باشگاه روزنامه نگاران ايران


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


نگاهی متفاوت به خبرنگاري و روزنامه نگاري
ارتباط
@amontajabi
اکبر منتجبی

Related channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


دوستان عزیز

متاسفانه به دلایل نامعلوم دسترسی ادمین اصلی کانال باشگاه روزنامه‌نگاران از بین رفته است.

از حدود دو هفته پیش پیام‌های مختلفی را دریافت می‌کردیم که گویی برخی به دنبال هک کردن تلگرام باشگاه بودند. بعد از آن، دسترسی ادمین اصلی به کانال کاملا ازبین رفت.

تلاش برای برگرداندن کانال به موقعیت قبل و دریافت دسترسی‌های سابق ممکن نشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم کانال جدید راه بیندازیم، با همان مشی سابق و به امید همراهی شما مخاطبان عزیز.

در این مدت در حوزه روزنامه‌نگاری اتفاقات مختلفی رخ داد که متاسفانه به آنها کمتر پرداخته شد و ما نیز امکان پرداختن به آنها را نداشتیم.

اطمینان داریم، همچنان همراه ما هستید، پس در کانال جدیدمان به ما بپیوندید و این کانال را به دوستان و مخاطبان خودتان معرفی کنید.

همراه ما باشید و خبرها و نظرات خود را برای ما بفرستید.

در معرفی ما به دیگران نیز کمک‌مان کنید.

آدرس جدید ما
https://t.me/JournalistsClub1


نمونه‌ی یک خبرنگار تحقیقی

احسان رضایی:

مهدی شادمانی، نمونۀ یک خبرنگار تحقیقی بود. گزارش‌هایی که در «همشهری جوان» قدیم از او به جا مانده، عیار او را به خوبی نشان می‌دهد. اما چیزی که در این دو سال گذشته از شادمانی دیدیم و علاقه‌مان را به او بیشتر از پیش کرد، دیگر ربطی به خبرنگاری ورزشی نداشت. بلکه صبر و شکری که او در مواجهه با بیماری از خود نشان داد، مایۀ تمایز او شد. سارکوم که تا ریه‌هایش هم متاستاز داده و جا خوش کرده بود، روز به روز او را بیشتر آب می‌کرد اما مهدی هرگز شکوه و شکایت نداشت. تحمل می‌کرد و لابلای درد می‌خندید و می‌گفت «فکر می‌کنم سرطان گرفتم تا خدا را ببینم». مجموعه‌ای از مناجات‌های عاشقانۀ او یادگار همین دو سال آخر است. مهدی شادمانی قلمی روان و خوشخوان داشت، خوب می‌نوشت و از آن مهمتر، خودش هم جوان خوب خوشایند و شریفی بود. درگذشت او را به خودم و به همۀ دوستان و دوستداران پرشمارش تسلیت می‌گویم.

@JournalistsClub


انالله و اناالیه راجعون

دوست و همکارمان مهدی شادمانی، روزنامه‌نگار ورزشی، درگذشت. آقای شادمانی از روزنامه‌نگاران خوشنام و شایسته‌ای بود که در چند سال گذشته مبتلا به بیماری سرطان شده بود.

اندوه از دست دادن او قابل وصف نیست. برای روح بزرگ او آرزوی آرامش ابدی داریم و برای خانواده‌ی محترمش صبر خواهانیم.

@JournalistsClub


بازگشت خاتمی

روزنامه‌ی اعتماد تصویری از دیدار برخی اعضای مجمع روحانیون مبارز و عارف رییس فراکسیون امید منتشر کرد که سیدمحمد خاتمی رییس جمهور دولت اصلاحات نیز در این عکس حضور دارد.

آقای عارف و اعضای فراکسیون امید این‌روزها تحت انتقادات شدید اعضای بدنه و سران اصلاحات هستند.

@JournalistsClub


روایت خانم مریم سالاری خبرنگار روزنامه ایران درباره پناهندگی دبیر سیاسی خبرگزاری موج

1-من یکی از خبرنگاران همراه با هیات ظریف در سفر به اسکاندیناوی، آخرین نفری بودم که آقای #امیر_توحید_فاضل را قبل از ناپدید شدن دیدم. می خواهم در دیده‌های خود از ماجرای پناهندگی او را روایت کنم.

2-افراد حاضر در سفر شامل دستیاران و مشاوران آقای ظریف، اعضای تیم تشریفات، مسئولان رسانه ای، محافظان و خبرنگاران بود. آقای فاضل گفته 48نفر محافظ ظریف را در این سفر همراهی می کردند در حالیکه مجموع کل اعضای تیم 33نفر بود و کل تعداد محافظان 2نفر محافظ آقای ظریف بودند.

3-این اولین سفر خارجی آقای فاضل به عنوان خبرنگار بود. او مدعی شده که چمدانی را هم به همراه داشته و مجبور شده برای فرار آن را در ماشین خبرنگاران باقی بگذارد. در حالیکه در محل پاویون فرودگاه تنها کسی بود که چمدانی با خود همراه نداشت و همه وسایلش را در یک کوله پشتی حمل می‌کرد.

4-با تعدادی از خبرنگاران آشنایی داشت و با دیدن آنها به میان جمع آمد و سر صحبت را باز کرد و با افتخار گفت من تنها خبرنگاری بودم که #کریمی_قدوسی به او اعتماد داشت و لیست #دوتابعیتی ها را در اختیارم گذاشت. این را هم گفت که پسرش به تازگی عمل لوزه داشته و نتوانسته 3 روز غذا بخورد.

5-بعد از فنلاند مقصد ما سوئد بود. قرار بود در استهکلم مستقیماً در مهمانی سفارت ایران که با حضور جمعی از ایرانیان برپا شده بود، حضور داشته باشیم. در پرواز وقتی ظریف به جمع ما آمد اتفاقا فاضل از کسانی بود که از او خواست به مناسبت عیدغدیر به خبرنگاران عیدی دهد. فیلم آن هم موجود است

6-بعداز حضور درسفارت هنگامی که ظریف اعلام کرد قرار است در برنامه ای از پیش تعیین نشده به پاریس برویم، برای تنظیم خبر به محوطه بیرونی آمدم و فاضل با حالتی هیجانی و عصبی رسید و پرسید که آیا این خبر را منتشر می‌کنم و گفت من خیلی هیجان زده و عصبی هستم و نمیتوانم خبر را تنظیم کنم.

7-به نظرم آن وضعیت روحی می‌توانست ناشی از تردید او برای ماندن در سوئد یا پناهنده شدن در پاریس باشد. برنامه‌های روز سه‌شنبه طوری بود که خبرنگاران امکان حضور در شهر را هم داشتند. هتل محل اقامت ما فاصله کمی با هتل محل اقامت ظریف داشت.

8-حضور پراکنده تعدادی از اعضای سازمان مجاهدین در محل به شدت موجب نگرانی اعضای تیم سفارت شده بود و آنها به طور دائم از خبرنگاران درخواست می کردند که برای رفت و آمدهای خود به داخل شهرمراقب باشند.

9-امیر توحید فاضل مدعی شده که ماموران امنیتی به طور دائم همه خبرنگاران را کنترل می کردند و این در حالی بود که شاید اگر کسی در رفت و آمدها مورد حمله یکی از اعضای مجاهدین هم قرار می گرفت هیچ ماموری حضور نداشت که حتی از او کمک بگیرد.

10-بعد ازظهر مسئول سفارت به بچه ها پیشنهاد کرد هر کسی مایل است آماده شود تا به مرکز استهکلم برویم. در راه آقای فاضل به طور مرتب از وضعیت معیشت، حمل و نقل و امکانات زندگی در این شهر سوال می کرد و نهایت بهره برداری خود را برای کسب اطلاعات مورد نظرش در همین گردش 2 ساعته انجام داد.

11- او تمام بعد از ظهر آن روز را مشغول گردش و کسب اطلاعات از مسئولان سفارت مشغول بود. صبح سه شنبه که ما عازم محل سخنرانی ظریف و بعد از آن ترک سوئد بودیم، بعداز صبحانه و درحالیکه کوله پشتی خود را بر دوش داشت ودرحال صحبت با تلفن بود، به بقیه گفت که برای کشیدن سیگار به بیرون می رود.

12-آخرین بار که او را دیدم در حال کشیدن سیگار جلوی هتل و صحبت با تلفن بود که بعد از آن در حالی که کسی به او توجهی نداشت، گروه را ترک کرد.امیرتوحید فاضل تمام ساعاتی که مسئولان رسانه ای و خبرنگاران برایش پیام می گذاشتند و جویای موقعیتش بودند آنلاین بود اما به پرسش ها پاسخی نمی داد.

@JournalistsClub


نویسنده‌ی بی‌نام

روزنامه‌ی فرهیختگان گزارش دیدار با نویسنده‌ای را منتشر کرده که داستان و رمان می‌نویسد اما کتابهایش به نام دیگران منتشر می‌شود. این مرد که سابق بر این اعتیاد داشته، عاشق همینگوی است و داستان‌ها و رمان‌های او را رونویسی می‌کرده و از یک جایی به بعد که خانواده‌اش را از دست داده، تصمیم به نوشتن می‌گیرد اما علاقه ای به انتشار آنها نداشته تا اینکه دیگران داستان های او را به‌نام خود منتشر می‌کنند. از آن پس سفارش می‌گیرد و برای آنها رمان می‌نویسد...

گزارش این دیدار را سیدمهدی موسوی‌تبار روزنامه‌نگار فرهنگی نوشته است.

@JournalistsClub


رسانه‌های اصولگرا از سفر محمدجواد ظریف با فرانسه و مقر سران گروه 7 ناراضی هستند.

صداوسیما به عنوان مهمترین رسانه‌ی سیاسی اصولگرایان نه تنها این خبر مهم را پوشش مناسب نداد، بلکه در نقد این رفتار مطالبی را هم منتشر کرد.

روزنامه‌ی کیهان نیز امروز در چهار مطلب مختلف در صفحه‌ی اول خود از سفر ظریف به فرانسه ابراز ناخرسندی کرد و انتقاداتی را بر رویه‌ی جدید وزارت خارجه وارد کرد.
@JournalistsClub


آقای آخوندی که از سال 1358 تا مدتی پیش سمت های مختلف و مهمی در کشور داشته، گفته است: «من روشنفکری هستم که وارد حوزه اجرا شدم.»

این دومین بار است که آقای آخوندی خود را روشنفکر می‌خواند. اساسا، کسی که اهل معرفت و نظر باشد، درباره‌ی خود چنین بی محابا سخن نمی‌گوید یا خود را چنین معرفی نمی‌کند. کتاب‌ها و مقالات در حوزه‌ی نظر و اندیشه، گویای معرفت افراد هستند.

کتاب های منتشره آقای آخوندی عبارتند از:
-کاربرد پليمرها در خاک مسلح.انتشارات مرکز تحقيقات ساختمان و مسکن
-بررسي مباني نظري خصوصي سازي از منظر رابطه دولت – بازار، نشر پيشبرد، ۱۳۸۲٫
- مديريت بازسازي مناطق زلزله زده: تجربه زلزله گيلان و زنجان.با همکاری حسين بحريني (۱۳۷۹) انتشارات دانشگاه تهران.
-اصلاح قانون اجراي سياست هاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي از نگاه بخش خصوصي. با همکاری اعظم فیروزی (۱۳۹۰). نشر مکث نظر

کدامیک از این کتابها در حوزه‌ی روشنفکری است؟ گذشته از آن، روشنفکری آنهم از نوع ایرانی‌اش چه گرهی گشوده که بخواهیم به ریسمان آن متوسل شویم؟

@JournalistsClub


پاسخ محمد قوچانی به حسین قدیانی

محمد قوچانی، سردبیر روزنامه سازندگی در صفحه‌ی اینستاگرام خود، پاسخی به آقای حسین قدیانی داده است که در ادامه می خوانید. لازم به یادآوری و تاکید است، چنانکه قبلا هم گفته شده بود، آقای قوچانی هیچ نقشی در کانال روزنامه نگاران ایران و تهیه انتشار مطالب آن ندارند. متن پاسخ محمد قوچانی را بخوانید:

***

آن پست { قبل } را روزنامه نگاری به نام #حسین_قدیانی نوشته است که فکر میکند هر چه بی‌ادبانه‌تر بنویسد موفق‌تر است . یادداشتی واحد، برای دو روزنامه اصولگرا نوشته است و #اکبرمنتجبی هم در #کانال_باشگاه_روزنامه نگاران_ایران اشتباه او را نقد کرده است.

این بنده خدا فکر کرده چون اکبر منتجبی معاون خوب من در روزنامه‌ی سازندگی است، هر کاری من بکنم او در آن شریک است و هر کاری او بکند زیر سر من است و لاجرم کانال باشگاه روزنامه نگاران هم از آن من یا به اشارت بنده است! و زبان به دشنام گشوده است و تهمت زده است که در این و آن دنیا قابل پیگرد است.

حال که من مدتهاست که شطحیات سیاسی نمی خوانم و این متن را هم یکی از عشاق ایشان برای من فرستاده است. اما از این اکاذیب که بگذریم واقعا آیا این ادبیات، شأن یک روزنامه نگار است؟!

من دوستان اصولگرای بسیاری دارم که اصلاح طلبی را قبول ندارند اما چون ادب و منطق و اندیشه دارند من مقالاتشان را به دقت می‌خوانم و می‌دانم که اصولگرایی، هتاکی نیست؛ اما آیا حسین قدیانی که روزی به قصد انتشار صفحه‌ی ادبیات پایداری نزد من
در روزنامه هم میهن (به صاحب امتیازی غلامحسین کرباسچی) آمده بود، با این زبان و ادب می‌خواهد از ارزشها دفاع کند؟

آیا می‌توان در برابر این هتاکان و دوقلوهای بی چاک و دهن شان در #تیرانا کامنت‌ها را بازگذاشت تا هر توهینی بکنند؟
yon.ir/qsgzo

@journalistsclub


ادبیات آقای حسین قدیانی!

دیروز یادداشت واحدی از حسین قدیانی که سابق بر این در روزنامه وطن امروز قلم می زد، در دو روزنامه رسالت و جوان منتشر شد. باشگاه روزنامه نگاران ایران مطابق رویه‌ی معمول خود این اشتباه را یادآوری کرد. آقای قدیانی، در صفحه اینستاگرام ، با لحن بی ادبانه‌ای آسمان را به ریسمان بافته که بگوید چرا چنین اشتباهی کرده است. برادرجان آدمیزاد جایز الخطا است. آخه این چه لحنی است؟ این ادبیات مایه تاسف است. با این حال برای آن که روزنامه نگاران و همکاران هم متوجه شوند، متن ایشان را کامل می آوریم:

***

دیروز، از روی یک اشتباه یا غفلت، متن مشترکی را برای ۲ روزنامه فرستادم که چون جرمم عمومی بود، همین جا عمومی از گردانندگان محترم روزنامه‌های #رسالت و #جوان عذر می‌خواهم!

قطعا عمدی در این کار نداشتم و آنقدر در این ۲۱ سال روزنامه‌نگاری، زحمت کشیده‌ام، شب‌بیداری داشته‌ام و متحمل رنج و مرارت شده‌ام که نخواهم عمدا لطمه به نامم بزنم!

امروز صبح اما ۲ کانال از اصلاح‌طلبان، در پی این کشف بزرگ(!) جوری وانمود کرده‌اند که گویی راقم این سطور، علاوه بر غرض، مرض هم داشته‌ام!

شگفتا! اینان از همان جناحی هستند که باری مرتکب مصاحبه‌ی ساختگی با رئیس‌جمهور مملکت نیز شده‌اند! قصه برمی‌گردد به شبی که رئیس‌جمهور سابق، قرار داشت در یک مصاحبه‌ی زنده‌ی تلویزیونی شرکت کند اما گفت‌وگو لغو می‌شود! فردایش اما در کمال بهت، دیدیم یکی از زنجیره‌ای‌ها، تیتر اول خود را به این مصاحبه(!) اختصاص داده و از زبان احمدی‌نژاد، جواب خبرنگار را هم داده!

زنجیره‌ای‌ها اما علاوه بر سوتی‌های حرفه‌ای، در محتوی نیز بسی عاری از شرف، صدق و شعورند! عمدتا مثل #محمد_قوچانی و #اکبر_منتجبی روزنامه‌نگاری را با فحاشی علیه مرحوم هاشمی آغاز کردند اما امروز در ارگان حزب #کارگزاران_سازندگی مشغول #تجارت با #قلم و کاغذند!

یقین دارم اگر انصار حزب‌الله، پول بیشتری از آدم‌های رفسنجانی به این جرثومه‌های مطبوعات بدهد، حتما این استعداد را دارند که کرباسچی را به الله‌کرم بفروشند!

آری! در یک روز به ۲ روزنامه مطلب دادن، کاری غیرحرفه‌ای است اما در عرض ۲۰ سال، صدبار خط عوض کردن، عین بی‌شرفی است! که اینان حتی روزی میرزابنویس کروبی(مخالف سنتی هاشمی) هم شدند! و دگرروز وقیحانه تیتر زدند: "من هم شارلی هستم!"

طرفه حکایت این‌جاست؛ سردبیر روزنامه‌ای که منتجبی در آن می‌نویسد، قریب ۲۰ سال تمام، نظام را متهم به سانسور کرد لیکن الساعه کرارا کامنت‌های پیج خود را می‌بندد! و سوتی بزرگ‌تر این است! اینکه تو #جمهوری_اسلامی را متهم به سانسوری کنی که شغل غیرشریف خودت است!

حقیر آنقدر شهامت دارم که بابت خطایی سهوی، عذرخواهی علنی کنم اما جماعت، به یک انتخابات باشکوه ۴۰ میلیونی تهمت تقلب زدند، در حالی که هنوز رأی‌گیری تمام نشده، نامزد متوهم‌شان اعلام پیروزی کرد و هنوز هم دریغ از یک عذرخواهی! اما در عین حال، هروقت گوشت قدرت به مشام‌شان برسد، گربه‌صفت آویزان انتخاباتی می‌شوند که متهم به تقلبش کردند! قلم‌فروشان خبیثی که حتی صدا و سیمای نظام، دعوت‌شان به #مناظره می‌کند اما شهامت باز گذاشتن کامنت‌های پیج‌شان را ندارند!
yon.ir/tedWK


@journalistsclub


سردبیر خبرگزاری موج: پیگیری نکردیم

امیر مرتضوی سردبیر خبرگزاری موج درباره‌ی خبر پناهنده شدن دبیر سیاسی این خبرگزاری که همراه با ظریف به عنوان تیم رسانه‌ای به سوئد رفته بود به انصاف نیوز گفت: ایشان در بخش سیاسی خبرگزاری کار می‌کرد و به همراه وزرات خارجه به سوئد اعزام شد؛ ما هم مثل شما در همین حد می‌دانیم که وزرات خارجه اعلام کرده با همین گروهی که به سوئد رفته، برنگشته است. اطلاعات دقیق‌تری نداریم و این خبرهایی که در توییتر منتشر شده مبنی بر اینکه پناهنده شده یا نشده را نمی‌دانیم. طبیعتا از زمانی که به سوئد رفته تا به حال به محل کار هم نیامده است. خبر دیگری نداریم، فقط خبر را از وزارت خارجه گرفتیم و در حقیقت دیگر پیگیری‌ای هم نکردیم.

@journalistsclub


روزنامه قانون رفع توقیف شد

کانال روزنامه قانون به نقل ساغر پاک‌سرشت قائم‌مقام مدیرمسئول این روزنامه، از رفع توقیف روزنامه قانون بعد از ۶ماه خبر داد.

@journalistsclub


دفاع از خود

امیرتوحید فاضل دبیرسرویس خبرگزاری موج، در واکنش به انتشار خبر پناهندگی‌اش نوشت: هر کسی حق دارد برای زندگی خود تصمیم بگیرد. هیچ کس از آینده خبر ندارد. تنها کوته مغزانند که بدون اطلاع حرف می زنند.

برخی از روزنامه نگاران به پاسخ دادند.

مهراوه خوارزمی، خبرنگار ایران: هرکس حق داره؟ تو همین الان هم که با هزینه سازی برای خبرنگارهای کشورت رفتی پناهنده شدی به حق و حقوق آدم ها اعتقادی نداری...

احسان بداغی:قای فاضل شما صرفا برای زندگی خودت تصمیم نگرفتید. می دانید برای تیم همراه آقای ظریف و خود وزارت خارجه چه زحماتی ایجاد کردید؟ می دانید کار شما زمینه ساز و بهانه چه محدودیت های جدیدی برای کار خبرنگاران در وزارت خارجه خواهد شد؟

آرش خلیل خانه از روزنامه قدس:جنابعالی به حیثیت و اعتبار جامعه خبری لطمه زدید و برای همکارانتان و دولتتون مشکل بوجود آوردید.و از موقعیت و اعتبار شغلیتون بعنوان خبرنگار برای منفعت شخصی خودتون البته اگر واقعا منفعتی درش باشه سواستفاده کردید.

حامد حسین عسکری، خبرنگار فارس: حالا نمی شد با پول بیت‌المال و توی سفر هیات دیپلماتیک برای آینده ات تصمیم نگیری؟ جناب بلندمغز!

@journalistsclub


نوشین جعفری با خانواده‌اش تماس گرفت

خبرگزاری ایرنا نوشت: نوشین جعفری عکاس سینما و تئاتر که ۱۲ مرداد بازداشت شده بود، از زندان با خانواده خود تماس گرفت. امیر رئیسیان وکیل نوشین جعفری با اعلام این خبر گفته موکلم روز ۲۸ مرداد و پس از ۱۶ روز از بازداشتش با خانواده خود تماس گرفته و موفق شد با آنها صحبت کند. موکلم در تماسی که با خانواده خود داشته، ظاهراً حال خوبی داشته اما خانواده وی همچنان نگران حال فرزندشان هستند.

وی در پاسخ به این سوال که به جز اتهامات توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام آیا اتهام دیگری به نوشین جعفری تفهیم شده است یا خیر اظهار کرد: روز ۲۷ مرداد برای اعلام وکالت در این پرونده به دادسرای امنیت و بازپرس پرونده مراجعه کردم اما با این عنوان که پرونده مطروحه امنیتی است، اجازه وکالت ندادند و در تماسی هم که نوشین جعفری با خانواده خود داشته، صحبتی درباره اتهاماتش نکرده است.

روز ۲۲ مرداد آقای غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه بازداشت خانم جعفری را تایید کرد و گفت: این فرد نه به خاطر خبرنگار بودن بلکه به دلیل اهانت به مقدسات و تبلیغ علیه نظام تحت تعقیب قرار گرفته است.
@journalistsclub


درخواست پناهندگی دبیر سیاسی خبرگزاری موج

برخی از خبرنگاران در توئیتر خبردادند، امیرتوحید فاضل، دبیر سیاسی خبرگزاری اصولگرای موج، که اخیرا با آقای ظریف وزیر امورخارجه به سوئد رفته بود، از تیم خبری جدا شده، و درخواست پناهندگی داده است.

احسان بداغی خبرنگارپارلمانی روزنامه ایران نوشته:کریمی قدوسی روز اول مرداد لیست کذایی دوتابعیتی‌ها را برای انتشار به خبرنگار مورد اعتمادش که دبیر سیاسی خبرگزاری اصولگرای «موج» بود، داد. درست روز آخر همان ماه یعنی 31 مرداد، همان خبرنگار در جریان سفر ظریف به سوئد،پناهنده این کشور شد.

مهدی افشارنیک روزنامه نگار حوزه‌ی نفت نوشته: همین خبرنگار وقتی ما زیر مستند زیر صفر مرزی را در جشنواره اکران کردیم، توی موج علیه ما جوسازی کرد که ضد شهدا و دفاع مقدس فیلم ساختیم. حتی از پژمانفر نماینده مشهد هم مصاحبه گرفت که علیه ما شکایت می‌کند. حتمن دو روز‌ دیگر هم سلطنت طلب میشه باز هم به ما فحش میدهد.

@journalistsclub


روزنامه‌های جوان و رسالت، هر دو یک یادداشت را به عنوان یادداشت‌های اصلی خود منتشر کردند. حسین قدیانی، روزنامه‌نگار اصولگرا، یادداشتی نوشته که ظاهرا همزمان برای دو روزنامه جوان و رسالت ارسال کرده و سردبیران بی‌خبر از ماجرا، این یادداشت را در صفحه اول خود منتشر کرده‌اند.

@journalistsclub


امریکا به «شرق» جواب داد، ایران جواب نداد

سرویس اقتصادی روزنامه شرق، در ادامه‌ی گزارش‌های ابتکاری خود، با مقامات 11 کشور جهان مکاتبه کرده تا مطلع شود سران جهان، چقدر حقوق می‌گیرند. کشورهای آمریکا، آلمان، اتریش، استرالیا،انگلیس، فرانسه، کانادا و هند به سئوالات شرق جواب دادند و چهار کشور ایران، ترکیه، چین و روسیه به سئوالات شرق جواب ندادند. طبق گزارش شرق، بیشترین حقوق را دونالدترامپ با دستمزد سالانه ۳۹۵ هزار دلار رییس جمهور آمریکا می گیرد و کمترین حقوق را رییس جمهور چین با دستمزد سالیانه 22 هزار دلار دریافت می‌کند.

@journalistsclub


توضیح درباره‌ی پست قبلی


خانم زهرا جعفرزاده از روزنامه‌نگاران حوزه‌ی اجتماعی و وزارت بهداشت درباره‌ی موضوع کارتخوان‌های پزشکان برای باشگاه روزنانه‌نگاران توضیح داده‌است:

منظور از آموزش پزشکان، آموزش استفاده از دستگاه کارتخوان نیست، آنها موظف شده بودند تا ۲۳ مرداد نسبت به نصب دستگاه کارت خوان یا صندوق های مکانیزه که بهش صندوق های فروشگاهی هم گفته می‌شود اقدام کنند.

منظور از آموزش، استفاده از چنین صندوقهای فروشگاهی است که کار کردن با آنها به آسانی دستگاه کارت خوان نیست. در این دستگاه، تمامی عملیات و تراکنش ها ثبت می‌شود .

@journalistsclub


سازمان نظام پزشکی نامه داده که ⁧ پزشکان ⁩ برای استفاده از ⁧ کارتخوان ⁩ نیاز به آموزش دارند و تا برگزاری آموزش ثبت کارتخوان را به عقب بیاندازید.

‏کاش رئیس سازمان مالیاتی هم جواب دهد که هر پزشکی به نزدیک ترین بقالی محل مراجعه کند و نحوه استفاده از کارتخوان و پرداخت مالیات را از او بیاموزد.

منبع: توئیتر علی اکرمی

@journalistsclub


توهین مدیرکل روابط عمومی یک سازمان دولتی به سردبیر روزنامه ایران

جواد دلیری سردبیر روزنامه‌ی از درخواست غیرمنطقی مدیرکل روابط عمومی یک سازمان دولتی خبر داد. سردبیر روزنامه ی ایران بی این که نامی از فرد مورد نظر ببرد، خبر داد این مدیر روابط عمومی به روزنامه زنگ زده و خبرنگار دیگری را به جای خبرنگاری حوزه معرفی کرده و گفته از این پس فرد جدید را به حوزه ی خبری بفرستید.

آقای دلیری نوشته است: مدیرکل روابط عمومی فلان سازمان پرحاشیه دولتی زنگ زده و با صراحت تمام می گوید فلان خبرنگارتون را که از ما در روزنامه و توییتر و ... انتقاد می کند برای مصاحبه اختصاصی نفرستید. وقاحت تا انجا پیش می رود که خودش خبرنگار دیگری را تعیین می کند.

وقتی به او گفتم ما فقط با این خبرنگار با شما مصاحبه می کنیم گفت نمی دانم چه منافعی دارید از خبرنگارتون حمایت می کنید.
ان‌چنان زشت سخن گفت و توهین کرد که به دلیل این رفتار افسوس خوردم برای خودم.

بدتر از آن، مدعی شد این موضوع را به شورای اطلاع رسانی دولت نیز گفته است. او از طرف چه کسی حمایت می‌شود که چنین گستاخانه سخن می‌گوید؟ آیا روابط عمومی های دولت برای دولت کار می‌کنند؟ آیا شورای اطلاع رسانی دولت این وضعیت را می‌پذیرد؟ آیا کسی هست پیگیر موضوع شود؟ چه بلایی است سر ما آورده اید؟

@journalistsclub

20 last posts shown.

4 481

subscribers
Channel statistics