یاسر عرب


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


که نام آینه
بیرون ز کوره‌ها
سنگ است!
ادمین
@yasershaban

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: خیریه منهای فقر
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
از مهریه‌ام گذشتم، تا پسرم را از شوهر معتادم بگیرم...

خانم سرپرست خانوار در سال ۹۷ و پس از ۴ سال تلاش، از همسرش که مبتلا به بیماری روانی و اعتیاد به مواد مخدر بوده است جدا می‌شود. برای آنکه بتواند حضانت پسرش را بگیرد مهریه و نفقه و حتی وسایل منزل را می‌بخشد و پس از آن با کار کردن در خانه‌های مردم و با سختی می‌تواند خانه محقری کرایه کند، خانه‌ای که حتی برخی لوازم ضروری زندگی را ندارد. پس از مدتی دچار بیماری های تنفسی و دیسک کمر می‌شود و مجبورا کار خود را کم می‌کند. به دلیل بی‌سرپرست بودن همین خانه را هم به سختی کرایه کرده و حالا که دیگر توانی برایش نمانده باید پول پیش خانه‌اش را افزایش دهد. برای کمک به این مادر و پسر ۱۱ ساله، ۵۰ میلیون تومان مورد نیاز است.

لینک پرداخت مستقیم
کارت: 5041721111902848
شبا:530700001000228472379001
(به نام خیریه منهای فقر - بانک رسالت)


@menhayefaghr


🔴 عامل به پند زیر باش اقای فضائلی!
امام على (ع): برادرت را خالصانه نصيحت كن، خواه آن نصيحت خوشايندش باشد يا ناخوشايند


✍️شهاب الدین حائری شیرازی
جناب فضائلی!
ورود جدی بخش خصوصی، نیاز به یک تغییر رویکرد در اداره مملکت دارد و تا وقتی توسعه محور فعالیت حاکمیت نباشد، جان گرفتن بخش خصوصی یک خواب آشفته است

سرمایه گذاری نیاز به امنیت دارد، در مملکتی که سرمایه‌گذاران معدود خارجی در حال خارج شدن هستند چون نمیدانند آینده نزاع ایران و امریکا به تحریم شدیدتر یا جنگ می انجامد، چون حاکمیت تصمیم نگرفته شعار بی ارزش و پرهزینه مرگ بر آمریکا را رها کند.

در مملکتی که پول ملی آن بی ارزش‌ترین پول دنیا شده و همچنان بیقرار است و قیمت مواد اولیه دائما در حال گرانتر شدن است.

در مملکتی که اهالی آن به خاطر نپیوستن ج ا ا به اف ای تی اف نمیتوانند یک حساب بانکی در خارج باز کنند.

در مملکتی که به خاطر نبود گاز و برق، صنایع مرتب تعطیل می شوند و برق روستایی قطع می شود.

در مملکتی که مردم اختیار پوشش خود را ندارند و هر روز یک بامبول نامعقول ایدئولوژیک بر سرشان هوار می شود شما توقع دارید بخش خصوصی جان بگیرد؟!

@virayeshe_zehn
@yaser_arab57


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اگه میتونستی یک چیز از بدنت رو تغییر بدی، چی رو تغییر می دادی؟

پاسخ های بزرگسالان و کودکان به این سوال مهم، ما رو به این درک میرسونه که جامعه، رسانه ها، استاندارد های زیبایی دروغین چطور ذهن های مارو با بزرگ تر شدن، مسموم کرده…

در حالی که بچه ها از ابتدا خودشون رو همونطور که هستند میپذیرند ولی هر چقدر بزرگ تر میشند و وارد اجتماع و شبکه های اجتماعی میشند‌، بیشتر از خودشون دور میشند و نمیتونن خودشون رو بپذیرند.

@drhashemirekavandihamgam
@yaser_arab57


آقا زاده بایدن، یعنی هانتر که بواسطه پنهان کردن اعتیادش در هنگام خرید اسلحه در دادگاه گنهکار شناخته شد و بعد در فرار مالیاتی هم مجرم شناخته شد
همچنین ایشان متهم به حضور در هیت مدیره یک شرکت گازی در اوکراین است، علاوه بر اینکه در پرونده تجارت با چین هم متهم است
اخوی بایدن یعنی جیمز هم به رشوه و رانت تجاری متهم شد.
بایدن علی‌رغم اینکه گفته بود همه در برابر قانون برابرند و از اختیارات ویژه ریاست جمهوری برای عفو آنها استفاده نمی کند اما در نهایت در روز آخر حضور در کاخ سفید ، معظم له از حکم حکومتی که باید در شرایط خاص مملکتی بهره برد برای نجات خانواده‌اش استفاده کرد!

باری...
اینجا اگر شبیه جهنم عدل است، آنجا هم آنچنان بهشت عدالت نیست!

@yaser_arab57


چرا جامعه‌ی ایران از اخلاق دور شده است؟

✍دکتر مصطفی‌ملکیان

چرا مشکلات اخلاقی جامعه روزبه‌روز عمیق‌تر می‌شوند؟ پاسخ این سوال فقط یک عبارت است: «ابهام از آینده و اخلاقی زیستن»

در دهه‌ی ۱۹۶۰ تعدادی از روان‌شناسان اجتماعی فرانسوی با همكاری یک مؤسسه‌ی تحقیقاتی بزرگ، در اروپا یک مركز شبانه‌روزی تأسیس كردند.

در این مركز، نوجوانان ۱۲تا ۱۹ سال آموزش می‌دیدند و زندگی می‌كردند. مدّت یک سال همه‌چیز به‌صورت عادی جریان داشت و آزمایش‌های مختلف كمی و كیفی بر روی آنان انجام گرفت.

در طول این یک سال، هر نوجوان سه وعده‌ی غذایی روزانه با احتساب میان وعده‌ها، ۸۰۰گرم غذا می‌خورد.

پس از یک‌سال به تدریج و آگاهانه شایعه كردند به‌علت وضعیت اقتصادی نابسامان شبانه‌روزی، ممكن است غذا به لحاظ كمی و كیفی جیره‌بندی شود.

شش ماه بعد از این شایعه، میزان غذای مصرفی روزانه هر فرد از ۸۰۰گرم به ۱۲۰۰گرم افزایش یافت.

هنگامی‌كه عملاً جیره‌بندی را آغاز كردند، مصرف غذا از ۱۲۰۰گرم به ۱۵۰۰گرم رسید و حتی در اواخر این دوره‌ی چهارساله، نوجوانانی بودند كه در شبانه روز بیش از ۵كیلوگرم غذا می‌خوردند!
دلیل افزایش مصرف این بود كه نوجوانان آینده‌ی خود را مبهم می‌دیدند.

هنگامی‌كه مركز شبانه‌روزی در وضع عادی قرار داشت، افراد غذای خود را به یكدیگر تعارف می‌كردند و نسبت به یكدیگر رابطه‌ای مبتنی بر نیكوكاری، شفقت و نوعی از خودگذشتگی داشتند. امّا هنگامی كه شایعه‌ی كمبود غذا مطرح شد، تعارفات، رعایت ادب و رفتارهای مهربانانه، نسبت به یكدیگر كم‌تر شد.

در واقع به‌دلیل مبهم بودن آینده، اخلاقی زیستن بر پایه‌ی عدالت، احسان، رعایت ادب به مرور زمان كم‌رنگ گشت.

آینده‌ی مبهم و نامعلوم افراد از نظر مالی، شغلی و.. آستانه‌ی اخلاق و تحمل  را در هر جامعه‌ای كاهش می‌دهد.

به‌طور مثال، در جامعه‌ای كه همه‌ی افراد با هر تخصصی می‌توانند شغلی داشته باشند، كارشكنی، حسادت، تهمت، سخن‌چینی، چاپلوسی و.. كم‌تر است.

به‌طور كلی در جامعه‌ای كه نیازهای اساسی انسان‌ها در آن تأمین می‌شود، افراد بر پایه‌ی موازین اخلاقی زندگی می‌كنند.

"پس اخلاقی زیستن ارتباطی به نصیحت‌های اخلاقی و ازدیاد مجالس دینی ندارد. اخلاقی زیستن نیاز به آرامش ذهنی و ثبات اقتصادی دارد."

به‌جای صرف هزینه‌های بسیار برای دعاهای مستحب کمیل و ندبه و سخنرانی‌های خسته‌کننده و مداحی‌های سوزناک و خرج برای برپایی مجالس و همایش‌های بی‌اثر، بهتر است این ثروت عمومی را به واجبات مردم مخصوصاً ازدواج و شغل منتقل کنید.

جوانی که شغل دارد و ازدواج کرده، با خوش‌بینی به آینده می‌نگرد و همین آرامش به او زندگی اخلاقی بهتری هدیه خواهد داد. پس، لطفاً مستحبات را کم کنید و به واجبات برسید.

@yaser_arab57


Репост из: Sarallah Jafarian
📚 جان رالز ‌(Jhon Rawls) تئوریسین اخلاق برساخت‌گرا (Constructivism) نظریه جالبی در مورد عدالت دارد:

📌 بهترین روش برای تقسیم عادلانه یک کیک تولد بین چند نفر این است که فردی که کیک را برش می‌زند آخرین فردی باشد که کیک بر‌می‌دارد. اینگونه از بیم اینکه کوچکترین قطعه نصیبش شود سعی خواهد کرد حتی‌الامکان قطعات کیک را بطور مساوی تقسیم کند.

🎙 در جامعه‌ای که تقسیم ثروت توسط توزیع‌کنندگان آن صورت می‌گیرد، تحقق عدالت به علت نقایص ساختاری امری دور از دسترس خواهد بود.




Репост из: اندیشکده خرد جنسی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
خلا نوشته، سکس کشیده!

✍یاسرعرب

از اولین روزهایی که آدمیان امکان خلوت در غارها را داشته‌اند تا همین زمان که این خلا در توالت برای‌مان ایجاد می‌شود علاقه‌ای عجیب و مرموز از کشیدن و نوشتن و روایت کردن آنچه در مکنونات قلبی ما آدمها جاری و ساری بوده.

واقعیت نوشتن مطالب اروتیک و کشیدن تصویر رابطه جنسی یا گذاشتن شماره تلفن پشت در توالت عمومی‌ها منحصر به کشور ما نیست و فقط موضوع جنسی را نیز در بر نمی‌گیرد. فحاشی سیاسی با رادیکال‌ترین شکل خود یکی دیگر از موضوعات خلا نوشته‌هاست که جای تامل و واکاوی دارد.

اینجاست که ضمن مشاهده‌ی برشی انتخابی از قسمت چهارم مجموعه داستان سکسوالیته ایرانی با عنوان《خلا نوشته》 می‌توانید مخاطب این ارائه‌ی دکتر محسن بدره در لینک زیر باشید👇


https://youtu.be/l-tJdjFjE04


و باز هم...

خرد جنسی هیچ حامی نهادی، سازمانی، یا دولتی ندارد.
برای عضويت در گروه حامیان خرد جنسی یا حمایت از چنین تولیداتی لطفا در تلگرام به این آی دی پیام دهید👇
@Yek_pishnahad_sade




@kherad_jensi


حالا این کرگدن را قورت بده!

✍یاسرعرب

بهانه؛
مدت اخیر مخاطب سریال مولانا ساخت ترکیه بودم. غیر نقدهایی که به آن می‌توان داشت خوش ساخت بود و بر روی الگوی صحیحی از خط روایی استاندارد جهانی حرکت می‌کرد. قبلا هم در رصدی که داشته‌ام دیده‌ام که سریال‌های ترکی‌ نمرات بسیار خوب و بعضا بالایی در سایت‌های سنجش کیفیت مثل IMDB پیدا کرده‌اند. رتبه‌هایی که بسیار سخت می‌شود به آنها دست پیدا کرد.

اشاره؛
ایران پیشرو‌ترین کشور در حوزه‌ی توسعه‌ی ادبی و توسعه‌ی هنری منطقه بوده. رشد قوی درخت داستان نويسی (متاثر از فضای چپ) در صد سال گذشته‌ی ایران تعجب آور و ثمرات آن بیشمار است‌. تا جایی که می‌شود انقلاب ١٣٥٧ را انقلابی روانی، محصول تولیدات ادبی و باز سازی زبانی چند دهه قبل آن دانست. (پس‌لرزه‌های این زلزله‌ی معرفتی تا اواخر دهه شصت نیز ادامه داشت)

مقدمه؛
ایرانی امروز از کیفیت زیست و توسعه‌ی خود به شدت ناراضی است. این نارضایتی عینی و واقعی است یعنی سطح کیفی خدمات (جاده، اینترنت، بانکداری، شهرسازی، درمان و...) و تولیدات (مسکن، خودرو، پوشاک، و ...) را در تناسب به وضعیتی که باید داشته باشد، بسیار پائين ارزیابی می‌کند.

سوال؛
از آنجا که با ورود به قرن ٢١ جهان به تدریج از ایدئولوژی به تکنولوژی عبور کرده است بسیاری بر این باورند که اگر ما نیز وارد زیست جهان تکنولوژیک می‌شدیم الان در شرایط مطلوب به سر می‌بردیم. اما سوال اینجاست که قله‌های ادبی ما (که امروزه نزدیک شدن به آنها نیز به رویا می‌ماند) در قرن هفت و هشت هجری‌ سر برآورده‌اند زمانی که از گفتمان رفاه اثر چندانی دیده نمی‌شده و به عکس زیست جهان ایشان غرق در آتش نابسامانی‌ها بوده است.

همچنین در جهان تکنولوژیک، صنعت-هنر امروز ما (چون سینما) ده‌ها بار پيشرفته از چند دهه‌ی گذشته است!

اما چه می‌شود که نه بازيگرانی (١. نیروی انسانی) چون عزت الله انتظامی، علی نصیریان، جمشید مشایخی، محمد علی کشاورز، ژاله علو، و ... پا به عرصه گذاشته و نه متن‌هایی (٢. تولید ادبیات) چون کلیدر، آتش بدون دود، چشمهایش، برجاده‌های آبی سرخ، عزاداران بیل، من و او و ... نگارش شده، و نه فیلم‌ و سریال‌هایی (٣. اثرنهایی) چون مرگ‌یزدگرد، سربداران، هزار دستان، و روزی روزگاری تولید نمود؟

طرفه آنکه (به نظر نگارنده) حتی اگر همان بازیگران، مدیران فرهنگی، نویسندگان (که برخی چون بهرام بيضايی زنده و سلامت هستند) را دوباره به جادویی در این ساعت《احضار》کنیم نخواهند توانست اثری که در آن زمان توسط خودشان ساخته شده‌ را با همان کیفیت تولید نمایند!
(شاهد مثال این عقب‌گرد مسعود کیمیایی که روزگاری قیصر را ساخته بود و نمونه بارز روزمرگی ایشان جناب حسن فتحی است!)

جمع‌بندی؛
چیزی از روح ایران در حال پرکشیدن است که نه رهبر و نه ریس‌جمهور و نه مسئولین فرتوت فرهنگی، و نه روشنفکران و نه اپوزسیون قادر به دیدن و یا گذاشتن نام روی آن نیستند. (نام گذاری به معنی فهم حدود، عمق و اضلاع یک پدیده) پس موضوع فقط خودروی ایرانی نیست. سی سال معطل ماندن پل اتصال جزیره قشم به سرزمین اصلی نیست. کیفیت داغان سیستم آموزشی ما نیست. نابودی محیط زیست سرزمین ایران نیست‌. بلکه ما در تولید، ارتقا و یا حفظ با کیفیت《روایت ایران》 و 《داستان ایرانی》هم ناتوان شده‌ایم.

من به سعی و به زعم خود دلیل این پس رفت (که آن را《زوال ایران》نام گذاشته‌ام) نیست شدن خیال ایرانی دانسته و‌ بر این باورم که خیال ایرانی در چند صد سال گذشته معطل مانده و امکان پرورش نداشته. حتما حضور حکومت‌ها و سیاست‌های ایدئولوژیک در ساخت چنین جهان بی رویایی موثر است اما یکی از مهمترین دلایل ایجاد چنین حکومت‌ها و دولت‌هایی باز فقدان خیال‌پرنده‌ایرانی است. (خیالی که امکان ابداع ساختاری منحصر به فرد از دولت_ملت برای خودش را نداشته و ندارد!)


پ.ن:
خودرو انضمامی و قابل لمس است. قیمت و کیفیت عینی و متولی‌مشخص دارد. می‌شود از او مطالبه بالا بردن کیفیت، پایین آوردن قیمت یا واردات کرد.

خیال ایرانی انتزاعی است. متولی خاصی ندارد. وارداتی هم نیست!

پ.ن٢
نظامی که خیال ندارد بی روایت است و در این جهان تنها روایت و متعلقات روایت است که می‌ماند!

@yaser_arab57


 به عزیزانت نگو «براتون میمیرم» براشون سالم بمون و در عمل نشون بده برای سلامتیت وقت میذاری، بخاطر همه کسایی که دوستشون داری و دوستت دارن.

سبک زندگی ناسالم یه بمب ساعتیه که انفجارش میتونه نه فقط یک انسان، بلکه یک خانواده و شاید نسل‌های بعدیش رو تحت تاثیر قرار بده.

انتخاب سبک زندگی ناسالم انتخاب فردی هست که تأثیری فراتر از خود شخص داره. بیماری هر فردی، هزینه‌های درمانی، استرس و محدودیت‌هایی رو به خودش و خانواده‌ش تحمیل میکنه که شاید تا روز وقوعش بهش فکر نکرده باشه.

انسان‌های مسئولیت پذیر نه فقط برای خودشون بلکه برای اینکه عزیزانشون روشون حساب باز کردن به فکر سلامتیشون هستن.

سبک زندگی سالم شامل انتخاب های کوچیکیه که هر روز انجام میدی و تاثیرات بزرگی روی سلامت جسم و روانت دارن، نه کارهای بزرگی که هرازگاهی برای سلامتیت انجام میدی!

سبک زندگی سالم هم واگیرداره و میتونه به عزیزانمون انگیزه و انرژی بده. چه خوبه که ما شروع کننده تغییری باشیم که شاید در نسل های آینده خانوادمون تغییر ایجاد کنه!


@uttweet
@yaser_arab57


Репост из: خامنیسم||سلمان کدیور
✳️چندی پیش انتشارات دانشگاه آکسفورد کلمه «پوسیدگی مغز» (brain rot) را به عنوان کلمه سال انتخاب کرده است.

این واژه به افول وضعیت ذهنی یا فکری فرد، به‌خصوص در نتیجه تماشای بیش از حد محتوا (اکنون به‌طور ویژه محتوای آنلاین) پیش‌ پا‌افتاده یا بی‌چالش اطلاق می‌شود. برخی کارشناسان معتقدند که پیمایش (schroll) مداوم و بی‌پایان در شبکه‌های اجتماعی و سایر محتواهای آنلاین دقیقا همین کار را انجام می‌دهد و مغزهای ما را به اصطلاح دچار پوسیدگی می‌کند.

🔹کایرا بوبینت، متخصص علوم اعصاب رفتاری و نویسنده کتاب «مغز توقف‌ناپذیر»، نوشت: توجه به پدیده پوسیدگی مغز و پیامدهای آن به‌طور فزاینده‌ای در حال گسترش است.

🔹این عصب‌شناس رفتاری ساکن کالیفرنیا افزود: امروزه بسیاری از افراد با مشکل تمرکز کردن مواجه‌اند. آن‌ها دچار مه مغزی‌اند و نمی‌توانند کارهای عمیق که نیازمند تمرکز است، انجام بدهند. علاوه بر این، یک همه‌گیری تنهایی نیز به‌طور موازی در حال گسترش است، چرا که ما واقعا نمی‌توانیم روی هیچ‌چیز از جمله ایجاد و تقویت روابط، تمرکز کنیم.

بنا به گفته بوبینت، بخشی از مرکز مغز به نام «هابنولا» (habenula) باعث می‌شود که در دام این پیمایش بی‌پایان و بالا پایین کردن بی‌هدف صفحات مجازی بیفتیم.

🔹هابنولا بخشی از مغز است که در عملکردهای مهم از جمله انگیزه و تصمیم‌گیری نقش دارد، اما وقتی این ناحیه فعال شود، می‌تواند انگیزه ما را برای تلاش‌ کردن از بین ببرد.

وی توضیح داد: این همان لحظه‌ای است که می‌دانید باید کاری را انجام دهید، اما به‌جای آن کار دیگری می‌کنید مثل مدام بالا پایین کردن صفحات و غرق‌ شدن در محتوای منفی یا ناامیدکننده و بی‌ارزش.

🔹به گفته بوبینت، اسکرول کردن شبکه‌های اجتماعی راهی برای «انفصال» و استراحت دادن به مغز پس از یک روز طولانی است. این رفتار در واقع نوعی رفتار اجتنابی است که هابنولا کنترل می‌کند. او افزود: «هر زمانی که در حال اجتناب از چیزی هستید، بدانید که این بخش از مغز فعال شده است.»

@Falaakhon


آفرین به وزیر بهداشت و فهم خوب او

✍یاسرعرب

الگو‌سازی و تغییر ذائقه‌ای که رسانه ایجاد می‌کند حتما یکی از اصلی‌ترین عوامل مصرف و سبک زندگی است. از این جهت بخاطر داشتن نگاه همبسته به منظومه مسائل امر بهداشت کشور باید ده آفرین و صد بارکلا به وزیر بهداشت گفت.

در اینجا سه ملاحظه بسیار مهم است؛

١. تجربه نشان داده ممنوعیت کامل چیزی که در قانون جرم بؤده است اثر بخشی نداشته چه رسد به آنکه به شکل قانونی جرم نباشد و این رویکرد حتما به انحای مختلف مورد شکست قرار می‌گیرد. پس عادلانه‌ای است بجای ممنوعیت از محدودیت در این زمینه استفاده شود.

٢. بهتر بود این موضوع بدون دستور العمل کتبی و با دعوت خصوصی از مدیران پلتفرم‌ها و طی یک گفتگوی مسئله‌مندانه بدون پرموت رسانه‌ای اتفاق بیفتد. و منطق دو طرف و دغدغه‌های ایشان در یک فضای صمیمی بیان شود.

٣.‌بهتر است وزارت بهداشت خود در این زمینه عامل به عمل شده و با یاری همین پلتفرم‌ها از آثاری که به شکل ایجابی می‌تواند به بهداشت عمومی یاری رساند (در هر سطح و شکلی) حمایت نماید.

@yaser_arab57


Репост из: اندیشکده خرد جنسی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
از ملت پرسیده‌ایم در جامعه‌ی ما اشتباه/گناه جنسی یک مرد عواقب بیشتری دارد یا یک زن؟
چرا؟

♨️پاسخ‌ها شنیدنی است!



مخاطب قسمت سوم از داستان سکسوالیته ایرانی با عنوان 《همیشه پای یک مرد در میان است!》در لینک زیر باشید👇

https://youtu.be/I4ryVfgyG-Y




@kherad_jensi


https://t.me/yaser_arab57/13101

دُبی

راجع به این پیام.《سیامک مهاجری》

حاشیه؛
کاش ما همینقدر "ادای" توسعه خواهی را میتوانستیم در بیاوریم




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
آخرین درخواست زنده‌یاد ابراهیم نبوی برای بازگشت به وطن در شب پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳/خبر آنلاین


خوب باید از دستیار اجتماعی رئیس جمهور
از معاونت راهبردی دولت
از وزیر کشور دولت پزشکیان پرسید

کار و وظیفه‌ی شما در این مدت چه بوده است؟ چنین سرمایه‌هایی دیگر چه باید می‌کردند تا شما مشغول وظیفه‌ی خود شوید؟

اگر قرار است شما هم که در منصب قدرت درون دولت هستید بگویید نمی‌شود و نمی‌توانیم و نمی‌گذارند. فرق‌تان با ما چیست؟
اگر در همین حد هم امکان یا توان اصلاح ندارید پس چرا استعفا نمی‌دهید!

از این مرحوم که گذشت...
تکلیف بسیاری از ایرانیان خارج کشور را و آنها را که انسدادگرایان سال‌ها فراری داده‌اند ولی ایشان ادعای روزنه‌گشایی شما را باور کرده‌ و امیدوار شده‌اند، روشن کنید!

@yaser_arab57


Репост из: اندیشکده خرد جنسی
از کفن تا کاندوم!
✍یاسرعرب

نقد رفتار ابلهانه‌ی صدا و سیما در هدیه دادن کفن به مهمانان البته سهل است چرا که این رسانه‌ی کم آبرو اساسا دیگر روایتی ندارد که خود را منطق پذیر کند.
اخباری‌های گروهک پایداری این لندکروز سوارهای‌تند خو‌ که از دین جز ظواهر و از ایمان جز مناسک ثمر دیگری طلب نمی‌کنند از افق بلند مرگ آگاهی که گمشده‌ی بشر امروز است چیزی جز پرتاب ناگهانی کفن به میان استدیو نمیدانند و این سزای خداوند است برای ریا کاران و بی‌خردان!
اما..
آنسوی خفقان رسانه‌های رسمی نظام، بیاییم در زمین دهکده‌ی جهانی، نیم نگاهی داشته باشیم به مردم! این واژه‌ی بیجهت مقدس شده که از شاه تا شیخ وقتی قرار است زیر پای خود را محکم کند یادشان می‌افتد که طرفداران خود را مردم بنماند که《-مردم چنین می‌خواهند!》

این《مردم》از تولید کننده تا مصرف کننده در عرصه سیاست و فرهنگ خودشان چه تولید میکنند و با چه ادبیاتی و چه مصرف میکنند و با چه وسواسی؟

جای خجلت، که حتی حالا با داشتن امکان شبکه‌های اجتماعی هنوز هم تمام تقصیر را به گردن شیخ بیندازیم (همانطور که زمانی تقصیر شاه بود) و هیچ انگشت اشاره‌ای به سوی فاعلیت خودمان نگیریم!

@kherad_jensi


Репост из: خامنیسم||سلمان کدیور
✳️ در تراژدی غزه، حماس پیروز شد یا نشد، سخن فرعی است. مهم این است که در این 15 ماه جهان، اخلاق و ادیان باختند.
برای نخستین بار در تاریخ بشریت، جهان یک نسل کشی را به صورت زنده تماشا کرد و دم برنیاورد.


‏شما وقتی پایتان را در صداوسیما به عنوان مهمان و کارشناس می‌گذارید، به اندازه کافی خودتان را حقیر کرده‌اید.

لازم نيست حتما کفن به شما هدیه بدهند تا دلتان بشکند.

سیامک قاسمی

@yaser_arab57


Репост из: اندیشکده خرد جنسی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
همیشه پای یک مرد در میان است!

✍یاسرعرب

چرا بین تکالیفی که از زنان در جامعه‌ی ما انتظار می‌رود با میزان اعطای حقوق آنها نسبت متناسبی بر‌قرار نیست؟
چرا در سیاستگذاری‌های حوزه‌ی زنان عمدتا مردان حضور داشته و تصمیم ساز هستند؟
چرا فرایندهای تغییر پوشش در زنان بسیار بیشتر از مردان مورد رصد و حساسیت است؟
چرا رشته‌ی مطالعات زنان داریم اما رشته مطالعات مردان نداریم؟
گزاره‌ی《همیشه پای یک زن در میان است!》تا چه حد منطبق بر واقعیات تاریخ اجتماعی ماست؟


برش انتخابی از قسمت سوم داستان سکسوالیته ایرانی (جنس گناهکار-زیست واکنشی) را ملاحظه فرموده و مخاطب این ارائه دکتر محسن بدره در لینک زیر باشید👇

https://youtu.be/I4ryVfgyG-Y


و باز هم...

خرد جنسی هیچ حامی نهادی، سازمانی، یا دولتی ندارد.
برای عضويت در گروه حامیان خرد جنسی یا حمایت از چنین تولیداتی لطفا در تلگرام به این آی دی پیام دهید👇
@Yek_pishnahad_sade




@kherad_jensi

Показано 20 последних публикаций.