Фильтр публикаций




com.app.jookakh.apk
7.2Мб
JOOKAKH | جوکاخ by پایگاه آگهی های املاک ومستغلات|خرید فروش رهن اجاره
com.app.jookakh
Version: 4.1(13)
Updated: Apr 8, 2021


خبر خوب برای مشاورین و مدیران املاک!

.

⭕️سازمان ثبت از طریق این لینک امکان بررسی اصالت اسناد مالکیت را برای همگان فراهم کرد:


http://estate.ssaa.ir/


مهمترین داده هایی که بصورت رایگان از این طریق می‌توانید راجع به اسناد مالکیت ارائه شده به شما، کسب کنید عبارت است از:

۱- مساحت ملک*

۲- نوع ملک* (خانه یا مغازه یا...)

۳- نوع کاربری ملک* 

۴- بازداشت دارد یا ندارد* 

۵- نام مالک* 

۶- نام خانوادگی مالک* 

۷- شناسه / شماره ملی مالک*

۸- شماره چاپی سند*


 یک اقدام عالی از طرف سازمان ثبت و اسناد که تو معاملات خیلی به درد می‌خورد.


بررسی معاملات املاک در ماه گذشته (بهمن ۱۴۰۰)

در ماه گذشته، ۸۵۳۲ معامله ثبت شده است که نسبت به ماه قبل از آن (دی ۱۴۰۰) کاهش ۱۳/۱ درصدی و نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۱۱۷/۸ درصد افزایش نشان می دهد.
متوسط قیمت هر متر مربع آپارتمان در تهران، تقریباً ۳۳ میلیون تومان بوده که نسبت به ماه قبل ۰/۴ درصد و نسبت به سال قبل، ۱۶/۴ درصد رشد داشته است.
بیشترین متوسط قیمت در منطقه ۱ به میزان هر متر مربع ۷۰/۲ میلیون تومان و کمترین متوسط قیمت به میزان ۱۵/۶ میلیون تومان در منطقه ۱۸ تهران ثبت شده است.
بیش از ۶۰ درصد از معاملات، مربوط به آپارتمان های کمتر از ۸۰ متر و ۴۷ درصد از معاملات به واحد های مسکونی با ارزش کمتر از ۲ میلیارد تومان اختصاص داشته است. ۴/۲ درصد از معاملات، مربوط به املاک بیش از ده میلیارد تومان بوده است.
بیشترین میزان معاملات در منطقه ۵ با ۱۲۶۲ مورد و پس از آن در منطقه ۱۰ با ۸۵۷ مورد ثبت شده است.
تعداد معاملات در منطقه یک، بهمن ماه سال جاری، ۳۲۲ مورد و در منطقه دو، ۶۴۴ مورد بوده است.
بررسی شاخص اجاره بهای ماهیانه املاک در تهران در بهمن ماه سال جاری، نشان دهنده رشد ۵۲/۲ درصدی نسبت به بهمن ماه سال گذشته می‌باشد.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
محدودیت تعداد طبقات در ساخت و ساز مناطق جنوبی تهران باید حذف شود!


پوشش بیمه اضافی ریزش، رانش و فروکش توسط بیمه ایران با بحرانی شدن فرونشست زمین و خطرات ناشی از آسیب به ساختمان ها و بافت شهری بیمه ایران متوقف شد.
بنابراین خرید آپارتمان های قدیمی که قدرالسهم بیشتری از زمین دارند، منطقی تر از خرید آپارتمان های نوساز هست.


اینطور که بانک مرکزی گزارش داده، در آبان سال جاری، تعداد معاملات املاک در تهران نسبت به ماه قبل، بیش از۳۳ درصد و نسبت به آبان سال گذشته، بیش از ۶۳ درصد رشد داشته است.


قابل توجه صاحبان املاک مسکونی خالی

بند ۳ دستورالعمل مورخ ۶/ ۷/ ۱۴۰۰ سازمان امور مالیاتی در خصوص نحوه محاسبه مالیات واحدهای مسکونی خالی

در یک سال مالیاتی، یک واحد مسکونی در صورتی به عنوان یک واحد مسکونی خالی قابل شناسایی است که در آن سال مجموعاً بیش از یکصد و بیست روز به ازای یک مالک، بر اساس اعلام سامانه ملی املاک و اسکان کشور، خالی از سکنه باشد، بنابراین شناسایی یک واحد مسکونی به عنوان واحد خالی طی یک سال، دلیل بر شناسایی آن واحد برای سال بعد نمی باشد.
jookakh.com

به عنوان مثال، چنانچه یک واحد مسکونی در یکصد و بیست روز پایان سال ۱۴۰۰ خالی از سکنه و در بقیه ایام آن سال دارای بهره بردار باشد و از سوی دیگر در یکصد بیست روز اول سال ۱۴۰۱ خالی از سکنه بوده و در بقیه ایام آن سال دارای بهره بردار باشد، در هیچ یک از این سال ها مشمول مالیات واحدهای مسکونی خالی نمی باشد و ضابطه بیش از یکصد و بیست روز صرفاً در طول یک سال شمسی و به ازاء هر مالک، ملاک عمل می باشد.


میانگین ارزش معاملاتی آپارتمان های مسکونی در منطقه یک تهران تقریباً نه میلیون ریال است که بیشترین آن در محدوده فرشته و الهیه حدفاصل خیابان ولیعصر تا شریعتی به مبلغ ده میلیون ریال و کمترین آن در محدوده غرب ولنجک، حدفاصل خیابان اصلی ولنجک از شرق و بلوار دانشجو از غرب به انضمام خیابان های اوین و درکه است به مبلغ هشت میلیون و سیصد هزار ریال.
https://www.instagram.com/p/CWD20cwABGP/?utm_medium=share_sheet


‏قیمت معاملاتی و مبنای محاسبه مالیات آپارتمان های مسکونی در منطقه ده:
ارزش معاملاتی آپارتمان مسکونی که شمال خیابان امام خمینی، حد فاصل نواب تا جیحون و شمال خیابان هاشمی، حد فاصل خیابان جیحون تا یادگار واقع شده باشد، از قرار هر مترمربع ۴۸۰ هزار تومان تعیین گردیده است. https://t.co/oULIC7sZqv


ابلاغ آیین‌نامه مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت:
با امضای معاون اول رئیس جمهور، آیین‌نامه اجرایی مربوط به مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت در سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد.
به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیات دولت» هیات وزیران در جلسه مورخ 7 مهر 1400، با هدف مقابله با سفته بازی و کاهش نوسانات بازار مسکن، آیین نامه اجرایی بند (خ) تبصره (6) ماده واحده قانون بودجه سال 1400 کل کشور موضوع مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت در سال 1400 را به تصویب رساند.
به موجب مصوبه فوق، واحدهای مسکونی (شامل کلیه ساختمان ها اعم از مستغلات، آپارتمان و ویلا) و باغ ویلاهای گران قیمت (با احتساب عرصه و اعیان) متعلق به کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و افراد تحت تکفل آنها، با ارزش روز بیشتر از یکصد میلیارد ریال و همچنین باغ ویلا (اماکنی که مطابق جواز صادره به عنوان باغ شناخته شده و توسط شهرداری ها و دهیاری ها حسب مورد پروانه ساخت ویلا برای آن صادر شده است) دارایی های مشمول این آیین نامه هستند.
نرخ مالیات سالانه دارایی های مشمول آیین نامه فوق (با احتساب عرصه و اعیان) برای دارایی های با ارزش روز از یکصد میلیارد و یک ریال تا 150 میلیارد ریال نسبت به مازاد یکصد میلیارد ریال معادل 0/1 درصد، از 150 میلیارد و یک ریال تا 250 میلیارد ریال نسبت به مازاد 150 میلیارد ریال معادل 0/2 درصد، از 250 میلیارد و یک ریال تا 400 میلیارد ریال نسبت به مازاد 250 میلیارد ریال معادل 0/3 درصد، از 400 میلیارد و یک ریال تا 600 میلیارد ریال نسبت به مازاد 400 میلیارد ریال معادل 0/4 درصد و نسبت به مازاد 600 میلیارد ریال معادل 0/5 درصد تعیین شد.
در خصوص دارایی­ های مشمول مشاعی، ابتدا مالیات موضوع این آیین نامه برای کل دارایی، محاسبه و سپس هر یک از مالکین به نسبت سهم مالکیت خود، مشمول پرداخت خواهند بود. واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای در حال ساخت و در سال تملک، مشمول مالیات مذکور نمی باشند.


یک داستان واقعی:

- دلم میخواد صاحبخونه‌مون رو از پشت‌بوم پرت کنم پایین.
- مگه چند درصد اضافه کرد
- سی درصد
- حال داده بت. تورم هفتاد درصده
- من چیکار کنم که هفتاد درصده؟
- اون چیکار کنه هفتاد درصده
- ینی تو مملکت هیچکس نباید به کسی رحم کنه؟
- قاعده بازار عرضه و تقاضاست، نه ترحم
- خودت مجبور بودی این اجاره رو بدی هم همینو می‌گفتی؟
- آره
- دروغ زشتی بود، دیگه تکرار نکن
- فکر کردی من کجام الان؟
- بیرون گود
- خیر، از لحاظ اقتصادی من هوم‌لس هستم
- پس انقدر ترحم رو رد نکن
- اتفاقا رد نمی‌کنم. اگه کسی بم انفاق کنه می‌پذیرم
- پس با نفس کشیدن ما مستأجرها مشکل داری فقط
- نه، با اینکه تو صف ترحم، شما جلوی صف باشید مشکل دارم
- یه چیزی هم بدهکار شدیم
- تو کجا میشینی الان
- غرب تهران
- برای چی باید بتونی غرب تهران بشینی؟
- ببخشید اگه جات رو تنگ کردم
- یه لحظه من رو نبین. فکر کن جنی چیزی هستم، و فقط گوش کن.
- بسم‌الله... خب بگو
- نه من ازون جن‌هایی نیستم که با بسم‌الله در برم. تقاضا برای غرب تهران زیاده. یعنی یه چیزی داریم که کمه، ولی خیلی‌ها میخوانش. حالا چرا باید بدیمش به تو؟
- چون ازینجا بلند بشم بیچاره میشم
- ولی از تو بیچاره‌تر زیاد هست.
- اونا نمیتونند اجاره فعلی رو بدن.
- یه عده هم هستند که می‌تونند بیشتر از تو بدن
- یعنی فقط پول تعیین‌کننده‌ست
- پول تعیین‌کننده همه‌چیز نیست، ولی تو بازار تعیین‌کننده همه‌چیزه
- همه‌چیز هم بازار نیست
- اتفاقا منم همینو میگم. فرض کنیم ایران‌خودرو داره یه ماشین رو با قرعه‌کشی میده به تو ۲۰۰ میلیون. اما بیرون قیمتش ۴۰۰ تومنه. اگه بخوام ازت بخرم ۲۵۰ میدی یا ۴۰۰؟
- اون فرق داره
- نه. گوش کن. اگه به من ۲۵۰ بدی در حالی که بیرون ۴۰۰ میخرن، یعنی داری ۱۵۰ تومن به من هدیه میدی‌.
- بدت میاد؟
- نه خوشم میاد و با کمال میل می‌پذیرم. موضوع اینه که چرا باید ۱۵۰ تومن هدیه داد به کسی که ۲۵۰ تومن نقد داره؟ بهتر نیست ۴۰۰ تومن بفروشه و ۱۵۰ تومنش رو خرج بچه‌های خودش بکنه؟
- بازار قاعده خودش رو داره، و ترحم و انفاق و نذری، قواعد خودشون رو.
- اصلأ خوشم نمیاد از این قاعده‌ها!
- اوکی.


آمار معاملات املاک در تهران، شهریور ۱۴۰۰
کل آپارتمان های معامله شده در تهران در شهریور سال جاری، ۷۷۸۹ مورد بوده که از این تعداد ۲۵۷۴ عدد زیر ۵ سال، ۱۷۵۰ عدد بین ۶ الی ۱۰ سال و ۱۰۰۵ عدد ببش از ۲۰ سال سن داشته اند.
از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، منطقه ۵ و پس از آن منطقه ۱۰ بیشترین سهم را از کل معاملات به خود اختصاص داده اند.


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


افزایش ۱۱۰ درصدی عوارض ساختمانی در برخی مناطق تهران!

یک عضو شورای شهر تهران از افزایش ۱۱۰ درصدی فیش عوارض ساختمانی در برخی مناطق شهرداری تهران خبر داد.

حبیب کاشانی در پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از منطقه ۵ شهرداری گفت: کارها در این منطقه کاملا قفل است؛ برخی از شهروندان در تیرماه مراجعه کردند و فیش عوارض گرفتند و الان این رقم ۱۱۰ درصد افزایش یافته است. یعنی فیش یک میلیاردی به رقم دو میلیارد و ۳۰۰ رسیده است و مردم در یک بلاتکلیفی گیر کرده‌اند.

وی افزود: مردم می‌خواهند پول خود را پرداخت کنند و با این تعارض مواجه شدند، پول خود را آماده کردند اما فیش عوارض ۱۱۰ درصد افزایش یافته است. کاشانی از رئیس شورای شهر تهران خواست تا ضمن ابلاغ این تذکر به سرپرست شهرداری تهران رایزنی‌های لازم را برای رفع این معضل در دستور کار قرار بدهد.

وی تاکید کرد: خواهش من این است که هر چه زودتر این مسئله اصلاح و در منطقه ۵ و یا سایر مناطق اجرا شود.


روزهای پایانی پرداخت مالیات املاک اجاری
اشخاص حقوقی و صاحبان املاک اجاری برای ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی خود تا دو روز دیگر فرصت دارند.

به نقل از ایسنا، در پی گسترش پیک پنجم شیوع ویروس کرونا، مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و صاحبان درآمد املاک اجاری که طبق قانون تا پایان 31 تیر ماه سالجاری بود، به مدت یک ماه تمدید شد.

بنابراین، روز یکشنبه 31 مردادماه، آخرین مهلت برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی خواهد بود.

طبق این گزارش، فعالان اقتصادی به منظور بهره مندی از مشوق‌های قانونی نرخ صفر و یا هر نوع تسهیلات دیگر باید اظهارنامه مالیاتی خود را تا روز یکشنبه 31 مردادماه سال جاری به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به آدرس WWW.INTAMEDIA.IR ارسال و مالیات خود را پرداخت کنند.

از سوی دیگر، مؤدیان مالیاتی در صورت عدم پرداخت مالیات و یا حسب مورد عدم تسلیم اظهارنامه مالیاتی در مهلت مقرر، مشمول جرایم قانونی خواهند شد.


امکان خرید متری مسکن در بورس از نیمه دوم سال!

بنا بر اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، بورس مسکن تحت عنوان «صندوق زمین و مسکن» که مراحل نهایی خود را سپری کرده با هدف جذب سرمایه‌ها برای پروژه‌ها، حفظ ارزش سرمایه‌های مردم و امکان خرید مسکن به صورت کامل و متری از نیمه دوم سال جاری و پس از کسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار راه‌اندازی می‌شود./ ایسنا


مشتری اومده بود واسه خرید خونه، بابام داشت همه جا رو نشونش میداد، به اتاق من که رسید گفت اینجا هم محل نگهداری پسرمونه 😂


https://static.kuula.io/share/79QMS

لینک بالا یکی از تصاویر خلق شده توسط وینسنت ونگوگ است. پس از باز شدن تصویر، انگشت خود را روی تصویر حرکت دهید.


🔵مالیات‌های جدید با مصوبه مجلس

🔹نمایندگان مجلس طی روز گذشته کلیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه را تصویب کردند که از این پس طبق مدت تملک، اگر فردی طلا، ارز، مسکن و خودرو خریداری و سپس اقدام به فروش آن کند، باید از محل سود این معامله، بخشی را به عنوان مالیات پرداخت کند.

چه دارایی‌هایی مشمول مالیات می‌شوند؟

🔹طبق این طرح، مازاد ارزش دارایی در زمان انتقال آن نسبت ارزش تملکش، عایدی سرمایه محسوب و هر نوع نقل و انتقال دارایی‌های زیر در زمان انتقال در کلیه مناطق کشور از جمله مناطق آزاد تجاری اقتصادی و ویژه اقتصادی مشمول مالیات می‌شود:

۱) املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل
۲) انواع وسایل نقلیه موتوری زمینی
۳) طلا، شمش طلا، طلای آب شده، زیورآلات از جنس طلا، پلاتین و جواهر آلات
۴) انواع ارز خارجی

🔹از سوی دیگر، اگر واحد مسکونی یا وسیله نقلیه مورد معامله، تنها واحد مسکونی یا وسیله نقلیه تحت تملک اشخاص حقیقی بالای ۱۸ سال و بیش از یکسال در تملک وی باشد، مشمول پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه نیست.

چه دارایی‌هایی معاف از مالیات بر سرمایه هستند؟

🔹همچنین، اولین انتقال املاک نوساز و نیمه ساخت، انتقال باغ‌ها و زمین‌های زراعی بیرون از حریم شهری، انتقال بلاعوض به والدین، همسر دائم و فرزندان بالای ۱۸ سال و اعطای وکالت به آن‌ها، انتقال ترکه به صورت ارث یا وصیت، انتقال به منظور وقف با تأیید سازمان اوقاف امور خیریه و انتقال قهری املاک مسکونی مشمول پرداخت مالیات مذکور نمی‌شوند.

🔹علاوه براین، هرگونه ارز انتقال یافته از خارج از کشور که منشأ آن به تأیید بانک مرکزی رسیده باشد، به خصوص ناشی از صادرات، در صورتی که عرضه آن در مهلت قانونی مقرر به تأیید بانک مرکزی رسیده باشد، از این مالیات معاف است.

نرخ‌های مالیات بر عایدی سرمایه

🔹آنچه در این زمینه حائز اهمیت است، چگونگی محاسبه این مالیات و نرخ آن است که طبق طرح جدید مجلس، املاک در صورت نگهداری کمتر از یکسال مشمول ۴۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

🔹با نگهداری املاک بیش از یکسال، سالانه سه واحد درصد از نرخ مالیات بر عایدی سرمایه کم می‌شود و از سال دوازدهم به بعد با نرخ ثابت چهار درصد مشمول مالیات می‌شوند.

🔹طبق این گزارش، صاحبان اراضی بایر نیز باید معادل ۴۰ درصد مالیات بر عایدی سرمایه بپردازند.  

🔹همچنین، نگهداری انواع خودرو در کمتر از یکسال معادل ۳۰ درصد مشمول مالیات می‌شود و در صورت نگهداری بیش از یکسال، سالانه ۱۰ واحد درصد از نرخ کم و مالیات مربوطه از سال چهارهم به بعد با نرخ ثابت صفر درصد محاسبه می‌شود.

🔹از سوی دیگر، نگهداری سایر دارایی‌هایی (طلا، ارز، جواهرآلات و...) که مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند باید به شرح زیر مالیات متعلقه را بپردازند:

۱) با نگهداری کمتر از یکسال معادل ۳۰ درصد
۲) با نگهداری بیش از یک تا دو سال سالانه ۲۰ درصد
۳) بیش از دو سال معادل ۱۰ درصد

Показано 20 последних публикаций.

44

подписчиков
Статистика канала