علی میرعلیزادههر وقت نام حسن عبدالله زاده بود یا هر وقت میفهمیدی که گروه چکه بیدخت در گوشه و کنار این ده و دیار مراسم دارد، علی میرعلیزاده را هم میدیدی، با دهلی بر گردن و چهره ای خندان. مردی شاد و سرزنده ، خوش برخورد و اهل بزم.
علی فرزند یوسف میرعلیزاده بود که قبلاً در مورد او در پستی دیگر صحبت کردهام. یوسف میرعلیزاده هم خواهرزادهاش، حسن عبدالله زاده و هم فرزندش، علی میرعلیزاده را شیدای موسیقی محلی کرد. چند نسل از مردم شهرستان گناباد و خصوصاً اهالی بیدخت با صدای ساز یوسف میرعلی و حسن عبدالله زاده ، دهل علی میرعلیزاده ، علی و حجی عبداللهزاده جشن گرفتند، رقصیدند و ایام خوش زندگی خود را در خاطره ی جمعیِ مردم این سامان، ثبت و ضبط کردند.
خانواده ی میرعلیزادهها و عبدالله زادهها -پس از عشقیها- پرچمدار موسیقی محلی و مقامی گنابادند . علی میر علیزاده را اگرچه همواره در کنار حسن عبدالله زاده در حال دهل زدن میدیدی، اما خودش هم ساز میزد هم دهل، هم دف میزد و هم دو سازه.
علی میرعلیزاده در نوع خودش یگانه روزگار بود که در سال ۱۳۱۸ دیده به جهان گشود و در دهم آبان ماه ۱۴۰۳ به رحمت الهی رفت .
....................................
درگذشت ایشان را خدمت جامعه هنری، هنرمندان عرصه موسیقی و مردم شریف بیدخت و خانواده ایشان تسلیت عرض میکنم.
حمیدرضامهدوی مقدم...................................
در سال ۱۳۹۱ با الهام از واقعه ی چاه دولاب بیدخت نمایشی کار کردم به نام زائر. حسن عبدالله زاده و علی میرعلیزاده هم در این نمایش در کنار ما بودند و اجرایی یادگاری به یادگار گذاشتند. برای دیدن این نمایش وارد لینک زیر شوید.
https://www.aparat.com/v/n1164ks❇️
@Zirasmanbidokhtt