راهبرد


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: not specified


تماس با مدیریت کانال و ارسال مطالب:
telegram.me/mjrahbord

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: بتا 360
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
انتقادات تند علینقلی مشایخی به اقتصاددانان حاضر در مجلس هفتم: شما عامل خاموشی‌های سراسری و ناترازی امروز برق هستید

دکتر علینقلی مشایخی، رئیس اسبق دانشکده اقتصاد شریف:

🔻ناترازی برق از سال ۸۴ و اجرای طرح تثبیت قیمت‌ها در مجلس هفتم آغاز شد.

🔻تا قبل از سال ۸۴، هر سال قیمت برق بر اساس نرخ تورم افزایش می‌یافت، اما با طرح اشتباه تثبيت قیمت‌ها در مجلس هفتم، این افزایش قیمت متوقف شد.


@betasahm360


📱روایت‌های مجازی: واکنش توییتری #آذر_منصوری رئیس #جبهه_اصلاحات به تصویب نشدن فوریت لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس

@javadrooh


Forward from: پایگاه خبری انتخاب
♦️ در گفت‌وگو با فایننشال‌تایمز؛

🔹 تخت‌روانچی: تهران باب مذاکره با دولت ترامپ را باز نگه داشته

🔹 سیاست آمریکا را ملاحظه کرده و تصمیم می‌گیریم چگونه واکنش نشان دهیم

🔹 برجام هنوز می‌تواند مبنای مذاکرات باشد و با به ‌روزرسانی، واقعیت‌های جدید را منعکس کند

جزئیات در👇👇
https://www.entekhab.ir/003Unl
🆔 @Entekhab_ir


👁‍🗨 نگاه تحلیلگران: انتظار از سیاست

👈 محمدجواد غلامرضا کاشی، استاد فلسفه سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، در یادداشتی تلگرامی نوشت:

✍ در دهه هفتاد سوال «انتظار از دین» در ذهنیت اهل فکر و نظر محوریت پیدا کرد. کاش قبل از آن سوال «انتظار از سیاست» را طرح کرده بودیم و به آن می‌اندیشیدیم. هر پاسخی به پرسش «انتظار از سیاست» پیامدهای تلخ و شیرین خود را در همه عرصه‌ها به بار می‌آورد منجمله بر دین.

✍ تجربه جنگ هشت ساله با عراق، پاسخی به پرسش انتظار از سیاست ساخت و پیش روی ما قرار داد: اقتدار، عزت و شکوه. نظام سیاسی با این پاسخ سامان یافت و مسیر خود را پی گرفت. ما در انتخاب میان دو گزینه «عزت و ذلت» قرار گرفتیم. پیداست که نباید تن به ذلت می‌دادیم و همیشه در جهت عزت و اقتدار و شکوه ملی حرکت می‌کردیم. 

✍ این امکان وجود داشت که به پرسش انتظار از سیاست، پاسخ دیگری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دادیم و در مقابل دوگانه‌های دیگر قرار می‌گرفتیم. «فضیلت» یک پاسخ دیگر به سوال انتظار از سیاست بود. آن را رها کردیم.

✍ فضیلت در ادبیات سیاسی به معنای اولویت‌بخشی به خیر عمومی در مقابل خیر یا نفع خصوصی است. اگر انتخابش کرده بودیم در میان دوگانه آنچه خیر عموم مردم را تامین می‌کند و آنچه نفع یک گروه خاص را قرار داشتیم. 

✍ رفاه و خوشی یک پاسخ دیگر به پرسش ما بود. آنگاه می‌توانستیم در دوگانه هر آنچه موجبات رفاه و شادی اکثر مردم است و آنچه سبب رفاه و خوشی اقلی از مردم قرار داشتیم.

✍ آزادی یک پاسخ دیگر بود. آنگاه می‌توانستیم در دوگانه کاستی یا افزونی هستی آزاد تک‌تک شهروندان قرار داشته باشیم.

✍ گسترش میدان رقابت یک پاسخ دیگر بود. اگر آن را اختیار کرده بودیم، می‌توانستیم به عرصه سیاسی به‌مثابه میدان بازی بیاندیشیم تا خود را در دوگانه برد و باخت بیابیم. آنگاه از یکی دو باخت، خود را نمی‌باختیم و آماده بازی‌های بعد می‌شدیم.

✍ اختیار هر پاسخی به سوال انتظار از سیاست، پیامدهای خود را به بار خواهد آورد. می‌توانستیم انتخاب‌های دیگر کنیم و اینک در موضع پاسخ‌گویی به پرسش‌های دیگر باشیم.

✍ سخت است، اما می‌توانستیم به توازن میان این همه بیاندیشیم. متاسفانه مثل کشتی‌بانانی عمل شد که همه چیز را هیزم سوخت حرکت کشتی می‌کنند ازجمله بدنه خود کشتی‌ را.

✍ اگر هم فر و شکوه و عزت نصیب ایران شده، باید پاسخ دهیم چقدر یک جامعه و حکومت فضیلت‌مند داریم به‌طوری‌که دلمشغول خیر عمومی مردم باشیم؟ رفاه و خوشی مردم را تا کجا افزون کرده‌ایم؟ چقدر مردم احساس آزادی در انتخاب و مشارکت و زندگی می‌کنند، چقدر آموخته‌ایم با قواعد یک بازی منصفانه در داخل، منطقه و عرصه بین‌الملل بازی کنیم؟

✍ اقتدار و عزت را نمی‌توان از دایره حیات سیاسی حذف کرد. اما امروز بیش از هر وقت نیازمند آن هستیم که پنجره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های دیگر را هم به پرسش انتظار از سیاست بگشائیم. نباید آنچه تاریخ پیش روی ما قرار داده، به تقدیر و زندان ما تبدیل شود. برخیزیم پنجره‌ها را بگشائیم.

@javadrooh


🖋 یادداشت راهبرد: انقلاب در انقلاب؟

👈 #محمد_جواد_روح

صحبت‌های مهم معاون هماهنگ‌کننده بسیج که امروز تیتر اول روزنامه وابسته به سپاه هم شده، جای تامل و توجه دارد.

اگر این جمله فراتر یک نقل قول و یک استثنا، نشانه‌ای از نوعی تغییر راهبرد باشد و مبنای عمل نهادهای نظامی قرار گیرد، می‌تواند همچون انقلابی درون انقلاب عمل کند. انقلابی در ذهنیت نیروهای انقلابی اما دلسوز و نگران وضعیت و روند کنونی کشور. انقلابی که در آن، توسعه و فقرزدایی بر ایدئولوژی و شعارها و ادعاهای جهانی اولویت می‌یابد و آن را به حاشیه می‌راند.

این، همان رویکرد درستی است که چین به‌تدریج پس از مائو در پیش گرفت و در سایه آن، اتفاقا توانست به اصلی‌ترین رقیب آمریکا تبدیل شود. اگر نهادهای نظامی و ایدئولوژیک ما نیز واقعا نظم ناعادلانه جهانی موجود را نمی‌پسندند، راه مواجهه با آن توسعه پایدار و همه‌جانبه کشور است و شرط توسعه، کنار گذاشتن شعارهای ایدئولوژیک و تداوم دشمنی با آمریکا.

توسعه را بر ایدئولوژی و قوی شدن را بر شعار دادن باید اولویت و ارجحیت داد. غیر از این، نه فقط ضربه‌ای به آمریکا نخواهیم زد که حاصلی جز فقر و نابودی نخواهیم برد.

@javadrooh


💥خبر: شکایت از ایران بابت حمله #حماس

👈 #نیویورک_تایمز در خبری اعلام کرد که خانواده‌های آمریکایی‌های کشته‌شده در حملات هفتم اکتبر و جنگ غزه، با ارایه اسناد حمایت جمهوری اسلامی از این حملات، علیه ایران شکایت کردند.

🔹این شکایت بر اساس اسنادی تنظیم شده است که چندی پیش ارتش #اسرائیل اعلام کرد آنها را در تونل‌های غزه به دست آورده است.

🔹به گفته وزارت امورخارجه آمریکا در جریان جنگ غزه تاکنون بیش از ۳۰شهروند آمریکایی-اسراییلی کشته شده‌اند.

@javadrooh


Forward from: هم‌میهن
مشکلات و امکانات وفاق ملی

🔹بیش از سه ماه است که از شروع به کار دولت پزشکیان، که شعار اصلی‏اش «تقویت وفاق ملی» بوده، می‏گذرد. خصیصه اصلی دولت پزشکیان چیست؟ ایده «دولت وفاق» و «وفاق ملی» چه نسبتی با دولت پزشکیان دارد؟ مشکلات و امکانات دولت پزشکیان برای نزدیک شدن به وفاق ملی چیست؟

🔹در کنار مشکلاتی که دولت پزشکیان در راه تقویت وفاق ملی با آن روبه‌‏رو است، این دولت از امکاناتی برخوردار است.نیروی کیفی انسانی، بیت رهبری و سپاه از موفقیت دولت پزشکیان در عمل دفاع می‌‏کنند. 

🔹کمی شاخ خالص‌‏گرایان شکسته است. در حالی که این نیرو در دولت خاتمی در خیابان وزیر کتک می‌‏زد و یا در دوره حسن روحانی در صداسیما به برجام می‌‏تاخت.

🔹شرایطی فراهم شده که هسته اصلی قدرت پس از انتخابات ٢٠٢۴ آمریکا  و آتش‌‏بس در غزه و لبنان به سوی دیپلماسی فعال و متوازن حرکت کند و این می‌‏تواند امکانی برای دولت پزشکیان در جهت توسعه کشور باشد.

🔹امکان دیگر ناکامی مجدد سرنگونی‌‏طلبان در افکار عمومی ایرانیان هست. شکست اول آن‏ها در نزاع داخلی بود. شکست دوم آن‏ها در نزاع خارجی است اگر  روی کار آمدن ترامپ به درگیری دائمی نکشد.

🖌حمیدرضا جلائی‌پور|استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران

📌برای مشاهده متن کامل یادداشت کلیک کنید

@hammihanonline
hammihanonline.ir




💥خبر: ایران خودرو و سایپا برای محصولات خود افزایش نرخ گرفتند و این موضوع را به #بورس هم گزارش داده‌اند.

@javadrooh


Forward from: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ـ پاد
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
🎥 صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی: مردم تنها عنصر حیات بخش دولت هستند که این را رئیس‌جمهور همیشه در جلسات کابینه تذکر داده است

@PadDolat
@Padmultimedia


📰 پیشخوان: ششصدوپنجاه‌ودومین شماره #روزنامه_هم_میهن دوشنبه بیست‌وهشتم آبان‌ماه منتشر می‌شود.

@javadrooh










📸 نمای روز: نکاتی که در دیدار با عراقچی گفتم

👈 #محمد_جواد_روح

امروز جلسه هم‌اندیشی وزیر امورخارجه با مدیران و سردبیران مطبوعات و خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها برگزار شد. در این دیدار، چند نکته را بیان کردم.

نخست، درباره رویکردهای به‌اصطلاح کارشناسان صداوسیما در حوزه سیاست خارجی که عموما تندروانه، مغایر با رویکردهای اعلامی و اعمالی دولت چهاردهم و حتی نظام و بعضا جنگ‌طلبانه است.

همچنین، از روشن نبودن ابعاد حملات اسرائیل حتی برای نخبگان و فعالان سیاسی و رسانه علیرغم گفته‌های مقام‌رهبری درباره خودداری از بزرگنمایی و کوچک‌انگاری مسئله گفتم. درباره سفر اخیر #رافائل_گروسی و نیز تحلیل وزارت خارجه از سیاست دولت جدید #ترامپ پرسیدم.

در پایان استدلال‌هایی را که آقای #عباس_عراقچی درباره تکذیب ماجرای دیدار #ایلان_ماسک آورد را از منظر سیاسی و رسانه‌ای نقد کردم که این تحلیل را به شکل کامل‌تر در مصاحبه ویدئویی با بخش آنلاین هم‌میهن نیز مطرح کردم.

به دلیل داخلی بودن مباحث، پاسخ‌ها و توضیحات وزیر امورخارجه را نقل نمی‌کنم.

▪️تصاویر: سایت وزارت امورخارجه

@javadrooh


📱روایت‌های مجازی: پاسخ توییتری #علی_شریفی_زارچی استاد دانشگاه شریف به پرسش #مصطفی_میرسلیم

@javadrooh


💥خبر: جنگ اطلاعاتی ایران و #اسرائیل؛ بازی در سایه جاسوسان

👈 خبرگزاری الجزیره با انتشار گزارشی به بررسی وضعیت تقابل اطلاعاتی ایران و اسرائیل پرداخته است.

🔹افشای اطلاعات توسط آسف رحمان، مأمور آژانس مرکزی اطلاعات ایالات متحده  (سیا)، درباره برنامه‌های نظامی اسرائیل علیه ایران، یکی از آخرین پرده‌های جنگ اطلاعاتی چند دهه‌ای میان ایران، اسرائیل و آمریکا است.

🔹این پرونده، که با کانال‌های تلگرامی مرتبط با ایران در ارتباط است، روابط پیچیده این کشورها و تأثیرات متقابل آنها را برجسته می‌کند.

🔹در ماه اکتبر، شین بت، سرویس امنیت داخلی اسرائیل، ۱۴ نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرد. متهمان طی دو سال، ۶۰۰ تا ۷۰۰ مأموریت اطلاعاتی را برای ایران انجام داده‌اند که شامل جمع‌آوری اطلاعات درباره مقامات عالی‌رتبه بود.

🔹همزمان، ایران نیز چندین نفر را به اتهام همکاری با موساد دستگیر کرده است. برخی از این متهمان به ترور و خرابکاری متهم شدند و حتی تعدادی از آن‌ها اعدام شده‌اند.

@javadrooh


📰 پیشخوان: ششصدوپنجاه‌ویکمین شماره #روزنامه_هم_میهن یکشنبه بیست‌وهفتم آبان‌ماه منتشر می‌شود.

@javadrooh


Forward from: پایگاه خبری انتخاب
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
عراقچی:

🔹دیدار با ایلان ماسک قطعا اتفاق نیفتاده

🔹خبر به وقت ایران دیروز ساعت ۱ بامداد پخش شده بود؛ به نظرم یک خبرسازی معمولی بود

🔹منتظر بودیم در نیویورک صبح‌ شود و از همکارانمان سوال کنیم که در پشت قضییه چه می‌بینند

🔹بدون هماهنگی با ما قطعا چنین ملاقاتی نمی‌تواند صورت بگیرد

🔹همکارانمان در نیویورک معتقد بودند احتمالا خبرسازی پیش پا افتاده‌ای است و ارزش پاسخ‌گویی ندارد

🔹من خواهش کردم یک بررسی کنند و اگر لازم است تکذیب کنند؛ پاسخی که دادند مبهم بود

🔹امروز صبح دیدم این خبر خیلی پیچیده؛ در داخل هم بازتاب داشت یک عده به له و یک عده به علیه

🔹به سخنگو گفتم تکذیب شود

🔹به نظرم یک فصا سنجی بود که [آمریکایی ها] انجام دادند

🆔 @Entekhab_ir

20 last posts shown.