کانال رسمی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


كانال رسمي مجمع فرهنگيان ايران اسلامي با مجوز رسمي از كميسيون ماده ١٠ احزاب مستقر در وزارت كشور تاسيس ١٣٨٢

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: کانال رسمی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی
1_12572371556.pdf
5.0Мб
نسخه الكترونيكي مجموعه مرامنامه ، اساسنامه و آيين نامه هاي مجمع فرهنگيان ايران اسلامي


فوری و الزامی ، از محضر مبارك کلیه اعضای فعلی ( اعضاي شوراي مرکزی اصلي و علي البدل ، بازرسين اصلي و علي البدل، اعضاي محترم شوراي استاني و شهرستاني و اعضاي عادي در سراسر كشورعزيزمان ايران ) و متقاضیان جدیدعضویت در حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی درخواست مي شود با ورود به لینک زیر ، نسبت به تکمیل و ارسال فرم الكترونيكي پيوست در اسرع وقت اقدام نمايند ،

با تشکر
فرج كميجاني
دبيركل مجمع فرهنگيان ايران اسلامي


لينك اعلام همكاري و عضويت مجازي با مجمع فرهنگيان ايران اسلامي https://forms.gle/42pgGwpaPRZd5LX8A



❇️با عضويت در كانال رسمي مجمع فرهنگيان ايران اسلامی از اخرین خبرها مطلع شويد
https://t.me/majmae_farhangian


بسمه تعالی

اطلاعیه برگزاری چهارمین کنگره سراسری (مجمع عمومی)
حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رسد که چهارمین کنگره سراسری (مجمع عمومی) حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۲۹ در سالن اجتماعات جنب اداره آموزش‌ و پرورش منطقه ۳ تهران، به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

لذا از مسئولان محترم ارکان مختلف حزب، رؤسای محترم کمیته‌های زیرمجموعه شورای مرکزی، شعب استانی و حوزه‌های شهرستانی درخواست می‌شود در اسرع وقت و مطابق با آیین‌نامه برگزاری کنگره، با هماهنگی کمیته برگزاری مجمع نسبت به تعیین اعضای دارای حق رأی در ارکان خود اقدام نموده و اسامی آنان را جهت صدور دعوت‌نامه رسمی به کمیته برگزاری معرفی فرمایند تا اقدامات بعدی صورت پذیرد.

دستور کار چهارمین کنگره به شرح زیر است:
۱. ارائه گزارش عملکرد ارکان حزب
۲. انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی
۳. انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل هیأت بازرسی

از مسئولان کلیه ارکان حزب دعوت می‌شود برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این کنگره، همانند گذشته همکاری فعال و مؤثری با اعضای کمیته برگزاری داشته باشند.

فرج کمیجانی
دبیرکل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی


اطلاعیه_کنگره_مجمع_فرهنگیان.docx
36.5Кб
بسمه تعالی

اطلاعیه برگزاری چهارمین کنگره سراسري مجمع فرهنگیان ایران اسلامی

بدین‌وسیله به اطلاع می‌رسد که چهارمین کنگره سراسری (مجمع عمومی) حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در روز پنج‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۲۹ در سالن اجتماعات جنب اداره آموزش‌ و پرورش منطقه ۳ تهران، به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.

لذا از مسئولان محترم ارکان مختلف، رؤسای محترم کمیته‌های زیرمجموعه شورای مرکزی، شعب استانی و حوزه‌های شهرستانی درخواست می‌شود در اسرع وقت و مطابق با آیین‌نامه برگزاری کنگره، با هماهنگی کمیته برگزاری مجمع نسبت به تعیین اعضای دارای حق رأی در ارکان خود اقدام نموده و اسامی آنان را جهت صدور دعوت‌نامه رسمی به کمیته برگزاری معرفی فرمایند تا اقدامات بعدی صورت پذیرد.

دستور کار چهارمین کنگره به شرح زیر است:
۱. ارائه گزارش عملکرد ارکان حزب
۲. انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی
۳. انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل هیأت بازرسی

فرج کمیجانی
دبیرکل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


❇️ بيانيه جبهه اصلاحات ايران در واكنش به ناتوانى حكومت در مديريت بحران فاجعه بندر شهيدرجايى / مسئوليت بپذيريد و امنيت روانى جامعه را بازگردانيد

🔺جبهه اصلاحات ايران با انتشار بيانيه اى نسبت به نحوه مديريت بحران در فاجعه انفجارهاى بندر شهيد رجايى بندرعباس و ضعف در رسيدگى به مشكلات خانواده هاى جانباختگان و آسيب ديدگان اين رخداد سهمگين و خسارت بار و ناتوانى مسئولان در ارائه خدمات سريع، اظهار نگرانى كرده و خواستار پذيرش مسئوليت عوامل دخيل و اطلاع رسانى شفاف در خصوص علل اين فاجعه شد.

🔹متن كامل بيانيه جبهه اصلاحات ايران به شرح زير است:

به نام خداوند هستى بخش

فاجعه تلخ و غم انگیز انفجار در بندر شهید رجایی كه جان باختن ده‌ها تن و زخمی شدن صدها نفر از پرسنل و کارگران زحمتکش این بندر را در پى داشت و در عين حال خسارات مالى زيادى بر جاى گذاشته و بخش قابل توجهی از فعالیت‌های تجاری ایران را دچار اختلال کرده، ایران عزیز را همچنان در اندوه و بهت فرو برده است. اين در حالى است كه به رغم گذشت قريب به سه هفته از وقوع اين حادثه و آشكار شدن ابعاد بيشترى از عمق و گستره و اهمیت آن در فضاهاى غيررسمى، مديريت بحران هدفمند و موفقى را از سوى مسئولان مربوطه شاهد نيستيم.
تکرار حوادثی از این دست در کشور و ناتوانى در ارائه خدمات سريع و عدم برخوردارى از طرح مقابله با تهدیدهای احتمالی موجود این شائبه را به اذهان متبادر می‌نماید که اساساً حكومت نسبت به جان مردم بی‌تفاوت است و این برداشت نه تنها می‌تواند وجدان عمومی را جریحه‌دار كند، بلكه شكاف و بى اعتمادى ميان ملت و حاكميت را افزايش مى دهد.
در مقابل، پذیرش مسئولیت حوادث از سوی دست اندركاران امور چه در سطوح خرد و چه در سطوح کلان و اعلام علل حادثه و نيز کوتاهی‌های صورت گرفته به مردم و متعهد شدن عدم تکرار از طریق اجرای صحیح و کامل مقررات و در صورت لزوم اصلاح مقررات مربوطه موجب امنیت خاطر خواهد شد. لذا این ممکن نخواهد شد مگر آنكه یک مدیریت بحران جامع و توانمند از مرحله پیشگیری و شناسایی ریسک‌ها و تهدیدهاى بالقوه، آمادگی و تدوین برنامه‌های عملیاتی و سناریوهای واکنش، اقدام سریع و موثر در زمان وقوع بحران و هماهنگی میان نهادهای مسئول تا ترمیم زیرساخت‌ها و حمایت روانی و اجتماعی از آسیب دیدگان و تحلیل عملکرد پس از بحران و شناسایی نقاط ضعف و قدرت داشته باشيم.
 در بررسی علل وقوع انفجار بندر شهید رجایی می‌توان به مواردی چون مدیریت ناکارآمد و ضعف در نظارت بر ایمنی و عدم رعایت استانداردهای ایمنی و آموزش ناکافی و ساختار ناکارآمد مدیریتی و واگذاری‌های غیر متخصصانه و در یک کلام سوء مدیریت اشاره كرد؛ اما فراتر از اين موارد، مسئله نحوه پاسخ گويى به مردم و خانواده‌های داغدار است! آيا جان باختن و معلولیت صدها نفر و بلاتکلیفی خانواده هاى آسيب دیدگان قابل جبران است؟ آيا خسارات سهمگين تجار و صاحبان كالاهاى سوخته شده به فوريت قابل پرداخت است؟ اصلا اين حادثه عمدى بوده و يا سهوى؟ اگر خرابكارى بوده از سوى چه عواملى بوده است؟ اگر سهوى بوده، چگونه است كه محموله هاى خطرناك شيميايى به عنوان كالاى معمولى در بندر انبار شده بوده است؟ این وضعيت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ اينك این سوالات و ده‌ها سوال دیگر و نبود اطلاع رسانى شفاف و دقيق، اذهان و وجدان مردم ایران را درگير كرده و به ما اجازه نمی‌دهد تا به آسانی از کنار اين حادثه سهمگين عبور کنیم!
 بنابراين جبهه اصلاحات ایران ضمن اعلام همدردی مجدد با مردم شریف ایران، خصوصاً خانواده‌های داغدار و آسيب دیدگان، اطمينان مى دهد كه پیگیری دلايل وقوع این رخداد ناگوار به منظور كاهش آلام و مشكلات پيش آمده ناشى از آن براى اهالى بندر شهيد رجايى بندرعباس را در اولويت اقدامات و فعاليت هايش قرار داده و همه توان خود را در اين جهت به كار خواهد گرفت.
 همچنین جبهه اصلاحات ايران از حكومت و عوامل دخیل در بروز این فاجعه می‌خواهد تا ضمن پذیرش مسئولیت و تشریح کامل علل این حادثه نزد افكار عمومى، زمینه عدم تکرار آن را فراهم كرده و از این طریق امنیت روانی جامعه را به مام وطن بازگرداند.
 
جبهه اصلاحات ايران
٢۴ ارديبهشت ١۴٠۴

✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


*جلسات انتخاب هیئت‌رئیسهٔ مجلس شورای اسلامی در اتاق‌فکر حامد علامتی*

جلسات انتخاب هیئت‌رئیسهٔ مجلس شورای اسلامی در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و در اتاق‌فکر حامد علامتی برگزار می‌شود؛ همان مکانی که آقای نیکزاد به‌همراه اعضای ستاد دکتر جلیلی در آن عکس یادگاری گرفتند و تجمع کردند تا پیروز انتخابات شوند و آقای پزشکیان رأی نیاورد. این روزها، این محل به‌دعوت حامد علامتی، میزبان تردد و تجمع یاران و حامیان جناب آقای نیکزاد شده است تا بتوانند بار دیگر ترکیب هیئت‌رئیسهٔ مجلس را در دست بگیرند و حضور آقای نیکزاد را در آن تثبیت کنند. بر همین اساس، آن‌ها تمام‌قد از مدیرعامل کانون، حامد علامتی، برای حفظ سمتش حمایت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند وزیر آموزش و پرورش در کانون تغییراتی ایجاد کند.

جناب آقای نیکزاد! کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را از سیاست و چنین جلساتی دور نگه دارید و اجازه دهید این نهاد به نقش اصلی خود، یعنی پرورش و رشد استعدادهای فکری کودکان و نوجوانان این سرزمین، بپردازد. چرا باید به دستور آقای علامتی، تمام مدیران کل استان‌ها — که همگی از حامیان جبههٔ پایداری هستند — برای ارتباط با نمایندگان مجلس بسیج شوند و لابی کنند تا جناب‌عالی در ترکیب هیئت‌رئیسه رأی بیاورید؟ این اقدامات چه نفعی برای کودکان و نوجوانان دارد، جز منافع شخصی شما و حامد علامتی؟

البته در واقع، گلایه‌ای از جناب‌عالی نیست؛ چرا که شما به اهمیت و تأثیرگذاری کانون پی برده‌اید و می‌دانید که این مکان چه سرمایهٔ ارزشمندی است. اما متأسفانه به‌نظر می‌رسد مسئولان دولت چهاردهم این موضوع را جدی نمی‌گیرند. با وجود انتقادات و گلایه‌های فراوان هنرمندان و نویسندگان به رئیس‌جمهور دربارهٔ عملکرد حامد علامتی، پس از گذشت چندین ماه، هنوز تصمیمی اتخاذ نشده و وزیر آموزش و پرورش نیز جرات تغییر در کانون را ندارد.

راستی، هزینه‌های برگزاری این جلسات در کانون — که مبالغ کمی نیستند — از چه منبعی و چگونه توسط حامد علامتی تأمین می‌شود؟ در شرایطی که مراکز فرهنگی و هنری کانون و اعضای کودک و نوجوان آن با کمبود اقلام ضروری مواجهند و مربیان کانون هر روز با جمع‌آوری امضا تلاش می‌کنند تا صدایشان به گوش مسئولان برسد و حقوقشان را حتی کمی افزایش دهند تا از زیر خط فقر خارج شوند، این هزینه‌های سیاسی چه توجیهی دارد؟


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


توئيت اعتراضي فرج كميجاني دبيركل مجمع فرهنگيانً ايران اسلامي در خصوص اعلام شروع ساعت كار مدارس از ساعت ٦ صبح و اعلام خبر وجود ناترازي عقل در بين بعضي از سياست گذارن با انخاذ تصميمات اينچنيني



شروع کلاس‌ها ازساعت ۶صبح، نوعي بی‌توجهی به نیازهای دانش‌آموزان وتصمیمی كاملاناپخته وغیرمنطقی است.كه نشان‌دهنده بی‌توجهی به تخصص‌های علمی وتربیتی،ودليلي بر ⁧ #وجود_ناترازی_عقل ⁩ دربرخی از سیاست‌گذاران مي باشد.کاش پیش ازاعلام،بامدیران مدارس صاحب تجربه مشورت می‌شد. ⁧ #حقوق_دانش‌آموزان ⁩



✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian






اِخواناً علی سُررٍ مُتقابلینَ

عبدالصاحب ناصری ـ ایلام

قسمت دوم

شخصی یا الله گویان وارد شد، سلامی کرد و بر مبل سه نفره که پشت سرم بود، نشست.
🔻 سخت بر او تاختم، گفتم این شیوهْ استخفاف آمیز ریشه در سلوک فراعنه دارد و اضافه کردم که نه من موجودی خطرناک هستم که تهدیدی برای کسی باشم که در پشتم خود را قایم کند و نه به نظرم تو آنقدر بزرگ و خطیری که کسی برایت تهدید باشد!
مؤاخذهٔ میزبان! یکی دو ساعتی طول کشید و من که چشم در دیوار دوخته، همه گوش و هوش شده تا کُدهایی را از صوت وسخن بازجو به ذهن سپارم!
پس از خروج از آن مکان، کمتر از ۲ ساعت، موفق به شناسایی او شدم! بعدها خطاب به مراجع ذی‌ربط و در نکوهش آن شیوه، شکوائیه‌ای تنظیم و تسلیم نمودم.
به نظرم آن متن، مؤثر واقع گشت و   آن روند اصلاح و مشفقان منصف آن سیّئه را منسوخ نمودند.

🔻گذشت تا در ماه‌های پایانی ۱۴۰۳ آن عزیز را صبح ماقبل طلوع در صف نانوایی دیدم، پیش‌تر از من بود و این‌بار من پس سر او!
سلام و احوالپرسی کرده، سر سخن را باوی گشودم. شما آقای
« ا . آ.» هستید، تصدیق کرد.
از ماجرای آن روز گفتم و با استدلال‌هایی قوی‌تر به نکوهش آن رفتار پرداختم. او استدلالش این بود که مأمور و موظف به رعایت الزامات و ضوابط سازمانی بوده است.گفتمش که به فضل پروردگار سال‌هاست از احدی کینه به دل ندارم، اگر از او شکایت کرده‌ام در مذمت و تقبیح آن تخفیف بوده است. به ایشان یادآور شدم بالاخره او باید می‌اندیشید که روزی در محلی، مغازه‌ای و یا در صف نانی با هم مواجه می‌شویم. ما  فرزندان این خاکیم که باید در آن بذر مهر و عشق بکاریم و در تعالی‌اش بکوشیم.
ما باید کوله‌هایی را که از کینه پرکرده و در هموارهٔ عمر، با خود حملشان می‌کنیم بر زمین نهاده و نهال دوستی و همدلی بنشانیم. ما برای ساختن میهن محتاج مهر و مودتیم. ما اگر ذهنیتمان را اصلاح کنیم، ضرورتی ندارد خود را کمتر از دیوار ببینیم، رو در روی هم به گفت و گوی گره‌گشا و مفاهمهٔ مودت‌آمیز می‌پردازیم.
🔻مقصود از بیان این خاطره که  مقدمه‌ای بر موضوعی است که مدت‌هاست ذهن مرا به خود مشغول داشته، استمداد از اهالی خرد برای چاره جویی پیرامون دردی کهنه و مزمن در حوزهٔ مسائل گفتمانی و به تبع آن مدیریتی است.
بر این باور جدی‌ام که علاج مشکلات این مملکت جز از مسیر اصلاحات مبتنی بر اصول منطقی میسر نیست.
مع‌الاسف ما در دور باطلی شتاب می‌کنیم که در آن همواره گرفتار نقطه سر خطیم. در این کهنه بنیان کلنگی ما در اندیشهٔ انباشتن و افزودن تجربه نیستیم.
همواره پیشیتیان از دولت‌ها را بر صندلی داغ بدترین گمانه‌ها نشانده‌ و این میراث را دست به دست کرده‌ایم و چشم‌انداز و حدیقفی برای آن تصویر و ترسیم ننموده‌ایم!
🔻در دیروز دولت سیزدهم، مجموعه‌هایی به فراوانی یک دولت را از صدر تا ذیل به نام « مسببین وضع موجود » به پستوی بایگانی سپردیم و گنجینهٔ مدیریت کشور را از عناصر فاخر تهی نمودیم و اکنون نیز در دولت چهاردهم تحت عنوان
« بازماندگان از دولت سیزدهم » به جد در تکرار همان تجربه، مجاهدت مستمر جانانه می‌کنیم! غافل از آنکه صبحدم روزی در صف نانوایی منافع و مصالح مشترک با هم مواجه خواهیم گشت در حالیکه مجال گفتگو بر ما سخت و تنگ شده است !

🔻باور داشته باشیم ارتفاع اخوت ما از هر دیوار زردی بلندتر است و قامت آفتاب اندیشهٔ ما چنان بلند است که بر مرتفع‌ترین دیوارها پرتو می‌افکند! ما به مواجههٔ رو در رو و مفاهمهٔ منطقی محتاج‌تریم تا مؤاخذهٔ از قفا و گفتن و قضاوت کردن از پسِ سر !
باید بکوشید بر مدار این حکمت حرکت کرد:
«نحن ابناء الدلیل، نمیل اینما یمیل»
باید برای ایران  دلها را از کهنه کینه‌ها شست و به هم گره زد و کاشانهٔ وطن را معطر به رایحهٔ خالص‌ترین گلاب قمصر کاشان همدلی کرد!
ما اهالی این خانه، چاره‌ای جز همدلی صادقانه نداریم.

🔻 برداشت مخالفت با تحول مبتنی بر شاخص‌ها و سایستگی‌ها و در جهت اصلاح کاستی‌ها و امید آفرینی، بار کردن تحلیل و تأویل ناصحیح بر این گفتار است.
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


‍ اخواناً علی سُرُرٍ متقابلین

عبدالصاحب ناصری ـ ایلام

قسمت اول

🔻مدرسه بودم، زنگ تلفن همراهم که به صدا در آمد نگاهی به صفحه‌اش انداختم، نوشته بود: تماس ناشناس!

آن سوی خط کسی پس از سلام و علیکی مختصر گفت:
در ستاد خبری فردا ساعت ۹:۳۰ دعوتید. آدرس را که بلدید! حتماً رأس ساعت مقرر تشریف بیاورید!
به نظرم سال ۸۹ ، ۹۰ بود.
فردا روز وفق قرار، در محل حضور پیدا کرده، خود را معرفی نمودم.
پس از هماهنگی، دژبان جوانی مرا همراهی کرد!
🔻 اولین یا دومین اتاق سمت چپ که وارد شدیم. یک مبل سه‌نفره‌ای بود که با فاصلهٔ اندکی و جلوتر از آن مبلی تک نفره پشت به مبل سه نفره قرار داشت. به خیال اینکه مدعوم و برخوردار از اکرام و اعزاز میهمان، مبل را برگردانده و روی آن نشستم.  آن جوان ضمن عذرخواهی توضیح داد که باید رو به دیوار بنشینم! استنکاف کرده و تصمیم به خروج از اتاق و ترک محل گرفتم.
دژبان جوان که خود را سرباز معرفی نمود، مؤدبانه عذرخواهی و اصرار کرد که او سربازی مأمور است و اگر من چیدمان را به هم بزنم، او اضافه خدمت می‌خورد! تمکین کرده، رو به دیوار مرتفع زردِ رنگ و رو رفتهٔ متمایل به کرم نشستم. بعد از تأخیری ۱۰ ـ ۱۵ دقیقه‌ای


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


💎 اعتراض جمعی از فرهنگیان به تغییر غیر کارشناسی ساعت کار مدارس

بسمه تعالی


گیرنده: مسئولین محترم وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران
موضوع: اعتراض  نسبت به تصمیم تغییر ساعت شروع مدارس به ۶ صبح

با سلام و احترام فراوان،

احتراماً به استحضار می‌رساند، ضمن تقدیر از تلاش‌های دست‌اندرکاران نظام آموزشی کشور و درک کامل ضرورت همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه در شرایط فعلی جهت مدیریت و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، به ویژه برق، تصمیم اخیر اتخاذ شده مبنی بر تغییر ساعت شروع مدارس به ۶ صبح، مایه نگرانی عمیق جمع کثیری از اولیا، فرهنگیان و دغدغه‌مندان حوزه آموزش و پرورش گردیده است.

ما قویاً معتقدیم که همکاری در زمینه صرفه‌جویی امری ملی و ضروری است، اما در این میان نباید از تفاوت‌های اساسی میان نظام آموزشی و سایر ارگان‌ها و ادارات غافل شد، به ویژه تفاوت‌های بنیادین میان دانش‌آموزان (که در سنین رشد و یادگیری هستند) و بزرگسالان (که غالباً در محیط‌های کاری اداری مشغولند).

شروع کلاس درس در ساعت ۶ صبح، به دلایل متعدد، نه تنها کمکی به فرایند آموزش و یادگیری نمی‌کند، بلکه می‌تواند لطمات جبران‌ناپذیری به سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان و کیفیت آموزش وارد سازد:

1.  فیزیولوژی دانش‌آموزان: دانش‌آموزان، خصوصاً در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول، نیاز به ساعات خواب بیشتری نسبت به بزرگسالان دارند. بیدار شدن و آماده شدن برای مدرسه در ساعتی که هنوز هوا کاملاً روشن نشده و بدن نیاز به استراحت دارد، منجر به خستگی مفرط، کاهش تمرکز و عدم آمادگی ذهنی برای یادگیری می‌شود. مغز دانش‌آموز در ساعت ۶ صبح، به هیچ عنوان در شرایط مطلوب برای دریافت و پردازش اطلاعات درسی نیست.

2.  کیفیت یادگیری: آموزش یک فرایند تعاملی و نیازمند هوشیاری و مشارکت فعال دانش‌آموز است. در ساعت ۶ صبح، با توجه به خستگی و عدم تمرکز، بخش قابل توجهی از زمان کلاس به بطالت گذشته و کیفیت یادگیری به شدت افت خواهد کرد. آنچه در این ساعات تدریس می‌شود، به احتمال زیاد به درستی در ذهن دانش‌آموز جای نخواهد گرفت.

3.  سلامت دانش‌آموزان: اختلال در چرخه طبیعی خواب و بیداری می‌تواند در درازمدت منجر به مشکلات سلامتی، کاهش سیستم ایمنی و افزایش استرس در دانش‌آموزان شود.

4.  مسائل اجرایی و خانوادگی: آماده‌سازی دانش‌آموزان و رفت و آمد آن‌ها در ساعت ۶ صبح، به ویژه در شهرهای بزرگ با ترافیک سنگین، چالش‌های جدی و غیرقابل تحملی را برای خانواده‌ها ایجاد می‌کند و امنیت دانش‌آموزان را نیز به خطر می‌اندازد.

5.  زمان اعلام تصمیم: اعلام چنین تصمیمی تنها دو روز پیش از پایان سال تحصیلی جاری، علاوه بر ایجاد سردرگمی، عملاً فرصت کافی برای برنامه‌ریزی و سازگاری با این تغییر ناگهانی را از مدارس، دانش‌آموزان و خانواده‌ها سلب می‌کند و به نوعی اختلال در روند پایانی سال تحصیلی محسوب می‌شود.

ما قویاً بر این باوریم که آموزش و پرورش، قلب تپنده جامعه و زیربنای توسعه کشور است و نمی‌توان با آن شوخی کرد یا تصمیماتی اتخاذ نمود که بدون در نظر گرفتن پیامدهای عمیق آن بر آینده فرزندان این مرز و بوم باشد. در حالی که همه ما موظف به همکاری در صرفه‌جویی هستیم، این همکاری نباید به قیمت آسیب دیدن جبران‌ناپذیر کیفیت آموزش و سلامت دانش‌آموزان تمام شود.

لذا با نهایت احترام و دغدغه، خواهشمند است در تصمیم اتخاذ شده مبنی بر شروع کلاس‌ها در ساعت ۶ صبح تجدید نظر فرموده و با بررسی کارشناسانه و دقیق‌تر، راهکارهای جایگزین و مناسب‌تری برای مدیریت مصرف انرژی در نظر گرفته شود که ضمن دستیابی به اهداف صرفه‌جویی، سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان و کیفیت آموزش آنان را فدای ملاحظات دیگر ننماید.

پیشاپیش از توجه و رسیدگی شما به این دغدغه مهم سپاسگزاریم.

با تشکر و احترام
جمعی از مدیران مدارس استان زنجان


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


https://x.com/farajkomijani/status/1921801900778774688?s=52&t=ufw4jav_gZcKdCM1Rgh0fQ


مطالبه جدي فرهنگيان ايران در سال ١٤٠٤ تحقق هر پنج وعده داده شده ، از زبان فرج كميجاني دبيركل مجمع فرهنگيان ايران اسلامي در قالب يك پيام توئيتري درشبكه Z



تحقق هرپنج وعده با همت و پیگیری وزیرآموزش‌وپرورش، مطالبه‌ جدی ماست:
‏⁧ #به_رسمیت_شناختن_ماهیت⁩ خصوصی صندوق ذخیره بااعطای ⁧ #ارزش_مالكانه⁩
‏⁧ #فوق_العاده_خدماتی⁩ برای باباهای مدارس
‏⁧ #اعطاي_فوق_العاده_ویژه⁩ تاسقف ۵۰٪ برای همه فرهنگیان
‏⁧ #اعطاي_فوق_العاده_خاص⁩ برای همه فرهنگیان همانند سایرکارکنان




✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian




♻️ جبار باغچه‌بان، معلم دنیای سکوت؛

🔹جبارعسکرزاده (باغچه‌بان)، از پیشگامان آموزش و پرورش نو در ایران، ۱۹ اردیبهشت ۱۲۶۴ خورشیدی، در شهر ایروان، پایتخت ارمنستان، زاده شد...؛ پدرش از ایرانیان مهاجری بود که در ایروان، به کار معماری و شیرینی‌پزی اشتغال داشت. جبار به سبب سخت‌گیری پدرش نتوانست به مدرسه‌های نو راه یابد. دوران آموزش او در کودکی و نوجوانی در مسجدها و نزد یک روحانی به قرائت قرآن و سپس زبان فارسی پرداخت. از ۱۵ سالگی به ناچار درس و مشق را رها کرد و برای گذران زندگی، همچون پدر، به کار معماری و شیرینی‌پزی پرداخت...؛ در سال ۱۲۸۴ شمسی در هنگامه درگیری‌های ارمنیان و مسلمانان قفقاز به زندان افتاد. در آنجا با همکاری یکی از همبندان خود مجله فکاهی "ملانهیب" را منتشرکرد...

◀ او خبرنگار روزنامه قفقاز و از طنزنویسان و شاعران روزنامه فکاهی ملانصرالدین و مدیر مجله فکاهی لک‌لک ایروان بود...؛ در سال ۱۲۹۸ شمسی، جبار با کاروان آوارگان جنگ از راه جلفا به ایران آمد. پس از پشت سرگذاشتن دشواری‌های بسیار و بیماری‌های سخت به مرند رفت و در دبستان احمدیه آن شهر آموزگار شد....؛ عسکرزاده در سال ۱۳۰۳، پس از بازدید از کودکستان ارمنیان در تبریز، کودکستانی در این شهر بازکرد و نام آن را باغچه اطفال گذاشت و پیشنهاد کرد که مربیان کودکستان را باغچه‌بان بنامند و برای خود نیز نام خانوادگی باغچه‌بان را برگزید.

◀ باغچه بان در سال ۱۳۲۲، جمعیت حمایت از کودکان کر و لال را بنیان گذاشت. سپس آموزشگاه ویژه کر و لال‌ها در منطقه یوسف‌آباد تهران ساخته شد. او درباره روش کار خود در این آموزشگاه نوشت:

" ... آموزشگاه من هیچ وقت به روی کودکان فقیر بسته نبوده و نخواهد بود... فرق دین و مذهب و ملیت و نژاد و وضع مالی کودکان، هرگز مانعی برای ورود آنها به مدرسه من نبوده و نخواهد بود، و یگانه شرط تحصیل در مدرسه من، کر بودن و بر اثر آن لال ماندن یک کودک است، نه چیز دیگری..."

◀ باغچه‌بان در سال ۱۳۲۵، ابزاری به نام تلفن گنگ، برای رساندن صوت از راه دندان به مرکز شنوایی اختراع کرد و آن را به نام خود به ثبت رساند. باغچه بان از سال ۱۳۲۳ تا سال ۱۳۲۶، مجله زبان را منتشرکرد. در سال ۱۳۲۵ یا ۱۳۲۶، با وزیر آموزش و پرورش، که از دانش‌آموختگان آمریکا بود، ناسازی پیداکرد. فرزندش، ثمین باغچه‌بان، دراین‌باره نوشته است:

" وزیر هرجور چوبی را لای چرخ او می‌گذاشت، تهمت‌های سیاسی به او می‌زد، حقوقش را کم می‌کرد... می‌گفت مدرک تحصیلی ندارد و... "

- پدرم در جواب به این مهملات، مقاله تند و تیزی نوشت:

" آقای وزیر، من مانند فلانی برلن ندیده و مثل فلانی از پاریس نیامده‌ام.... قدرت من، فکر من، معلومات من و ایمان من، همه ایرانی است...؛ نه مثل تو کسب شرف کرده‌ای از آمریکا. من انفاس پیغمبری را از زردشت، حسن نوع پروری را از سعدی، قدرت تشخیص را از بوعلی و جسارت سربازی را از فردوسی... جرات انقلاب را از کاوه به ارث برده‌ام... من این دعوا را با شما در موقعی شروع کرده‌ام که شما وزیر هستید و من آموزگاری بیش نیستم. من نمی‌توانم در برابر ظلم و ستم و دروغ، مانند گوسفندی ساکت بمانم و تسلیم بشوم، زیرا در این صورت پرورش یافتگان من نیز اخلاق گوسفندی پیدا خواهند کرد..."

◀ باغچه‌بان در سال ۱۳۳۰، کانون کر و لال‌ها را پایه‌گذاری کرد. در سال ۱۳۳۲ در آموزشگاه خود، دوره یکساله‌ای، برای تربیت آموزگار ویژه کر و لال‌ها ترتیب داد. دانش‌آموختگان این دوره در همان آموزشگاه به کار پرداختند. باغچه‌بان در سال پایانی زندگی خود جمعیت سلام یا گرامی‌داشت را برای بزرگداشت نیکوکاران بنیان نهاد.

◀ باغچه‌بان افزون بر شماری از کتاب‌های کودکان همچون "زندگی کودکان"، "پیر و ترب"، "گرگ و چوپان"، ..."درخت مروارید"، آثاری در زمینه آموزش الفبا منتشر کرد...، "اساسنامه و برنامه کامل و دقیق تحصیلات پنجساله ناشنوایان برای آموزش زبان و حرفه"، کتاب "الفبای سربازان"، کتاب "حساب"و...از جمله دیگر آثار او برای بزرگسالان هستند. ثمین، فرزند باغچه‌بان، درباره روزهای پایانی زندگی پدرش نوشته است:

"" در آخرین روز آبان ماه ۱۳۴۵، دیروقت شب تلفن زنگ زد. از آموزشگاه خبردادند که حال پدرم بدشده، خودمان را فورا برسانیم... ؛ وقتی مامورین آمبولانس با شتاب زدگی او را بر روی برانکارد خوابانده و با سرعت از راهروی آموزشگاه می‌گذشتند، داد زد:

" خداحافظ آموزشگاه، خداحافظ آموزگاران، خداحافظ شاگردانم " "".

◀ باغچه‌بان در ۴ آذرماه سال ۱۳۴۵ چشم از جهان فروبست.

✔زادروز جبار باغچه‌بان

📚 تاریخ ادبیات کودکان ایران، محمد هادی محمدی و زهره قائینی، جلد هفتم، تهران، شرکت نشر چیستا، صفحات ۹۵۴-۹۵۸.



✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


.
💥ضروری ترین مطالبه که باید این روزها در دیدار و مواجهه با مسئولین و کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی کشوری به جدّ خواستار شد، پرداخت معوقه ۸ ماه متناسب سازی ۴۰ درصدی سال ۱۴۰۳ می باشد که نهایتاً تا آخر خرداد ماه واریز گردد
وگرنه ارزش آن مثل معوقات سنوات قبل در اثر سقوط آزاد ارزش پول ملی پودر خواهد شد و به پشیزی نخواهد ارزید.

➖➖➖➖
📌همکاران ارجمند می توانند با استفاده از احکام آبان و آذر ۱۴۰۳ ، مقدار طلب خود از دولت را مثل نمونه‌ی الصاقی محاسبه نمایند
⬇️

A:
مقدار افزایش ناشی در حکم متناسب سازی صادر شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۹

B:
  مقدار افزایش ناشی در حکم ناقص‌الخلقه صادر شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۱ که در حقوق مهر و آبان پرداخت شد

C:
علی‌الحساب پرداخت شده در ۶ ماه نیمه اول ۱۴۰۳ که از شب انتخابات شروع شد:
۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال
➖➖➖➖➖
مقدار طلب این بازنشسته از محاسبه زیر بدست می آید⬇️ 
۸A - ۲B - C =
[۸×۲۷,۰۵۸,۹۷۸] - [۲×۱۷,۷۹۴,۵۸۷] - ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ =
۲۱۶,۴۷۱,۸۲۴ - ۳۵,۵۸۹,۱۷۴ - ۶۰,۰۰۰,۰۰۰ =۱۲۰,۸۸۲,۶۵۰


ارادتمند ؛ اکبر عباسی


✳️ کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی
https://t.me/majmae_farhangian


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
✅ درخواست رئیس‌جمهور از هلدینگ #خلیج_فارس

امسال بودجه مسئولیت اجتماعی را به آموزش و پرورش و تجهیز مدارس اختصاص دهید.



در چند ماه اخیر کاملا مشخص شده که رئیس دولت چهاردهم نگاه ویژه‌ای نسبت به مدارس و دغدغه آموزش و پرورش را دارند، در همین راستا بودجه اختصاص یافته به سازمان نوسازی و تجهیز مدارس در سال ۱۴۰۴ را افزایش دادند که قابل تقدیر است.


اکنون که در دولت چهاردهم آموزش و پرورش در اولویت قرار گرفته است، ما فرهنگیان از آقای عليرضا کاظمی بعنوان بالاترین مقام مسئول در وزارتخانه‌ انتظار داریم از فرصت پیش آمده در این دولت نهایت بهره را ببرند و در کنار ساخت و تجهیز مدارس و ارتقای کیفی آموزش، معیشت معلمان که مشکلات ریشه‌ای و چند ده ساله دارد را با رئیس‌جمهور مطرح و پیگیری کنند تا با همراهی و نظر مساعد ایشان و حل این معضل شرایطی فراهم شود که آ.پ در کنار زیرساخت‌های مناسب ، نیروی انسانی با انگیزه و کارآمد را باهم داشته باشد


#فوق‌العاده_خاص
#فوق‌العاده_ویژه۵۰درصد
#رفاهیات


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


اصلاحات و اصلاح طلب

اصلاحات و اصلا‌ح‌طلب، یعنی اندیشه و گروهى از جامعه كه نسبت به وضع موجود، ناراضى‌ست ولى حاكميت را واجد ظرفيت‌هاى اصلاحى و تغيير، از وضع موجود به وضع مطلوب می‌داند.

💚اصلاحات، قائل به انقلاب و دگرگونى بنيادى و استحاله‌ی حاكميت نيست و با اپوزيسيون و انديشه‌ی براندازى حكومت، تفاوت ماهوى دارد.

💚اصلاحات و اصلا‌ح‌طلب، مخالف هر گونه خشونت و تهديد گروهى در قبال گروه ديگر است.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلب، قائل به اصول دمكراسى و آزادى بيان و رسانه‌هاست (براى هم‌انديشى و آگاه‌سازى و رشد جامعه و ايجاد زمينه‌ی نقد و تضارب آراء). از این‌رو مطبوعات و آزادى آنرا از جمله لوازم ضروریِ حكومت و ديده‌بانى صادق در ساختار قدرت می‌داند.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى تقدس‌زدايى از قدرت و نفى قهرمان‌سازی.

💚اصلاح‌طلب، اداره‌ی جامعه بر اساس عقلانيت و خرد جمعى را بنیانِ تفكر خود قرار داده، آنرا حق شهروندى می‌داند نه هديه‌ی حكومتى به مردم!

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، حفظ و غناى فرايند رابطه‌ی دولت-ملت را در گروی تقويت و آزادى تشكل‌هاى غيردولتى و ميدان دادن به نهادهاى مردم‌مدار برای فعاليت گسترده در سطح جامعه می‌داند.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى قائل بودن به انتخابات آزاد و پذيرش هر نتيجه‌اى كه محصول انتخابات آزاد است؛ يعنى گردش نرم و سيّال قدرت، از طريق صندوق آراء، بدون هر گونه خشونت و خونريزی. از این‌رو هر تغييرى را از خروجىِ صندوق‌هاى امنِ انتخابات، متصوّر است؛ نه آنارشى و هرج و مرج.
در مقابل، در نفى بگير و ببند و در محاق قرار دادن انديشه و انديشه‌ورانِ جامعه توسط حكومت‌ها هميشه فرياد رسايى دارد.

💚اصلاحات واصلاح‌طلب، عنصر حياتى در ارتقاء مشروعيت نظام را در گروی افزايش مشاركت آزادانه و آگاهانه‌ی مردم می‌داند و معتقد است از این رهگذر می‌توان با مسدودسازیِ روزنه‌هاى هجوم سياسى و فيزيكى بيگانگان، از نقش بى‌بديلِ مشارکت سیاسی ملّت، بعنوان یکی از مهمترین ابزارهای جنگ نرم در مقابل بدخواهان این سرزمین استفاده کرد.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلب، يعنى مخالف اقدامات پوپوليستى در فرايندهای انتخاباتی. بر این اساس، جهت‌دهىِ انتخابات از طريق توده‌گرايى را در شأن مردم متمدن و آگاه امروزى نمى‌داند و انتخابات آزاد و آگاهانه را به عنوان ركن ركين دموكراسى، حداقل حقِ يك ملّت از نظام و هر دولتى مى‌داند.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، مخالف ايجاد موج و موج‌سوارىِ سياسى و حكومت امواجِ گذرا بر مردم مى‌باشد.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى بردن قدرت در اتاق‌هاى شفافِ شيشه‌اى. بنابراین قابل رؤیت کردنِ مناسباتِ قدرت و در تماشاگه مردم قرار دادن، اساس اصلاحات است. اصلاحات و اصلاح‌طلب، مردم را ولى‌نعمت و صاحب اصلی حکومت می‌داند و انزجار خویش از هر رفتار حكومتى كه منتج به زيرزمينى شدنِ رفتارهاى سياسى باشد، قوياً اعلام مى‌نمايد.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلب، قائل به وجود احزاب فراگير و تقويت آن است و جهت نهادينه شدن تكثر و جامعه‌ی چند صدايى، دولت را مکلف به تأمين آزادى و حمايت از احزاب، گروهها و تشکل‌های صنفی، به منظور کنش سیاسیِ شفاف و رقابت آزاد می‌داند.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى قائل بودن به روشِ حل مسئله از طريق گفتگو و مذاكره‌ی قاعده‌مند با زبان ديپلماسى روز دنيا و استوار بر فرمول بُرد – بُرد؛ نه گفتگوى بی‌قاعده و تحميل یا سرکوب عقايد مخالف.
از این‌رو با شعار زنده باد مخالفِ من، ميدان مذاكره را هميشه باز نگه مى دارد (چرا كه بزرگترين جنگهاى داخلى و خارجى در جوامع مختلف در تاريخ بعلت عدم مذاكره و يا مذاكره بد و بی‌قاعده رخ داده است. *مذاكره، الفباى سياست و تجلى گفتمان اصلا‌ح‌طلبى‌ست*) اصلاحات و اصلاح‌طلبی، یعنى آزادی اندیشه و آشتى با افق‌هاى بازِ انديشه و دورى جستن از انجماد و تحجر فكرى؛ يعنى تحمل عقايد مختلف و پرهيز از تحميل اعتقادِ گروهى و شخصى به ديگران و جامعه.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى تعامل با جهان به مثابه جامعه‌ی بزرگ بشريت و آشتى با ملتها، فارغ از موافقت یا مخالفت با سياست‌ها و سياستمداران جوامع دیگر و احترام به فرهنگ و هويت آنها، با حفظ فرهنگ و هويت ايرانى-اسلامیِ خویش.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبی، يعنى احترام به حريم شخصىِ مردم، گروه‌ها، قوميت‌ها و مخالفت با هر گونهر تبعيض جنسيتى و قوميتى؛ یعنی احترام به حقوق شهروندى آحاد جامعه.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلبى، يعنى پای‌بندى به قانون اساسى بعنوان ميثاق ملى و تعهد به همه‌ی اصول آن؛ يعنى تمكين در برابر قانون.

💚اصلاحات و اصلاح‌طلب، يعنى عاشق يكپارچگى وطن، حتى به قيمت كنار ماندن از هرم قدرت تا هوایی ديگر و زمانى ديگر!!

✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian


عملکرد استانداران دولت چهاردهم
عبدالرسول عمادی
رئیس ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در استان بوشهر

از انتصاب استانداران دولت چهاردهم حدودا شش ماه می گذرد.
بررسی عملکرد استانداران به صورت حرفه ای و تخصصی معمولا پس از گذشت یکسال از اجرای توافق نامه عملکردی استاندار صورت می گیرد اما افکار عمومی معمولا شش ماه پس از انتصاب استانداران به ارزیابی آنان می نشیند و عملکرد آنان را از منظر انتصاب مدیران ارزیابی می کند.

در صورتی که استانداران از استانداردهای همسویی با گفتمان پیروز انتخابات برخوردار باشند، از شجاعت و کارآمدی لازم هم بهره ای داشته باشند و از شاخص‌هایی مانند توانایی در شناخت و مدیریت بازیگران سیاسی محلی، تحلیل درست فضای سیاسی، و اتخاذ تصمیمات هماهنگ با شرایط سیاسی استان نیز در کنار سایر ابعاد مانند آگاهی فرهنگی و بلوغ اجتماعی بی نصیب نباشند سه مشکل عمده و مردافکن برای ایجاد رضایت در نیروهای سیاسی گفتمان پیروز انتخابات دارند.این سه مشکل عبارتند از:

یک.
شعار نابجای وفاق که آمد و خط سیر دولت چهاردهم را به سمت دلخواه جناح شکست خورده انتخابات منحرف کرد.
بر مبنای شعار وفاق اولا همه‌مدیران دولت قبل بنا نیست جا به جا شوند کما این که برخی وزرا و استانداران دولت قبل ابقا یا در موقعیت مشابه استفاده شدند و دیگر این که اصول گرایان در انتصابات بر اصلاح طلبان تقدم یافتند.
برای فهم این مساله واگذاری برخی وزارت خانه های مهم و تاثیر گذار در سرنوست مدیریت کشور به جریان اصول گرایی کفایت می کند و سوم این که نمایندگان مجلس که به جریان شکست خورده انتخابات وابستگی دارند دائر مدار انتخاب مدیران کشور شدند.
اکنون هیچ مدیرکل و مدیر شهرستانی بدون نظر موافق یا حداقل اعلام بی نظری نمایندگان مجلس منصوب نمی شود و در مسیر جلب موافقت نمایندگان کرامت مدیران اجرایی نیز به باد فنا می رود.

دو.
تعدد مراکز استعلام و سخت تر شدن شرایط انتصاب مدیران که عملا دست استانداران را برای بهره گیری از توان مندی نیروهای اصلاح طلب استان ها بست و فضای یاس و نومیدی را بر جریان حامی دکتر پزشکیان در انتخابات مستولی کرد.

سه.
سابق بر این استانداران می توانستند در تعامل با وزارت خانه ها از نیروهای خارج از دستگاه‌ها که کفایت مدیریتی لازم را داشتند برای تولیت امور و پذیرش مسئولیت دستگاه‌ها استفاده کنند و اکنون وزارت خانه ها محدودیت خود خواسته و خود ساخته ای نیز فراهم کرده اند و اصرار بر به مدیریت رساندن نیروهای داخلی دستگاه‌ خود دارند که این امر امکان نیروسازی و مانور استانداران در حوزه ماموریت شان را به شدت کاهش داده است.

این سه مشکل عمده ترمز تحرک سیاسی استانداران را کشیده و عملا آنها را در مقابل توقع حامیان دولت دست بسته نگه داشته است.
اگر دولت علیرغم شعار توسعه اختیارات استانداران که هنوز هم رئیس جمهور در اینجا و آنجا بر آن تاکید می کند، برای باز کردن دست استانداران کشور کاری انجام ندهد و بی عملی موجود ادامه یابد زمزمه های مرتبط با درخواست عزل و استعفای استانداران هر روز بلند تر شنیده خواهد شد و قبل از آن که وزارت کشور پس از یکسال عملکرد استاندار خود را بررسی کند افکار عمومی حکم برکناری بسیاری از استانداران را صادر خواهد کرد.


✳️ به کانال رسمی مجمع فرهنگيان ايران اسلامی بپیوندید تا از آخرین خبرها مطلع شوید:
https://t.me/majmae_farhangian





Показано 20 последних публикаций.