بهمن دارالشفایی


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


چیزهای جالبی را که در اینترنت (عمدتا توییتر) می‌بینم این‌جا می‌گذارم.
سفارش کتاب:
@bahmanbooks

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: BBCPersian
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔻این تصاویر زیبا را کاوه سیداحمدیان، عکاس، از بارش کم سابقه برف در کویر مرنجاب ایران، تهیه کرده است. کویر مرنجاب که در نزدیکی شهرهای کاشان و نیاسر قرار دارد، داری طبیعتی بکر و زیبا با تپه‌های ماسه‌ای بلند و درختچه‌های تاغ است.

https://bbc.in/3CHLkSN

@BBCPersian


حنانه نبوی:
«این پنجشنبه ضیا آزمون دکتری داره. علی‌رغم ماهها آمادگی برای کنکور و دوندگی خانواده‌م، ما امیدمون رو برای اینکه ضیا بتونه در کنکور شرکت کنه داریم از دست می‌دیم!
ضیا به همین خاطر نامه‌ای نوشته به رئیس قوه‌قضائیه.»
.


Репост из: سفارش کتاب
از دقایقی پیش، در کانال فروش‌های هفتگی:

۲۰۰ کتاب دست‌دوم

۸۰ کتاب نو قیمت‌قدیم و تخفیف‌دار

از این پست به پایین
.


مونا بختیاری:
«امروز پس از سه هفته بی خبری از مادرم ناهید شیرپیشه، باخبرشدیم سه‌شنبه گذشته در زندان اقدام به خودکشی کرده و زندان ایشان را به انفرادی برده
مادرم دیگر توان تحمل زندان را ندارد و جانش در خطر است.
ما خواستار آزادی ناهید شیرپیشه هستیم و هر اتفاقی برای مادرم بیفتد مسئولش جمهوری اسلامیست.»
.


صحبت‌های یکی از دانشجویان و از فعالین صنفی- دانشجویی سابق دانشگاه تهران در تجمع جمعه‌شب کوی دانشگاه

یکی از فعالین صنفی دانشگاه تهران بعد از اشاره چندین‌باره مسئولین به نقش مثبت خود در فاجعه کوی دانشگاه در تیر  ۷۸ با گرفتن بلندگو، صحبت‌های «کوهی» را قطع و نسبت به تبدیل کردن تجمع اعتراضی در نتیجه‌ی قتل امیرمحمد خالقی به استفاده‌ی  تبلیغاتی جناح اصلاح‌طلب اعتراض کرد. این دانشجو تاکید کرد سالهاست دانشجویان با شعار اصلاح‌طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا از بازی‌های تبلیغاتی دوجناح حکومت گذر کرده‌اند.

همچنین با اشاره به نقش دانشگاه در وقوع  قتل و مرگ این دانشجو تاکید کرد که دانشجویان صرفا برای پرسش و پاسخ نیامده‌اند بلکه برای اعتراض، دادخواهی خون، محکومیت مسئولین مقصر در دانشگاه و اقدام عملی سریع برای جلوگیری از تکرار این فاجعه جمع شده‌‌اند تا مسئولین به نقش خود در مرگ دانشجو اعتراف کنند و برای محکومیت تمامی عوامل دانشگاهی و غیردانشگاهی اقدام کنند.

وی همچنین دروغ‌گویی مسئولین دانشگاه درباره‌ی محل وقوع قتل را به عنوان شاهد و مدرکی برای تایید سلب مسئولیت‌های دانشگاه در گذشته عنوان کرد و اشاره کرد که دانشجویان برای تک تک مشکلات صنفی در طی یک دهه گذشته به صورت مکرر اعتراض کردند ولی پاسخ  آنها نه پیگیری و  اقدام عملی مسئولین دانشگاه بلکه سرکوب و بازداشت و ضرب و شتم دانشجویان معترض بود. همچنین وی با اشاره به سرکوب‌های امنیتی در طی دهه‌های متمادی و در جنبش زن زندگی آزادی، سیاست‌گذاری امنیتی- پلیسی و صرف بودجه‌های کلان دانشگاه  برای پیاده‌سازی آن به جای تامین امنیت واقعی دانشجویان را عامل اصلی مرگ امیرمحمد دانست.

همچنین در اعتراض به تداوم سلب مسئولیت و مشخص نشدن هیچ اقدام مشخص و عملی‌ای از سمت مسئولین عنوان کرد دانشگاه سه وظیفه دارد، هم برای دادخواهی و محکومیت عوامل دانشگاهی و غیردانشگاهی مقصر در قتل و هم جلوگیری از وقوع فاجعه مشابه با اقدامات مشخص و سریع برای تامین امنیت تمامی محیط‌های ناامن همه‌ی خوابگاه‌ها و تا زمانی که این سه وظیفه محقق نشوند دانشجویان به اعتراض خود ادامه می‌دهند:

۱- انتشار عمومی پیگیری‌های ادعا شده‌ی درون دانشگاهی و درخواست از نیروی انتظامی و شهرداری درباره‌ی ایجاد امنیت در کوچه جنت در پی گزارش‌های متعدد دانشجویان در بیش از چند دهه

۲- انتشار اسم مسئولین دانشگاه که با قصور در وظایف‌شان مسئول غیرمستقیم قتل امیرمحمد خالقی هستند و شکایت از نهادهای دیگری که دانشگاه مدعی عدم همکاری آنان در تامین امنیت محوطه اطراف خوابگاه است و انتشار گزارشات رسمی و عمومی در این‌باره تا محکومیت تمامی عوامل و افراد مقصر.

۳-اقدام سریع در راستای تامین امنیت  محیط‌های اطراف تمامی خوابگاه‌‌های دانشجوی با همکاری و گزارش‌دهی به شورای صنفی و کمیته دانشجویی. همچنین تغییر آئین‌نامه سراسری انتخابات شورا و تشکیل سریع شورای خوابگاه‌ها.

از کانال شوراهای صنفی دانشجویان کشور


Репост из: جامعه‌شناسی تربیت‌مدرس، انجمن علمی‌دانشجویی
اطلاعات بیشتر دربارهٔ این برنامه به زودی اعلام خواهد شد.


Репост из: شرق
🔺مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا کرد

وزیر علوم:

🔹عزادار یک حادثه خیلی تلخ هستیم، یکی از فرزندان خود من دچار حادثه شد و خانواده اش داغدار شدند.

🔹رییس جمهور به من مأموریت ویژه دادند موضوع را پیگیری کنم لذا از جانب همه دستگاه هایی که قصور یا تقصیری داشتند از همه مردم و جامعه دانشگاهی عذرخواهی و اظهار شرمندگی می‌کنم.

🔹این که برخی خودسرانه به بهانه احساس مسوولیت رفتارهای نادرستی از خود نشان دهند، قابل قبول نیست، اجازه نمی‌دهیم مسئله دانشگاه به بیرون دانشگاه کشیده شود.

🔹جلسه‌ای با حضور مقامات کشور، مسوولان قضایی و انتظامی برگزار شد و تصمیماتی اتخاذ شد، مدیریت خوابگاه‌های دانشگاه تهران استعفا دادند و عذرخواهی کردند.

🔹دانشگاه تهران مکاتباتی با کلانتری منطقه و شهرداری برای تأمین امنیت و روشنایی داشته که اقداماتی نیز صورت گرفته و به جد به‌دنبال تامین امنیت هستیم.

🔹هم‌اکنون دو کیوسک نیروی انتظامی در نقاط مورد نیاز جانمایی شده و نصب می‌شود، پایه‌های روشنایی نصب می‌شود و کار نصب دوربین برای تأمین امنیت طی یکی دو روز آینده انجام می‌شود./صداوسیما

@sharghdaily
sharghdaily.com


Репост из: Vahid Online وحید آنلاین
حسین حسینی سرپرست دانشگاه تهران روز جمعه ۲۶ بهمن با حضور در تجمع دانشجویان در کوی دانشگاه تهران گفت: عامل اصلی کوی اتفاقات کوی دانشگاه در ۱۸ تیر و اتفاقات امروز، نیروهای لباس شخصی هستند.

حسین حسینی با حضور در جمع دانشجویان تاکید کرد که عوامل اطلاعاتی و لباس شخصی مسئولیت به تشنج کشیده شدن اعتراضات امروز را برعهده داشتند و با این کار می‌خواهند درگیری‌ها را به خیابان بکشانند.

پیشتر خبرنامه امیرکبیر گزارش داد، ضارب لباس شخصی که به دلیل اعتراض یک دانشجو دختر در کوی دانشگاه به وی حمله کرده بود، توسط دانشجویان بازداشت شده و حکم ماموریت اطلاعاتی از وی کشف شده است.

سرپرست دانشگاه تهران اجازه خروج این نیروی اطلاعاتی را تا حضور مقامات قضایی نداده است.

جمعی از دانشجویان ساکن خوابگاه کوی پسران دانشگاه تهران روز جمعه ۲۶ بهمن در اعتراض به کشته‌شدن امیرمحمد خالقی و عدم تامین امنیت مسیرهای منتهی به کوی دانشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
@VahidHeadline

📡 @VahidOnline


Репост из: شوراهای صنفی دانشجویان کشور
#فوری

شروع تجمع دانشجویان ساکن خوابگاه کوی پسران دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی و عدم تامین امنیت «کوچه‌ی جنت» منتهی به درب غربی خوابگاه و دانشکده‌گان فنی

پس از قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی کارشناسی رشته‌ی مدیریت کسب‌وکار دانشگاه تهران در حوالی درب غربی خوابگاه کوی پسران و دانشکدگان فنی در «کوچه جنت»، امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به سیاست‌گذاری دانشگاه و عدم تامین امنیت این منطقه دست به تجمع زدند.

از شعارهای تجمع دانشجویان:

«یکی از ما کم شده، کی می‌خواد جواب بده؟»

«خونی که ریخته میشه با هیچی پاک نمیشه»

«زارع بی‌کفایت مسئول این جنایت»


#دانشگاه_تهران

4⃣2⃣8⃣5⃣
🆔 @senfi_uni_iran


تحلیل خواندنی واروفاکیس از طرح بزرگ اقتصادی ترامپ

در این رشته‌توییت می‌توانید ترجمه (شبه گوگل‌ترنسلیتی) مقاله را بخوانید.
.


سجاد مقید:
«علی‌محمد خالقی، اهل یکی از روستاهای درمیان خراسان جنوبی، دانشجوی کارشناسی دانشکده‌ی مدیریت دانشگاه تهران، ساعت ۹ دیشب در کوچه‌ی جنت، پشت کوی دانشگاه، قبل از رسیدن به کوی، مورد خفت‌گیری قرار گرفت و کشته شد.
هر هفته توی این کوچه چند مورد خفت‌گیری گزارش میشه؛ولی دانشگاه و نیروی انتظامی هیچ اقدام موثری انجام نداده.
این بار، علی‌محمد خالقی، از درمیان خراسان جنوبی، در مقابل دزدیدن لپتاپش که تنها دارایی‌ش بوده مقاومت کرده و کشته شده.»

توضیح من:
دانشگاه تهران در این دو سه سال کلی خرج خرید دوربین و گیت و تجهیزات دیگر نظارت و کنترل دانشجویان داخل دانشگاه کرده ولی هیچ فکری برای آن کوچه خلوت پشت کوی نمی‌کند که از ۲۵ سال پیش و زمان دانشجویی ما هم ناامن بود.
.


Репост из: سفارش کتاب
#خبرانتشارکتاب

بارداری در بطن نابرابری؛ یک مردم‌نگاری چندمیدانه در شهر تهران / الناز ذهبی / نشر خرد سرخ، ۲۷۶ صفحه، ۳۲۰ هزار تومن

از صفحه ناشر:
«تکنولوژی‌های پزشکی و دستگاه‌های دخیل در بارداری و زایمان می‌توانند تجربه‌های متفاوتی را برای زنان رقم بزنند. آنها در لایه اول کارکردشان، فرد را از سلامتی یا عدم سلامت جنین و روند بارداری مطلع می‌سازند. اما آنچه بیش از پیش فراهم می‌کنند، "خصوصی‌سازی فرایند بارداری" است. زنان برای استفاده از دستگاه‌ها به‌ناچار وارد فضایی می‌شوند که به جز خودشان، دو دیگری در آن دخیل هستند: دستگاه‌ها و پزشکان. گرچه در بیمارستان دولتی زنان در خیلی از موارد چندنفری در استفاده از این دستگاه‌ها شریک می‌شوند، باز هم رابطه اجتماعی موجود، حول زن باردار، پزشک و یک دستگاه است. بنابراین زن باردار، جدا از نوع زندگی اجتماعی‌اش بیرون از فضای بیمارستانی، با ورود به این مکان‌ها و برای استفاده از تکنولوژی‌های سلامت، وارد یک فضای خصوصی می‌شود. رابطه‌ای که در این فضا شکل می‌گیرد، کاملا به جایگاه اجتماعی زن وابسته است.»

سفارش به @bahmanbooks یا خرید حضوری از کتابفروشی دماوند
.


کانون هنر/فرهنگ/کنش:
«لیلی فرهادپور، روزنامه‌نگار و بازیگر، به اتهام «تهیه و توزیع و تکثیر نوار و دیسکت شو و نمایش‌های مبتذل، مشارکت در تهیه محتوای مبتذل به عنوان یکی از عوامل اصلی در تهیه فیلم سینمایی "کیک محبوب من"» به دادگاه انقلاب احضار شد.»
.


این متن را یکی از دوستانم برای صانع ژاله، از کشتگان ۲۵ بهمن ۱۳۸۹، نوشته. از او اجازه گرفتم که این‌جا بازنشرش کنم:

«ژاله‌کُش»

لابد برای هرکدام از ما، یک لحظه، یک ضربه، یک فریاد، یک کشته، نقطه‌ی عطفی در تاریخ خشم و اندوهمان است. لابد هرکدام از ما یکی از خودمان را که دیگر نیست، جور دیگری به یاد می‌آوریم. و حتما این به یاد آوردن، تحت تاثیر خیلی چیزهاست، خیلی لحظه‌های قبل از فاجعه. ۲۵ بهمن، بین تمام روزهایی که خیابان را گرفتیم، برای من روز دیگری‌ست… از همان روزها. و صانع ژاله هم از همان آدم‌ها… نمی‌توانم تمام لحظه‌های قبل از کشته شدن صانع ژاله و تمام لحظه‌های ۲۵ بهمن ۸۹ را به یاد بیاورم تا بفهمم چرا او و نگاهش همه این سال‌ها دنبال من آمده. چرا او را اینطور گرم و تنگ در قلبم نگه داشته‌ام اما می‌دانم او ۱۴ سال است با همه خشم‌ و اندوه و ناامیدی‌ها و امیدواری‌های من دویده، جایی بخصوص از قلبم. بی‌آنکه بشناسمش.
همان سال کتابی را هدیه گرفتم به نام «ژاله‌کُش». جایی از داستان را در زمستان ۸۹ خط کشیده‌ام:
«آنه اصلا نمی‌دانست این قدرت دویدن را از کجا به دست آورده، اما همان‌طور که به طرف پادگان می‌شتافت احساس می‌کرد جزئی از شب اطراف خودش شده و با هر خیز، راه جدیدی باز می‌کند. آن‌چنان سریع از همه‌چیز سبقت می‌گرفت که تمام اطرافش به یک تیرگی مبهم تبدیل می‌شد، سراسر تاریک و مه گرفته، بدون اندک‌سایه‌ای. یک خیابان را ترک می‌کرد تا به خیابان مردم برسد، و سپس خیابان معجزات، و بعد خیابان تشییع. از ساختمان‌های بایگانی عبور کرد، از مدرسه‌ی عمومی، و کلیسای جامع قدیمی. همان‌طور که به کاسرنس نزدیک می‌شد، دسته‌ای سگ نزار و رقت‌انگیز که وسط خیابان بر سر ته‌بساط آشغال‌ها می‌جنگیدند، همراهی‌اش کردند. سگ‌ها با دویدنش به او پیوستند، بعد متفرق شدند و دوباره با هم و به همان کپه آشغال برگشتند. غیر از این، خیابان چنان خلوت بود که آنه حس کرد تنها آدم هنوز زنده در کل شهر است و اندیشید که همچنان بدود، و به دویدنش ادامه دهد تا وقتی که چیزی بتواند او را متوقف کند.»

ما هنوز مشغول دویدنیم صانع.


*«ژاله‌کُش»/ نوشته ادویج دانتیکا/ ترجمه شیوا مقانلو/ نشر چشمه
.



Показано 15 последних публикаций.