زمین آنلاین ( الهه موسوی )


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


Zaminonline
Www.zaminonline.ir
ارتباط با مدیر کانال
09122385946

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


✔️ *شوک اعمال قانون آبسالاران را لرزاند*

🔹 *ابطال مجوز خرسان کماکان پابرجاست، مردم حمایت کنند، سازمان محیط زیست عقب نشینی نکند*


👈 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، مهدی طلایی مقدم در اظهار نظری خلاف واقع ابطال مجوز غیر قانونی سد خرسان را شایعات مطرح شده در فضای مجازی خواند وی گفت: سد خرسان برای فعالیت و همچنین تامین منابع مالی، مجوز بالاترین شورای‌های عالی کشور را دارا است.

👈 وی ادامه داد: این مجوز‌ها شامل مصوبه هیأت دولت، مصوبه شورای پول و اقتصاد در زمینه تأمین مالی این پروژه و همچنین مصوبه شورای عالی آب است.

👈 سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری یزد تصریح کرد: با توجه به این مصوبات، سد خرسان برای فعالیت هیچ مشکلی ندارد و این خط انتقال آب به فعالیت خود ادامه خواهد داد و استان یزد و دیگر استان‌ها انشاالله از ثمرات این انتقال بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: از رسانه‌ها می‌خواهیم به خبر‌هایی که هیچ صحتی ندارند، دامن نزنند.

👈 *معاونت امور عمرانی استانداری یزد توضیح نداد پروژه انتقال آب به یزد که مجوزهای قانونی را ندارد چگونه به فعالیت خود ادامه خواهد داد و این پروژه فاقد مجوز از چه ردیفی استفاده می کند.*

👈 *از مردم و نمایندگان زاگرس نشین و خصوصا نمایندگان خوزستان تقاضا داریم از دستاورد تاریخی خود که همانا ابطال مجوز سد خرسان است قاطعانه دفاع کنند و اسیر جو سازی های رسانه ایی نشوند. در صفحه دوم این پست پاسخ رسمی سازمان محیط زیست در خصوص ابطال مجوز خرسان تقدیم می شود*

🔹 مستندات را در لینک زیر بخوانید👇
https://www.instagram.com/p/DEr_nTExAup/?igsh=cDRoNjh1eW83OHN1


◾️استفاده بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی و حفر چاه‌های مجاز و غیرمجاز جان سفره‌های زیرزمینی را گرفته و خشکی و فرونشست را به جای آن هدیه داده است.

▪️گزارش های علمی معتبر نشان میدهد درمجموع تقریبا ۳.۵ درصد از مساحت ایران یعنی حدود ۵۶ هزار کیلومترمربع با خطر فرونشست جدی مواجه است

◾️بیش‌از سه‌هزار کیلومتر مربع از این سرزمین شاهد فرونشست بیش‌از ۱۰ سانتی‌متر در سال است.

▪️باید راهکارهای علمی برای بهبود نسبی شرایط آبخوان‌های کشور تبین شود و در عین حال تلاش شود تا تاثیرات فرونشست‌های فعلی روی زیر ساخت‌ها و شریان‌های حیاتی شهری تا حد امکان کم شود.

◾️این کار تلاش عظیم و برنامه ریزی دراز مدت می‌طلبد که متاسفانه در توان دولت‌های فعلی ایران نیست.

◾️دولت باید فکر اساسی برای معیشت جایگزین و همچنین اقتصاد کشاورزی بکند تا بتواند در یک برنامه مثلا ۱۰۰ ساله کمی وضعیت ابخوان‌های نابود شده ایران را کمی بهبود ببخشد. عزم ملی همه جانبه و غیر سیاسی و برنامه ریزی طولانی مدت می‌طلبد!

منبع:
https://www.qudsonline.ir/news/1041294/

▪️منابع دیگر:
روزنامه گاردین --> لینک
روزنامه  Le Temps در سوییس--> لینک
پیام ما --> لینک

@Zaminonline


فریب های پوآسوناری!
انتقال کارخانه سرب و روی زنجان، راه حل مشکل نیست، بازآفرینی بحران در محلی دیگر است، بی آنکه مشکلات در محل فعلی برطرف شود.

بحران هایی که صنایع روی و سرب در زنجان ایجاد کرده اند، بسیار گسترده و عمیق اند.
اما همانطور که انتقال پسماندهای شهرک‌ روی نه تنها کمکی به حل بحران نکرد بلکه آن را شدت بخشید، انتقال کارخانه سرب و روی هم راه حل نیست و به نظر می رسد این مافیا باز هم تلاش دارد تا رانت های دلخواه خود را در لفافه ای از مطالبات محیط زیستی پیچانده و از زبان مردم ابراز کند.


🔹 اراده رییس سازمان منابع طبیعی بر ادامه ممنوعیت برداشت چوب

🔻 مرادی: بر اساس قانون، برداشت چوب از جنگل ممنوع است و اگر و اما ندارد !



سلامت نیوز : در روزهای گذشته یک توییت از مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی "سازمان منابع طبیعی وآبخیزداری کشور" در فضای مجازی منتشر شد که بر غیرقانونی بودن برداشت و خروج درختان شکسته-افتاده و خطرساز از جنگل های هیرکانی تاکید می کرد. این توییت به نوعی، نقد "تبصره 1 ماده 36 قانون برنامه هفتم توسعه بود که مدتی است خبرساز شده است. درباره این توییت با بوسف مرادی گفت وگو کرده ایم.

متن کامل در :
https://www.salamatnews.com/news/381531/%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%DA%86%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF


@Zaminonline


Forward from: دیدبان منابع‌طبیعی و محیط‌زیست ایران
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔰 ۶۰ میلیون مترمکعب چوب طی ۵۰ سال بهره برداری از #جنگل_های_هیرکانی بهره برداری و فروخته شد.
با پول آن چند دستگاه از این هواپیماها و تجهیزات مهار آتش می شد خرید تا هنگام آتش‌سوزی "مردم" با دست خالی برای مهار آتش به کام مرگ و سوختگی نروند؟!

🔻وقتی می پرسیم پول حاصل از فروش این چوب ها چه شد؟! با نیشخند و نگاه بالا به پایین، می گویند که «...نمی دانند این پول ها به خزانه دولت رفته....»
بله، ما هم می دانیم در معاملات دولتی وقتی شما پیچ چرخ لندروور مدل ۱۹۶۵ را هم در مزایده بفروشی، باید پولش را به حساب دولت واریز کنید.
اما چیزی که شما نمی دانید این است که بر اساس آیین نامه های داخلی همان سازمان واگذاری منابع طبیعی! باید ۴۵ درصد درآمد حاصل از فروش چوب برای امور خود جنگل هزینه می شد که نشد!

🔹 وقتی می پرسیم پول حاصل از فروش چوب جنگل چه شد، منظور سهم خود جنگل است!


Forward from: دیدبان منابع‌طبیعی و محیط‌زیست ایران
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔹 سالانه بیش از یک میلیارد اصله نونهال در پی چرای ۴/۵ میلیون راس دام سرگردان در جنگل های شمال نابود می شود!

🎤 بخش سوم گفتگوی حنیف رضا گلزار با رادیو ایران


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔔ویدیوی کامل نشست منتشر شد

⭕️ نشست «استراحت جنگل و برداشت درختان شکسته و افتاده»
در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ در کافه‌رویداد‌کارزار برگزار شد.

✅بعد از ظهر چهارشنبه نشست «استراحت جنگل و برداشت درختان شکسته و افتاده» به همت شبکه تشکل‎های محیط زیست و منابع طبیعی کشور با همکاری معاونت راهبردی ریاست جمهوری و میزبانی کافه رویداد کارزار برگزار شد.

👥 در این نشست علی تیموری سرپرست سازمان منابع‎طبیعی و آبخیزداری، متین رمضان‌خواه معاون استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهوری، کارشناسان منابع‌طبیعی و جمعی از کنشگران محیط‌زیست حضور یافتند.

📽 شما می‌توانید برای تماشای ویدیوی کامل این نشست، روی لینک بزنید:

Aparat.com/karzar.net

#قدرت_بی_قدرتان ✌🏼
@karzarnet


🔹 استاندار گیلان مطرح کرد
لزوم تغییرات اساسی در سیاست‌های پولی، صنعتی و کشاورزی برای نجات اقتصاد و محیط زیست


استاندار گیلان با اشاره به مشکلات محیط زیستی و موانع حوزه صنعت و کشاورزی و انتقاد از واردات بی‌رویه محصولات مهم کشاورزی، از لزوم تغییرات اساسی در سیاست‌های پولی، صنعتی و کشاورزی برای نجات اقتصاد و محیط زیست استان خبر داد.

🌐 isna.ir/xdSDyT

@isnagilan


Forward from: Hosein Ramzanpour
درود دوستان
متاسفانه مجموعه ثبت جهانی باغ تاریخی عباس آباد بهشهر-مازندران با وسعت بیش از ۴۲۰ هکتار عرصه جنگل های هیرکانی و فاصله ۷ کیلومتری از شهر به حریم شهری الحاق شد. این اقدام نه تنها منجر به خروج باغ عباس آباد از فهرست جهانی یونسکو می شود، بلکه باعث شروع تخریب و دست درازی به جنگل های بکر منطقه و آثار تاریخی و آسیب به جانوران و محیط زیست منطقه خواهد شد. از شما خواهشمندم کارزار جلوگیری از الحاق مجموعه عباس آباد به حریم شهر بهشهر را که بیش از ۳۰  انجمن مردمی دوستدار میراث فرهنگی و محیط زیست کشور آن را تهیه کردند، امضا کنید و در صفحات مجازی خود نشر دهید و از تمام مردم بخواهید تا این کارزار رو امضا کنند تا مانع حذف تنها اثر تاریخی ثبت جهانی استان مازندران از لیست یونسکو و تخریب آن بشویم. سپاس از همراهی شما خوبان 🙏
لینک کارزار 👇
https://www.karzar.net/174630
https://www.karzar.net/174630


Forward from: کارزار
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔔ویدیوی کامل نشست منتشر شد

⭕️ نشست «استراحت جنگل و برداشت درختان شکسته و افتاده»
در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ در کافه‌رویداد‌کارزار برگزار شد.

✅بعد از ظهر چهارشنبه نشست «استراحت جنگل و برداشت درختان شکسته و افتاده» به همت شبکه تشکل‎های محیط زیست و منابع طبیعی کشور با همکاری معاونت راهبردی ریاست جمهوری و میزبانی کافه رویداد کارزار برگزار شد.

👥 در این نشست علی تیموری سرپرست سازمان منابع‎طبیعی و آبخیزداری، متین رمضان‌خواه معاون استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست جمهوری، کارشناسان منابع‌طبیعی و جمعی از کنشگران محیط‌زیست حضور یافتند.

📽 شما می‌توانید برای تماشای ویدیوی کامل این نشست، روی لینک بزنید:

Aparat.com/karzar.net

#قدرت_بی_قدرتان ✌🏼
@karzarnet


🔹یک کارشناس: در دولت چهاردهم مرا به سازمان راه ندادند

🔻تمرد از اجرای حکم دیوان عدالت اداری پس از ۵۵ روز از ابلاغ در محیط زیست زنجان


سلامت نیوز-الهه موسوی : با وجود گذشت 55  روز از ابلاغ حکم برائت برای یک کارشناس در اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان، او هنوز به کار خود بازنگشته و بلاتکلیف است.
این در حالی است که بر اساس آیین نامه های قانونی و نیز بخشنامه ای که شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست اخیرا آنرا به تمامی دفاتر سازمان و استان ها درباره تخلفات اداری ابلاغ کرده، باید پس از گذشت نهایتا 30 روز از ابلاغ حکم برائت، بازگشت به کار صورت می گرفت.


https://www.salamatnews.com/news/381313/%D8%AA%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%DA%A9%D9%85-%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA-%DB%B5%DB%B5-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%BA

@Zaminonline


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔰 بخش نخست از صحبت های حنیف رضا گلزار، کنشگر محیط‌زیست و منابع طبیعی در نشست معاونت راهبردی ریاست جمهوری که از سوی #پایگاه_خبری_جماران سانسور شد.

🔻پشت پرده بهره برداری چوبی از جنگل های هیرکانی چیست که از یکسو جامعه مدنی مخالف بهره برداری چوبی  را متهم به اغتشاشگری! می کنند و از سوی دیگر در جلسه ای رسمی، سخنان نمایندگان جامعه مدنی را سانسور می کنند؟


✅الهه موسوی، فعال محیط زیست، از قاچاق چوب با شیوه‌های نوینی چون استفاده از موتورسیکلت خبر داد.

به گفته او، قاچاق چوب در ایران وارد مرحله‌ای جدید شده است، به طوری که قاچاقچیان با استفاده از موتورسیکلت، چوب‌های قطع‌شده را جابه‌جا می‌کنند.
موسوی در گفتگویی با رسانه‌های داخلی گفت: «این شیوه نه تنها نشان‌دهنده گسترش قاچاق چوب، بلکه تهدیدی جدی برای منابع طبیعی و آبی کشور محسوب می‌شود».

به گفته این فعال محیط زیست، مقصد این چوب‌ها کارخانه‌های چوب‌بری هستند که بسیاری از این کارخانه‌ها بدون بررسی منشأ چوب، آن‌ها را خریداری می‌کنند.
@Sahamnewsorg


Forward from: پیام‌ ما آنلاین
چطور ۱۵ هکتار جنگل‌تراشی نادیده گرفته می‌شود؟

پشت پرده تله‌کابین گرگان
|‌ الهه موسوی |

🔺«صفرعلی پایین‌محلی»، نایب‌رئیس شورای اسلامی‌شهر گرگان، در مصاحبه با خبرگزاری مهر استان گلستان گفته است «برای ساخت تله‌کابین گرگان هیچ درختی قطع نمی‌شود.» یا آقای پایین‌محلی معنای احداث تله‌کابین، سایت پشتیبان، پارکینگ، آماده‌سازی محیط زیر دکل‌‌ها برای اجرای عملیات امدادونجات درصورت بروز خطر و … را نمی‌داند یا در زندگی خود به جنگل‌‌های هیرکانی با دقت نگاه نکرده و در آنها راه نرفته‌ است. وگرنه واضح است این گفته باور پذیر نیست

🔺در این باره یادآوری چند نکته قابل‌تأمل است:
نخست: این ادعا در جلسه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ «شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور» مورد توجه و بررسی قرار گرفت و رد شد. ورود متخصصان جنگل به جمع بررسی‌کنندگان محتوای طرح تله‌کابین گرگان مشخص کرد این ادعاها نادرست است و باتوجه‌به دلایلی که اقامه شد، قطعاً تکرار این ادعا در برابر افکار عمومی، خسارت‌‌های مادی و معنوی به بار می‌آورد و بی اعتمادی را دامن خواهد زد.

یاداشت کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.
https://payamema.ir/payam/122816

#گرگان #هیرکانی #قطع_درختان #محیط_زیست #پیام_ما
@payamema


Forward from: پیام‌ ما آنلاین
پرسش دوباره؛‌ استاندار گلستان ضمانت می‌دهد؟
| حنیف‌رضا گلزار |

🔺پنجشنبه، ۱۶ تیرماه سال ۱۴۰۱ و در کشاکش انجام طرح لایروبی کانال‌های ارتباطی میان دریاچه کاسپین و خلیج گرگان، و درست در همان روزهایی که استاندار پیشین گلستان با ادبیاتی نامتعارف آن دسته از کارشناسان مخالف اجرای این طرح را مورد خطاب قرار می‌داد، یادداشتی با این سرنویس در روزنامه پیام ما منتشر کردم. «استاندار گلستان ضمانت می‌دهد؟»

🔺در آن یادداشت از استاندار وقت گلستان پرسیدم باتوجه‌به اینکه برآوردهای کارشناسی، چشم‌انداز روشنی برای اجرای این طرح پرهزینه متصور نیست، آیا حاضر است در قبال اثرگذاری و مفید بودن این طرح گران قیمت به ملت ایران ضمانت دهد؟ پیش‌بینی‌پذیر بود که این درخواست نشنیده و نادیده گرفته شود و چنین هم شد.

یاداشت کامل را در سایت «پیام ما» بخوانید.
https://payamema.ir/payam/122684

#تالاب_میانکاله #محیط_زیست #پیام_ما
@payamema


💬 گزارش «میراث‌آریا» از پاسخ فاطمه داوری، سخنگوی معاونت میراث فرهنگی به کارزار «درخواست جلوگیری از الحاق مجموعه جهانی عباس‌آباد به حریم شهری»:

🗣 «قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری تیرماه  سال ۱۴۰۱، صراحتاً مخالفت خود را با الحاق باغ ثبت جهانی عباس آباد به حریم شهر اعلام و مکتوب کرده است. علیرغم این مخالفت و مکاتبات متعدد قبلی، متاسفانه در ابلاغ نقشه‌های طرح جامع بهشهر که اخیرا توسط وزارت راه و شهر سازی انجام شده محدوده باغ به حریم شهر الحاق شده است.»

✅ پیشتر کارزاری در این مورد ثبت شده با عنوان «درخواست جلوگیری از الحاق مجموعه جهانی عباس‌آباد (بهشهر-استان مازندران) به حریم شهری»
شما می‌توانید برای مطالعه‌ی متن کامل کارزار و امضاء آن روی لینک زیر بزنید:

karzar.net/174630

🔗 همچنین می‌توانید برای مطالعه متن کامل گزارش روی لینک زیر بزنید.
chtn.ir/x45fS

❤️ با تشکر از «میراث‌آریا» و «محمد کلهر» بابت پیگیری مطالبات مردمی

#قدرت_بی_قدرتان ✌🏼

@chtniran
@karzarnet




Forward from: نشريه كارخانه‌دار
🟥 کریم ساعی ؛ قربانی مافیای جنگل خواری در دوره پهلوی

كریم ساعی متولد مشهد بود كه بعد از پایان تحصیلات لیسانس در چهارمین دوره آزمون محصلان خارج از کشور برنده شد و دو سال در انستیتو اگرونومیک فرانسه تحصیل کرد و بعد از آنجا به امریکا رفت و مدرک فوق لیسانس در رشته آمار جنگل از دانشگاه برکلی کالیفرنیا گرفت.

او در بازگشت به ایران هم در حوزه نهادهای حاکمیتی ‌ و هم آموزش دانشگاهی توانست اداره مدرن منابع طبیعی و جنگل‌داری را پایه‌گذاری کند. با همت او پیشنویس قوانین جنگل‌داری در اواخر زمان حکومت رضا شاه تدوین و در مجلس تصویب شد.وی استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران در رشته جنگل‌داری بود؛ رشته‌ای که خودش آن را تنظیم کرد.پارک ساعی و درختان خیابان ولیعصر محصول فعالیت‌های ماندگار او است.

کریم ساعی بعد از آغاز سلطنت محمدرضا شاه مدت کوتاهی رئیس اداره جنگلبانی شد که متاسفانه جریان‌های مافیایی و سوء استفاده کننده برای وی پرونده سازی کرده و با برخورد کیفری وی از مسئولیت اداری برکنار شد. البته وی تا پایان عمر به تلاش‌های دانشگاهی و زیست‌محیطی‌اش ادامه داد. تا با سقوط هواپیما برای همیشه چشم بر دنیا بست

متن كامل را در سايت نشريه كارخانه دار بخوانيد


Forward from: Mohamad Alamuti
#برداشت_درختان #مطالبه_گری #نشست_هم_اندیشی

🔴📣 خـــبـــردااار مـــهـــم 🔴📣

✳️ مجموعه نشست‌های:

⬅️ بررسی و تحلیل ساختار و سازوکار مدیریت منابع طبیعی ایران

در ایستگاه نخست، با موضوع:

🌳 استراحت جنگل و برداشت درختان شکسته و افتاده

✳️ و با حضور و روایت‌هایی از کارشناسان و کنشگران برجسته حوزه منابع طبیعی و محیط زیست کشور:

🔸 هادی کیادلیری
🔸 محمد درویش
🔸 حنیف‌رضا گلزار
🔸 کیومرث سفیدی
🔸 مسعود امیرزاده
🔸 رحیم ملک‌نیا
🔸 ارسطو سعید
🔸 بهزاد انگورج

✳️ و با مشارکت:

🔹 دکتر متین رمضان‌خواه، معاون استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی ریاست‌جمهوری
🔹 دکتر علی تیموری، رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور
🔹 خانم مهندس آقایی، مشاور محترم عالی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست
🔹 دکتر نقی شعبانیان، معاون امور جنگل و
🔹 دکتر یوسف مرادی، مدیرکل مشارکت مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور

✳️ و به میزبانی کافه‌رویداد کارزار، در روز چهارشنبه، ۱۲ دی ۱۴۰۳، ساعت ۱۷، آغاز خواهد شد.

✳️ لازم به ذکر است این نشست‌ها، از سوی شبکه ملی محیط زیست و با همراهی معاونت محترم راهبردی ریاست جمهوری، برگزار می‌شوند.

🆔 @IranENGOs


🔹دولت چهاردهم بدنامی برداشت دوباره از جنگل را به نام خود ثبت می کند؟!

🔻به بهانه شکسته-افتاده برای جنگل های هیرکانی کیسه دوخته اند ...



سلامت نیوز-الهه موسوی : پرده ها آرام آرام کنار می رود و ابهام های "مدیریت جنگل های هیرکانی" یکی یکی برطرف می شود. حالا مشخص می شود چرا طی تمام این سال ها جنگل را به حال خود رها کردند؛ رها کردند تا اثبات کنند که "قانون تنفس" کارآیی لازم را نداشته است و بعد استارت بزنند برای "بهره برداری دوباره از چوب هیرکانی"؛ اما قبلش باید ماده قانونی اش را مهیا می کردند. اینگونه بود که ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به کار شدند تا « تبصره 1 ماده 36 برنامه هفتم توسعه » در برنامه گنجانده شد و تمام تلاش بخشی از دانشگاهیان و فعالان محیط زیست و منابع طبیعی هم نتوانست کاری از پیش ببرد. تبصره ای خلاف ماده اصلی که راه ورود مجدد مافیای چوب به جنگل است. کاری که با امضای حسن وحید پای نامه اجرای این تبصره، می رود تا هیرکانی را دوباره به ورطه فلاکت بکشاند. اما پرسش این است که آیا مردم و افکار عمومی به این کار اجازه خواهند داد ؟!  

لینک گزارش :

https://www.salamatnews.com/news/381088/

@Zaminonline

20 last posts shown.