پشت پرده


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


والله مُخرِج مَا کُنتُم تَکتُمُون
@Rabialanam313

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


⚫️حسین پسر امین

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می‌کنید گروه هتل‌های میثاق ملل یکی از شرکت‌های فرعی موسسه اعتباری ملل از این موسسه حدودا ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده است. در حالی که زیان انباشته این شرکت در سال گذشته به بیش از ۳۴۰ میلیارد تومان رسیده و بدهی‌های جاری آن بیش از ۳۳۱ میلیارد تومان می‌باشد.

❌وضعیت فوق نسبت به توانایی شرکت به ادامه فعاليت تردید ايجاد می کند و با این شرایط بازگرداندن تسهیلات دریافتی این گروه از موسسه ملل نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.

❌همچنین حسین جوادی پسر سید امین جوادی مدیرعامل موسسه اعتباری ملل یکی از اعضای هیئت مدیره گروه مذکور می‌باشد 

❌علاوه بر این علی رحیم پور با مدرک نامرتبط جغرافیای سیاسی به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره گروه هتل‌های میثاق ملل مشغول به فعالیت است.

@Poshteparde313


⚫️آن ۵۲ نفر

❌طبق بررسی پشت پرده اکبر محققی با مدرک غیر مرتبط علوم سیاسی به عنوان عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) مشغول به فعالیت است. همچنین نام او به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت عمرانی مسکن گستر یکی از شرکت‌های وابسته به بانک مسکن نیز دیده می‌شود.

❌شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی یکی از بزرگترین هلدینگ‌های شستا از چند پرونده حقوقی شرکت‌های زیر مجموعه خود رونمایی کرده که در یکی از این پرونده‌ها مشاهده می‌کنیم تاپیکو به اتهام خیانت در امانت در قرارداد‌های پتروشیمی ایلام علیه ۵۲ نفر اشخاص حقیقی و حقوقی اقدام به طرح دعوی کرده که این پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است

❌یکی دیگر از پرونده‌های حقوقی شرکت اقدام به طرح دعوی بر علیه مدیران گروه صنعتی باختر به اتهام ارائه صورت‌های مالی مزورانه و تقسیم سود موهوم می‌باشد که این پرونده نیز در مرحله تجدید نظر می‌باشد

❌علاوه بر موارد فوق بعد از برکناری بابک افقهی از مدیریت تاپیکو در ۲۵ شهریورماه سال جاری هیئت مدیره این هلدینگ در دوم مهرماه امسال علی سیفیان را به عنوان سرپرست موقت تاپیکو تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید منصوب کرده اند اما باگذشت بیش از ۳ ماه همچنان تکلیف مدیریت یکی از بزرگترین هلدینگ‌های انرژی کشور مشخص نمی‌باشد.

@Poshteparde313


⚫️ ناکامی مدیریت زاکانی؛ ضعیف‌ترین دوره شهرداری تهران در سال‌های اخیر

📊 عضو سابق شورای شهر تهران درگفت‌وگوی اختصاصی با #پشت_پرده به نقد عملکرد علیرضا زاکانی در شهرداری تهران پرداخت. او با اشاره به چالش‌ها و ضعف‌های این دوره، از آسیب‌های ناشی از جناحی شدن مدیریت شهری و تأثیر آن بر اعتماد عمومی سخن گفت.

❌احمد حکیمی‌پور با بیان اینکه دوره مدیریت زاکانی یکی از ضعیف‌ترین دوره‌های شهرداری تهران در سال‌های اخیر بوده و ناکامی در اجرای پروژه‌های کلان شهری و مسائل مدیریتی، چهره این دوره را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: در این مدت پروژه‌های بزرگ و اثرگذار شهری اجرا نشده است، ما در این دوره شاهد پروژه‌ هایی که بتوانند مشکلات اساسی شهر مثل آلودگی هوا یا مسائل اجتماعی را حل کنند، نبودیم. مدیریت شهری در این دوره بیشتر تحت‌تأثیر اختلافات سیاسی و جناحی قرار گرفت.در دوره مدیریت علیرضا زاکانی، شهرداری تهران به‌جای تمرکز بر ارائه خدمات به مردم، به یک سنگر سیاسی و جناحی تبدیل شده است. این موضوع باعث شده که مدیریت شهری از اهداف اصلی خود فاصله بگیرد و به حاشیه برود.

❌وی همچنین با انتقاد از عدم هماهنگی بین اعضای شورای شهر و شهرداری گفت: متأسفانه حتی وقتی همه اعضای شورا از یک لیست انتخاب می‌شوند، باز هم شاهد اختلافات گسترده در شورا هستیم. این اختلافات نه تنها در صحن شورا بلکه در رسانه‌ها نیز به چشم می‌خورد و این موضوع به شدت به اعتماد عمومی آسیب می‌زند.

❌او همچنین به آسیب‌های ناشی از سیاسی شدن شهرداری اشاره کرد و افزود: شهرداری نباید محلی برای منازعات سیاسی و جناحی شود. تمرکز شهرداری باید بر خدمت‌رسانی به مردم باشد، نه اینکه به یک سکوی سیاسی تبدیل شود.

❌حکیمی‌پور بر لزوم اصلاح ساختار نظام مدیریت شهری تأکید کرد و گفت: یکی از مسائل مهم در این حوزه، نحوه انتخاب شهردار است. تجربه چند دوره اخیر نشان داده است که انتخاب شهردار توسط شورا، چالش‌های متعددی را به‌دنبال داشته است. در برخی کشورها، شهردار مستقیماً توسط مردم انتخاب می‌شود و این روش به‌عنوان الگویی موفق شناخته شده است. باید بررسی شود که کدام مدل در ایران کاربرد بیشتری دارد.

❌ وی در پایان، به ضرورت شفافیت و پاسخگویی در مدیریت شهری اشاره و گفت: شورا و شهرداری نباید به محل اختلافات سیاسی تبدیل شوند. تمرکز باید بر حل مشکلات مردم و خدمت‌رسانی باشد. با اصلاح نظام انتخاباتی و تقویت ساختارهای قانونی، می‌توان اعتماد عمومی را بازگرداند. بررسی عملکرد مدیریت شهری و اعمال اصلاحات اساسی در ساختار نظام انتخاباتی و شوراهای شهر ضروری است.

@Poshteparde313


⚫️تانک زیر تیغ شورا

📊ناصر امانی، یکی از اعضای شورای شهر تهران در گفت‌وگویی با #پشت_پرده با انتقاد شدید از شهردار تهران، عدم رعایت قانون و ضعف در نظارت بر عملکرد شهرداری را به عنوان مشکلات عمده در مدیریت شهری مطرح کرد.

❌ وی در پاسخ به این سئوال که مهمترین نقد به عملکرد آقای زاکانی چیست، گفت: من از ابتدای این دوره، یکی از منتقدین جدی شهردار بودم و نخستین سوال خود را از ایشان در این دوره نیز مربوط به مسائل قانونی بود.

❌امانی به برخی اقدامات غیرقانونی در شهرداری اشاره کرد و اظهار داشت : انتصابات برخی مدیران شهرداری خلاف اساسنامه‌ها و دستورالعمل‌ها بوده و تغییرات ساختاری بدون مصوبه شورا صورت گرفته است. همچنین، تغییر کاربری پهنه‌های بوستان‌ها و واگذاری مسئولیت شرکت‌های شهرداری از دیگر مواردی بود که به عدم رعایت قانون اشاره شد.

❌عضو شورا همچنین به نظارت ناکافی شورا بر حوزه مالی شهرداری اشاره کرد و گفت: گزارش‌های حسابرسی بیشتر جنبه شکلی دارند و عمق کافی برای بررسی دقیق عملکرد مالی شهرداری را ندارند. وی همچنین از مشکلات در تخصیص منابع مالی و انحرافات از برنامه‌های مصوب شورا در تخصیص بودجه انتقاد کرد.

❌در حوزه پروژه‌های عمرانی، این عضو شورا از تکمیل برخی پروژه‌های مهم مانند ترمینال شرق، ایستگاه‌های مترو، و بزرگراه‌ها خبر داد و بر لزوم تقویت شفافیت و نظارت کیفی در این پروژه‌ها تأکید کرد.

❌در ادامه وی به اقدامات شهرداری در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر اشاره کرد و از توسعه میادین میوه و تره‌بار و مراکز پذیرش کارتن‌خواب‌ها به عنوان اقدامات مثبت یاد کرد، هرچند معتقد بود که این اقدامات نیاز به تداوم و گسترش بیشتری دارند.

❌امانی همچنین از ضعف شهرداری در مدیریت بحران‌های جوی و مشکلات در توسعه حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه تأخیر در تأمین اتوبوس‌ها و مشکلات قراردادهای خارجی انتقاد کرد.

❌در نهایت، وی عملکرد شهرداری تهران را ترکیبی از موفقیت‌ها و ناکامی‌ها ارزیابی کرد و بر لزوم توجه بیشتر به رعایت اصول قانونی، شفافیت مالی، و تقویت نظارت‌ها در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

@Poshteparde313


⚫️پروژه های ناقص منطقه آزاد کیش

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می‌کنید و براساس صورت‌های مالی منطقه آزاد کیش عملیات اجرایی برخی از پروژه‌های این سازمان از پیشرفت فیزیکی و مالی مناسب با برنامه زمانبندی برخوردار نبوده به عنوان مثال اجرای پروژه لایروبی و استحصال زمین بندرگاه تجاری منطقه آزاد کیش در ۱۲ اسفند ۹۹ به مبلغ ۶۲۲ میلیارد تومان و به مدت ۳۰ ماه به قرارگاه خاتم الانبیا واگذار گردیده، اما پس گذشت چندین سال تاکنون مجوز آن سازمان محیط زیست اخذ نگردیده است.

❌همچنین  طی سنوات قبل منطقه آزاد کیش مبلغ ۱۷۶ میلیارد تومان جهت زیر ساخت جزیره هندورابی شامل:فرودگاه ۶۵ میلیارد تومان، اسکله و موج شکن ۷۳ میلیارد تومان، مطالعات و تهیه طرح جامع جزیره ۱۰ میلیارد تومان، مهمان سرا ۵ میلیارد تومان و سایر اقدامات ۲۲ میلیارد تومان هزینه کرده که در این خصوص از سال ۹۵ الی ۴۰۲ حدودا ۷۰۰۰ گردشگر وارد  جزیر شده که حاکی از عدم توجیه اقتصادی طرح، توسعه گردشگری و ایجاد درآمد مناسب برای سازمان مذکور می‌باشد.

❌گفتنی است در اواخر آبان ماه سال جاری مدیریت این سازمان به محمد جعفر کبیری سپرده شد.

@Poshteparde313


⚫️صندلی کش دار

❌طبق بررسی پشت پرده محمد کشانی مدیرعامل گروه صنعت سلولزی تامین گستر نوین(تاسیکو) یکی از هلدینگ های وابسته به شستا به تازگی به عنوان سرپرست سیمان آبیک یکی دیگر شرکت های تحت نظر شستا منصوب گردیده است.

❌ظاهرا کشانی علاقه ای به رسانه ای کردن این موضوع ندارد زیرا با بررسی وب سایت سیمان آبیک در می یابیم که هیچگونه خبری در خصوص این انتصاب منتشر نشده و همچنان نام عبدالمجید نیک نام جهرمی به عنوان مدیرعامل این شرکت دیده می شود.

❌علاوه براین صنعت سلولزی تامین گستر نوین که شرکت های حریر خوزستان،محصولات کاغذی لطیف،صنایع چوب کاغذ ایران،صنایع کاغذ سازی کاوه و... تحت نظر این هلدینگ است تاکنون اطلاعاتی از اعضای هیئت مدیره خود در تارنمای کدال منتشر نکرده و اطلاعات دقیقی از اعضای آن در دسترس نیست.

@Poshteparde313


⚫️ساخت مان

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می‌کنید و براساس داده‌های مرکز آمار ایران در فصل تابستان ۱۴۰۳ شاخص قیمت نهاده‌های ساختمان‌های مسکونی شهر تهران بر مبنای سال پایه ۱۳۹۰ به رقم ۲۷۹۱/۹ هزار میلیارد ریال رسیده است. درصد تغییرات شاخص قیمت نهاده‌های ساختمانی در چهار فصل منتهی به تابستان ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۲۷/۹ درصد بوده است.

❌همچنین در فصل زمستان ۱۴۰۲ تعداد پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور برابر ۵۲۴۴۳ فقره بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۲ درصد افزایش داشته است. از این تعداد پروانه ۹۷/۵ درصد مربوط به احداث ساختمان و ۲/۵ درصد مربوط به افزایش بنا بوده است.

❌علاوه بر موارد فوق در فصل بهار ۱۴۰۳ سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساختمان‌های جدید در مناطق شهری ۲۶۳۴/۲ هزار میلیاراد ریال بوده که از این میزان  سرمایه گذاری ۲۹/۶ درصد به ساختمان‌های شروع شده، ۵۸ درصد به ساختمان‌های نیمه تمام و ۱۲/۴ درصد به ساختمان‌های تکمیل شده اختصاص یافته است.

@Poshteparde313


⚫️بیو گرافی میدری

❌پس از کنارگذاشتن برادر مجاهد مهدی مسکنی از صندوق بازنشستگی تا به امروز این صندوق روی خوش ندیده و در این مدت کوتاه دولت پزشکیان تا اینجا ۳ رییس به خود دیده است.

❌اطلاعات رسیده به پشت پرده حاکی از آن است فارغ از تاپیکو و پتروشیمی امیرکبیر بی صاحب و اداره با سرپرست هلدینگ صبا انرژی حتی در صندوق عشایر با مدیریت قادرمرزی و صندوق فولاد با مدیریت ژنرال فرسوده حسین علایی که در وزارت میدری در همین یکی دو ماه منصوب شدند نیز احتمال تغییر وجود دارد!!

❌در هر صورت امید است میدری بتواند بر قوه عقل خود مسلط شود و یکبار برای همیشه تصمیم بر بودن و رفتن مدیران بنگاههای زیر مجموعه بکند و این دهها هزار میلیارد سود سازی بابت پرداخت حقوق بازنشستگان را متاثر از کندی خود نکند.

❌با این دست فرمان بعید است وزیر کار منصوب علی ربیعی بتواند بیشتر از یکسال عمر کند که قطعا تثبیت وی تا پایان دولت مرضی ما و کارگران می باشد چون تداوم یک مدیریت متوسط بهتر از دگرگونی برای پیدا کردن مطلوب است.

❌برآورد ما نشان میدهد ظاهرا میدری معاون رفاه ربیعی فردی مهربان،خسیس،آکادمیک،گوشت تلخ،سالم،کند و میهن دوست است.

@Poshteparde313


⚫️سبک توآ در مسکن

❌طبق بررسی پشت پرده سيدعباس هاشمي منش مدیرعامل شرکت سرمايه گذاري مسکن تهران همزمان به عنوان رییس فدراسیون کونگ‌فو و هنرهای رزمی مشغول به فعالیت است.

❌با بررسی بیشتر از وب سایت سرمایه گذاری مسکن تهران در قسمت معرفی مدیران مشاهده می کنیم که همچنان نام علی باقری به عنوان مدیرعامل دیده می شود در حالی که بعد از نامبرده دو مرتبه مدیرعامل شرکت مذکور تغییر کرده است.

❌ گفتنی است که علی ولي زاده اول قره لر با مدرک تحصیلی غیر دانشگاهی دیپلم به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت مشغول به فعالیت است.

❌علاوه براین ظاهرا محمد مهدی همت فرزند شهید همت که با مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر در تیرماه سال جاری به عضویت هیئت مدیره شرکت سرمايه گذاري مسکن تهران درآمده بود بعد از گذشت چند ماه از هیئت مدیره این شرکت کنار گذاشته شده است.

@Poshteparde313


⚫️جوابیه

✍️مدیریت پایانه ها و مخازن پتروشیمی

📊احتراما عطف به ماده23 قانون مطبوعات ، خواهشمند است نسبت به درج جوابیه شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی در پاسخ به خبر پایانه مدیران 2 اقدام لازم را مبذول فرمایید.

▫️در خبر پایانه مدیران 2 سندی منتشر شده به تاریخ 19 آبان رئیس کل سازمان بازرسی استان بوشهر قید شده بود که جناب آقای مهران جابری، سرپرست این شرکت کارمند رسمی دولت در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی می‌باشد و در حال حاضر مرخصی بدون حقوق از این سازمان گرفته است و انتصاب ایشان به عنوان سرپرست شرکت برخلاف مفاد تبصره 4 قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل دولتی است.

▫️بر همین اساس نامه جدید رئیس کل سازمان بازرسی استان بوشهر به تاریخ 1403/10/12به این شرکت اعلام میدارد برای  انتصاب جناب آقای جابری در حال حاظر ملاحظه ای ندارد.

@Poshteparde313


⚫️مدیر چسبان

❌شرکت فارماشیمی یکی از شرکت‌های تحت نظر محمد مهدی ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران می‌باشد .

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می‌کنید فارما شیمی در سال ۹۴ جهت توسعه خطوط تولید خود اقدام به احداث یک پروژه ساختمانی به متراژ ۱۹/۹۸۰ متر مربع  می‌کند،  اما به دلیل عدم تامین منابع مالی پس از خاکبرداری در سنوات قبل متوقف می‌شود .

❌در خصوص این پروژه طی سال‌های ۹۸ الی ۴۰۱ طرح‌های مختلفی تدوین و به شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان ارسال می‌گردد که طرح های مذکور نیز به دلیل عدم  تامین وجه اجرا نمی‌شود همچنین اعضای هیئت مدیره فارماشیمی برای پیشرفت و توسعه این طرح بر زمین مانده نامه‌ای به مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ارسال کرده اند که ناصحی تاکنون پاسخی به درخواست آن‌ها نداده است.

 ❌ناصحی که در دولت تدبیر و امید به عنوان مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران منصوب شده بود و در دولت سیزدهم در این سمت ابقا شد در دولت چهاردهم نیز همچنان در این سمت مشغول به فعالیت است.

@Poshteparde313


⚫️به وقت رفتن تئوریسین من نمیزارم

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می‌کنید زیان انباشته مترو تهران یکی از سازمان‌های تحت نظر علیرضا زاکانی شهردار تهران در سال گذشته از مرز ۱۵ همت گذشته است به همین دلیل این شرکت مشمول مفاد ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت بوده و مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام آن در راس آن‌ها شهردار تهران بایستی در مورد انحلال یا برنامه آینده این شرکت پاسخگو باشند.

❌همچنین زیان خالص مترو تهران در سال گذشته به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۶۷/۵ درصدی را تجربه کرده است.

❌علاوه براین در سنوات گذشته حدودا ۳۶۵ مورد شکایت از مترو تهران توسط شرکت‌های طرف قرارداد و کارکنان و مسافرین مترو صورت گرفته که پرونده‌های قضایی آن در جریان می‌باشد.

❌زاکانی که در انتخابات ریاست جمهوری با اطمینان کامل می‌گفت نمی‌گذارد پزشکیان رئیس جمهور کشور بشود و بعد از انتخابات با اعتماد به نفسی که دارد در جلسات هیئت دولت شرکت می‌کند بایستی  عملکرد شرکت‌های زیر مجموعه اش را نیز تشریح کند.

@Poshteparde313


⚫️ پشت پرده عدم استیضاح زاکانی

📊 تهران به عنوان پایتخت ایران با چالش‌های متعددی روبه‌رو است. انتقادات نسبت به عملکرد مدیریت شهری و شهردار تهران به طور فزاینده‌ای افزایش یافته است.

❌زهرانژادبهرام، عضو سابق شورای شهر تهران، در گفتگو با #پشت_پرده با انتقاد تند از عملکرد آقای زاکانی، شهردار تهران، گفت:«اینقدر همه به عملکرد آقای زاکانی انتقاد دارند و حتی کارزار استعفای ایشان راه افتاد، اما هیچ اتفاقی نیفتاد و من نمی‌دانم چرا اعضای شورای شهر اقدامی نکردند. اعضای شورای شهر هم به مسائل توجهی ندارند و هرازگاهی تنش‌هایی بین آنها و شهرداری تهران ایجاد می‌شود، اما این تنش‌ها خیلی زود خاموش می‌شوند. به نظر می‌رسد در این گفتگوها، تعاملات سیاسی دخیل هستند نه مصلحت شهری.»

❌ وی افزود: «اعضای شورای شهر ابزارهای قانونی کافی برای اعمال فشار و ایجاد تغییرات در شهردار دارند. به نظر من، این ابزارها کاملاً در اختیار آنهاست. آنها می‌توانند تذکر دهند، سوال بپرسند، استیضاح کنند و حتی در تصویب بودجه نظارت و تشویق تقویت‌کننده‌ای داشته باشند. شورا بی‌ابزار نیست، بلکه پر از ابزارهایی است که می‌توانند به کار گیرند. شهردار، که منتخب شورا است، چگونه می‌تواند به حرف شورا گوش ندهد؟ مگر این‌که نخواهد این کار را بکند. در غیر این صورت، اگر شورا از ابزارهایش به درستی استفاده کند و نظارت کافی داشته باشد، شرایط تهران قطعاً بهتر از وضعیت کنونی خواهد بود.»

❌ این عضو سابق شورای شهر تهران با بیان اینکه مهم‌ترین انتقاد به آقای زاکانی این است که نگرشی نسبت به آینده شهر تهران ندارد، گفت: «با توجه به حضور آقای زاکانی در کابینه و هیئت دولت، انتظارات زیادی از او می‌رود. دولت تمامی امکانات خود را در اختیار او قرار داده است و به نظر می‌رسید که باید از این ظرفیت‌ها برای ایجاد فرصت‌های جدید برای تهران استفاده می‌شد. اما متاسفانه تا اردیبهشت که انتخابات ریاست‌جمهوری در پیش است، آقای زاکانی بیشتر به مسائل انتخاباتی پرداخته و شهر تهران را رها کرده است. حتی معاونین شهرداری هم به تبلیغات و جمع‌آوری آرا در سطح کشور مشغول بوده‌اند و مسائل شهری کنار گذاشته شده‌اند. به نظر می‌رسد که اولویت آقای زاکانی شهر نبوده و این رویکرد بسیار نگران‌کننده است.»

❌ نژاد بهرام همچنین از سیاست‌های شهرداری در قبال نوسازی بافت فرسوده و افزایش تراکم شهری انتقاد کرد و این اقدامات را بی‌ربط به حل مشکلات واقعی تهران دانست و گفت: «شهرداری به جای تمرکز بر مسائل اساسی، به پروژه‌های نمایشی و شعارهای سیاسی پرداخته و حتی با تغییرات مکرر در مدیران خود، نه تنها به بهبود وضعیت شهری کمک نکرده، بلکه باعث سردرگمی و بی‌ثباتی بیشتر در مدیریت شهری شده است.»

❌ وی ادامه داد: «ما به شهرداری نیاز داشتیم که اولویت اول آن شهر تهران باشد. شهرداری باید به مسائل اساسی و حیاتی شهر توجه کند، مانند مناسب‌سازی، ایمن‌سازی و بهبود شرایط زندگی شهروندان. متاسفانه در حال حاضر، با پروژه‌های ناتمام و نمایشی روبه‌رو هستیم. برای مثال، پروژه‌های مناسب‌سازی اعلام می‌شود، اما هیچ مدرکی از پیشرفت واقعی این طرح‌ها دیده نمی‌شود. همچنین، شهرداری نباید با دستکاری در ساخت و سازها، شهری که با حداقل‌های خود حفظ شده را دچار تغییرات غیرضروری کند، مانند اقداماتی که در پارک لاله و پارک قیطریه صورت می‌گرفت.»

❌ وی در پایان تاکید کرد: «به نظر من، برای آقای زاکانی، شهر تهران یک شهر عاریه‌ای است. ایشان نماینده قم بودند و حالا مدتی است که در تهران ساکن شده‌اند. این یعنی شهر تهران برای آقای زاکانی به نوعی موقتی است، و این نگرش اصلاً برای مدیریت شهری مناسب نیست. با وجود افزایش چندین برابری بودجه، هنوز شاهد هیچ پیشرفت ملموسی در حل مشکلات تهران نیستیم. در نهایت، ایشان به این نتیجه رسیدند که شهرداری تهران بیشتر به سمت آزمون و خطا پیش رود و در حالی که مدیران جدید بدون تجربه در حال تغییرات در شهرداری هستند، مسائل واقعی شهر تهران همچنان به حاشیه رانده می‌شود.»

@poshteparde313


⚫️بی کفایتی رسالت

❌طبق اسنادی که در پشت پرده مشاهده می کنید نسبت کفایت سرمایه بانک قرض الحسنه رسالت تحت مدیریت محمدحسین حسین زاده با مدرک کارشناس علوم نظامی در نیمه نخست امسال به ۵.۵۷ درصد رسیده است.

❌طبق قانون مقدار نسبت کفایت سرمایه حداقل ۸ درصد تعیین شده و این نسبت نشان می‌دهد که بانک‌ها تا چه میزان می‌توانند توسط سرمایه خود ریسک‌های موجود را پوشش دهند و از خطرهای احتمالی مانند ورشکستگی یا ناتوانی در انجام تعهدات جلوگیری کنند.

❌همچنین خالص درآمد این بانک از محل تسهیلات اعطایی و سپرده گذاری در پایان شهریورماه سال جاری به ۱۵۲۸ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل افت ۲۳ درصدی داشته و سود خالص رسالت نیز به ۲۲۷ میلیارد تومان رسیده این درحالی است که سود آن در پایان شهریورماه سال قبل بیش از ۱۱۰۶ میلیارد تومان بود.

@Poshteparde313


⚫️ویروس بی‌ثباتی در داروسازی

❌طبق بررسی پشت پرده شرکت داروسازی اکسیر یکی از شرکت‌های سرمایه گذاری داروئی تامین در ۳/۵ سال اخیر ۴ مدیرعامل و سرپرست به خود دیده است.

۱. فرید باقری از تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۰ الی ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ حدودا ۷ ماه

۲. سامان غلامی از تاریخ ۱۶ مهرماه ۱۴۰۱ الی ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ حدودا ۱ سال و ۳ ماه 

۳. سیدعلیرضا دبیرسیاقی از تاریخ ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ الی ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ حدودا ۱ سال 

۴. محمد پرتوی شایان از ۱۰ دی ماه ۱۴۰۳ الی ...

❌محمد نادری علیزاده، مدیرعامل  سرمایه گذاری دارویی تامین محمد پرتوی شایان، عضو موظف هیئت مدیره و معاون مالی داروسازی اکسیر را به‌صورت موقت و تا زمان انتخاب مدیرعامل جدید به‌عنوان سرپرست این مجموعه منصوب کرده است بنابراین پرتوی شایان نیز مهمان چند ماهه صندلی مدیریتی شرکت مذکور می‌باشد

❌نادری علیزاده که خود نیز پنجمین مدیرعامل سرمایه گذاری دارویی تامین در سه سال اخیر بوده ظاهرا این ویروس بی ثباتی را به شرکت‌های زیرمجموعه خود نیز انتقال داده است

@Poshteparde313

15 last posts shown.