🌿Green book🌿


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Цитаты


اینجا بهت کمک میکنم حالت خوب بشه
و رابطتت رو ترمیم کنی ☁️🌱
اطلاعات کامل کانالِ گرین بوک👇🏻🌿
https://t.me/info_greenbook

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Цитаты
Статистика
Фильтр публикаций




مراحل طلایی درآمدزایی سال 2025 :
- داشتن گوشی و دسترسی به اینترنت
- وقت روزانه حداقل ۲ ساعت
- یاد گرفتن طراحی سایت از اینجا :
⭐- @DoreMajazi


اخیرا با پارتنرت همش بحثای بیخود میکنید؟
دلت پرمیکشه عین روزای اول بهت توجه کنه
در روز ده دقیقه ویسای این کانال رو گوش بده ببین چقد قشنگ بهت یاد میده عشقتو برگردونی
@bargard


با عشقم داشتم سکس میکردیم میونش انقدر حرفای درتی تاک هورونی کننده زد که بیشتر دیونه شدم برام سوال شده بود از کجا یاد گرفته گوشیشو گرفتم چک کردم دیدم از اینجا یاد گرفته دیوث :
@eshqbazi


همه فک میکنن من و این پسره تو دانشگاه آشنا شدیمممم ولی بابام اگه بدونه تو بلایند دیت آشنا شدیم این پسره رو از خشتک آویزون میکنه ، بابا الان دانشگاه دیگه خز شده همه تو بلایند دیت مخ میزنن :
@bliandate 🍓🌱


#روانشناسی 🌱

•ده جای بوسیدن که بیشتر از هر چیزی عشق را نشان می‌دهد:

1. لب‌ها: بوسیدن لب‌ها اولین و واضح‌ترین نشونه عشق و علاقه‌ست.
2. پیشانی: بوسه روی پیشانی نشون‌دهنده محبت و مراقبت عمیق است.
3. چشم‌ها: بوسیدن چشم‌ها، خصوصاً بعد از گریه یا ناراحتی، نشون‌دهنده دلسوزی و حمایت است.
4. دست‌ها: بوسیدن دست‌ها به معنی احترام و ارزش قائل شدن برای طرف مقابل است.
5. گردن: بوسیدن گردن می‌تونه نشونه‌ی عاشقانه و شهوت‌انگیز باشد.
6. گوش: بوسیدن یا لمس کردن گوش‌ها به نشانه‌ی علاقه و لذت از نزدیکی به طرف مقابل است.
7. موها: بوسیدن موها نشان‌دهنده احترام و ارزش قائل شدن برای فرد است.
8. گونه‌ها: بوسیدن گونه‌ها، مخصوصاً به عنوان یک علامت محبت، نشان‌دهنده توجه و علاقه است.
9. مچ دست: بوسیدن مچ دست نمادی از اعتماد و نزدیک بودن است.
10. شانه‌ها: بوسیدن شانه‌ها نشونه‌ی محافظت و احساس امنیت در کنار هم بودن است.

@greenbook_channel 🌿


رفتارهایی که در نگاه اول برای مردم بسیار مهم هستند :
- شنونده خوبی باشید.
-در میان غریبه‌ها خیلی راحت و بی‌پرده صحبت نکنید.
- به اندازه کافی عطر بزنید و در این امر زیاده‌روی نکنید.
- در میان جمع با عشقتان خیلی صمیمی نباشید. از رفتارهای عاشقانه شدید در جمع‌های دوستانه و عمومی پرهیز کنید تا یاد و خاطره بدی از خود در ذهن دیگران باقی نگذارید.
- کیف دستی خود را روی میز قرار ندهید.
- نوشیدنی خود را هورت نکشید.
- با هر قشری از جامعه مهربان باشید.
- خاطرتان باشد که از عبارت‌های «لطفا»، «ببخشید خانم/آقا …» و … زیاد استفاده کنید.

@greenbook_channel 🌿


مرزگذاری یعنی خودت رو جدی بگیری!

وقتی مرز می‌ذاری، فقط نمی‌گی "این کارو نکن"؛ داری به خودت و بقیه می‌گی که چی برات مهمه و چی نه. این یه جور احترام به خودته که ممکنه همه نفهمنش، ولی برای آرامش و سلامت روانت حیاتیه.
چرا مرز مهمه؟
چون مرزها نشون میدن چی می‌خوای و چی نمی‌خوای.
بهت کمک می‌کنن بفهمی چی برات ارزشمنده.
مثل یه خط قرمز، رابطه‌هات رو سالم‌تر نگه می‌دارن.
حواست باشه!
مرزگذاری یه بار برای همیشه نیست. هر روز باید یاد بگیری و تمرینش کنی. شاید بعضیا ناراحت بشن، ولی یادت باشه که اولویت تو آرامش خودته.
این جمله رو همیشه یادت باشه:
"مرزها پلی بین من و دنیا هستن؛ پس باید با دقت بسازمشون!"

@greenbook_channel 🌿


[با بقیه مهربون باش ولی فراموش نکن که با خودت هم مهربون باشی..🍒]

@greenbook_channel 🌿


•پیامدهای اختلاف سنی در ازدواج :
ممکن است بسیاری از مردم تصور کنند که ازدواج‌هایی با اختلاف سنی زیاد، درنهایت با شکست مواجه خواهند شد. اما در مقابل بر اساس مطالعه‌ای از انجمن زنان در روانشناسی، سطح رضایت از زندگی مشترک در زوجینی با اختلاف سنی زیاد، بیشتر بوده است. آن‌ها همچنین اعتماد و مشارکت بالاتر و درعین‌حال حسادت و لجبازی کمتری را در مقایسه با زوجین هم سن و سال گزارش دادند. بیش از 75 درصد از همسران با اختلاف سنی بیشتر ،از زندگی مشترک خود کاملاً خرسند هستند.
البته این تمام ماجرا نیست، عدم پذیرش اجتماعی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات پیش روی زوجین با اختلاف سنی بالا محسوب می‌شود و درواقع عیبی اساسی برای چنین روابطی است. این فقدان مقبولیت زمانی شدت می‌گیرد که خود طرفین به آن دامن بزنند و در اعماق ذهنشان به‌واسطه دریافت انرژی‌های منفی از جانب خانواده، دوستان، آشنایان و دیگر افراد جامعه به ازدواجشان اعتماد نداشته باشند. اغلب دیده‌شده که در چنین موقعیت‌هایی، احتمال جدایی شدیداً افزایش‌یافته است.

@greenbook_channel 🌿


[روياها هیچ کاری نمی‌کنن، مگه اينكه تو كاری كنى و به واقعيت تبديلشون كنى..✨💕]
📸: _mhsayi_

@greenbook_channel 🌿


#روانشناسی 🌱
#نشخوار_ذهنی 🦐

•و اما برای رهایی از دام گفتگوهای درونی منفی تکراری (نشخوار ذهنی) چه می توان کرد؟
١)تكنيك برگردانی مثبت یا انحراف فکر: به صورت ارادي به چيزي توجه كنيد كه مثبت است. بازي هاي فكري کنيد. هر کاری كه مستلزم به كارگيري فكر است. تلفن را برداريد و به دوستان زنگ بزنيد. خلاصه فقط ذهنتان را با هر چيز كوچكي مشغول کنید. يك عدد پيچيده مثل 958354را درنظربگیرید و هفت تا هفت تا از آن كم كنيد. اين تكنيك بخاطر اينست كه مكانيزم ذهن طوريست كه در يك آن نمي تواند به دونقطه توجه كند.
٢)تکنیک تاخير فكر: براي آمدن فكرهای منفی تکراری به ذهنتان وقت تعيين كنيد و وقتي اين افكار خواستند به ذهنتان وارد شوند به آنها بگوييد كه بروند و در فلان ساعت كه به آنها اختصاص داده ايد بيايند و تدريجا اين ساعات را محدودتر كنيد. این نشان می دهد که شما ارباب هستید و آن ها (افکار منفی تکراری) نوکر.

@greenbook_channel 🌿


#روانشناسی 🌱

عوامل پیدایش شك و سوءظن بین زن و شوهر:

1) گاهی علاقه و عشق شدید زن و شوهر به همدیگر، عاملی می شود برای سوءظن. مثلاً چون مرد، همسرش را خیلی دوست دارد و او را تنها متعلق به خود می داند، از این که با دیگری صحبت کند، عذاب می کشد و یا مانع فعالیت های اجتماعی او می شود. در واقع، به نوعی سرکوب کردن حس اعتماد و استقلال در شخصیت زن صورت می گیرد. اینجاست که اگر زن در نوع سلیقه، رفتار و گفتار در خانه و در اجتماع، مطابق خواسته شوهرش عمل نکند، بدگمانی و سوءظن میان آن دو را در پی خواهد داشت.
2) گاه کسانی وقتی وارد زندگی مشترک می شوند، متوجه می گردند که طرف مقابل از لحاظ سلیقه و نگرش با ذهنیت ایده آل او متفاوت است و این، باعث ایجاد حس نفرت و بدبینی در افکار شخص مقابل می شود و با گذشت زمان به خیال پردازی و درون گرایی و سرانجام به گمان های ناروا و سوءظن می انجامد.
3) نوع تربیت خانوادگی، در تعیین مسیر زندگی مشترک نقش بسزایی دارد. اگر محیط خانوادگی پیش از ازدواج، مثبت نگری، امنیت و حس اعتماد را در طول زندگی تقویت نکرده باشد و در الگوپذیری از پدر و مادر، فقط به نکات منفی زندگی توجه شده باشد، زندگی مشترک چنین زوج هایی به بدگمانی ختم می شود.
4) گاهی دخالت ها و حسادت های بیجا از سوی اطرافیان و خبرها و تحلیل های دروغین آنها، در ایجاد حس بدبینی و سوءظن همسران کاملاً مؤثرند.

@greenbook_channel 🌿


اگه دانشجوی روانشناسی هستی
با این کارگاه قطعا درمانگر میشی
بزن رو لینک
https://t.me/ebraz_psychology/101


•افسردگی یا فشار زندگی؟
گاهی این دو تا خیلی شبیه هم میشن، ولی یه فرقای اساسی دارن.
اگه فقط احساس خستگی داری، بی‌حوصله‌ای یا حس می‌کنی دنیا داره روت سنگینی می‌کنه، شاید فشار زندگی باشه. یعنی چیزایی مثل استرس، کار زیاد، درس یا مشکلات روزمره اذیتت کرده باشه.
ولی اگه حس می‌کنی حال خوب برات یه چیز غریبه شده، از چیزایی که قبلاً دوست داشتی لذت نمی‌بری، همیشه بی‌انگیزه‌ای، خواب و خوراکت به هم ریخته و اینا همیشگی شده، شاید افسردگی باشه.
تفاوت اصلی‌شون تو مدت و عمق حال بدته.
اگه شک داری:
یه کم به خودت زمان بده.
استراحت کن، از زندگی روزمره فاصله بگیر و ببین حالت بهتر میشه یا نه.
ولی اگه موندگار شد،
زندگی سخت میشه، ولی تو نباید باهاش سخت بگیری. مراقب خودت باش!

@greenbook_channel


[با بقیه مهربون باش ولی فراموش نکن که با خودت هم مهربون باشی..🍒]

@greenbook_channel 🌿


#روانشناسی 🌱

برنامه‌ریزی سه مرحله‌ای منسوب به روش ایلان ماسک:
-مرحله اول (تخلیه ذهنی):همه کارهایی که باید امروز انجام بدید و بنویسید؛ با این کار نگرانی از بین میره و ذهنت متمرکز میشه!
-مرحله دوم (اولویت ها): سه تا از مهمترین کارها که حتما امروز باید انجام بشن، از لیست مرحله اول انتخاب کنید و به ترتیب بنویسید.
-مرحله سوم (تایم باکسینگ): به ترتیب اولویت به هر کدوم از کارها یک باکس زمانی اختصاص بده؛ مثلا اولویت اول رو در باکس زمانی ۸ تا ۱۰ صبح بنویس و به خودت قول بده حتما توی اون باکس زمانی انجامشون بدی به این ترتیب همه اولویت ها در باکس زمانی خودشون انجام میشن!

@greenbook_channel 🌿


تحقیقات نشون می‌ده کسایی که تو مسابقات انفرادی المپیک مدال برنز می‌گیرن، معمولاً شادتر و راضی‌تر از اونایی هستن که مدال نقره می‌گیرن. دلیلش هم اینه که برنزی‌ها با پایین‌تر از خودشون مقایسه می‌کنن و میگن:
«نزدیک بود کلاً مدال نگیرم، خوشحالم که حداقل یه مدال گرفتم!»
اما نقره‌ای‌ها تمایل دارن خودشون رو با اونایی که بالاترن مقایسه کنن و میگن:

«خیلی نزدیک بود طلا بگیرم، حیف شد!»

اگه دچار وسواس رسیدن به مقصد شده باشی، احتمال داره دائم خودتو با کسایی که جلوترن مقایسه کنی (بهش میگن تفکر مقایسه‌ای رو به بالا). به‌جای اینکه الهام بگیری، اعتمادبه‌نفست میاد پایین و احساس می‌کنی عقب افتادی یا یه جورایی کمتری. اگه متوجه شدی داری واقعیت زندگیتو با زندگی بقیه مقایسه می‌کنی و حس حقارت می‌کنی، باید رویکردتو عوض کنی و بگی:

«خوشحالم برای این آدم؛ چی می‌تونم از مسیرش یاد بگیرم؟»
این تغییر نگرش باعث می‌شه به‌جای تمرکز روی کم‌وکاستی‌های خودت، به فرصت‌های یادگیری و رشد توجه کنی.

@greenbook_channel 🌿


-فراوانی رو معمولاً به‌معنای داشتنِ بیشتر می‌دونیم: موفقیت بیشتر، دارایی بیشتر، و خلاصه هر چیزی که فکر می‌کنیم با داشتنش کامل‌تر می‌شیم.
اما این روزا به یه اصل یوگایی فکر می‌کردم به اسم سانتوشا (Santosha) که معنی ساده‌ش میشه رضایت. این اصل به من یادآوری می‌کنه که شادی و احساس رضایت، از قدردانی واقعی برای چیزایی میاد که همین حالا داریم.
-سانتوشا رو با بی‌انگیزه بودن و سکون اشتباه نگیریم! ما می‌تونیم توی این احساس رضایت، همچنان رشد کنیم، رویاهای بزرگ داشته باشیم و در عین حال بابت خودمون، دستاوردامون و جایگاهی که هستیم سپاسگزار باشیم. اینجوری، رشد رو از یه نقطه‌ی شکرگزاری شروع می‌کنیم و یادمون هست که همین الان هم کافی هستیم.
وقتی به جای دویدن دنبال چیزایی که فکر می‌کنیم نداریم، روی قدردانی تمرکز می‌کنیم، فراوانی میشه یه حس درونی، نه یه چیزی که بیرون از خودمون دنبالش بگردیم. به خاطر همینه که دارم به این فکر می‌کنم که ما فراوانی رو گاهی با بیشتر داشتن اشتباه می‌گیریم: موفقیت بیشتر، دارایی بیشتر… در حالی که شاید فقط کافیه توی همین لحظه، به داشته‌هامون دلگرم باشیم.

@greenbook_channel 🌿


#روانشناسی 🌱

•چهار راه اعتماد سازی دررابطه :
۱)وفادار باشید و اقدامات خود را دنبال کنید:
حفظ قول خود به دیگران نشان می دهد که از آن ها چه انتظاری دارید. با این کار هر شخصی به نوبه خود، احتمالاً با احترام با شما رفتار می کند و اعتماد بیشتری به روند کار دارد.
۲)برای تصمیم گیری وقت بگذارید و قبل از اقدام سریع خیلی فکر کنید: فقط تعهداتی را بپذیرید که از پذیرفتن آن ها راضی باشید.
۳)صادق باشید: پیامی که شما منتقل می کنید باید همیشه حقیقت باشد. اگر گرفتار دروغ گفتن شوید، هرچقدر هم کم باشد، از امانت شما کاسته می شود.
۴)احساسات خود را پنهان نکنید: صراحت در موزد احساسات، اغلب یک روش موثر برای ایجاد اعتماد است

@greenbook_channel 🌿

Показано 20 последних публикаций.