فرويد ، روانکاوی و خودشناسی


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


هيچكس به اندازه خودش براي خود غريبه نيست.
#نیچه
🔻اینجا بدون هزینه میتونی خودتو بشناسی و زخماتو درمان کنی
@Sigmundfreud0098
تبلیغات :
ساده نیم روز ۳۰۰ تومان
ساده یک روز ۴۰۰ تومان
ویژه یک میلیون تومان
ارتباط با ادمین جهت سوال ، انتقاد و...:
@Rmin1374

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


به نظر شما پدر و مادر شما چند علایم سمی که در کلیپ بالا ذکر شد را در تربیت کردن شما داشته اند؟ لطفا به دور از تعصب و علاقمندی خود نظر دهید 🩸آرای رای دهندگان دیده نمیشود🩸
Poll
  •   پدر و مادرم همه موارد
  •   پدرم همه موارد
  •   مادرم همه موارد
  •   پدر و مادرم بین چهار تا شش علایم
  •   پدرم بین چهارتا شش علایم
  •   مادرم بین چهار تا شش علایم
  •   پدر و مادرم بین یک تا سه علایم
  •   پدرم بین یک تا سه علایم
  •   مادرم بین یک تا سه علایم
  •   پدر و مادرم هیچ علایمی نداشته اند


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
هفت نشانه کلی از #والدین_سمی
@sigmundfreud0098

بعد از تماشای این کلیپ لطفا در نظرسنجی ما شرکت کنید👇


رهایی بشر از راه #عشق و در عشق است ، پی بردم که چگونه بشری که دیگر همه چیزش را در این جهان از دست داده هنوز می تواند به خوشبختی و عشق بیاندیشد ولو برای لحظه ای کوتاه به معشوقش می اندیشد.


عشق از جسم معشوق هم بس فراتر می رود و معنای ژرف خود را در هستی #معنوی شخص و در درون او می یابد، حال دیگر فرقی نمی کند که معشوق حاضر باشد یا نباشد، مرده باشد یا زنده، این دیگر اهمیتی ندارد.

#ویکتور_فرانکل
#انسان_در_جستجوی_معنا

@sigmundfreud0098


⭕️ ریشه روابط ناسالم را در #مثلث_کارپمن جستجو کنیم


#اریک_برن پایه‌گذار #نظریه_بازیها است. او در این تئوری بیان می کند آن‌چه به‌عنوان رفتار نشان می‌دهیم و آن‌چه در مقابل دریافت می‌کنیم همه در #ناخودآگاه و به‌صورت نوعی بازی روانی صورت می‌گیرد؛ و طبعاً هر بازی با هدف دریافت« #نوازش » است. شاگرد برن، استیون کارپمن در تکمیل این تئوری نظریه خود را درقالب یک مثلث بیان  کرد. از دید برن این مثلث آنقدر گویا و کامل بود که آن را به‌نام خود کارپمن نام‌گذاری کرد. نام این مثلث،  خالق شرم یا مثلث شرم نیز است. همه بازی‌های روانی در یک مثلث رخ می دهد. این مثلث شامل سه ضلع #ناجی ، #قربانی و #زجردهنده است.
با قرارگیری در این مثلث  حاصلی جز شرم ، استیصال و درماندگی ندارد. هر فردی بنا به تجربه زندگی و رشدی خود برای ورود به این مثلث روش خاص خودش را دارد. یعنی با مهارت‌هایی که در کودکی فرایافته وارد مثلث کارپمن می‌گردد.


ویژگی های مثلث کارپمن


در این مثلث سه ضلع دارد اما معمولا دو نفر در آن بازی می کنند و همواره تغییر نقش می دهندو این افراد همواره یکدیگر را پیدا می کنند  و در ابتدا از بازی لذت می برند.
کسی که وارد این بازی می شود بدون در نظر گرفتن نقشش، به دنبال کنترل شدن یا کنترل کردن است.
بسیاری از روابط دوستانه و حتی زناشویی در قاعده مثلث کارپمن است. زن‌هایی که همیشه نقش قربانی را بازی می‌کنند و با افتخار  از کُلفتی  برای شوهرشان لذت می‌برند. یا مردهایی که همیشه دوست دارند در نقش ناجی زن‌ها بازی کنند و وقتی زن دیگر دوست ندارد ناجی داشته باشد، باز از زجر  زن لذت می‌برند، درست طبق الگوی مثلث کارپمن عمل می‌کنند.


♻️نتیجه و پیامدها


مثلث کارپمن می‌تواند منجر به ایجاد روابط ناسالم، بحران‌های عاطفی و احساسات منفی بین افراد شود. شناسایی این نقش‌ها به افراد کمک می‌کند تا از این چرخه‌های نامطلوب خارج شوند و به روابط سالم‌تر و مثبت‌تری دست یابند.

✍منبع :
#بازیهای_روانی
#اریک_برن

@sigmundfreud0098




زندگی اضطراب انتخابهای ما در لحظه حال و غم انتخابهای گذشته ما و گذشتگان ماست و در عین حال سرخوردگی از ترس انتخابهای نشده آینده ما ناشی میشود بدون در نظر گرفتن محدودیت غریزه ای و محیطی که در انتخاب هایمان داشته ایم ؛ به هر حال دنیا در حال رشد و تغییر توام با سرعت است و ما را در ضریب هندسی اضطراب غرق تر میکند بی آنکه بتوانیم درد واقع بینانه ای از واقعیت داشته باشیم.

🌐من انتخاب میکنم پس هستم🌐

سرعت تکنولوژی بالا رفته است و سرعت تجربه کردن بحران های دهه های سنی ما هم زود فرا می‌رسد و ما نگران از کارهایی که نکرده ایم و زمانهایی که از دست داده ایم و محیط نابسامانی که ما را رنج داده است و مرگی که انتهای مسیر منتظر ماست اما مگر زندگی متمدنانه آن هم از نوع مدرن بدون اضطراب امکان پذیر است؟
یا باید کناره گرفت و به طبیعت پناه برد یا بهای رشد و پذیرش این اضطراب ها و محدودیت ها را پرداخت ؛ به راستی روان درمانی همان #پذیرش است.

✍آرمین اسماعیلی
@sigmundfreud0098


با توضیحات مختصر درباره معنادرمانی به نظر شما معنای زندگی شخصی شما چیست؟
Poll
  •   خدا - اعتقادات دینی و معنوی
  •   پدر و مادر
  •   فرزند یا فرزندان
  •   همسر یا پارتنرم
  •   مرتبط با هنر مورد علاقه خود
  •   کمک های انسانی و اجتماعی
  •   رشد خود به عنوان فردی بالغتر و والاتر
  •   کمک های مرتبط با حقوق حیوانات و طبیعت
  •   رشد مالی یا حرفه و شغل و رشته موردنظر
  •   غیره
10 votes


⭕️ #ویکتور_فرانکل و معنای زندگی

♻️آیا هدف از روان درمانی حذف رنج ها است یا پیدا کردن معنایی برای تاب آوردن رنج ها؟


وقتی انسان با وضعی نابسامان و غیرقابل اجتناب روبه رو می شود، یا با سرنوشتی تغییر ناپذیر مواجه می شود مانند ابتلا به یک بیماری صعب العلاج مثل #سرطان ، این فرصت را بدست می آورد که به عالی ترین ارزش ها و معنای زندگی یعنی رنج کشیدن پی ببرد.

زیرا درد و رنج کشیدن بهترین جولانگاه ارزش وجود آدمی است. آنچه اهمیت دارد، نگرش فرد نسبت به رنج است و شیوه ای است که این رنج را تحمل می کند.



#ویکتور_فرانکل برای معنی بخشیدن به زندگی سه پیشنهاد دارد:


1⃣ انسان چیزی را در زندگی خلق کند. بنابراین زندگیش می تواند با معنا باشد. در اینجا انسان از خودش می پرسد من برای چه زنده ام؟



2⃣انسان معنا را در شیوه تجربه کردن زندگی، یا دوست داشتن کسی می بیند. انسان در اینجا هم از خودش می پرسد برای چه کسی زنده ام؟


3⃣انسان معنا را در بحبوبه ی مشکلات زندگی در می یابد. طرز برخوردی که ما با رنج هایمان داریم. ممکن است با سرنوشت غیر قابل تغییر روبه رو شویم. مثلاً بیماری یا مرگ عزیزی و...اینجا انسان از خودش می پرسد: چرا نگرش مثبت در برابر سرنوشت غیرقابل تغییر و اجتناب ناپذیر نداشته باشم؟



#فرانکل بیان می کند درست درجایی که ما با یک موقعیت روبه رو می شویم که به هیچ وجه نمی توان آن را تغییر داد از ما انتظار می رود که خود را تغییر دهیم، رشد کنیم، #بالغ شویم و از خود فراتر رویم...


زندگی درد و رنج های بسیاری دارد و سختی های آن همیشه انسان ها را عذاب داده و گاهی به مشکلات روانی می کشاند. اگر زندگی کردن #رنج بردن است، پس برای زنده ماندن باید ناگزیر معنایی  در رنج بردن یافت. برای اینکه بتوان از رنج به سر زندگی رسید باید هدفی را برای زندگی تعریف کنیم، رنج و #مرگ نیز معنا خواهد یافت. البته هرکس باید معنای زندگی خود را جستجو کند و #مسئولیت آن را بپذیرد.

@sigmundfreud0098


⭕️ ریشه کج‌ رفتاری‌های اجتماعی و فردی #اضطراب_اساسی است


مفهوم بنیادی نظریه #هورنای «اضطراب اساسی» است که به صورت «احساس جدایی و درماندگی کودک در دنیایی که بالقوه خصومت‌گر است» تعریف می‌کنند. به عقیده وی هر چیزیکه رابطه مطمئن بین کودک و والدین را مختل کند می‌تواند اضطراب ایجاد کند. بنابراین اضطراب اساسی مادرزادی نیست و تحت تأثیر عوامل محیطی و اجتماعی همچون نگرش سلطه‌گرانه، فقدان حمایت، فقدان محبت و رفتارهای متغیر می‌باشد. کودک درمانده در دنیای تهدید کننده در جستجوی امنیت خاطر است و تنها نیروی محرک رفتار انسان نیاز به سلامت، امنیت و رهایی از ترس است.
 
به نظر #هورنای ، شخصیت می‌تواند در سراسر عمر تغییر کند و هیچ چیز در رشد کودک کلیت ندارد. او بر شیوه رفتار والدین و پرستاران با کودک در حال رشد توجه می‌کند و بیان می‌دارد که هر گونه گرایش کودک نتیجه رفتارهای اطرافیان است و همه چیز به عوامل محیطی و اجتماعی وابسته است.

@sigmundfreud0098


به نظر شما مهمترین فاکتوری که یک رابطه عاطفی را حفظ می‌کند چیست؟
نظرسنجی عمومی

تفاهم و صمیمیت و درک متقابل – 42
👍👍👍👍👍👍👍 49%

تعامل کلامی مسالمت آمیز برای حل مساله – 13
👍👍👍 15%

تعهد و پایبندی – 8
👍👍 9%

عشق و علاقه – 7
👍👍 8%

تشابه فرهنگی – 4
👍 5%

امنیت مالی و درآمد مناسب – 3
👍 4%

کم بودن توقعات غیرواقع بینانه – 3
👍 4%

باورهای مستحکم – 2
👍 2%

عدم تعصبات و عدم احساس مالکیت افراطی – 2
👍 2%

تفاهم بین خانواده ها – 1
👍 2%

👥 85 نفر رأی داده اند.


Forward from: فرويد ، روانکاوی و خودشناسی
#زیگموند_فروید
#تمدن_و_ملالت_های_آن
@sigmundfreud0098


به نظر شما ارزشمندترین چیز در زندگی شخصی شما چیست؟
Poll
  •   دین و عقاید معنویتان
  •   پول
  •   سکس
  •   عشق
  •   خانواده
  •   تفریح
  •   تخصص یا هنر مورد علاقتان
  •   ارتباطات اجتماعی
  •   امید به ساختن آینده خاص موردنظرتان
  •   غیره
280 votes


Forward from: فرويد ، روانکاوی و خودشناسی
#برتراند_راسل
#زناشویی_و_اخلاق
@sigmundfreud0098


Forward from: فرويد ، روانکاوی و خودشناسی
#هنر
#زیگموند_فروید
#آینده_یک_پندار
@sigmundfreud0098


"در واقع از ویژگی‌های برجسته‌ی فرآیندهای ناخودآگاهانه است که همگی تخریب ناپذیرند؛ هیچ چیز نمی‌گذرد و فراموش نمی‌شود...

تحقیری که سی‌سال پیش بر شخصی روا شده، پس از آنکه به منابع ناخودآگاهانه‌ی عاطفی دسترسی پیدا کند، به گونه‌ای عمل می‌کند که پنداری به تازگی تجربه و تحمل شده است. هر وقت که خاطره‌اش به یاد آورده شود، آن تحقیر نیز احیا می‌شود."

#زیگموند_فروید
#تعبیر_رویا
@sigmundfreud0098


❤️‍🔥فروید معتقد بود که عشق به دوران کودکی بازمی‌گردد. او تأکید داشت که رابطه کودک با والدین، به‌ویژه رابطه با مادر، الگوی اصلی برای روابط عاشقانه در بزرگسالی است. به همین دلیل، افراد ممکن است در روابط عاشقانه‌شان به‌طور ناخودآگاه به دنبال بازآفرینی احساسات و روابط اولیه باشند.
@sigmundfreud0098


📄 بعد از هر شکست:
به خودت زمان بده
اگه نیازبه گریه کردن داری گریه کن خودتوتخلیه کن
میتونی از دست خودت ناراحت باشی ولی نباید خودتو سرزنش کنی
هرجراحتی زمان میبره تا ترمیم بشه پس عجله نکن این راه آخر نیست
@sigmundfreud0098


⭕️ #عشق از دیدگاه #کرنبرگ



آتو کرنبرگ، از نظریه‌پردازان مدرن روانکاوی، بر روابط بین‌فردی و تأثیرات آنها بر ساختارهای روانی تمرکز داشت. او بر این باور بود که عشق شامل ترکیبی از #میل_جنسی ، #عشق_به_خود ، و #عشق_به_دیگری است. #کرنبرگ تأکید داشت که در عشق، افراد به طور ناخودآگاه بین #فرافکنی نیازهای خود و شناخت واقعی دیگری نوسان می‌کنند.
 
به نظر کرنبرگ، در بسیاری از روابط عاشقانه، افراد تلاش می‌کنند تا دیگری را به شکلی ایده‌آل یا ناامیدکننده ببینند. این دیدگاه‌ها ریشه در روابط اولیه کودک دارد که در آن تجربه‌های ناامیدی یا احساسات ایده‌آل‌سازی مادر یا پدر تأثیرگذار بوده‌اند. توانایی فرد برای ادغام جنبه‌های مثبت و منفی شریک زندگی‌اش نشان‌دهنده بلوغ در روابط عاشقانه است.

@sigmundfreud0098


❤️⭕️ #فروید و #عشق



فروید میگه هیچگاه به اندازه ی وقتی که عاشق میشویم آسیب پذیر نخواهیم بود و هیچگاه به اندازه زمانی که معشوق خودمان را از دست می دهیم بی دفاع درمانده و غمگین
نخواهیم شد...


#عشق و #دلبسته شدن به دیگری موجب زنده شدن و آشکار شدن تمام جراحات #ناخودآگاه
آدمی می شود.



به محض اینکه به کسی عواطف شدیدی از نوع دوست داشتن و عشق پیدا میکنیم ؟ زخم های طرد شدگی رها شدگی دوست داشته نشدن و نادیده گرفته شدن در ما زنده می شود و آدم هارا به میزانی که زخم های دلبستگی ری بیشتری در کودکی داشته باشند را پریشان حال و آشفته تر میکند....




البته هر کس با این پریشان حالی به طریق خودش مواجه میشود یکی با کنترل کردن و پرخاشگری یکی با فرار کردن و همچنین پشت دیوار بی تفاوتی و سردی
پنهان شدن ؛ دیگری با چسبیدن و وابستگی فردی با خیانت کردن و ترس از طرد شدن و رها شدن برخی دیگر با #افسردگی و درماندگی.


❓اما جالب است بدانید هنگامی که از فروید پرسیدند چه چیزی درمان کننده نهایی است؟

✅پاسخ داد که #عشق این کار را می کند.
@sigmundfreud0098


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
فرهنگ ما نگاهی وسواس‌گونه به #خوشبختی دارد، ولی اگر مسیر رضایت‌بخش‌تری وجود داشته باشد چه؟ امیلی اسفهانی اسمیت، نویسنده، می‌گوید خوشبختی می‌آید و می‌رود، ولی داشتن #معنا در زندگی — خدمت به چیزی فراتر از خود و پرورش بهترین در درون خود — به شما چیزی برای محکم نگه داشتن برای خودتان می‌دهد. با شنیدن پیشنهادهای اسمیت برای چهار ستون یک زندگی معنادار ، در مورد تفاوت خوشبخت بودن و داشتن معنا در زندگی بیشتر بیاموزید.

⭕️منبع Ted

@sigmundfreud0098

20 last posts shown.