اخبار ۲۰:۳۰ مهاجران


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Technologies


کانال رسمی بخش خبری ویژه اتباع خارجی در خبرگزای صدا و سیما
سایت:
https://www.yjc.ir/fa/afghanistan
اخبار، سوژه های پیشنهادی و نظرات خود را به شماره و یا آدرس زیر ارسال کنید:
☎ +989018301138
🆔 @AF_YJCadmin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


💢 طالبان به رادیو بیگم و جوانان مجوز فعالیت دوباره صادر کردند

🔸 وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان می‌گوید که مجوز فعالیت مجدد رادیو بیگم و رادیو جوانان صادر شده است.

🔹این وزارت روز شنبه، ۴ حوت، در بیانیه‌ای افزوده است که این رسانه‌ها چندی پیش به دلیل سوءاستفاده از مجوز فعالیت‌شان و همکاری با رسانه‌های تحریم‌شده مسدود شده بودند.

🆔 @mohajeran_2030


💢 دو تن در پی سردی هوا در بدخشان جان باختند

🔸 مقام‌های محلی طالبان در بدخشان مدعی شده‌اند که دو تن از باشندگان این ولایت در پی سردی هوا جان باخته‌اند.

🔹احسان‌الله کامگار، سخن‌گوی فرماندهی امنیه طالبان در بدخشان، روز شنبه، ۴ حوت، ادعا کرده که این افراد روز گذشته در روستای «کولابی‌ها» ولسوالی شهر‌بزرگ جان باخته‌اند.

🔹به گفته این مقام طالبان، افراد جان‌باخته قصد «دزدی» داشته‌اند.

🔹او خاطرنشان کرده است که این افراد به کوه‌پایه‌ها فرار کرده و در همان‌جا جان باخته‌اند.

🆔 @mohajeran_2030


💢 بازداشت ده تن به اتهام شکار پرندگان در بامیان

🔸فرماندهی امنیه ولایت بامیان در خبرنامه‌ای اعلام کرده که ۱۰ نفر را به اتهام شکار غیرقانونی پرندگان بازداشت کرده اند.

🔹این افراد در ولسوالی کهمر این ولایت بازداشت شدند.

🔹خبرنامه افزوده، از نزد افراد بازداشت شده 10 میل سلاح چره‌ای و یک میل سلاح بادی نیز بدست آمده است.

🆔 @mohajeran_2030


💢 دیدار نمایندگان طالبان و چین درباره توسعه روابط دو جانبه

🔸مولوی بلال کریمی، سفیر طالبان در چین با پل کلومن، نماینده ویژه ناروی در امور افغانستان و وبجورن دایسویک، سفیر ناروی در چین دیدار کرده است.

🔹در این دیدار پل کلومن گفته است، کشورش به تلاش‌ها و کمک‌های خود به افغانستان در بخش‌های تغییرات اقلیمی، پروژه‌های بدیل کشت خش‌خاش برای دهاقین، کمک‌های بشردوستانه به فقرا و دیگر بخش‌ها ادامه خواهد داد.

🔹از سوی هم کریمی تحولات دیپلماتیک میان افغانستان و ناروی را ستایش کرده و آن را برای توسعه روابط مثبت میان دو کشور مهم خوانده است.

🆔 @mohajeran_2030


💢 امضای ۱۰ پروژه در یک ماه گذشته میلادی

🔸وزارت فواید عامه در یک ماه گذشته ۱۰ پروژه را به ارزش بیش از ۲.۴ میلیارد افغانی با شرکت‌ها قرارداد کرده است.

🔹محمداشرف حق‌شناس سخن‌گوی این وزارت درباره این پروژه‌ها گفته است پنج پروژه مربوط به ساخت سرک‌ها و پل‌ها می‌باشد و پنج پروژه دیگر شامل سروی و دیزاین تفصیلی راه‌آهن مسیر قندهار–هرات است.

🔹وزارت فواید عامه طالبان همچنین در گزارشی از پیشرفت افغانستان در زمینه های حمل و نقل و راهداری جاده ای تمجید کرده است.

🆔 @mohajeran_2030


💢آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در کابل

🔸دفتر مطبوعاتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز (شنبه، ۴ حوت) با نشر خبرنامه ای در شبکه ایکس می‌گوید که در ۹ ولسوالی ولایت کابل «پغمان، کلکان، شکردره، قره باغ، ده سبز، سروبی، خاکجبار، چهارآسیاب و موسهی» کمپاین واکسیناسیون های حیوانات با واکسین شدن چندین حیوان آغاز شده است.

🔹به نقل از خبرنامه، در بخشی از این کمپین، ۲۲ هزار و ۵۰۰ دام با حمایت مالی کمیته هلند واکسینه خواهند شد.
 
🆔 @mohajeran_2030


💢 پاکستان متعهد به همکاری با افغانستان است

🔸اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان در گفت‌وگو با شبکه TRT مدعی شد که سلاح‌های باقی‌مانده از نیروهای آمریکایی در افغانستان، به دست جنگجویان تحریک طالبان پاکستان (TTP) افتاده است.

🔹معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان می‌گوید که پاکستان به همکاری با حکومت سرپرست افغانستان متعهد است

🔹 با این حال، وی تاکید کرده که حکومت سرپرست افغانستان باید اطمینان دهد که از خاک افغانستان در برابر پاکستان استفاده نخواهد شد.

🆔 @mohajeran_2030


💢 کشورهایی مخالف پیشرفت افغانستان هستند

🔸عبدالمتین قانع سخنگوی وزارت کشور طالبان با اذعان به اینکه شاید کشورهایی باشند که نخواهند روند پیشرفت افغانستان ادامه یابد، تاکید کرد تمهیدات و اقدامات جدی برای حفاظت از پروژه‌های توسعه‌ای به خصوص در بخش‌های ترانزیتی و بازرگانی در دستور کار قرار گرفته است.

🔹وی بدون نام بردن از کشوری خاص اظهار داشت: «افغانستان پس از چهل سال، امروز در مسیر پیشرفت قرار دارد. شاید کشورهایی باشند که نخواهند این روند ادامه یابد، اما افغانستان تلاش می‌کند که به یک مرکز ترانزیتی در آسیا تبدیل شود و تجارت و اقتصاد خود را بهبود ببخشد.»

🔹سخنگوی وزارت کشور طالبان همچنین با اشاره به اهمیت اجرای پروژه‌های زیربنایی اذعان داشت به دستور مقام ریاست طالبان، 200 نیروی ویژه برای حفاظت از پروژه «قوش تیپه» تعیین شده است.

🆔 @mohajeran_2030


💢 آغاز دو پروژه برق در کابل

🔸وزارت انرژی و آب از آغاز کار دو پروژه برق به ارزش 25.4 میلیون دالر در کابل توسط شرکت خصوصی «عوفی بهرام» خبر داد.

🔹طبق اعلامیه وزارت، این شرکت سب‌استیشن جدید «بت‌خاک» را با ظرفیت 189 میگاولت احداث کرده و خط انتقال برق 220 کیلوولت از ارغندی تا «بت‌خاک» را نیز راه‌اندازی خواهد کرد.

🔹این پروژه‌ها بخشی از پروژه انتقال 500 کیلوولت برق از ترکمنستان به افغانستان است و قرار است پس از تکمیل، کمبود برق در کابل را کاهش دهد.

🆔 @mohajeran_2030


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 حال و هوای اطراف مزار شهید سیدحسن نصرالله یک روز پیش از مراسم تشییع

🆔 @mohajeran_2030


💢 بانک مرکزی فردا ۲۰ میلیون دالر را لیلام می‌کند

🔸‏بانک مرکزی افغانستان اعلام کرده است که قصد دارد فردا (یک‌شنبه، ۵ حوت) ۲۰ میلیون دالر را از طریق لیلام به فروش برساند.

🔹️این بانک از تمامی بانک‌های تجاری و شرکت‌های صرافی و خدمات پولی خواسته است که برای شرکت در این داوطلبی، حساب‌های خود را تسویه کنند.

🔹️بانک مرکزی تاکید کرده است که برندگان داوطلبی باید مبلغ تعیین‌شده را در یک مرحله و در مدت مشخص‌شده به این بانک پرداخت کنند.

🆔 @mohajeran_2030


💢 کشف یک ویروس جدید کرونا در شب‌پرک‌های چرمی با احتمال سرایت به انسان

🔸‏پژوهش‌گران چینی ویروس جدیدی از خانواده کرونا را در شب پرک‌های چرمی شناسایی کرده‌اند که برای ورود به سلول‌های انسانی از همان پروتئینی استفاده می‌کند که ویروس عامل COVID-19 به کار می‌برد.

🔹️به گزارش رویترز، این کشف احتمال انتقال این ویروس به انسان را در آینده مطرح کرده است.

🔹️با این حال، بر اساس گزارش منتشرشده در مجله Cell، این ویروس نسبت به SARS-CoV-2 قدرت کم‌تری در نفوذ به سلول‌های انسانی دارد و با محدودیت‌هایی مواجه است.

🆔 @mohajeran_2030


💢 دیدار ملا برادر با معاون نخست‌وزیر ازبکستان

🔸عبدالغنی برادر؛ معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان، امروز شنبه، ۴ حوت با جمشید خواجه‌یوف؛ معاون نخست‌وزیر ازبکستان، در تاشکند دیدار کرده است.

🔹در این دیدار دوطرف درباره گسترش روابط تجاری و ترانزیتی گفتگو کردند.

🔹معاون نخست‌وزیر ازبکستان پیشنهاد ایجاد یک منطقه تجاری مشترک در مرز دو کشور را مطرح کرده است.

🔹همچنین دوطرف درباره سرمایه‌گذاری ازبکستان در بخش‌های مختلف افغانستان، از جمله استخراج نفت و گاز، تبادل نظر کردند.

🔹معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان از این طرح‌ها استقبال کرده و بر همکاری کامل این گروه در این زمینه تأکید کرده است.

🆔 @mohajeran_2030


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
⭕️ میز اتباع خارجی خبرگزاری صدا و سیما؛ بخش خبری ویژه مهاجرین افغانستانی هر شب ساعت ۲۰:۳۰ - شبکه خبر

📲کانال ما در پیام‌رسان بله:
https://ble.ir/mohajeran_2030

📲کانال ما در پیام‌رسان ایتا:
https://eitaa.com/mohajeran_2030

🔹کانال ما در تلگرام:
https://t.me/+7-VLRQOzHFJiNDM0

✔️صفحه ما در توئیتر:
https://twitter.com/MOHAJERAN_2030?t=3AVi-wXytf6BzfLXVgk1iQ&s=09

🟢 کانال واتساپ ما:
https://whatsapp.com/channel/0029Vai1FsXA2pLAHimM1m2v

🆔 @mohajeran_2030


💢 درخواست برگزاری نشست سه‌جانبه درباره مهاجران افغان در پاکستان

🔸️سرپرست سفارت افغانستان در اسلام‌آباد در دیدار با رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان خواستار برگزاری نشست سه‌جانبه با پاکستان و بخش پناهندگان سازمان ملل شد.

🔹️سردار احمد شکیب در دیدار با فیلیپا کندلر، رئیس کمیساریای عالی سازمان ملل با اشاره به تصمیم اخیر پاکستان مبنی بر اخراج مهاجران افغان از اسلام‌آباد و راولپندی بر ضرورت تشکیل نشست سه جانبه تاکید کرد.

🔹️در این دیدار بر فراهم سازی تسهیلات لازم برای مهاجران اخراجی نیز تاکید شده است.

🔺️سفارت افغانستان در پاکستان طی روزهای گذشته اعلام کرد که طرح اخراج تمامی مهاجران افغان از راولپندی و اسلام‌آباد به استثنای دارندگان اقامت قانونی، «قطعی و نهایی» شده است.

🆔 @mohajeran_2030


💢 نائل البرغوثی قدیمی‌ترین اسیر جهان آزاد می‌شود

🔸️نائل البرغوثی، مسن‌ترین اسیر فلسطینی (۶۸ ساله) از روستای کوبر در رام‌الله، در سال ۱۹۷۸ به اتهام کشتن یک شهرک‌نشین صهیونیست و انفجار یک کافه در قدس توسط رژیم اشغالگر بازداشت شد و به حبس ابد و ۱۸ سال زندان محکوم شد.

🔹او ۴۵ سال را در زندان‌های رژیم صهیونیستی سپری کرده است که بیشترین مدت اسارت در تاریخ جنبش اسرا محسوب می‌شود.

🔹در سال ۲۰۱۱ و در چارچوب توافق تبادل اسرا معروف به "وفاداری به آزادگان" (توافق شالیت) آزاد شد، اما در سال ۲۰۱۴ مجدداً به اسارت گرفته شد.

🔹امروز (شنبه)، نائل البرغوثی در چارچوب توافق طوفان الاحرار آزاد خواهد شد اما از فلسطین تبعید می‌شود.

🆔 @mohajeran_2030


💢 آغاز کار ساخت یک شبکه آبرسانی در قندهار با هزینه ۵ میلیون افغانی

🔸وزارت احیاء و انکشاف دهات، از آغاز کار ساخت یک شبکه آبرسانی در ولایت قندهار به هزینه ۵،۲ میلیون افغانی خبر داده است.

🔹️دفتر مطبوعاتی وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز (شنبه، ۴ حوت) با نشر خبرنامه ای در شبکه ایکس می‌گوید که این شبکه شامل حفاری یک حلقه چاه به عمق ۲۰۰ متر، اعمار یک باب ذخیره آب به ظرفیت ۳۰ متر مکعب، نصب ۹۳ عدد شیردهن آب، ۲۰ تخته سولر و به طول ۴۶۰۰ متر پايپ دوانی می‌باشد.

🔹️وزارت احیاء و انکشاف دهات گفته که در جریان کار این شبکه برای ده‌ها تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده و با تکمیل شدن آن ۲۰۲ خانواده قریه متذکره به آب اشامیدنی صحی دسترسی پیدا خواهند نمود.

🆔 @mohajeran_2030


💢 لیلام بیست میلیون دالر امریکایی از سوی د افغانستان بانک

🔸️د افغانستان بانک امروز با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد الی مبلغ ۲۰ میلیون دالر امریکایی را طی داوطلبی به روز یکشنبه مؤرخ ۲۴ شعبان المعظم ۱۴۴۶ (۱۴۰۳/۱۲/۰۵) بطور لیلام بفروش می رساند.

🔹️این بانک از همه بانکها و شرکت های صرافی و خدمات پولی واجد شرایط تقاضا کرد تا در این داوطلبی اشتراک نمایند.

🔹️همچنین از برندگان لیلام خواسته شد تا حسابات شان را الی ختم روز لیلام، تصفیه نمایند.

🆔 @mohajeran_2030


💢 تاکید وزارت صحت‌عامه و سازمان همکاری های اسلامی بر تداوم کمک های صحی

🔸️دفتر رسانه های وزارت صحت عامه در خبرنامه ای نگاشت: ” در دیدار سرپرست وزارت صحت عامه با نمایندگان سازمان همکاری های اسلامی، طرفین درباره تجهیزات مراکز صحی، ارتقاء ظرفیت کارکنان صحی افغان، همکاری در تداوی معتادین مواد مخدر و بیماران سرطانی و تشویق کشور های عضو این سازمان بر همکاری بیشتر گفتگو کردند.

🔹️سرپرست وزارت صحت عامه خواستار کمک سازمان همکاری های اسلامی در بخش های تقویت و توسعه سیستم صحی شد.

🔹️نمایندگان سازمان همکاری اسلامی نیز بر تداوم کمک و همکاری این نهاد در بخش صحت تاکید کردند.

🆔 @mohajeran_2030


💢 بازداشت ۶۹ پناهجوی افغان در ترکیه

🔸️پولیس ترکیه اعلام کرد پس از بازرسی یک موتر باربری در شهر وان، ۶۹ پناهجوی افغان بدون مدرک را بازداشت کرده است. به گفته پولیس، پنج تن دیگر به اتهام قاچاق انسان بازداشت شدند.

🔹️بر اساس گزارش رسانه‌های ترکیه، پناهجویان افغان پس از بازداشت به مراکز نگهداری مهاجران منتقل شدند و همچنین پنج تن دیگر به اتهام قاچاق انسان به نهادهای عدلی و قضایی معرفی شده‌اند.

🔹️در سراسر ترکیه عملیات شناسایی و بازداشت مهاجران فاقد مجوز اقامت همچنان ادامه دارد. هفته پیش هم پولیس این کشور ۷۵ پناهجوی بدون مدرک افغان را در شهرهای ارزوروم و سیواس بازداشت کرده بود.

🆔 @mohajeran_2030

20 last posts shown.