Фильтр публикаций


یکی از طرح های قابل استفاده مجدد سازمان فضایی روسیه با نام بایکال (Baikal)


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


لیستی از پرتاب های فضایی کشورها از آغاز سال میلادی تا اکنون.
نام ایران نیز در بین شش کشور مشاهده می‌شود.
بخش اعظم پرتاب های فضایی ایلات متحده را شرکت اسپیس ایکس به عهده دارد.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


انباشته شدن 150 ساعت نوردهی منجر به کشف سحابی در کهکشانی دیگر شد!

الکس روگ، عکاس نجومی آماتور، سحابی ناشناخته ای را در کهکشان مثلثی کشف کرد و نام آن را Roig1 Prades Sky گذاشت.

🔵 من برخی از داده‌ها را با فیلترهای استاندارد LRGB جمع‌آوری کردم، اما همچنین بیش از 100 ساعت با استفاده از فیلترهای H-alpha و O-III باند باریک جمع‌آوری کردم تا مناطق ستاره‌ساز و سحابی‌ها را برجسته کنم.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


🔵 در همین حال، ماهواره رصدی زمین اروپایی ERS-2 دو تنی (2292 کیلوگرم) قرار است فردا به زمین بیفتد.



در زمان پرتاب آن در سال 1995، این ماهواره مدرن ترین ماهواره رصد زمین بود: با کمک آن، دانشمندان کلاهک های قطبی سیاره، اقیانوس ها، سیل ها و زلزله ها را مشاهده کردند.

در سال 2011، ESA شروع به کاهش تدریجی دستگاه از مدار کرد، در طول 12 سال، 66 مانور انجام شد که به کاهش ارتفاع مدار ERS-2 و ورود آن به جو کم و بیش ایمن شد.

با این حال، مانورها تمام ذخایر سوخت را تمام کرده اند و اکنون آژانس هیچ کنترلی بر مرحله ورود خود ندارد، بنابراین می تواند در هر نقطه از مسیر خود به زمین بازگردد.

به گفته کارشناسان، در ارتفاع حدود 80 کیلومتری، ERS-2 به قطعات بزرگی تبدیل می شود که بیشتر آنها در جو می سوزند. آنهایی که به اقیانوس یا خشکی می رسند، خطری ایجاد نخواهند کرد.



@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
استقرار Telkomsat Merah Putih 2 تایید شد.



@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
اتاق کنترل سازمان فضایی روسیه


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


ماموریت تجاری Polaris Dawn که طی آن یک فضانورد غیرحرفه ای برای اولین بار باید به فضا برود، تا اواسط سال جاری به تعویق افتاده است. بر اساس اطلاعات غیررسمی، دلیل اصلی این تاخیر، مشکلات در توسعه لباس‌های فضایی جدید برای فعالیت‌های خارج از ماژول است که قرار است از آنها استفاده شود.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


عکسی از هلیکوپتر مریخی Ingenuity از مریخ نورد Perseverance به زمین مخابره شد. در این موقعیت، پس از آخرین پرواز خود در سیاره سرخ یخ زد که به خرابی آن ختم شد.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فیلمی از آزمایش آتش سوزی موتور LE-5B-3 که تابستان گذشته فیلمبرداری شده:


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


این چیزی است که یک زایشگاه ستاره ای در محدوده مادون قرمز متوسط به نظر می رسد. در اینجا تصویری از سحابی NGC 346 توسط تلسکوپ جیمز وب گرفته شده است. این کهکشان در ابر ماژلانی کوچک قرار دارد و بزرگترین منطقه تشکیل ستاره فعال در این کهکشان است. در حال حاضر، بسیاری از پیش ستاره ها در اعماق آن در حال شکل گیری هستند که در آینده منظومه های ستاره ای جدیدی را به وجود خواهند آورد.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


Delta rocket family

موشک‌های سری دلتا نوعی موشک با سیستم راه‌اندازی مصرفی است که در ایالات متحده در حدود ۳۰۰ بار استفاده شده است که ۹۵ درصد موفقیت داشته‌اند. این موشک‌ها توسط سازمان یونایتد لانچ الاینس در ایالات متحده پرتاب می‌شوند.



@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


دو نوع کپسول آتش نشانی در ماژول ها وجود دارد - یکی دستی کوچک و دیگری قابل حمل بزرگ. اولی با فوم خاموش می شود و دومی حالت دوگانه دارد و می تواند از مایع استفاده کند.

مزیت اصلی کپسول های آتش نشانی فضایی این است که افزودنی های چسبنده از پخش شدن کف در حالت بی وزنی جلوگیری می کنند. در غیر این صورت، این فناوری شبیه به فناوری "زمینی" است: آب مقطر باعث اتصال کوتاه دستگاه ها نمی شود و حباب های نیتروژن باعث جابجایی اکسیژن می شوند.

یک تفاوت ظریف وجود دارد. کپسول آتش نشانی بزرگ با کوچکترین تماسی از گارد ایمنی خارج می شود. بنابراین، فضانوردان اکیداً از لمس آن منع می شوند مگر در موارد ضروری.

#iss

@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


مرز بین هند و پاکستان از ایستگاه فضایی بین‌المللی کاملا مشخص است زیرا هند ۱۵۰ هزار تیر برق در این مسیر که حدود ۳هزار کیلومتر است علم کرده.


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


مقایسه ابعادی استار شیپ با A380و 737


@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


فضاپیمای ویرجین اوربیت یک فضاپیمای تجاری است که توسط شرکت ویرجین برای انجام تورهای فضایی برای مسافران عادی طراحی شده است. این فضاپیما در سال ۲۰۱۸ به صورت رسمی معرفی شد و در سال ۲۰۱۹ به طور نخستین با موفقیت به فضا پرواز کرد.

ویرجین اوربیت دارای ظرفیت حمل و نقل شش مسافر است و هزینه‌های سفر با آن بسیار بالاست. در حال حاضر، هزینه یک سفر با این فضاپیما حدود ۲۵۰ هزار دلار است.

ویرجین اوربیت با استفاده از روش‌های پروانه‌دار، به صورت عمود بر روی زمین پرواز می‌کند و پس از رسیدن به ارتفاع مناسب، به صورت افقی به سمت فضا حرکت می‌کند. پرواز با این فضاپیما شامل چندین دوره از جاذبه زمین و صفر وزنی است که برای مسافران تجربه‌ی بسیار جالبی به همراه دارد.

@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐


موشک پروگرس یک موشک فضایی روسی است که برای انجام ماموریت‌های فضایی و ارسال بار به فضا طراحی شده است. مشخصات فنی این موشک عبارتند از:

- قطر: 3.7 متر
- ارتفاع: 43.3 متر
- وزن: 440 تن
- ظرفیت باربری: حدود 20 تن
- تعداد موتورها: 5 عدد
- نوع سوخت: پلی‌استروپین و اکسید آمین
- دوره زمانی پرواز: حدود 9 دقیقه
- سرعت حداکثر: حدود 28,000 کیلومتر در ساعت

این موشک در سال 1978 تولید شده و همچنان در حال استفاده است.

#rocket

@nojomjpll | کانال ناسا🌐🌐



Показано 17 последних публикаций.

1 065

подписчиков
Статистика канала