♥️🍃🍃♥️💫
🍀
♥️
💠#قدرشناسی رابطه با همسرتان را مثبت میکند.
#کسانی بیشتر از بودن با شما لذت می برند که بدانند شما علاوه بر اینکه بدیهایشان را میشمارید، لطفهایشان را هم همیشه به یاد دارید. #حالا این آدم چه پدرتان باشد، چه مادرتان، چه همسرتان، چه کارفرمایتان، چه استاد دانشگاهتان، چه همکارتان و چه دوستتان، از آدم قدرشناس بیشتر خوشش میآید.
🌀به همین خاطر است که روانشناسها میگویند قدرشناسی روابط ما با دیگران را مثبت میکند، بهخصوص وقتی این فرد همسرتان باشد یعنی کسی که میخواهید یک عمر با او زندگی کنید. #اصلاً بخش زیادی از رضایت زندگی به همین رابطهی مثبت برمیگردد.
🔹🔹رضایت از زندگی را بالا میبرد.
#آدمهای قدرشناستر آدمهای راضیتری هستند، از زندگی خود بیشتر لذت می برند و خوبیهای همسر را بیشتر میبینند و درک میکنند. #ایــن رضایت از زندگی خودش کم چیزی نیست. اصلاً یک جـــورهایی رضایت از زندگــی خود خوشبختی است.
🔹🔹 افسردگی را کم میکند.
قدرشناسی افسردگی را کم میکند. میدانید چرا❓
#راستش را بخواهید افسردگی از یک نوع خودخواهی خیلی عمیق اما خیلی پنهان سرچشمه میگیرد. تا وقتی که ما در مقام گیرندهی مطلق باشیم و توقع داشته باشیم همه چیز و از جمله محبت را دودستی به ما تقدیم کنند، معلوم است که افسرده میشویم. چون که ذاتاً دنیا این جور جایی نیست که مفتی مفتی و بدون تعامل تو را به چیزی برساند. آدمهای قدرشناس به این دلیل افسرده نمیشوند که این حس قدردانی با آن حس پنهان خودخواهی مقابله میکند.
🔹🔹خشم و حسادت را کمرنگ میکند.
هم خشم و هم حسادت یک جورهایی از ناکامی سرچشمه میگیرد. خشم به این خاطر شکل میگیرد که ما برای رسیدن به هدفمان با مانع روبهرو شدهایم و حسادت هم به این خاطر که ما دلمان میخواسته است در جایگاه یک نفر دیگر باشیم اما الان نیستیم. اما حس قدردانی به معنای رضایت لااقل از جنبههای مثبت وضعیت فعلی است. یعنی دقیقاً برخلاف حسهایی که به خشم و حسادت دامن میزند.
♥️
🍀
♥️🍃🍃♥️💫
@ravanshenasi_khianat