کانال مهدی نصیری


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified



Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


📚@nasiri42


✳️ گشت ارشاد را تعطیل کردید. بعد از سالیانی که ناصحان بسیار با زبان خیر، از ضداسلامی و ضد انسانی بودن آن سخن گفتند و پیرامون خشم و نفرتی که در جامعه منتشر می کند گفتند و شما لجوجانه گوش نکردید.
حالا با قیمت خون بسیاری از جوانان این آب و خاک، به قیمت بی آبرو شدن نزد جهانیان، به قیمت آتش افتادن میان مردم، بساطش را جمع کردید.

🔷البته رویتان نشد بگویید، در حقیقت قانون حجاب اجباری به صورت محدود لغو شده ولی ما این را خواندیم.

کاش از همان اول دست از سر دین خدا برمی‌داشتند. شمایی که خودتان در عمل به آن لنگ می‌زنید.
مردم بهتر دینشان را حفظ می کردند.
@Falaakhon
📚@nasiri42


🔻ننگ ابدی

🔸علی (ع) در نهج البلاغة می فرماید: ولَا تَهِیجُوا النِّسَاءَ بِأَذًی، وَإِنْ شَتَمْنَ أَعْرَاضَکُمْ، وَسَبَبْنَ أُمَرَاءَکُمْ... إِنْ کُنَّا لَنُؤْمَرُ بِالْکَفِّ عَنْهُنَّ وَ إِنَّهُنَّ لَمُشْرِکَاتٌ. وَإِنْ کَانَ الرَّجُلُ لَیَتَنَاوَلُ الْمَرْأَةَ فِی الْجَاهِلِیَّةِ بِالْفَهْرِ أَوِ الْهِرَاوَةِ فَیُعَیَّرُ بِهَا وَعَقِبُهُ مِنْ بَعْدِهِ.

🔻زنان را با اذيت و آزار به هيجان نياوريد، هرچند آنها به شما دشنام دهند و به رهبرانتان بدگويى کنند... حتی در زمان جاهلیّت اگر مردی دست به روی زنی بلند می‌کرد و سنگی به سوی او پرتاب می‌نمود و یا او را با چوب می‌زد، همین امر باعث ننگ او و فرزندانش می‌شد!
https://t.me/baznegari/967
📚@nasiri42


در رابطه با این پست (از تقریباً یک سال پیش) مطلب زیر را ببینید:

زهره را اعدام نکنید
✍حسین آخانی

#زهره کیست؟ زهره رودی است با ۴۷۵ کیلومتر طول، که از استان های فارس، کهکیلویه و بویر احمد و خوزستان می‌گذرد. این دختر زیبا، که متولد جنگل‌های بلوط زاگرس است، با لباس سفید گچسارانی، رشته اتصال اقوامی است که در جنوب زاگرس هزاران سال است که زندگی می‌کنند. او بعد از عبور از دره‌های تنگ و زیبا، با آخرین بوسه‌ای که به مردم خونگرم خوزستان می‌دهد، به خلیج فارس می‌رود تا شاهد رقص دلفین ها باشد.

زهره! چه نام قشنگی برای این دختر بانمک زاگرس گذاشته‌اند. اما او را به‌زودی اعدام می‌کنند. حکم اعدامش را مدتهاست که صادر کرده‌اند. در آخرین دیداری که با زهره داشتم به من التماس می‌کرد تا برای لغو حکم اعدامش تلاش کنم. می‌دانم که شانس زیادی ندارم. اما امیدم به شماست که مرا یاری کنید که حق زندگی را از این دختر زیبای زاگرس نگیرند. می‌دانم هنوز هستند کسانی که ایران را دوست دارند و اجازه نمی‌دهند این دختر قشنگ و با نمک ایران برای همیشه به واسطه جهل، بی‌خردی و فساد با آبگیری سد چم‌شیر از جغرافیای ایران پاک شود.
به شما التماس می‌کنم: زهره را اعدام نکنید.
#سد_چمشیر_را_آبگیری_نکنید

از کانال
@environ_concerns
@jenabegav
📚@nasiri42


دو زار سرمایه اجتماعی کف کاسه تان نمانده

🔷در خاورمیانه، حکومت دیگری می شناسید که اگر کاسبی یک شکلات دست رئیس دولتش داد، مجبور شود دوره بیفتد و‌ از در و‌ همسایه و‌ زنده و‌ مرده و کوتاه و‌ بلند عذر بخواهد؟ قدّ دو زار #سرمایه_اجتماعی ، کف کاسه تان نمانده،
حضرات!
ملتفت هستید؟

✍️ محمد حسین کریمی پور
📚@nasiri42


💬تمامِ قدرت‌شان را بسیج کردند تا با عکس‌های مشابه، تصویری متفاوت از سنندج نشان دهند. غافل از این‌که درست در لحظاتی که این صفحات را می‌بستند، مردِ قصه‌ی ما، داشت ویدئویی ضبط می‌کرد که بخاطر این دیدار، از همشهریانش عذرخواهی کند.
صبح که شد، مردم پیش از روزنامه‌ها، ویدئو را دیده بودند

✍پژمان موسوی
@Twittimes
📚@nasiri42


ضرورت تغییر نگرش تربیت دینی در نظام آموزشی کشور


🔰یکی از دغدغه های مهم نظام آموزشی پس از انقلاب، تربیت دینی بود. از این رو تربیت انسان هایی کارآمد، اخلاقی و دینی  در دستور کار نظام آموزشی کشور قرار گرفت. مباحث دینی به طور مستقیم و غیرمستقیم وارد نظام آموزشی شد. پُست معاون و مربی پرورشی تعریف شد. مراسم مذهبی و نماز جماعت در برنامه های مدارس گنجانده شد، چارچوب ها و مقررات مذهبی بر تعاملات در مدارس حاکم شد. در دانشگاه ها نیز بیش از ده واحد دروس اسلامی به مجموعۀ دروس اضافه شده، معمولا برای هر رشتۀ تخصصی نیز واحدهای اسلامی مرتبط با آن رشته تعریف شد. نهاد نمایندگی ولی فقیه و دیگر نهادها با هدف ایجاد فضای دینی در دانشگاه تعریف شدند. هزینه های هنگفتی از منابع عمومی صرف این هدف شد. 

🔰پس از انقلاب، سه پیمایش ارزشها و نگرشهای ایرانیان در سالهای 1379، 1382 و 1394 انجام شده است. در سومین موج پیمایش های یادشده بیان شده است که بیش از 62 درصد مردم معتقدند که دینداری نسبت به پنج سال قبل تضعیف و در پنج سال آینده نیز بدتر خواهد شد. گرچه اکثریت جامعه به خدا و آخرت معتقدند اما بیش از 41 درصد اصلا نماز نمی خوانند و کمتر از 59 درصد به ندرت، گاهی و یا همیشه نماز می خوانند. بیش از 49 درصد اصلا روزه نمی گیرند و بقیه به ندرت، گاهی و یا همیشه روزه می گیرند. بیش از 78 درصد هرگز واجبات مالی پرداخت نکرده اند. اکثریت، مناسک دینی را به ندرت و یا گاهی انجام می دهند. نشانه های گسترش دین فردی شده که مغایر با دین رسمی و تاریخی است کاملا مشهود است. فرد در این نوع دینداری،   برخی مقولات دینی را کنار گذارده و بخشی را بر حسب تفسیر شخصی خویش و گاه از سایر ادیان وارد می کند. در این نوع نگاه بُعد جمعی دین کنار گذارده می شود. برخلاف تاکید بسیار نظام آموزشی، کمتر از 31 درصد معتقدند که دین باید در سیاست ورود کند. ( ارزشها و نگرش ایرانیان در سال 1394، وزارت ارشاد) آمار یادشده بر اساس میانگین حدود پانزده هزار نفر پاسخ دهنده در 31 استان کشور شامل مراکز استانها، یک شهر از استان و حداقل دو روستا از شهرهای مورد مطالعه بوده است. آمارها نشان می دهند که نسبت تضعیف دین رسمی وگسترۀ دین فردی در مردان، جوانان، تحصیلکردگان و مجردها و ساکنین شهرهای بزرگ، بیشتر از میانگین های یادشده است. این امر نشان دهندۀ شکاف بین نسلی، تغییر قرائت و نگرۀ دینی در جامعه و شکست نوع تربیتی است که دنبال می شد.

🔰علاوه بر سه پیمایش سراسری، مطالعات موردی به نسبت زیادی انجام شده است که همین موارد را با شدت و ضعف تایید می کنند. 

🔰مطالعات و پیمایشهای یادشده نشان می دهند که وضعیت کنونی دینداری در جامعه، مسیری متفاوت از خواستۀ طراحان نظام آموزشی را طی می کند. از این رو این پرسش مطرح می شود که چرا جامعه در مسیری دیگر بر خلاف آموزه های تاکید شده، گام بر می دارد. همین مقدار داده های آماری باید خواب را از چشم نهادهای تصمیم گیر فرهنگی کشور و حوزه های علمیه برباید. اگرچه با توجه به گذشت هفت سال از انتشار این پیمایش، باید تاکنون این حساسیت را ایجاد می کرد.....
 
🆔@yousefimohamadreza
📚@nasiri42


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 محسنی اژه‌ای: به من می‌گویند چرا فلان فرد را به حضور پذیرفته‌ای؟

با صدای بلند اعلام می‌کنم من اعتقاد دارم با همه طیف‌ها و بخش‌های مختلف جامعه باید نشست و برخاست داشته باشم و حرف آنها را بشنوم
@ensafnews
📚@nasiri42


✅ #خوشه‌های_خشم

بولتن‌نویس‌ها و تحلیلگران بازهم می‌خواهند این حجم از خشم و نفرت مردم را به #اونور_آبیا و به قول سران قوا بخشی از عملیات روانی دشمن ربط بدهند؟ زنی که حتی نگاهشان نمی‌کند و مردم خشمگینی که این هموطن کورد ساده‌دل را به دلیل یک مهمان‌نوازی ساده به عذرخواهی وامی‌دارند.
⚠️ حضرات تا دیر نشده به خود آئید. دست بکشید از بگیر و ببند و تندخوئی
#فرهاد_تیمورزاده_طبیب_عمومی_رسانه_نگار
🌻 @teimourzadehpub
📚@nasiri42


📚@nasiri42


روزنامه اصولگر: در یک سال 3.3 درصد مردم مهاجرت کردند

روزنامه جوان نوشت:
🔹 میزان مهاجران ایرانی در سال 2022 حدود 2 میلیون و 800 هزار نفر بوده که نزدیک به 3.3 درصد از کل جمعیت کشور را شامل می‌شود. ظرف یک‌سال گذشته 160 متخصص قلب مهاجرت کرده‌اند.

🔹در همین مدت 30 هزار کادر درمان از دانشکده‌های علوم پزشکی درخواست «نداشتن سوءپیشینه» داشته‌اند که مقصدشان عمان بوده‌ است. بر اساس گزارش‌ها 37 درصد از رتبه‌های برتر کنکور و المپیاد‌ها از کشور مهاجرت می‌کنند.
@akhbare_fouri
📚@nasiri42


🏴 السَّلَامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُ الشَّهِيدَة

📓 به لطف عمیم الهی، به مناسبت ایام شهادت حضرت صدیقۀ طاهره علیهاالسلام، جهت تعظیم با معرفت شعائر فاطمیه، کتاب فاخر «حجاب مهتوک»،

🖋تقریر مباحث فقه المعارفی استاد محقق حاج آقای موسوی دام‌ظله‌الوارف،

🔸پیرامون شرح مقام حجاب اللّهی
🔹و تبیین عظمت مصیبت آن محجوبۀ مظلومه به زیور طبع آراسته شد.

📚 این مجموعۀ شریف به قطع جیبی وزیری در ۸۸ صفحه، با قیمت ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

📌جهت تهیه این اثر ماندگار با مرکز پخش موسسۀ علمی پژوهشی فقه ولایت به آیدی @sefareshat_fv مراجعه و یا با شمارهٔ 09300866998 تماس حاصل فرمایید.

📫 سفارش بالای ۵ عدد همراه با پست رایگان.

#حجاب_مهتوک #معرفی_کتاب #اطلاعیه
📌فقه ولایت در اینستاگرام و ایتا
🆔 @feghhevelayat


🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰آگهی🔰🔰


روزنامه فرهیختگان پرسش ذیل را مطرح کرده بود و من هم پاسخی بر آن نگاشتم اما چاپ نشد.


سلام آقای دکتر وقت بخیر
درباره اتفاقات اخیر داریم نظرات جامعه شناسان رو حول یک سوال جمع آوری می‌کنیم که به صورت یک گزارش دربیاریم‌ اگر براتون مقدور هست پاسخ خود را در چند دقیقه در قالب فایل صوتی برایم بفرستید، متشکر

سوال: آیا اتفاقات اخیر واجد خصوصیات یک انقلاب است یا آن را باید صرفا شورش بدانیم؟


پاسخ سیدجواد میری

✍اعتراضات اخیر که جامعه ایران را به شدت متلاطم کرده است یک جنبش به معنای دقیق کلمه است و اگر ساختار قدرت در فهم خویش از ساز و کار مدیریت جامعه "تجدید نظر" بنیادین نکند امکان این وجود دارد که جامعه را به سمت یک "تغییر حکومت" سوق دهد. اما آیا این تغییر حکومت شکل و شمایل یک حکومت دموکراتیک را خواهد داشت موضوعیست که من شدیداً در باب وقوعش تردید دارم. به نظرم آنچه پیش روی جامعه ایران وجود دارد "مدل‌های موجود" در منطقه است که شامل "مدل لیبی" "مدل عراق" "مدل سومالی" "مدل یمن" "مدل افغانستان" "مدل سوریه" و "مدل مصر" است که با توجه به قدرت نظامیان در ساخت قدرت در ایران -و عدم دخالت نیروهای خارجی در انهدام نیروهای نظامی- من مدل مصر را یحتمل می‌دانم. به عبارت دیگر، اگر جنبش تداوم خود را بتواند حفظ کند و نیروهای پیشرو در داخل قدرت هم بتوانند همزمان دست به اصلاحات جدی در ساحات مقننه و مجریه و قضائیه و .. بزنند آنگاه ما در یک موقعیت "برد-برد" قرار خواهیم گرفت ولی غیر از این حالت من دشواریهای چالش‌برانگیزی را پیش‌روی جامعه ایرانی می‌بینم.

سیدجوادمیری

۸ آذر ۱۴۰۱
@seyedjavadmiri
📚@nasiri42


آنچه امروز از هک خبرگزاری فارس و بولتن آن راجع به دولت سیزدهم برملا شده است.
آنچه مدتها پیش راجع به رئیسی و دولتش نوشته بودم!
@yaser_arab57
📚@nasiri42


اوایل آذر بود

رحیم قمیشی

در جنوب خوزستان که بارش خیلی کم است، آن‌روز ناگهان ابری شد و غروب هم بارش قطرات درشت باران.
باران چقدر کمک می‌کند که دیگر اشک‌ها محو شوند.
خداحافظی شب‌های عملیات بدتر از خبر شهادت بود.

من ۱۷ سالم بود. پوتین‌هایی که به من داده بودند یک سایز برایم بزرگ بود.
هر چقدر هم بندهایش را سفت می‌کردم باز پایم داخلش لَق می‌خورد.
گفتند خدا خواسته باران بیاید. فردا هواپیماهای عراقی دیگر نمی‌توانند بمباران‌مان کنند.
من از بمباران هواپیماها خیلی می‌ترسیدم.
همانی که گفت خدا خواست ابری و بارانی شود، نگفت چرا خدا به ما هواپیما نداد، حداقل چند ضد هوایی خوب!

ساعت یک بود یا دو نیمه شب، دستور حرکت دادند. ما مسیر را فقط با تیربارهایی که از روبرویمان شلیک می‌شد تشخیص می‌دادیم. گفتند بروید به آن‌طرف!
هوا خیلی تاریک شده بود. همان یک ذره نور ستاره‌ها هم دیگر به زمین نمی‌رسید. با کمی فاصله ممکن بود همدیگر را گم کنیم. وسط آن دشت چقدر ترسناک بود برایم. از آن بدتر، گل شدن زمین رُسی جنوب بود. هر پوتینم شده بود چندین کیلو.

خانچین فرمانده‌مان گفت اشتباها وسط میدان مین افتاده‌ایم!
آن جلو چندین نفر بی‌دست و پا شده بودند…
گفت همان مسیر را دقیقا برگردیم. هر لحظه منتظر بودیم مینی زیر پایمان منفجر شود.
مجروح‌ها زیاد بودند، کفش‌هایمان سنگین شده بود، باران تندتر می‌شد، مسیر گم شده بود، خانچین خودش شهید شد.
مجروح‌ها را نمی‌شد بگذاریم، گلوله‌های قرمز بود که از اینطرف و آنطرف‌مان با صدای زوزه کشدار رد می‌شدند.

برگشتیم دوباره به خاکریز اول. سعید درفشان (شهید) که فرمانده محور بود عصبانی بود. رنگش برگشته بود. فریاد می‌زد چرا برگشتید!
گفت بچه‌ها آن جلو افتاده‌اند در  محاصره.
من نمی‌دانستم چه کسانی افتاده‌اند در محاصره.

دوباره آرایش‌مان داد و فریاد زد از اینطرف بروید. ما الله‌اکبر گویان دوباره حرکت کردیم. نمازمان را در همان حرکت و بی‌وضو خواندیم. اصلا منتظر نبودیم زنده برگردیم.
هر چه رفتیم نرسیدیم به محاصره شده‌ها، ولی خودمان افتادیم در محاصره! حسین احتیاطی بغل دستم شهید شد. هم دبیرستانی‌ام بود، شاگرد زرنگ سوم یا چهارم ریاضی. عظیم امین دزفولی همان‌جا گریه‌اش گرفته بود.
به زور می‌خواست حسین را بیدارش کند.
ولی حسین آنقدر آرام خوابیده بود که بیدار نمی‌شد.

گفته بودند به وسط دشت به امامزاده‌ای که رسیدید، همان‌جا بچه‌های محاصره شده هستند، امامزاده زین‌العابدین به نظرم. ولی ما نمی‌رسیدیم.
هوا که روشن شد. تانک‌های عراقی یا به‌قول امروزی‌ها بعثی، یک به یک شکارمان می‌کردند.

نه به محاصره شده‌ها رسیدیم. نه خودمان راهی برای فرار داشتیم. هنوز باران می‌آمد، هنوز زمین گِل‌آلودتر می‌شد. نمی‌شد شهیدها را برگردانیم.
عصبانی شده بودم.
پیش خودم می‌گفتم پس خدا کجاست!

کلی برایش نماز خوانده بودم، کلی برایش دعای کمیل خوانده بودم، با آن سن نمازشب هم خوانده بودم، انگار ابرها جلوی دید او را هم گرفته بودند. انگار نمی‌دید ما مقابل تانک‌های غول‌پیکر تنها مانده‌ایم.

وقتی برگشتیم هنوز بستان آزاد نشده بود. محور سویدانیه هم قفل شده بود، امامزاده هم پیدا نشده بود.
فردا یا پس فردایش بستان و هویزه آزاد شدند.

از هر کسی می‌پرسیدم منصور کجاست، نمی‌دانستند.
دروغ می‌گفتند نمی‌دانند.
دل‌شان نمی‌آمد بگویند مانده در محاصره و برنگشته. دو هفته شاید بیشتر گذشت که عراق آن منطقه را هم خالی کرد.
گفتند منصور را هم آوردند، محمدرضا را هم آوردند، محمد حسین را هم،  کلی از بچه‌های هم مسجدی‌ و هم‌محلی‌ام را.
هم باران خورده بودند، هم گِل‌آلود بودند، هم تیر خورده بودند، هم صورت‌هایشان تغییر کرده بود.

همه می‌دانستند چقدر با منصور رفیق بودم. با هم یک موتورسیکلت شریکی خریده بودیم، نشده بود با آن برگردیم، کلی کتاب شریکی خوانده بودیم.
گفتند بیا ببینش.
نرفتم. نتوانستم.
دلم نمی‌خواست منصور را بدون لبخندش ببینم.
کسی که نمی‌دانست در دلم چه خبر بود...

امسال شد چهل و یک سال.
از اینکه آن روز نرفتم منصور را ببینم ناراحت نیستم.
فقط نمی‌دانم روزی که دوباره او را ببینم به او چه بگویم؟
راستش را بگویم یا دروغش را!
بگویم بعد از رفتنش چه شد؟!
نه! گناه دارد…

به او می‌گویم منصور همه چیز خوب شد!
می‌گویم دیگر کسی ظلم نکرد.
در زندان کسی کشته نشد.
می‌گویم جوان‌ها را بخاطر اعتراض دستگیر نکردند، نکشتند.
می‌گویم بعد از رفتنت ایران آباد شد.
مردم آزادی را تجربه کردند.
من به او نمی‌گویم چه روزهایی به ما گذشت…

روزهایی که ما هم شدیم غریبه
هر چه فریاد زدیم این انقلاب نبود، این اسلام نبود…
اینهمه شهید ندادیم برای چنین روزهایی
ولی گوشی نبود برای شنیدن!

منصور!
می‌دانی چندین شب و روز است چشمم به در است، شاید دوباره ببینمت.
بنشینیم و قصه‌هایمان را برای هم تعریف کنیم.
من از تلخی‌های روزگار بگویم.
تو از شیرینی‌های وصال…
@ghomeishi3


چرا امروز جانب حکومت بودن اینهمه هزینه دارد؟

✍حبیب رمضانخانی
دیروز در جریان سفر آقای رییسی به استان کردستان و دیدار از بازار سنندج، یک شهروند ایرانی کرد بی اختیار شیرینی از مغازه خود به ایشان تعارف و همان تبدیل به تصویر و تیتر اول بسیاری از خبرگزاری ها و روزنامه های اصولگرا می شود.

در ادامه موضع گیری منفی در فضای مجازی نسبت به این اقدام و شخص آنقدر شدید می شود که این شهروند تنها بعد از چند ساعت، یک فیلمی از خود منتشر و در توضیخی آن اقدام را کاملا بدون برنامه ریزی قبلی و اشتیاق و ارادت خاصی ذکر ‌و تلویحا از اقدام خود نادم و سعی در زدودن تبعات آن کرده و از مردم عذرخواهی می کند.

این واکنش منفی و سریع مردم و آن شهروند، بسیار قابل تامل است که چه شد، آن مردمی که برای دست تکان دادن برای رییس جمهور و قرار گرفتن در قاب تصویر صداوسیما در کنار مسئولان سرو دست می شکستند و با فخر فروشی آن را در رزومه خود قرار می دادند، اینگونه از آن تبری می جویند؟ قابل تاملتر چه بر جامعه و مردم رفته که روزنامه های اصولگرا در نبود سوژه، همگی این تصویر را کار کرده و منعکس می کنند؟

از طرفی این واکنش ها خاص مردم عادی نبوده و در این سال ها شاهد بودیم انتساب ورزشکاران و هنرمندان به حکومت، چگونه باعث ریزش مخاطب و طرفداران آن ها گشته است. مثلا در یک مورد مقایسه دو همشهری، علی دایی و حسین رضازاده، دو ورزشکار برجسته ایرانی هستند. به دلیل فعالیت ها و انتساب حکومتی، رضا زاده کاملا محو و در جهت مخالف، موضع گیری مستقل از حکومت علی دایی باعث محبوبیت بسیار بالای او شده است. یا مقایسه علیرضا دبیر با رسول خادم محبوب!

فراتر از این، حتی امروز شاهد این رویه در میان شرکت ها و سازمان ها نیز هستیم. مثلا انتساب شرکت هایی چون «گروه میهن»، «پیام رسان روبیکا»، دیجی کالا» و... به حکومت چنان باعث موضع گیری منفی مردم گشته که این شرکت ها به هر در و دیواری می زنند که ثابت کنند هیچ رابطه و نسبتی با حکومت ندارند.

آری زمانی بین مردم نسبت فامیلی، خانوادگی و حتی همشهری بودن با فلان مسئول دولتی مایه افتخار بود و ارج و قربی داشت. ولی الان مردم تلاش می کنند حتی اشتراک نام خانوادگی خود با فلان مسئول را نیز با توضیح و تکذیب از دامن خود بزدایند! نگاه و رویه ای که باعث شده بعد از این هنرمند و ورزشکاری، میلی و جراتی به شرکت در یک جلسه و همایش حکومتی نداشته باشند، چون می خواهند جانب مردم تعریف شوند.
📚@nasiri42

12k 1 172 260

سلام لطفاً درخصوص فیلم مربوط به مغازه‌دار سنندجی این نظر رو هم منتشر کنید:
این چه جنبشی هست که به اسم زندگی و آزادی، تحمل تعارف کردن شکلات رو هم نداره و فرد رو تهدید به قتل، آتش زدن مغازه و انتشار اطلاعات خانوادگی میکنه؟
بعد هم ادعا می‌کنند که از روی بزرگواری و اعتراف به اشتباه فرد هست!
عجب از این همه تناقض در این جنبش/ میر ابراهیمی
▪️
سلام در خصوص پست اون اقای کرد :
من جاهایی رو دیدم که از خدمات به یه سری اقشار خود داری میکنن مثلا یه فروشگاهی هست که شخصیه و به بی حجاب ها خدمات نمیده!
اگر خرید نکردن و تحریم اون اقای کرد که تفکرش با بقیه فرق داره خوبه پس اینورم تحریم بی حجاب ها توسط مردم خوبه!
بی حجابی فقط یه مثال بود این در بسیاری از موارد میتونه در نظر گرفته بشه/ زِد


سلام راجع به پست آخر این فرد اگر پشیمون نشده باشه هم به خاطر ترس از تحریم توسط مردم این ویدئو رو گرفته یعنی تهدید مستقیمی نشده
اعتراف اجباری توسط حکومت اینه که بگن اینو بگو تا برات حکم صادر کنیم(با شکنجه و ارعاب) ولی این مورد حق مردمه
یعنی مردم حق دارن از این فرد خرید نکنن و ایشون هم دید به نفعشه که مردم تحریمش نکنن/ علی


🔺نقد و نظر خوانندگان:

آقای نصیری سلام
فرق اون اعتراف اون شهروند باغیرت کورد با اعترافهای حکومت اینه که اعتراف اول خود خواسته است و از روی بزرگواری و اعتراف به اشتباه است اما اولی زوری و تحت شکنجه و برای نجات از چنگال بازجوهای شکنجه گرست./ میثم

20 last posts shown.

13 171

subscribers
Channel statistics