"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری
در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43
در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:
در توئیتر:
https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


اصلاح شیوه کنکور 1403.06.pdf
77.2Кб
چرا برگزاري امتحان نهايي در پايه هاي دهم و يازدهم و تأثير قطعي معدل در كنكور اشتباه است؟
هادي عزيززاده

https://t.me/azkarevaneruzegar/535


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
مراسم پیر شالیار در روستای هورامان (اورامان تخت) کردستان، هر سال در نیمه زمستان برگزار می شود و عروسی «پیر شالیار» در سه روز جشن گرفته می‌شود. آرامگاه پیر شالیار که از مریدان شیخ عبدالقادر گیلانی بوده‌است در انتهای جاده‌ی آسفالته‌ اورامان قرار دارد. این مراسم شامل ذبح دام قربانی، دف زنی، خوردن آش مخصوص، و شب‌نشینی و تهلیل گفتن و دعا (ذکر)است.
@azarmansouri


🖋️ مسیرها و حفره‌های ۲۰ میلیون لیتر قاچاق سوخت در ایران

✳️ چرا سامانه‌های پیمایش و مصرف گازوئیل در کشور جدی گرفته نمی‌شود؟

@naftkhabarha
@azarmansouri


🖊حاکمانی که صدای مردم خود را نشنیدند

✍️ بدرالسادات
مفیدی

✳️ بشار اسد که در سال ۲۰۰۰ میلادی بعد از مرگ پدر قدرت را به دست گرفت، در ابتدا تلاش کرد دست به اصلاحاتی بزند، اما به دلیل ساختار منقبض اطلاعاتی امنیتی نظام حاکم در سوریه به‌عنوان میراث پدر و تمرکز قدرت در میان معدود وفاداران خاندان اسد و حزب بعث، به‌ جای رفاه و آبادانی، فقر و فلاکت و بحران‌های اقتصادی و اجتماعی برای مردم و کشور خود بر جای گذاشت. نحوه حکمرانی اسدها به‌تدریج به سمتی رفت که فقدان مشروعیت و مقبولیت آن‌ها را نه‌فقط نزد مردم سوریه، بلکه از نگاه حامیان سنتی حزب بعث و نیز در درون ارتش به همراه داشت و زمینه فروپاشی و سقوط دولت بشار اسد را فراهم کرد.

✳️ به گواه تاریخ، وسعت و عمق جنایات وحشیانه قذافی نسبت به مخالفان خود به حدی بود که طی سالیان دراز، رعب و دلهره سراسر فضای لیبی را پر کرده و کمتر کسی جرئت مخالفت داشت. اوج برخوردهای بی‌رحمانه و خشونت‌آمیز او در ایام خیزش بهار عربی بود که دست به سرکوب شدید و خونین معترضان زد و این به‌تدریج دایره اطرافیانش را کوچک و کوچک‌تر کرد؛ به‌طوری‌که در روزهای آخر حکمرانی معدود افرادی مزدور و گروهی اندک تحت فرمانش باقی ماندند. قذافی عاقبت پس از ۴۲ سال، تحت فشار مردم و نیروهای ناتو که از طریق عملیات هوایی به کمک انقلابیون مسلح آمده بودند و نیز دخالت بعضی از کشورهای عربی ازجمله قطر ناچار شد قدرت را رها کند و بگریزد. او پس از ماه‌ها فرار بالاخره در زادگاهش «سرت» درحالی‌که در کانال فاضلاب پنهان شده بود توسط گروهی از انقلابیون بیرون کشیده شود و به فجیع‌ترین وضع در زیر مشت و لگد آن‌ها شکنجه شد و سپس به نحو نامعلومی کشته شد. این در حالی بود که اگر قذافی به جای بی‌تدبیری و خودرأیی در عرصه داخلی و بین‌المللی و نیز تلاش برای به ارث گذاشتن قدرت برای یکی از فرزندان خود، مردم لیبی را درمی‌یافت و هر چه زودتر دست به اصلاحاتی از جنس اصلاحات پادشاه مراکش در پی گسترش انقلاب بهار عربی می‌زد یا هر چه سریع‌تر از قدرت کناره می‌گرفت شاید به این صورت فجیع جان خود را از دست نمی‌داد و از این مهم‌تر کشورش را در معرض یک دهه آشوب و ناآرامی پس از خود و حرص و طمع گروه‌های مافیایی و نیروهای خارجی پشت سر آن‌ها برای تسلط بر منابع این کشور نفت‌خیز قرار نمی‌داد.

✳️ سقوط نیکلای چائوشسکو، رئیس‌جمهور و دبیرکل حزب کمونیست رومانی، نمونه اروپایی همین وضع است که طی دوره مسئولیت خود چه در جایگاه دبیر کل حزب حاکم و چه ریاست‌جمهوری از سال ۱۹۶۵ تا سال ۱۹۸۹ میلادی که با اعتراضات سراسری کارش به پایان رسید، فضای پلیسی-امنیتی و خفقان‌آوری را در کشور خود ایجاد کرده بود. به‌طوری‌که تحلیلگران در آن زمان حکومت او را به‌عنوان سرکوبگرترین حکومت در بلوک شرق توصیف می‌کردند. افزون بر این، سوء‌مدیریت چائوشسکو در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی، رومانی را به کشوری ضعیف با بدهی‌های خارجی بسیار و اعمال جیره‌بندی برای خدمات اولیه مردم ازجمله غذا، دارو، آب و برق تبدیل کرده بود. حال‌آنکه سال‌های پایانی حکومت چائوشسکو هم‌زمان با به قدرت رسیدن میخائیل گورباچف در اتحاد جماهیر شوروی بود و او اصلاحات ضروری و مهمی ازجمله تجدید ساختار در حوزه اقتصادی و گشودگی در فضای سیاسی و فراهم کردن بستر برای آزادی بیان و آزادی مطبوعات را در شوروی شروع کرده بود، اما چائوشسکو به‌رغم هشدار بسیاری از روشنفکران و فعالان اجتماعی-سیاسی و حتی برخی از اعضای حزب کمونیست رومانی، استبداد فردی خود را کنار نگذاشت و حاضر به انجام اصلاحات نشد.

✳️نمونه‌های ذکرشده در بالا حکایت از یک واقعیت مهم دارد و آنکه فاصله گرفتن از مردم برای بیشتر حاکمان، عاقبت و سرنوشت خوشی نداشته و چنان‌که همه آن‌ها به ترتیبی یا با خشونت و خونریزی و یا تحت فشار نیروهای خارجی و یا... ناچار به کنار رفتن از قدرت شدند. در این میان اما کشورهایی به‌ویژه در شرق آسیا وجود دارند که حاکمان آن‌ها با درک واقعیت‌ها و عمق مسائل، با شجاعت، رویکرد و سیاست‌های گذشته را اصلاح کرده و کشور خود را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار داده‌اند. چین هم نمونه‌ای ازجمله همین کشورها محسوب می‌شود که رهبران آن به‌رغم اعمال محدودیت‌های سیاسی در کشور، با تجدیدنظر در سیاست‌های اقتصادی خود و تعامل با غرب توانسته‌اند درآمد مردم را به بیش از پنجاه برابر دوره مائو برسانند و از این طریق رضایتمندی ایجاد کنند.

🔻(متن کامل این مقاله را در نشریه شماره 149 بخوانید)

🗓چشم‌انداز ایران را از کتابفروشی‌های معتبر و کیوسک‌های روزنامه‌فروشی بخواهید.

@cheshmandaz_iran
@azarmansouri


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بازدید از دریاچه ارومیه
ما نسل خوبی برای حفاظت و مراقبت از منابع طبیعی ایران نبودیم...
@azarmansouri


Репост из: امتداد
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥از خشکی تالاب و بلوار تا رکود اقتصادی منطقه آزاد...

تراژدی انزلی!


✍🏻امتداد-گروه اجتماعی:
سایه مرگ این‌بار نه فقط بر روی دریاچه‌های ارومیه، هامون و بختگان افتاده، بلکه تالاب انزلی نیز در معرض خطر خشکی قرار دارد. اگرچه کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که این تالاب تنها ۳۵ سال دیگر عمر خواهد کرد، اما اکنون با توجه به شرایط وخیم آن، احتمال خشک شدن سریع‌تر از این تاریخ مطرح شده است. کاهش عمق آب، ورود فاضلاب‌های صنعتی و خانگی، انباشت رسوبات و تکثیر گیاهان مهاجم همچون آزولا، این اکوسیستم مهم را تهدید می‌کند و شرایط را برای انواع گونه‌های گیاهی و جانوری آن به شدت دشوار ساخته است.

🔹تعداد زیادی از مشکلات تالاب انزلی به سوءمدیریت و تصمیمات اشتباه بازمی‌گردد. مثلا خرید دستگاه‌های زباله‌سوز برای استان‌های شمالی کشور که به دلیل عدم تناسب با شرایط منطقه به شکست انجامیده است. علاوه بر آن، ساخت پروژه‌های عمرانی همچون کمربندی انزلی که بدون توجه به پیوست زیست‌محیطی طراحی شده‌اند، مزید بر علت شده است. این پروژه‌ها نه تنها تهدیدی برای حیات تالاب هستند بلکه به کاهش قدرت تالاب در مهار سیلاب‌ها نیز منجر خواهند شد.

🔹 از سوی دیگر، ورود سموم و کودهای کشاورزی از استان‌های مجاور وضعیت این تالاب را وخیم‌تر کرده است. در کنار این مشکلات، گیاه آزولا که به‌عنوان یک گیاه جاذب ازت به کشور وارد شده بود، اکنون به معضل محیط زیستی تبدیل شده است. این گیاه با پوشش‌دهی سطح تالاب، مانع نفوذ نور و رشد گیاهان اکسیژن‌ساز شده و به گسترش باکتری‌های متعفن و آلودگی بیولوژیک در تالاب کمک کرده است. همچنین، رشد این گیاه باعث افزایش رسوبات در بستر تالاب و کاهش کیفیت آب شده است. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که ادامه این روند به نابودی اکوسیستم تالاب و از بین رفتن مهم‌ترین زیستگاه‌های ماهی دریای خزر منجر خواهد شد.

🔹در نهایت، کاهش سطح آب دریای خزر، که به‌ویژه در سال‌های اخیر شاهد تراز پایین‌تری بوده، وضعیت تالاب انزلی را بدتر کرده است. این کاهش سطح آب به همراه افزایش گرمایش جهانی، به بحران‌های جدیدی برای تالاب‌ها و محیط زیست منطقه دامن زده است. متاسفانه، این روند به یک تهدید جدی برای گردشگری و معیشت مردم منطقه تبدیل شده است و با خشک شدن تالاب، عواقب زیست‌محیطی و اقتصادی آن برای نسل‌های آینده بسیار پرهزینه خواهد بود.اگر در کوتاه‌مدت اقدامات مؤثری برای احیای تالاب انزلی صورت نگیرد، از دست رفتن این اکوسیستم به یک تراژدی زیست‌محیطی و اجتماعی تبدیل خواهد شد...

#امتداد
@emtedadnet


🖊 پاسخ‌های بی‌پرسش

✍️ جواد کاشی

✅دوباره به دوران پاسخ‌های مشخص برای سوالات نامشخص رسیده‌ایم. این وضعیت را در آستانه انقلاب تجربه کرده بودیم.

✅جامعه ایران با حجم گسترده‌ای از معضلات عظیم مواجه است. از اقلیم و آب و اقتصاد و فرهنگ و سیاست گرفته تا تک تک سلول‌های حیات تاریخی و اجتماعی ما دست به گریبان مشکلات عدیده‌اند. هر کدام از این معضلات، نیازمند پرسش‌های سترگ و بحث و گفتگوهای عمیق‌اند. اهل نظر باید تشنه بحث برای پاسخ گرفتن برای پرسش‌های عمیق باشند.

✅دو گروه شده‌ایم و در دو اردوگاه لشکر آراسته‌ایم: طرفداران نظام و براندازان نظام. در این میان اصلاح‌طلبان نیز هستند. خوب که نظر کنی، همانها هم دو شاخه‌اند: شاخه‌ای نزدیک به طرفداران نظام و شاخه‌ای نزدیک به براندازان. برای این هر دو گروه، همه چیز روشن است. لازم نیست در باره چیزی پرسش جدی کنند. دیگر وقت تامل و اندیشیدن نیست. قلب‌ها می‌تپد تا زمانی که یکی بر آن دیگری غلبه کند و کار خاتمه یابد.

✅بحث و گفتگو فراوان است. همه جا میزهای گفتگو چیده‌اند. از تلویزیون جمهوری اسلامی تا بسترهای پرطرفدار در کلاب هاوس و یوتیوب، تا بی بی سی و ایران اینترنشنال. اما طرفین گفتگو نمی‌کنند، به سولات مشخص پاسخ نمی‌دهند. از ابتدا تا انتهای یک بحث چند ساعته می‌نشینی جز رجز خوانی و تحقیر یکدیگر نمی‌شنوی. بک نمونه هم نمی‌بینید حریف اظهار کند که فلان گزاره را پذیرفته و از فلان مدعای خود عقب می‌نشیند. یک مورد نیز نمی‌بینی که در انتهای بحث هر دو از جایی که ایستاده بودند حرکتی کرده باشند.

✅کسی گفتگو می‌کند که خود را در یک معضل و کاستی دیده اینک نیازمند دیگری است تا گرهی را در ذهن خود یا در ذهن جامعه بگشاید. این طرف‌ها که این روزها با هم گفتگو می‌کنند، بیشتر نمایندگان لشکریان حریف‌اند که هر کدام به تحقیر دیگری آمده‌اند. منازعات سیاسی هنگامی که به ابتذال تحریک عوام‌الناس می‌رسد، به تحمیق نیازمند است. لاجرم همه چیز را به گرداب تحمیق می‌کشاند منجمله گفتگو را.
پرسش‌های بی‌پاسخ محرک فکر است و پاسخ‌های بی پرسش محرک بلاهت و جهل.

🆔 @javadkash
@azarmansouri


✅ انقلابی‌های طغیانگر مخالف تصمیم پیامبر برای صلح حدیبیه بودند

🎙 آیت‌الله سید محمد علی ایازی

❇️کسانی که شعار می‌دهند به واقعیت های جامعه توجه کنند و اجازه دهند از این شرایط عبور کنیم تا مشکلات حل شود.


❇️ پیامبر با وجود مخالفت طغیانگران تندرو توافق صلح حدیبیه را پذیرفت و اجرای همین توافق هم بود که گشایش‌های قابل توجهی را برای جامعه‌ی مسلمین ایجاد کرد

❇️برخی معتقدند که اساسا صلح کردن با دشمنان کار نادرستی است و معنایی ندارد. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که در قرآن کریم اصل و اساس صلح است و نه جنگ

❇️ برای اینکه بتوان زمینه‌های صلح، همبستگی، آرامش و حل مشکلات مردم را پدید آورد چه در آن دوران و چه امروز نیاز به صلح و آرامش است و به همین جهت تاکید همیشگی پیامبر بر مدارا بوده است.

❇️لازم است که بنا بر تاکید قرآن و سیره پیامبر و ائمه صلح به‌عنوان اصل مورد توجه قرار بگیرد و از شعار دادن‌های بیجا و بیهوده پرهیز کرد تا شرایط جامعه ومشکلات ناشی از فقر و تورم که به درماندگی مردم منجر شده برطرف شود

❇️درباره‌ی انطباق شرایط امروز با گذشته یک بحث کارشناسی و علمی است که لازم است اهل فن در این باره بررسی کنند. اما پیش از انجام چنین بررسی‌هایی لازم است که این را بپذیریم که صلح اصل است و واقعیت‌گرایی نیز در اسلام مبنا قرار می‌گیرد. اگر این مقدمه را بپذیریم آنگاه تصمیم‌گیری روشن و آسان خواهد شد ....

متن کامل در لینک زیر :
https://andishehma.com/enghelabi-toghyangar/

@andishemaa

@azarmansouri


Репост из: امتداد
✅نامه فعالان زنان، سیاسی و مدنی به رئیس جمهوری: تمهیداتی برای اصلاح لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت انجام دهيد

✍🏻امتداد-گروه خبر:
متن اولیه لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار، در سال 1392 در معاونت امور زنان و خانواده دولت دهم تهیه و برای تصویب به دولت ارسال شد. سرانجام پس از بررسی این لایحه در بین دولت‌ها و مجالس‌های مختلف، لایحه نهایی بالاخره در دی ماه سال 1399 به تصویب هیئت دولت رسید اما این به معنی اجرایی شدن آن نبود، این لایحه به سد مجلس برخورد کرد و تا امروز در مجلس شورای اسلامی معطل مانده است. در عین حال شنیده‌ها حاکی از این است که اخیرا این لایحه در مجلس نیز دچار تغییرات بسیاری شده و روح خود را از دست داده است. از این رو جمعی از فعالان زنان، سیاسی و مدنی در نامه‎ای به رئیس جمهوری و معاونت زنان نگرانی خود را نسبت به تغییرات این لایحه ابراز کردند. متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای پزشكيان رئيس محترم جمهورى اسلامى ايران
و سركار خانم بهروزآذر معاون محترم امور زنان و خانواده ریاست جمهوری


با سلام و عرض ادب

🔹چنانكه مستحضرید در ایران دستکم هر چهار روز، یک زن کشته و يك خانواده عزادار و يك درد در روح جامعه ته نشین مى شود. متأسفانه این ستم ها به اشکال مختلف در جامعه در حال بازتولید و انتشار است و تأسف بارتر آنكه قوانين مربوطه هم نه تنها از قوت لازم براى بازدارندگى از خشونت و تأمين امنيت زنان برخوردار نيست بلكه بعضا خشونت ورزان را جسورتر مى كند.

🔹در لایحه موسوم به پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقاى امنیت آنان در برابر سوءرفتار، که قرار است به زودى در دستور کار مجلس قرار بگيرد، نه تنها اصول اولیه قانون نویسی رعایت نشده و نه تنها خشونتهای مبتنی بر جنسیت، جرم انگاری نشده و سازوكارهاى حمایتی برای زنان قربانی خشونت پیش بینی نشده و به نقش جامعه مدنی اشاره ای نشده، که با رویکردی زن ستیزانه، در جهت اعمال فشار و كنترل بیشتر به زنان نگاشته شده است.

🔹لذا از شما انتظار داریم برای اجرای عدالت و برافراشته داشتن پرچم حق و پیش از ان که دیر شود، تمهیداتی برای اصلاح لایحه و گنجاندن موارد ضروری در آن در نظر گرفته و اقدام لازم را انجام دهيد.

🔸اسامی امضاکنندگان

#امتداد
@emtedadnet


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


🖋️ جبهه اصلاحات ايران دربيانيه اى اعلام كرد:
تداوم حصر ميرحسين موسوى، مهدى كروبى و زهرا رهنورد همچنان زخمى بر پيكره عدالت و قانون است / هيچ حكومتى با حذف منتقدان و مخالفان خود پایدار نخواهد ماند

✳️جبهه اصلاحات ايران در آستانه ٢٥ بهمن و ورود به پانزدهمين سال حصر خانگى ميرحسين موسوى، مهدى كروبى و زهرا رهنورد با صدور بيانيه اى به تبيين خسارات ادامه يافتن اين حصر غیرقانونی پرداخته و خواستار پايان دادن به اين رويه ناعادلانه شده است. در عين حال جبهه اصلاحات ايران در اين بيانيه، زندانی کردن منتقدان حكومت را به زيان منافع ملى و آزادى زندانيان سياسى و مدنى منتقد را نيز گامی اساسی در مسیر بازسازی اعتماد عمومی دانسته است.

✳️متن كامل بيانيه جبهه اصلاحات ايران در باره حصر ١٤ ساله محصوران و زندانيان منتقد حكومت به شرح زير است:

به نام خدا
خداوندى دادگر که زمین و آسمان‌ها را بر پایه عدالت آفرید و راه راست را برای انسان‌ها به‌سوی همبستگی و مهرورزی گشود.

ایران عزیز، امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام، همبستگی و وفاق ملی نیازمند است. در شرایطی که کشور با انواع بحرانها و ابرچالش‌های داخلی و خارجی روبه‌روست، تداوم حصر خانگی سه تن از شخصیت‌های برجسته، آقایان مهندس میرحسین موسوی و حجة‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی و خانم دکتر زهرا رهنورد، همچنان به‌عنوان زخمی بر پیکره عدالت و قانون باقی مانده است. این حصر که از بهمن‌ماه ۱۳۸۹ تاکنون، ۱۴ سال است ادامه دارد، نه‌تنها مغایر با اصول قانون اساسی است، بلکه به زیان منافع و وحدت ملى بوده و هست.
جبهه اصلاحات ایران‌ همچنین بر این باور است که زندانی کردن منتقدان و فعالان سیاسی و مدنی، روزنامه‌نگاران، وکلا و اندیشمندان، نمودی از بی‌عدالتی و انحراف از اصول مردم‌سالاری است. این اقدامات نه‌تنها پایه‌های اعتماد عمومی را متزلزل می‌کند، بلکه با تشدید شکاف‌های سیاسی و اجتماعی، به زیان منافع ملی تمام می‌شود. ما معتقدیم که هیچ حکومتی با حذف منتقدان و مخالفان خود و ایجاد محدودیت برای آنان پایدار نخواهد ماند و کشور به انسجام و پیشرفت نخواهد رسید.
با روی کار آمدن دولت جدید به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، که تأکید فراوانی بر بازگشت به عدالت، قانون‌مداری و رفع شکاف‌های سیاسی دارد، اکنون بهترین فرصت برای پایان دادن به رویه‌ ناعادلانه گذشته، از جمله رفع حصر خانگی و آزادی زندانیان سیاسی فراهم شده است. جبهه اصلاحات ایران معتقد است که آزادی زندانیان سیاسی و مدنى و ایجاد فضای گفت‌وگو و تفاهم، گامی اساسی در مسیر بازسازی اعتماد عمومی و تقویت وفاق ملی است.
ما باور داریم که تداوم حصر و زندانی کردن منتقدان، نه‌تنها کمکی به رفع چالش‌های پیش‌روی کشور نمی‌کند، بلکه با استمرار تنش‌ها و اختلافات، مانعی جدی در مسیر تحقق همبستگی ملی، تعامل سازنده و کاهش شکاف میان حکومت و ملت خواهد بود.
دولت دکتر پزشکیان، با توجه به رویکرد عدالت‌محور خود، می‌تواند با تلاش برای پایان دادن به این بی‌عدالتی‌ها و آزادی زندانیان سیاسی، در مسیر تقویت وحدت ملی، نقطه عطفی تاریخی رقم بزند.

به امید ایرانی آزاد، عادلانه و متحد
جبهه اصلاحات ایران
٨ بهمن ١٤٠٣
@azarmansouri


Репост из: جبههٔ اصلاحات ایران
✅ رئیس جبهه اصلاحات ایران خطاب به رئیس قوه قضائیه: جای منتقدان مصلح زندان نیست

🔺آذر منصورى رئيس جبهه اصلاحات ايران با تأكيد بر اين كه جاى منتقدان مصلح زندان نيست، از غلامحسين اژه اى رئيس قوه قضائيه خواست شخصا به پرونده فعالان سياسى كه براى اجراى حكم فراخوانده شده اند، ورود كند.

🔹به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جبهه اصلاحات ایران، رئيس اين جبهه در شبکه ایکس خطاب به محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، نوشت: به پرونده فعالان سیاسی (به‌ویژه فعالان سیاسی اصفهان) که این روزها یا برای اجرای حکم فراخوانده می‌شوند و یا پرونده‌های جدید علیه آنها تشکیل می‌شود، شخصا ورود کنید. جای این منتقدان مصلح زندان نیست.

🔹گفتنى است اخيرا مجيد شيعه على، مهدى مقدرى، على معينى، حسين يزدى، مهدى محموديان و محمدرضا فقيهى براى اجراى احكام حبس خود فراخوانده شده اند.

#اصلاحات
#قوه_قضائیه
#فعالان_سیاسی


🔹آدرس جبهه اصلاحات ایران در شبکه‌های اجتماعی

تلگرام، اینستاگرام، ایکس (توئیتر)




🖊 سلطنت آمریکایی

✍️ جواد کاشی

✳️تجدد با دو صدا از درون کلیسای مسیحی برآمد. یک صدا در مقابل نظام باورهای خرافی بود. این صدا بر عقل و تدبیر انسانی تکیه کرد، انسان را به جای خدا نشاند و رهاوردش خلاقیت‌های تکنیکی، رفاه و توسعه و گسترش سرمایه بود.

✳️صدای دوم در مقابل زرق و برق و ریا و دروغ کلیسا برآمد. خدا را از اسارت کلیسا رهانید و بنیادی استوار برای فردیت آزاد از قیود بیرونی خلق کرد. فردیتی که معنویت را در نسبت متمایز و خود خواسته خود با خدا جستجو می‌کرد. رهاورد این صدا، ایجاد پشتوانه برای فردیت، آزادی، حق، عدالت و صلح انسانی بود.
تجدد با ایجاد توازن میان این دو صدا می‌توانست ضمن توسعه و پیشرفت مادی، بعد اخلاقی و معنوی خود را از دست ندهد.
هر روز که از عمر تجدد گذشت، صدای دوم کم رمق‌تر شد و صدای اول مدعی معنا و صلح و عدالت هم شد. ترامپ اوج این تفوق است. او در کنار شماری از ثروتمندترین چهره‌های قرن حاضر، سینه سپر کرد، خود را فرستاده خدا نامید و وعده داد صلح را به ارمغان خواهد آورد. اما نه با تکیه بر صدای دوم تجدد، بلکه با تکیه بر زور و پول.

✳️احتمالا بعضی جنگ‌ها با تدبیر زورمندانه او به پایان خواهد رسید و آنچنانکه دستیارانش برنامه‌ریزی کرده‌اند یکی دو سال دیگر جایزه صلح نوبل هم خواهد گرفت.

✳️اما نه ترامپ نه مشاورانش نمی‌دانند تجدد خالی شده از هر بعد انسانی و معنوی، تنها به کار تولید ذخیره‌های انبوه کینه ناشی از تحقیر و ناکامی خواهد آمد. تخم تفرقه و جنگ و ستیز در جهان خواهد پاشید. اینهمه جنگ و تفرقه و کینه ورزی در اینجای جهان که ما هستیم، حاصل همین سنخ تجدد عاری از معناست. تجدد را می‌خواستیم و برای رفع کسری معنای آن، ذخائر فرهنگی خودمان را به خدمت گرفتیم و ناکام شدیم.

✳️ترامپ از معاهده‌هایی که به کاستن گرمای زمین و گسترش بهداشت جهانی مدد می‌کرد خارج شد. او با شعار «اول آمریکا» ناسیونالیسم خودخواهانه آمریکایی را تحریک کرد. به همه جهان هشدار داد که آمریکا برای اعاده قدرت از دست رفته‌اش به میدان آمده است. با لحنی تهدیدآمیز تلاش کرد تصویری رعب‌آور برای همگان خلق کند.

✳️از درون دمکراسی آمریکا، یک سلطان قدر قدرت ظاهر می‌شود. او شهروندانش را قانع کرده تا از ارزش‌هایی نظیر آزادی و عدالت روی‌گردان شوند تا به جای آن رفاه بیشتر به دست آورند. روزگاری را نوید داده است که مردم جهان دوباره با حسرت از پشت شیشه به رفاه آمریکایی بنگرند. اما نمی‌داند حتی به شرط موفقیت، نمی‌تواند مانع کسانی شود که شیشه‌ها را خرد می‌کنند و امکان رفاه خودخواهانه و دگرستیزانه را از آنها خواهند ستاند.

🆔 @javadkashi
@azarmansouri


بازنشر


Репост из: امتداد
✅نامه‌‎ی دبیرکل حزب اتحاد ملت خطاب به رئیس جمهوری در ارتباط با لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت: سمت درست تاریخ

✍🏻امتداد-گروه خبر:
روزگذشته حزب اتحاد ملت دیداری با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری داشت. پس از این دیدار آذر منصوری دبیرکل این حزب در نامه‌ی خطاب به رئیس جمهوری در ارتباط با لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت نوشت:

اصلاح لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت، سمت درست تاریخ است



🔹از شما دعوت می‌کنم در بحث خشونت علیه زنان ابتدا این اخبار را مورد توجه قرار دهید:

به گزارش تسنیم، ۱۱ تیرماه امسال مردی در شهر بابک به دلیل اختلاف خانوادگی، زنش را به همراه پدر ومادرش کشت.

در ۲۷ شهریور داماد دیگری در بناب به علت اختلاف خانوادگی همسر، مادر همسر وبرادر همسرش را کشته است. (همشهری)

از خرداد ۱۴۰۰ تا پایان خرداد ۱۴۰۲به طور میانگین، هر چهار روز یک زن در نقاط مختلف کشور به دست یکی از مردان خانواده خود به قتل رسیده است (اعتماد)

در تهران، به تاریخ ۲۲ ابان امسال، مردی که وکیل نبود ومعلوم نیست چرا اورا وکیل معرفی کردند، زن وپسر دوازده‌ساله‌اش را کشته است.

در کنار اینها روزنامه اعتماد روایت می‌کند در سه ماهه نخست سالهای ۱۴۰۱.۱۴۰۲ و۱۴۰۳ دست کم ۸۵ زن کشته شده‌اند و مرکز امار ایران گزارش می‌دهد در بهار امسال ۱۶ هزار و ۲۶۴ نفر به دلیل همسر آزاری از سوی پزشکی قانونی، مورد معاینه قرار گرفته‌اند.


🔹متاسفانه باز هم دراین مجال فرصت ارائه گزارشی هرچند کوتاه از افزایش قتل عام‌های زنان‌وخانواده‌‌هایشان از سوی مردان عنان گسیخته خشمگین، در سالهای اخیر وجودندارد. اگر عنایت فرموده و سفر کوتاهی را در رسانه‌ها برای یافتن تحولات تکان دهنده خشونت بر زنان آغاز کنید، به سادگی متوجه خواهید شد که چگونه مقوله خشونت برزنان در ایران بر بستر بحران‌های اجتماعی واقتصادی موجود، گوی سبقت را از سایر آسیب‌های اجتماعی ربوده و اشکال نوینی از قتل عام‌های خانوادگی وخشونت‌های مبتنی بر جنسیت، می‌آفریند و ملاحظه خواهید کرد که چطور مناسبات اجتماعی و گفتمان‌های غالب این وضعیت‌ها را بطور روز افزون بازتولید می‌کنند.

🔹چنانکه دراین تصویر کوتاه ملاحظه فرمودید، آنچه اتفاق افتاده، خشونتی است مبتنی بر جنسیت، که محصول ساختارها، فرهنگ، زبان، و تاریخ ماست و نادیده انگاری آن فقط شعله‌هایش را افروخته‌تر می‌کند.

🔹حتما مستحضرید که ما هیچ قانونی برای مجازات مرتکبان خشونت بر جنسیت نداریم. «تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» هم بدون تصویب، چهارده‌ساله شد. با با توجه به تغییراتی که این لایحه داشته، هویت و کارآمدی آن از سوی حقوقدانان هم با چالش جدی روبروست. یعنی ما حتی هنوز نتوانسته‌ایم همچون سایر ممالک مسلمان از جمله همین امارات متحده‌عربی، قانون قابل قبول و بازدارنده ای را برای مقابله با خشونت خانگی تدوین کنیم.

🔹حتما اطلاع دارید که همه اشکال خشونت اجتماعی، بر بستر خانواده نا امن شکل می گیرد و مستحضرید کودکانی که در خانواده، هرروز شاهد رنج ودرد مادرانشان هستند، چگونه ماموران معذور تولید انواع بدیع خشونت در جامعه می‌شوند. همچنانکه بی‌گمان خبر دارید، خشونت خانگی چگونه به صبر وتحمل زنان در ادامه زندگی مشترک خاتمه می‌دهد و آنان را راهی دادسراها ودادگاههای کیفری ودادگاه‌های خانواده می‌کند و چگونه آتش خانمان برانداز طلاق را در جامعه بر می‌افروزد، چگونه دوقطبی متخاصم خطرناک زن /مرد را بر می‌سازد وپیکره زخم خورده جامعه را شرحه شرحه می‌کند، چطور دختران جوان را به خانواده و ازدواج بدگمان می‌کند و خانواده‌های سست بنیانی می‌آفریند که زوجین از فرزند آوری می‌پرهیزند و چطور ما را بیشتر از هرروز با مساله مهم اجتماعی، بنام جمعیت مواجه می‌سازد و چگونه به بحران جمعیت دامن میزند.

🔹بد نیست خدمت شما یادآوری کنیم لایحه «تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» که به آن اشاره شد، در سال ۱۳۹۰ با هدف حمایت از زنان دربرابر خشونت تدوین شد اما طی این سال ها دستخوش تغییراتی شده که نگران‌کننده است. تغییر نام لایحه به «پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار» نشان‌دهنده تغییر رویکرد اساسی آن است. دو موضوع محوری در این تغییرات جای تأمل دارد:

🔹نخست، تقلیل مفهوم «خشونت» به «سوءرفتار» که از وزن حقوقی موضوع کاسته و عملاً جرم‌انگاری خشونت علیه زنان را تضعیف کرده است. همچنین، لایحه با محوریت دادن به «خانواده» و نادیده گرفتن حقوق فردی زنان، خشونت خانگی را به حاشیه رانده و به طور عمده بر خشونت‌های خارج از خانواده تمرکز کرده است.

🔹دوم، لایحه به جای ارائه راهکارهای عملی برای حمایت از زنان، به رویکردی کنترلی روی آورده است.

🔹نمونه‌های این رویکرد را می‌توان در تأکید بر آموزش صرفاً به زنان (و نه مردان) یا محدود کردن حضور زنان در فضای عمومی مشاهده کرد.

🔹متن کامل

#امتداد
@emtedadnet


Репост из: آوای خرد(مجتبی لطفی)
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
در جلسه دیدار و گفتگوی اعضای نهضت آزادی ایران و دوستداران مرحوم مهندس بازرگان با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد منتظری:

خاطره آخرین دیدار با سید احمد خمینی!

سال‌ها قدرت و حق دفاع از خود را نداشتیم!

تشییع جنازه آیت‌الله منتظری مایه عبرت و خط بطلانی بر جوسازی و فحاشی‌ها بود.

@lotfi_mojtaba


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥اولین لحظات ملاقات یک زندانی آزاد شده با خانواده اش در رام الله/صبح ما
نه به جنگ
@
@azarmansouri


باز نشر


Репост из: "ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)
❇️شاید، شاید و شاید شما بتوانید این تصویر زشت را تغییر دهید
✍️آذر منصوری

ایستگاه مترو جوانمرد قصاب پیاده شدم. (یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
ساعت ۲۰ بود و معمولا در این ساعت تاکسی برای شهرستان قرچک در این ایستگاه بود. اما مسافرها می گفتند که مدتی است تاکسی ها کمتر در این ساعت تردد می کنند. اگر می دانستم ایستگاه شهرری پیاده می شدم. معمولا در این ایستگاه تا آخرین قطار مترو، ماشین سواری هست.

خسته از دو جلسه پیاپی در جبهه اصلاحات و عوض کردن دو ایستگاه شلوغ مترو در مسیر منتهی به ایستگاه جوانمرد و کلافه از گرمی هوا روی جدول کنار ایستگاه تاکسی منتظر نشستم. بعد از من سه خانم دیگر هم آمدند.
آنها جوان بودند. دو نفرشان کارمند و یک نفر هم دانشجو.
بعد از مدتی انتظار که از آمدن تاکسی ناامید شدیم گفتم :«بچه ها من می خواهم اسنپ بگیرم شما هم اگر هم مسیرید بیایید با هم برویم.»
آنها هم بلافاصله قبول کردند و بعد از درخواست با فاصله چند دقیقه پراید سفید رنگی به درخواست من جواب داد و ماشین آمد.
سوار شدیم.
من جلو نشستم و آنها در صندلی عقب.
کرایه را پرداخت کرده بودم.
در میانه راه یکی از آنها گفت: «خانم بی زحمت شماره حساب بدهید تا من سهم خودم را پرداخت کنم. »
از من انکار و از او اصرار!
در نهایت شماره حساب را دادم و بعد از انجام عملیات بانکی گفت: «به نام آذر منصوری درسته؟!»
گفتم: «بله»
گفت: «شما همان آذر منصوری هستید؟»
گفتم نمی دانم منظورتان کدام آذر منصوری است؟
گفت : «همان رئیس جبهه اصلاحات»
گفتم :«بله»
بعد ادامه داد: «دیدم چهره تان آشنا است، اما با خودم گفتم مگر اینها هم مترو و تاکسی سوار می شوند؟!»
گفتم: «تعجب نکنید این مسیر همیشگی من است. »
آن دو خانم دیگر هم که تعجب کرده بودند همین جملات را به اشکال دیگری تکرار کردند.
راننده هم که با شنیدن این حرفها خودش را بیشتر جمع و جور می کرد، به تعارف افتاد که: «خانم منصوری قابلی ندارد و میهمان من باشید و ...»
خلاصه آنکه آن دو خانم جوان دیگر هم با اصرار شماره حساب را که دیدند سهمشان را پرداخت کردند. از راننده خواستم برای آنکه دخترها هم کمتر اذیت بشوند از داخل شهر برود که هر کدام با فاصله کمتری از منزلشان پیاده شوند.
نزدیک ساعت ۲۱ بود و من به مقصد رسیده بودم.
این اتفاق مکرر و به اشکال مختلف برای من تکرار می شود.
آنها انتظار دارند که من هم مانند بسیاری از مسئولین دیگر کشور راننده شخصی داشته باشم و طوری تردد کنم که آب از آب تکان نخورد. زمستان با ماشین های گرم و لابد تابستان هم با ماشین های سرد.
اما من این راه را انتخاب کرده ام و معتقدم باید این تصویر از ذهن جامعه ایران پاک شود که هر کسی که در این کشور به مسئولیتی می رسد باید خوان نعمت برایش پهن باشد.
شاید و شاید بی دلیل نیست که زمان انتخابات و تقسیم پست ها شاهد رفتارهای عجیب و غریب از نوع مجاهدان روز جمعه و شنبه و ... هستیم.
لابد اینجا خوان نعمت پهن است و باید هم شیفتگان به خدمت صف بکشند و رزومه به دست خود را به این و آن برسانند.
بی دلیل نیست که مردم عادی کشورمان وقتی فلان وزیر و وکیل برخی کشورها را می بینند که مانند مردم عادی زندگی می کنند، انگشت حیرت به دهان می گیرند که مگر می شود؟
این تصویر زشت و ناخوشایند باید در کشور ما نیز اصلاح شود.
به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور دولت چهاردهم ایران هم گفتم: شاید, شاید و شاید شما به عنوان رئیس جمهور بتوانید این تصویر را عوض کنید.
@azarmansouri

Показано 20 последних публикаций.