VahidOOnline وحید اون‌لاین


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Новости и СМИ


مطالب #وحیداونلاین خودکار منتشر می‌شوند.
نرم‌افزاری نوشتم که مطالب بعضی از رسانه‌های فارسی زبان رو بخونه و بعضی‌هاشون رو اینجا پست کنه.
اون نرم‌افزار رو برای رصدگری نوشتم برای همین ممکنه یک خبر چند بار از چند منبع تکرار بشه.
👈 کانال اصلی من: @VahidOnline

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Новости и СМИ
Статистика
Фильтр публикаций


محمد خاتمی، رییس دولت اصلاحات، با حمایت از دولت پزشکیان گفت: «در این موقعیت حساس نظر مثبت رهبری به رییس‌جمهور و اعتماد متقابل حاکمیت و دولت امر مغتنمی است.»
او افزود: «مردم ما تحمل دارند و می‌دانند یک‌شبه نمی‌شود تورم ۵۰ درصد را به زیر ۱۰ درصد کاهش داد.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسمی که برای بزرگداشت محسن رفیق‌دوست، فرمانده پیشین سپاه برگزار شد، ماجرای اولین دیدارش با او و نحوه تشکیل سپاه پاسدارن و اطلاعات سپاه، سازمان زیر مجموعه آن را شرح می‌دهد.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine


راه‌اندازی کارزار مجازی برای نجات جان ۳ زندانی سیاسی زن محکوم به اعدام

گروهی از فعالان مدنی و سیاسی و کاربران فضای مجازی، با انتشار یک فراخوان از مردم خواسته‌اند برای نجات جان وریشه مرادی، پخشان عزیزی و شریفه محمدی، سه زندانی سیاسی زن محکوم به اعدام، در یک کارزار اینترنتی شرکت کنند.

در فراخوان‌های منتشر شده از کاربران فضای مجازی خواسته شده است دوشنبه ششم اسفند با استفاده از هشتگ «WeProtestExecution#» صدای سه زن زندانی سیاسی محکوم به اعدام در ایران شوند و برای نجات جان آن‌ها تلاش کنند.

حساب ایکس گلرخ ایرایی، زندانی سیاسی، با انتشار تصویری از فراخوان این کارزار نوشت: «برای نجات جان پخشان عزیزی، شریفه محمدی، وریشه مرادی و دیگر زندانیان در خطر اعدام، دوشنبه شش اسفند، ساعت ۹ شب به‌وقت زندان‌های ایران، در رسانه‌های اجتماعی، با هشتگ: WeProtestExecution# می‌نویسیم.»

صفحه‌های «کمپین دفاع از شریفه محمدی» و «کارزار آزادی وریشه مرادی» نیز از مردم خواسته‌اند به این کارزار اینترنتی بپیوندند.

محمدی، ۲۵ بهمن با حکم درویش گفتار در شعبه اول دادگاه انقلاب رشت، مرادی، ۲۰ آبان با حکم ابوالقاسم صلواتی و عزیزی دوم مرداد با حکم ایمان افشاری، در دادگاه انقلاب تهران با اتهام «بغی» به اعدام محکوم شدند.

تایید حکم اعدام عزیزی و صدور احکام اعدام مرادی و محمدی در هفته‌ها و ماه‌های گذشته با اعتراضات گسترده داخلی و بین‌المللی همراه شده است.

در یکی از این واکنش‌ها، گلرخ ایرایی، در نامه‌ای از زندان اوین با تاکید بر این‌که لغو مجازات اعدام با تمایل حاکمان انجام نمی‌شود، نوشت برای لغو مجازات اعدام باید همه قائل به پرداخت هزینه باشند.

۳۰ بهمن، گروهی از فعالان مدنی در مقابل زندان اوین دست بهتجمع اعتراضی زدند و با سردادن شعارهایی از جمله «نه به اعدام» و به آتش کشیدن طناب دار، خواستار لغو احکام اعدام زندانیان سیاسی شدند.

۲۲۹ وکیل دادگستری نیز ۲۹ بهمن با صدور بیانیه‌ای در اعتراض به احکام اعدام عزیزی، مرادی و محمدی، اعلام کردند اجرای حکم اعدام این سه زن زندانی سیاسی، سبب تشدید حس ناامنی روانی و بی‌اعتمادی به نظام عدالت کیفری می‌شود.

نسرین ستوده و صدیقه وسمقی نیز همان روز در نامه‌ای صدور احکام اعدام برای عزیزی، مرادی و محمدی را انتقام آشکار از جنبش «زن، زندگی، آزادی» خواندند و خواستار لغو احکام اعدام آن‌ها شدند.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «ترامپ تاجی بر سرش گذاشته و می‌خواهد شاه شود و ان‌شاءالله به فرعون و فرعونیان می‌پیوندد.»
او در خصوص طرح ترامپ برای کوچاندن مردم فلسطین از غزه، گفت که «ترامپ از این بلند پروازی‌ها دارد.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


شهروندان درباره تصمیم دولت پزشکیان برای ابلاغ افزایش سن بازنشستگی چه می‌گویند؟

ابلاغ آیین‌نامه افزایش سن بازنشستگی از سوی دولت مسعود پزشکیان واکنش‌های بسیاری را در میان شهروندان، به‌ویژه کاربران فضای مجازی، به دنبال داشته است. برخی کاربران این تصمیم را به‌منزله «دزدی از جیب ملت» و نشانه «ناتوانی دولت در حل بحران اقتصادی» دانسته‌اند.

محمدرضا عارف، معاون اول رییس دولت جمهوری اسلامی، پنجم اسفند آیین‌نامه افزایش سنوات الزامی بیمه‌پردازی برای بازنشستگی را به‌صورت رسمی به سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بر اساس این آیین‌نامه که برای اجرای ماده ۲۹ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه جمهوری اسلامی تدوین شده، به سنوات بیمه‌پردازی افرادی که سابقه بیمه آن‌ها کمتر از ۱۵ سال است، پنج سال اضافه خواهد شد.

بدین ترتیب، این گروه از شهروندان برای بازنشستگی باید دست‌کم ۳۵ سال سابقه کار داشته باشند.

طبق برنامه توسعه هفتم، این قانون با هدف «کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق­‌ها در انجام تکالیف محول‌شده» به اجرا در خواهد آمد.

در این آیین‌نامه همچنین تصریح شده برای افراد با سابقه ۱۵ تا ۲۰ سال بیمه‌پردازی، ‌به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی، چهار ماه به سنوات الزامی پرداخت بیمه، افزوده خواهد شد.

این عدد برای افراد با سابقه ۲۰ تا ۲۵ سال بیمه‌پردازی، سه ماه و برای افراد با سابقه ۲۵ تا ۲۸ سال پرداخت بیمه، دو ماه در ازای هر سال خواهد بود.

آیین‌نامه جدید مشمول بیمه‌پردازان با سابقه ۲۸ سال به بالا نمی‌شود و آن‌ها همچنان می‌توانند با ۳۰ سال خدمت بازنشسته شوند.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

انتقادات گسترده شهروندان از تصمیم دولت برای افزایش سن بازنشستگی:

پس از ابلاغ رسمی آیین‌نامه افزایش سنوات بیمه‌پردازی، بسیاری از کاربران فضای مجازی آن را نشانه‌ای از ناکارآمدی جمهوری اسلامی و تشدید بحران‌های اقتصادی و معیشتی در کشور توصیف کردند.

کاربری با نام موسی تقی‌پور بازرگانی، با انتقاد از این تصمیم نوشت که دولت به‌منظور «جبران ناترازی مالی» صندوق‌های بازنشستگی در نهایت تصمیم گرفت «دست در جیب مردم کند».

کاربر دیگری به نام فهیمه طباطبایی، به هدف قرار گرفتن متولدین دهه ۱۳۶۰ در قانون جدید اشاره کرد و گفت: «آقای وزارت کار! نسل ما کم زخم نخورده و له نشده زیر بار فشار کار و اقتصاد ... ما همین الان هم جوانان پیر و فرتوتیم.»

یک کاربر هم با اشاره به وضعیت معیشتی نامناسب بازنشستگان، نوشت: «حالا حرص افزایش سن بازنشستگی رو نخورید. آخرش که بعد از بازنشستگی، همه‌مون باید دنبال کار باشیم خرجمون رو دربیاریم.»

موضوع افزایش سن بازنشستگی در کشور از دوران دولت ابراهیم رئیسی مطرح شد و مجلس شورای اسلامی آبان ۱۴۰۲ به مصوبه افزایش سن بازنشستگی رای مثبت داد.

همان زمان، گزارش‌های ضد و نقیضی درباره افزایش ۱۲ ساله سنوات بیمه‌پردازی مطرح شد اما در نهایت روابط عمومی مجلس این موضوع را تکذیب کرد.

با وجود انتقادات گسترده، شورای نگهبان دی‌ ماه سال گذشته مصوبه مجلس درباره افزایش سن بازنشستگی را تایید کرد.

وب‌سایت خبرآنلاین ششم اسفند گزارش داد آیین‌نامه اجرایی افزایش سنوات الزامی بیمه‌پردازی برای بازنشستگی، ۲۴ بهمن سال جاری در هیات وزیران دولت پزشکیان به تصویب رسید.
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


♦️به گزارش فارس، مجید فیض جعفری، رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا، از «شناسایی و برخورد با ۱۵ نفر از افرادی که جلسات قرار نامعلوم را در اینترنت سازماندهی می‌کردند»، خبر داد. او اعلام کرد که این اقدام به‌دنبال نارضایتی خانواده‌ها و پس از بررسی‌های اطلاعاتی انجام شده و با هماهنگی مراجع قضایی صورت گرفته است.
رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با اشاره به گسترش پدیده قرار نامعلوم و افزایش شکایات خانواده‌ها درباره پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی آن، گفت: «بررسی‌های دقیق اطلاعاتی در این زمینه انجام شده و اقدامات لازم برای مقابله با این روند در دستور کار قرار گرفته است».
به گفته رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا، «در جریان عملیات‌های اخیر، ۱۵ نفر از افرادی که در برگزاری این جلسات نقش کلیدی داشتند، شناسایی شده و طی سه روز گذشته با هماهنگی دستگاه قضایی احضار، بازداشت یا مورد تذکر قرار گرفته‌اند». او همچنین تاکید کرد که محتواهای مرتبط با این فعالیت‌ها از شبکه‌های اجتماعی «حذف» شده و صفحات مربوطه «مسدود» شده‌اند. به گفته این مقام انتظامی، این روند تا زمانی که شبکه‌های اجتماعی از چنین محتواهایی پاکسازی شود، ادامه خواهد داشت.
«قرار نامعلوم» یک برنامه یاریابی اینترنی است که سابقه طولانی در کشورهای دیگر دارد. نسخه ایرانی این اثر از حدود دو سال پیش در ایران ساخته و به‌شکل آنلاین پخش می‌شود. این برنامه‌ها با استقبال گسترده کاربران فارسی زبان مواجه شده است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine




♦️روزنامه دیلی میل، روز دوشنبه ششم از درخواست کمی بیدناک، رهبر حزب محافظه‌کار این کشور از بی‌بی‌سی خواسته است تا درباره شایعات و اتهام‌های راجع به پرداخت پول به «گروه تروریستی حماس» توضیح دهد.
براساس این گزارش، بیدناک با ارسال نامه‌ای به مدیر این رسانه عمومی بریتانیا پخش مستند «غزه: چگونه در منطقه جنگی زنده بمانیم» ماجرای حضور پسر ۱۴ ساله‌ای به نام عبدالله الیزوری را جنجالی و پرابهام توصیف کرد و از بی‌بی‌سی خواست تا با انجام تحقیقات جامع، به این پرسش پاسخ دهد که آیا پول شهروندان بریتانیایی به تروریست‌های حماس پرداخت شده است یا نه.
چهار روز پیش سازمان کار علیه یهودستیزی (LAAS) با ثبت شکایتی علیه بی‌بی‌سی، این رسانه را به «تبدیل شدن به پلتفرم تبلیغاتی حماس» متهم کرده بود.
به گزارش تلگراف، ایمن الیزوری، پدر عبدالله معاون وزیر کشاورزی در دولت تحت کنترل حماس است، اما این ارتباط خانوادگی در مستند به مخاطبان اعلام نشده است.
ایمن الیزوری ماه گذشته تصویری از یک پسر جوان که به نظر می‌رسد عبدالله باشد را منتشر کرده و در کنار آن نوشته بود: «عبود... خدا او را حفظ کند.»
الکس هیرن، مدیر سازمان کار علیه یهودستیزی گفت: «این مستند نشان‌دهنده ناکامی در بررسی‌های لازم از سوی بی‌بی‌سی است، جایی که تبلیغات حماس به عنوان واقعیت معتبر به هزینه مالیات‌دهندگان ارائه شده است.»
بی‌بی‌سی پس از جنجالی شدن ماجرا، این مستند را از پلاتفرم‌های پخش خود حذف کرد.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


واکنش فدراسیون فوتبال: فیفا و AFC در جریانند، انتخابات مطابق برنامه برگزار می‌شود

هدایت ممبینی دبیرکل فدراسیون فوتبال در واکنش به احتمال تعویق انتخابات این فدراسیون گفت: مطابق اعلام قبلی با طی پروتکل‌های مربوطه و آیین‌نامه‌های در اساسنامه فدراسیون، فدراسیون بین‌المللی فوتبال و کنفدراسیون فوتبال آسیا، مجمع فدراسیون فوتبال در روز شنبه ۱۱ اسفند برگزار خواهد شد.

پیش از این علی کفاشیان رئیس پیشین فدراسیون فوتبال پس از رد صلاحیت، با ارسال نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا خواهان تعلیق انتخابات ۱۱ اسفند شده بود.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


زندانی سابق استرالیایی در ایران، به سناتور کشورش: این چرند چیست که درباره زنان ایران گفتی؟

کایلی مور گیلبرت، زندانی سابق بریتانیایی-استرالیایی در ایران، به سخنان فاطمه پیمان، سناتور مسلمان استرالیا که از اقدامات جمهوری اسلامی در مورد زنان حمایت کرده است، واکنش نشان داد و با خطاب قرار دادن او، حرف‌هایش را درباره وضعیت زنان ایرانی، «چرندیات» توصیف کرد.

گیلبرت، دوشنبه شش اسفند با بازنشر مصاحبه ویدیوی این سناتور افغانستانی‌الاصل استرالیا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یا خدا. دختر، داری چه کار می‌کنی؟ این چرندیات چیست که می‌گویی؟ ایران هیچ‌گونه "فرایند دموکراتیکی" ندارد، چه برسد به این‌که زنان بتوانند در آن مشارکت کنند.»

فاطمه پیمان که پیش‌تر به‌دلیل اظهارات ضد‌یهودی خود از حزب کارگر کنار رفت، در مصاحبه با پرس‌تی‌وی، شبکه انگلیسی‌زبان صداوسیمای جمهوری اسلامی، گفت: «حکومت ایران به زنان اجازه می‌دهد تا در نیروی کار مشارکت کنند، صدایشان شنیده شود و در فرآیند دموکراتیک شرکت داشته باشند.»

گیلبرت، پیمان را به دلیل مصاحبه با پرس‌تی‌وی، «شاخه پروپاگاندای انگلیسی‌زبان جمهوری اسلامی» که به پخش ویدیوهای اعترافات اجباری و مصاحبه‌های تحمیلی با زندانیان از جمله قبل از اعدامشان معروف است، سرزنش کرد.

او نوشت: «طنز آن‌جاست که پیمان در این مصاحبه از "پروپاگاندای یک‌طرفه‌ای که از سازمان‌های دارای دستور کار مشخص دریافت می‌کنیم" گلایه می‌کند، در حالی که چنین توصیفی دقیقا برازنده پرس‌تی‌وی است که در بسیاری از کشورهای غربی ممنوع شده اما به طرز عجیبی در استرالیا همچنان مجاز به فعالیت است.»

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

فاطمه پیمان در گفت‌وگو با پرس‌تی‌وی گفته است: «واقعیت‌هایی [در ایران] وجود دارند که ما که در اینجا زندگی می‌کنیم و به پروپاگاندای سازمان‌های یک‌طرفه با دستور کار مشخص گوش می‌دهیم، از آن‌ها بی‌خبریم.»

این سناتور استرالیایی که به دلیل مواضع خود در قبال فلسطین و حمایت از طرح پیشنهادی سبزها، ابتدا برای مدت نامعلومی از حزب کارگر استرالیا تعلیق شده بود، تیر امسال از حزب استعفا کرد و بعد با تاسیس حزب «صدای استرالیا»، مستقل شد.

مور گیلبرت خطاب به او گفت: «طنز آنجاست که یک زن قوی و قدرتمند که به‌عنوان پناهنده از افغانستان گریخته و کاملا از آپارتاید جنسیتی وحشتناکی که علیه زنان و دختران در آن کشور انجام می‌شود آگاه است، انکار می‌کند که خواهران ایرانی‌اش، درست در کشور همسایه افغانستان، با چالش‌های مشابهی روبه‌رو هستند.»

گیلبرت، استاد مطالعات اسلامی در دانشگاه ملبورن استرالیا، پاییز ۱۳۹۷ در ایران بازداشت شد و دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، به اتهام جاسوسی، حکم حبس ۱۰ ساله برای او صادر کرد.

او که بسیاری از روزهای حبسش را در سلول انفرادی سپری کرده بود، پنجم آذر ۱۳۹۹ در جریان یک مبادله با سه زندانی ایرانی در تایلند که متهم به بمبگذاری ناموفق علیه دیپلمات‌های اسرائیلی بودند، آزاد شد.

گیلبرت، از این سناتور استرالیایی پرسید: «آیا واقعا آن‌قدر رای وجود دارد که ارزش داشته باشد برای نزدیکی به یک رژیم استبدادی بی‌رحم مانند جمهوری اسلامی، این‌طور موضع بگیری؟»

در سال‌های گذشته و به ویژه پس از خیزش «زن، زندگی، آزادی»، سیاستمداران استرالیایی بارها با اشاره به نقض حقوق بشر در ایران، از سرکوب مخالفان سیاسی و آزار و اذیت زنان، دختران و گروه‌های اقلیت به دست جمهوری اسلامی ابراز نگرانی کرده‌اند.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
یکی از شهروندان با ارسال پیامی صوتی به ایران‌اینترنشنال می‌گوید: «تامین اجتماعی اعلام کرده از ۱۵ اسفند بیماران دیالیزی تحت پوشش خود را دیالیز نمی‌کند چون به مراکز خصوصی دیالیز بدهکار است. ما اگر دو جلسه دیالیز نشویم باید برویم سینه قبرستان.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


♦️به گزارش فارس، مجید فیض جعفری، رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا، از «شناسایی و برخورد با ۱۵ نفر از افرادی که جلسات بلایند دیت را در اینترنت سازماندهی می‌کردند»، خبر داد. او اعلام کرد که این اقدام به‌دنبال نارضایتی خانواده‌ها و پس از بررسی‌های اطلاعاتی انجام شده و با هماهنگی مراجع قضایی صورت گرفته است.
رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا با اشاره به گسترش پدیده بلایند دیت و افزایش شکایات خانواده‌ها درباره پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی آن، گفت: «بررسی‌های دقیق اطلاعاتی در این زمینه انجام شده و اقدامات لازم برای مقابله با این روند در دستور کار قرار گرفته است».
به گفته رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا، «در جریان عملیات‌های اخیر، ۱۵ نفر از افرادی که در برگزاری این جلسات نقش کلیدی داشتند، شناسایی شده و طی سه روز گذشته با هماهنگی دستگاه قضایی احضار، بازداشت یا مورد تذکر قرار گرفته‌اند». او همچنین تاکید کرد که محتواهای مرتبط با این فعالیت‌ها از شبکه‌های اجتماعی «حذف» شده و صفحات مربوطه «مسدود» شده‌اند. به گفته این مقام انتظامی، این روند تا زمانی که شبکه‌های اجتماعی از چنین محتواهایی پاکسازی شود، ادامه خواهد داشت.
«بلایند دیت» یک برنامه یاریابی اینترنی است که سابقه طولانی در کشورهای دیگر دارد. نسخه ایرانی این اثر از حدود دو سال پیش در ایران ساخته و به‌شکل آنلاین پخش می‌شود. این برنامه‌ها با استقبال گسترده کاربران فارسی زبان مواجه شده است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی گفت «دشمن با بهره‌گیری از تحریم و بستن مسیرهای رسمی در کنار باز کردن مسیرهای غیررسمی، موفق شد به مقبولیت نظام ضربه بزند و ما می‌بایست خیلی بیشتر از این هوشیار می‌بودیم.»
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine


♦️قیمت دلار از زمان بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید تقریبا ۱۰ هزار تومان افزایش یافته است.

در حالی که پیش از روز تحلیف رئیس جمهوری آمریکا بهای دلار آمریکا در کانال ۸۰ هزار تومان بود، پس از جابه‌جایی قدرت در کاخ سفید، آهنگ سقوط ارزش ریال شتاب گرفت و در روز تحلیف به ۸۴ هزار تومان رسید. این روند در هفته‌های بعد با احیای سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی و سخنرانی علی خامنه‌ای مبنی بر رد هرگونه مذاکره با آمریکا، ادامه یافت.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
ویدیوهای منتتشرشده در کانال تلگرامی «اتحادیه آزاد کارگران» حاکی است روز دوشنبه ششم اسفندماه گروهی از کارگران شرکت صنعتی سایپا سیتروئن کاشان در اعتراض به حقوق و مزایای پایین خود اعتصاب کردند.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


در آستانه انتخابات فدراسیون فوتبال؛ مهدی محمدنبی پشت امیر عابدینی را خالی کرد

تسنیم در خبری مدعی شده مهدی محمدنبی گزینه نائب رئیسی امیر عابدینی در انتخابات فدراسیون فوتبال، اعلام کرده در انتخابات پیش‌رو با مهدی تاج وارد کازار انتخابات خواهد شد.

پیش از این علاوه بر امیر عابدینی، مهدی تاج و حیدر بهاروند هم مهدی محمدنبی را به عنوان نائب رئیس اول معرفی کرده بودند. گفتنی است فاطمهٔ نصراللهی نائب رئیس سوم عابدینی هم نامش در افراد تایید صلاحیت شده دیده نمی‌شود.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


پیروزی حزب دموکرات مسیحی در آلمان و دو برابر شدن آرای حزب مورد حمایت ترامپ

اتحاد حزبی دموکرات‌ مسیحی و سوسیال‌ مسیحی که ۱۶ سال با صدراعظمی آنگلا مرکل قدرت را در اختیار داشت، با رهبری فریدریش مرتس که در دوره مرکل از حزب کناره گرفته بود، بالاترین میزان رای انتخابات پارلمانی آلمان را کسب کرد.

در این میان، آرای حزب سوسیال دموکرات که با صدراعظمی اولاف شولتس قدرت را در اختیار دارد، ۱۰ درصد کاهش یافت و حزب اتحاد زارا (زهرا) واگن کنشت نیز به پارلمان راه نیافت.

آرای حزب سبزها که از احزاب تشکیل‌دهنده دولتی ائتلافی بود و آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، عضو این حزب است نیز سه درصد کاهش یافت.

اتحاد حزبی دموکرات‌ مسیحی و سوسیال‌ مسیحی ۲۸/۶ درصد آرا را کسب کرده و برای تشکیل دولت باید با یک حزب دیگر ائتلاف کند.

همکاری با حزب راست‌گرای افراطی «آلترناتیو برای آلمان» (آاف‌د) که با ۲۰/۸ درصد آرا جایگاه دوم را دارد، «یک تابو» محسوب می‌شود و مرتس، ائتلاف با این حزب را رد کرده است.

در سوی مقابل، آلیس وایدل،‌ رهبر حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان، گفت این حزب آماده همکاری با سایر احزاب است.

او افزود اگر محافظه‌کاران به جای آلترناتیو برای آلمان، دولت را با احزاب چپ تقسیم کنند، این اقدام به منزله «تقلب انتخاباتی» خواهد بود.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

حزب راست افراطی آلمان که مورد حمایت دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا است، دو برابر آرای انتخابات گذشته، رای کسب کرده است. در این میان آرای حزب چپ نیز به ۸/۸ افزایش یافته که به تلاش گروهی از رای‌دهندگان برای مقابله با حزب راست افراطی تعبیر شده است.

این برای اولین بار پس از جنگ جهانی دوم است که یک حزب راست افراطی در انتخابات پارلمانی آلمان رتبه دوم را به دست می‌آورد. هر چند به نظر می‌رسد آلترناتیو برای آلمان جایی در دولت آتی این کشور نخواهد داشت اما نتیجه انتخابات اخیر جایگاه آن را به‌عنوان رقیبی قدرتمند برای احزاب حاکم تثبیت می‌کند.

حمایت ایلان ماسک از حزب راست افراطی و دیدار جِی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهوری آمریکا، با رهبر این حزب در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، از جملهاتفاقات بی‌سابقه در این دوره از انتخابات آلمان بود.

ونس از حزب راست‌گرای افراطی به‌عنوان شریک سیاسی مشروع آمریکا نام برد.

حمایت ترامپ از محافظه‌کاران آلمان:

ترامپ، یک‌شنبه پنجم اسفند و هم‌زمان با برگزاری انتخابات آلمان، از موفقیت احزاب محافظه‌کار در انتخابات پارلمانی این کشور استقبال کرد و افزود: «این یک روز بزرگ برای آلمان و همچنین برای ایالات متحده آمریکا تحت رهبری دونالد ترامپ است.»

او تاکید کرد که مردم آلمان نیز مانند مردم آمریکا «از سیاست‌های غیرمنطقی، به‌ویژه در حوزه انرژی و مهاجرت که سال‌ها حاکم بوده، خسته شده‌اند.»

موضوع مهاجرت و جنگ اوکراین از جمله موضوعاتی بود که حزب آاف‌د بر روی آن سرمایه‌گذاری کرده بود.

در همین حال، مرتس طرحی را درباره قوانین مهاجرت با حمایت حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان ارائه کرده بود اما این طرح ۱۲ بهمن در پارلمان تصویب نشد.

همکاری مرتس با حزب راست افراطی برای تصویب این طرح اعتراضات و تجمعاتی را علیه او به دنبال داشت. آنگلا مرکل نیز از این اقدام مرتس انتقاد کرد.

این طرح ورود هر فرد بدون مدارک مناسب به آلمان را ممنوع و تاکید می‌کرد افرادی که حق ماندن را در آلمان ندارند، باید فورا بازداشت شوند.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

مشارکت بی‌سابقه پس از وحدت دو آلمان:

مشارکت در انتخابات ۲۰۲۵ در طی ۳۵ سال گذشته، از زمان وحدت دو آلمان به این سو، سابقه نداشته است.

مشارکت در این انتخابات ۸۲/۵ درصد اعلام شده، در حالی که این رقم در انتخابات سال ۲۰۲۱ میلادی ۷۶/۴ درصد بود.
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
⭕️ بازرسی خانه‌به‌خانه طالبان برای کشف آرایشگاه‌های خانگی

♦️محتسبان وزارت امر به معروف طالبان در ولایت سرپل روز یکشنبه ۵ حوت/اسفند بازرسی خانه‌به‌خانه برای کشف آرایشگاه‌های زنانه خانگی را آغاز کردند.
در ویدیویی که به دست ایندیپندنت فارسی رسیده است، محتسبان امر به معروف طالبان با لباس و چپن‌های سفید دیده می‌شوند که از خانه‌ای بیرون می‌آیند.
منابع در سرپل گفتند که طالبان لوازم آرایشی و وسایل این زنان را با خود برده‌اند و برای مالکان این خانه‌ها احضاریه صادر کرده‌اند.
با دستور رژیم طالبان مبنی بر ممنوعیت حرفه آرایشگری، برخی آرایشگران زن برای تامین هزینه‌های زندگی‌ به فعالیت زیرزمینی روی آورده‌اند و طالبان در جستجوی این آرایشگران‌اند.
طالبان در دوره نخست حاکمیتشان بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ هم فعالیت آرایشگران زن را ممنوع کرده بودند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی روز دوشنبه ششم اسفندماه در همایشی با عنوان «بسیج مردم و منابع ملی در دفاع‌مقدس»، گفت: «تحریم ماهیت اقتصادی ندارد. تحریم ابزاری بُرنده‌ برای از بین بردن مقبولیت نظام است.»
او افزود: «چون تحریم کل تبادلات و تعاملات و معاملات را از مسیر شفاف رسمی به مسیرهای غیررسمی و غیرشفاف منتقل می‌کند، در این مسیر فسادهایی اتفاق می‌افتد. با این کار می‌خواهند در ذهن مردم مقبولیت نظام را کاهش بدهند.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
یکی از شهروندان با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال می‌گوید: «لعنت به تو خامنه‌ای که برای پنج عدد سیب‌زمینی باید ۷۰ هزار تومان بپردازم.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine

Показано 20 последних публикаций.