«فرمانده نیروی هوایی ارتش: فضای مجازی نیازمند ورود روحانیت است روحانیون با قدرت بیشتری وارد عرصهٔ مجازی شوند.»
منبع.
کشوری که دغدغه و مواردِ دخالت فرمانده ارشد ارتشاش این باشد، فاتحهاش را پیشاپیش باید خواند.
قضاوت فوق، حتی در شرایط عجیب غرب آسیا، به قدری مطابق عقل سلیم است که از زبان روحالله خمینی به عنوان بنیانگذار نظام نیز بیان شده بود:
«همهٔ دنیا که دنبال این هستند که ارتششان از امور سیاسی کنار باشد، آنها یک چیزی میفهمند که میگویند این را.» (ج ۱۹، ص ۱۱)
معلوم نیست منتقدان و تحلیلگران سیاسی ما، در واقع بیشترِ آنها، چهطور نقش نهادهای موازی/نیروهای مسلح در بهوجود آمدن شرایط کنونی کشور را نادیده میگیرند؟
همانطور که قبلاً اشاره شد، گلوگاه تنفسی ایران، یعنی اقتصاد ایران، زیر دست نیروهای مسلح است. اما هیچ نوک تیز پیکان، یا حتی انگشت اشارهای در بررسیهای سیاسی و اقتصادی به آنان نیست. البته مشکل فقط امور اقتصادی نیست. دخالت در سیاستهای درمانی و واکسیناسیون و شاهکاری به نام دستگاه '
کرونایاب مستعان' هنوز از یاد نرفته. نیز کمتر کسی دیدار یکی از فرماندهان ارشد نظامی با دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در '
جلسهٔ مشهد' را فراموش کرده. اما وقتی زمان نقد میرسد، به بهانهٔ بحثهای امنیتی، همهچیز به حاشیه میرود. توأمان دخالت در حوزۀ علمیه و اصرار بر لزوم ورود حوزه به فجازی پیگیری میشود!
از قضا یکی از مهمترین استدلالها برای رد دخالت نیروهای مسلح در امور غیرنظامی، خدشه وارد شدن به جایگاه ذهنی دفاع از امنیت میان مردم است. جایگاهی که دهههاست با ورود بیمورد ایشان به جایجای امور کشورداری، تباه شده.