کانال خبری پیشروان وحدت برای مطالبات بازنشستگان و شاغلان


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Career


https://t.me/joinchat/AAAAAEG1NB5mrGxOsFkx0g
کانال خبری وارشیو پیشروان وحدت برای مطالبات کلیه فرهنگیان وبازنشستگان کشوری ولشکری
اگه مطلبی لازم‌بود سرچ بفرمایید
https://t.me/joinchat/Cp5a8UA3BXumM9E3hO2QSA
ابرگروههای میلیونی وحدت برای مطالبات در سراسرکشور

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Career
Statistics
Posts filter




پیرو سوالات کاربران عزیز کانال در رابطه با تاریخ انقضا کارت‌های آوند:

🔹️طبق پیگیری‌های به عمل آمده کانال ارتش مردمی از مبادی مربوطه، مسئولین در تلاشند که تاریخ انقضای کارت‌های آوند که امسال به پایان می‌رسد را تا پایان خردادماه(بدون مراجعه به بانک) تمدید شود. لذا منتظر باشید در صورت قطعیت اطلاع‌رسانی میکنیم.

🔹️همچنین اعتبار هر نوع شارژ(رستورانی، فروشگاهی و...) به مدت ۲ سال از زمان انجام شارژ می‌باشد.

| آوند کارت آجا | ارتش مردمی

🌍باما همراه شوید در 🔰

🔔بدانیم و به دیگران هم بگوییم🔔

@bedanim_va_be_digaran_begoueim

☑️🎯 کانال خبری پیشروان وحدت 🎯🔵
@pishrovan_khabari_vahdat

✅کارگروه رسانه وحدت 🌹👌




به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و عید سعید نوروز، تقدیم می‌کند:

شنبه
سریال «متهم گریخت»
سریال «پوست شیر» ۱
سریال «نیسان ابی»فصل۱

یکشنبه 
رئالیتی شو رینگو
رئالیتی شو «شام ایرانی» فصل ۵
سریال «جیران »

دوشنبه
سریال «دختران کوچه غم»
سریال «خانه به دوش»
سریال «رهایم کن »

سه‌شنبه
سریال «دیو و ماه پیشونی» ۲
رئالیتی شو عالیجناب - فصل ۱
سریال «ترش وشیرین»  

چهارشنبه
سریال «آبان» 
سریال «سه در چهار»
سریال «بزنگاه»

پنجشنبه
مسابقه مافیایی «دُن»
رئالیتی شو رینگو
سریال «خاتون»
شوخی کردم

جمعه
سریال «ازازیل»
سریال تاسیان (توقیف شده)
سریال «جان سخت»
سریال «سقوط»
رئالیتی شو شب اهنگی


🌍باما همراه شوید در 🔰

🔔بدانیم و به دیگران هم بگوییم🔔

@bedanim_va_be_digaran_begoueim

☑️🎯 کانال خبری پیشروان وحدت 🎯🔵
@pishrovan_khabari_vahdat

✅کارگروه رسانه وحدت 🌹👌




پیرو سوالات مکرر کاربران عزیز کانال در رابطه با شارژ آوند مستاجران:

سروران عزیز همان‌طور که قبلا هم اطلاع رسانی شد، از طرف امیر فرماندهی محترم و دلسوز آجا، طی سال جاری دو بار آوند کارت مستاجران(پرسنل متاهل: ۱ میلیون تومان، و هر فرزند: ۵۰۰ هزار تومان) شارژ نقدی(ریالی) انجام شود. در ماه گذشته یک مرحله شارژ انجام شد و مرحله دوم هم از هفته پیش خرد خرد انجام می‌شود.

اگر هر عزیزی از هر نیرویی، واجد شرایط بوده اما این شارژ برایش انجام نشده است یا کمتر انجام شده است، از نیروی انسانی یگان و اداره خدمات نیرو پیگیری کند؛ چون متصدی این امر همین عزیزان هستند.

|  آوند کارت آجا
| ارتش مردمی


🌍باما همراه شوید در 🔰

🔔بدانیم و به دیگران هم بگوییم🔔

@bedanim_va_be_digaran_begoueim

☑️🎯 کانال خبری پیشروان وحدت 🎯🔵
@pishrovan_khabari_vahdat

✅کارگروه رسانه وحدت 🌹👌




نوروز و هفت‌سین


هر کسی در مورد اشیاءِ خوانِ  نوروزی و ویژگی‌های آن و خاصیّتِ هفت‌سین، نظری و برداشتی دارد که همهٔ آن‌ها محترم هستند.

اما آنچه من را بر آن می‌دارد تا دربارهٔ یکی از چیزهای بسیار قشنگِ سفرهٔ نوروزی  -ماهی‌قرمز- مطلبی بنویسم، آن‌ست که کسانی هستند اینجا و آنجا که نه به‌حالِ  پرندگانِ  زیبا در قفس که با نغمه‌سرایی‌شان ما را به رهایی از قفس فرامی‌خوانند، بلکه به حالِ  ماهی‌های خوانِ  نوروزی دل می‌سوزانند در صورتی که اگر پرنده‌ها از قفس آزاد شوند نمی‌میرند درحالی که ماهی بدون آب نمی‌تواند زنده باشد چه در سفرهٔ نوروزی و چه در مغازهٔ ماهی‌فروش.

محمدعلی دادخواه در کتاب “نوروز” به کوشش علی دهباشی ص ۵۵۵ می‌نویسد:
هفت‌سین با گام‌های شمردهٔ زمان، در حلولِ  سالِ  نو نرم ‌نرم مهربانی را بیان می‌کند و لطف و مهر را به ارمغان می‌آورد.
هر کدام از سین‌ها حکایتی در کوله‌بارشان حمل می‌کنند و اگر به آنها دل دهی، تو را تا سال بعد یار و یاورند.
اما شادترین پیام‌آور شنگول و پُرجنبشِ  نوروز که دُردانهٔ سفره است و سینِ  الفبا را با خود به همراه ندارد، ماهی‌قرمز تنگ بلورین است که خاطرهٔ کودکی است و همراه جوانی و همگام پیری . . . این موجود زندهٔ پُرتحرک در سفرهٔ شادی‌زای هفت‌سین، نماد چندین موضوع است؛ نخست آن که اسفند، ماهِ حوت است و حوت ماهی‌ست و اکنون سالِ قدیم را امانت‌دارِ زمانِ  پیشین، به شما می‌سپارد.

و در ص ۵۵۷ ادامه می‌دهد: “ماهی‌قرمز و ماهی‌های طلایی و نقره‌ای و زردِ قناری که آمیزه‌ای است از رنگ‌های پگاه و آمدنِ خورشید و غروب، ستوده و ستایش‌انگیز است ... پس ماهی بدین رنگ، نمودار چگونه‌زیستن است؛ یعنی پُرکار، فعال و شاد.
از یاد نبریم که ماهی نماد آزادی و آزادگی نیز هست ... رنگِ شادِ پوشش ماهی، نکته‌ای را به ما گوشزد می‌کند، یعنی انسان باید فعال و شاد و با نشاط باشد نه تنبل و غمگین و عبوس. تحرک ماهی اشاره به این است که برخیز، بگو، بخند و شادان بزی.

پس، وصیت و نصیحت ماهی، کار پیگیر و بی‌وقفه و توأم با سرورِ بی‌پایان است ... باید به این نکته توجه داشت که ماهی نشانه‌ای از صلح و همزیستیِ  مسالمت‌آمیز به حساب می‌آید که کمتر در پِیِ  جنگ و رزم است و بیشتر زندگی را در آرامش با دیگر همنوعان خود به سر می‌برد ... و اضافه بر این موارد، ماهی نشانه‌ای از زایش و پویش است که آغاز بهار نیز دقیقاً مصداق زایش زمین و پویش زمان است”.

تقی عطایی
🌿 سازوطبیعت 🌿


🌍باما همراه شوید در 🔰

🔔بدانیم و به دیگران هم بگوییم🔔

@bedanim_va_be_digaran_begoueim

☑️🎯 کانال خبری پیشروان وحدت 🎯🔵
@pishrovan_khabari_vahdat

✅کارگروه رسانه وحدت 🌹👌




صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳


صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳



12 last posts shown.