. بهترین مواد غذایی را به من بدهند، که غذا بپزم، احتمالاً خودم هم علاقه‌ای به خوردن آن پیدا نکنم. همچنین مواد بی‌کیفیت و بد را به بهترین آشپز هم بدهند، باز هم غذای مناسبی تحویل نمی‌دهد. تحلیل‌های سیاسی و اجتماعی خوب نیز محصول وجود دو شرط است. اول اطلاعات و داده‌های مناسب، مرتبط و معتبر. دوم تحلیل دقیق و بی‌طرفانه آن داده‌ها. به همین علت است که معتقدم افراد عادی که با تحلیل آشنایی کافی ندارند، نمی‌توانند از نتایج نظرسنجی‌های حتی معتبر استفاده کارآمدی کنند. باید تحلیل‌گر معتبری هم باشند.

🔘از این رو هنگامی که مدیر مسئول محترم نوآوران تقاضا کرد که یادداشت‌های هفتگی برایشان بنویسم، پس از تأمل کافی پذیرفتم حداقل ۲۰ شماره در باره موضوعی بنویسم که ضمن داشتن تناسب با این روزنامه، با یادداشت‌های دیگرم نیز متفاوت باشد. در یادداشت‌های اینجا، وضع اجتماعی کشور و تحولات آن را در موضوعات گوناگون با استناد به آخرین مطالعات و پیمایش‌های معتبر به تصویر می‌کشم. موضوعاتی که در این یادداشت‌ها به آنها می‌پردازم، شامل خانواده، دینداری، اعتماد و سرمایه اجتماعی، هویت، اخلاق، مسایل اجتماعی، مسایل و مشارکت سیاسی و نگرش‌های اقتصادی است، که امیدوارم مفید باشد. ویژگی اصلی این یادداشت‌ها، تعهد آن به عینیت اجتماعی است که ابتدا شرحی در این باره تقدیم می‌کنم.

https://telegra.ph/عینیت-اجتماعی-۱-11-02

Показано 20 последних публикаций.