🔳⭕️
رزومهتان را برای بازار کار جدید بهروز کنید!🔸آیا هنوز عباراتی مثل «تسلط بر مایکروسافت آفیس»، «مهارت در کار تیمی» یا «سختکوش بودن» را در رزومه کاریتان لحاظ میکنید؟ اگر پاسختان مثبت است که باید بگوییم شما دیگر رزومه بهروزی ندارید.
🔸کارفرماهایی که میخواهند نیرو جذب کنند، برای استخدام نقشهای مورد نظر خود با مشکل مواجه شدهاند، چون بازار کار مهارتهای موردنیاز آنها را تامین نمیکند، یا بدتر از آن، متقاضیان قابلیتهای مورد نظر را دارند، اما نمیتوانند آن را به طور موثری نشان دهند و در رزومه شغلی خود به آن ارجاع دهند. در نتیجه هر دو طرف، بازنده این فرآیند هستند و این در حالی است که روند افزایشی تورم، شرایط را برای جویندگان کار سختتر میکند.
◀️ مهارتهای موردنیاز در رزومهبا توجه به نکاتی که گفته شد، مجمع جهانی اقتصاد، لیستی از مهارتهای کلیدی را به کمک یک نظرسنجی پژوهشی گسترده در سال ۲۰۲۳ تهیه کرده است. این مهارتها را کارفرماها به طور خاص، اولویتهای در حال افزایش عنوان کردهاند. ۱۰ مهارت برتری که بهتر است در رزومههای جدید عنوان شوند عبارتند از:
1⃣ تفکر خلاق کارفرماها به کارکنانی نیاز دارند که تفکر قالبی نداشته باشند و بتوانند به راحتی ایدههای خود را مطرح کنند.
2⃣ تفکر تحلیلیآیا به مهارت خودتان در تجزیه و تحلیل حجم انبوه داده که از منابع مختلفی به دست آمده تا شما را به نتیجهگیری و تصمیمگیری داده-محور برساند، اطمینان دارید؟ اگر در نقشهای قبلی، از این مهارت با ابزارهای خاصی استفاده کردهاید، آن را در رزومهتان بیاورید.
3⃣ سواد تکنولوژیکسواد تکنولوژیک یعنی شناخت و کاربرد عملی ابزارهای دیجیتال به شیوهای درست. هرچند برنامههای قدیمی مایکروسافت آفیس مثل ورد و پاورپوینت همچنان جایگاه خودشان را دارند، اما آشنایی با Power BI یا دیگر ابزارهای پیشرفته و جدید مایکروسافت، شما را به گزینه جذابتری برای استخدام تبدیل میکند.
4⃣ کنجکاوی و یادگیری مادامالعمرداشتن رویکرد کنجکاوی برای نیروی کار امروزی بسیار موردنیاز است، چون وقتی فردی تمایل به یادگیری مادامالعمر ندارد، مجموعه مهارتهایش قدیمی میشود و نمیتواند خود را به شکل موثری سازگار کند. این یعنی ارزشش نزد کارفرماها کمتر میشود.
5⃣ انعطافپذیری و چابکیکارفرماها میخواهند نمونهای از شرایطی را که شما به طرز موثری یک تغییر را هدایت کردهاید یا از یک مشکل یا بحران به سلامت بیرون آمدهاید، ببینند.
6⃣ تفکر سیستمی تفکر سیستمی ارزیابی میکند که مشکلات مختلف، به عنوان بخشی از یک سیستم گستردهتر وابسته، چطور به هم ربط پیدا میکنند و بنابراین یک روش منحصر به فرد برای حل مشکل است.
7⃣ هوش مصنوعی و دادههای بزرگ آشنایی نیروی کار با هوش مصنوعی به کارفرماها این امکان را میدهد که با یکی از بزرگترین چالشهای سال جدید - یعنی بهکارگیری هوش مصنوعی در محصولات و جریانات کاری - رودررو شوند.
8⃣ انگیزه و خودآگاهی باید آنقدر خودآگاهی داشته باشید که بدانید عملکردتان کجاها ارتقا مییابد و برای همکاری با کارفرما و رسیدن به سطوح بالای عملکرد، چه اقداماتی باید انجام دهید.
9⃣
مدیریت استعداد این مهارت صرفا محدود به متخصصان منابع انسانی نیست. اگر میخواهید در حوزه مدیریت یا رهبری سازمانی فعالیت کنید، باید در مدیریت استعداد، مدیریت عملکرد و آموزش مداوم تجربه داشته باشید.
🔟 خدمتمحوری و خدمات به مشتریهوش مصنوعی میتواند جایگزین خیلی از نقشهای پایهای شود که نیازمند رودررویی مستقیم با مشتری هستند؛ نقشهایی مثل پاسخگویی به سوالات متداول. اما درست کردن رابطه با مشتریان، مهارتی است که روباتها از پس آن برنمیآیند، چون به سطوح عمیقتر از شناخت، اعتماد و تخصص انسانی نیاز دارد.
✳️ تا وقتی این مهارتها را به خوبی نشان ندهید، کارفرماها از این موضوع آگاه نیستند. دلتان را به این خوش نکنید که بخواهید این مهارتها را در مصاحبه شغلی به نمایش بگذارید. اگر در مرحله ارائه رزومه به اندازه کافی به آنها اشاره نکنید، کار اصلا به مصاحبه کردن نمیکشد!
🔹 با ما همراه باشید در:
🌐 کانال ترفند مدیریت👇👇
📷
Instagram |💬
Telegram |