سخنگو


Гео и язык канала: Иран, Фарси
Категория: Политика


اخبار و مواضع رسمی وزارت امور خارجه ج. ا. ایران

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
Иран, Фарси
Категория
Политика
Статистика
Фильтр публикаций


گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با آقای خلیل الحیه رییس دفتر سیاسی حماس در غزه، در مورد آخرین وضعیت تحولات میدانی در غزه و توافق اتش‌بس رایزنی و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه در این گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک پیروزی مقاومت و مردم فلسطین و پایداری اسطوره‌ای آنها در برابر نسل‌کشی و جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی طی ۱۵ ماه گذشته که رژیم اشغالگر را مجبور به تسلیم و پذیرش توافق آتش‌بس و تبادل اسرا نمود، بر موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در استمرار حمایت از آرمان فلسطین و مقاومت مشروع و قانونی ملت فلسطین علیه اشغالگری و ‌نقض‌ حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین تاکید کرد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه نیز گزارشی از آخرین وضعیت غزه و مذاکرات آتش‌بس ارائه نمود و ضمن قدردانی از حمایت‌های رهبری، دولت و ملت ایران و تقدیر از پشتیبانی گروه‌های مقاومت لبنان، یمن و عراق از مردم فلسطین، این حمایت‌ها را در کسب این پیروزی بزرگ بسیار موثر دانست و تاکید کرد مردم مقاوم و شجاع فلسطین با همدلی و انسجام مثال‌زدنی تا تحقق همه حقوق حقه خود به مقاومت ادامه خواهند داد.
@MFAIran


گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه
@MFAIran


گفت‌و‌گوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر در مورد تحولات غزه

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه جمهوری عربی مصر، پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی راجع به تحولات غزه و توافق آتش‌بس و همچنین موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه رایزنی و تبادل نظر کردند.

عراقچی ضمن استقبال از توافق حاصله برای برقراری آتش‌بس در غزه و توقف جنایات رژیم اشغالگر، از تلاش‌های مصر در این زمینه تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد ترتیبات پیش‌بینی‌شده در توافق به صورت کامل اجرایی گردد.

وزیر امور خارجه مصر نیز با ابراز خرسندی از دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه، اظهار امیدواری کرد اجرایی شدن این توافق منجر به کاهش رنج‌ و آلام مردم غزه گردد.
@MFAIran


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر، پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی، راجع به توافق برقراری آتش‌بس در نوار غزه و موضوعات مورد علاقه مشترک گفتگو و تبادل نظر کردند.

عراقچی در این گفتگو ضمن ابراز خرسندی از توافق حاصله که در نتیجه ایستادگی و پایداری مقاومت و مردم مقاوم غزه در برابر نسل‌کشی ۱۵ ماهه رژیم اشغالگر حاصل شد، از تلاش‌های قطر در این زمینه قدردانی کرد و بر ضرورت اهتمام جامعه جهانی نسبت به بهبود وضعیت زندگی مردم فلسطین در نوار غزه به‌ویژه ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه، رسیدگی به وضعیت آوارگان و بازسازی خرابی‌های ناشی از تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

وزیر خارجه قطر نیز ضمن ارایه گزارشی در مورد روند مذاکرات منتهی به توافق آتش‌بس، از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین به‌ویژه در ۱۵ ماه اخیر قدردانی کرد.
@MFAIran


بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد توافق آتش‌بس در نوار غزه

بسم‌الله الرحمن الرحیم

فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ ۖ وَلَا يَسْتَخِفَّنَّكَ الَّذِينَ لَا يُوقِنُونَ


وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حصول توافق آتش‌بس در نوار غزه که محصول مقاومت، شجاعت، شهامت و تاب‌آوری بی‌بدیل مردم بزرگ فلسطین و غزه در برابر یکی از بزرگترین نسل‌کشی‌ها و جابجایی‌های جمعیتی در طول تاریخ، و نتیجه همدلی و همراهی قاطبه مردم غزه با مقاومت عزتمندانه و ایستادگی در مقابل کوچ اجباری فلسطینیان است را به مثابه پیروزی تاریخی ملت فلسطین به مردم مقاوم و مقاومت فلسطین و همه حامیان و دوستداران مقاومت در منطقه و جهان تبریک می‌گوید.

رژیم اشغالگر و نسل‌کش اسرائیل طی بیش از ۱۵ ماه با نقض فاحش، نظام‌مند و گسترده اصول و قواعد بنیادین بین‌المللی، حقوق بشر و حقوق بشردوستانه و ارتکاب شدیدترین جنایات جنگی و‌ جنایات علیه بشریت، طرح 'امحای استعماری' ملت فلسطین - که از ۸ دهه قبل با حمایت یا سکوت قدرت‌های استعماری شروع شده بود- را با سبعیتی بی‌سابقه دنبال کرد و با عبور از همه خطوط قرمز قانونی و اخلاقی، سطح جدیدی از توحش را در تاریخ به ثبت رسانید؛ کشتار جنون‌آمیز انسان‌ها به‌ویژه زنان و کودکان، تخریب منازل و زیرساخت‌های حیاتی، انهدام بیمارستان‌ها و مدارس، حمله به اردوگاه‌ها و چادرهای آوارگان، هدف قرار دادن خبرنگاران و پزشکان و پرستاران، الگوی تکرارشونده از جنایات ارتکاب یافته در طی ۱۵ ماه اخیر بود که با هدف دوگانه محو کردن فلسطین و شکستن روحیه مقاومت ارتکاب یافت.

در این ۱۵ ماه آنچه که رژیم صهیونیستی را در پیشبرد طرح نسل‌کشی فلسطین جری و تشجیع کرد، حمایت همه‌جانبه و مستقیم تسلیحاتی-نظامی، مالی و سیاسی ایالات متحده آمریکا، انگلیس، آلمان و تعداد دیگری از کشورهای غربی بود که ضمن تضمین بی‌کیفرمانی سران این رژیم مانع از هرگونه اقدام موثر از سوی سازمان ملل متحد برای توقف جنایات رژیم اشغالگر شده و تلاش‌های بین‌المللی از جمله در قالب دیوان بین‌المللی دادگستری و دیوان بین‌المللی کیفری برای مواخذه و مجازات جنایتکاران را با اخلال مواجه ساختند. بی‌تردید این دسته از کشورها به عنوان شرکای جرائم ارتکابی توسط رژیم صهیونیستی، باید پاسخگو باشند.

امید می‌رود در سایه تحول جدید و با مساعدت جامعه جهانی و نقش‌آفرینی موثر کنش‌گران مسئول بین‌المللی، شاهد اجرای کامل ترتیبات توافق‌شده شامل توقف کامل نسل‌کشی و کشتار در غزه، خروج کامل اشغالگران، امدادرسانی فوری و سراسری به نوار غزه و آغاز فوری روند بازسازی این منطقه و کاهش آلام مردم مقاوم و صبور غزه باشیم.

به موازات توقف نسل‌کشی در غزه، جامعه جهانی باید با دقت و حساسیت مضاعف، نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه و حقوق بشر در کرانه باختری و تعرضات مستمر رژیم اشغالگر علیه مسجدالاقصی را مورد توجه قرار داده و ضمن مقابله جدی و موثر با طغیانگری رژیم صهیونیستی در سرتاسر فلسطین اشغالی، مقدمات بازداشت، محاکمه و مجازات سران جنایتکار رژیم اسرائیل را به خاطر ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی موضوع دیوان بین‌المللی کیفری فراهم آورد.

به شهدای سرافراز مقاومت علیه ظلم و طغیان و اشغالگری و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی، بویژه شهیدان اسماعیل هنیه، یحیی سنوار، سید حسن نصرالله، سید هاشم صفی‌الدین و هزاران مجاهد فلسطینی و لبنانی و عراقی و یمنی و ایرانی که در راه آرمان مقدس فلسطین و حراست از منطقه در برابر توسعه‌طلبی و قانون‌شکنی و جنایتکاری رژیم اسرائیل، جان خود را تقدیم کردند و به خانواده بزرگ مقاومت سلام و درود می‌فرستیم و بر استمرار راه مشروع و حق آنها تاکید می‌ورزیم.
@MFAIran


بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مورد توافق آتش بس در نوار غزه
@MFAIran


تکذیب ادعای رسانه آمریکایی

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگاران، ادعای یک روزنامه آمریکایی مبنی بر تماس ایلان ماسک با سفیر کشورمان در نیویورک و نقش او در آزادی روزنامه‌نگار ایتالیایی را تکذیب کرد و آن را یک داستان‌سرایی و خیال‌بافی رسانه‌ای توصیف کرد.
@MFAIran


✍🏻 یادداشت سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در  راسیاسیوودنیا روسیه:

🔹روابط ایران و روسیه که در طول تاریخ، بارها آزمون‌های دشوار را پشت سر گذاشته، امروز در مرحله‌ای قرار دارد که می‌توان آن را نمادی از همکاری‌های پایدار و آینده‌محور دانست.

🔹این معاهده، نقطه عطفی است که نه تنها روابط دوجانبه را تقویت می‌کند، بلکه بستری برای نقش‌آفرینی مشترک در تحولات منطقه‌ای و جهانی فراهم می‌آورد.


🔹ایران و روسیه به عنوان دو کشور بزرگ و قدرتمند نقش برجسته ای در شکل گیری نظم نوین جهانی دارند. ایران با موقعیت استراتژیک خود در مرکز جغرافیای انرژی و تجارت بین‌الملل و روسیه به عنوان کشوری با منابع بی‌پایان، صنعت توسعه‌یافته و نفوذ گسترده، پتانسیل بسیار زیادی برای همکاری دارند.

🔹این دو کشور جدای از ویژگی های جغرافیایی و اقتصادی، در اصول بنیادین نیز مشابه یکدیگر هستند. هر دو کشور با اقدامات یکجانبه و مداخله غیرقانونی در امور داخلی کشورها مخالف هستند. همکاری ایران و روسیه تنها یک تعامل دوجانبه نیست، بلکه پیامی برای همه کشورهایی است که به حاکمیت ملی، عدالت و چندجانبه گرایی معتقدند.

🔹امضای قرارداد ۲۰ ساله ایران و روسیه تنها یک سند سیاسی نیست، بلکه نقشه راه آینده است. این موافقتنامه تمامی جنبه های همکاری دو کشور را پوشش می دهد و به سه حوزه اصلی زیر توجه ویژه ای دارد.
اولین مورد همکاری اقتصادی، ایجاد روابط قوی تر است.

🔹اقتصاد نیروی محرکه هر روابط بین المللی است. توافق جامع تاکید ویژه ای بر تقویت روابط اقتصادی بین دو کشور دارد:

- کریدور شمال-جنوب: این پروژه بزرگ حمل و نقل ایران را به روسیه و از آنجا به اروپا و آسیا متصل می کند. با تکمیل این کریدور، مسیرهای تجاری بین دو کشور کوتاهتر و هزینه ها کاهش می یابد.

-تجارت و سرمایه گذاری: سال گذشته تجارت ایران و روسیه ۱۵ درصد رشد داشت و توافق جدید این روند را بیش از پیش تسریع خواهد کرد. دستور کار این همکاری شامل توسعه بازارهای مشترک تا سرمایه گذاری در پروژه های زیربنایی است.

🔹دوم فناوری و علم است. هم ایران و هم روسیه پتانسیل تحقیقات علمی گسترده ای دارند. توافقنامه مشارکت جامع بستری را برای اشتراک دانش و همکاری در زمینه هایی مانند فناوری نانو، هوافضا، هوش مصنوعی و علوم پزشکی فراهم می کند. این همکاری نه تنها در سطح دولت، بلکه بین دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی دو کشور گسترش خواهد یافت.

🔹و سوم فرهنگ و گردشگری است، تقویت روابط بشردوستانه. یکی از جنبه های نادیده گرفته شده روابط بین الملل، اهمیت مبادلات فرهنگی است. این توافقنامه راهبردی سفر گردشگران را تسهیل می‌کند و برنامه‌های فرهنگی مشترک ایجاد می‌کند و به دو کشور امکان می‌دهد یکدیگر را بهتر درک کنند.

🔹ایران و روسیه با مشارکت فعال خود در سازمان هایی مانند سازمان همکاری شانگهای، گروه بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، مدل جدیدی از همکاری های منطقه ای و جهانی را تعریف می کنند. این سازمان ها به نمایندگی از قدرت های نوظهور و مخالفان نظم تک قطبی، بستری برای هم افزایی و هماهنگی بیشتر ایران و روسیه ایجاد می کنند.

🔹یکی از جنبه های مهم این توافق، تقویت همکاری ها در زمینه امنیتی و دفاعی است. ایران و روسیه تجربه ارزشمندی در مبارزه با تروریسم و ​​افراط گرایی دارند. چنین مشارکتی با هدف تقویت ثبات منطقه ای و جهانی نه تنها منافع دو کشور، بلکه منافع صلح جهانی را نیز تامین می کند.

🔹برخلاف ادعای برخی رسانه ها، این تعامل نه با هدف تهدید، بلکه برای تقویت امنیت مشترک و حفظ ارزش های انسانی است.

🔹ایران و روسیه همواره بر ضرورت پایان دادن به بحران های انسانی تاکید کرده اند. نمونه هایی از این دیدگاه مشترک شامل همکاری در ارسال کمک های بشردوستانه به غزه و حمایت از قطعنامه های بین المللی برای پایان دادن به درگیری است. این تعهدات مبتنی بر اعتقاد مشترک دو کشور به عدالت و احترام به کرامت انسانی است.

🔹توافقنامه مشارکت راهبردی فراتر از یک توافق است. این گامی برای ایجاد جهانی عادلانه تر و متعادل تر است.

🔹ایران و روسیه با آگاهی از مسئولیت
تاریخی خود در حال ساختن نظم جدیدی هستند که در آن همکاری جایگزین هژمونی و احترام جایگزین تحمیل خواهد شد.

🔹همانطور که لئو تولستوی گفت: «آینده متعلق به کسانی است که می دانند چگونه عمل کنند.» بر اساس این چشم انداز، ایران و روسیه به سمت ایجاد آینده ای روشن برای مردمان خود و سایر کشورهای مستقل حرکت می کنند.

🔹در پایان امیدوارم سال 2025 سال صلح، عدالت و عقلانیت باشد و این توافق فصل جدیدی را در روابط ایران و روسیه بگشاید که به نفع هر دو کشور و جامعه جهانی باشد.

@MFAIran


✍🏻 یادداشت سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در راسیاسیوودنیا روسیه :

🔹معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه گامی به‌سوی خلق جهانی عادلانه‌تر است
@MFAIran
روسی:
https://ria.ru/amp/20250115/arakchi-1993831645.html

فارسی:
https://B2n.ir/q57974


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و تایلند

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ماریس سانگیامپونگسا وزیر امور خارجه تایلند طی تماسی تلفنی در خصوص روابط دوجانبه گفتگو و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط خوب و مبتنی بر احترام متقابل ایران-تایلند، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همه‌جانبه مناسبات دو کشور در همه عرصه‌های افتصادی، سیاسی و فرهنگی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه تایلند نیز بر اهتمام کشورش نسبت به گسترش بیش از پیش روابط دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کرد و از دعوت وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای سفر وی به تهران قدردانی نمود.

وی با تمجید از مساعی جمیله ایران که پیش از این موجب آزادی تعدادی از اتباع تایلندی در غزه شده بود، خواستار تداوم نقش‌آفرینی سازنده ایران در این زمینه شد.
@MFAIran


🔹پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس به مناسبت سفر رئیس جمهور پزشکیان به تاجیکستان:

"جان ما چون رشته دو ‌‌بافت است"

امروز رئیس‌جمهور #پزشکیان به #تاجیکستان، سرزمین مردمان هم‌زبان و ‌هم‌تبار و هم‌فرهنگ و هم‌ریشه، سفر می‌کنند. 🇹🇯🇮🇷

این اولین سفر خارجی رئیس جمهور چهاردهم در سال ۲۰۲۵ میلادی، رویدادی تاریخی است و نشانه‌ای از عزم رهبران دو کشور برای گسترش بیش از پیش روابط با تکیه بر اشتراکات و پیوندهای بی‌نظیر دو ملت.

سی و سه سال پیش در چنین روزهایی، کمتر از ۴ ماه بعد از اعلام استقلال تاجیکستان، جمهوری اسلامی #ایران که قبل از این نام خود را به عنوان اولین کشور شناسایی کننده دولت جوان تاجیکستان ثبت کرده بود، با اعزام سفیر و تأسیس سفارت، نام ایران را به عنوان اولین کشور صاحب سفیر نزد مردمان نجیب تاجیک ماندگار کرد.

و اکنون در دی‌ماه ۱۴۰۳ به یمن تصمیم‌های خردمندانه و مشفقانه رهبران دو کشور، رابطه دو ملت بهتر از هر زمانی است.

بیش باد و کم مباد!

@MFAIR

https://x.com/IRIMFA_SPOX/status/1879497466367619314


محکومیت شدید جنایات جدید رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و ضرورت حفظ وحدت گروه‌های فلسطینی

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه تداوم و تشدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری همزمان با گفتگوهای جاری جهت توقف نسل‌کشی را به شدت محکوم کرد.

بقائی خاطر نشان کرد: درحالی که رژیم اشغالگر طی ۱۶ ماه گذشته از دستیابی به اهداف اعلام شده خود برای از بین‌بردن مقاومت ملت فلسطین در برابر ظلم و اشغالگری ناکام مانده است، درصدد است تا با کشتار بیشتر زنان و کودکان، و تخریب زیرساخت‌های بهداشتی، مساجد و منازل مردم، به شهادت رساندن خبرنگاران و کادر درمانی در نوار غزه و سرکوب، دستگیری، ترور و حملات هوائی به کرانه باختری، از خود چهره‌ای پیروز نشان دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به کشتار ده‌ها زن و کودک در جریان حملات وحشیانه ۲۴ ساعت گذشته نظامیان اشغالگر به مناطق مختلف در نوار غزه و نیز حمله تروریستی پهپادی در اردوگاه جنین در کرانه باختری، ارتکاب این جنایات جنگی را به عنوان ادامه نسل‌کشی ملت فلسطین به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تشدید جنایات نظامیان اشغالگر و نیز اقدامات تروریستی شهرک‌نشینان افراطی صهیونیست علیه مردم فلسطین و مقدسات اسلامی در کرانه باختری و قدس شریف، بر ضرورت حفظ و تقویت انسجام و وحدت بین گروه‌های مختلف فلسطینی و پرهیز از هرگونه اختلاف و تفرقه در صفوف فلسطینیان برای مواجهه با رژیم اشغالگر تاکید کرد.

بقائی همچنین با اشاره به وظائف و مسئولیت‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت حفاظت از صلح و امنیت بین‌المللی، و با یادآوری نشست اضطراری این شورا برای بررسی وضعیت فلسطین در هفته آینده، تاکید کرد انتظار افکار عمومی جهان و منطقه این است که شورای امنیت در چارچوب وظایف ذاتی و قانونی خود وفق منشور ملل متحد، اقدام قاطع و موثری برای توقف نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تدبیر نماید و ضمن اتخاذ تدابیر موثر برای اجرای احکام دیوان بین‌المللی دادگستری در این زمینه و نیز کیفرخواست دیوان بین‌المللی کیفری علیه سران رژیم آپارتاید، زمینه لازم و عملی برای پایان‌دادن به بی‌کیفری رژیم به خاطر ارتکاب جنایات شنیع بین‌المللی را فراهم کند.
@MFAIran


محکومیت شدید جنایات جدید رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و ضرورت حفظ وحدت گروه‌های فلسطینی
@MFAIran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
متن و فیلم کامل گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran

https://www.iribnews.ir/00IajN

https://telewebion.com/episode/0x11074cb7


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎦 فیلم گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» - بخش چهارم و پایانی (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎦 فیلم گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» - بخش سوم (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎦 فیلم گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» - بخش دوم (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎦 فیلم گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» - بخش اول (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran


متن و فیلم کامل گفتگوی دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با عنوان «آخرین تحولات سیاست خارجی» (۲۵ دی ۱۴۰۳)
@MFAIran

https://www.iribnews.ir/00IajN

https://telewebion.com/episode/0x11074cb7


دیدار استاندار خراسان رضوی با وزیر امور خارجه

آقای غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی با دکتر سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار استاندار خراسان رضوی با تشریح ظرفیت‌های فراوان صنعتی و اقتصادی و گردشگری استان خراسان رضوی، به‌ویژه شهر مقدس مشهد، و حضور سالانه میلیون‌ها زائر و گردشگر، آمادگی استان را برای همکاری با وزارت امور خارجه برای توسعه و تسهیل خدمات به ایشان به خصوص زائران و گردشگران خارجی اعلام کرد.

وی از توجه ویژه وزارت و وزیر امور خارجه به این استان از جمله ابتکار برگزاری بیست و هشتمین نشست شورای وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو‌) در مشهد مقدس در راستای معرفی بیشتر ظرفیت‌های استان خراسان رضوی قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار تداوم حمایت وزارت امور خارجه از طرح‌های زیربنایی و توسعه‌ای استان خراسان رضوی با هدف ارتقای خدمات بیشتر به زوار حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از طریق دیپلماسی فعال و موفق حسن همسایگی شد.

وزیر امور خارجه نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات خوب استان، خصوصا در حوزه گردشگری فرهنگی و زیارتی و بهداشت و درمان، مجاورت استان با کشورهای آسیای مرکزی، و نیز فعال شدن کارگروه امام رضا (ع) در وزارت امور خارجه در دوره وزارت شهید امیرعبداللهیان، بر تداوم فعالیت این کارگروه و تلاش برای تسهیل برگزاری رویدادهای مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی در استان خراسان رضوی تاکید کرد. 

عراقچی همچنین با اشاره به وجود دفتر نمایندگی وزارت خارجه در استان خراسان رضوی به عنوان ظرفیتی مهم جهت گسترش مراودات بین‌المللی استان، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل نزدیک بین وزارت امور خارجه و استانداری خراسان رضوی، از توانمندی‌های بالقوه و بالفعل استان خراسان رضوی و شهر مقدس مشهد برای ارتقای تعاملات اقتصادی و تجاری و فرهنگی کشور با دیگر کشورها به ویژه کشورهای عضو اکو و آسیای مرکزی کمال بهره‌برداری به عمل آید.
@MFAIran

Показано 20 последних публикаций.