VostokAero


Channel's geo and language: Iran, Persian


کانال اختصاصی هوافضای روسی
Bakhtiari@list.ru
https://ble.ir/vostokaero
https://eitaa.com/vostokaero
برای بحث و تبادل نظر درباره مطالب واستوک‌آئرو و هوافضای روسی نیز می‌توانید به گروه مخاطبان بپیوندید:
https://t.me/+WILB-NFVoGgCgw4g

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


Forward from: ميز كار حسن روح الامين
ابتکار بسیار زیبا از تولیت حرم امیر المومنین روی نوشته زیر انگشت بزن

www.imamali.net/vtour

وارد حرم شدید توجه کنید روی هر فلشی که کلیک میکنید يه مقدار صبر کنید تصویر شفاف ميشه. ودر هر صحن باچرخش و عقب جلو کردن میتوان کاملا زیارت کردهر جای حرم که دوست داريد زیارت کنید.


سرگئی ولادیمیرویچ ایلیوشین
بنیان‌گذار دفتر طراحی ایلیوشین


امروز، ۳۱ مارس، صدوسی‌امین سالگرد تولد طراح هواپیما سرگئی ولادیمیرویچ ایلیوشین است.

تحت رهبری سرگئی ولادیمیرویچ، ده‌ها هواپیما طراحی، ساخته و آزمایش شد که نقش مهمی در توسعه نیروی هوایی روسیه ایفا کرد و اجرای سهم بزرگی از کار حمل و نقل هوایی غیرنظامی را تضمین کرد.

هر هواپیمای جدید ایلیوشین در هر مرحله از توسعه هوانوردی، تازگی از تفکر فنی در صنعت هواپیماسازی بود و هر یک جایگاه واقعی خود را در تاریخ هوانوردی داخلی به خود اختصاص داد. بسیاری از آنها شروع چیز جدیدی را رقم زدند.

هواپیمای د‌ب-۳ توسعه بیشتر هواپیمای بمب‌افکن را با ترکیب برد طولانی پرواز که برای آن زمان غیرممکن بود، با سرعت بالا و مانور خوب نشان داد.

ایل-۲ بنیانگذار کلاس هواپیماهای تهاجمی شد. بمب افکن اژدر دب-زت دلیل ایجاد نوع جدیدی از هوانوردی نیروی دریایی - مین-اژدر شد. اولین جت بمب‌افکن خط مقدم، ایل-۲۸ ، آغاز یک انتقال عظیم از هواپیماهای بمب‌افکن پیستونی به هواپیماهای جت بود. هواپیماهای ایل-۱۲ و ایل-۱۴ به توسعه خدمات هوایی انبوه و سیستم حمل و نقل در کشور کمک کردند.

هواپیمای توربوپراپ ایل-۱۸ منجر به افزایش سرعت و راحتی پروازها و دسترسی به آن برای طیف وسیعی از شهروندان شده‌است. ایل-۶۲ ایلیوشین آغاز ارتباطات منظم گسترده در خطوط بین‌المللی از راه دور بود که پایتخت سرزمین مادری روس‌ها را به بسیاری از شهرهای قاره‌های مختلف متصل می‌کرد.

ایده ایجاد یک هواپیمای باری جت بعداً در حمل‌ونقل نظامی ایل-۷۶ تجسم یافت.
ایلیوشین همیشه سعی می‌کرد ساده‌ترین راه‌حل طراحی ممکن را بیابد، سعی کرد هواپیماهای بسیار کارآمدی را بسازد که برای تولید انبوه و عملیات انبوه طراحی شده‌بود، بر اساس ترکیبی هماهنگ از همه پارامترها.

سرگئی ولادیمیرویچ بسیاری از اصول و روش‌های طراحی را توسعه داد و سبک طراحی خود را ایجاد کرد: مکتب خود را در ساخت هواپیما. دفتر طراحی ایلیوشین دستورالعمل‌های اساسی را شکل داده‌است: طراحی تا حد امکان اقتصادی، به حداقل رساندن هزینه‌ها. با اطمینان طراحی کنید، زیرا زندگی مردم به آن بستگی دارد. خارج از قالب فکر کنید، ایده‌های جدید را معرفی کنید. راه‌حل‌های فنی ساده را پیدا کنید (و این یک کار بسیار دشوار است!). خلبان آزمایشی ولادیمیر کنستانتینوویچ کوکیناکی، که با تمام هواپیماهای طراحی شده توسط سرگئی ولادیمیرویچ ایلیوشین پرواز کرد، زمانی گفت: "او تیم خود را برای ساخت هواپیماهایی که امروز، فردا و پس فردا وجود خواهند داشت، راه‌اندازی کرد."

ایلیوشین فقط تاریخ فناوری یا یک برند هواپیما نیست، یک دوره است، تاریخ مردی است که جلوتر از زمان خود کار کرده‌است و کشور با هواپیماهایش جنگیده و آینده خود را ساخته‌است.

امروزه شرکت سهامی عام ایلیوشین سنت‌های باشکوه (سرگئی) ایلیوشین را ادامه می‌دهد و هواپیماهای مدرن ایل را مس‌سازد و تولید (انبوه) می‌کند.

مطلب مناسبتی امروز را خانم الهه از اعضای قدیمی و پیگیر کانال برای ما ترجمه‌کرده و فرستاده‌اند، برای زحمتی که کشیده‌اند تشکر می‌کنیم و منتظر ترجمه‌های بهتر و بیشتر از ایشان می‌مانیم💐
مطلب مشابه پیشین

@vostokaero


پرتابگر سایوز حامل ماهواره دیگری از خانواده ماهواره‌های سنجش از دور ریسورس-پ (ریسورس-پ شم.۴) راهی سکوی پرتاب تاسیسات شم.۳۱ مرکز فضایی بایکانور شد. ماهواره‌بر در صورت پایداری شرایط جوی، ۳۱ مارس (۱۲ فروردین) به فضا پرتاب خواهد شد.

ماموریت ریسورس-پ مشاهده زمین برای مطالعه منابع طبیعی، پایش آلودگی محیط زیستی، نظارت بر حوادث و شرایط مترقبه و غیره است.

📄فهرستی از تصاویر مناسبتی ریسورس-پ از نقاط زمین
@vostokaero


فضانوردان روسی برای پرش قطبی آماده می‌شوند
Российская команда во главе с Михаилом Корниенко продолжает подготовку к стратосферному прыжку на Северный полюс. На аэродроме в Иваново парашютисты выполнили тренировочный прыжок с шести километров. Высота, с которой планируется установить новый рекорд, будет почти в два раза больше.
گروه پرش روسیه به سرپرستی فضانورد میخائیل کارنییِنکو به آموزش‌ها و تمرین‌های خود با هدف انجام پرش استراتوسفری در شمالگان ادامه می‌دهد. چتربازان روسی پرش‌های تمرینی خود را از ارتفاع ۶ کیلومتری (۱۸۰۰۰ پا تقریبا) در فرودگاه ایوانووا انجام می‌دهند. طبق برنامه، پرش قطب شمال از همین ارتفاع به ثبت رکورد جدید با ارتفاع تقریبا دو برابر رکورد قبل منتهی خواهد شد.
گزارش شبکه ۱ تلویزیون روسیه (کانال ۱) در این باره را ببینید:
https://www.1tv.ru/n/473723

چهارسال پیش نظامیان روسیه پرش از ارتفاع ۱۰ کیلومتری را بر فراز مجمع‌الجزایر سرزمین فرانتس یوسف در مدار قطب شمال اجرا کردند.
آموزش چتربازی و پرش از اوایل دهه ۱۹۶۰ در برنامه آموزش فضانوردی روسیه گنجانده شده‌است.
@vostokaero


دو گرامیداشت در یک‌ ماه
جمعی از فعالان فضانوردی روسیه در سالگرد کشته‌شدن یوری گاگارین بر مزارش حاضر شدند و تاج گل اهدا کردند.
زادروز و سال‌مرگ گاگارین هر دو در ماه مارس است. در پرتاب سرنشین‌دار اخیر نیز، پرتابگر سایوز به نشان یادبود ۹۰ سالگی اولین فضانورد سیاره زمین یوری گاگارین مزین و منقش شده‌بود.

🧑🏼‍🚀فضانورد افتاده
@vostokaero




Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انتقال پرتابگر سنگین آنگارا-آ۵ به سکوی پرتاب اختصاصی آنگارا در واستوچنی
@vostokaero


و همان‌طور که مشهود است، امروز اولین آنگارا-آ۵ پرتابی از واستوچنی به سکوی پرتاب منتقل و برپاشده‌است. با پرتاب آنگارا-آ۵ از سکوی اختصاصی آن در عزیمت‌گاه فضایی واستوچنی، برگ دیگری از تاریخ فضانوردی روسیه ورق می‌خورد و روسیه در فضانوردی یک گام دیگر به پیش خواهد رفت.
پرتاب طبق تصمیم کمیسیون، ۷ آوریل (۱۹ فروردین) انجام خواهد شد.
@vostokaero


به موازات پرتاب سرنشین‌دار سایوز ام‌اس-۲۵، مراحل آماده‌سازی پرتابگر سنگین آنگارا-آ۵ در واستوچنی طی‌ شد؛ پس از اتصال نمونک ماهواره به شتابگر و نصب غلاف سر موشک، مجموعه محموله مداری حاصل به مراحل اول و دوم (دامن) پرتابگر آنگارا متصل شد.
تصاویر مرتبط در بالا
@vostokaero

10 last posts shown.