روزنامه دنیای اقتصاد


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد
صاحب امتیاز: شرکت دنیای اقتصاد تابان
مدیر مسئول: علیرضا بختیاری
سردبیر: پویا جبل عاملی
ارسال سوژه‌ها، نظرات، انتقادات و ارتباط با تحریریه 👇🏻
https://t.me/deghtesaad
ارتباط با ما و تبلیغات👇🏻
https://t.me/Den_socials

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🎧 پادکست صبحانه با دنیای اقتصاد / پنجشنبه 2 اسفند 1403

#پادکست_صبحانه

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


🎙 پادکست «صبحانه با دنیای‌اقتصاد» هر صبح «خلاصه مفید» از تیترهای منتخب صفحه اول روزنامه را برای شما شرح می‌دهد تا «راحت‌تر از گذشته» بتوانید وارد صفحات شوید و محتواهای مورد علاقه‌تان را دنبال کنید

✍️ با «ساده انگاری» مسائل، به جایی نمی رسیم!

▶️ در پست بعدی با صدای پریا شهبازی گوش کنید👇

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


Репост из: اکوایران
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📹 روایت اقتصاد ایران در 1404

▫️اقتصاد ایران در سال ١۴٠٣ حال مساعدی نداشت، که البته به این حال در سال‌های اخیر عادت کرده است. با اینحال ١۴٠٣ از نظر سطح نااطمینانی‌های سیاسی و اقتصادی شرایط ویژه‌ای را رقم زده است که باعث نوسانات غیرقابل پیش‌بینی در بازارها شده بود. همچنین این نوسانات زندگی روزمره کسب‌وکارها و مردم را نیز دگرگون کرده است.

▫️در ماه‌های گذشته تحولات جهانی نیز به سمتی تغییر کرده که دیگر نمی‌توان با معادلات پیشین، مسائل امروز و فردا را حل کرد.

▫️در این صورت، اگر پیش‌بینی روندهای اقتصادی با شرایط جدید تطبیق داده نشود، دقت کافی را نخواهد داشت.

▫️به همین منظور و به سنت هر ساله، گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد در 5 اسفند ماه از صاحبنظران اقتصادی و سیاسی دعوت کرده تا در همایش «چشم‌انداز اقتصاد ایران» حضور یابند.

▫️دکتر پویا جبل‌عاملی، سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد ضمن معرفی این همایش، به تشریح اهمیت آن و تفاوت این رویداد با سال‌های پیشین پرداخته است.

📺 @ecoiran_webtv


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
احتمال تحقق هدفگذاری نقدینگی بانک‌مرکزی

🔹بانک مرکزی به تازگی آخرین آمارهای پولی مربوط به آذرماه امسال را منتشر کرده است.

🔹بر این اساس، رشد نقطه به نقطه نقدینگی در آذرماه امسال به 28.1 درصد رسیده است. نرخ رشد نقطه‌ای پایه پولی آذرماه نیز رقم 20 درصد را ثبت کرده است.

🔹بررسی‌ها نشان می‌دهد با توجه به میانگین رشد ماهانه 1.8 درصدی نقدینگی تا آذرماه، تحقق هدف رشد نقدینگی برای بانک مرکزی، محتمل خواهد بود.

🔹درصورتی که روند رشد 1.8 درصدی ماهانه تا پایان سال ادامه پیدا کند نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال به 23.8 درصد خواهد رسید.

🔹بانک مرکزی علاوه بر آمار آذر ماه، آمار بهمن ماه را نیز به صورت شفاهی اعلام کرده است؛ با این حال، آمار مربوط به دی ماه، هنوز اعلام نشده است.

🔹براساس آمار اعلامی، نرخ رشد نقطه به نقطه نقدینگی در بهمن‌ماه امسال، برابر با 27.4 درصد و نرخ رشد نقطه به نقطه پایه پولی در این ماه، برابر با 22 درصد بوده است.

🔹بررسی‌ها نشان می‌دهد در صورتی که رشد نقدینگی در ماه پایانی سال کمتر از 2.3 درصد باشد، هدف بانک مرکزی برای رسیدن به سطح 25 درصد رشد نقدینگی محقق خواهد شد.

#دنیای_اقتصاد #رشد_نقدینگی #پایه_پولی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


📝تیتر یک روزنامه دنیای اقتصاد:

🟡امکان‌سنجی فرود پولی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج‌شنبه‌ ۲ اسفند‌ ۱۴۰۳


گفت‌وگوی «دنیای‌اقتصاد» با پیروز حناچی، شهردار اسبق تهران؛ محله‌هایی از تهران حتی یک خانوار هم زندگی نمی‌کند

پیروز حناچی، استاد دانشگاه تهران و شهردار اسبق پایتخت، با حضور در تحریریه روزنامه «دنیای‌اقتصاد»، نقاط کور حادثه تلخ «قتل دانشجو توسط زورگیران» را تشریح کرد.


صنعت «غیرمفرح» سرگرمی کره‌جنوبی

صنعت سرگرمی کره جنوبی همچنان با خودکشی‌های غم‌انگیز و رو به افزایش ستاره‌های جوان دست و پنجه نرم می‌کند. خبر مرگ کیم سه رون، بازیگر ۲۴ ساله، که روز یکشنبه جسدش پیدا شد، بار دیگر این صنعت را در شوک فرو برد.


چک بلامحل برای واردات خودرو

طی دوسال گذشته، بیش از پنج آیین نامه اجرایی مربوط به واردات خودروهای نو، کارکرده، برقی، هیبریدی و ورود به مناطق آزاد مصوب شده، اما دستاورد این آیین نامه ها واردات کمتر از ۵۰ هزار خودرو در بازه زمانی مذکور است.


چرا کشورهای نفتی، زنان را از بازار کار دور نگه می دارند؟

مایکل راس، استاد دانشگاه کالیفرنیا در مقاله‌ای با عنوان «نفت، اسلام و زنان» دیدگاه متفاوت و چالش‌برانگیزی را درباره فرصت شغلی زنان در کشورهای اسلامی مطرح می‌کند.


بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۳

بررسی عملکرد بازارها در بهمن ماه نشان می‌دهد که سکه طلای طرح جدید با بازدهی ۳۲.۷ درصدی، بالاترین رشد قیمت را داشته است. هر قطعه سکه طلای طرح جدید در اول بهمن ماه حوالی رقم ۵۶میلیون و ۳۵۰ هزار تومان معامله می‌شد.


اصلاح دلار با توافق صلح اوکراین

بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد ارزش معاملات خرد سهام، حق‌‌‌تقدم و صندوق‌های سهامی ۶۱۱۲ میلیارد تومان بوده است که کاهش ۲۹درصدی نسبت به‌روز قبل از آن را نشان می‌دهد. یکی از تاثیرگذارترین شاخص‌های این روزها روند ورود و خروج پول حقیقی از بازار است.




امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

🔹 طلا و ارز: قیمت طلا و سکه امروز افزایش یافت. سکه امامی از ۷۶ میلیون تومان عبور کرد، نیم‌سکه و ربع‌سکه نیز رشد کردند. طلا‌ی ۱۸ عیار به بیش از ۶.۷ میلیون تومان رسید. در بازار ارز، دلار آزاد و درهم امارات صعودی بودند، اما یورو و لیر ترکیه افت کردند.

🔹 مسکن و ساخت‌وساز: هزینه ساخت آپارتمان در پاییز افزایش یافت و از نرخ رشد قیمت فروش مسکن پیشی گرفت. تورم مصالح ساختمانی ۳۲٪ رشد داشته که ناشی از قطع برق و گاز واحدهای تولیدی است. این وضعیت باعث کاهش انگیزه سرمایه‌گذاری در ساخت‌وساز شده است.

🔹 بازدهی بازارها در بهمن:
سکه طلا: ۳۲.۷٪ رشد (رتبه اول)
نیم‌سکه و طلای ۱۸ عیار: به ترتیب ۳۲.۱٪ و ۲۴.۵٪ رشد
بورس: تنها بازار با بازدهی منفی (۲.۹٪ افت)

و باقی خبرها در گراف بخوانید


ترامپ به توافق تجاری بزرگتر با چین چشم دوخته است

🔺دنیای اقتصاد:
مقامات آمریکایی در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می توانند با چین به توافقی برسند که خرید کالاهای آمریکایی و سرمایه گذاری این کشور در ایالات متحده را افزایش دهد یا خیر.

🔺در این خصوص روزنامه نیویورک تایمز در تحلیلی از این چشم انداز می نویسد: در دوران دولت بایدن، دونالد ترامپ در سالن آینه کاری و طلایی شده خود در مارآلاگو، جایی که زمانی میزبان شی جین پینگ، رهبر چین بود، درخصوص نتایج توافق تجاری که در سال 2020 با چین امضا کرده بود، به بازدیدکنندگان توضیح می داد. ترامپ اکنون به دفتر بیضی شکل بازگشته و به احتمال توافق تجاری جدید با چین چشم دوخته است.

🔺بیش از نیمی از مشاوران فعلی و سابق و دیگرانی که با تفکرات ترامپ آشنا هستند، می گویند، اگرچه موانع مهمی برای دستیابی به توافق جدید وجود خواهد داشت، اما رئیس جمهور مایل است با شی به توافقی گسترده دست یابد، توافقی که فراتر از تجدید نظر در روابط تجاری است.

🔺ترامپ به توافقی ابراز علاقه کرده است که شامل سرمایه گذاری ها و تعهدات قابل توجه چینی ها برای خرید بیشتر محصولات آمریکایی باشد (علی رغم شکست چین در خرید 200 میلیارد دلار کالا و خدمات اضافی تحت توافق 2020). مشاوران می‌گویند که او مایل است توافق همچنین موضوعاتی مانند امنیت سلاح‌های هسته‌ای را شامل شود.

🔺ترامپ در حالی به دنبال مذاکره برای توافق است که از منطق بازی آشنای تعرفه ها و تهدیدات پیروی می کند. در ۱ فوریه، او پکن را با اعمال تعرفه های ۱۰ درصدی بر تمام کالاهای وارداتی چینی - چیزی که رئیس جمهور آن را "بازیابی" نامید - اعمال کرد که به سرعت منجر به تلافی چینی ها شد. ترامپ همچنین ایده لغو روابط تجاری عادی را که ایالات متحده بیش از ۲۰ سال پیش به چین گسترش داد، مطرح کرده است.

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


🔴 صفحه اقتصادی
یکم اسفند‌ماه


🎧 پادکست «صفحه اقتصادی» به مرور گزیده‌ای از مطالب «هفته‌نامه تجارت فردا» می‌پردازد.

🔹 در این قسمت از پادکست صفحه دنباله مطلب «زخم‌های ماندگار» را می‌خوانیم که عمدتاً به بررسی اقتصاد سیاسی شوک‌ها در فضای اقتصادی ایران اختصاص دارد.

👤«صفحه اقتصادی» را یکشنبه تا چهارشنبه، ساعت ۲۲:۳۰ با امیررضا عبدلی، در «دنیای اقتصاد» بشنوید.

#صفحه_اقتصادی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


🔴 نفت علیه زنان / نفت مردسالاری را تداوم می‌بخشد

🔺نفت، هم مانع دموکراسی و هم مانع روابط عادلانه‌تر جنسیتی می‌شود؛

نوش‌آفرین خانزاده؛ پژوهشگر توسعه دانشگاه گوئلف کانادا

🔹مقاله‌ای با عنوان «نفت، اسلام و زنان» نوشته مایکل راس، استاد دانشگاه کالیفرنیا، نشان می دهد که برخلاف باور عمومی که دلیل کاهش نقش زنان در جوامع اسلامی را به ساختارهای فرهنگی، سنتی و مذهبی نسبت می‌دهد، عامل کلیدی و پنهانی نفن در این میان نقش‌آفرینی می‌کند.

🔹راس توضیح می‌دهد که اقتصادهای متکی بر نفت، عمدتا فرصت‌های شغلی‌ خاصی را ایجاد می‌کنند که به مهارت‌های فیزیکی، توان بدنی بالا و حضور در محیط‌های صنعتی نیاز دارند؛ ویژگی‌هایی که معمولا در جوامع سنتی، مردان در انجام آنها مشارکت بالاتری دارند.

🔹کاهش حضور زنان در بازار کار، پیامدهای متعددی در سایر جنبه‌های اجتماعی دارد. کاهش استقلال مالی زنان، افزایش وابستگی آنها به درآمد مردان خانواده و کاهش نفوذ سیاسی و اجتماعی زنان از جمله مهم‌ترین تبعات این پدیده است.

🔹زمانی که زنان از نظر اقتصادی فعال نباشند، قدرت چانه‌زنی آنها در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی و سیاسی نیز کاهش می‌یابد.

🔹کاهش فرصت‌های شغلی برای زنان با افزایش نرخ باروری و کاهش سرمایه‌گذاری در تحصیلات دختران همراه است.

🔹همچنین در جوامعی که مشارکت اقتصادی زنان پایین است، معمولا نرخ باروری بالاتر است و زنان تمایل کمتری به برنامه‌ریزی برای آینده خود دارند.

🔹نفت مردسالاری را تداوم می‌بخشد. تداوم مردسالاری در خاورمیانه ارتباط نسبتا کمی با اسلام داشته، اما ارتباط زیادی با اقتصاد مبتنی بر نفت و گاز در منطقه دارد.

🔹رشد اقتصادی که مبتنی بر تولید و کشاورزی صادرات‌محور است به نفع زنان است.

🔹مطالعات قبلی نشان داده است که کشورهای تولیدکننده نفت تمایل بیشتری به جنگ‌های داخلی مکرر، دموکراسی کمتر و احتمالا رشد اقتصادی کندتر دارند.

🔹نفت نه تنها مانع از دموکراسی که همچنین مانع از روابط عادلانه‌تر جنسیتی نیز می‌شود.

🔹نروژ، نیوزیلند، استرالیا، ازبکستان، ترکمنستان، سوریه و مکزیک. سه کشور اول احتمالا به‌دلیل آنچه در مدل ذکر شده است، از الگوی کلی مستثنی هستند؛ زیرا ازآنجاکه زنان قبلاً در بخش غیرتجاری حضور داشتند (به‌لطف اندازه و تنوع این اقتصادها)، افزایش صادرات نفت آنها را از بازار کار خارج نکرده است. دو کشور آسیای مرکزی به‌شدت تحت تاثیر سال‌ها حکومت شوروی قرار گرفتند که نقش زنان را در اقتصاد ارتقا داد. این ممکن است آنها را علیه مردسالاری ناشی از نفت واکسینه کرده باشد.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #نفت #زنان #مردسالاری #کشورهای_نفتی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
محله‌هایی از تهران حتی یک خانوار هم زندگی نمی‌کند

🔺دنیای‌اقتصاد:
پیروز حناچی، استاد دانشگاه تهران و شهردار اسبق پایتخت، با حضور در تحریریه روزنامه «دنیای‌اقتصاد»، نقاط کور حادثه تلخ «قتل دانشجو توسط زورگیران» را تشریح کرد.

🔺حناچی می‌گوید، محله‌هایی در شهر و عمدتا در تهران قدیم، «خوفناک» است.

🔺او علت را متوجه غفلت مدیران شهر از «خلاقیت‌ برای پاخور کردن» محله‌هایی می‌داند که بافت اداری هستند.

🔺ویدئوی کامل این گفت‌وگوی کوتاه پنج‌شنبه شب از سایت و شبکه‌های اجتماعی روزنامه «دنیای‌اقتصاد» پخش می‌شود.

#دنیای_اقتصاد #قتل_دانشجو #دانشگاه_تهران #حناچی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


کاهش هزینه سنگین «بازاریابی» در شرکت‌ها با «شیرین‌کاری در تبلیغات»!

🔹سه‌‏‌شنبه ۱۱ فوریه اپلیکیشن یادگیری زبان «دولینگو» با انتشار خبری عجیب اعلام کرد که دو (Duo)، جغد سبز معروف و نمادین این برند «مرده» است!

🔹دولینگو با پیام سوزناکی اعلام کرد که دو پس از بیش از ۳‌هزار سال زندگی درگذشته و با ادای احترام‌‏‌های ساختگی موقعیت را حسابی باورپذیر کرد.

🔹این اقدام عجیب در رسانه‌‌‌های اجتماعی توفان به پا کرد و به سرعت مورد توجه قرار گرفت و حتی از تبلیغات پرهزینه مراسم ویژه «سوپر بول» (مسابقه قهرمانی لیگ فوتبال ملی آمریکا) هم بیشتر دیده شد.

🔹برخی کاربران از مرگ دو اظهار تاسف کردند، در حالی که عده دیگری از این اتفاق «ابراز خوشحالی» کرده و گفتند بالاخره از شر یادآوری‌‌‌های مداوم او برای انجام تمرین‌‌‌های روزانه خلاص شدند!

🔹نکته جالب و طنزآمیز ماجرا این بود که حساب رسمی دولینگو در شبکه اجتماعی ایکس، در گمانه‌‌‌زنی‌‌‌هایش برای علت مرگ دو گفت: «احتمالا آنقدر انتظار کشیده که کاربران تمرینات روزانه‌‌‌شان را انجام دهند تا مرده. کسی چه می‌‌‌داند؟» بعد با انتشار ویدئویی لحظه‌‌‌ تصادف دو با یک خودرو تسلا سایبرتراک را به اشتراک گذاشت و در پست دیگری نوشت: «به جای ارسال گل، لطفا یک درس دولینگو بخوانید.»

چرا دولینگو چنین کاری کرد؟

۱- افزایش تعامل کاربران و آگاهی از برند
۲- تاکید بر اهمیت یادگیری روزانه
۳- زمینه‌‌‌سازی برای تغییرات بزرگ یا برندینگ جدید
۴- تقویت هویت برند دولینگو

🔹این کمپین در شبکه‌‌‌های اجتماعی ایکس و تیک‌‌‌تاک مورد توجه قرار گرفت و برندهای مختلفی از صنایع گوناگون به این شوخی پیوستند.

🔹این حرکت دولینگو توانست ۸۴‌درصد از مکالمات مربوط به تبلیغات سوپر بول را به خود اختصاص دهد و به حدی تاثیرگذار بود که هیچ‌‌‌کدام از آن تبلیغات به گرد پایش هم نرسیدند.

🔹ما در عصری از رسانه زندگی می‌‌‌کنیم که تقریبا ۶۰۰ میلیون دلار هزینه (به اضافه هزینه تولید) صرف ساخت تبلیغاتی می‌شود که مردم را بخنداند، احساساتشان را تحریک کند، به آنها حس نوستالژی بدهد و آنها را به وجد بیاورد یا حتی عصبانی کند، و تمام این تاثیرات با چند پست ساده در رسانه‌‌‌های اجتماعی درباره خبر مرگ یک شخصیت تبلیغاتی دود می‌شود می‌رود به هوا.

✔️در ادامه بخوانید:

🔗چند نمونه از تبلیغات غیرمعمول
🔗چرا این مدل تبلیغات اثربخش است؟

#دنیای_اقتصاد #تبلیغ #برند #تبلیغ_غیرمعمول #دولینگو

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


Репост из: Den group
🔹افتتاح شعبه جدید شرکت وثوق در سیستان و بلوچستان

وثوق به عنوان بازوی اجرایی سازمان مالیاتی، جدیدترین شعبه خود را در استان سیستان و بلوچستان افتتاح نمود.

مراسم افتتاحیه شعبه جنوب شرق شرکت وثوق با حضور جمع کثیری از مدیران و معاونین سازمان امور مالیاتی، مدیران ارشد بانک ملت و مدیران هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ملت برگزار شد.

🌐 https://evtsp.com/announcement/3249/


🌐 https://t.me/evtspco


Репост из: Den group


واتیکان بیانیه داد: وضعیت جسمانی پاپ وخیم است

🔹️واتیکان اعلام کرد شرایط جسمانی رهبر کاتولیک‌های جهان به‌دلیل ابتلا به نوعی عفونت چندگانه در دستگاه تنفسی، وخیم شده است.

🔹به گزارش رویترز، براساس اعلام واتیکان، روند درمان پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به دلیل ابتلا به نوعی عفونت در هر دو ریه، پیچیده شده است و به دارو درمانی بیشتری نیاز دارد.

🔹عفونت دوگانه ریه بیماری بسیار جدی است که می‌تواند به تورم و ایجاد زخم در هر دو شُش شده و تنفس را به شدت دشوار کند.

🔹واتیکان اعلام کرد: آزمایش‌ها، عکس قفسه سینه و وضعیت بالینی پدر مقدس همچنان تصویری پیچیده را نشان می‌دهد. عفونت چندگانه روند درمان را بیش از پیش چالش‌برانگیز کرده است. با این حال، روحیه پاپ خوب است.

🔹پاپ ۸۸ ساله که پیش از این بارها با مشکلات ریوی مواجه شده است، هفته گذشته برای انجام آزمایشات پزشکی در بیمارستان رم بستری شد./مهر

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


منوچهر والی‌زاده، صدای خاطره‌ساز ایران درگذشت

🔹️منوچهر والی‌زاده، دوبلور مشهور و برجسته کشورمان، پس از بیش از یک ماه بستری در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان، در سن ۸۴ سالگی دار فانی را وداع گفت.

🔹والی زاده بیشتر به‌ خاطر صداپیشگی به‌جای شخصیت کارتونی «لوک خوش‌شانس» و «مایکل اسکافیلد» در مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان» شناخته می‌شود. همکاری با برنامهٔ «صبح جمعه با شما» در رادیو هم از جمله فعالیت‌های مهم این هنرمند به شمار می‌رود.

🔹منوچهر والی‌زاده خودش را از شاگردان مرحوم هوشنگ لطیف‌پور می‌دانست و در توصیف شخصیت استادش گفته بود: «ایشان جزو درجه یک‌های دوبله بودند. همه ما از منوچهر اسماعیلی عزیز گرفته تا بنده شاگردی او را کردیم که به اینجا رسیدیم.»

🔹والی‌زاده همچنین به جای بازیگرانی چون تام هنکس، جان تراولتا، تام کروز، هریسون فورد، نیکلاس کیج، جیسون استاتهام، جیم کری، ویل اسمیت، ادی مورفی، رابرت واگنر و الویس پریسلی صداپیشگی کرده است./ایسنا

✔️کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir




🎧هر روز در تریبون بورس، تازه‌ترین تحلیل‌ها و گزارش‌های پایان بازار سهام را بشنوید.

⏰ عصرها ساعت ۱۹ در «دنیای اقتصاد»

👤علی فراقی ، کارشناس بازار سرمایه

همچنین در برنامه امروز «پروانه کبره»، خبرنگار بازار سرمایه، به بررسی اتفاقات مهم بازار سهام می‌پردازد
.

#تریبون_بورس

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir


این «من» را مهار کن آقای میثاقی!

🔹اگر تنها روی بخش فنی و تولید محتوا متمرکز شویم، منصفانه باید گفت عملکرد میثاقی در برنامه فوتبال برتر بد نبوده است.

🔹اما، یک عادت محمدحسین میثاقی واقعا توی ذوق می‌زند؛ اینکه احساس می‌شود او همچنان دنبال خودنمایی است و خیلی بی‌رودربایستی، بعضا حتی برای وایرال شدن در فضای مجازی حرف می‌زند.

🔹این حجم استفاده از کلمه «من» برای هیچ‌کسی قابل قبول نیست و حتما توی ذوق می‌زند. این تک‌گویی‌های طولانی رو به دوربین و حکم صادر کردن برای همه‌چیز هم همین‌طور.

🔹این اشاره مداوم به اینکه فلان بازیکن همین الان به من پیام داد یا فلان مربی آمد پشت خطم، زیبا نیست و کسی را به وجد نمی‌آورد.

🔹بله؛ میثاقی می‌خواهد نشان بدهد بر خلاف آن جو سنگینی که اوایل وجود داشت و همه جا از تحریم او حرف می‌زدند، مورد توجه قرار دارد و با اهالی فوتبال صمیمی است، اما زیاده‌روی در نمایش این کار حال مخاطب را بد می‌کند.

🔹شما به عنوان یک برنامه‌ساز، وظیفه داری نور روی تاریکی‌ها بیندازی، نه اینکه نور صحنه را به خودت اختصاص بدهی.

🔹شما در آن سازمان عریض و طویل قرار است سطح فضای مجازی را بالا بیاوری، نه اینکه خودت را تا سطح زردترین صفحات آن فضا تنزل بدهی. این کارهای سبک، فقط باعث می‌شود محتوای بعضا مناسب برنامه‌ات هم جدی گرفته نشود.

🔗متن کامل

#دنیای_اقتصاد #فوتبال #میثاقی

کانال رسمی روزنامه دنیای اقتصاد👇
@den_ir

Показано 20 последних публикаций.