شوراهای صنفی دانشجویان کشور


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Education


🔻🔻🔻
ارتباط با کانال:
@senfi_uni_ir_admin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Education
Statistics
Posts filter


🟥فرایند غیر قانونی انتخابات شورای صنفی در دانشگاه تربیت‌مدرس!(حذف شورای واحدها از انتخابات)



معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس بر خلاف قانون آیین‌نامه ابلاغی و شیوه‌نامه اجرایی سازمان امور دانشجویان فراخوان برگزاری انتخابات شورای صنفی را در این دانشگاه داده است.

طبق آیین‌نامه ابلاغی ۱۴٠۱/۹/۹ سازمان امور دانشجویان کشوری، ساختار تشکیل شورای صنفی به این صورت است: تشکیل شورای واحدها، سپس تشکیل شورای هماهنگی امور مشترک.

طبق این آیین‌نامه، «واحد دانشگاهی» به معنای دانشکده‌ها و خوابگاه‌های محدوده‌ی دانشگاه مربوطه است؛ و شورای واحد مجموعه‌ای متشکل از نمایندگان منتخب دانشجویان هر واحد دانشگاهی است.

شورای هماهنگی امور مشترک نیز شورایی متشکل از شوراهای واحد موسسه‌ است.

بر اساس تبصره ۱ از ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی، انتخابات شورای خوابگاه خواهران و برادران می‌بایست به صورت مجزا برگزار شوند. تبصره ۲ همان ماده نیز اذعان دارد هر مجتمع خوابگاهی یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شود.

در شیوه‌نامه‌ی اجرایی شوراهای صنفی دانشجویان، شرط اصلی برگزاری انتخابات «تعداد جمعیت دانشجویان در هر واحد دانشگاهی» تعیین شده است. به این صورت که تعداد اعضای هر تشکل ما به ازای تعداد جمعیت یک واحد دانشگاهی است، یعنی:

- به ازای ۷٠٠ نفر جمعیت در هر واحد دانشگاهی حداقل ۳ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل برای ایجاد شورای صنفی مربوطه ضروری است. (حداقل ۶ نفر داوطلب)
- به همین منوال از ۷٠٠ نفر تا ۲٠٠٠ نفر به ۵ نفر با (حداقل داوطلب ۱٠ نفر) و بیش از ۲٠٠٠ هزار به ۷ نفر (با حداقل داوطلب ۱۴ نفر) عضو ثابت دانشجویی نیاز دارد.

بر اساس ماده ۳ شیوه نامه اجرایی، در موسساتی که از مجموعه واحدهای خوابگاهی متعدد (بیش از سه خوابگاه) برخوردارند، هیئت نظارت موسسه در صورت صلاحدید و به پیشنهاد معاون دانشجویی می‌تواند به عنوان یک واحد دانشجویی، یک انتخابات و یک شورا برای چند واحد خوابگاهی در نظر بگیرند.

🔻🔻🔻
از جمله موارد تخلف در دانشگاه تربیت مدرس با توجه به موارد گفته شده، برای نمونه اینست که در دانشکده علوم انسانی که دارای ۲۳ گروه آموزشی و ۴۱۹ دانشجو می‌باشد، طبق ماده یک شیوه‌نامه اجرایی شوراهای صنفی دانشگاه‌ها و مراکز عالی تا جمعیت ۷٠٠ نفر، معاونت دانشجویی ملزم به برگزاری انتخابات مجزا برای انتخاب شورای واحد هست. دانشکده علوم پایه نیز دارای ۱۱ گروه آموزشی و ۲۹۵ دانشجو؛ دانشکده علوم پزشکی با داشتن ۲۲ گروه آموزشی و ۷۵۹ دانشجو بزرگترین واحد دانشگاهای این دانشگاه است.

دانشکده فنی و مهندسی با داشتن ۷ گروه آموزشی و ۳۵۱ دانشجو، دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر با تعداد ۵۶۱ دانشجو و دانشکده هنر با تعداد ۳۷۹ دانشجو هر یک، یک واحد دانشگاهی محسوب می‌شوند که هیچگونه انتخابات صنفی برای هیچکدام از این دانشکده‌ها تا کنون صورت نگرفته است.

همچنین دانشگاه تربیت مدرس دارای ۲۵ خوابگاه دانشجویی مجردی است که از این تعداد، ۸ خوابگاه دخترانه در جوار هم و در پردیس مرکزی دانشگاه قرار دارند که این تعداد خوابگاه‌ها فاقد شورای صنفی واحد هستند!
چرا معاونت دانشجویی در اعلامیه رسمی خود از برگزاری انتخابات واحدهای دانشگاهی که در قانون مصوب شده‌ است، جلوگیری می‌کند؟

با توجه به تبصره یک آیین‌نامه مذکور اگر تعداد داوطلبین متقاضی به حد نصاب نرسید امکان ۱۵ روز تعویق انتخابات وجود دارد و اگر بعد از ۱۵ روز داوطلبین مجددا متقاضی نبودند به دوره انتخاباتی بعد موکول می‌شود.

◀️با چه مبنای قانونی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس از فراخوان برای تمامی واحدهای دانشگاهی که واجد شرایط قانونی فراخوان بوده‌اند امتناع ورزیده است و در هیچ‌کدام از فراخوان‌ها ردی از تبعیت از شرایط قانونی انتخابات دیده نمی‌شود؟!!


#دانشگاه_تربیت‌مدرس
4⃣2⃣8⃣1⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 تجمع دانشجویان زن دانشگاه هنر اصفهان در خوابگاه صبا


شب گذشته در پی اعلام رسمی تعطیلی دانشگاه و خوابگاه‌ها در هفته‌های آتی، دانشجویان در این خوابگاه تجمع کردند

تصمیم تعطیلی خوابگاه‌ها در حالی اعمال شده است که در اطلاعیه دانشگاه ذکر شده فضاهای آموزشی در دسترس خواهد بود و دانشجویان می‌توانند با اعضای هیئت‌علمی در ارتباط باشند. همچنین مجازی بودن آموزش، بهانه مناسبی برای تعطیلی خوابگاه و منع دانشجویان از فضای زندگی‌شان نیست و این امر منجر به شکل گیری تجمع اعتراضی شده است.

#دانشگاه_هنراصفهان

4⃣2⃣8⃣0⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 بیانیه جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه‌های کشور: «از انقلاب ۵۷ تا دختر علوم‌و‌تحقیقات: زنان* به میادین بازمی‌گردند»

بخش‌هایی از متن بیانیه:

🔷 بسیاری از ما زنانی* که در این روزها و در این مرز و بوم زندگی می‌کنیم، بارها خودمان را جای او تصور کرده‌ایم. بارها همین نقش را برداشته‌ایم. با خود گفته‌ایم: «ای کاش همین حالا و همین‌جا تمام لباس‌هایم را درآورم، تا شاید این غائله پایان یابد. شاید از زیر نگاه‌ها، تذکرها و تعرض‌ها رها شوم.» کنش هنجارشکن دختر علوم‌وتحقیقات با وجود اینکه به چشم‌های ما ناآشنا بود، لحظه‌ای از خشم، عصیان و کلافگی را پیش چشم همه آورد. لحظه‌ای که برای بسیاری از ما نزدیک و قابل درک بود ، از همین رو فیگورهایی مانند دختر علوم‌وتحقیقات حائز اهمیت هستند؛ نه از این بابت که اسطوره‌ای باشند یا مانند فرشتگان، بالعکس، بدین جهت که بسیار ملموس‌اند.

🔷اما به‌راستی چرا کنش‌های اعتراضی چنینی تا این حد از سوی حاکمیت سرکوب می‌شوند؟ این کنش‌ها دارای چه ویژگی‌هایی هستند که نه تنها حاکمیت، بلکه جامعه مردسالار را به واکنش‌های فراوانی وامی‌دارند؟ آیا این سیاق از کنشگری‌های ناگهانی و یک‌نفره صرفا درخششی مقطعی هستند، یا چه‌بسا بتوانند به دستان حق‌خواهان بعدی دست یاری برسانند.

🔷اصرار داریم و تاکید می‌کنیم که کنش دختر علوم‌وتحقیقات درخششی یک‌باره نبود و هرگونه تاریخ‌‌زدایی از شورش او کج‌فهمی‌ای خام اندیشانه است چرا که دستان آهو را در دستان هما، ویدا و دیگر خواهران عصیانگرمان -که نامی از آن‌ها نمی‌دانیم- دیده‌ایم. عصیان او را برآمده از عاطفه‌ای تماما شخصی و لحظه‌ای قلمداد نمی‌کنیم، و می‌دانیم که خشم و عاطفه‌ی او برآمده از ساختار و نظمی است که ما نیز با تن خود در آن زیسته‌ایم. اعتراف می‌کنیم که خشم این زن بند اتصال او و بسیاری از ما با یکدیگر است.  

🔷 ما، جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه‌های کشور در این بیانیه بر آن شدیم که با سرفرازی از کنش شجاعانه‌ی #آهوـ‌دریایی دفاع کنیم؛ هرگونه تشکیل پرونده روانی برای او را محکوم کرده و نوید می‌دهیم #مقاومت تا رهایی زنان از یوغ سرکوب‌های سیستماتیک پدرسالارانه ادامه خواهد داشت.

«زنان*: چتری گسترده از هویت‌های جنسیتی است که به‌منظور دوری از خوانش بیولوژیک و دوسوگرایانه از جنسیت، و هم‌چنین اشاره به هویت‌های جنسیتی مطرود، یعنی هرآنکه از مرد ممتاز فاصله دارد و طرد می‌شود، مورد استفاده قرار گرفته می‌گیرد.»

امضا کنندگان:

جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه تهران
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه گیلان
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه تربیت‌مدرس
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه علامه‌ طباطبایی
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه علم‌و‌صنعنت
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه بهشتی
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل
جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه خواجه‌نصیر

🔺 برای مطالعه متن کامل بیانیه لینک زیر را لمس کنید.

متن بیانیه:
4⃣2⃣7⃣9⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 روز ۱۸ آذر، دانشگاه بهشتی شاهد دومین تحصن صنفی دانشجویان خود از آغاز سال تحصیلی بود

دیروز ۱۸آذر ۱۴۰۳ دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در اعتراض به حادثه نشت گاز خوابگاه دختران و وضعیت نامناسب رفاهی و مدیریتی تحصن کرده و شعار دادند: آقای رئیس استعفا دهید!

جمع کثیری از دانشجویان از ساعت ۱۲ ظهر روبروی سلف پسران تحصن نمودند و با دادن شعارهای: «دانشجو روز نمی‌خواد، رفاه و خوابگاه می‌خواد» و «رئیس بی‌کفایت، استعفا استعفا»، خواهان استعفای رئیس دانشگاه شدند!

#مطالبات_صنفی
#دانشگاه_شهیدبهشتی

4⃣2⃣7⃣8⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 نامه جمعی از اساتید اخراجی دانشگاه به رییس‌جمهور

به نام خدا

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس‌جمهور محترم

با سلام

در گفت‌وگوی تلویزیونی که با شما در تاریخ دوازدهم آذر انجام گرفت، درخصوص استادان اخراجی فرمودید که وضعیت بسیاری از این اساتید بررسی شده، و جز کسانی که مشکل قضایی داشته‌اند، اکثر آنان اکنون به کار خود بازگشته‌اند.

احتراما به استحضار می‌رساند ما امضاکنندگان این متن جمعی از استادان اخراجی، قطع‌همکاری‌شده، تعلیقی و بازنشسته اجباری هستیم که علی‌رغم پیگیری‌های فردی و جمعی، تا زمان نگارش این نامه هنوز به محیط کار دانشگاهی خود بازنگشته‌ایم. تا آنجا که اطلاعات ما از وضعیت همکارانی که در شرایط مشابه هستند نشان می‌دهد، اگرچه در مواردی، اقداماتی برای بررسی پرونده‌های آنان آغاز شده است، اما "اکثر" آنان هنوز موفق به بازگشت به دانشگاه نشده‌اند. اطلاع‌رسانی وزارت عتف درخصوص فهرست افرادی که موفق به بازگشت به کار شده‌اند می‌تواند در این زمینه روشنگر باشد.

علاوه بر این، وضعیت آن دسته از استادانی که به دلیل فعالیت‌های دانشگاهی خود دارای پرونده قضایی هستند نیز نیازمند توجه ویژه شما و وزارت عتف است. این پرونده‌ها در بسیاری موارد معلول تعلیق و اخراج از دانشگاه بوده است و نه علت آن. به همین دلیل، شایسته نیست استادانی که اتهامشان دفاع از آزادی آکادمیک در همه ابعاد و شئون آن است، از بازگشت به دانشگاه منع شوند.

از شما، به عنوان رئیس‌جمهور، انتظار داریم در کنشی عدالت‌خواهانه و انسانی، پیگیر بازگشت تمامی استادانی باشید که برای سعادت‌ هموطنان و میهن خود نیکخواهانه رنج بیان نظر، انتقاد و اعتراض را به جان پذیرا شده‌اند. پیگیری وضعیت این استادان علاوه بر اینکه جزو وعده‌های انتخاباتی صریح شما بوده است، نشانه‌ای است از عزم حاکمیت برای گشودن باب گفت‌وگوی عقلانی با شهروندان و تلاش برای پاسداشت سرمایه‌های انسانی.

با تشکر و احترام

جمعی از استادان اخراجی، قطع‌همکاری‌شده، تعلیقی، و بازنشسته اجباری
۱۶ آذر ۱۴۰۳

* آزاد، علیرضا: دانشگاه فردوسی مشهد
* آریاپور، محمد: دانشگاه صنعتی همدان
* آذرخشی، مصطفی: دانشگاه شهید بهشتی
* اکرمی، موسی: دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
* امامی، سیدجواد: دانشگاه علم و صنعت ایران
* باقری‌نیا، حسن: دانشگاه حکیم سبزواری
* رحیمی، ابوالقاسم: دانشگاه حکیم سبزواری
* رحیمی، احمد: دانشگاه فنی منتظری و فردوسی مشهد
* سعادتی، محمد: دانشگاه بیرجند
* سلطانی رنانی، محمد: دانشگاه اصفهان
* شایان، ابوالفضل: دانشگاه جهرم
* شفیعی زرقانی، عزیز: دانشگاه شیراز
* شمسی، طاهره: دانشگاه گیلان
* شیخ‌رضایی، حسین: موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
* عباسی، شهرام: دانشگاه فردوسی مشهد
* کلاهی، مهدی: دانشگاه فردوسی مشهد
* مرشدی، وحید: دانشگاه خلیج‌فارس
* مالکی، حامد: دانشگاه شهید باهنر کرمان
* نعمتی، مرتضی: دانشگاه چمران اهواز
* نظری نژاد، محمدرضا: دانشگاه گیلان



4⃣2⃣7⃣7⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 پست تکمیلی

بر اساس گزارشهای رسیده از طرف دانشجویان دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه آزاد تهران مرکز، ساختمان این واحد آموزشی با نام مجتمع شهید صدرزاده واقع در پیچ شمیران، یکی از ساختمانهایی است که ازطرف نهادهای مربوطه بعنوان ساختمان ناامن معرفی و در گذشته، زمانی که بعنوان دانشکده اقتصاد و جغرافی مورد استفاده قرار میگرفت است بخاطر همین مسئله تخلیه اضطراری شده است.
اما در کمال تعجب بعد گذشت اندک زمانی مسئولان دانشگاه آزاد مجددا اقدام به استفاده از این ساختمان کرده و از سال ۹۸ دانشکده زبان و ادبیات را به آن منتقل کرده و هم اکنون نیز این ساختمان ناامن درحال استفاده روزمره است.


روز دوشنبه ۱۲آذر۱۴۰۳ در این ساختمان در دو نوبت، یک بار ساعت۱۲ ظهر و یک بار در حدود ساعت۳بعداز ظهر لرزشهای شدیدی مشاهده شد که منجر به گزارش و حضور نیروهای امداد و آتش‌نشانی در محل شده است، اما کماکان مسئولین دانشگاه آزاد اصرار به برگزاری کلاسها و استفاده معمول از این ساختمان دارند و به نظر میرسد جان و امنیت دانشجویان و پرسنل این واحد آموزشی اولویت چندانی برای ایشان ندارد.

بر اساس شواهد موجود با توجه به اهمالکاری مسئولین این دانشگاه، ضرورت مداخله نهادهای قضایی برای جلوگیری از بروز یک فاجعه انسانی دیگر مانند ساختمان پلاسکو یا متروپل مشهود است.

اخطار:
جان دانشجویان در معرض خطر جدی است.


4⃣2⃣7⃣6⃣
🆔 @senfi_uni_iran


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴 خطر وقوع یک فاجعه انسانی دیگر، بخاطر اهمال‌کاری مسئولان دانشگاه آزاد


خطر بروز حادثه در ساختمان ناامن شهید صدرزاده

#اخطار
جان دانشجویان در معرض خطر جدی است.

شرح جزئیات در پست بعدی⏬


4⃣2⃣7⃣6⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴تجمع امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان

جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان امروز ۲۳ آبان‌ماه در اعتراض به مشکلات صنفی خصوصا وضعیت خوابگاه‌ دختران( صبا) در مارتا( دانشکده مرکزی) تجمع کرده و خواهان پاسخگویی مسئولان دانشگاه شدند.
از دیگر مشکلات قابل توجه این خوابگاه قطعی آب از شب گذشته، خرابی آسانسورها و رفتار نابجای سرپرستان خوابگاه است.

پس از توضیحات و وعده‌های مسئولان دانشگاه، دانشجویان معترض تا پایان این هفته به مسئولان دانشگاه مهلت داده‌اند تا مسائل فوق برطرف شود و در صورت عدم تغییر، مجددا با تعداد بیشتری از دانشجویان تجمع خواهند کرد.

#دانشگاه_هنر_اصفهان
4⃣2⃣7⃣5⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 جان باختن یک دانشجو در خوابگاه دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

به گزارش کانال شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی شب ۲۱ آبان ۱۴۰۳ طی حادثه‌ای یکی از دانشجویان خوابگاه دانش۱ از طبقه چهارم سقوط کرد که در کمال تأسف بخاطر قفل بودن در خوابگاه و ناهماهنگی مسئولین حراست دسترسی آمبولانس و اعزام به اورژانس با تاخیر ۱۵ ای ۳۰دقیقه‌ای انجام شد.

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده #امیرمهدی_چگینی که دانشجوی ورودی رشته شیمی کاربردی سال ۱۴۰۳ دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بود بر اثر شدت ضربه‌ و خونریزی مغزی صبح روز سه‌شنبه ۲۲آبان۱۴۰۳ جان خود را از دست داد.


4⃣2⃣7⃣4⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 اجرای حکم یک سال حبس خشایار سفیدی

#خشایار_سفیدی دانشجوی دانشگاه هنر تهران در اکانت اینستاگرام خود از احضار برای اجرای حکم یکسال حبس خبر داد.

#سرکوب_فراگیر

4⃣2⃣7⃣3⃣
🆔 @senfi_uni_iran


اعتراض دانشجویان دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران به حضور حمید نوری در برنامه‌ی بسیج دانشجویی این دانشکده

از خاوران تا آبان
مرگ بر ظالمان

جمهوری اسلامی در تابستان ١٣۶٧، دست به اعدام گسترده زندانیان سیاسی چپ زد. موضوع لزوما ایده و تفکر و سوابق زندانیان نیست، موضوع این است که نه تنها حقوق ابتدایی نقض شده بلکه اصلی‌ترین بازوی سرکوب در قهری‌ترین شکل ممکن یعنی اعدام به کار گرفته شده. بازویی که در بزنگاه‌های مختلف کارایی سرکوبگرانه‌ی خود را در کنترل و ارعاب صداهای اعتراضی نشان داده. حمید نوری از افراد مشارکت‌کننده‌ در این کشتار و بازتولید کننده‌ی بازوی قهری اعدام، در روز ۱۳ آبان به دعوت نهاد شبه‌ نظامی «بسیج دانشجویی»، نماینده‌ی دستگاه سرکوب در دانشگاه، در دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران حضور پیدا کرد.

علیرغم اطلاع‌رسانی لحظه‌آخری از برنامه‌ به دلیل بیم از واکنش دانشجویان به حضور سرکوبگران در دانشگاه، دانشجویان با نصب پوستر، اعتراض خود را به حضور این شخص در دانشکده و تبدیل دانشگاه به جولانگاه سرکوب‌گران و کارگزاران اعدام، نشان دادند.

هر چند ایجاد فضای خفقان و تلاش برای پرونده‌سازی برای دانشجویان و سرکوب صدای معترض با ادعای وابستگی یا تایید این یا آن حزب سیاسی نخ‌نما شده است، اما لازم به تاکید است که اعتراض در برابر حضور سرکوبگران در دانشگاه قطعا به معنای همراهی با یا تایید مواضع سیاسی و کنش‌های احزاب و سازمان‌ها نیست و نخواهد بود.


4⃣2⃣7⃣2⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴 اعتراض دانشجویان دانشکده‌ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران به حضور حمید نوری در این دانشکده


4⃣2⃣7⃣2⃣
🆔 @senfi_uni_iran


🔴تعرض و ربایش دختر معترض دانشگاه علوم تحقیقات


بنا به اخبار منتشره در شبکه‌های اجتماعی، امروز یک دانشجوی دختر دانشگاه آزاد تهران واحد علوم تحقیقات، پس از برخورد فیزیکی و پاره‌ شدن لباسش توسط نیروهای بسیج و حراست دانشگاه به بهانه‌ی نداشتن مقنعه، طی حرکتی اعتراضی لباس‌هایش را از تن درآورد و در صحن دانشگاه به حرکت و اعلان اعتراض خود برآمد.

در ادامه تعدادی مامور او را با ضرب و شتم و خون‌ریزی به زور سوار بر خودروی شخصی کرده و ربودند. تا بدین لحظه از وضعیت این دانشجو اطلاعی در دست نیست.

#دانشگاه_علوم‌تحقیقات
4⃣2⃣7⃣1⃣
🆔 @senfi_uni_iran


.

دانشگاه شهید بهشتی سال‌هاست که شورای صنفی ندارد. هر سال وضعیت صنفی بدتر از سال قبل است و در کنار تمامی این‌ها، دانشگاه از نظر علمی رو به افول است. از زمان تغییر ریاست دانشگاه در سال ۱۴۰۱ و ریاست دکتر آقامیری در دانشگاه این مشکلات تشدید شده است. اگر سرکوب شدید دانشجویان، اخراج و قطع همکاری با اساتید و برخورد‌های شنیع، غیرقانونی و غیراخلاقی حراست برای حق دادن به دانشجویان معترض دانشگاه کافی نباشد، مشکلات صنفی عدیده و طبق سنت ریاست دانشگاه، جلوگیری از تشکیل شورای صنفی را باید به سیاهی دانشگاه اضافه کنیم.

برخی از نتایج بحث برانگیز دوسال ریاست دکتر آقامیری بر دانشگاه شهید بهشتی:

-عدم تشکیل شورای صنفی دانشجویان، علی‌رغم نامه‌های بسیار دانشجویان و مطرح شدن در تجمعات متعدد

-افت شدید کیفیت غذای سلف‌های مرکزی و خوابگاه

-تفکیک جنسیتی کتابخانه مرکزی و بستن بخشی از فضاهای مطالعه

-تعطیلی چندی از بوفه‌های دانشگاه و اصرار بر جدا کردن کامل بوفه‌های خواهران و برادران

-اخراج و بازنشستگی اجباری اساتید باسواد، علیرغم نامه اعتراضی دانشجویان با بیش از ۲۰۰ امضا( شکرچی، دادگر، راغب، ذیلابی، نیک‌پی و…)

-جذب فراقانونی افراد همسو برای کرسی هیئت علمی دانشکده‌ها و دخالت در امور گروه‌های درسی دانشکده‌ها

-انتخاب مدیران ناکارآمد( اشاره به برخی خالی از لطف نیست؛ به عنوان مثال دکتر صمصامی به عنوان ریاست دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی که علی‌رغم انتخاب در مجلس شورای اسلامی، مدتی اضافه و به شکل غیرقانونی به فعالیت خود به عنوان رئیس دانشکده ادامه داد تا اینکه انتقاداتی در رسانه‌ها مطرح شد.)

-احضار غیرقانونی دانشجویان به حراست و اخذ تعهد اجباری از ایشان

-اجبار به پوشش مقنعه که خلاف آئین‌نامه‌های مربوطه است

-ردصلاحیت‌های گسترده و غیرقانونی در انتخابات‌های انجمن‌های علمی و دانشجویی

-سخت‌گیری و فشار در برگزاری نشست‌های علمی


در نتیجه‌ی ادامه‌ی این روند در سال تحصیلی جدید و اضافه شدن چندین مشکل صنفی دیگر به لیست قبلی مانند افزایش هزینه غیرقانونی خوابگاه دانشجویان سنواتی، جمع شدن دستگاه‌های قهوه‌ساز، کمبود وسایل نقلیه، مشکلات خوابگاه در ترم جدید، انتقال سلف مکمل و…، دانشجویان به ابتکار جمعی که نزدیک به دوسال است درخواست تشکیل شورای صنفی دارند و از طریق تلگرام دغدغه‌های صنفی دانشجویان را اطلاع‌رسانی می‌کنند، کارزاری برای درخواست تغییر ریاست دانشگاه و توجه به مطالبات دانشجویی ترتیب دادند. طی کارزار مذکور بیش از ۲۲۰۰ امضا از دانشجویان و اساتید جمع‌آوری شد. با بی‌اعتنایی ریاست دانشگاه، تجمعی کاملا مسالمت‌آمیز و صنفی در روز دوشنبه ۳۰ مهرماه شکل گرفت که در آن دانشجویان بار دیگر مطالبات خود، من‌جمله تغییر ریاست و تشکیل شورای صنفی را علنا مطرح کردند. مدیر خدمات دانشجویی آقای شمس با حضور در جمع دانشجویان تنها هدف برهم زدن تجمع را داشت و کمکی به پیش‌برد این خواسته‌ها نکرد. در نتیجه این تجمع اما ریاست دانشگاه بار دیگر با سرکوب و بی‌توجهی پاسخ دانشجویان را داد. چندتن از دانشجویان توسط حراست احضار شدند و کارزار گفته شده علیه ریاست دکتر آقامیری با شکایت وی بسته شد.

ما دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی اکنون علی‌رغم ناامیدی از عملکرد دانشگاه و وزارت علوم همچنان به اعتراض خود ادامه می‌دهیم؛ به امید اینکه با حمایت سایر گروه‌های صنفی و رسانه‌ها، این بار شاهد تغییری گسترده در این دانشگاه باشیم

#دانشگاه_بهشتی
4⃣2⃣7⃣0⃣
🆔 @senfi_uni_iran

14 last posts shown.