اخبارفرهنگ،هنر و رسانه


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана



Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


به نام خداوند لوح و قلم در دنیای امروز که اتفاقات و حادثه‌ها در کسری از ثانیه اتفاق افتاده و اخبارش خیلی سریع منتقل می‌شود، خبرنگاران عزیز و زحمتکش بار سنگینی برعهده دارند؛ فرقی ندارد در دل خطر باشد یا محل آرامش، کسانی همواره تعهد کرده‌اند که بقیه را از جزئیات هر اتفاقی باخبر سازند و چه قدر هم متعهدانه عمل می‌کنند.  در باب اهمیت خبررسانی همین بس که پروردگار متعال، پیامبرانش را مامور به امر خطیری کرد و آن هم ابلاغ خبر مهم جهان هستی یعنی توحید بود. بسیار خوشحالم که این روز بزرگ را به همه کسانی که در عرصه خبر تلاش می‌کنند تبریک بگویم، برایشان آرزو کنم که همواره پایدار باشند و قلمشان پربرکت.  از صمیم قلب برایتان آرزوی موفقیت، سلامتی و شادی دارم.  امیرعباس صادقی
معاون فرهنگ و رسانه فرهنگسرای رسانه

مردادماه ۱۴۰۳

🌐http://amir-sadeghi.com/post/30


🖍️سواد رسانه‌ای و ایجاد مشارکت اجتماعی


🔖امروزه رسانه در همه ابعاد زندگی بشر نقش مهمی ایفا می‌کند و یکی از عمده‌ترین این نقش‌ها فرهنگ‌سازی، آموزش و ایجاد مشارکت اجتماعی است.

📌کارکرد رسانه در جامعه، آمیزه‌ای از نظام رسانه‌ای، نقش‌های پذیرفته شده و تعریف شده برای رسانه و رویکردهای رسانه‌ای در ایفای نقش هاست.

📌 مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/55


📍زمانی که مخاطب، یک فیلم سینمایی را تماشا می‌کند، عواطفش درگیر می‌شود و بی‌آنکه اختیاری بر عواطف خود داشته باشد، حالاتی همچون خندیدن و گریستن و ... را تجربه می‌کند. داشتن سواد رسانه‌ای باعث می‌شود که مخاطب چگونگی ایجاد این حالات توسط فیلمساز را بشناسد و در نتیجه بتواند عواطف و احساسات خود را در مواجهه با یک فیلم کنترل کند.

#امیر_عباس_صادقی

🌐 مشاهده بیشتر:

📍http://amir-sadeghi.com/post/54




آموزش و پرورش باید تکلیف وظایف خود را با این 4 سطح مشخص کند چرا که آموزش و پرورش با طیف وسیعی از مخاطبان مواجه است. براساس نتایج حاصل از تحقیق، اولین قدمی که در زمینه تجهیز و آموزش سواد رسانه‌ای افراد می‌توان برداشت تقویت کارکنان آموزش و پرورش در زمینه آموزش سواد رسانه‌ای است.

در میان کارکنان آموزش و پرورش، «معلمان و مربیان» نقش به سزایی برای تحقق این هدف دارند. بر مبنای توصیه سازمان جهانی یونسکو و یافته‌های تحقیق، بهبود روش‌های آموزشی و کارگاهی آموزش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی به عنوان یادگیری مستمر و مادم العمر، مهم‌ترین اقدام است.

http://amir-sadeghi.com/post/53


📍معرفی مهم‌ترین مدل های سواد رسانه‌ای و جزییات

📌علم سواد رسانه‌ای از مدل‌ها و الگوهای خاصی تبعیت می‌کند؛ در این گزارش سه مدل اصلی سواد رسانه‌ای از منظر متفکرین و محققین را بررسی کرده‌ایم.

📌برای آنکه بدانیم چگونه می‌توانیم سواد رسانه ای را در زندگی روزمره خود به کار بگیریم از نظریه‌های دانشمندان این حوزه کمک می‌گیریم.

📍در این بخش سه مدل سواد رسانه‌ای را توضیح می‌دهیم تا شما متوجه شوید برای ارتقای این مهارت، لازم است چه مباحثی را فرابگیرید.

🔺 مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com.domains.blog.ir/post/52


📌تعریف سواد از نظر «یونسکو» و اضافه شدن علم سواد رسانه‌ای

📍سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، تعریف جدیدی از «باسوادی» ارائه داده و سواد رسانه‌ای را یکی از مولفه‌های باسوادی تعریف کرده است.

📍شاید برایتان جالب باشد که بدانید مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است و این چهارمین تعریف سواد است که توسط یونسکو به‌صورت رسمی اعلام می‌شود. به‌طور خلاصه و طبق این تعریف، باسواد کسی است که بتواند از خوانده‌ها و دانسته‌های خود تغییری در زندگی خود ایجاد کند.

📌 مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/51

🌐https://yun.ir/frx9mf


با سلام و احترام و عرض ادب

اینک بهار تا دروازه هاى شهر رسیده
و رستاخیز دوباره ای درگیتى دمیده
ومن در دعایی خاضعانه به درگاه مدبر هستی.
احسن الحال را برای شما آرزو
می کنم.‏
🌹نوروز پیشاپیش مبارک🌹
شاد و پیروز و تندرست باشید
ان شاءالله 🪷🪷🪷

امیر عباس صادقی


📍معرفی 5 کتاب مهم با موضوع «رسانه و سواد رسانه‌ای»


📌سواد رسانه‌ای از جمله موضوعات مهم برای عموم جامعه است که کمک می‌کند هر فرد بتواند در مواجهه با پیام‌های رسانه‌ای اهداف انتشار پیام توسط رسانه را کشف کند و با تأثیرپذیری از آن، آگاهانه عمل کند.

📌تاریخچه سواد رسانه‌ای به سال ۱۹۶۵ باز می‌گردد، اولین بار «مارشال مک لوهان» در کتاب خود با عنوان «درک رسانه: گسترش ابعاد وجودی انسان» از این عبارت استفاده کرد و نوشت: «زمانی که دهکده جهانی تحقیق پیدا کند، لازم است انسان‌ها به سواد جدیدی بنام سواد رسانه‌ای دست پیدا کنند.

🖍️مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/49


📌موانع و راهکارهای سواد رسانه‌ای با نگاهی به ارتباط والدین و فرزندان

📌رسانه ها برای ورود ما به دنیایشان منتظر نمی مانند، در عوض پیام های خود را به دنیای ما تحمیل می کنند. یادگیری سواد رسانه‌ای راه برون رفت از این چالش است.

🔖مقدمه

🖍️در یک تعریف بسیار کلی، سواد رسانه‌ای عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن می‌توان انواع رسانه‌ها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد. سازمان‌هایی که در زمینه سواد رسانه‌ای فعالیت می‌کنند مانند یونسکو، کمیسیون اروپایی و پارلمان اروپایی، درباره 4 زمینه در خصوص مهارت‌های رسانه‌های مورد نیاز سواد رسانه‌ای، توافق دارند.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/48

🌐@MLiteracy


📌حریم خصوصی دیجیتالی چیست و چگونه نقض می‌شود؟

📍کاربر هرچه مطالب بیشتری در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارد حریمش بیشتر از دست می‌رود. همه اطلاعات و داده‌هایی که فرد به اشتراک می‌گذارد به خوشه‌های اطلاعات مشابه وصل می‌شوند.

📍اطلاعات و داده‌هایی که در وب اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شوند به‌ طور روزافزون در نقش کالا مورد استفاده قرار می‌گیرند. بنابراین، حریم دیجیتالی بیش ‌از پیش به موضوع داغ بدل شده است: کاربران رسانه‌های اجتماعی را حالا «کارگران دیجیتالی» بدون حقوق می‌نامند زیرا فرد هزینه خدمات «رایگان» را از طریق از دست دادن حریمش می‌پردازد. برای مثال، تغییر سطوح گفتمان برای موارد پروفایل متفاوت در فیس‌بوک طی 2005 و 2011 نشان می‌دهد که مردم در طول زمان درخواست بیشتری برای حفظ حریم خصوصی اطلاعات‌شان داشته‌اند.

🖍️ مشاهده بیشتر
🌐http://amir-sadeghi.com/post/45

📚کتاب نقض حریم خصوصی کاربران در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر شد.

🖍️ مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/46


📚کتاب «نقض حریم خصوصی کاربران در شبکه اینستاگرام» توسط انتشارات رتبه اول کشور و بین المللی حوزه مشق به چاپ رسیده است.

📌 کتاب «نقض حریم خصوصی کاربران در شبکه اینستاگرام» نوشته امیرعباس صادقی پس از اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی منتشر شد.

📍مشاهده بیشتر:

🌐https://www.tasnimnews.com/fa/news/1402/10/02/3010721/کتاب-حریم-خصوصی-کاربران-در-شبکه-اجتماعی-اینستاگرام-منتشر-شد
خبرگزاری تسنیم

🌐https://www.google.com/amp/s/www.mehrnews.com/amp/5974230/
خبرگزاری مهر

🌐https://www.irna.ir/news/85330786/بررسی-نقض-حریم-خصوصی-کاربران-در-شبکه-اینستاگرام
خبرگزاری ایرنا


🌐انواع سواد دیجیتال و کاربردهای مهم آن در عصر فعلی


📌شما به کمک سواد دیجیتال به راحتی می‌توانید در این دوره زمانی که خیلی از کشورها هم‌زمان از بیکاری و کمبود نیروی کار متخصص رنج می‌برند، کار خوبی پیدا کنید.
توانایی استفاده از ابزارهای اطلاعاتی و ارتباطی و تکنولوژی دیجیتال برای پیدا کردن، ارزیابی، ایجاد و انتقال اطلاعات، سواد دیجیتال نام دارد، که نیاز به مهارت‌های فنی و هم‌چنین شناختی دارد. این تعریف تا حدود زیادی شبیه به تعریف مفهومی استعداد دیجیتال است اما این موضوعات در عمل باهم تفاوت‌های بسیاری دارند.

📍مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/44


📌روابط عمومی آنلاین چیست و چه تفاوت هایی با روابط عمومی سنتی دارد؟!

📌روابط عمومی آنلاین یا الکترونیک بر پایه تقویت تاثیر شبکه اینترنت است. هر چه به نام و نشان تجاری سایت شما بیشتر اشاره شود، باعث جذب و هدایت کاربران به وب سایت شما خواهد شد.

📍وقتی صحبت از روابط عمومی آنلاین می شود، ممکن است فکر کنید که منظور ارسال مطبوعات به صورت دیجیتال است. اما مفهوم روابط عمومی آنلاین بسیارعمیق تر از آن است. از بعضی جهات شبیه به روابط عمومی است، به این معنا که بیشتر در مورد تاثیر گذاری بر مردم است. پس می توان گفت به معنای خرید جایگاه برای محتوای برند نیست.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/43


💻5 مهارت مهم برای کار کردن با رسانه های سنتی و آنلاین

📌هر کاربر، برای کار کردن با انواع رسانه (از سنتی تا آنلاین) نیاز به ۵ مهارت دارد که در این مقاله شرح داده می شود.

🔖انجمن ملی آموزش دهندگان سواد رسانه‌ای، این علم را
این‌گونه توصیف می‌کنند

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/42


📍دانش آموزان، رسانه‌ها و سواد رسانه‌ای

📌والدین و معلمان برای تربیت فرزند و دانش‌آموزان خود باید به امر مهم یادگیری سواد رسانه‌ای اهتمام گمارند. شاید آن‌ها گمان کنند به اندازه کافی در این مورد می‌دانند. اما این تصور غلط است چرا که با علمی روبه‌رو هستیم که یادگیری آن به مهارت‌های ویژه نیاز دارد.

🌐http://amir-sadeghi.com/post/41


🖇آنچه خانواده ها از سواد رسانه ای باید بدانند

📌 سواد رسانه‌ای، هم مهارت است هم دانش. برای اینکه مهارت و دانشمان افزایش یابد باید مجموعه خوبی از دانش‌ها را گردآوری کنیم. البته در این بین باید به این موضوع دقت داشت که کسب مهارت سواد رسانه‌ای فقط به کوشش خود شخص بستگی دارد و این خود فرد است که باید آن را پرورش دهد

📌مبحث سواد رسانه‌ای چند سالی است که در جامعه ما بسیار مورد توجه قرار گرفته است. همایش‌ها و دوره‌های آموزشی متعدد برگزار می‌شود و اساتید ارتباطات، مردم را به فراگرفتن این سطح از سواد تشویق می‌کنند. اما سوال اصلی اینجاست این دانش که بیش از نیم قرن است از طرف سازمان بین‌المللی یونسکو به طور فعال پشتیبانی می‌شود، چه تعریفی دارد

📌مشاهده بیشتر

🔗
http://amir-sadeghi.com/post/40

🔗
@MLiteracy


🔖بایدها و نبایدهای روابط عمومی مدرن

📍آنچه امروز روابط عمومی نامیده می‌شود، در عمل با آنچه که 40، 20 یا حتی 10 سال گذشته بود، کاملاً متفاوت است. روابط عمومی مؤثر بیش از هر زمان دیگری نیازمند رویکردی چند رشته‌ای و استراتژیک است.

🔺تحول دیجیتال تمامی ابعاد زندگی انسان‌ها را دگرگون کرده و تداوم بسیاری از کسب‌وکارها را با خطر جدی مواجه کرده است. همین امر در مورد ساختار و استراتژی مرتبط با روابط‌عمومی و تبلیغات نیز صادق است. امروزه نحوه خرید کردن، تعامل با اطرافیان و تبادل اطلاعات با 10 یا 20 سال گذشته متفاوت است. به راحتی می توان استدلال کرد که آنچه امروز روابط عمومی نامیده می‌شود، در عمل با آنچه که 40، 20 یا حتی 10 سال گذشته بود، کاملاً متفاوت است.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/39


💻مدیریت کودکان در فضای مجازی با 10 توصیه طلایی سواد رسانه

📌واضح و بی پرده به کودکتان بگویید فعالیت‌های او در فضای مجازی را زیر نظر دارید.

📌 البته قرار نیست از کارهای کودکان جاسوسی کنید؛ چراکه با این کار اعتماد کودک از شما سلب خواهد شد و اگر در فضای مجازی اتفاق نا خوشایندی را تجربه کند، با شما در میان نخواهد گذاشت.

🔖آموزش صحیح کار با فضای مجازی به کودکان یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گرفته و برای شناخت آن گام‌های موثری برداشته شود. در این حوزه توصیه‌های گوناگونی وجود دارد که تعدادی از آنها در زیر آمده است.

📌مشاهده بیشتر:

🌐http://amir-sadeghi.com/post/38


💻آسیب ها و مزایای فضای مجازی برای کودکان

🔺بحث بر سر فضای مجازی، مزایا و آسیب‌های آن همیشه داغ بوده و بسیاری از کارشناسان معتقدند که کودکان به شدت تحت تاثیر فضای مجازی هستند. در این بین والدین نیز نگرانی‌های خاص خود را در این زمینه داشته و همواره در جست‌وجوی پاسخ به این سوال هستند که آیا می‌توان اثرات فضای مجازی بر کودکان را کاهش داد؟

📌بنابر توصیه بسیاری از کارشناسان خطاب به والدین آنها باید همیشه در تکنولوژی و فضای مجازی بروز باشند و چندین پله از فرزند خود جلوتر باشند. آنها باید برای کودک خود وقت کافی بگذارند و با او صحبت کنند تا احساس تنهایی نکند و به فضای مجازی و دوستی های آنلاین اعتماد نکند. تجربه های واقعی بسیار بهتر از مجازی هستند پس بهتر است با کار های خلاقانه او را از رویا پردازی دور کنند. با او مهربان باشند و او را تنبیه نکنند تا اگر مشکلی برایش پیش آمد اولین نفر به آنها بگوید.

🔖مشاهده بیشتر

🌐http://amir-sadeghi.com/post/37

Показано 20 последних публикаций.

341

подписчиков
Статистика канала