✅
قانون مالیاتهای مستقیم
✅
بند ۹ از ماده ۱۴۸ : هزینههای مربوط به جبران خسارات وارده مربوط به فعالیت و دارایی مؤسسه در حساب مالیاتی مودی قابل قبول است مشروط بر این كه:
🔸اولاً- وجود خسارت محقق باشد.
🔸ثانیاً- موضوع و میزان آن مشخص باشد.
🔸ثالثاً- طبق مقررات قانون یا قراردادهای موجود جبران آن به عهدة دیگری نبوده یا در هر صورت از طریق دیگر جبران نشده باشد.
✅ آیین نامه احراز شروط سه گانه مذكور در این بند به پیشنهاد سازمان امور مالیاتی كشور به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی میرسد.
✅
آیین نامه اجرايی احراز شروط سه گانه موضوع بند (۹) ماده ۱۴۸ اصلاحی قانون مالياتهای مستقيم ✅ ۱ . اعلام کتبی موضوع خسارت توسط مؤدي ( اعم از اشخاص حقيقی و حقوقی) حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاريخ ايجاد خسارت به فعاليت و دارايی موسسه ، همراه با اسناد مدارکي که در اختيار دارد به اداره امور مالياتي ذيربط.(
این بند به موجب رای مورخ ۱۸/ ۶/ ۱۳۹۹ هیات عمومی دیوان عدالت اداری ابطال شده است )
✅ ۲ . احراز خسارت وارده از سوی اداره امور مالياتی ذيربط پس از بررسی اسناد ومدارک ارائه شده توسط مؤدی و اطلاعات مکتسبه باتوجه به مستندات زير:
➖ ۲ - ۱ . گواهی يا تائيديه خسارت وارده از سوی مراجع ذيصلاح که متولی تشخيص خسارت می باشند. و ياهرگونه سند معتبر ديگری که خسارت وارده را تائيد نمايد.
➖ ۲ - ۲ . صورتجلسه يا صورتجلساتی که درخصوص ايجاد خسارت توسط مؤدی يا ساير مراجع ذيربط دراين زمينه تنظيم گرديده است.
➖ ۲ - ۳ . قراردادهای بيمه مربوط.
✅ ۳ . خسارت وارده طبق قانون و مقررات يا قراردادهای موجود جبران آن به عهده ديگری نبوده و يا درهرصورت از طريق ديگر جبران نشده باشد.
✅ ۴ . ارائه تعهد کتبی مؤدی مبنی بر اينکه اين خسارت از طرف هيچ مرجعی جبران نشده است.
@rasmi_hesabdari@rasmi_hesabrasi@rasmi_test@rasmi_khabar@nazarat_moshtari_h♊️♊️ 👈سفارش آنلاین و تهیه پکیج جامع آزمون کارشناسی رسمی دادگستری و قوه قضائیه، و آزمون حسابدار رسمی رشته حسابداری و حسابرسی 👇👇
http://rasmi-karshenas.ir/hesabdari