3️⃣
🔘 نقش نظریه پرداز
🔹 در نقطه عطف های مهم، از مسیر بلندی که قومی آن را می پیماید، نظریه پردزان با هوشیاری خلأ تئوریک را پر می کنند. بخش مهمی از آسیب ها و بحران ها در کشورهای شرقی و اسلامی، محصول خلأ تئوریک است.
🔹 دشمن با سوءاستفاده از این نقاط خالی، نظریه ای می سازد و توسط اشخاصی که خود آنها را پرورده، شهرت داده، حمایت کرده و به قول عوام در آب نمک خوابانده، در دامان مردم می اندازد. مأموران گمارده شده و جوانان بی خبر و ساده دل نیز به پرورش آن طفل مشغول می آیند تا در سایه آن، بحران همه ارکان را چون موریانه از درون بپوساند.
🔹 از سال 1368 ه .ش. به این طرف ما از خلأ تئوریک در کشور رنج برده ایم. متأسفانه، در برخی مقاطع، مدیران سیاسی ارشد به غلط، خود نقش نظریه پرداز، استراتژیست، مدیر اجرایی دولت ناظر، تقسیم کننده اعتبارات و حتی تعیین کننده مدیران جزیی استانی و شهرستانی و توبیخ کننده مدیران رده چهارم و پنجم را هم عهده دار شده اند.
🔹 در کارنامه بسیاری از مدیران، نمره نقدپذیری همواره منفی بوده و هست. نقدی ساده آنان را بر می آشوبد و منتقد را در دایره مطرودان و محکومان وارد می سازد. همین وضع باعث شده تا هر یک از رؤسا در وقت تصدی امور، با طی سلسله مراتب، همه مدیران میانی، سازمانی و حتی کارمندان جزء را نیز تعویض نماید.
🔹 در این میان، ریگ های ثابت جوی یا همان مأموران آب زیرکاه و معاندان منکر دین و نظامند که بی سر و صدا می مانند، زیرآب همه را می زنند، به مدیران نوپا خط می دهند و بر و بچه های صمیمی انقلاب را هر از مدتی آواره کوی و برزن می سازند تا مجموعه اجتماعی، فرهنگی و ... بر مدار دلخواه عوامل پشت پرده و موذی بچرخد.
🔹 تبعات این همه تغییر را چه کسی جز مردم، جز نظام اسلامی، جز دین خداوند و امام زمان(عج) باید بدهد؟ تکلیف همه ما، به ویژه اهل قلم #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر است، اگرچه برای برخی ناخوشایند باشد.
✍ #اسماعیل_شفیعی_سروستانی
📚 تلخیص از کتاب #زنجیرهای_نامرئی
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانی های زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود:
https://B2n.ir/h92278کتابراه:
https://B2n.ir/e81652فراکتاب:
https://B2n.ir/k97293طاقچه:
https://B2n.ir/t53459@mouood_org