نمیگذاریم مردانگی بمیرد


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Познавательное


کانال حقوق مردان
ادمین: @TRAVIS592
گروه بحث:
https://t.me/+3xo3kkLARVgxMWRk
گروه چت:
https://t.me/joinchat/VPsi6wIgdMdzL4yU
لینک دسترسی به حساب های ما در توییتر و اینستاگرام
https://linktr.ee/Mardanegi

Связанные каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Статистика
Фильтр публикаций


آره از کار توی معدن هم سخت‌تره!

بفرست واسه اونی که از این چیزها می‌نویسه

لینک این پست در اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

4k 0 27 25 116

حداقل ۵٢ کارگر در حادثه معدن طبس کشته شدند
تصحیح میکنیم:
۵٢ کارگر (مرد) در حادثه معدن طبس کشته شدند

و طبق معمول جامعه و رسانه و ... چند روز بعد این حادثه را فراموش خواهد کرد.چون بین کشته های این حادثه زنی وجود نداشته است
کارگران ایرانی(که اکثریت آنها مردان هستند) در بدترین وضعیت از نظر معیشت و ایمنی به سر میبرند و دغدغه جامعه تنها و تنها مشکلات زنان است

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

4.8k 0 62 61 228

کمپین سربازی اختیاری یا حرفه‌ای

محلی برای مطالبه‌گری با هدف از بین بردن سربازی اجباری و احقاق حقوق مردان.

ما بر این باوریم که سربازی باید بر اساس علاقه و توانمندی‌های فردی باشد، نه به‌صورت اجباری. حقوق و آزادی‌های مردان نیز باید به طور کامل رعایت شود. با عضویت در این کمپین، به جمعی بپیوندید که برای آینده‌ای بهتر و برابر تلاش می‌کنند.

برای کمک به ما و پیوستن به کمپین، عضو شوید:
https://t.me/+3pR0aHfsH4hjMGM0

4.9k 0 16 15 88

‌ در شرایطی که به‌طور فزاینده‌ای از ”سطحی‌نگری و نشانه‌های جعلی فضیلت“ تجلیل می‌شود، ما خود را در میان فضایی مسموم از اخلاقیات کاذب و اصول اخلاقی اغراق‌آمیز می‌یابیم. این فقط یک تِرِند اجتماعی نیست، این ”یک‌بیماری“ است که ساختار فضیلت‌واقعی را تضعیف می‌کند.

«قدرت‌واقعی در کسب ارزش‌های اصیل نهفته است!» اما ما توسط هجمه‌ای از حالت‌های اخلاقی پوچ بمباران می‌شویم که به‌دنبال بالا بردن ارزش چیزهای بی‌اهمیت و در عین‌حال سرکوب اعتقادات واقعی هستند. وقت آن است که این توهم را کالبدشکافی کنیم و جوهر اخلاق واقعی را بازیابی کنیم.

اخلاقیات‌کاذب چیزی جز یک ”پوسته توخالی“ نیستند. –کسانی که از تایید و پذیرش ناامید هستند از این پوشش استفاده می‌کنند.– مشخصه آن پایبندی‌به اصولی مبالغه‌آمیز است که اغلب فاقد اصالت و صداقت است. «این افراد، خودپسندی خود را چنان به‌نمایش می‌گذارند که گویی ”نشان‌افتخار“ است!»

پشت این پوسته نمایشی یک ضعف‌عمیق نهفته است. آن‌ها به اوج اخلاقیاتی می‌چسبند که فقط آن‌ها را از دیگران متمایز می‌کند، تفاوتی که ریشه در ناامنی دارد تا یک‌پارچگی! صداقت در رفتار این افراد، عمل‌کردی نمایشی است و فاقد ارزش‌های اصیلی است که شخصیت‌واقعی را تعریف می‌کند.

فضیلت‌واقعی مستلزم ظرافت و اصالت است. این مستلزم این است که اصول‌خود را موشکافی کنیم و اطمینان حاصل‌کنیم که آن‌ها صرفاً بازتابی از ”کنش‌های اجتماعی ابتذال‌طلب“ نیستند. این در مورد ایجاد یک کد رفتاری شخصی است! کدی که در آزمون زمان به‌ایستد و از ”افکار عمومی زودگذر“ فراتر رود.

در حالی‌که اخلاقیات کاذب به‌عنوان برتری اخلاقی ظاهر می‌شوند، اخلاق‌مداری واقعی شامل درک عمیق‌تری از درست و غلط است که از طریق کسب تجربه در طول سالیان متمادی، پرداخته و پخته شده و با احساس تزلزل‌ناپذیر از اجرای عدالت، اقناع می‌شود.

وقتی پایبندی‌به ”اصول اغراق‌آمیز اخلاقی“ قضاوت ما را مختل می‌کند، ما در خطر بی‌ارزش کردن فضیلت‌واقعی هستیم! این یک فرهنگ ریاکارانه را ایجاد می‌کند که در آن مردم بیشتر به پردازش تصویری که از خود ارائه می‌دهند، اهمیت می‌دهند تا ارزش‌هایی که در واقع تجسمی از آن‌ها هستند.

اخلاق‌مداری جعلی فقط برای یکپارچگی فردی در جامعه مضر نیست، بلکه جامعه را به‌عنوان یک کل، فرسایش می‌دهد. جامعه‌ای که بر اساس اخلاقیات توخالی بنا شده، جامعه‌ای ضعیف است. جایی که رهبران واقعی غایب هستند و قدرت به‌خاطر هم‌نوایی قربانی می‌شود.

پایبندی‌به اخلاقیات واقعی به‌معنای شناخت خطرِ ”ارزشمند شدن اصول نادرست“ و داشتن اعتقاد راسخ برای رد آن‌هاست و به این معناست که به‌خاطر معیارهایی که بر اساس آن زندگی می‌کنید عذرخواهی نکنید و در مقابل فشارها برای انطباق با آرمان‌های ناآگاه توده‌ها، محکم ایستادگی کنید.

قدرت‌حقیقی این نیست که در ”چارچوب‌های متنوع“ جای بگیرد! بلکه در مورد پذیرفتن باورهای خود و دفاع بی‌امان از آن‌هاست. –حتی زمانی که نامحبوب یا ناراحت کننده باشند!– ما باید در وضعیت موجود، لایه‌های فضیلت کاذب و اصول مبالغه‌آمیز را که گفتمان اصیل را خفه می‌کنند، از بین ببریم.

شخصیت واقعی افراد در گرماگرم نبرد، زمانی که هنجارهای اجتماعی ما را وادار می‌کنند تا باورهای خود را به‌خطر بیاندازیم، آشکار می‌شود. در این لحظات باید مصمم باشیم. در عصری که بلندترین صداها اغلب اصول و تفکر جمعی را سرکوب می‌کند، اجازه دهید قدرت فضیلت واقعی را بازیابی کنیم.

زمان آن فرا رسیده که اخلاق‌گرایی کاذب و اصول اغراق‌آمیز را کنار بگذاریم و در عوض، قدرت خامی را که در اصالت نهفته است گداخته و پرداخت کنیم. مردان واقعی نه با حالت‌های اخلاقی که برای تایید اتخاذ می‌کنند، بلکه با تعهد تزلزل ناپذیرشان به ارزش‌های‌شان تعریف می‌شوند.

ارزش‌هایی که در آزمون‌زمان مقاومت و بقا پیدا می‌کنند و روایت‌های سطحی عصر ما را به‌چالش می‌کشند، منجر به استواری ریشه‌های قدرت و سرافرازی پیروان‌شان می‌شوند. «به دنیا بفهمانید که نمی‌تواند شما را تحت‌تأثیر لفاظی‌های توخالی خود قرار دهد.» قدرت شما در حقیقت شماست!

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

#DailyLessonsOfWisdom

5.5k 0 35 24 68

فضای مجازی، در کنار خوبی‌های بی‌شمار خود، اندک بدی‌هایی هم دارد که یکی از آن‌ها دادن تریبون به افرادیست که در حالت عادی جایشان در آسایشگاه بیماران روانی بود؛ به عنوان مثال در این فضا طالبان از حقوق بشر سخن می‌گوید و فمینیست از منطق و زیبایی باطن و ظاهر!!

جنبش می‌تو به عنوان یکی از بیشمار نطفه‌های حرامِ والده‌ی بدکاره‌اش، فمینیسم، همواره دشمنی خود را با مفاهیمی مانند انسانیت، منطق، مردانگی و به ویژه اصل برائت در سراسر دنیا ثابت کرده است.

فمینیسم (داعش صورتی) که کارنامه‌ی درخشان پیامبران ایرانی و غیر ایرانی آن (نظیر سیمون دوبوار، امبر هرد، کیوان امام و ...) در زمینه‌ی خشونت، تجاوز و تحقیر جنسی بر هیچ کس پوشیده نیست، بارها و بارها در قالب همین جنبش می‌تو اقدام به افترا، تخریب وجهه‌ی اجتماعی و شغلی و حتی ابعاد خانوادگی قربانیان خود نموده که تقریبا در تمام دفعات هم عروس تعریفی شلخته درآمده و بی‌اساس بودن این ادعاها دیر یا زود اثبات شده است.

حال، این جنبش در تازه‌ترین یاوه‌گویی خود به علی شمس نازنین (نویسنده و کارگردان تئاتر)تاخته است. قضیه از این قرار بود که کفتارهای مجازی کریه‌المنظر و زشت‌سیرت به گمان خود شکار راحتی پیدا کرده بودند که هم معروف بوده و هم با توجه به شخصیت و سابقه‌ی هنری خود فاقد روحیه‌ی جنگندگی باشد. غافل از این که حریفشان این بار شیر نری است که از موضع قدرت (و نه ضعف) به صورت موازی از فضای مجازی و مجراهای قانونی به یاوه‌گویانِ ضعیف‌کشِ پشمالوی چرکینِ کفتارصفتِ بوزینه‌صورت حمله می‌برد.

واکنش آقای شمس عزیز به حدی محکم و دشمن‌افکن بود که پس از (و حتی پیش از) اعترافِ شخص به ظاهر قربانی به این که تهمت تجاوز به ایشان دروغ و بی‌پایه و اساس بوده، اعضای فرقه‌ی داعشِ صورتی که بنا به عادت و مصلحت، از ماتحت سنت و مدرنیته به صورت همزمان کسب روزی می‌کنند، به صورت نامحسوس و ملو، استوری و پست‌های خود در این خصوص را پاک کرده و انگار نه خانی آمده و نه خانی رفته!

حال، سؤالات زیادی در این راستا برای حقیقت‌جویان پیش می‌آید که دو مورد از آن‌ها را مطرح می‌کنیم:

١) چه زمانی قرار است قوانین مربوط به افترا در فضای مجازی اصلاح شوند و مرتکبین به افترا که به راحتی با جان، مال و آبروی افراد بازی می‌کنند، در صورت عدم توانایی در اثبات ادعای خود با مجازات مناسب مواجه شوند؟

٢) اعضای فرقه‌ی فمینیسم که چند سالی می‌شود در فضای مجازی ارتش سایبری به راه انداخته و با هر کاربری که در مورد مسائلی مانند چاقی افراطی، انحرافات جنسی و ... کامنتی جز تعریف و ستایش می‌فرستد، برخورد چکشی می‌کنند، چرا با مطالب شامل افترا و ادعاهای بی‌پایه مشکلی ندارند؟

نکند در این مذهب ضاله، بر خلاف ادعاهایش، زدن برچسب متجاوز جنسی به افراد وزنی سبک‌تر از برچسب‌هایی مانند چاق، همجنسباز یا پدوفیل دارد؟

#علی_شمس
#میتو

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

4.9k 0 38 25 109

در دنیای امروز، بسیاری به‌دنبال کسب تایید دیگران هستند. –آن‌ها به‌جلو خم می‌شوند، رفتار خود را تغییر می‌دهند و ارزش‌های خود را به‌خطر می‌اندازند، با این امید گمراه‌کننده که ”مورد پسند“ واقع شوند!– گویی که این جایزه‌نهایی است! اما حقیقتِ‌تلخ اینجاست: «تاییدطلبی ”نشانه ضعف“ است!»

«قدرت‌واقعی این نیست که ”تنها مرد محبوب“ اتاق باشید!» بلکه در مورد کسب احترام، فرمان دادن با اقتدار و زندگی براساس اصولی است که دیگران آن را تعقیب می‌کنند. وقتی به‌جای این‌که ناامیدانه به‌دنبال اعتبار تأیید باشید، بر ”کسب احترام“ تمرکز کنید، به رشد ریشه‌های عمیق‌تری از قدرت و نفوذ می‌رسید.

«احترام از شخصیت، صداقت و اعمالی ناشی می‌شود که بلندتر از کلمات‌پوچ صحبت می‌کنند.» احترام براساس ”ارزش‌های سازش‌ناپذیری“ ساخته شده که ”تصمیمات اصلی“ را هدایت می‌کند، نه هوس‌های زودگذر که مد روز است یا آن‌چه شما را دوست‌داشتنی‌تر می‌کند! اگر چه ”محبت زودگذر“ ممکن است در لحظه احساس‌خوبی داشته باشد.

«مردی که برای دفاع‌از ارزش‌های خود محکم می‌ایستد، نیرویی نفوذکننده و نفوذناپذیر است.» او در مواجهه با چالش‌ها عقب‌نشینی نمی‌کند، زیرا می‌داند پیروزی در تقابلی که اصول او را به‌چالش می‌کشد، ریشه‌های اعتبار و احترام او را تقویت می‌کند. در این لحظات درگیری، احترام ”قدرت واقعی“ خود را نشان می‌دهد.

«احترام از طریق اقدامات و تصمیمات منسجمی ساخته می‌شود که با باورهای اصلی ”هم‌سو“ هستند.» –این درمورد رفتارها و عادت‌های ساختگی، اصول و چارچوب‌هایی ضداجتماعی نیست!– هنگامی‌که براساس اصول‌خود زندگی می‌کنید و ”قدرت شخصیت‌خود“ را نشان می‌دهید، طبیعتاً مورد احترام قرار می‌گیرید.

«هدف این است که ”قابل احترام باشید“ نه مورد پسند!» لحظه‌ای که احترام را بر تایید اولویت دهید، در مسیر کسب‌قدرت قدم می‌گذارید. در دنیایی که بسیاری‌از افراد کورکورانه [برای کسب جایگاه ‌اجتماعی] از هر ایده ضد بشری پیروی می‌کنند، مردی که با ”امتناع از کسب تایید دیگران“ مرزهای خود را مشخص می‌کند، ”تجسم اصالت“ است.

«نیاز به تایید دیگران را از بین ببرید!» قدرتی که در زندگی‌واقعی و ”پایبندی‌به باورهای خود“ یافت می‌شود را بپذیرید. بر کسب احترامی که ریشه در شخصیت‌واقعی و عزم تسلیم‌ناپذیر دارد، تمرکز کنید چراکه نحوه درک دیگران از شما را شکل می‌دهد. این همان جایی است که قدرت واقعی شما نهفته است.

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

#DailyLessonsOfWisdom


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
فمینیستها مدعی‌اند در همه چیز برابری می‌خواهند
اما برابری‌خواهی آنها شامل شغلهای سخت و دشوار و با حقوق کم نمیشود

همچنان مردان نود و نه درصد شاغلین در مشاغل دشوار و خطرناک را تشکیل می‌دهند

ویدیو را ببینید

لینک این پست در اینستاگرام


@nemigozarim_mardanegi_bemirad

8.3k 0 150 190 181

به محض شلیک اولین گلوله،؛برابری‌خواهی،سربازی بخور و بخوابه،من قوی و مستقلم،زن ناموس کسی نیست،مردانگی سمی است و ... تعطیل میشه!

لینک این پست در اینستاگرام


@nemigozarim_mardanegi_bemirad

36.8k 0 277 771 568

با سلام خدمت همراهان عزیز

یک سال دیگر هم گذشت و ما در خدمت شما بودیم.

در این یک سال، مثل هرسال، خواهران و برادران شما در کانال نمیگذاریم مردانگی بمیرد کوشیدند که در جهت اعتلای حقوق مردان کشورمون، مبارزه با طاعون فمینیسم و حفظ نهاد خانواده قدم بگذارند و مستقیم و غیر مستقیم با این طاعون مقابله کنند.

به مناسبت پست آخر سال هم اسلایدهایی رو تهیه کردیم از شادباش نوروزی به سبک فمینیست‌ها.
با دیدن این اسلایدها بهمون یادآوری می‌شه که چرا مبارزه با طاعون فمینیسم انقدر مهمه!
تا یادمون نره که این موجودات، که چنین تفکر متعفنی دارند، ممکنه هر لحظه به هرکدوم ما نزدیک بشن -یا حتی همین حالا نزدیک ما باشند- و تمامی تلاششون رو برای نابودی زندگی ما به کار ببرند.

و در پایان امیدواریم از حاصل تلاش ما راضی بوده و سالی همراه با موفقیت و پیروزی رو در پیش داشته باشید!

نوروزتان پیروز
۱۴۰۲/۱۲/۲۹

لینک این پست در اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

14.4k 0 70 38 205

💢 افسانه سرکوب زنان

♦️وقتی به کسی می گویید که تحت ستم است، برخلاف تمام شواهد آماری و منطقی، با تولید نفرت و خشم به او صدمه می زنید. این اثر مخرب، اساس بسیاری از اشکال ناخشنودی بی دلیل زنان و مبنایی برای انتقام نامشروع از مردان است.  
به همه ما گفته شده است که  زنان در طول تاریخ بشری تحت ظلم قرار گرفته‌اند و این امری فراگیر، سیستماتیک  و مورد تایید مردان عادی بود که با مشقت هایی به شدت آنچه زنان متحمل شدند ، مواجه نبودند. 
این روایت کاملاً نادرست است.

♦️مردان عادی مجبور بودند ریسک مرگ را در میدان جنگ، دریا یا معدن به جان بخرند ، در حالی که بیشتر زنان در خانه می ماندند و به مراقبت از کودکان و وظایف خانگی مشغول میشدند. امید به زندگی مردان همیشه به طور قابل توجهی کمتر از زنان بوده و هنوز هم هست.  
جنگاوری یکی از ویژگی‌های ثابت جامعه بشری قبل از دوران مدرن بوده است و هرگاه دو قبیله یا پادشاهی به جنگ با یکدیگر می‌رفتند، طرف بازنده شاهد مرگ  بسیاری از مردان جوان بود، در حالی که زنان در جامعه مهاجم جذب می‌شدند.. البته که سرنوشتی شومی داشتند، اما به مراتب بهتر از ذبح شدن در جنگ مانند آنچه که با مردان اتفاق می افتاد، بود. برای هر کسی که با این نظر مخالف است، آیا مایلید مردان و زنان نتایج خود را با هم عوض کنند؟

♦️بیشتر این روایت از «فمینیست‌ها» سرچشمه می‌گیرد که وضعیت اسفبار زنان  ​​را با مردان برتر (پادشاه و دیگر اشراف) مقایسه می‌کنند نه با مردان عادی . این عمل به عنوان "apex fallacy" شناخته می شود  «به معنای اشتباه در تفسیر داده‌ها و نتیجه‌گیری‌ که بر اساس شاخص بالاترین سطح یک گروه از افراد صورت می‌گیرد.» و چه تصادفی و چه عمدی، به طور کامل واقعیت را تحریف میکند.

♦️در مورد حق رأی و موارد انتخابی دیگر ، در اکثر موارد، مردان عادی هم نمی‌توانستند رای بدهند. در واقع، اگر تمام کشورها و دوره‌های تاریخی را با یکدیگر مقایسه کنیم، تقریباً همه آن‌ها حق رأی را به همان اندازه برای مردان و زنان اعطا یا عدم اعطا کرده‌اند. حتی امروزه، از 200 کشور مستقل، هیچ کدام حق رأی متفاوتی برای مردان و زنان ندارند. هر گونه ادعایی که زنان در برخی موارد تاریخی حقوقی را کسب نکردند ، که مردان عادی در آن ها حق داشتند، کذب است
درست است که مردهای عادی میتوانستند صاحب اموال و دارایی باشند اما زنها نه ، در مقابل زنها هم مسئولیتی  در قبال حفظ امنیت اموال و دارایی ها نداشتند به عبارتی هرجا حقی از آن ها ضایع شد، به نحوی جبران شده است.
این به منزله انکار این موضوع نیست که جنایاتی مانند ختنه برعلیه زنان انجام شده است اما مردان هم در همان دوره با ترسناک‌ترین جنایات مشابه روبرو شده‌اند، که به سادگی از آن چشم پوشی میشود .

♦️این اشتباه است که یک گروه معاصر به دنبال جبران بی عدالتی است که بیش از یک قرن پیش برای افرادی که دیگر زنده نیستند رخ داده است. حتی بدتر از آن زمانی است که خود این ظلم و ستم ساختگی است. روایت سرکوب زنان توسط مردان را باید به عنوان روایتی بسیار گزینشی و از نظر تاریخی، تکذیب و رد کرد. در واقع، این افسانه نه از ظلم تاریخی، بلکه از تمایل بسیار متفاوت به شکایت بین دو جنس است.
از این رو،  بهتر است که در بحث‌هایمان در مورد تبعیض جنسیتی، از یک رویکرد منصفانه و هدفمند استفاده کنیم. با تأمل در واقعیت‌های تاریخی و اجتماعی، می‌توانیم بهترین راه‌حل‌ها را برای مبارزه با تبعیض جنسیتی پیدا کنیم و بنیان‌های عادلانه‌تری برای زنان و مردان در جامعه بسازیم.


https://t.me/nemigozarim_mardanegi_bemirad

17.8k 0 115 111 280

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
من فمینیست نیستم،من می‌تونم مردها رو ببینم و به سرعت احساس تهدید شدن نکنم!
من فمینیست نیستم،من میتونم لباسهای زیبا بپوشم و احساس زیبایی کنم!
من فمینیست نیستم،من از بچه‌ها متنفر نیستم!
من فمینیست نیستم،من میتونم این ویدیو رو ببینم و احساس نکنم بهم توهین شده!
من فمینیست نیستم،من می‌تونم واقعا آشپزی کنم!

لینک این پست در اینستاگرام

استفاده از پستهای ما برای تمامی پیجها و کانالها آزاده

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

14.6k 0 172 88 308

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بلایی که چپ فرهنگی بر سر کشورها میاره
استفاده از تمامی ویدیوها و پستهای ما برای تمامی کانالها و پیجها آزاده
لینک اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

17.9k 1 238 18 140

🔹نوزده نوامبر روز غیر رسمی جهانی مردان را به تمام مردان جهان مخصوصا مردان ایرانی تبریک می‌گوییم.
هر چند سازمان ملل مردستیز و تحت نفوذ فمینیستها تمام تلاشش را کرده‌است تا به مردان توهین کند

🔹هدف این پیج و کانال آگاه سازی مردان ایرانی به حقوقشان بوده و تا انجام این مهم همچنان با شما مخاطبان گرامی خواهیم بود.

🔹توهین‌های فمینیستهای مدعی برابری‌خواه بودن به روز مردان، مانند آنچه در اسلاید دوم می‌بینید نشان‌دهنده آن است که خودشان هم متوجه شده‌اند فضای مجازی را از دستشان گرفته‌ایم
بیشتر و بیشتر هم به اینکار ادامه خواهیم داد
دوره‌ای که مردستیزی می‌کردند و کسی جلویشان نمی‌ایستاد گذشته‌است

🔹امیدواریم مخاطبان عزیز از حاصل کار برادران و خواهران کوچکشان در پیج و کانال (نمیگذاریم مردانگی بمیرد) رضایت داشته باشند.

لینک این پست در اینستاگرام

#روز_جهانی_مرد
@nemigozarim_mardanegi_bemirad

28.6k 1 83 90 295

✍ از عکسهای تبلیغاتی زنان در جنگ اوکراین تا واقعیت:
مردان اوکراینی ممنوع الخروجند.مجبور به شرکت در جنگی شده‌اند که هزاران کشته برجای گذاشته‌است و چند میلیون زن اوکراینی به اروپای غربی پناهنده شده‌اند و در شبکه‌های اجتماعی مختلف فعالند!
رسانه‌های غربی و فمینیستها از رشادتهای زنان اوکراینی در جبهه جنگ با روسیه می‌گویند
عکسهای تبلیغاتی حضور زنان در جبهه را منتشر می‌کنند
اما حقیقت در مورد آن تعداد اندک زنان اوکراینی که در جبهه‌ها هستند چیست؟
🔷عکس اول قبل از جنگ و ویدیوی بعدی در میانه جنگ است!

لینک این پست در اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

15k 0 138 70 204

✍افسانه نابرابری جنسیتی که فمینیستها جعلش کردند و رسانه‌ها و دولتها تبلیغش می‌کنند رو بصورتی ساده توضیح دادیم
یک هرم از جامعه درست کردند و میگن مردها از لحاظ امتیازاتی مثل پول،قدرت،کیفیت زندگی و ... در راس هرم هستند و زنها در طبقه زیرین
حقیقت ماجرا اینجاست که یک‌درصد مردان-و زنان-راس هرم هستند
طبقه میانی هرم رو همیشه زنان تشکیل میدن و طبقه زیرین و از همه بی‌امتیازتر رو مردان
در هر طبقه‌ای چه پولدار چه متوسط چه فقیر وضعیت مردان اون طبقه از زنان همون طبقه بدتره
هزاران دلسوز برای زن کارمند وجود داره اما یکنفر از مشکلات مرد کارمند نمیگه
صدها عکس از معدود زنان زباله‌گرد گذاشته میشه اما زباله‌گردی مردان یک موضوع پذیرفته‌ شده‌اس
وضعیت تمام طبقات اجتماعی همینطوره

پ ن ۱ :طبقه بالای هرم سمت راست در حقیقت مشتمل بر مردان و زنان با هم هست که یکدرصد جمعیت هم نیستند

پ ن ۲:ازین اسلاید هر جایی که گفتند مردان وضعیت بهتری دارند استفاده کنید

لینک این پست در اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

16.9k 0 187 62 220

Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
آیا به مردها نیازی داریم؟
نه!
دوباره فکر کن!
لینک این پست در اینستاگرام
@nemigozarim_mardanegi_bemirad

27.8k 0 188 196 194

فمینیست شرودینگر چیست؟
فمینیست شرودینگر (مانند آزمایش فکری گربه شرودینگر)موجودی است که همزمان می‌تواند هم یک زن قوی و مستقل و هم یک قربانی باشد
بسته به اینکه کدام موقعیت سود بیشتری برای وی فراهم کند،اوانتخاب می‌کند که کدام نقش را بازی کند!

لینک این پست در اینستاگرام

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

16.6k 0 154 206 240

پیوست‌ها:

🎞 حمله فیزیکی ووک‌ها و فمینیست‌ها به رایلی گینز قهرمان شنای زنان امریکا در دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو در پی انتقاد از ورود ترنس‌ها به ورزش زنان.

🎞 ریچارد داوکینز خطاب به پیترسون: شجاعت شما را در صحبت کردن در این‌ مورد تحسین می‌کنم. تعداد زیادی از مردم از جمله من کاملا با شما موافق هستیم اما خیلی از آنها می‌ترسند که چنین چیزی را بگویند زیرا ارعاب گسترده‌ای در جریان است خصوصا در دنیای آکادمیک.

@nemigozarim_mardanegi_bemirad

17.3k 0 118 25 144
Показано 18 последних публикаций.