دیدگاه آبان


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: не указана


https://aban.net
https://aban.capital
کارگزاری و سبدگردان آبان مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از معاملات با اتکا بر این کانال،بر عهده نخواهد گرفت.
http://shamad.saramad.ir/_layouts/ShamadDetail.aspx?shamadcode=1-2-2931-61-4-1
ادمین:
@aban_admin

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


#گزارش_روزانه_بازار_اختیار_معامله

@aban_saham


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#بازار_در_یک_نگاه

@aban_saham


#گزارش_روزانه_بازار_موازی

@aban_saham


📌انتقاد رییس سازمان بورس از وجود بندهای مشروط در صورت‌های مالی شرکت‌ها

صیدی: بندهای مشروط در صورت‌های مالی باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران می‌شود


حجت‌اله صیدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در مراسم پانزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران، با بیان این‌که فصل آخر سال، زمان مرور عملکرد، جمع‌بندی و برنامه‌ریزی برای سال آینده است، گفت: سازمان‌ها براساس اقتضائات خود، در مدیریت مالی سیاست‌گذاری می‌کنند. مدیریت مالی در مدیریت منابع و مصارف یا گزارش مالی یا مدیریت ریسک تعریف می‌شود که در برخی سازمان‌ها برای هریک از آنها تفکیک شده‌اند.

صیدی، با اشاره به این‌که مدیران هر روز با چالش و اتفاقات غیر پیش‌بینی مواجه هستند و این روند فرصت‌های رشد و توسعه را فراهم می‌کند، گفت: در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، مدیران با فضا و چالش‌های متفاوتی مواجه بودند و در آینده هم چالش‌هایی خواهند داشت.

او با اشاره به این‌که ریسک‌های موجود در حوزه‌های مالی و عملیاتی در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ اهمیت بسزایی دارند، تاکید کرد: در عملیات تامین مالی و خرید مواد تا تولید و فروش مشکل داریم. در سال جاری کارخانه‌ها عملا نیمی از سال را فعال بوده‌اند .

صیدی با اشاره به این‌که چالش درآمد و سودآوری، در کنار افزایش هزینه‌های تولید، بر سود شرکت‌ها تاثیر گذاشته است، گفت: چالش دیگر، انعکاس درست شرایط شرکت‌ها در گزارش‌هاست. در حالی که استانداردهای حسابداری از ظرفیت‌های زیادی در این حوزه برخوردارند، اما گزارش‌گری‌ها از سودمندی لازم برخوردار نیستند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، در عین حال افزود: حسابداران و گزارشگران تمایل دارند که گزارش‌هایی را برای سودمندی حداکثری استفاده‌کنندگان تهیه کنند تا آن‌ها در فرایند سرمایه‌گذاری و تصمیم‌گیری از آن بهره‌مند شوند. با این حال گزارش‌های مالی، هم در طرف ارایه دهندگان و هم در سمت استفاده‌کنندگان با چالش‌هایی مواجه است.

صیدی گفت: چالش فرآیندها و فناوری، موضوع دیگری است که در گزارشگری مالی مطرح است. در گزارشگری، تطبیق و رعایت که وظیفه اصلی مدیران مالی است، باید در نظر گرفته شود. هرچند ورشکستگی بنگاه‌ها یکباره صورت نمی‌گیرد اما سهل‌انگاری در درازمدت باعث نابودی آنها می‌شود.

او با اشاره به این که شفافیت فرآیند پیچیده و استانداردی است که باید حداکثر سودمندی را داشته باشد، گفت: هوش مصنوعی همانند تمام نوآوری‌ها، مزایا و آسیب‌های متعددی به‌دنبال دارد. فناوری هرچند در حوزه جمع‌آوری اطلاعات مفید است، اما صحت آن اطلاعات باید توسط مدیران کنترل شود.

او با بیان این که نادیده گرفتن رمز ارزها اشتباه است، ادامه داد: علاوه بر نهادهای ناظر مدیران باید تکلیف خود را با این‌ چالش مشخص کنند. در سازمان بورس با استفاده از ابزارهای مالی، تلاش شد که گزارش‌ها حداکثر شفافیت لازم را داشته باشند.

رییس سازمان بورس با تاکید بر این که گزارش‌ها به شرط مشروط نبودن قابل پذیرش است، گفت: در این باره در جهان، صورت‌های مالی یا واقعا شفاف هستند یا در گزارشگری توافقاتی برای گزارش شفاف صورت می‌گیرد.

صیدی، با اهمیت دانستن نظام راهبری شرکتی اضافه کرد: این نظام راهکاری است که می‌تواند باعث افزایش‌ شفافیت گزارشگری مالی و کاهش ریسک و هزینه‌ها شود.

او با بیان این که کمیته‌های حسابرسی، مدیریتی و ریسک نقش‌های تعیین کننده‌ای در شرکت‌ها دارند، توضیح داد: کمیته‌های حسابرسی در حال حاضر کارآیی چندانی ندارند، مدیران مالی باید برای رفع این چالش تلاش بیشتری داشته باشند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، گفت: در صورت جدی گرفتن کمیته حسابرسی، به پایداری مالی دست پیدا می‌کنیم و بی‌توجهی به این مساله سبب کاهش سود شرکت‌ها می‌شود.

صیدی با اشاره به این که مجموع زیان انباشته یک بانک و دو شرکت بورسی به دلیل مطلع نبودن مدیران از شرایط شرکت، به ۶۰۰ همت افزایش یافته، گفت: مدیران این شرکت‌ها تلاش دارند،به واسطه تجدید ارزیابی از زیان خارج شوند، اما مدیریت مالی نباید اجازه چنین روندی را بدهد. اگر فرآیندها در کمیته حسابرسی به درستی پیش‌ رود، بسیاری از چالش‌ها پایان می‌یابد./سنا

@aban_saham


📌توضیحات بقائی درباره FATF

سخنگوی وزارت امور خارجه:
درباره اجرای توصیه‌های گروه ویژه مالی یا FATF سالها در دستور بخش‌های مختلف کشور بوده است و اخیراً در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال پیگیری است.

دو لایحه مهم در دستور کار است به عنوان دو سندی که پیش‌شرطی طی کردن آن است و این موضوع در حال بررسی است و وزارت خارجه هم به این روند کمک می‌کند./تسنیم
@aban_saham


📌توضیحات قالیباف درباره FATF

مجلس در ماجرای FATF دیگر نقش قانونی ندارد. موضوع در دستور کار مجلس نمیتواند قرار بگیرد. تصمیم گیرنده مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

@aban_saham


📍وضعیت لحظه ای معاملات (درصد خرید و فروش حقیقی و حقوقی در سهام،حق تقدم و صندوق سهامی و درآمد ثابت)

🟢خرید حقیقی:70%

🟢خرید حقوقی:30%

🔴فروش حقیقی:76%

🔴فروش حقوقی:24%
⏱️ساعت 10:33
@aban_saham


#گزارش_میانی_بازار

@aban_saham


Репост из: Fundvesting | فاندوستینگ
سهامی عادی با پتانسیل بیشتر از بخشی ها برای نمادهای بسته صنعت پتروشیمی؟!

📊صندوق‌های بخشی پتروشیمی که عمدتاً به دلیل بسته بودن نماد‌های صنعت پتروشیمی، تعطیلاتی را بر روی NAV خود اعمال کردند و ذخیره منفی گرفتند اما در بین صندوق‌های سهامی عادی برخی از صندوق‌ها به علت انتظارات از سهام بسته، پتانسیل قابل توجهی دارند.

🟢صندوق مشترک یکم آبان که صندوقی صدور ابطالی است، با وزن سرمایه‌گذاری بیش از ۲۶ درصدی در صنعت پتروشیمی، پیشتاز سرمایه‌گذاری صندوق‌های سهامی عادی در این صنعت است.

⬅️خلیج، یکم اکسیر فارابی و ترمه در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

⬅️نکته: با توجه به صدور قابل توجه در صندوق‌های بخشی پتروشیمی، اکنون وزن سهام بسته این صنعت در پرتفوی اکثر آن‌ها به کمتر از ۱۵% رسیده درحالی که بررسی‌های فاندوستینگ نشان می‌دهد در حال حاضر ۲۰% پرتفوی صندوق مشترک یکم آبان به این سهام اختصاص دارد.

📊حدود ۱۰% پرتفوی این صندوق متشکل از سهام شرکت‌های فعال در تولید اوره است.

📊علت بررسی بیشتر یکم آبان، این بوده مه از بین صندوق‌های حاضر در لیست فوق، این صندوق صدوری نداشته تا ترکیب پرتفوی آن تغییر کند و همچنین خالص ارزش دارایی تنها این صندوق بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است.

🟢بنابراین می‌توان گفت که اگر سرمایه‌گذار،ی محدودیت سرمایه گذاری در صندوق‌های صدور ابطالی را ندارد، یکم آبان در مقابل برخی از صندوق‌های بخشی پتروشیمی می‌تواند حتی گزینه جذاب‌تری باشد.

⬅️صندوق‌های صدور ابطالی به دلیل ماهیت خود حباب نمی‌پذیرند.

🗓 ۲۴ دی ۱۴۰۳

کشف دنیای صندوق‌ها با «فاندوستینگ»

@Fundvesting


📍وضعیت لحظه ای معاملات (درصد خرید و فروش حقیقی و حقوقی در سهام،حق تقدم و صندوق سهامی و درآمد ثابت)

🟢خرید حقیقی:70%

🟢خرید حقوقی:30%

🔴فروش حقیقی:79%

🔴فروش حقوقی:21%
⏱️ساعت 9:47
@aban_saham


📌ابلاغ افزایش ۱۵ و ۲۱ درصدی قیمت انواع روغن

قیمت جدید ۱۱۴ نوع روغن نباتی برای مصارف خانگی و قنادی، براساس مصوبه ستاد و کارگروه تنظیم بازار به ترتیب با افزایش ۱۵ و ۲۱ درصدی ابلاغ شد./تسنیم

@aban_saham


#گشایش_بازار

@aban_saham


#نرخ_جهانی_فلزات_اساسی

@aban_saham


📈برآیند ورود و خروج حقیقی

@aban_saham


سبدگردان آبان روز خوبی را برای شما آرزو میکند.
@aban_saham




Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
📌در این پادکست به تورم انتظاری،نرخ بهره بین بانکی و گزارش بازار باز بانک مرکزی پرداخته شده است.

@aban_saham




#گزارش_روزانه_بازار_اختیار_معامله

@aban_saham


💥معاملات قراردادهای اختیار خرید و فروش صندوق بخشی پتروشیمی «پتروآبان»، با سررسید ۹ خردادماه از روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه آغاز می گردد.

✨ قراردادهای اختیار معامله پتروآبان علاوه بر تسهیل مدیریت ریسک، امکان بهره‌گیری از استراتژی‌های پیچیده معاملاتی را برای دارندگان واحدهای این صندوق فراهم می‌ کند.
@aban_saham

Показано 20 последних публикаций.