Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Psychology


ارتباط با ادمین:
@sprit_and_life_admin
لینک دونیشن (پرداخت کمک مالی)
http://zarinp.al/spirit_and_life
شماره کارت
6104 3375 2117 2054

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Psychology
Statistics
Posts filter


Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
یک‌بخش کامل گبور مته با انیتا مورجانی درمورد بیماری سرطان که مبتلا شده بود و بهبود پیدا کرده بود که حتی به کما هم رفته بود صحبت میکنه

آنیتا مورجانی در سال ۲۰۰۲، متوجه غده‌ای روی شانه راست خود می‌شود، اما این موضوع را نادیده می‌گیرد، بعد از چند هفته متوجه می‌شود که به سرطان دستگاه لنفاوی مبتلا شده است. او برای درمان بیماری‌اش از روش‌های درمانی طبیعی مانند طب کل‌نگر، پزشکی جایگزین و طب سنتی و روش درمانی آیورودا استفاده می‌نماید. اما در نهایت پزشکان اعلام می‌کنند که برای نجات دادن او دیر شده است و غدد سرطانی تمام بدن او را گرفته‌.

آنیتا مورجانی کیست ؟ و چه تجربه خاصی را از سر گذرانیده ؟

آنیتا مورجانی در سنگاپور متولد شد. والدینش هندی‌الاصل بودند. او در سن دو سالگی همراه با خانواده و برادرش به هنگ کنگ رفت. و تحصیلاتش را در مدارس بریتانیایی آغاز کرد.
آنیتا مورجانی، در هنگ‌کنگ با همسرش دنی مورجانی که او نیز هندی الاصل است آشنا شد و در دسامبر ۱۹۹۵ زندگی مشترکشان را شروع کردند. او به جز مواقعی که برای ارائه کنفرانس‌هایش به نقاط مختلف جهان سفر می‌کند، باقی اوقاتش را در کالیفرنیا به سر می‌برد


آنیتا مورجانی در سال ۲۰۰۲، متوجه غده‌ای روی شانه راست خود می‌شود، اما این موضوع را نادیده می‌گیرد، بعد از چند هفته متوجه می‌شود که به سرطان دستگاه لنفاوی مبتلا شده است. او برای درمان بیماری‌اش از روش‌های درمانی طبیعی مانند طب کل‌نگر، پزشکی جایگزین و طب سنتی و روش درمانی آیورودا استفاده می‌نماید. اما در نهایت پزشکان اعلام می‌کنند که برای نجات دادن او دیر شده است و غدد سرطانی تمام بدن او را گرفته‌.
در دوم فوریه ۲۰۰۶ به حالت کمای عمیق فرو می‌رود. در حالی که پزشکان ساعت‌های آخر عمرش را انتظار می‌کشیدند. بعد از سه روز از کما خارج می‌شود و به خانواده‌اش می‌گوید که در این سه روز از تمام اتفاقاتی که در اطرافش رخ می‌داده باخبر بوده است. بعد از انجام آزمایش‌های متعدد پزشکان متوجه می‌شوند که هیچ اثری از سرطان در بدنش وجود ندارد و بیماری‌اش کاملاً بهبود یافته است.
آنیتا مورجانی تجربه خاص خود را که تجربه NDE بوده به رشته تقریر در آورده ، او نویسنده کتاب کی زمردن کم شد(به انگلیسی: Dying to be me)
این کتاب پر فروش‌ترین کتاب به انتخاب نیویورک تایمزاست. او به عنوان سخنران در دانشکده علوم رفتاری دانشگاه هنگ‌هنگ درباره مسائلی از جمله نحو رویارویی با بیماری‌های غیر قابل درمان یا مرگ و روانشناسی اعتقادات معنوی فعالیت می‌کند. و همچنین مشاوردتبادلات فرهنگی در شرکت‌های چند ملیتی هنگ کنگ است.او در سال ۲۰۰۲ به لنفوم مبتلا شد و بعد از چهار سال مبارزه بی‌امان، در سال ۲۰۰۶ در کما فرو رفت و در دوران کما تجربه نزدیک به مرگ شگفت‌انگیزی داشت که به نحو خاصی نگرش او را به زندگی متحول کرد.. بعد از سه روز به طور غیرمنتظره‌ای از حالت کما بیرون آمد، و هیچ نشانه‌ای از سرطان در او مشاهده نمی‌شد.


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور_مته نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن پزشک مجارستانی کانادایی است. او با سابقه در خانواده درمانی علاقه خاصی به رشد و تروما زخم روانی در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی، از جمله در بیماری خود ،ایمنی ،سرطان اختلال بیش فعالی و نقص توجه اعتیاد و طیف گسترده ای از موارد دیگر


Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
زخم روانی:

، دانش روانشناسی تروما در بیست سال اخیر پیشرفت ها و تغییرات بسیاری داشته است.


در دهه های پیش از آن، تروما محدود به وضعیت افرادی بود که در بلایای طبیعی و یا تصادفات رانندگی آسیب دیده اند و یا قربانی تجاوز و خشونت خانگی بوده اند.
این وجه از ترومای روانی همچنان در حال تحقیق و پیشرفت است اما وجهی که در این متنهای روزانه من به آن خواهم پرداخت مربوط به زخم های روانی است که از دیدگاه بیرونی و از نظر دیگران ممکن است جدی تلقی نشوند اما در واقعیت، مسیر زندگی روانی ما را دگرگون کرده اند. به عبارتی، زخم های کوچکی که برشِ عمیق و ماندگاری در روان ما ایجاد کرده اند.

دوم: زخم روانی به هیچ عنوان قابل مقایسه میان افراد نیست. هیچ مقیاس و ترازویی برای سنجش درد و رنج درونی وجود ندارد که آن را با رنج فرد دیگر مقایسه کنیم.

سوم: زخم روانی به ما امکان توجیه رفتارهای نامناسب و زخم زننده را نمی دهد. حواسمان باشد که از زخم خود بهانه ای برای ایفای نقش قربانی همیشگی و فرار از مسوولیت رشد و زندگی نسازیم.



عزیزان برای تهیه "دوره بازگشت به تمامیت " که بخش های پرسش پاسخ دارد و به شما این فرصت را می دهد که با آگاهی از آنچه درونتان هست در مسیر شفا قدم بذارید

شفا هر فرد شفا قبیله و‌جامعه هست


ایدی ادمین برای اطلاعات دوره پیام بدید.👇🏽

@sprit_and_life_admin
@sprit_and_life_admin


والدین ام را از این احساس که سبب شکست من در زندگی شده اند، آزاد می کنم.
فرزندانم را از احساس نیاز به سرافراز کردنم آزاد می کنم تا مسیر زندگی شان را بر اساس ندای قلبشان و نجوای درونی خودشان انتخاب کنند.
شریک زندگی ام را از وظیفه کامل کردن من آزاد می کنم زیرا که می توانم در وجود خودم و در کنار تمامی موجودات کامل باشم.
از مادربزرگها و پدربزرگهایم سپاسگزارم که موهبت زندگی را به من بخشیده اند. آنها را از شکست هایشان و آرزوهای دست نیافته شان رها میکنم و می دانم که نهایت تلاش خود را برای حل و فصل مشکلات در زمان خود انجام داده اند. من همه شما را گرامی می دارم، دوستتان دارم و خوبی شما را می فهمم.
حال می توانم در برابر چشمان همه شما شفاف حاضر شوم، چیزی برای پنهان کردن ندارم و چیزی جز واقعی بودن در وجود خودم نمی خواهم.
می خواهم بر زمین قدم بردارم در حالی که تلاش می کنم از زندگی ام حداکثر بهره را ببرم و دیگر با پیوند به زخمهای دور و نزدیک خانواده، راه آرامش خود را مسدود نکنم. دیگر نمی خواهم نقش ناجی کسی را برعهده داشته باشم و یا کسانی را با هم آشتی بدهم و یا توقعات دیگران را برآورده کنم بلکه می خواهم یاد بگیرم، با عشق یاد بگیرم که چگونه خود را زیست کنم، حتی اگر فهمیده نشوم. به خودم احترام بگذارم و آزادی خود را جشن بگیرم


*این ترجمه نیایشی باستانی است که توسط بومیان قبیله ناواهو برای بخشش و رها کردن زخم های گذشته خوانده میشد

ترجمه و تلخیص: مریم طهماسبی



همه ی ما در یک شب زندگی میکنیم
اما هر کدام از ما یک تاریکی خاصی را سپری میکند...
شبت بخیر چون هیچکس نباید بدون شب بخیر بخوابه 🌙✨





@Spirit_and_life

1.6k 0 92 10 86

Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
باورهای ناخود آگاه شما بیشتر از ژنهایتان در ابتلا به بیماریهای مزمن مؤثرند.


در تمام نمونه هایی که بررسی کرده ایم یکی از عوامل اصلی پیدایش بیماری هایی مانند انواع سرطانها اختلالات روماتیسمی اختلالات التهابی روده، دیابت، بیماری فلج چندگانه یا ام اس و... فشار بیش از حد استرس ناشی از باورهای ناخود آگاه است.

این باور نادرست رایج است که ابتلا به بیماریهای مزمن فقط به ژنهای ما بستگی دارد، اما ژنها به تنهایی نمی توانند ویژگیهای پیچیده ی روان شناختی رفتارها، سلامت یا بیماری انسانها را توضیح دهند. ژنها صرفاً کد هستند و به واسطه ی محیط فعال یا غیر فعال میشوند
برخی از باورهای ناخودآگاه در سطح سلولی تعبیه شده اند. آنها رفتارهای ما را کنترل میکنند فارغ از اینکه ما در سطح آگاهانه چه فکری میکنیم. این باورها که در ادامه تعدادی از آنها آمده است نقش تعیین کننده ای در ابتلا به بیماری ها دارند


۱. من باید قوی باشم؛

۲ درست نیست که من عصبانی شوم؛

۳. اگر عصبانی باشم، مرا دوست نخواهند داشت؛

۴. من مسئول همه چیز هستم؛

۵. من میتوانم از پس هر چیزی بربیایم؛

۶. من خواستنی نیستم... من دوست داشتنی نیستم؛

۷. من هیچ نیستم مگر کاری کنم باید وجودم را توجیه کنم؛

۸. من باید خیلی بیمار باشم تا سزاوار توجه باشم.


اگر بخواهیم شفا بیابیم، لازم است که کار گام به گام و دردناک معکوس کردن زیست شناسی باوری را آغاز کنیم که از اوایل زندگی با آن خو گرفته ایم. فارغ از هر نوع درمان ،بیرونی عامل شفا بخش در درون ما نهفته است.




ما مسئول شفای زخم‌هایی هستیم که خودمان هیچ نقشی در بوجود آمدن آن نداشتیم ، ..

فروش فیلم آموزشی ترجمه شده کارگاه “ بازگشت به تمامیت “ رو آغاز کردیم این کارگاه خصوصی یکی از پربازدیدترین دوره‌های گبور مته بوده‌است و درباره‌ی تروما، بیماری‌های خودایمنی و روان‌تنی و سرطان، شفا و بهبودی اونهاست.


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور_مته نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن و کتاب وقتی بدن نه می‌گوید
پزشک مجارستانی کانادایی است. او با سابقه در خانواده درمانی علاقه خاصی به رشد و تروما زخم روانی در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی، از جمله در بیماری خود ،ایمنی ،سرطان اختلال بیش فعالی و نقص توجه اعتیاد و طیف گسترده ای از موارد دیگر دارد


تروما در بیشتر اوقات حالت نسل به نسل دارد . زنجیره آن از والدین به فرزند منتقل می‌شود ، از گذشته تا آینده کشیده می‌شود . آنچه نتوانسته‌ایم در خودمان حل کنیم به فرزندانمان منتقل می‌کنیم.

خانه جایی می‌شود که بدون این که بدانیم سناریوهایی را که بازمانده زخم‌های دوران کودکی ماست بازسازی می کند. 

تروما تأثیر خود را در "ماداران و مادرانگی" و "پدران و پدرانگی" و "زنانگی و شوهرانگی" می‌گذارد.

تروماهایی که تکرار می‌شوند از همین جریان تکثیر پیدا می‌کنند . در نتیجه آنها هرگز درمان نمی‌شوند. تروما حتی می‌تواند در فعالیتهای ژن‌ها در طول نسل ها تأثیر بگذارد.

ما مسئول شفای زخم‌هایی هستیم که خودمان هیچ نقشی در بوجود آمدن آن نداشتیم ، ..


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور_مته نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن پزشک مجارستانی کانادایی است. او با سابقه در خانواده درمانی علاقه خاصی به رشد و تروما زخم روانی در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی، از جمله در بیماری خود ،ایمنی ،سرطان اختلال بیش فعالی و نقص توجه اعتیاد و طیف گسترده ای از موارد دیگر دارد




Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کارل گوستاو یونگ در یکی از نوشته‌هایش به این موضوع اشاره کرده است که سرخپوستان آمریکایی معتقدند انسان‌ها با قلب خود فکر می‌کنند، نه با سر.

“سرخپوستان آمریکایی می‌گویند که انسان‌ها با قلب خود فکر می‌کنند، نه با سر

@spirit_and_life


همه چیز را نمی‌شود یکباره فهمید و تکامل را نمی‌شود از کمال شروع کرد؛ برای رسیدن به کمال باید اول بسیاری چیزها را نفهمید.


#ابله
#داستایوفسکی


همهء ما از درون تاریکی میل به نور و روشنایی داریم."
شبت بخیر چون هیچکس نباید بدون شب بخیر بخوابه




@Spirit_and_life


حیات خودآگاه ذهن در مقایسه با حیات ناخودآگاه آن اهمیت کمتری دارد. زیرک ترین تحلیلگران و باریک بین ترین مشاهده گران در کشف اندکی از انگیزه های ناخودآگاهی که تعیین کننده رفتارند به ندرت موفقند. کنش های خودآگاه ما نتیجه لایه زیرین ناخودآگاهی اند که عمدتا از طریق تاثیرات موروثی در ذهن شکل گرفته اند.این لایه ی زیرین ویژگی های مشترک بیشماری را در بر می گیرند که از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته اند و روح یک نژاد را برمی سازند.

زیگموند فروید


رواندرمانگر نغمه امین
https://www.instagram.com/naghmehamin?igsh=MWJic2Y1eHFiOTlpag==


Video is unavailable for watching
Show in Telegram


مشکلات اجتماعی با بیماری های روانی، افسردگی، اعتیاد و ایجاد تروماهای دیگه ارتباط دارند

روانپزشکی همچنان بر زیست شناسی مغز به عنوان مقصر تمرکز داره، ما هم به این موضوع توجه نمیکنیم که زیست شناسی مغز در واقع تعامل با محیط رو منعکس میکنه بنابراین چه در مورد بزرگسالان و چه در مورد کودکان ما باید به علل سیستمیکی که افراد را به سمتی سوق میدهند توجه کنیم که این کارو رو انجام نمیدیم.

تلاشهای بسیاری برای توضیح دلایل این موضوع انجام شده اما چه فایده؟ ناامید کننده ست؛ فقط به این دلیل که مردم واقعیت زنان در این فرهنگ خاص رو درک نمیکنند. در دوران همه گیری COVID ، نیویورک تایمز عنوانی با این مضمون داشت جاذبهای شوک جامعه" (نوعی سپر و محافظ جامعه در برابر تنشها و من هم ازون به عنوان یکی از فصل های کتابم استفاده کردم.



لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور مَته، نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن"، پزشک مجارستانی-کانادایی است. او با سابقه‌ای در خانواده‌درمانی، علاقه خاصی به رشد و تروما (زخم روانی) در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام‌العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی دارد. این تأثیرات شامل بیماری‌های خودایمنی، سرطان، اختلال بیش‌فعالی و نقص توجه، اعتیاد و طیف گسترده‌ای از موارد دیگر می‌شود


Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
ساعت ها زمان گذاشتم تا بدانم یونگ چه می گوید ! بارها به متن اصلی رجوع کردم ، ترجمه ی فارسی را نگاه کردم و بعد ترجمه ی خودم را و بهترین ترجمه ی ممکن را برگزیدم .
اما در نهایت حس کردم که یونگ مرا در هزارتویِ یک معمای بزرگ تنها گذاشت،
خنده اش را میبنم ، طوری میخندد که إنگار ۲۰۰۰ سال از زمانِ خودش بیشتر میداند ، بیشتر از هرکسِ دیگری میداند و به گفته هایش ایمان دارد و بیشتر از هرکسِ دیگری یقین دارد که فهمیده نخواهد شد . 🖤


مایکل فوردهام میگفت در اخرین روزهای زندگی یونگ به سراغش رفتم ، خواستم به او توضیح بدهم که کارهایش به بهترین شکل فهمیده و به انگلیسی در لندن ترجمه شده، خواستم به او توضیح دهم که خیلی بیشتر از آنچه فکر میکند درک شده اما یونگ فقط گفت مایکل لطفاً از اینجا برو ، خدانگهدار.
مایکل فوردهام گفت بدترین حسِ ممکن را در آن لحظه تجربه کردم ، گفت پدرم هم همین حس را داشت و در لحظه های آخر عمرش حس کرد که مکالماتش هیچ وقت فهمیده نشده بود 🖤🍃


وقتی مطالب یونگ ترجمه میشه با این سختیها روبرو میشیم
با سوال کردن از اساتید فارسی زبان که در ایران هستن برای مناسب ترین جمله بندی و اساتید یونگی زوریخ چه ایرانی چه خارجی سعی بر این داریم بهترین ترجمه قرار بدیم



@spirit_and_life


Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
خداروشکر من یونگ هستم و نه یک یونگی!"

به این گفته دقت کنید بسیار به کار برده میشه اما هر شخصی برای خودش معنای به کار میبره بدون اینکه بداند یونگ چه گفته در این باره و روانشناسی تحلیلی یونگ اگر برداشت شخصی بشه بسیار خطرناک هست
لطفا دقت کنید

در واقع تئوری بسیاری برای تشخیص و برچسب زدن به بیماران وجود داشت، اما اصطلاحات و تئوری هرگز برای یونگ جذابیتی نداشت مگر به شکلِ کمکِ موقت. یونگ در مورد اصطلاحاتی که خودش به جنبه های مختلف روانِ انسان داد، در کتاب طولانی آخر خود "Mysterium Conilinctionis" (منتشر شده در سال 1955) نوشت: "اگر چنین مفاهیمی برای ِ به ترتیب قرار دادنِ محتوای تجربی به شکلِ موقت به کار برده شوند، هدف خود را به انجام رسانده اند " .
او عادت داشت که از تمایل زیاد شاگردانش به شکل گیری تعصب از چنین مفاهیمی ، اِبرازِ تاسف کند و یکبار با عصبانیت گفت: "خداروشکر من یونگ هستم و نه یک یونگی!" این نگرش حاصل تجربه های او نبود، بلکه از ابتدای کارش با او بود. این شخصِ بیمار ( اشاره به ویژگی های فردی هر بیمار) بود که مهم شمرده میشد.

یونگ ، زندگی و کارش
باربارا هانا


مترجم:
مریم ابراهیمی

@spirit_and_life


Forward from: Spirit_and_life_ | روانشناسی تحلیلی یونگ
تنها رشته روانشناسی هست که همه فکر میکنن خودشون میتونن با ۲تا کتاب درمان کنن خودشون و حتی دیگرانو جالبی اینه که حتی زبان اصلی هم نمیخونن و اونم کتابهایی که تبلیغات زیاد داشته باعث فروش شده و خیلی چیزا دیگه

دوستان روانشناسی با روان انسان سر کار داره که ناشناخته هست خیلی بیشتر و سختر از هر رشته دیگه هست چون با درون انسان سروکار داریم
دندان پزشکی ، داروسازی نیست ، پزشکی نیست نسخه واحد پیچیده بشه برای سرماخوردگی
لطفا دقت کنید روانشناس رواندرمانگر روانکاو سالها سال در جاها مختلف کار میکنن درمان میشن خودشون


تروما باعث قطع ارتباط ما با بدنمون میشه و این دلیل آشکاریه بر این که چرا دردناکه

بعد از یک عمل جراحی نه ساعته و از دست دادن چندین عضو و ۷۰ غده لنفاوی من با کیسه ها و لوله ها و هر چیزی که از بدنم بیرون اومده بود، بیدار شدم؛ من برای اولین بار در زندگیم یک بدن بودم خیلی درد داشتم، اما همزمان بسیار خوشحال بودم به خود میگفتم: " خدای من مثل اینکه من یک بدن هستم. من درون این بدن هستم! " در واقع این درد و رنج به او کمک کرد تا به خودش برگرده.

تروما چیزی که برای شما اتفاق افتاده نیست؛ اون چیزیه که درون شما رخ میده زخمیه که نگه داشتین این خبر خوبیه چون این زخم هر زمانی میتونه بهبود پیدا کنه. تروما زخم روانی همزمان دارای ویژگی های بافت اسکار زخم جوش خورده و زخم تازه است.تجربه تروماتیک میتونه باعث جدا شدن ما از خودمون از ارتباط با بدنمون و از احساساتمون بشه.
شما با بیماری کلیوی خودتون به نفرولوژیست مراجعه می کنین، پزشک از زندگی شما خبر نداره حتی در موردش سوال هم نمی پرسه ، به جز این سوال که سیگار یا الکل مصرف میکنی ؟ در گذشته وقتی کسی بیمار می شد، قبیله از او تشکر میکرد چونکه بیماری به فرد در قبیله، نمایانگر ناکارآمدی قبیله بود.
چون وضعیت یا شفای تو نشون دهنده ی وضعیت یا شفای قبیله بود. به این معنی که درک و بهبود وضعیت فرد بیمار می تونه به بهبود وضعیت یا حالت جمعی قبیله کمک کنه.


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور مَته، نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن"، پزشک مجارستانی-کانادایی است. او با سابقه‌ای در خانواده‌درمانی، علاقه خاصی به رشد و تروما (زخم روانی) در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام‌العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی دارد. این تأثیرات شامل بیماری‌های خودایمنی، سرطان، اختلال بیش‌فعالی و نقص توجه، اعتیاد و طیف گسترده‌ای از موارد دیگر می‌شود


رابرت جانسون: يكبار از دكتر فريتز كانكل پرسيدم "چگونه ميتوان روانشناسي را آموخت؟"

او پاسخي شگرف داد: "سه راه وجود دارد، يك راه مطالعه تمام اسطوره هاي يونان است، زيرا همه اش درست همانجاست، راه دوم خواندن آثار كارل يونگ است. راه سوم منتظر ماندن و شاهد بودن است. و اين بهترين راه است.



همهء ما از درون تاریکی میل به نور و روشنایی داریم."
شبت بخیر چون هیچکس نباید بدون شب بخیر بخوابه




@Spirit_and_life

2.7k 0 61 2 117

دوستان تا ۵م همین ماه تخفیف هست بعد دیگه تخفیف نداریم برای کارگاه


وضعیت تو نشون دهنده وضعیت جامعه است شفای تو نشون دهنده ی شفای جامعه است

متخصصین قلب مغز و اعصاب گوارش و پوست، هرگز به این موضوع از دیدگاه قبیله ای نگاه نمیکن اونا فقط به چشم آسیب شناسی خاص خودشون بهش نگاه می کنن انگار که فقط تظاهری بیولوژیکی در اندامی خاصه این طب غربی است.
شما با بیماری کلیوی خودتون به نفرولوژیست مراجعه می کنین، پزشک از زندگی شما خبر نداره حتی در موردش سوال هم نمیپرسه ، به جز این سوال که سیگار یا الکل مصرف میکنی؟ اون چیزی که فوق العاده و همینطور جالبه و اگه کسی به خودش اجازه بده از نظر احساسی درگیر شه باید بگم ناامید کننده هم هست، علم به روش مختلف ثابت کرده که اینطورها هم نیست .


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور_مته نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن پزشک مجارستانی کانادایی است. او با سابقه در خانواده درمانی علاقه خاصی به رشد و تروما زخم روانی در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی، از جمله در بیماری خود ،ایمنی ،سرطان اختلال بیش فعالی و نقص توجه اعتیاد و طیف گسترده ای از موارد دیگر


همه ما در شبکه های اجتماعی خود به طور مداوم حجم زیادی از تروما رو به طور غیر مستقیم دریافت میکنیم فقط با شنیدن داستانها

در یکی از جلسات آموزشی گبورمته خانمی پرسشی تامل برانگیز مطرح میکند من به زنان دفاع شخصی آموزش میدم و داستانهای زیاد از تجاوز و حمله میشنوم همه ما در شبکه های اجتماعی خود به طور مداوم حجم زیادی از تروما رو به طور غیر مستقیم دریافت میکنیم فقط با شنیدن داستانها

اما برای برخی از ماها که یا در حال اسکرول کردن و دریافت اطلاعات هستیم یا مانند سیستم های حمایتی برای همسالان خود عمل میکنیم حالا یا به دلیل شغلمون و یا از سر همراهی و دلسوزی؛ چه طور این اطلاعات رو پردازش کنیم؟ چه طور خودمون این تروماها رو جذب نکنیم؟ و یا چه طور می تونیم از این بار تروما که هر روز از این ور و اون ور میشنویم، رهایی پیدا کنیم؟

گبور از اون خانم سوال میپرسه
- چه اتفاقی درونت میفته وقتی با این افراد تعامل داری؟ - فکر میکنم اول از همه احساسات زیادی منو فرا میگیرن
احساسی شبیه به اینکه میخوام فضا رو برای اونها باز بذارم تا راحت خودشونو ابراز کنن اما در عین حال، من هم تقریباً این تجربه رو همراه اونا و دوباره تجربه میکنمو بعد مشکلات خودم هم به سطح میان تروماهای خودم هم بالا میان من تلاش میکنم تا مشکلات خودمو کنار بذارم و در همون حال هم میخوام که ارتباط خوب و مفیدی رو با مراجعانم برقرار کنم. احساس میکنم دوباره به شکل متفاوتی دچار تروما شدم. شنیدن این همه داستان تجاوز از زنها باعث میشه امیدت رو به دنیا از دست بدی؛ دنیایی که توش انگار برای همه داره همین اتفاق میوفته


لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و خرید دوره بازگشت به تمامیت(خویشتن)که در ۴فصل ۲۶بخشی هست
به آیدی زیر پیام دهید
@sprit_and_life_admin


گبور_مته نویسنده کتاب "افسانه عادی بودن پزشک مجارستانی کانادایی است. او با سابقه در خانواده درمانی علاقه خاصی به رشد و تروما زخم روانی در دوران کودکی و تأثیرات بالقوه مادام العمر آن بر بهداشت روانی و جسمی، از جمله در بیماری خود ،ایمنی ،سرطان اختلال بیش فعالی و نقص توجه اعتیاد و طیف گسترده ای از موارد دیگر

3k 0 14 3 27

تنها راه درک هر تغییر این است که یکباره درون آن غوطه ور شوید، با هر حرکتش برقصید و از رقص لذت ببرید.

آلن واتس



همهء ما از درون تاریکی میل به نور و روشنایی داریم."
شبت بخیر چون هیچکس نباید بدون شب بخیر بخوابه




@Spirit_and_life

3k 0 39 1 84
20 last posts shown.