رهنمون سلامت (تعطیل شد)


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


#رهنمون_سلامت رسانه‌ای بود برای نشر تحلیل‌ها و اخبار نظام سلامت به همراه مطالبی از حوزه فرهنگ و سیاست. کوشیدیم با محوریت عدالت، خود را در چارچوب صف‌بندی‌های مرسوم و منفعت‌طلبانه قرار ندهیم. فعالیت این کانال تلگرامی متوقف شده است.

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🇮🇷 سخن پایانی
⚜ امام صادق(ع) می‌فرماید: مَن کانَت لِأَخیهِ عندَهُ مَظلَمه فی عِرضٍ او مالٍ فَلیحلِّلْها مِنه مِن قبلِ أَن یأتِی یومٌ لَیسَ هناکَ دینارٌ و لا دِرهَمٌ!
⚜ هر کس به گردن او مظلمه و حقی از حیثیت یا مال برادر دینی خود دارد از او حلالیت بطلبد، پیش از آنکه روزی فرا رسد که دیگر نه درهمی (برای جبران آن) وجود دارد و نه دینار!
✳️ از همه کسانی که در طول چند سال فعالیت کانال رهنمون سلامت، ناخواسته، ناآگاهانه و به ناروا حقی از آن‌ها تضییع شد، طلب عفو و حلالیت داریم.
🔱 با احترام: تیم مدیریت کانال رهنمون سلامت

🌷 گمان مبر که به پایان رسید کار مغان
🌷 هزار بادهٔ ناخورده در رگ تاک است ...


🔴📢 طرح ادغام سازمان‌های #اورژانس، مدیریت بحران، #هلال_احمر و سازمان پدافند غیرعامل و تشکیل وزارت مدیریت بحران در #مجلس اعلام وصول شد.
✳ در صورت تصویب این طرح، #دولت مکلف خواهد شد سه ماه بعد از تصویب، با ادغام این سازمان‌ها نسبت به تاسیس وزارتخانه مدیریت بحران اقدام کند. انتخاب و صدور حکم رئیس جمعیت هلال احمر، رئیس اورژانس و رئیس سازمان پدافند غیرعامل توسط وزیر مدیریت بحران انجام شده و کلیه اموال، دارایی، نیروی انسانی این سازمان‌ها و همچنین بودجه‌های جداول مختلف مرتبط با حوادث و بلایای طبیعی و انسان‌ساز به وزارتخانه جدید منتقل خواهد شد.
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 دکتر بهشتیان، عضو شورای عالی استان‌ها در نامه‌ای خطاب به #وزیر_بهداشت: قیمت قرص #پلاویکس (جعبه ۲۸ عددی) از ۱۶۴ هزار تومان به ۳۲۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است. این دارو در تابستان هم از قیمت ۵۷ هزار تومان در دو نوبت به ۱۶۴ هزار تومان افزایش پیدا کرده بود. پلاویکس در ایران تحت لیسانس سانوفی تولید می‌شود. براساس استعلام اینجانب از داروخانه‌های چند کشور اروپایی و آمریکایی، پلاویکس تحت لیسانس شرکت سانوفی، در این کشورها قیمت به مراتب پایین‌تری از ایران دارد. مستدعی است جهت رفع هر گونه ابهام در شیوه قیمت‌گذاری این دارو، مجددا بررسی‌های لازم صورت گیرد.
🆔@Rah_Salamat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴📢 صبح امروز جمعی از نیروهای شرکتی کادر درمان در مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند. تجمع کنندگان با سر دادن شعارهایی خواستار مقابله با تبعیض در پرداختها و استخدام خود شدند.
🆔 @Rah_salamat


🔴📢 دکتر موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره وضعیت #کرونا و تغییر رنگ شهرها از قرمز به نارنجی و زرد گفته: از هفته پیش الگوی رنگ‌بندی وضعیت کرونایی در کشور از ضریب خطر پذیری که قبلا اعمال می‌شد به بیماران بستری تغییر یافته است و به همین دلیل هم ما شاهد بودیم که وضعیت شهرستان‌های قرمز ما به نارنجی تبدیل شد. اگر الگوی رنگ‌بندی وضعیت کرونایی در استان‌های کشور، با ضریب خطر پذیری ابتلا به ویروس کرونا همانند گذشته محاسبه شود، هر ۱۲ شهرستان #مازندران در وضعیت #قرمز کرونایی قرار دارند.
🆔 @Rah_Salamat


🔴‌📢 بحث فنی باید در دانشکده شود، وقتی این بحث ها را در اجتماع می آورند، می‌خواهند به زور به دیگران بقبولانند که فلان کار را انجام دهید. برخی از نزدیکان حوزه مدیریتی هم دلالی کردند. این تبلیغات باعث می‌شود تصمیم‌ها درست گرفته نشود. سلامت همیشه دو دشمن جهالت و تجارت را داشته است. به سلامت و ایمنی واکسن ما شک نداشته باشید./ اگر با سروصدا در تلویزیون گفتیم فلان دوای طب سنتی معجزه می کند و شما اجازه نمی‌دهید، بهترین محیط برای شارلاتان‌بازی است. وقتی سر و صدا می‌کنند، یعنی شاخصه علمی آن ضعیف است./ اتاق من را به آن شیکی گرفته اند و به دکتر حریرچی داده‌اند / دکتر ملک‌زاده از دانشمندان خوب ما هستند، از حرف‌های وزیر در اصفهان عصبانی شد و قهر کرد.

✅ دکتر اکبری، مشاور عالی #وزیر_بهداشت: واکسن‌سازی با تکنولوژی RNA اولین بار در جهان است و این تکنولوژی بسیار قوی است، ولی شما شاهد هستید یک فرد بیسواد یا مردم عادی درباره واکسن #مدرنا حرف می زنند، درباره واکسن #فایزر صحبت می کنند. نباید گول بخوریم. اینها تبلیغات تجاری است. سلامت همیشه دو دشمن جهالت و تجارت را داشته است. به چه حسابی اینطور حقنه در ذهن مردم ما شده که اگر پول بدهیم و واکسن فایزر را بخریم نجات پیدا می‌کنیم؟ اینها بحث‌های فنی نیست. بحث فنی باید در دانشکده شود، وقتی این بحث‌ها را در اجتماع می آورند می‌خواهند حقنه کنند و به زور به دیگران بقبولانند که فلان کار را انجام دهید. دیدید که دولت ما را محکوم کردند به اینکه بگوید ۲۰ میلیون می‌خرم! حتی برخی از نزدیکان حوزه مدیریتی هم دلالی کردند. من این حرف ها را دوست ندارم. اینها دلالی‌های علمی است که گاهی نادانسته این کار را می‌کنیم که همان جهالت است. یک برنامه‌ای بود که در شبکه سلامت پخش می‌شد و یک فیلمی پخش کرد که از نظر من رپورتاژ آگهی برای خرید واکسن‌های خارجی بود. در ایران، ما ۱۰۰ سال است که واکسن می‌سازیم. ان شاءالله شما هم فرزند دارید، ان شاالله فرزند خود را واکسن زده‌اید، با چه واکسنی به فرزندتان سرخک، سرخجه و دیفتری و کزاز زده‌اید؟ واکسن ساخت ایران. مردم ما با همان ایمن هستند.

✅ به سلامت و ایمنی واکسن ما شک نداشته باشید. الان هم وارد فاز انسانی شده است. سن من بالاست و به من به عنوان نمونه تزریق نمی‌کنند. اما والله قسم ذره ای شک به تزریق واکسن ایرانی ندارم. بعنوان تحقیق؛ یعنی فاز اول عنوان می‌کنم، چون بعداً که همه تزریق می‌کنند. ممکن است من هم بگویم این واکسن نمی‌رسد و در فلان تاریخ آن واکسن را خریداری کنید. همان کاری که انجام دادیم، در شبکه بین‌المللی ثبت کردیم و پول دادیم که برای ما بیاورند. ولی این تبلیغات باعث یک فشاری می شود که تصمیم‌ها درست گرفته نشود.

✅ من طرفدار #طب_سنتی هستم و کسی نمی‌تواند منکر این شود اما مولفه هایی دارد. اگر با سروصدا در تلویزیون گفتیم دوای فلان معجزه می کند و شما اجازه نمی‌دهید، درباره کرونا نوَد و خرده‌ای درصد مردم خوب می‌شوند، بهترین محیط برای شارلاتان‌بازی است. من آن دوا را دوست ندارم. اگر دوا علمی باشد از شاخصه علمی وارد می‌شود. وقتی با سروصدا می خواهد وارد شود یعنی احتمالاً شاخصه علمی آن ضعیف است. برای برخی از داروهای طب سنتی این کار را کردند. طب سنتی دو مولفه را باید رعایت کند؛ یکی استانداردسازی و دیگری دوز است. وقتی در تلویزیون می‌گوییم خاکشیر را با فلان چیز قاطی کنید، این قبل از این باید استاندارد شده باشد. از نظر علمی خاکشیر و گل بنفشه و غیره تعریف دارد؛ اینها باید استاندارد شوند. این اتفاق در طب سنتی نیفتاده است.

✅ درباره پشت صحنه استعفای دکتر ملک‌زاده من خیلی پشت صحنه شناس نیستم؛ حرف ها معمولاً نوک زبانم است. این مسیری هم که بیان کردید اینطوری نبود. آقای وزیر در اصفهان مصاحبه کرد و گفت که حوزه تحقیقات، تحقیقات مبتنی بر علمی را که شاخص های هدایت ما باشد ارائه نداد و این یک نقص است. بیشترین حرفی که ما داریم درباره داروها بوده، بیشترین پولی که خرج کردیم درباره داروها بوده است. یعنی ذهنیت داروگرایی بود. این عیب را آقای وزیر در اصفهان در مصاحبه ای بیان کردند. آقای #دکتر_ملک‌زاده که از دانشمندان خوب ما هستند و تکنیکال پرسن هستند این را برنتابیدند که جامعه نگری بر این مسئله نگاه نکردیم. عصبانی شد و قهر کرد. پشت پرده را نمی دانم ولی روی پرده این است که تضاد فهم از مشکل تحقیقات است.

✅ [درباره حرف و حدیث‌هایی که در مورد سمت مشاوره عالی مطرح است] اتاق من را به آن شیکی گرفته اند و به #دکتر_حریرچی داده‌اند. باید او را یک روز از آنجا بلند کنم و جای خود بنشینم. (با خنده) ولی این مهم نیست. من شوخی کردم.

🆔 @Rah_Salamat

👈 اخبار ویژه مدیران و سیاستگذاران نظام سلامت را از کانال «رهنمون سلامت» دنبال کنید↙️

🆔 @Rah_Salamat


😌 #بدون_شرح 🤫🤪
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 داستان تولید واکسن آنفلوآنزای ایرانی! مشکل کار کجاست؟

وحید دستجردی، وزیر بهداشت، مهر ۱۳۸۸: واکسن آنفلونزای خوکی در سه مرکز سازنده واکسن در کشور تولید شده و تا اردیبهشت سال آینده واکسن آنفولانزای A مورد نیاز مردم را تولید می کنیم.

وحید دستجردی وزیر بهداشت، اردیبشهت ۱۳۹۰: برنامه تولید داخلی واکسن آنفلوآنزا آغاز شد که مرحله تولید آزمایشگاهی آن موفق بوده و در حال صنعتی کردن تولید این واکسن حیاتی هستیم.

ابراهیمی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، اردیبهشت ۱۳۹۱: واکسن آنفلوآنزای وسیع‌الطیف در کشور ساخته شد و ایران پس از آمریکا دومین کشور موفق جهان در این زمینه است. این موفقیت استراتژیک برای کشور در عرصه های علمی بین المللی قلمداد می شود. به دلیل داده های محرمانه آن، از انتشار جزییات ساخت این واکسن صرف نظر کرده‌ایم.

دکتر قانعی، معاون تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، مهرماه ۱۳۹۱: واکسن آنفلوآنزا آبان ماه از سوی وزیر بهداشت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال تولید افتتاح می شود. ما طبق قولی که داده بودیم واکسن را امسال تولید کردیم اما باید برای استفاده آن بر اساس سخت گیری های خوبی که از سوی سازمان غذا و دارو اعمال می شود، عمل کنیم. این محصول با نوع خارجی اش همتراز است و در صورتی که مشکلی برای آن وجود نداشته باشد امکان صادرات هم دارد.

صابرفر، مدیر پروژه تولید واکسن آنفولانزا، تیرماه ۱۳۹۲: طرح پروژه تولید واکسن آنفلوانزا از سال ۷۸ در انستیتو پاستور کلید خورد و قرار شد در سال ۸۱ با هزینه یک میلیارد تومانی طرح پایلوت این پروژه انجام شود. این طرح هم اکنون به مرحله صنعتی رسیده و تولید واکسن آنفلوانزا به میزان ۱۰۰ هزار دوز در سال آغاز شده است که با ایجاد امکانات جدید و توسعه ظرفیتها می توان آن را به رقم ۴ میلیون دوز در سال ارتقا داد.

صابرفر، مجری طرح کلان ملی تولید واکسن آنفلوانزا، خردادماه ۱۳۹۳: واکسن آنفلوآنزای تولیدی تا مرداد ماه سال‌ جاری در اختیار وزارت بهداشت قرار خواهد گرفت و در صورتی که صحت و سلامت آن تایید شود، مردم از این پس، از محصول ایرانی دارای کیفیت مشابه نمونه خارجی برای درمان بیماری خود استفاده خواهند کرد. با سرمایه گذاری بخش خصوصی و استفاده از تسهیلات ارایه شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعا با صرف ۱۵ میلیارد تومان در این پروژه علاوه بر تحقق خودکفایی در تامین این واکسن، ۶۰ فرصت شغلی جدید نیز ایجاد شده است.

صابرفر، رئیس پروژه تولید واکسن آنفلوانزای مرغی، خرداد ۱۳۹۵: سرانجام پس از تلاش بی‌وقفه چند ساله، همه مراحل آزمایشگاهی و تولید اولیه این واکسن را با موفقیت پشت سر گذاشته‌ایم به گونه‌ای که یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزای مرغی به‌صورت بومی در پارک فناوری پردیس تولید شد. بعد از ماه مبارک رمضان و زیرنظر وزارت بهداشت، واکسن تولید شده در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله تحت تست بالینی قرار می‌گیرد و درصورت تایید، پاییز امسال وارد چرخه دارویی کشور می‌شود.

محمود شیخ زین‌الدین، معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی فناوری رئیس‌جمهور، تیرماه ۱۳۹۶: تولید واکسن آنفلوآنزا برای اولین بار در ایران به وسیله شرکت دانش‌ بنیان انجام شده که در مراحل آخر تست قرار دارد و تأییدیه‌ آزمایشی خود را از وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و همچنین سازمان جهانی بهداشت اخذ کرده است. این واکسن در مهر ماه امسال و یا در بهمن ماه به تولید انبوه می رسد و در مراحل آخر اخذ تأییدیه‌های تجاری است.

صابرفر، مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن آنفولانزای ایرانی، بهمن ۱۳۹۸: ما بعد از ۱۰ سال توانستیم دانش فنی واکسن آنفلوآنزای ایرانی را بدست آوریم و آن را به تولید برسانیم. تمام تاییدیه ها و مجوزهای تولید واکسن آنفولانزا اخذ شده است و قرار است از شهریور سال آینده وارد بازار شود. با وجود اینکه این واکسن هنوز به تولید نرسیده ولی متقاضی در کشورهای دیگر دارد.

ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، ۱۰ مهر ۱۳۹۹: واکسن آنفلوآنزا در کشور تا آبان‌ تولید می‌شود و تا پایان سال می‌توان تمام نیاز کشور را با تولید داخلی برطرف کرد.

شانه‌ساز، رئیس سازمان غذا و دارو، ۱۶ مهر ۱۳۹۹: هدف این است که تا سال آینده واکسن آنفلوآنزای هم در داخل کشور تولید شود. به دلیل تحریم، برخی از مواد اولیه مورد نیاز به موقع به دست شرکت‌های دانش بنیان نرسید، اما در سال آینده واکسن آنفولانزای ایرانی تولید می‌شود.

🆔 @Rah_Salamat

👈 اخبار ویژه مدیران و سیاستگذاران نظام سلامت را از کانال «رهنمون سلامت» دنبال کنید↙️

🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 بررسی حدود ۱۷۰ رکورد مربوط به کلیدواژه #واکسن در سامانه سازمان غذا و دارو نشان می‌دهد از بین حدود ۲۱ عنوان واکسن ثبت شده و مورد استفاده در کشور، حدود ۱۶ عنوان واکسن، تولید شرکت‌های خارجی در #آمریکا، #فرانسه، #انگلیس، #هند، و ... هستند و تنها پنج عنوان واکسن پولیو خوراکی، هپاتیت B، پنتاوالان، ثلاث و ب.ث.ژ در داخل کشور تولید می‌شوند که البته در کنار تولید داخل، واردات این واکسن‌ها نیز انجام می‌شود. این یعنی در حال حاضر اکثر واکسن‌هایی که به نوزادان، اطفال، حجاج، سربازان و ... تزریق می‌شود، تولید شرکت‌های خارجی است و سهم تولید داخل تنها ۵ عنوان از ۲۱ عنوان واکسن است!
✳ با وضعیت شرح داده شده، معلوم نیست عدم تزریق واکسن خارجی کرونا که از سوی برخی مسئولین توصیه شده، شامل سایر واکسن‌های خارجی موجود در کشور نیز خواهد شد یا این نگرانی‌ها صرفا درخصوص #واکسن_کرونا وجود دارد. در این بین، #وزارت_بهداشت به عنوان متولی اصلی بررسی ضوابط و تایید علمی، فنی و ایمنی فراورده‌های مرتبط با سلامت منجمله واکسن، هنوز موضع خود را درباره ایمنی واکسن‌های وارداتی و ممنوعیت یا عدم ممنوعیت تزریق آن‌ها اعلام نکرده است.
🆔 @Rah_Salamat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴📢 #وزیر_بهداشت: سیاسی حرف نمی‌زنم، تأثیر FATF در موضوع نظام سلامت و خرید واکسن جدی نیست.
✳ این در حالیست که روز گذشته علی ربیعی، #سخنگوی_دولت در نشست خبری گفته بود: بر اساس FATF برای انتقال پول واکسن چندین بار به مشکل برخورد کردیم. پیوستن یا نپیوستن به FATF در حال نشان دادن تبعات خودش است.
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 در حالی که هر عدد قرص پلاویکس کمپانی سانوفی در #هند به قیمت ۷.۶۱ روپیه (معادل ۲۷۵۰ تومان به قیمت روپیه آزاد و بدون درنظر گرفتن ارز دولتی دارو) به فروش می‌رسد، هر عدد پلاویکس تحت لیسانس سانوفی در ایران، ۱۱۶۸۰ تومان (بیش از ۴ برابر هند!) قیمت‌گذاری شده و یک بسته‌ی ۲۸عددی آن در ایران ۳۲۷ هزار تومان قیمت خورده است!
✳ اما در این وضعیت بلبشوی قیمتگذاری دارو در ایران، سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به اعتراض بیماران نوشته نمونه ایرانی دارو را مصرف کنید. اگر پلاویکس می‌‌خواهید مهمان جیب مبارک خود باشید!
✴ این در حالیست که ناسازگاری و عوارض مختلفی از مصرف داروهای مشابه پلاویکس در برخی بیماران از سوی متخصصین مربوطه گزارش شده و حتی کارایی ضعیف‌تر برخی نمونه‌های ایرانی این دارو نیز در تعدادی از مطالعات کارآزمایی بالینی مورد تایید قرار گرفته و منتشر شده است! که البته به دلیل ذینفع بودن برخی از متنفذین در فروش این داروهای مشابه، به بهانه حمایت از #تولید_ملی تاکنون اقدامی برای رفع این #جیب‌بری آشکار بیماران انجام نشده است.
☸ پی‌نوشت برای اطلاع اهل ژنریک: کلوپیدوگرِل (Clopidogrel) صحیح است نه کلپیدگرول!
🆔 @Rah_Salam


🔴📢 عاقبت عبرت‌آموز سناتور آمریکایی!
✳ جونی ارنست، سناتور ایالت آیووا آمریکا که چند ماه قبل گفته بود #کرونا دروغ پزشکان برای کسب درآمد بیش‌تر است، روز گذشته در صف اول تزریق #واکسن_کرونا حاضر شد و قبل از همه واکسن زد. اقدامی که با تمسخر کاربران فضای مجازی در آمریکا همراه شد.
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 ولی #خارج_از_مطایبه دیگه وقتشه #وزارت_بهداشت مرغ، تخم مرغ، موز، پرتقال و کنسرو ماهی رو هم به لیست کالاهای آسیب‌رسان سلامت اضافه کنه.
#علی_برکت_الله
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 فرمانده انتظامی شهرستان ساوه گفت: در تحقیقات پلیس مشخص شد تاریخ تولید این انسولین‌ها حدود سه ماه پیش است و با وجود کمبود انسولین در سطح جامعه، سودجویان اقدام به احتکار آن کردند. 
✳ هنوز دکتر شانه‌ساز نیومده بگه ما قبلش خبر داشتیم. نصف این انسولینا انحراف دمایی داشتن، نصف دیگه‌شونم منتظر پلن توزیع بودن؟ 😏
🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 ادعای معاون وزیر بهداشت: از اسفند ۹۷ تا امروز، حقوق پرستاران را ۲.۵ برابر کردیم. حقوق پرستاران با اضافه‌کاری و کارانه بین ۹.۵ میلیون تومان تا ۱۳ میلیون تومان است.

✅ تقوی‌نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع #وزیر_بهداشت گفته: حقوق #پرستاران از اسفند سال گذشته تاکنون ۵۰ درصد اضافه و مجوز افزایش حقوق ۵۰ درصدی پرستاران صادر شد و در مجموع از اسفند ۹۷ تاکنون شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق پرستاران هستیم. ۵۰ درصد هم از فردا به حقوق پرستاران اضافه می‌شود و در مجموع حقوق پرستاران ۲.۵ برابر خواهد شد.

✅ حقوق یک پرستار کارشناس تازه استخدام شده اکنون ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و حقوق یک پرستار کارشناس ارشد تازه استخدام شده ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و از فردا ۵۰ درصد افزایش می‌یابد و حقوق کارشناس به ۷ میلیون ۱۰۰ و حقوق کارشناس ارشد ۷ میلیون و ۳۰۰ خواهد رسید.

✅ حقوق یک پرستار کارشناس با ۲۰ سال سابقه نیز از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و کارشناس ارشد از هفت میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به حدود ۱۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد، ضمن اینکه هر پرستار نیز ماهانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان نیز بابت اضافه کار و کارانه دریافت می‌کند.

🆔 @Rah_Salamat

👈 اخبار ویژه مدیران و سیاستگذاران نظام سلامت را از کانال «رهنمون سلامت» دنبال کنید↙️

🆔 @Rah_Salamat


🔴📢 کاربران فضای مجازی در توییتر با هشتگ #واکسن_بخرید خواستار خرید واکسن از سوی متولیان امر شدند.
✳ طی روزهای اخیر، تعدادی از مسئولان حوزه بهداشت و درمان کشور اعلام کردند حتی با موفقیت آمیز بودن فرایند تولید واکسن داخلی در بهار سال آینده، تولید انبوه آن زمانبر است و واکسیناسیون عمومی با واکسن تولید داخل در مدت زمان معمول امکان‌پذیر نیست.
🆔 @Rah_Salamat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴📢 رهبر انقلاب به مناسبت #روز_پرستار: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری باید اجرا شود. استخدام پرستاران شوخی نیست؛ باید توسط مسئولان به شدت دنبال شود. باید پرستاران و خانواده‌هایشان خاطرجمع باشند.
🆔 @Rah_Salamat


💠 میلاد با سعادت #حضرت_زینب (س) و #روز_پرستار را خدمت همه مخاطبین گرامی بویژه جامعه عزیز پرستاری تبریک عرض می‌نماییم.
🆔 @Rah_Salamat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🔴📢 دکتر شهریاری، رئیس #کمیسیون_بهداشت مجلس در گفتگو با پایگاه خبری صبح‌شد گفته: این که فکر کنید ما می‌توانیم همه جامعه را واکسن بزنیم اصلا واکسن کرونای تولید داخل آن قدری نخواهد بود که بتوانیم همه جامعه را واکسینه کنیم. واکسیناسیون عمومی در کشور حداقل ۱۵۰ میلیون دوز واکسن می‌خواهد که امکان تولید داخلی آن با سرعت وجود ندارد.
سازمان #غذا_و_دارو با تولیدکنندگان توافق کرده قیمت واکسن کرونای ایرانی تا ۷۰ درصد قیمت واکسن کرونای خارجی باشد، بنابراین قیمت واکسن کرونای ایرانی حداقل ۶ دلار خواهد بود و برای گروه‌های پرخطر رایگان است. در خوشبینانه‌ترین حالت، واکسن کرونای ایرانی در خرداد و تیر به دست ما می‌رسد. با توجه به #تحریم‌ها و مشکلات انتقال ارز، امیدی به واردات #واکسن_کرونا نیست.
🆔 @Rah_Salamat


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🙃 درخواست ویدیویی کوتاه کریستوف هملمن، نماینده اخراجی سازمان بهداشت جهانی از #وزارت_بهداشت
🆔 @Rah_Salamat

20 last posts shown.

3 081

subscribers
Channel statistics