کشاورزان


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


«بزرگترین و معتبرترین کانال حوزه کشاورزی»
اینجا مطالب سودمند #کشاورزی #دامداری #باغداری و #اخبار روز کشاورزی رو دنبال می کنیم
@keshawarzan
✔اطلاعات تبلیغات
@keshavarzan_ad
ادمین اول:
@Hashemi_m79mery
ادمین دوم:
@High_Admin

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🚜 پمپ آب پرقدرت ومدرن

#کشاورزی_نوین
#ماشین_آلات_پیشرفته_کشاورزی

@keshawarzan🌱


به کانال تخصصی کشاورزان خوش آمدید.

اینجا جاییه که می‌تونید جدیدترین اطلاعات، نکات کاربردی و تجربیات ارزشمند در حوزه کشاورزی و دامداری رو دریافت کنید.✨️


✅ مطالب آموزشی تخصصی

✅ معرفی روش‌های نوین کشاورزی و دامداری

✅ پاسخ به سوالات و اشتراک تجربیات


با ما همراه باشید و اگر سوالی داشتید نظرات خودتون رو برای ما کامنت کنید👇


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@keshawarzan


🌾 کدام مناطق ایران مناسب کشت دیم هستند؟

موسسه تحقیقات کشاورزی دیم تمام مناطق ایران را مناسب کشاورزی دیم نمیداند. این موسسه مناطق نیمه خشک ونیمه مرطوب را مناسب کشت دیم تشخیص داده است که مجموعا 31.7% از مساحت ایران در بر می گیرد.

#کشاورزی
#کشت_دیم

@keshawarzan🌱✨


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
✅ضرورت استفاده ازنیترات کلسیم

#کوددهی_مناسب
#کود_نیترات
#باغبانی

@keshawarzan


🌳#کوددهی_به_صورت_محلولپاشی

همانطورکه میدانید اولین مرحله تغذیه درختان در اوایل پاییز به صورت محلول پاشی برای حفظ جوانه های سال بعد می باشد، اما زمانی محلول پاشی ما تاثیردارد که ما قبلا از کودهای آلی و شیمیایی به صورت خاکی مصرف کرده باشیم دراینجا میتوانیم کودهای محلول پاشی را به عنوان مکمل استفاده کنیم. این نکته را به یاد داشته باشید اگر کوددهی یا تغذیه درختان به صورت خاکی صورت نگیرد، عملیات محلول پاشی شما هیچ تاثیری ندارد. بنابراین درفصل خواب (پاییز ویازمستان) از کودهای آلی وشیمیایی به صورت خاکی (چالکود) مصرف نموده ودر اوایل پاییز از کودهای محلول پاشی به عنوان مکمل و حفظ جوانه های سال بعد استفاده کنید.

@keshawarzan🌱✨


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🪴 گیاهان مخصوص فصل پاییز

#دراسنا
#داوودی
#گلهای_پاییزی

@keshawarzan🍂


📌#نکات_آموزشی

✅بیشتر درختان میوه به بافت خاک حساسیت زیادی نشان میدهند واگر خاک دارای ژرفا (عمق) و زهکشی کافی بوده و ازpH مناسبی نیز برخوردارباشد به خوبی درآن رشد کرده و محصول کافی می دهند. در بررسی خاک ها نکاتی که از اولویت برخوردار هستند عمق خاک، میزان نمکهای محلول (شوری) بافت وساختمان خاک می باشد. درختان دانه دار (گلابی، سیب، به و...) نسبت به درختان هسته دار (گیلاس، آلبالو، آلو و...) مقاومت بیشتری به خاک های سنگین وبا زهکشی ضعیف دارند. مناسب ترین pH خاک برای اکثردرختان میوه حدود 5/5 تا 6/5 است. درpH های بالا معمولا علائم کمبودعناصری مثل آهن، منگنز، مس، روی و...دیده می شود. کمبود مواد معدنی و آلی وتا حدودی نامناسبی بافت خاک را می توان با افزودن مواد مورد نیاز به خاک جبران کرد.

@keshawarzan🌱✨


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🌍📌 مقایسه کشاورزی هلند و ایران

#کشاورزی
#باغبانی

@keshawarzan🌱


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🌱 نکات مهم درباره مصرف کود اوره در چغندر پاییزه

#کود_مناسب
#کود_اوره
#چغندر

@keshawarzan


#بیماری_آکاگاره_یا_به_اصلاح_نرمی_خاک

عامل اين بيماری قارچ نمی باشد و بر اثر نارسایی در جذب موادغذایی اتفاق میافتد و تا سه هفته بعد از نشاكاری علائم ظاهر میگردد. در اثرکمبودعناصر روی وپتاسيم و باتلاقی بودن اراضی شالیزار دیده می شود. خشک کردن مزرعه و مصرف ترکیبات سولفات روی وپتاسيم باعث برطرف شدن می شود. بهتراست درمزارع آلوده درابتدای فصل به ازای هرهکتار 100 کیلوگرم سولفات پتاسيم و 20 کیلوگرم سولفات روی قبل از نشا و 20 کیلوگرم سولفات روی بعد ازنشاكاری در زمان کود سرک مصرف شود. دراين حالت بيماری بوته كامل استقرار پيدا نميكند ودر حالت نشا باقی ميماند تا كمبود برطرف شود.

@keshawarzan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
روش های پیشگیری ازسرمازدگی مزارع

#نگهداری_باغات
#جلوگیری_از_سرمازدگی

@keshawarzan


🐜 ارتباط مورچه ها آفات وبیماری چگونه است؟

مورچه ها آفت نیستند برعکس مورچه ها آنقدربرای محیط زیست مفید هستند که نمی توان تصورکرد که چگونه جهان بدون آنها وجود خواهد داشت. اگرباغی درفضای باز دارید درواقع می خواهید ازمورچه ها استقبال کنید. در واقع مورچه ها عملکرد اساسی در نگهداری وبهبود خاک دارند، آنها می توانند با حفاری در زمین آن را هوادهی کنند. این به بسیاری ازموجودات کوچک اجازه میدهد تا درآنجا مستقرشوند. واین به نوبه خود باعث باروری خاک می شود. در واقع حاصلخیزی خاک به همان اندازه به میکروارگانیسم ها بستگی دارد که به موادمغذی بستگی دارد.

@keshawarzan


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
آشنایی با مزایا وتاثیرات شگفت انگیز کودسم ها در افزایش مقاومت گیاهان

#کوددهی_مناسب
#آموزش_باغبانی

@keshawarzan


استفاده از مدل‌های پیش‌بینی در کشاورزی

📈 مدل‌های پیش‌بینی به کشاورزان کمک می‌کند تا با استفاده از داده‌های گذشته و الگوریتم‌های پیشرفته، تولید محصولات را پیش‌بینی و برنامه‌ریزی کنند. این مدل‌ها می‌توانند به بهبود بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها کمک کنند و خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی را کاهش دهند.

#مدل_پیش‌بینی
#کشاورزی_نوین
#داده‌کاوی 📈🌾

@keshawarzan🌱


استفاده از سیستم‌های RFID در کشاورزی

📡 فناوری RFID در کشاورزی نوین به کار می‌رود تا اطلاعات مربوط به محصولات و تجهیزات کشاورزی را به صورت دقیق پیگیری کند. با استفاده از این فناوری می‌توان زنجیره تأمین محصولات را بهبود بخشید و از اصالت و کیفیت محصول اطمینان حاصل کرد.

#RFID
#کشاورزی_نوین
#ردیابی_محصول 📡🚜

@keshawarzan


استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری‌های گیاهان

🧠 هوش مصنوعی (AI) به کشاورزان امکان می‌دهد تا با تحلیل تصاویر و داده‌های جمع‌آوری شده، بیماری‌ها و آفات گیاهان را به صورت دقیق تشخیص دهند و اقدامات لازم را انجام دهند. این تکنولوژی به بهبود کیفیت محصولات و کاهش خسارات ناشی از بیماری‌ها کمک می‌کند.

#هوش_مصنوعی
#کشاورزی_نوین
#تشخیص_بیماری 🧠🌿

@keshawarzan


تولید محصولات ارگانیک با استفاده از تکنولوژی‌های نوین

🌱 استفاده از تکنولوژی‌های نوین در تولید محصولات ارگانیک باعث افزایش کیفیت و بهره‌وری محصولات می‌شود. با استفاده از روش‌های پیشرفته مانند کنترل بیولوژیک آفات و مدیریت دقیق مزارع، می‌توان محصولات ارگانیک با کیفیت بالا تولید کرد و از محیط زیست حفاظت کرد.

#محصولات_ارگانیک
#کشاورزی_نوین
#تکنولوژی 🌱🌿

@keshawarzan


استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در کشاورزی

🛰 داده‌های ماهواره‌ای به کشاورزان کمک می‌کند تا وضعیت مزارع خود را به صورت دقیق‌تر نظارت کنند. این داده‌ها شامل تصاویر هوایی و تحلیل‌های دقیق از شرایط خاک، آب و گیاهان است که به کشاورزان امکان می‌دهد تا تصمیمات بهتری بگیرند و بهره‌وری مزارع خود را افزایش دهند.

#ماهواره
#کشاورزی_نوین
#نظارت_مزارع 🛰🌾

@keshawarzan


کشاورزی بدون خاک (Aquaponics)

💧 کشاورزی آبی یا Aquaponics شامل کشت گیاهان در محیطی بدون خاک با استفاده از محلول‌های مغذی است. این روش باعث افزایش بهره‌وری، کاهش مصرف آب و کاهش نیاز به فضای کاشت می‌شود. کشاورزی بدون خاک به دلیل قابلیت کنترل بیشتر بر روی شرایط رشد گیاهان، مورد توجه قرار گرفته است.

#Aquaponics
#کشاورزی_نوین
#بدون_خاک 💧🌿

@keshawarzan


نقش آموزش در کشاورزی سنتی

آموزش و انتقال دانش و تجربیات بین نسل‌ها در کشاورزی سنتی اهمیت ویژه‌ای دارد. برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های عملی برای کشاورزان، باعث بهبود کیفیت محصولات و افزایش بهره‌وری می‌شود. آموزش‌هایی مانند استفاده از کودهای طبیعی و روش‌های آبیاری بهینه، نقش مهمی در افزایش بهره‌وری کشاورزی سنتی دارند.

#آموزش
#کشاورزی_سنتی
#باغبانی 🎓🚜

@keshawarzan

20 last posts shown.