📜سخنان سرکار خانم سارا تجملیان نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره)
🔸در نشست صمیمانه تشکل های دانشجویی استان یزد با دکتر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
و به نستعین ؛ إنّه خیر ناصرٍ و معین
با عرض سلام و احترام خدمت تمامی حضار محترم، بالاخص جناب آقای قالیباف ریاست محترم قوه مقننه و هیات همراه ایشان
سارا تجملیان هستم. مسئول حوزه خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و به نمایندگی از خواهران تشکل بسیج دانشجویی مطالبی را به سمع شما میرسانم.
دانشگاه همیشه و در همه جا این انتظار هست که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشد: اول، جریان علم و تحقیق؛ دوم، جریان آرمانگراییها و آرمانخواهیها و هدفگذاریهای سیاسی و اجتماعی.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت - 1387/09/24
نقش دانشجو به عنوان آینده ساز کشور برهمگان واضح و مبرهن است اما بسیج دانشجویی به عنوان یک فراتشکل که در زمینه های متنوع فعالیت دارد از جمله جهادی، سیاست ورزی و مطالبه گری، علمی و فرهنگی و دیگر زمینه ها، میتواند بطور ویژه ای در کمک به پیشرفت کشور و اداره آن در مسیر رسیدن به آرمان های انقلاب اسلامی قدم بردارد.
جناب آقای قالیباف، مسئله اولی که به آن میپردازم وضعیت نابهنجار نظام سلامت کشور است
ابتدا از استان یزد بگویم که سرانه تخصیص دارو به یزد متناسب با تعداد بیماران نیست، قطب درمانی مرکز و جنوب کشور سهمیه ی کافی نمیگیرد و این مسئله تحت نظر دو وزارت بهداشت و کشور و تخصیص بودجه مجلس است که باید بازنگری شود(با روند فعلی ورشکستگی هم بیمارستان ها و هم داروخانه ها را شاهد خواهیم بود)
از مالیات پلکانی بگویم که باعث از دست رفتن انگیزه پزشکان برای خدمت رسانی بخصوص در بخش دولتی درمانی و آموزشی است
از بدهی بیمه ها به دانشگاه علوم پزشکی بگویم
از وضعیت بد درآمد کادر درمان بخصوص پرستاران بگویم
از تعرفه های دولتی و حتی خصوصی غیرواقعی و درآمد ناکافی فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی بگویم که در معیشت این قشر اختلال ایجاد کرده
از رزیدنت ها بگویم که حتما از وضعیت ناگوار روحی و روانی این قشر باخبر هستید، لایحه ای جهت قرار دادن دوره دستیاری در ذیل بیمه تامین اجتماعی تصویب شده، خوب است اما کافی نیست چراکه درصورت وجود مشکلات بودجه ای که قبلا هم از طرف بیمه ها وجود داشته، اجرای آن متوقف میشود.
و آیا این لایحه به تنهایی میتواند با مشکلات عدیده ی کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی مبارزه کند؟ ما قانونی نیاز داریم که تمامی جوانب را در بر بگیرد، با نظام طبقاتی مسموم داخل بخش مبارزه کند، معیشت دستیار را تامین کند، و بنا بر اهمیت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، انتقال محل تحصیل متاهلین را تسهیل سازد. و نه تنها برای دانشگاه های علوم پزشکی که برای تمامی دانشگاه ها ظرفیت خوابگاه های متاهلین باید افزایش یابد.
تمامی این موارد ملزوم بازنگری لایحه بودجه سالیانه است. و البته نقش نظارتی مجلس شورای اسلامی میطلبد که استفاده احسن دولت از این بودجه را حراست کند.
و نکته ی آخری که به آن میپردازم
آیا درس نگرفتیم از عهد شکنی دشمن و استمرار تحریم ها در دوره برجام، آیا تجربه نکردیم نتایج خیر دیپلماسی عزت بخش دوره وزارت شهید امیرعبدالهیان را؟! پس چرا مجلس در نقش نظارتی خود نسبت به حضور برخی افراد در دولت اقدامی نمیکند؟ افرادی که بر خلاف مصادیق قانون در دستگاه دولت حضور دارند که علاوه بر انتصاب غیرقانونی، تفکر مسموم مذاکره با دشمن مجرب را به دیگر دولتمردان تزریق مینمایند.
قانون اقدام راهبردی مجلس موضوعی بود که رهبر انقلاب هم در دیدار با نمایندگان و هم در دیدار با مسئولان صنعت هستهای به آن اشاره و بر اجرا و اهمیت آن تأکید کردند.
جناب آقای قالی باف! لطفا بفرمایید باتوجه به زمزمه هایی که درباره مذاکره با آمریکا میشود، برنامه مجلس انقلابی به تعبیر مقام معظم رهبری جهت صیانت این قانون چیست؟
در انتها از تمامی مسئولین انقلابی و متدین جمهوری اسلامی که در جهت دستیابی به آرمان های اسلام قدم برمیدارند کمال تشکر را داشته و برایشان آرزوی توفیق روز افزون دارم.
با تشکر از وقتی که در اختیار من گذاشتید
والسلام علیکم و رحمهالله و برکات
#بسیج_دانشجویی
☕️ کـــــــــــــــافه دانشجـــــــــــــــو ☕️
🆔
@ssubso |
zil.ink/ssu