🔴مدیرکل "آموزش و پرورش استان کردستان" و بیش از دو سال تکرار جرم مشهود و مستند!
✍🏽 #طاهر_قادرزاده - عضو انجمن صنفی معلمان کوردستان
مطابق قانون، برای کارمندان مستخدم در سازمانها و ادارات، حکم کارگزینی صادر و حقوق ماهیانهی آنان بر اساس همان حکم پرداخت میشود. هیچ اداره و سازمانی نمیتواند مغایر با آن، ریالی اضافه یا کسر کند.
از آذرماه ۱۴۰۱ بهصورت شفاهی به جمعی از معلمان استان کوردستان (حدود ۵۰ نفر) اعلام شد که بنابر دستور مدیرکل، رتبهبندی شما حذف شده است! این اقدام در حالی انجام شد که قریب به اتفاق این افراد، بالای ۲۰ و حتی ۲۵ سال سابقهی کار داشتند و تمام مدارک و مستندات لازم برای کسب رتبهی عادلانه را ارائه کرده بودند. به دستور مدیرکل، بهمنظور قانونی جلوه دادن این عمل غیرقانونی (حذف رتبهبندی)، تلاشهای بسیاری در شهرستان، اداره کل و حتی در سطح وزارت انجام شد که در احکام کارگزینی نیز رتبهبندی این افراد حذف شود. اما چون قانوناً از این حذف بر روی احکام ناتوان ماندند، لذا برای جبران مافات، مدارک و مستندات را کنار نهاده و تنها از روی امیال و اغراض، کمترین رتبه را برای این معلمان در نظر گرفتند.
مستندات قانونی و معیارهای لازم برای رتبهبندی، که کمترین حب و بغض در آن دخیل باشد، سابقهی مقبول افراد در طی سالهای معلمی و تأیید آن توسط همکاران، مدیران مدارس و مسئولان دورههای مختلف است. در کنار آن، مدارک و مستنداتی مورد نیاز است که نشاندهندهی عملکرد دوران خدمت یک معلم باشد. این همکاران، تمام مستندات را ارائه کرده و معیارهای لازم را دارا بودهاند. اما این حق، به فرمان مدیرکل و با همراهی قلیلی از اطرافیانش، بهراحتی پایمال گردید.
جناب مدیرکل به همراه کمیتهاش (موسوم به کمیتهی فوریتها) حتی به این ظلم آشکار هم بسنده نکردند و در مدت دو سال و چند ماه، مبلغ مربوط به این حداقل رتبه را هم که در حکم کارگزینی موجود بوده است، بهصورت دستی از حقوق این معلمان کسر و عملاً به یغما بردهاند.
"اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان"، با مدیریت جناب #هاشم_ناظمی_جلال، بیش از دو سال، نان را از سفرهی این معلمان ربود، بدون اینکه یک جملهی مکتوب به آنان ابلاغ و اعلام شود! چرا؟
چه کسی، کدام مرجع، کدام نهاد پاسخ این رفتار زورگیرانهی مدیرکل را خواهد داد و به آن رسیدگی خواهد کرد؟ این قدرت فراقانونی که بهراحتی قانون را زیر پا میگذارد، چگونه و از کجا به وی داده شده است؟! مجوز سوءاستفاده از مقام را در کدام نهاد اخذ کرده است؟!
هر فرد عاقلی بهوضوح میداند اگر از حقوق معلمانی که زیر خط فقر هستند، هر ماه و به مدت چند سال، حدود ۶ تا ۷ میلیون تومان کسر شود، نهتنها خانوادهی آن معلم، بلکه دانشآموزان نیز آسیب خواهند دید. چرا که دغدغهی نان، اگر ذهن معلم را درگیر کند، بر میزان کارایی وی تأثیر منفی بسیاری خواهد گذاشت.
آیا مدیرکل، کمیتهی فوریتها و مدیر ادارهی شهرستان نسبت به این نکتهی بدیهی آگاه نیستند؟ اگر آگاه نیستند، پس لیاقت مسئولیتشان را ندارند. و اگر بر این نکته آگاه هستند، پس عامدانه در حق دانشآموزان این معلمان، عملی خلاف اخلاق حرفهای و در تضاد با شرح وظایف قانونیشان انجام دادهاند که باید پاسخگو باشند.
از سویی، این مبالغ که از طرف خزانه واریز شده اما در حسابداری ادارات شهرستانها، به دستور شخص مدیرکل به یغما برده شده است، به جیب چه کس یا کسانی رفته است؟!
ارتکاب جرم مستحق مجازات است و تکرار جرم، دال بر وجود حالت خطرناک مجرم است.
بدون شک، عمل مدیر کل "آموزش و پرورش کردستان"، هاشم ناظمیجلال، مجرمانه بوده و تکرار این عمل، خطرات و آسیبهای غیرقابل جبرانی را متوجه معلمان کرده است. رسیدگی به چنین جرایمی و تعیین سزایی متناسب با آن، کمترین کاری است که دستگاههای قضایی و نهادهای رسیدگی به تخلفات باید انجام دهند.
🔹🔹🔹
هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران
🔹 نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسائل صنفی و آموزشی را از طریق آیدی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews