بنیاد مردم


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


دست در دست هم به سوی حکومت مردم بر مردم!
ما قدم اول را برداشته‌ایم.
حالا نوبت شماست!

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


مهم - ورق بزنید و حداقل یک صفحه از این هفته‌نامه را به انتخاب خودتان به اشتراک بگذارید.

بیست و هفتمين شماره‌ی هفته‌‌نامه‌ی #بنیاد_مردم تقدیم به شما!

تلاشمان این است که به صورت هفتگی گوشه‌ای از شواهد سرکوب و مقاومت در ایران را مرور کنیم و به هم یادآوری کنیم که «هیچ چیزی عادی نیست!» چرا که خو نکردن به درد قدم اول در راه شکل گرفتن هر نوعی از اعتراض و مقاومت و تغییر است.

🔴لطفا به اشتراک بگذارید.

صفحه‌ی #بنیاد_مردم در اینستاگرام را دنبال کنید:
@mardom.foundation


پرستو احمدی
احسان بیرقدار
سهیل فقیه نصیری

بازداشت شدند!

وضعیت امیرعلی پیرنیا و امین طاهری مشخص نیست.

#کنسرت_فرضی


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
دو سال از پیمانی که با شما بستیم گذشت؛ این که صدای آزادی‌خواهان باشیم در ماراتون رسیدن مردم ایران به دموکراسی، برابری و سعادت جمعی.

بخشی از فعالیت‌های بنیاد مردم تا به امروز:
- انعکاس صدای مردم ایران (برای نمونه از طریق نظرسنجی)
- برگزاری کارزارهای مختلف (برای نمونه کارزار دایره‌ی نیمه‌تمام)
- انتشار هفته‌نامه‌ی بنیاد مردم برای انعکاس اخبار سرکوب و مقاومت
- انعکاس صدای دادخواهان و زندانیان سیاسی
- و طراحی پروژه‌هایی برای فصل‌های بعدی مبارزه

امروز بنیاد مردم یک سازمان غیرانتفاعی رسمی است با گروه بسیار بزرگتری از داوطلبانی که بدون هیچ چشم‌داشتی خود را موظف به حمایت از جنبش‌های مردمی درون ایران می‌دانند.

ما، گروه اجرایی بنیاد مردم، از همه‌ی شما عزیزانی که در طول دو سال گذشته در کنارمان بودید و به هر نحوی از فعالیت‌های ما حمایت کردید ممنونیم. به مسئولیتی که اعتماد شما بر دوشمان می‌گذارد واقفیم و از شما می‌خواهیم در قدم‌های مهم و تعیین‌کننده‌ی پیش رو نیز محکم و حمایتگر، پشتیبانمان باشید.

بی‌شک در کنار هم قوی‌تریم! ❤️✌🏼

#بنیاد_مردم
#زن_زندگی_آزادی


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
در تاریک‌ترین روزگار ایرانیم، با این حال ستاره‌هایی این چنین امید رسیدن فردایی روشن را زنده نگه می‌دارند.

آنچه #پرستو_احمدی، احسان بیرقدار، سهیل فقیه نصیری، امین طاهری و امیر علی پیرنیا در این به اصطلاح «کنسرت فرضی» کرده‌اند، از جسورانه‌ترین کنش‌های اعتراضی تحت حکومت جمهوری اسلامی است.

لحظه‌هایی که این عزیزان ساخته‌اند در تاریخ مبارزات‌ مردم ایران برای آزادی به عنوان یکی از برجسته‌ترین کنش‌ها یاد خواهد شد‌.

قوه‌ی قضاییه‌ی جمهوری اسلامی خبر از برخورد با عوامل این کنسرت و تشکیل پرونده برای آنها داده است.

صدایشان باشیم!

#زن_زندگی_آزادی

به اشتراک بگذارید.

#بنیاد_مردم


تصاویر منتشر شده از زندان‌های مخوف سوریه را که می‌بینید، سرنوشت قربانیان جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته را در آن سلول‌های تنگ و تاریک و زیر شکنجه تخیل کنید. نام بسیاری از آنها را حتی نشنیده‌ایم.

با هم سرنوشت #سعید_زینالی را مرور کنیم.

سعید زینالی (متولد ۳۱ شهریور ۱۳۵۵)، دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه تهران، در تاریخ ۲۳ تیر ۱۳۷۸، چند روز پس از سرکوب اعتراضات کوی دانشگاه، توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت شد. او دست‌کم تا سال ۱۳۸۱ در زندان اوین نگهداری می‌شد. سه ماه پس از بازداشت، به سعید اجازه داده شد که یک تماس تلفنی کوتاه با خانواده‌اش برقرار کند، اما از آن زمان به بعد هیچ اطلاعی از سرنوشت او به دست نیامده است. مقامات امنیتی و مسئولان زندان از ارائه هرگونه اطلاعات درباره او خودداری کرده‌اند و وضعیت او همچنان نامعلوم باقی مانده است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه ایران، در سال ۱۳۹۴ در کنفرانس خبری گفت: «این اتفاق بسیار می‌افتد و ما هم قبول داریم و حتی ممکن است تا مدتی پیدا نشود.»

🔴 به اشتراک بگذارید.
#سعید_زینالی


یک‌ روز در زندان‌های جلادان جمهوری اسلامی هم باز می‌شود؛ یک روز که دور نیست! ✌🏼

——

به نقل از گزارش بنیاد عبدالرحمان برومند از زبان یک شاهد عینی: «یک نفر به نام‌جوادی فر تشنه بود و برای [غذا] خوردن مشکل داشت. ما قطعات ریز نان را به دهانش می گذاشتیم تا کمکش کنیم بخورد. بسیار ضعیف بود و نمی توانست تند راه برود. به همین خاطر مرتب کتکش می زدند. به من گفت که نمی تواند با چشم راستش ببیند. این روز سومی بود که در کهریزک بودیم. چشمش عفونت کرده بود. سعی کردیم مراقبش باشیم و او را نزدیک در نشاندیم تا هوا بخورد».

بنا به گفته‌های این شاهد در هنگام تعطیلی بازداشتگاه کهریزک و انتقال زندانیان به اوین حال آقای جوادی فر خوب نبوده و در حین انتقال جان سپرده است. او در این باره گفت:« جوادی فر بیهوش بود... ما مجبور شدیم [وی را به یکی از اتوبوسها] حمل کنیم... او در اتوبوس مرد. ما جسدش را در حیاط [اوین] دیدیم.».

به اشتراک بگذارید.

#امیر_جوادیفر #۸۸ #کهریزک


مهم - ورق بزنید و حداقل یک صفحه از این هفته‌نامه را به انتخاب خودتان به اشتراک بگذارید.

بیست و ششمین شماره‌ی هفته‌‌نامه‌ی #بنیاد_مردم تقدیم به شما!

تلاشمان این است که به صورت هفتگی گوشه‌ای از شواهد سرکوب و مقاومت در ایران را مرور کنیم و به هم یادآوری کنیم که «هیچ چیزی عادی نیست!» چرا که خو نکردن به درد قدم اول در راه شکل گرفتن هر نوعی از اعتراض و مقاومت و تغییر است.

🔴لطفا به اشتراک بگذارید.

صفحه‌ی #بنیاد_مردم در اینستاگرام را دنبال کنید:
@mardom.foundation

#محسن_شکاری
#نرگس_محمدی
#عاطفه_رنگریز
#شریفه_محمدی
#آتنا_فرقدانی

و آنهای دیگر…


مهم - مطالعه کنید.

فارغ از آنکه در این لحظه‌های حساس چه تغییراتی در موازنه‌ی قدرت در سوریه و منطقه در جریان است، فارغ از آنکه از گروه «تحریر شام» یک جمهوری اسلامی دیگر از آب در می‌آید یا نه؛ فارغ از آنکه چه آینده‌‌ی روشن یا تاریکی در انتظار مردم سوریه است، تصویری از آن لحظه‌ی موعودِ «آزادی در غیاب دیکتاتور» است که مشاهده‌گر ایرانی را تکان می‌دهد؛ آن لحظه که انسانی که تا ساعتی قبل پا در زنجیر بود، گریان از خوشی و ناباور فریاد می‌زند:‌ «آزادی!»؛ و آن هم آزادی نه به مثابه «یک آرزو»، که «آزادی» به مثابه «وضعیت موجود».

با وجود تفاوت‌های بنیادین، شباهت‌های بسیاری هم بین آنچه در سوریه می‌گذرد و آینده‌ی ایران وجود دارد. باید با دقت اوضاع را بررسی کنیم؛ باید وضعیت‌های نادیده‌ی پیش رو را بهتر درک کنیم، درس بگیریم و آماده شویم.

#زن_زندگی_آزادی ✌🏼

به اشتراک بگذارید.

صفحه‌ی #بنیاد_مردم را در اینستاگرام دنبال کنید:
@mardom.foundation

#سوریه #بشار_اسد #نه_به_جمهوری_اسلامی


مهم - تا انتها مطالعه کنید و به اشتراک بگذارید.

حجاب اجباری اسلامی نوک کوه یخی از تبعیض نسبت به زنان است در دریای ظلمی که مردم ایران در آن برای نجات و رسیدن به آزادی دست و پا می‌زنند.

این تبعیض دردی زنانه نیست؛ درد همه است، با هر جنسیتی. خیزش ۱۴۰۱ به فرصتی یگانه برای جامعه‌ی ایران تبدیل شد تا با این حقیقت روبه‌رو شود.

باید توجه داشته باشیم که هیچ کدام از دردهای ما قرار نیست بر درد‌های دیگرمان سایه بیاندازد. جامعه‌ی معترض ایران باید درک کند که پیشروی در هر جبهه‌ای از این مبارزه مهم است؛ چه در حوزه‌ی اقتصادی، چه در حوزه‌ی دادخواهی، چه در حوزه‌ی مبارزه با اعدام و چه در حوزه‌ی حقوق زنان و مبارزه با حجاب اجباری یا حوزه‌های دیگر.

به جای در ترازو قرار دادن دردها، از هر فرصتی برای پیش‌روی در هر حوزه‌ای که به پیروزی نهایی مردم بر جمهوری اسلامی کمک می‌کند، استفاده کنیم.

#زن_زندگی_آزادی
#نه_به_جمهوری_اسلامی

🔴 به اشتراک بگذارید.


بخش دوم

سناریوی اول دست زدن حکومت به یک انتخاب جنون آمیز با نیت اعلام موضع قاطع در حوزه‌ی اقتصادی و مدیریت اجتماعی است. از منظر امنیتی، در صورت وقوع همزمان این دو مورد، در کوتاه مدت، اعمال قانون حجاب دست ماموران انتظامی و ضابطین قضایی برای حضور فیزیکی در خیابان‌ها و فضای مجازی به منظور سرکوب اعتراضات مربوط به گرانی سوخت را باز خواهد گذاشت.

در سناریویی دیگر اما، عقب‌نشینی از اجرای قانون عفاف و حجاب، می‌تواند به حساب پزشکیان و قابلیت مذاکره‌اش با هسته‌ی سخت قدرت نوشته شود و ضمن خرید آبرویی برای این به اصلاح «رییس جمهور»، به لحاظ اجتماعی، مذاکره‌ با افکار عمومی برای گران کردن سوخت را برای او و دولتش «در کوتاه مدت» تا حدی آسان کند.

نوشته‌ایم «کوتاه مدت» چرا که فارغ از این فصل از مدیریت بحران، از هر زاویه‌ای که به جمهوری اسلامی نگاه کنیم، امکان حل مسئله‌ی پیش رویش را ندارد.
شما در مورد این وضعیت چه فکری می‌کنید؟ به نظر شما قانون عفاف و حجاب را اجرا می‌کنند؟ بنزین گران می‌شود؟ عکس‌العمل مردم به این دو چه خواهد بود؟

🔴به اشتراک بگذارید

#گرانی_سوخت #نه_به_جمهوری_اسلامی #قانون_حجاب #نه_به_حجاب_اجباری

#زن_زندگی_آزادی


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
بخش اول

مهم- تا انتها بخوانید

ابراز مخالفت علنی #مسعود_پزشکیان در مورد اجرای قانون عفاف و حجاب، آن هم روی آنتن زنده تلویزیون، همزمان است با زمزمه‌های افزایش نرخ سوخت در ایران. همزمانیِ این دو خط خبری از منظر رسانه‌ای باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

برای لحظه‌ای مرور کنیم که موضوع «آزادی‌های اجتماعی» و «افزایش قیمت سوخت» هر دو پایه‌های دو موج عظیم اعتراضات سراسری در ایران بوده‌اند.

از طرفی، قد علم کردن در مقابل نهاد‌های حامی قانون عفاف و حجاب از گماشته‌ی علی خامنه‌ای پشت میزِ به اصطلاح «ریاست جمهوری» برنمی‌آید؛ از کسی که «هیچ‌کارگی» و بازتاب موضع مقام‌های بالاسری وظیفه‌اش بوده و خواهد بود.

با این پیش‌فرض «قابل اجرا نبودن قانون عفاف و حجاب» و نمایش یک تضاد ساختگی می‌تواند بخشی از یک کارزار رسانه‌ای پوششی برای مخابره‌ی خبر اصلی باشد: بنزین گران خواهد شد.

ادامه دارد



12 last posts shown.