نوسان گیری مدرن


Channel's geo and language: Iran, Persian


✦تحلیل روزانه بازار سرمایه، فارکس، کامودیتی، ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی
✦پوشش سریع مهم‌ترین اخبار اقتصادی و سیاسی
✦تحلیل‌های ارائه شده صرفا نظرات شخصی‌ است لذا مبنای تصمیم گیری شما نباشد!
✦ارتباط:
@Advertising_navasan

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Statistics
Posts filter


درآمدهای ارزی بانک های وال استریت با بدترین سال خود از زمان همه گیری مواجه است

بانک‌های جهانی در مسیر ثبت کمترین درآمد ارزی و بهره‌ای از زمان همه‌گیری هستند که تحت تاثیر کاهش حاشیه سود و چالش‌های اقتصاد کلان قرار گرفته است. بیش از 250 بانک از جمله گروه گلدمن ساکس، جی پی مورگان، سیتی گروپ و مورگان استنلی در مجموع 32 میلیارد دلار درآمد بهره و 16.7 میلیارد دلار درآمد ارزی به دست می‌آورند که بر اساس داده‌ها این میزان نسبت به سال گذشته به ترتیب حدود 17 درصد و 9 درصد کاهش دارد. اعتماد سرمایه‌گذاران به تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی در سال جاری کاهش یافته است زیرا داده‌های اقتصادی غافلگیرکننده به شرط‌بندی بانک‌های مرکزی بزرگ برای کاهش نرخ‌های بهره آسیب می‌زند. درآمدهای معاملاتی کلان نیز تحت تاثیر کاهش حاشیه‌های درآمدی قرار گرفت زیرا افزایش رقابت و توسعه تجارت الکترونیکی بر قیمت ها فشار وارد کرد. انتظار می‌رود درآمد بهره به حدود 30.9 میلیارد دلار در سال 2025 و 28.1 میلیارد دلار در سال 2026 کاهش یابد، زیرا بازارسازان غیربانکی حضور خود را گسترش می دهند و بازار اوراق قرضه هم دیجیتالی‌تر می شود.

Join:『
@modern_navasan


Forward from: Asemanbroker | کارگزاری آسمان
🎁 یکسال تخفیف کارمزد معاملات با ثبت نام در بلک فرایدی آسمان


📆 مهلت ثبت‌نام جهت استفاده از تخفیف: 18 آذر ماه ۱۴۰۳

💰 شما با هر میزان معامله می‌توانید از تخفیف کارمزد معاملات استفاده کنید.

🎯 مشتریانی که تا ۱۸ آذر در کارگزاری آسمان ثبت‌نام کنند به مدت یکسال از بیشترین میزان تخفیف کارمزد معاملات بهره‌مند خواهند شد .


📍📍 ثبت نام درکارگزاری آسمان

https://asemanregister.irbrokersite.ir/blackfriday

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پشتیبانی و ارتباط با ما


🆔@Asemanpaziresh

📞 02152491000


اقتصاد ترکیه برای اولین بار پس از کرونا به سمت رکود پیش می‌رود

اقتصاد ترکیه ممکن است برای اولین بار از زمان همه‌گیری کرونا به صورت سه ماهه منقبض شده باشد زیرا نرخ‌های بهره بالا شروع به تاثیر منفی روی آن کرده است. براساس برآورد متوسط ​​اقتصاددانان، انتظار می‌رود داده‌هایی که قرار است روز جمعه منتشر شوند، کاهش 0.2 درصدی در تولید ناخالص داخلی را طی سه ماه منتهی به ماه سپتامبر نشان دهند. بانک مرکزی ترکیه به رغم اتخاذ سیاست پولی سختگیرانه همچنان با تورم نزدیک به 49 درصدی مواجه است و از ماه مارس نرخ بهره اصلی خود را روی 50 درصد نگه داشته است‌ که این امر تولید صنعتی را کند کرد. صنایع تولیدی ترکیه در سه ماهه سوم عملکرد ضعیفی داشتند و تولید نسبت به سه ماهه قبل 1.2 درصد کاهش داشت. فعالیت‌های تجاری نیز عقب مانده است و PMI تولیدی ترکیه از ماه مارس تاکنون نتوانسته به سطحی برسد که نشان دهنده توسعه باشد. بانک مرکزی اوایل ماه جاری اعلام کرد که کاهش نرخ بهره ممکن است به زودی آغاز شود. سرعت تسهیل پولی مورد انتظار توسط بانک مرکزی ترکیه تاثیر تعیین کننده‌ای بر رشد اقتصادی در سه ماهه آینده خواهد داشت.

Join:『
@modern_navasan


آیا برای سرمایه‌گذاری طلا باید منتظر کاهش قیمت باشید؟

قیمت طلا در سال 2024 افزایش یافت و چندین بار رکورد زد. طلا در حال حاضر در قیمت بیش از 2600 دلار در هر اونس قرار دارد. یک سال پیش میانگین قیمت فقط 1800 دلار بود. دلایل این رشد بسیار زیاد است: تورم، تنش‌های ژئوپلیتیکی و هجوم عمومی به سمت سرمایه‌گذاری‌های امن‌تر از جمله مهمترین آنهاست. اما یک چیز مسلم است: کسانی که خرید کرده‌اند، سود زیادی کسب کردند. حال سوال این است که آیا این روند ادامه خواهد داشت؟ آیا خرید امروز امن است و هنوز جای رشد دارد یا سرمایه‌گذاران باید قبل از ورود منتظر کاهش قیمت‌ها باشند؟ در برخی موارد، انتظار برای کاهش قیمت طلا برای سرمایه‌گذاری ممکن است اشتباه باشد. در شرایط دیگر، ممکن است واقع‌بینانه باشد. این موضوع عمدتا به اهداف سرمایه‌گذاران بستگی دارد. اگر به دنبال مزایای بلندمدت طلا هستید - مانند محافظت از تورم یا حفاظت از پرتفوی خود در برابر خطرات در سایر کلاس‌های دارایی - پس خرید زودتر همیشه بهتر است. دارندگان بلندمدت همواره طلا پاداش خوبی دریافت کرده‌اند. در حالی که ممکن است با فراز و نشیب زیادی همراه باشد.

Join:『
@modern_navasan


چگونه طرح‌های تعرفه ای ترامپ بازارهای جهانی را به هم ریخت؟

دونالد ترامپ برنامه های جدیدی را برای اعمال تعرفه بر واردات از کانادا، مکزیک و چین اعلام و بازارهای جهانی را متزلزل کرده است. سه تامین‌کننده اصلی کالاهای وارداتی آمریکا در سال 2023، مکزیک با 475، چین با 427 و کانادا با 419 میلیارد دلار بوده‌اند. هدف از تعرفه‌های ترامپ تلاش برای تحت فشار قرار دادن کانادا و مکزیک در سیاست مرزی و همچنین ضربه اقتصادی به چین است. تاکتیک مذاکره‌ای از سوی ترامپ علیه بزرگترین شرکای تجاری آمریکا به احتمال زیاد باعث افزایش تورم می‌شود. تصمیم ترامپ برای استفاده از تعرفه‌ها به عنوان سلاحی برای مبارزه با مهاجرت غیرقانونی و مواد مخدر می‌تواند یک شمشیر دولبه باشد. اقتصاددانان هشدار می‌دهند که اعمال تعرفه بر محصولات ارسال شده به ایالات متحده می تواند تورم و نرخ بهره را افزایش دهد و منجر به افزایش قیمت مصرف کننده شود زیرا تعرفه‌ها توسط واردکنندگان پرداخت می‌شود نه کشورهایی که کالا از آنجا ارسال می‌شود. واردکنندگان معمولا این هزینه‌ها را با افزایش قیمت هر محصول به مصرف‌کنندگان منتقل و آنها را گران‌تر می‌کنند.

Join:『
@modern_navasan


#فارس

این یک نمونه از افتضاح مدیریتی در بازار بورس است؛ رشد شارپ 40 درصدی این نماد شاخص‌ساز در کمتر از یک ماه طی 15 روز کاری! و نتیجه آن می‌شود رشد خنده‌دار 400,000 واحدی شاخش کل بورس طی یک ماه در حالی که هیچ اثری از این رشد در پرتفوی سهامداران دیده نمی‌شود! از فعالان خرد و حقیقی بازار سوال می‌کنیم، دارایی چند درصد از شما طی یک ماه اخیر چنین رشدی را تجربه کرده است؟ آیا واقعا 40 درصد از زیان شما کاسته شد؟ مسلما بخش عمده فعالان خرد بازار عملا بهره‌ای از رشد کذایی اخیر نبرده‌اند و واقعیت بازار این نیست. باید این مسیر اشتباه تغییر یابد و حمایت از منافع عموم سهامداران در اولویت کار قرار گیرد. اگر قرار است بازار این‌گونه رشد کند، همان بهتر که رشد نکند! ظاهرسازی و رشد بدون پشتوانه شاخص‌های بازار بورس بدون بهبود واقعی وضعیت سهامداران عمیقا موجب ناامیدی است. امیدواریم همان‌گونه که امثال فارس رشد 40 درصدی را تجربه می‌کنند، سایر سهام بازار هم چنین رشدهایی را شاهد باشند و این شکاف‌های گسترده‌ در بازار بورس از بین برود. لذا تقاضا داریم منافع سهامداران خرد و حمایت از آن‌ها به طور جدی دنبال شود.

Join:『
@modern_navasan


#شاخص_کل

حداقل تا محدوده 2,800,000 واحد فضا برای رشد دارد. در این مسیر پتانسیل عبور از سقف قبلی در اردیبهشت کذایی 1402 نیز کاملا در دسترس است. اما شیوه مدیریت صحیح بازار در این شرایط از اهمیت زیادی برخوردار است که در موج صعودی فعلی این کار به خوبی انجام نشده و باید این روند تغییر پیدا کند. رشد همزمان، شارپ و بی‌مورد نمادهای شاخص‌سازی مانند #فارس #شستا #فولاد و... بزرگترین آفت برای روند صعودی بازار است و باید حرکت این نمادها کنترل و با شیب اندکی صورت بپذیرد! در مقابل ما باید به سرعت افزایش دامنه نوسان را در بازار داشته باشیم و با ورود نقدینگی به گروه‌های هم‌وزن بازار، شرایط را برای جبران زیان سهامداران تسهیل کنیم. فرصت باقیمانده در پس‌زمینه آتش‌بس تا زمان تحلیف دونالد ترامپ، بازه زمانی مناسبی برای رونق‌بخشی و رشد بازار بورس محسوب می‌شود که مسئولین امر نباید این فرصت را از دست بدهند. با سرکوب عمدی و ناشیانه بورس در دوره‌های اخیر، اکنون قیمت غالب سهام بسیار پایین‌تر از ارزش واقعی آن‌‌‌هاست و جبران جاماندگی عمیق بازار سرمایه نسبت به سایر بازارهای غیرمولد، امری اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

Join:『
@modern_navasan


فرصتی طلایی برای بازار بورس

مسلما فعالان بازار اطلاع دارند که توافق آتش‌بس رسمی بین دو طرف جنگ خاورمیانه برقرار شده که از اهمیتی بالایی برخوردار است. کاهش عمیق سطوح تنش ژئوپلیتیک در منطقه، یک فرصت مناسب برای بازار سرمایه در جهت شکوفایی آن است. بازار بورس در سال‌ جاری، از زد و خوردهای نظامیِ بی سابقه به شدت رنج برد و روی آرامش به خود ندید. اکنون این آرامش حاصل و شرایط برای رونق بورس کاملا فراهم شده است. به طور خلاصه بر دو نکته اعتقاد و تاکید‌ داریم: اول با عادی شدن شرایط، از هفته آینده بایستی وضعیت بورس هم به حالت عادی بازگردد و دامنه نوسان سهام به حداقل 6 درصد افزایش یابد؛ دیگر هیچ بهانه‌ای برای تداوم دامنه مضحک 3 درصدی وجود ندارد‌ و گریزی از آن نیست! نکته دوم اینکه اگر قرار است بازار رشد کند، بایستی مانند سال 99 یک رشد متوازن و سراسری شکل بگیرد نه‌ اینکه تعداد محدودی سهم شاخص‌ساز رشد کنند و مابقی بازار در زیان 50 درصدی باقی بماند! اما‌ نباید اشتباهات سال 99 تکرار شود، توسعه مداوم بازار مولد بورس تنها راه‌‌ نجات اقتصاد‌ ایران است. امیدواریم مسئولین امر این فرصت طلایی را نسوزانند...

Join:『
@modern_navasan


یوان چین به دلیل تعهد ترامپ برای اعمال تعرفه به پایین‌ترین سطح خود در 4 ماه گذشته رسید

یوان چین در بازار آسیا روز سه‌شنبه در برابر دلار آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در چهار ماه گذشته رسید و پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا اعلام کرد تعرفه گمرکی اضافی 10 درصدی را در مورد کالاهای وارداتی از چین اعمال خواهد کرد، زیان‌های خود را که دیروز موقتا متوقف شده بود از سر گرفت. تشدید قریب‌الوقوع تنش‌های تجاری بین ایالات متحده و چین منجر به عجله بانک‌های سرمایه‌گذاری جهانی برای کاهش پیش‌بینی خود درباره یوان چین شده است. این در زمانی اتفاق می‌افتد که دومین اقتصاد بزرگ جهان با چالش‌های بزرگی مواجه است، زیرا هنوز در حال تزلزل است و به محرک‌های مالی و پولی بیشتری نیاز دارد. این امر قطعا یک شوک برای بازار است و بر دارایی های چین، به ویژه بخش‌های صادراتی تاثیر می‌گذارد. گفتنی است در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ، یوان چین پس از دور اولیه تعرفه های آمریکا بر کالاهای چینی در سال 2018، حدود 5 درصد در برابر دلار آمریکا تضعیف شد و یک سال بعد با تشدید تنش‌های تجاری، 1.5 درصد دیگر کاهش یافت.

Join:『
@modern_navasan


وضعیت امروز بازار بورس

طبق انتظار، امروز شاهد افزایش سطوح عرضه به ویژه در نمادهای بزرگ بازار هستیم. به طور مشخص این افزایش عرضه با خروج پول هوشمند همراه است و به همین دلیل شاهد ارزش معاملات بسیار بالا نسبت به میانگین دوره اخیر هستیم. مطرح کردیم که سهام بزرگ‌ بازار فضای چندانی برای تداوم روند صعودی در بازه زمانی کوتاه‌مدت ندارند و در صورت خرید این دسته سهام، بایستی زمان بیشتری را به نگهداری از آن‌ها اختصاص داد. در حال حاضر خروج و شناسایی سود در این نوع سهام‌ امری منطقی است. متاسفانه در روند صعودی فعلی مدیریت مناسبی در بازار انجام نشد و با شتاب‌زدگی، شاخص‌های بازار رشد سنگینی را تجربه کردند. این در حالی است بخش عمده نمادها بازدهی بسیار کمتری نسبت به رشد شاخص‌ها به ثبت رساندند و بهبود چندانی در وضعیت سهامداران خرد و حقیقی بازار ایجاد نشد. نیاز است که با اتخاذ یک شیوه مدیریت صحیح، شاهد حرکت نقدینگی و پول‌های روند‌ساز به سمت سهامی‌ که دچار سقوط سنگین قیمت شده‌اند باشیم تا تمامی گروه‌ها و سهام بازار از رشد یکسانی برخوردار شوند‌. به طور کلی بازار همچنان پتانسیل بالایی برای رشد دارد.

Join:『
@modern_navasan


بررسی روند سهام گروه بانکی

#وبملت حمایت 240، مقاومت 280
#وپاسار حمایت 220، مقاومت 235
#وتجارت حمایت 150، مقاومت 170
#وشهر حمایت 360، مقاومت 400
#وبصادر حمایت 170، مقاومت 205
#وپارس حمایت 230، مقاومت 260
#ونوین حمایت 370، مقاومت 400
#وخاور حمایت 300 ، مقاومت 320
#وپست حمایت 470، مقاومت 550
#سامان حمایت 210، مقاومت 250
#وکار حمایت 200، مقاومت 240
#دی حمایت 68، مقاومت 80
#وآیند حمایت 500، مقاومت 670
#وگردش حمایت 280، مقاومت 320
#وسینا حمایت 220، مقاومت 240
#وسالت حمایت 500، مقاومت 650
#سمایه حمایت 500، مقاومت 550
#وزمین حمایت 350، مقاومت 390

Join:『 @modern_navasan


بیت‌کوین پس از اینکه نتوانست به 100 هزار برسد عقب نشینی کرد، اما تقاضا همچنان بالاست

دو هفته پس از پیروزی جمهوری‌خواهان در ایالات متحده، Bitcoin بیش از 40 درصد رشد کرد که ناشی از خوش‌بینی مجدد در بازار ارزهای دیجیتال بود. این افزایش با اعلام جدایی رئیس SEC که سیاست‌های اجرایی سخت‌گیرانه‌اش مورد انتقاد قرار می‌گرفت بیشتر شد و تقاضای BTC را به بالاترین حد خود یعنی 99800 دلار در 22 نوامبر رساند. این نقطه عطف جذابیت BTC را به عنوان ذخیره ارزش در میان عدم قطعیت های مالی جهانی تقویت کرد. علیرغم تلاش‌ بازارها، Bitcoin نتوانست به بالاترین حد آخر هفته خود بازگردد و اکنون قیمت آن در حدود 95500 دلار است که نشان دهنده احساسات محتاطانه در بازار است. افزایش اخیر BTC بر جذابیت فزاینده آن به عنوان پوششی در برابر عدم قطعیت اقتصادی و سیاسی تاکید دارد. با این حال، بازار همچنان نسبت به نوسانات نقدینگی و ریسک‌گریزی حساس است. در حالی که نقطه عطف 100000 دلاری همچنان محقق نشده است، جریان های ورودی پایدار به ETFهای بیت‌کوین و انباشت نهادی، اعتماد قوی به چشم انداز بلندمدت این ارز دیجیتال را برجسته می کند.

Join:『
@modern_navasan


وضعیت امروز بازار بورس

امروز هم بازار سرمایه با شتاب بالا به روند صعودی خود ادامه می‌دهد و شاخص کل بورس در حدود 60,000 واحد‌ مثبت است. تقریبا تمام سهام‌ بازار در محدوده مثبت معاملاتی قرار دارند و بیش از 3000 میلیارد تومان سفارش خرید وجود دارد. همانطور که مطرح کردیم، ما نسبت به شیب تند رشد شاخص‌های اصلی بازار انتقاد داریم و این موضوع را به نفع سهامدارانی که طی چندسال اخیر بیش از 50 درصد دچار زیان شده‌اند نمی‌دانیم. شاخص کل بورس به شکل عمودی و شارپ در حال جهش است و یک روند منطقی را دنبال نمی‌کند. این امر موجب جاماندگی عمیق غالب سهام بازار از رشد کنونی می‌شود و ما به هیچ عنوان نظر مثبتی بر چنین روندی نداریم. به لحاظ فنی در مطالب قبل مطرح کردیم‌ که گروه‌هایی مانند بانکی و خودرویی فضای بیشتری برای ادامه حرکت دارند، در حال حاضر تداوم رشد حدودا 10 درصدی که مورد انتظار بود در این گروه‌ها هم محقق شده و در روند کوتاه‌مدت محتمل است که کلیت سهام بزرگ بازار به ویژه در دو گروه ذکرشده افزایش سطوح عرضه را تجربه کنند. امیدواریم بازار به نحوی مدیریت شود که رشد مداوم و طولانی‌مدتی را تجربه کند.‌..

Join:『
@modern_navasan


بررسی روند سهام گروه معدن (کانه فلزی)

#کگل حمایت 320، مقاومت 350
#کچاد حمایت 328، مقاومت 340
#کگهر حمایت 1430، مقاومت 1500
#ومعادن حمایت 330، مقاومت 370
#تاصیکو حمایت 950، مقاومت 1050
#اپال حمایت 1330، مقاومت 1400
#فزر حمایت 3400، مقاومت 3800
#تجلی حمایت 200، مقاومت 220
#کاما حمایت 260، مقاومت 285
#کروی حمایت 400، مقاومت 420
#کرومیت حمایت 1060، مقاومت 1260
#کمنگنز حمایت 625، مقاومت 670
#کبافق حمایت 2300، مقاومت 2500
#وامیر حمایت 340، مقاومت 380
#کدما حمایت 5200، مقاومت 5600

Join:『 @modern_navasan


صادرات چین در سال جاری قبل از دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ رکورد خواهد زد

اقتصاددانان انتظار دارند که صادرات چین در سال جاری به بالاترین حد تاریخی برسد، زیرا مشتریان با عجله برای سفارشات اولیه با توجه به تهدید رئیس جمهور منتخب ترامپ مبنی بر افزایش تعرفه ها هنگام روی کار آمدن وی در ژانویه اقدام می‌کنند. بر اساس پیش بینی‌ها، رشد صادرات در سه ماه پایانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 7 درصد افزایش خواهد یافت. این افزایش نسبت به افزایش 5 درصدی در اکتبر قبل از انتخابات ایالات متحده است و کل صادرات را در سال جاری به 3.548 تریلیون دلار خواهد رساند که بالاتر از رکورد قبلی در سال 2022 است. در جریان مبارزات انتخاباتی، ترامپ تهدید کرد که عوارض بر کالاهای چینی را تا 60 درصد افزایش خواهد داد، سطحی که تجارت بین دو اقتصاد بزرگ جهان را از بین می‌برد. در دوره اول ریاست جمهوری، ترامپ تعرفه هایی تا 25 درصد بر بیش از 300 میلیارد دلار از محموله های چینی وضع کرد که باعث انتقام گیری پکن شد. چشم انداز گسترش جنگ تجاری پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، انتظارات را برای محرک های بیشتر در سال آینده افزایش می دهد.

Join:『
@modern_navasan


چرا بازار بورس ایران تعادل ندارد؟

متاسفانه بورس ما نه در روند نزولی منطقی پیش می‌رود نه در روند صعودی. به نظر می‌رسد مسئولین تصمیم‌گیر مرتبط با بازار سرمایه با نوعی عجله و شتاب‌زدگی در حال هدایت بازار به سمت سطوح بالاتر هستند که قطعا این سیاست به نفع فعالان خرد و حقیقی بازار نیست. رشد حدودا 50,000 هزار واحدی شاخص کل بورس در شرایطی است که دامنه نوسان سهام 3 درصد می‌باشد، اگر محدوده تغییرات قیمت روزانه در روال عادی 6 درصدی قرار داشت لابد ما‌ امروز باید شاهد رشد 100 هزار واحدی شاخص می‌بودیم؛ رشد سنگین شاخص‌های بازار و کاهش زیان سهامداران از 60 درصد به 58 درصد! و به زودی شاخص کل سقف قبلی را رد می‌کند، تعدادی محدودی از نمادهایی که توسط خواص خریداری شده‌اند بازدهی چندبرابری نسبت به شاخص و عموم سهامداران زیان‌دیده حتی نمی‌توانند زیان‌های چندسال اخیر خود را جبران کنند! به نظر ما با دامنه 3 درصدی رشد بیش از 20 هزار واحدی شاخص کل بی معنی است. در حال حاضر ما‌ نیاز داریم که بازار با یک شیب ملایم به حرکت خود ادامه دهد تا تمامی گروه‌ها و سهام و سهامداران بتوانند از روند صعودی بازار بهره‌مند شوند.

Join:『
@modern_navasan


وضعیت امروز بازار بورس

متاسفانه شاهد هستیم که مدیریت مناسبی در بازار صورت نمی‌گیرد. طی یک ماه گذشته شاخص کل بورس از حدود 1,970,000 واحد، امروز به نقطه 2,330,000 واحد رسیده که حاکی از افزایش 20 درصدی معادل رشد حدود 400,000 هزار واحدی است. در این مدت تعداد محدودی از سهام به عنوان مثال نماد #خودرو رشد 50 درصدی را تجربه کردند. این در حالی است که بسیاری از سهامداران رشد زیر 15 درصد و بعضا بازدهی منفی را تجربه می‌کنند. با ادامه این روند ما به زودی باید شاهد باشیم که شاخص کل بورس به 3 میلیون واحد برسد و 90 درصد سهامداران همچنان 50 درصد در زیان باشند. و به زودی عده‌ای پیدا می‌شوند که بگویند بورس رشد زیادی کرده و عامل اصلی تورم است و باید سرکوب شود! دوماه قبل ما در این بازار هر روز شاهد منفی کامل روزانه در تمام سهام بازار بودیم در حالی که شاخص بورس روزانه 5000 واحد منفی می‌شد. لذا رشد فعلی و بی‌معنی شاخص‌های بازار در حالی که تغییرات متناسب با آن در دارایی سهامداران صورت نمی‌گیرد، خیانت دیگری است به منافع فعالان خرد بازار بورس‌. قطعا بزرگترین بازنده چنین روندی، سهامداران زیان‌دیده خواهند بود.

Join:『
@modern_navasan


بررسی روند سهام گروه پالایشی

#شپنا حمایت 330، مقاومت 390
#شبندر حمایت 650، مقاومت 750
#شتران حمایت 220، مقاومت 240
#شبریز حمایت 1130، مقاومت 1230
#شسپا حمایت 480، مقاومت 570
#شبهرن حمایت 1300، مقاومت 1400
#شنفت حمایت 700، مقاومت 760
#شرانل حمایت 7200، مقاومت 8000
#شاوان حمایت 1600، مقاومت 1800
#شراز حمایت 1120، مقاومت 1220
#شپاس حمایت 2200، مقاومت 2500
#ونفت حمایت 430، مقاومت 500
#شزنگ حمایت 5800، مقاومت 7000

Join:『 @modern_navasan


وضعیت امروز بازار بورس

طبق انتظاری که داشتیم شاهد تداوم روند رو به‌ رشد بازار هستیم و امروز تقاضای نسبتا مناسبی در غالب گروه‌ها وجود دارد. طبق مطالب قبل، پیش‌بینی ما بر این است که به مرور روند کنونی در بخش‌های رشدکرده بازار دچار ضعف شود و این ضعف در نمادهای بزرگ محسوس خواهد بود. بر همین اساس محتمل‌ است که با نزدیک شدن شاخص کل به مقاومت در حدود 2,300,000 واحد، روند صعودی بازار به شکل موقت دچار وقفه شود. در حال حاضر گروه‌هایی مانند خودرویی و بانکی همچنان‌ مقداری فضا برای حرکت صعودی خود دارند. اما در گروه‌هایی مانند پالایشی و فلزات اساسی فضای چندانی برای حرکت صعودی در روند‌ کوتاه‌مدت وجود ندارد و اگر در روزهای آتی در نمادی مانند #شتران که رشد شارپ 30 درصدی را تجربه کرد، صف فروش رویت شد نباید تعجب کرد. بنابراین نیاز است که فعالان بازار نسبت به ورودهای جدید در چنین سهامی دقت لازم را در دستور کار قرار دهند و در صورت انجام این کار باید زمان بیشتری را درنظر بگیرند. اما در بخش‌های زیادی از بازار عملا رشد قیمتی اتفاق نیفتاده و سهام کوچک بازار آماده ورود پول و جبران بخشی از زیان‌های خود هستند.

Join:『
@modern_navasan


طلا در مسیر دستیابی به قوی‌ترین افزایش هفتگی در سال 2024

بهای جهانی اونس طلا در معاملات روز جمعه برای پنجمین جلسه متوالی به افزایش خود ادامه داد و برای اولین بار در دو هفته گذشته، بالای 2700 دلار در هر اونس معامله شد. با رشد بیش از 5 درصد معادل حدود 150 دلار افزایش به ازای هر اونس، این بزرگترین افزایش هفتگی قیمت طلا در سال جاری و از ماه مارس سال 2023 محسوب می‌شود که عمدتا به دلیل افزایش تقاضا برای طلا به عنوان پناهگاه امن به دلیل تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک جهانی رخ می‌دهد. افزایش بهای اونس طلا در شرایطی است که ایندکس دلار آمریکا (DXY) با رسیدن به 108 واحد، در بالاترین سطوح دوسال اخیر خود قرار دارد. پس از آنکه اوکراین اعلام کرد روسیه نوع جدیدی از موشک‌های‌ بالستیک را به خاک این کشور شلیک کرده است، این تشدید تنش سرمایه‌گذاران را به سمت دارایی‌های امن مانند طلا سوق داد. این تشدید به دنبال استفاده اوکراین از موشک‌های غربی پیشرفته برای هدف قرار دادن اهدافی در روسیه و استقرار نیروهای کره شمالی در مسکو رخ می‌دهد. قیمت طلا اکنون تنها حدود 3 درصد با سقف تاریخی خود در حدود 2800 دلار فاصله دارد.

Join:『
@modern_navasan

20 last posts shown.