بریده‌ها و براده‌ها


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


you are not what you write but what you have read.
رویکرد اینجا توجه به مطالب و منابع مختلف است
بازنشر مطالب به معنی تایید و موافقت یا رد و مخالفت نیست!
https://t.me/joinchat/AAAAAEBnmoBl2bDScG2hOQ
تماس:

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


کشورهایی که امریکا یا چین بزرگ‌ترین شریک تجاریشون بودند. مقایسه سال ۲۰۰۰ با ۲۰۲۴




NEWS: Elon Musk said tonight that he expects xAI's next training cluster to have 1 million GPUs, worth about $25B-$30B, 5x more than their current 200k GPU cluster.

"We're already working on the next training cluster. We anticipate it to be roughly 5x bigger than the current cluster."

https://x.com/SawyerMerritt/status/1891739471756001432


شگفتی جدیدی که امروز در کفرکلا شاهد آن بودم زنده پیدا شدن ۲ رزمنده حزب الله پس از ۴ ماه بود که خانواده آن‌ها فکر می‌کردند به شهادت رسیده‌اند. این دو رزمنده در تمام مدت اشغال کفرکلا توسط اسرائیل در یکی از تونل‌ها مخفی شده بودند و امروز به عقب منتقل شدند.
https://x.com/Alisafariir/status/1891834400901370034




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📽️ویدیویی کوتاه از مذاکرات هیئت روسیه به رهبری سرگئی لاوروف و هیئت آمریکا به رهبری مارکو روبیو در عربستان سعودی

https://t.co/kf3MNpEMjY

🔗 Mohammad lotfollahi || محمد لطف‌الهی (@MrMim24)

📲 @twittervid_bot


‏عربستان سعودی در سال 2023 موفق به جذب 109.3 میلیون گردشگر شد که شامل 81.9 میلیون گردشگر داخلی و 27.4 میلیون گردشگر خارجی بوده است. این رقم رشد قابل توجهی را نسبت به سال‌های قبل نشان می‌دهد، به‌خصوص در بخش گردشگری بین‌المللی که 65 درصد افزایش داشته است.

درآمد کل گردشگری عربستان در سال 2023 به 68.2 میلیارد دلار رسید که 37.7 میلیارد دلار آن از گردشگران خارجی و 30.5 میلیارد دلار از گردشگران داخلی بوده است. این رقم نشان‌دهنده رشد 44 درصدی نسبت به سال 2022 است که در آن سال درآمد کل گردشگری 54.8 میلیارد دلار بود.

مکه مکرمه با جذب 38 میلیون گردشگر (22.6 میلیون داخلی و 15.4 میلیون خارجی) پربازدیدترین مقصد گردشگری عربستان بوده و پس از آن ریاض با 19.1 میلیون گردشگر در رتبه دوم قرار دارد. این موفقیت نشان‌دهنده توانایی عربستان در بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و تجاری است.

متوسط هزینه‌کرد روزانه گردشگران خارجی 1,373 دلار و گردشگران داخلی 372 دلار بوده است. میانگین اقامت گردشگران خارجی 15.8 شب و گردشگران داخلی 6.1 شب بوده که نشان می‌دهد گردشگران خارجی مدت زمان بیشتری را در عربستان می‌گذرانند و هزینه‌کرد بالاتری نیز دارند.

از سال 2015 تا 2023، درآمد گردشگری عربستان رشد چشمگیری داشته و تعداد گردشگران از 64.4 میلیون به 109.3 میلیون رسیده است. این موفقیت نتیجه سرمایه‌گذاری عظیم در زیرساخت‌های گردشگری، تسهیل صدور ویزا و تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری است که در راستای تحقق چشم‌انداز 2030 عربستان انجام شده است.

https://x.com/hamzeh_ir/status/1891823127170056416


Репост из: Digiato | دیجیاتو
🎧 هدفون‌های نویز کنسلینگ ظاهراً روی توانایی شنوایی نسل جوان اثر منفی گذاشته‌اند

🔸بسیاری برای فرار از صداهای ناهنجار به استفاده از هدفون‌های نویز کنسلینگ روی آورده‌اند اما محققان می‌گویند استفاده طولانی‌مدت از این هدفون‌ها می‌تواند روی توانایی مغز برای پردازش مؤثر صدا اثر منفی بگذارد.

🔸مشکل استفاده بیش از حد از قابلیت حذف نویز حول مسئله‌ای به نام اختلال پردازش شنوایی (APD) می‌چرخد. در این حالت، مغز برای تفسیر صداها و گفتار، حتی زمانی که شنوایی فرد از نظر فنی عادی است، تقلا می‌کند. افراد مبتلا به اختلال پردازش شنوایی اغلب در تعیین جهت صداها یا تمرکز بر صداهای خاص در محیط‌های پرسروصدا مشکل دارند.

🔸به گفته «کلر بنتون»، معاون آکادمی شنوایی‌شناسی بریتانیا، ایزوله‌کردن خود در محیط‌های بدون سروصدا طی سال‌های حیاتی رشد مغز ممکن است مانع رشد توانایی‌های شنیداری پیچیده شود؛ به‌عبارت‌دیگر، اگر تنها چیزی که شما طی روز گوش می‌کنید موسیقی یا پادکست‌هایتان باشد، ممکن است مغزتان فراموش کند چگونه صداهای بی‌اهمیت پس‌زمینه را تنظیم کند.

#علمی

🔸🔸🔸
🟣 Digiato
🎞 Digiatoofficial
🤖 Digiato
💭 @Digiato


شهرداری تهران به فیلم‌نت آگهی داده؛ قبل از قهوه‌ پدری پخش کند.
ظاهرا تیم زاکانی از پخش آگهی در تلویزیون جبلی/جلیلی نتیجه نگرفتن و حالا سراغ شبکه نمایش خانگی آمده‌اند.

🔗 سیدصادق حسینی (@sadeq_hosseini)


👈 در مورد لطیفه آل مکتوم


تازگی مجموعه پادکست 4 قسمتی Runaway Princesses یا شاهزاده‌های فراری رو گوش دادم که نیویورکر منتشر کرده. داستان فرارهای عجیب موفق و ناموفق دخترانِ شیخ امارات، شمسه و لطیفه، و چند زن دیگه در دربار و حرم شیخ محمد راشد؛ از جمله کارگران جنسی که در امارات و ویلاهای شیخ کار می‌کردند
تلاش و خشونت دولت امارات برای بازگرداندن این زنان هولناکه و اگر تیم هزاران تحقیق و سند نداشت و روایت‌های صوتی این زنان هم نبود، فکر می‌کردم یک سریال بد هالیوودیه.
از همکاری دولت انگلیس و ماموران اطلاعات، تا دخالت ارتش هند و شخص نخست وزیر، باج به گزارشگران حقوق بشر سازمان ملل و پلیس بازی و تهدید وکلای مستقل و دوستان این زنان در امارات و اروپا...
تا بازداشت‌های طولانی و شکنجه این دختران، تا وعده‌های پول‌ و طلای هنگفت به اونها.
از طرف دیگه توی پادکست همه این وقایع رو بررسی تطبیقی می‌ده با کمپین‌های پرهزینه و غول‌آسای روابط عمومی شیخ امارات و دولتش برای ریبرندیگ این حکومت پادشاهی به طرفداری برابری جنسیتی، استخدام وزرای زن و پیشرفت در ورزش زنان و رانندگی و ...
آزاری که زنان دربار و دختران و سفیران شیخ در سطوح مختلف می‌دیدند که تازه بیشترشون دارای سمت‌های مختلف بودند و در لوکس‌ترین شرایط زندگی می‌کردند. آزاری که باعث می‌شه ترجیح بدند روزها در قایق زندگی کنند یا بدون مدرک در دخمه‌های خیابان‌های انگلیس پنهان بشند
‏و به وکلای عادی از توی دفتر تلفن زنگ بزنند بلکه پناهندگی بگیرند. و زنان کارگر جنسی که زندگیشون با این فرار به خطر می‌افته اما اون رو به بردگی ترجیح می‌دادند.
چیزی که جالبه، تحلیل پایانی از کنار هم گذاشتن تمام این اتفاقاته؛ اینکه به نظر می‌رسه شیخ امارات مشکلی با هیچکدام از کارهای به ظاهرا مشکل‌دار دختران و زنان نداشته و اصلا حمایت هم می‌کرده، نه اسلام مسئله اصلیش بوده و نه سنت (هرچند که هردو) بلکه جایی به خشونت وارد می‌شده که آزادی و عدم آزادی زنان به هر دلیلی چهره «پدرسالاری نمایشی» performative patriarchy رو مخدوش می‌کرده. تصویری برساخته از کنترل، اقتدار، اصلاح‌گری، فرمان‌بری، توسعه، عاطفه و خانواده من این فرم از پادکست رو خیلی می‌پسندم، وقتی تیمی مدت طولانی روی موضوعی کار کرده و به تمامی جزئیات و زمینه‌هاش اشراف داره، و همزمان قدرت تحلیل و نتیجه‌گیری و شاید رسیدن به نوعی کنش اجتماعی برای شفافیت و پاسخگو کردن نهادهای قدرت.
و تصویرگری و داستان‌سرایی زیبا البته.

https://x.com/ShimaVezvaei/status/1891796861830263170

#زنان




https://x.com/arashreisi/status/1891771991637495948


خروج آمریکا از برجام یکی از اولین نمونه های تضعیف نظم بین الملل لیبرال بود، شوربختانه تهدید تمامیت ارضی کشور از سوی بعضی همسایگان که منتظر بحران برای ایران نشسته اند تا تکه ای از این سرزمین را جدا کنند هم موضوعی جدی است.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
واقعگرایی در ابزارهای عیعای، هر روز بهتر از دیروز.

🔗 Setareh (@HSetareh)

📲 @twittervid_bot


مردم از خرج گوشت و میوه‌شون زدن، ولی حکومت حاضر نیست از خرج صداوسیما، جامعه المصطفی و حوزه‌های علمیه بزنه! ریاضت اقتصادی فقط برای مردمه، ولی ولخرجی واسه حکومت؟

https://x.com/Sari_pishik/status/1891737792591331483




‏بابا نمی‌بینین این ویدیو رو یه کات گنده زدن به آخرش که بغض می‌کنه؟ یارو واسه این بغض کرده بوده که آخرین دوره‌ای بوده که مدیر اجلاس بوده، نه بخاطر ارزشهای اروپا که ترامپیستها و روسها این دو روز همه جا توی‌بوق کردن.
https://x.com/h0d3r_fa/status/1891597335982899206?t=WApZKFzgk3O8V4mdkg4yag&s=19


Репост из: آقای اقتصاد | MrEconomy
📌لاوروف وزیر خارجه روسیه برای مذاکره با آمریکا وارد ریاض پایتخت عربستان سعودی شد

🔹️محمد جواد ظریف، معاون راهبردی ریاست جمهوری مدتی پیش گفته بود: «در مذاکرات جهانی یا دور میز می‌نشینید یا روی میز قرار دارید.»

🔹️«یا خودتان از منافعتان با حضورتان دفاع می‌کنید یا دیگران بر سر منافع شما معامله می‌کنند.»

🔹️«منافع را می‌برند، ما کجا می‌خواهیم ادعا کنیم که نبودیم و به همین دلیل تصمیم شماها نامشروع بود؟»

🔹️«اصلا ادعا هم کردیم دیگر منافع ما رفت و ما به یک شعار دلخوشیم که...»

@Mr_Economy


‏متهمان ‎#قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند.
محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی:
متهمان به قتل اعتراف کردند و مشخص شد که متهمان با انگیزه سرقت مرتکب جنایت شدند.
متهم اصلی که اقدام به قتل و سرقت کرد (ترک‌نشین موتورسیکلت) با هویت احمد ۲۳ ساله و راکب موتور سیکلت با هویت امیر است.
https://x.com/f_sheikhalizade/status/1891702960532406356



Показано 20 последних публикаций.