🔴چرا
روز ۸ فوریه (۲۰بهمن) ایرانیان باید در پاریس یک تظاهرات بزرگ در سالروز انقلاب ضدسلطنتی برگزار کنند؟
⚡️برگزاری تظاهرات بزرگ توسط ایرانیان در پاریس در روز ۸ فوریه (۲۰ بهمن) به دلایل متنوعی انجام میشود که شامل ابعاد تاریخی، سیاسی و اجتماعی است. در ادامه، به تفصیل به این دلایل میپردازیم
⚡️بزرگداشت تاریخی انقلاب ضدسلطنتی:
این روز یادآور پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ است که نظام ستم شاهی را سرنگون کرد. بسیاری از شرکتکنندگان با برگزاری این تظاهرات، یاد و خاطره مبارزات مردم را گرامی میدارند و بر اهمیت مبارزه برای آزادی و عدالت تأکید می کنند.
⚡️اتحاد نیروهای مخالف و جوامع ایرانی دور از وطن:
پاریس به عنوان یکی از مراکز اصلی فعالیتهای سیاسی ایرانیان خارج از کشور، محلی برای تجمع گروههای مختلف اپوزیسیون می باشد. این تظاهرات فرصتی برای نمایش همبستگی و همصدایی میان این گروهها فراهم میآورد.
⚡️جلب توجه بینالمللی:
برگزاری چنین رویدادی در پاریس، پایتخت یک کشور تأثیرگذار اروپایی، همیشه مورد توجه رسانهها و نهادهای بینالمللی را به مسائل داخلی ایران جلب کرده و فشار بر حکومت ایران را افزایش دهده است.
⚡️پیوند گذشته و حال:
مقاومت ایران که سازماندهی این تجمع را برعهده گرفته ممکن است با استفاده از نمادگرایی انقلاب ضدسلطنتی،مبارزات کنونی برای تغییرات سیاسی در ایران را مشروعیت ببخشدند و نشان دهند که جنبشهای اعتراضی امروز ادامهدهنده مسیر تاریخی مبارزه با استبداد هستند.
⚡️واکنش به رویدادهای اخیر:
در ماههای اخیر اعتراضات و سرکوبهای گستردهای در ایران رخ داده است، این تظاهرات پاسخی به آن وقایع و تلاشی برای همسویی با اعتراضات داخلی است.
⚡️نکته مهم:تفسیر این رویداد برای هر فرد متفاوت می باشد و شرکتکنندگان در این رویداد مهم و تاریخی انگیزههای گوناگونی خواهند داشت. همچنین، تنوع دیدگاهها در میان ایرانیان خارج از کشور میتواند این تظاهرات را به عرصهای برای نمایش اختلافات یا اتحاد موقت تبدیل کند.
این تظاهرات را میتوان به عنوان یک نقطه عطف در تاریخ فعالیتهای سیاسی ایرانیان در خارج از کشور محسوب کرد و نشاندهنده امیدها و آرزوهای آنها برای آیندهای بهتر در ایران دانست.
✍️بقلم آرمیا ایرانی
🔶
@shoureshgarane