بشکن Beshkan


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


@beshkan_admin تماس با ادمین
دریافت فیلترشکن
beshkan@tavaana.org
پرسش های تکنیکی
tech@tavaana.org
اینستاگرام
instagram.com/beshkan.tt

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


v2rayNG_1.9.16_arm64-v8a.apk
29.8Мб
آخرین نسخه اپلیکیشن v2rayNG برای اندروید

از سرورهای تروجان، V2Ray و شادوساکس که در بات بشکن ارائه می‌شود، می‌توانید در این برنامه استفاده بکنید.

بات بشکن برای دریافت سرور و کانفیگ رایگان:

https://t.me/beshkantechbot

#فیلترشکن #بات_بشکن #فایل_نصبی #اندروید

@beshkan

@tavaanatech


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
چرا پاک‌کردن تاریخچه چت‌ها در پیام‌رسان‌ها مهم است؟

حفظ حریم خصوصی کاربر
پاک‌کردن تاریخچه گفت‌وگوها یا چت، از انتشار این اطلاعات در صورت دسترسی غیرمجاز به دستگاه شما جلوگیری می‌کند.

حفظ امنیت در برابر تهدیدها
جلوگیری از استفاده هکرها از تاریخچه گفت‌وگوها به عنوان منبع اطلاعاتی
برای تهدید امنیت شما.

حفظ حریم خصوصی دیگران
با پاک‌کردن تاریخچه گفت‌وگوها، از انتشار اطلاعات مربوط به دیگران نیز جلوگیری می‌شود.

وب‌سایت:
https://tech.tavaana.org/visuals/messenger-chat-history/

#حریم_خصوصی #امنیت_دیجیتال

@beshkan


امنیت مودم در شبکه وای‌فای خانگی

برای تنظیمات شبکه Wi-Fi خانگی نیاز به تنظیمات درست و مناسب مودم است. در حقیقت شما از طریق تنظیمات مودم امکان امن‌کردن شبکه‌ وای‌فای خانگی را دارید. در ادامه به نحوه تغییر نام شبکه وای‌فای، رمزعبور و بررسی سطح امنیت آن می‌پردازیم.

چگونه وارد تنظیمات مودم شویم؟

عبارت cmd را در سرچ‌بار ویندوز جستجو کنید و Command Center را باز کنید و عبارت ipconfig را تایپ کنید و اینتر را بزنید. آدرس آی‌.پی، که مقابل Default Gateway می‌بینید، آدرس آی‌.پی مودم شماست.

از این دو مسیر هم می‌توانید به آی‌.پی آدرس مودم دسترسی پیدا کنید:

ویندوز ۱۰

settings > Network & Internet > Status > View hardware and connection properties

ویندوز ۱۱

Settings > Network & internet > Advanced network settings > Hardware and connection properties.

ادامه مطلب و تصاویر آموزشی:

https://tech.tavaana.org/fa/news/RouterSec

بات تلگرامی بشکن برای دریافت پروکسی و فیلترشکن و پاسخ به پرسش‌های شما:

t.me/beshkantechbot

#امنیت_دیجیتال #مودم #وای_فای #آموزشی

@beshkan


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
نکته مهم درباره حملات مهندسی اجتماعی

حساب‌های امنیتی برای گرفتن اطلاعات شخصی و مهم کاربران، ابتدا طرح دوستی می‌ریزند و گام به گام پازل اطلاعاتی خود را کامل می‌کنند. حتی ممکن است افراد مختلف مامور ارتباط با شما شوند و هر یک به دنبال قطعه‌ای از این پازل باشند.

از انتشار اطلاعاتی مثل محل تحصیل، محل سکونت، شماره تلفن یا ایمیل و نام پدر و مادر خودداری کنید.

#مهندسی_اجتماعی #امنیت #اکانت_ناامن

@beshkan


به تماس‌های ناشناس خارج از کشور پاسخ ندهید

به تازگی افراد زیادی در ایران با تماس‌های تلفنی از شماره‌های خارجی و ناشناس مواجه شده‌اند که این تماس‌ها که به قصد کسب درآمد غیرقانونی از مشترکان اپراتورهای مختلف با استفاده از سرویس‌های مخابراتی صورت می‌گیرد، تقلب مخابراتی شناخته می‌شود.

در این روش، مجرمان با استفاده از تماس گیرنده‌های خودکار و بصورت نرم افزاری با تعداد زیادی از شماره‌ها، یک یا دو تماس کوتاه برقرار ‌می کنند تا تماس از دست رفته روی گوشی طرف مقابل ثبت شود.

دپس از برقراری تماس فرد قربانی با شماره مورد نظر، اپراتور پاسخ داده و می‌کوشد با صحبت در باره موضوعات مختلف از جمله پذیرفته شدن در لاتاری و برنده شدن جایزه‌های متنوع، مکالمه را طولانی کند تا درآمد بیشتری نصیبشان شده و از طرفی حساب شما را خالی کنند.

تخلیه اطلاعاتی و سواستفاده از این اطلاعات نتیجه پاسخ دادن به تماس‌های فوق است. به تماس‌هایی که با شماره‌های خارج از کشور با شما گرفته می‌شود، پاسخ ندهید.

در حقیقت بیش‌تر تماس‌های ازدست‌رفته و ناشناس از خارج کشور روی تلفن شما، یک نوع شیوه کلاهبرداری است و نباید به آن‌ها اعتماد کرد. کلاهبرداران از طریق شماره‌های خارجی با شماره‌ای در داخل کشور تماس می‌گیرند و سریع قطع می‌کنند و منتظر تماس آن فرد می‌مانند.

فرد قربانی از روی کنجکاوی با برقراری تماس در تله این افراد می‌افتد و مجبور است هزینه این تماس را پرداخت کند.
این روش(روبوکال) از طریق ربات‌های تماس گیرنده‌ خودکار و به صورت نرم‌افزاری انجام می‌گیرد و پرداخت هزینه اپراتورهای داخلی به طرف خارجی، روشی از کلاهبرداری است که طی زد‌ و بند با اپراتور‌های خارجی انجام می‌شود.

ویدئو آموزشی:
https://tech.tavaana.org/digital-security/anonymous_calls/

#روبوکال

@beshkan


اینستاگرام از قابلیت اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی زنده (لایو لوکیشن) در پیام‌های خصوصی (دایرکت) رونمایی کرد. با این قابلیت می‌توانید حداکثر تا یک ساعت موقعیت خود را به‌طور لحظه‌ای در دایرکت به اشتراک بگذارید.

لایو لوکیشن را نمی‌توان برای افراد دیگر فوروارد کرد و به همین دلیل همیشه اطمینان دارید که لوکیشن شما برای فرد دیگری ارسال نمی‌شود.

#اینستاگرام #دایرکت #لایو_لوکیشن

@beshkan




در دنیای دیجیتال امروز، ارتباطات آنلاین بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی ما شده است. با این حال، این ارتباطات گاهی می‌توانند به خطر بیوفتند و افراد ناشناس ممکن است سعی کنند با ارسال پیام‌های مشکوک از شما سوءاستفاده کنند. پیام‌های مشکوک معمولا به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شما را به کلیک‌کردن روی لینک‌ها، به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی یا انجام اقداماتی ترغیب کنند که ممکن است امنیت شما را به خطر بیاندازد. درک و شناخت این نوع پیام‌ها بسیار مهم است تا بتوانید از خود و اطلاعات شخصی‌تان محافظت کنید. در این مطلب، با نشانه‌های رایج پیام‌های مشکوک و نحوه برخورد با آن‌ها در واتس‌اپ آشنا خواهید شد.

۸ نشانه‌ پیام‌های مشکوک
۸ نشانه‌ وجود دارد که ممکن است نشان دهد شما یک پیام مشکوک دریافت کرده‌اید یا فرستنده پیام قابل اعتماد نیست. به این علائم توجه کنید:

۱- اشتباهات تایپی و گرامری

۲- درخواست از شما برای کلیک‌کردن روی یک لینک، فعال‌سازی یک ویژگی جدید از طریق لینک، یا دانلود یک برنامه

۳- درخواست از شما برای به‌اشتراک‌گذاشتن اطلاعات شخصی، مانند شماره کارت اعتباری یا حساب بانکی، تاریخ تولد یا رمز عبور

۴- درخواست برای ارسال پیام به دیگران.

۵- درخواست پول یا ادعای اینکه برای استفاده از واتساپ باید پول پرداخت کنید.

۶- کلاهبردار ادعا می‌کند که کسی است که شما را می‌شناسید.

۷- پیام درباره بخت‌آزمایی، شرط‌بندی، شغل، سرمایه‌گذاری یا وام است.

۸- فرد ابتدا با شما شروع به چت می‌کند تا اعتماد شما را جلب کند و سپس درخواست اطلاعات شخصی از شما می‌کند.

ادامه مطلب:

https://tech.tavaana.org/digital-security/whatssapp-sec/

#واتس_اپ #امنیت_دیجیتال

@beshkan




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بات‌نت‌ها و ابزارهای سایبری برای منحرف کردن افکار عمومی

بات‌های سایبری امروزه مانند یک کارخانه شایعه‌سازی و دروغ‌پراکنی عمل می‌کنند. این بات‌ها، با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته، اطلاعات غلط را در حد وسیع منتشر می‌کنند تا در نهایت مردم و کاربران به تدریج به هیچ خبری اعتماد نمی‌کنند. در حقیقت کاری که این بات ها انجام می‌دهند، تشخیص راست و دروغ را برای افراد سخت و حتی ناممکن می‌سازند.

کار دیگری که این شبکه‌ها و بات‌ها انجام می‌دهند این است که با شیوه‌های مختلف به مخاطب القا کنند که یک نظر یا دیدگاه خاص طرفداران بسیاری دارد. برای مثال با تولید کلی لایک، کامنت و بازنشر مطالب جعلی، یک موضوع بی‌اهمیت یا حتی خطرناک را به حدی مهم جلوه می‌دهند تا حواس مردم رو از مسائل اصلی و مهم منحرف کنند.

اما خطرناک‌تر از این، حمله به گروه‌ها یا افرادی است که هدف مشترک دارند. بات‌ها با شایعه‌سازی و تخریب، باعث تفرقه و چند دستگی بین این گروه‌ها می‌شوند، برای مثال کاری می‌کنند تا اعضای یک تیم دیگر به هم اعتماد نداشته باشند تا با این شیوه‌ قدرت جمعی آن‌ها را از بین برده و پراکنده کنند.

#بات_نت #سایبری #اکانت_ناامن

@beshkan


اپلیکیشن‌های اندرویدی یکی از ابزارهای مهم برای کاربران این سیستم عامل محسوب می‌شوند، اما با توجه به تعداد زیاد اپ‌های موجود، امنیت این برنامه‌ها همواره یک نگرانی مهم بوده است. در این مقاله، به مرور ۹ راهکار مهم برای بررسی و ارزیابی امنیت اپ‌های اندرویدی می‌پردازیم.

۱– منبع دانلود اپلیکیشن

یکی از اولین و مهم‌ترین مراحل در بررسی امنیت اپلیکیشن‌های اندرویدی، دانلود اپ‌ها از منابع معتبر است. Google Play Store امن‌ترین منبع برای دانلود اپلیکیشن‌های اندرویدی است. از دانلود اپ‌ها از فروشگاه‌های ثالث یا لینک‌های ناشناس خودداری کنید، چرا که این منابع می‌توانند حاوی اپلیکیشن‌های مخرب باشند.

۲- بررسی مجوزهای دسترسی (Permissions)

هر اپلیکیشن در هنگام نصب، دسترسی‌هایی را از شما درخواست می‌کند. این مجوزها باید متناسب با عملکرد اپلیکیشن باشند. برای مثال، یک اپلیکیشن چراغ‌قوه نباید به دوربین یا مخاطبان دستگاه شما دسترسی داشته باشد. مسیر Settings > Apps > [App Name] > Permissions را بررسی کنید و مطمئن شوید که اپلیکیشن دسترسی‌های غیرضروری ندارد.

۳- بررسی نظرات کاربران

خواندن نظرات و بازخوردهای کاربران دیگر می‌تواند اطلاعات خوبی درباره امنیت اپلیکیشن‌ها به شما بدهد. بنابراین اگر کاربران زیادی درباره مشکلات امنیتی یا عملکرد غیرعادی اپلیکیشن گزارش داده‌اند، بهتر است از نصب آن خودداری کنید.

۴– بررسی امتیاز اپلیکیشن

امتیاز کلی اپلیکیشن در فروشگاه Google Play می‌تواند یکی از شاخص‌ها برای تشخیص امنیت آن باشد. امتیاز پایین می‌تواند هشداری برای مشکلات امنیتی یا عملکردی باشد ولی امتیاز بالا هم نمی‌تواند دلیل قطعی برای امنیت اپ باشد ولی بهتر است این شاخص بررسی شود اما فراموش نکنید که این مورد، شاخص اصلی نیست.

ادامه مطلب:

https://tech.tavaana.org/digital-security/androidapp-sec/

#اندروید #امنیت_دیجیتال #آموزشی

@beshkan


CapCut - Video Editor_13.2.0.apk
269.0Мб
آخرین نسخه اپلیکیشن CapCut برای اندروید
(برنامه ویرایش ویدئو)

#فابل_نصبی #اندروید

@beshkan


ویرایش ویدیو با اپلیکیشن CapCut

اپلیکیشن CapCut یکی از ابزارهایی است که برای ساخت ویدیو مخصوصا ویدیوهای تیک‌تاک استفاده می‌شود که در بین کاربران این سوشال مدیا محبوبیت خاصی دارد. CapCut دارای دو نسخه رایگان و تجاری است. اما چیزی که این اپلیکیشن را محبوب کرده این است که نسخه رایگان آن قابلیت‌های کاربردی زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این اپلیکیشن برای سیستم‌عامل اندروید و آی.او‌.اس طراحی شده است.

از ویژگی‌های اصلی این اپ می‌توان به ویرایش ویدیو، متن، استیکر، فیلترها، رنگ‌ها و موسیقی اشاره کرد و البته در این نسخه شما امکان استفاده از ویژگی‌های پیشرفته‌ای چون انیمیشن کلیدی، افکت‌های حرکتی، قابلیت تصویر در تصویر یا PIP و همینطور حذف بک‌گراند را دارید.

شما با استفاده از این اپ می‌توانید ویدیوهای جذاب با ویژگی‌های منحصربه‌فرد بسازید؛ از جمله ویدیوهایی با استیل‌های مدرن، زیرنویس‌های خودکار، تبدیل متن به گفتار، حرکت و حذف پس‌زمینه.

ویژگی‌های نسخه رایگان این ابزار به قرار زیر است:

ویرایش پایه ویدیو
برش و تنظیم کلیپ‌ها
تقسیم یا ادغام ویدیوها
تنظیم سرعت ویدیو از 0.1x تا 100x
اعمال منحنی‌های سرعت به کلیپ‌ها
ساخت انیمیشن کلیپ‌های ویدیویی با افکت‌های فوق‌العاده زوم داخلی/خارجی

لینک مطلب

#آموزشی #ویرایش

@beshkan


YouTube_19.47.33_.apk
47.6Мб
دانلود نسخه آخر اپلیکیشن یوتیوب YouTube(اندروید)

#دانلود

@beshkan


stay-Unknown-on-the-Internet.pdf
1.9Мб
فایل پی.دی.اف کتاب «چگونه در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی ناشناس بمانیم؟» برای دانلود

#کتاب #دانلود_کتاب

@beshkan


چگونه در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی ناشناس بمانیم؟

در جهان امروز، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی به بستری تبدیل شده‌اند که افراد از سراسر جهان می‌توانند بدون محدودیت زمانی و مکانی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. یکی از ویژگی‌های مهم این فضا، امکان ناشناس‌ماندن کاربران است. ناشناس‌ماندن در فضای آنلاین به افراد این فرصت را می‌دهد تا بدون افشای هویت واقعی خود، نظرات، دیدگاه‌ها و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. این ناشناس‌ماندن در برخی موارد می‌تواند مفید باشد؛ از جمله حفاظت از حریم خصوصی و نیز ابراز آزادانه‌تر عقاید. اما در عین حال، این ویژگی می‌تواند به برخی مشکلات نیز دامن بزند، مانند توهین به دیگر کاربران و یا ایجاد محتوای ناپسند.

لینک دانلود کتاب:
https://tech.tavaana.org/digital-security/stay-anonymous-on-internet-iran/

#کتاب #دانلود_کتاب

@beshkan


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
چک‌لیست امنیتی: امنیت فیزیکی لپ‌تاپ

همراه‌‌داشتن همیشگی لپ‌تاپ
استفاده از قفل فیزیکی
رها‌نکردن لپ‌تاپ در ماشین
هوشیاری در مکان‌های شلوغ
تنظیم رمز عبور قوی و قفل خودکار صفحه‌ نمایش
رمزگذاری اطلاعات حساس
نصب‌نرم‌افزار ردیابی
نگهداری لپ‌تاپ در محیط‌های قابل کنترل و امن

وب‌سایت:
https://tech.tavaana.org/visuals/laptop-physical-security/

#چک_لیست #امنیت_دیجیتال

@beshkan


حذف تاریخچه وب‌گردی در مرورگرهای مختلف

آیا می‌دانید که حذف تاریخچه وب‌گردی برای امنیت شما چقدر اهمیت دارد؟ آیا تا کنون و به طور مرتب این کار را انجام داده‌اید؟ اگر پاسخ شما منفی است و نمی‌دانیدچطور باید تاریخچه وب‌گردی‌ خود را پاک کنید، این مقاله را تا آخر بخوانید تا به نحوه انجام این بپردازیم.

در ادامه نحوه انجام این کار در مرورگرهای مختلف را به صورت جداگانه بررسی می‌کنیم.

مرورگر Chrome

در مرورگر کروم برای حذف تاریخچه وب‌گردی، وارد تنظیمات کروم شوید، به قسمت Privacy and security برید. سپس به بخش Clear browsing data بروید، و تیک گزینه‌ژ Browsing History را بزنید و برای پاک‌شدن تاریخچه‌ وب‌گردی‌تان، روی گزینه‌ Clear Data بزنید. به همین سادگی تاریخچه وب‌گردی کروم را پاک کنید.

مرورگر Firefox

در مرورگر فایرفاکس وارد بخش تنظیمات شوید، به قسمت Privacy and security بروید. سپس به بخش History رفته و روی گزینه‌ Clear History بزنید. در آن‌جا بخش Firefox will را، روی Never Remember History تنظیم کنید.

ادامه مطلب و تصاویر آموزشی:

https://tech.tavaana.org/news/browserhistory/

بات تلگرامی بشکن برای دریافت پروکسی و فیلترشکن و پاسخ به پرسش‌های شما:

t.me/beshkantechbot

#مرورگر #هیستوری #امنیت_دیجیتال #آموزشی #کروم #فایرفاکس #سافاری

@beshkan


همانطور که می‌دانید پیش از این، برای شروع یک تماس گروهی در سیگنال (Signal)، ابتدا می‌بایست یک گروه در سیگنال ایجاد کرده و بعد افراد را به آن اضافه می‌کردید و این تنها راهی بود که می‌توانستید یک تماس گروهی را در این پیام‌رسان شروع کنید. اما حالا می‌توانید یک لینک سریع و ساده ایجاد کنید که هر کسی در سیگنال بتواند از آن برای پیوستن به این تماس استفاده کند.

در این مقاله به معرفی و بررسی نحوه کارکرد این قابلیت می‌پردازیم.

برای ایجاد یک لینک تماس، برنامه سیگنال را در دستگاه هوشمند خود اعم از موبایل، تبلت یا دسکتاپ باز کنید و به بخش تماس‌ها بروید. سپس روی گزینه ایجاد لینک تماس (Create a Call link) ضربه بزنید یا کلیک کنید. در این مرحله می‌توانید لینک خود را نام‌گذاری کنید و همچنین مشخص کنید که آیا می‌خواهید تایید شما برای پیوستن افراد لازم باشد یا اینکه هر کسی بدون نیاز به تایید شما و تنها از طریق لینک بتواند وارد تماس شود.

به‌طور پیش‌فرض، شما باید افراد را پیش از پیوستن به تماس تایید کنید اما اگر می‌خواهید این قابلیت را غیرفعال کنید، گزینه Require Admin Approval را غیرفعال کنید. بعد از این مراحل می‌توانید لینک را برای کسانی که تمایل دارید به تماس گروهی بپیوندند، ارسال کنید.

ادامه مطلب:
https://tech.tavaana.org/digital-security/signal-call-link/

#سیگنال

@beshkan


com_whatsapp_v2.24.23.78.apk
82.8Мб
دانلود نسخه جدید پیام‌رسان واتس‌اپ (اندروید)

#اندروید #دانلود

@beshkan

Показано 20 последних публикаций.