Kutastha


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Other



Kutastha It is light that goes out from the deep astral spine through the medulla to the spiritual eye
Instagram.com/kutasthaa.meditation.center
https://t.me/Ajnachakraa

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Other
Statistics
Posts filter


وقتی ذهن آرام شد و پرانا در نادی ها و چاکراها آزادانه جریان یافت ، دریچه تحول آگاهی باز می شود و جوینده را به ابعاد بالاتر تجربه معنوی سوق می دهد.

-سوامی ساتیاناندا ساراسواتی


هر آنجه بر آن مراقبه کند ، شخص به همان می رسد ، چنین است قدرت اسرار آمیز مراقبه. پس باید هر آنچه را که زوال پذیر و زود گذر است از فکر و ذهنش بیرون کند و فقط بر آنچه ماندگار و زوال ناپذیر است مراقبه کند. هیچ چیز ماندگار و زوال ناپذیری وجود ندارد غیر از پوروشا. پس پیوند و اتحاد با پوروشا ، فرد را به رستگاری و آزادی غایی می رسد.

Visnusmtri , the in institutes of vishno , pp 285-290


یوگا به کسب قدرت های خارق العاده منتهی می شود اما با طی کردن مسیر این قدرت ها نمی توان به برترین سعادت و رستگاری رسید.

-adi shankara / vedanta-sutras i 223


یوگی‌ ها در ارتباط با شیوه ها و روش های سلوکی به سه گروه تقسیم می شوند:

سارنگه ها
اکارشیه ها
ویسرگه‌ ها


هرکدام از این سه گروه به نوبهٔ خود به چند نوع تقسیم می شود. یک نوع از مرتاضان اکارشیه بهرومدهیگه‌ هستند ، به معنی آنان که مسیر خود را از طریق وسط ابروان می روند. مرتاضان بهرومدهیگه با مجبور کردن پرانه به عبور از مناطق پنجگانه ( از انگشت پا به وسط ابروان) و بازگرداندن آن از طریق ورید باطنی پینگلا ، روان خود را با روح کل و مطلق متحد می‌کنند.


یوگی در پرانایامه می کوشد منس [حس درونی] را بالا بکشاند تا روی ناف ، سپس بالای قلب ، تا میان ابروان ثابت نگه دارد و نهایتا در جمجمه که از آنجا ، باز هم نیروی تنفس ، باید آن را دوباره به ناف برگرداند. آن بالاترین جایگاه به برهمن تعلق دارد. شخص از طریق این تمرین ذات خویشتن را پیدا می کند و مقدس می شود به والاترین مقام.

-Rgvidhana 1,38 ; 2,37


وقتی همه مخلوقات به خواب عمیق رفته اند با انتخاب مکانی مناسب ، یوگی باید در وضعیت آسنا بنشیند و دست ها را برای ادای احترام به هم بچسباند ، و با چشمان بسته ، هجای اوم را در دل بگوید. اگر هیچ چیز نشنود و نبیند و به هیچ چیز فکر نکند ، اگر هیچ اندیشه ای دربارهٔ موضوع یوگا نداشته باشد ، به هدف رسیده است.

-Rgvidhana


تنفس باید از طریق سه ورید باطنی سوشومنا ، ایدا ، پینگلا انجام یابد و در میان ابروان جذب شود که ریشهٔ منخرین و کرسی و جایگاه جاودانگی است.

-Brhadarnyka upanisad


من از تاریکی به رنگارنگی جهان آمدم و از رنگارنگی کیهان به تاریکی وحدت باز می‌گردم ، همانطور که اسب موی خود را می‌تکاند ، من گناهان خویش را می‌تکانم و همانگونه که ماه خود را از کام جوزهرین (راهو) رها می‌کند ، من خود را از قید تن آزاد می‌سازم. نفس کاملهٔ من به سوی برهمای غیر مخلوق باز می‌گردد. آری ، به سوی او می‌روم.

چاندوگیا اوپانیشاد ، ۸-۱۳


در سنت شرق دور پنج قسمت بدن با پنج عنصر خاک ، باد ، آتش ، باد ، اثیر مطابقت دارد و هریک از عناصر نیز با یک هجای باطنی (دهارنای) منطبق است. یوگی با استفاده از مراقبهٔ خاص و هجای باطنی می تواند بر عنصر مورد نظر مسلط شود.


در یوگاتتوه اوپانیشاد آمده است که از کف پا تا زانو‌ قلمرو یا حوزهٔ پریتهیوی (عنصر خاک) است و دارای ویژگی و سرشت هجای لام (Lam) است و یوگی باید نفس را در داخل حوزهٔ پریتهیوی همراه با هجای لام ، در حالی که بر صورت فکریهٔ برهمای چهار چهره با چهار دست به رنگ زرین مراقبه می کند به مدت ۲ ساعت (پنج گهتیکا) حبس کند.




ارونیه اوپانیشاد به عالمی پست به نام مهارئوروه اشاره می کند که جایگاه مرتاضان بدعت گذار است. مرتاضان بدعت گذار کسانی بودند که بنده حواس جسمانی بودند و برای کسب قدرت ریاضت می کشیدند و فاقد جنانه (اشراق) بودند.


در آرونیه اوپانیشاد برهما به آرجونا توصیه می کند که یوگی باید از هفت عالم فوقانی (بهور ، بهوور ، سور و ..) و هفت عالم زیرین (اتله ، پاتله ، ویتله و .. ) هم صرف نظر‌ کند.


نظر به این که فرد یوگی نَفَس (پرانه)
و هجای اوم را به هم پیوند می دهد،
و کل جهان متکثر و متنوع را
بنابراین آن را یوگا نامیده اند.

وحدت و یکی شدن نَفَس و ذهن،
و همینطور هم افکار و حواس،
و چشم پوشی و ترک همه وضعیت های هستی و حیات
این را یوگا نامیده اند.

-Maitrayani upanishad VI 6: 25


مراقبه بر هجای اوم به رهایی و رستگاری منتهی می شود و مکاشفه و دیدار برهمن و بیمرگی و جاودانگی را به ارمغان آورد.

-Maitri upanishad , VI 6:22


از طریق پرانایامه و مراقبه بر هجای اوم یوگی باید تمرکز و مراقبهٔ عمیق را حفظ کند و تداوم بخشد که به واسطه آن kevalta ( تجرید از غیر) تحقق یابد.

-Matri upanishad , VI 6:21


با فشردن نوک زبان به کام یا سقف دهان ، با مهار و بازداشتن صدا ، فکر ، حواس و تنفس ، آدمی می تواند برهما را از طریق تمرکز و مراقبه (ترکه) ببیند و بشناسد.

-Maitri upanisad , VI 20; p 436


چهار ربع هجای اوم:

وایشوانره A (شناخت ظاهری)
تایجسه U (شناخت درونی)
پراجنه M (وضعیتی که شخص گویا در خواب است و هیچ خواسته و رؤیایی ندارد)
اوم Om (تجربه ذات و نفس خویشتن)


این هجای اوم ( ॐ ) همان کل و‌ تمامیت است. اینک این تمامیت ، که همان برهمن است ، که همان آتمن است ، چهار ربع دارد.

-بند اول ماندوکیه اوپانیشاد


در شوتاشوتره اوپانیشاد آمده است که نمود های مقدماتی یوگی در مکاشفات به شکل مه ، دود ، آتش ، باد ، کرم های شبتاب ، آذرخش ، بلور های کریستالی ، ماه یا ستارگان جلوه گر می شود.

20 last posts shown.