پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت


Channel's geo and language: Iran, Persian
Category: Politics


پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حاکمیت
(با نظارت"هادی مهرانی"جانباز جنگ)
نشانی شبکه های اجتماعی:
📷https://www.instagram.com/janbazansabz
📝https://twitter.com/janbazanesabz
👥https://www.facebook.com/janbazan.sabz

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
Iran, Persian
Category
Politics
Statistics
Posts filter


✅ مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور واقع بینانه اما ناامید کننده

✍️ حمید ابوطالبی

🔷 ‏جناب آقای رییس جمهور
مصاحبه تلویزیونی دیشب‌تان کاملا «واقع‌بینانه»، اما ناامیدکننده بود؛ و نشان می‌داد ماشینی که در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱، با دست‌فرمان مذاکراتیِ افراطیون و اقدامات جناح پایداری، به انتهای درّه سقوط کرده است با این روش‌ها نجات‌یافتنی نیست.
‏این ماشین، که ملت ایران نیز در آن گیر افتاده‌اند، هر لحظه بیشتر و بیشتر در باتلاق فرو می‌رود؛ چراکه:

‏۱)«دولت پیشین»، هر پتانسیل و توانایی و امکاناتی که در درون ماشین وجود داشت را از بین برد، و گیرافتادگانِ درون آن را با بحران‌های عمیقِ زیست و معیشت مواجه ساخت؛

‏۲)«تحریم‌ها»، تمام روزنه‌های اصلی را بر روی مردمِ داخل ماشین بستند، و امکان تنفس را از آنان سلب نمودند؛

‏۳)«فشارهای اجتماعی»، روز به روز افزایش یافته و در حال‌تبدیل‌ شدن به «نزاع اجتماعی» در درون آن است؛ و سرانجام

‏۴)«شعار وفاق» جنابعالی هم موتور این ماشین، که دولت است، را از کار انداخت، و امید به روشن نمودنِ دوباره آن را نیز از بین برد؛ زیرا شما «شرکت سهامی دولت‌مداری» را با «وفاق ملی» خلط نموده‌اید.

‏🔹اما چه باید کرد؟

الف)«اولویت ملی»؛ که ایجاد روزنه‌ای برای تنفس در کشور است و تنها راه آن برداشتن تحریم‌ها است. راه خروج از تحریم‌ها هم متاسفانه اقتصادی و تلاش‌های داخلی نیست، بلکه تنها و تنها سیاسی - داخلی و خارجی - است: در سطح جهانی با پیوستن به FATF و…، در سطح سیاسیِ دوجانبه با «مذاکره مستقیم و جامع با آمریکا»، و در سطح داخلی با «مبارزه با فساد».‌ لذا از اقدامات تکراریِ چندپهلو عبور کنید، زیرا زمان اینگونه اقدامات گذشته است؛ سیاست خارجی‌تان را از سردرگمی نجات دهید؛ شجاعانه و پیش از آنکه دیر شود، پیروزی رییس جمهور آمریکا را تبریک بگویید؛ برای مذاکره جامع و مستقیم با آمریکا اعلام آمادگی نمایید و مسئولیت آن را شخصا به عهده بگیرید؛ پیوستن به FATF را خودتان پیگیری نمایید؛ و…

ب)«اولویت مدیریتی»؛ که ایجاد مدیریت قوی و یکپارچه در کشور می‌باشد. لذا به قدرت رییس جمهور در قانون اساسی بازگردید، و صریحا اعلام نمایید که دولت شما اقدامات خلاف قانون اساسی را اجرا نمی‌کند؛ دولت‌مداری، شرکت سهامی نیست پس شعار فریبنده اما فلج‌کننده وفاقِ دولتی را رها کنید؛ بودجه کشور را از تقسیم‌بندی تیول‌مندانه نجات دهید؛ با فساد مبارزه کنید؛ و…

ج)«اولویت اجتماعی»؛ که جلوگیری از افزایش بحران‌های داخلی در درون کشور است. خواسته‌های مردم بسیار کوچک و ناچیز شده‌اند، از رفع فیلترینگ تا موضوع حجاب و… که این خطری بزرگ برای عظمت این ملت است. لذا برای جلوگیری از افزایش بحران‌ها: شکاف اجتماعیِ برآمده از حجاب اجباری را در تصویری کلان ببینید؛ این شکاف اجتماعی، زمانی که با حقارت و خشونت توأم گردد عمق می‌گیرد، با احساس نفرت پیوند می‌خورد، نمادها و نهادها را می‌سوزاند، دین مردم را به آتش می‌کشد و… و بحران‌ها را فزاینده می‌نماید. تا دیر نشده است با نابرابری‌ها و تبعیض‌ها و اجبارِحجاب و بی‌صداقتی‌ها و ناراستی‌ها و نارضایتی‌آفرینی‌ها و خشونت‌ورزی‌ها و دروغ‌گویی‌ها مقابله کنید؛ و اجازه دهید تا هر کسی سبک زیستن خود را آزادانه انتخاب نماید.

‏🔷قاطعیت، شرط اصلی خروج از این باتلاق است؛ پس وضعیت کشور را جدی بگیرید! این کشتی در حال غرق شدن است.

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
کاش اقلا بلد باشید حرف نزنید


#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


‏✅ آقا و خانم‌ نماینده، زندگی در ایران مجازات است؟
🔴 این قانون برای ایران ننگ است

✍️دکتر امین تویسرکانی، قاضی دادگستری:

🔹قانون حجاب و عفاف را خواندم و در بهت فرو رفتم از این حجم نادانی و قانون­‌نویسی دم­‌دستی و لجاجت و هزار کلمه دیگر که از بیان معذورم. از میان صدها انتقادی که به اساس و جزئیات این قانون وارد است، فقط می­‌خواهم از یک نکته بگویم که بیش­‌ازهمه غمگین، یا بهتر بگویم، خشمگینم کرد. در این قانون دوازده مرتبه «ممنوعیت خروج از کشور» به عنوان مجازات تعیین شده است. «مجازات» ممنوعیت از خروج از کشور؟! درست می­‌خوانم؟

🔹در قوانین ایران بی­‌سابقه است که ممنوعیت خروج از کشور یک «کیفر» باشد. تا کنون در قوانین ممنوعیت خروج از کشور یک اقدام مقدماتی برای دستیابی به متهم برای محاکمه یا جلوگیری از فرار متهم بوده که امری قابل­‌پذیرش و در دنیا نیز رایج است، اما مگر می­‌شود ممنوعیت خروج از کشور را یک مجازات بدانیم؟ متأسفانه آری؛ براساس این به اصطلاح قانون، شما مرتکب جرمی می­‌شوید که مجازات آن ممنوعیت خروج از کشور است یا به عبارتی شما مجرمید پس مستحق زندگی اجباری در ایران هستید!

🔹آقا و خانم نماینده، آیا زندگی در ایران مجازات است؟ زندگی در ایران، سرزمین مادری­‌مان، هم­‌ردیف زندان و جزای نقدی و شلاق و تبعید و اعدام است؟ آیا شما این­‌قدر از ایران بی­‌زارید که زندگی بین خلیج فارس تا دریای خزر را یک نوع کیفر می­‌دانید؟

🔹من از آن وطن­‌پرستانی نیستم که بگویم ایران بهشت است و غیر آن جهنم، ولی من ایران را دوست دارم، دوست­‌داشتنی از جنس خاطره، از جنس چغازنبیل و گنبد سلطانیه، با طعم گز و قطاب و نان­‌برنجی، با رنگ عکس­‌های سیاه­‌وسفید خرمشهر و آبی فیروزه­‌ای میدان نقش­‌جهان؛ ولی حالا شما اسم این دوست‌داشتن را گذاشته­‌اید مجازات؟ مرا و هم­‌وطنانم را به وطن خودمان تبعید می­‌کنید؟

🔹امیدوارم و از خدا می­‌خواهم که به عنوان قاضی هیچ­‌گاه مجبور به صدور حکم به استناد این قانون فاجعه­‌بار نباشم، اما به فرض محال و خدایی­‌ناکرده اگر چنین شد، منِ قاضی باید به متهم چنین بگویم: شما را به لحاظ ارتکاب فلان جرم به دو سال زندگی اجباری در ایران، بزرگ­‌ترین میراث مشترک­‌مان، مهد زبان قند و شکر پارسی، محکوم می­‌کنم!

🔹آقایان و خانم­‌های نماینده که مسئولیت تصویب چنین قانون تأسف­‌آوری بر عهده شماست، شاید شما زندگی در ایران برای­‌تان مجازات است، ولی من و خیل بزرگی از ایرانی­‌ها زندگی داخل این مرزها را دوست داریم و با اراده زیستن در این خاک را انتخاب کرده­‌ایم. به ما بسیار برمی­‌خورد و برای­‌مان خفت­‌بار است که زندگی در ایران را که حق و آرزوی ماست، به عنوان مجازات در نظر گرفته‌اید. کاش بفهمید که این قانون برای ایران ننگ است...

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


✅ هشدار روزنامه اعتماد درباره تبعات اجرای قانون حجاب؛ آدم عاقل از یک سوراخ دو بار گزینه نمی‌شود

روزنامه اعتماد نوشت:

🔹از سال‌ها پیش متخصصان و پژوهشگران علوم اجتماعی می‌گفتند که این شیوه برخورد با بی‌حجابی و پوشش در جامعه درست نیست و اجتماع تغییرات گسترده‌ای کرده و اگر قرار است سیاستی تنظیم شود، باید با این تحولات هم‌سو باشد. اما گوش شنوایی نبود. نتیجه آن شد که در سال ۱۴۰۱ همه شاهدش بودیم.

🔹حالا هم سیاستمدارانی که تنها به فکر راضی نگه داشتن حامیان معدود خود هستند، یا می‌خواهند در کار دولت سد و مانع ایجاد کنند، بی‌توجه به یافته‌های علوم اجتماعی، کار خود را می‌کنند و برای موضوع حجاب قوانین جزایی تصویب می‌کنند. انگار نه انگار که بارها با پیامد این شیوه برخورد با یک رویه جمعی و اجتماعی برخورد کرده‌اند و نتیجه آن را دیده‌اند. قدیمی‌ها می‌گفتند، آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود. حالا شده حکایت سیاستمداران ما و گوش نکردن حرف عاقلان علوم اجتماعی./ اعتماد

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


✒️بیات محمدی


روز از نو روزی از نو ، مشکلات که تمامی ندارد ، نزاع بی فایده و پرهزینه غزه و لبنان تمام نشد ، مشکلات داخلی کم بود ، پرونده هسته ای بسته نشد ، جبهه سوریه هم مجددا به رویمان باز شد ، خدایا مردم ایران چه ذنب لایغفری مرتکب شدند که باید در مسیر دنیا به عالم برزخ و از آنجا تا هم فیها خالدون جهنم بسوزند و بسازند ؟؟؟!!! وقتی می گوئیم ما استاد تکرار تجربه هایِ تلخِ شکست خورده ایم نگوئید نه .


اگر در سال ۹۱ خورشیدی و پس از قیام خیابانی مردم سوریه یا همان بهار عربی که البته هنوز داعشی وجود نداشت بجای تیز و عریان کردن شمشیر خود به منظور دفاع و حفظ بشار اسد ، وی را مجاب به تمکین در مقابل مردم معترض خود و سهیم کردن رهبران گروههای سیاسی در قدرت می کردیم ۳ سال بعد یعنی سال ۹۳ در سایه اختلافات حلِ نشدهِ داخلی نه داعشی بوجود می آمد و نه آن همه قتل و جنایت هولناک از سوی داعش انجام می گرفت و نه سرمایه های بی شمار و بدون محاسبه انسانی و مالی مردم ایران دود هوا می شد و بر باد می رفت و امروز هم دوباره شاهد سرباز کردن این دمل چرکین در سوریه که ممکن است اوضاع واحوال منطقه خاورمیانه را بهم بریزد نبودیم .


امیدوارم این بار جمهوری اسلامی به اسم حمایت ، حماقت نکند ، دیگر نه پولی هست نه توانی نه رمقی نه روحیه ای نه انگیزه ای ، نه حمایتی و نه اجماعی ، وضع ما به مراتب از سال ۹۱ بدتر و اشفته تر است ، مردم عصبانی تر و عاصی تر و طغیانگرتر ، دشمنی ها بیشتر ، اقتصاد خراب تر ، روابط با دنیا تیره تر ، والی آخر....


بالاغیرتا بازهم نروید بجای قانع کردن اسد و وادار کردن او به مشارکت دادن همه گروههای سیاسی در قدرت ، تتمهِ سرمایه و ته خرمنی کشور را در جنگیدن هزینه کنید و باز هم همان آش و همان کاسه ، و همان بدبختی ها ، منهای گروه تروریستی تحریرالشام که متشکل از چندین گروهک دیگر است و به هیچ اصولی پایبند نیستند و تشنه ادم کشی و جنایتند عمدهِ معترضین را اپوزیسیون یعنی کردها ، جبهه ازادیبخش ملی و ارتش ازاد و چندین گروه دیگر که همگی سوری و به دنبال تحولات و اصلاحات سیاسی و مشارکت در قدرت هستند را تشکیل می دهند ، نادیده گرفتن آنها یعنی ادامه جنگ و خون ریزی و تکرار جنایات هولناک دههِ ۹۰


از تاریخ عبرت بگیرید ، مسیرهای غلط را نروید ، قدر سرمایه های انسانی و مالی مردم ایران را بدانید ، پنبهِ غفلت را از گوشتان درآورید ، خیالتان تخت و خاطرتان جمع ، حزب الله و حماسی دیگر وجود ندارد که سرمایه های مردم ایران را ببلعند و به بهانهِ کمک رسانی به آنها از سوریه بعنوان حیات خلوت خود استفاده کنید ، اگر دلتان برای مردم بی دفاع سوریه می سوزد و نسبت به تکرار جنایات تروریست های خون آشام دغدغه مندید بشار اسد را به سهیم کردن تمام مردم خود در قدرت وادار کنید.


با این کار تروریست ها خود بخود پراکنده و نابود خواهند شد ، و جایگاهی در بین مردم نخواهند داشت و سوریه رنگ و بوی ارامش خواهد گرفت ، پس از آن سوریه را رها و به مردم خودشان بسپارید و غزه و لبنان و دیگر نیروهای نیابتی که دستاوردی جز نابودی خودشان و بدبختی برای مردم ایران نداشتند را رها نمائید و به انها فکر نکنید و برگردید تکلیفتان را با مردم خودتان که سخت از شما شاکی هستند را روشن کنید و از بلند پروازی های سنتیِ خود برای رسیدن به قلهِ خیالی که وجود ندارد کوتاه بیائید و مردم غمیمن و دردمند ایران را بسوی درهِ عمیقی که در انتظارشان هست سوق ندهید.
------------------------------------------
دوازدهم آذرماه ۱۴۰۳

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


انتقاد روزنامه هم‌میهن از سخنان محسنی اژه‌ای در باره قانون عفاف وحجاب


روزنامه هم میهن نوشت:
▫️سخنان روز گذشته رئیس قوه قضاییه در مجلس نشان داد که باید منطق ایشان در مسئله قانون پوشش زنان را نقدی جدی کرد. آنجا که گفتند: «وضعیت عفاف و حجاب به‌هیچ‌وجه و با هیچ منطقی درست نیست؛ باید فکری برای آن داشته باشیم. قانونی وضع شده که باید ابلاغ و اجرا شود.»

▫️نکته مهمتر، بحث قانون است. این روزها سالگرد قانون اساسی است. آیا ریاست محترم قوه معتقدند هرچه در مجلس تصویب شد، قانون و لازم‌الاجراست؟ پس چرا قانون ماهواره و موارد دیگر اجرا نمی‌شود؟ آن قانون چه هزینه‌ای بر کشور بار کرد و دستاورد آن چه بود؟

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


میرحسین موسوی در بیمارستان بستری است. بنابر گزارش رسیده به کلمه، آنچه در ۴۸ ساعت اخیر گذشته است در پی می‌آید:

«میرحسین موسوی به دنبال درمان‌های سرپایی و روتین گذشته، دچار عارضه حساسیت شدید دارویی شده است در حالی که داروی مصرف شده در این نوبت درمان، سال‌های قبل هم ایجاد حساسیت کرده بود. تشدید عوارض خطرناک و ایجاد وضعیتی بحرانی در ادامه درمان، در نهایت منجر به انتقال ایشان به بیمارستان گردید.
هم اکنون این وضعیت تحت نظر پزشکان معتمد کنترل شده و همچنان لازم است میرحسین موسوی جهت ادامه فرایند بهبودی، تحت کنترل و نظارت و درمان باشد».

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


✅ تهدید مستمر

✍ رضارضائی

آقا اجازه!
چطور ممکن است یک کشور انقلاب کرده طی ۴۶ سال بعد از انقلابش، در معرض تهدید مستمر قرار داشته باشد؟

مقدمه: برخی در پاسخ می‌گویند، این تهدیدها به‌خاطر ذات انقلاب ایدئولوژیک و ضد امپریالیسمی و مدافع مظلومان عالم بودن است و برخی می‌گویند به‌خاطر توسعه‌طلبی و دخالت در امور دیگر کشورها و برخی نیز معتقدند که به‌خاطر نفوذ و رخنه در ارکان و اجزاء است.

آقا اجازه! یادتان هست که:

✅ یکم: هنوز انقلاب ۵۷ به نتیجه نرسیده بود که مورد تهدید #تجزیه_طلبان و عوامل #جاسوسی بیگانه قرار گرفتیم؛
✅ دوم: هنوز به ساماندهی و سازماندهی نیروهای مسلح و تجهیز آنها برای حفاظت از کشور نپرداخته بودیم که مورد تهدید دشمن خارجی و بعد هم تجاوز به کشور قرار گرفتیم؛
✅ سوم: هم‌زمان تهدید #ضدانقلاب و اجماع جهانی برای سرنگونی نظام نو پا را شاهد بودیم؛
✅ چهارم: هنوز مردم طعم آسایش و امنیت را نچشیده بودند که مورد تهدید #تحریم فلج‌کننده و ساقط کردن مردم از هست‌ونیست قرار گرفتیم؛
✅ پنجم: هنوز در مرداب تحریم دست‌وپا می‌زدیم که مورد تهدید امنیتی، اطلاعاتی، نفوذ، ترور، مهاجرت نخبگان، فساد سیستماتیک، ازدست‌دادن منابع، معضلات زیست‌محیطی، ناکارآمدی توأم با قبیله سالاری سازمانی، شکاف طبقاتی، ظهور اشرافیت، گسترش قشر آسیب‌پذیر و پابرهنگان قرار گرفتیم؛
✅ ششم: هنوز در رؤیای رسیدن به #آزادی و برابری و بهره‌مندی از مواهب خداداد و وعده‌ی بهشت زمینی بودیم که گرفتار تهدید دولت‌های ناکارآمد و #دولت_پنهان و مسئولین غیر پاسخگو و نهادهای بودجه بر بی‌مصرف شدیم.

آقا اجازه! به اعتقاد این کنشگر مدنی:

1⃣ به نظر می‌رسد که تمام تهدید مستمر ۴۶ سال گذشته در جهت القای #درماندگی_آموخته_شده و به وجود آوردن یأس و نا امیدی و رسیدن به نقطه‌ی پایان تلاش و کوشش برای تغییر بوده است؛
2⃣ به نظر می‌رسد که نه روزنه‌ای باقی‌مانده و نه روزنه‌گشایی که دری را نزده باشند به امید اصلاحات؛
3⃣ به نظر می‌رسد که تغییرات سریع ژئوپلیتیکی منطقه و جهانی، تغییرات در راهبردهای جنگ سرد، تغییر در شیوه‌ها و ابزار جنگ، تغییر سیاست‌های کشورها از دوستی و اتحادیه‌ها به سمت تأمین منافع ملی هر کشور، ما را در تله‌ی بزرگ‌ترین بحران‌های اقتصادی و تهدیدات فرهنگی و هویتی قرار داده است؛
4⃣ به نظر می‌رسد که دنیا و مردم کشور دریافته‌اند که تهدید اصلی در تغییر مبانی و آرمان‌های انقلاب توسط افرادی بوده که نه آخرت مردم و نه دنیای آنها را تأمین کردند؛
5⃣ به نظر می‌رسد که قاطبه‌ی مردم و بخصوص جوانان به بزرگ‌ترین تهدید برای حاکمیت کنونی تبدیل شده و مردم به‌زودی برای دفع خطر تمامیت ارضی و وحدت ملی، راهی مثل عبور را انتخاب کنند.

آقا اجازه!
قبول دارید که برای مردم این مهم است که بتوانند آزادانه زندگی کنند، طعم برابری را بچشند و توسط نخبگان مدیریت و هدایت اجتماعی محقق شود؟ پس در مقابل تهدیدات، هم‌زمان به تهدید داخلی و خارجی رویکرد مقابله‌ای داشته باشند؟
آقا!
با اجازه‌ یا بی اجازه فرق ندارد، بهترین کار آن است که خودمان دست به زانوی خودمان بگیریم و بگوییم "یا علی مدد" و بلند شویم.

پاینده باد ایران آزاد، آباد، متحد و شاد. برقرار باد صلح جهانی

#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz


👤 فرامرز اصلاني

🎼 دستم بگير


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz


Forward from: پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت
👤 فرامرز اصلاني

🎼 دستم بگير


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz




Forward from: پایگاه خبری جانبازان جنگ تحمیلی معترض به حکومت
دمی با شهدا


#پایگاه_خبری_جانبازان_اصلاح_طلب
@janbazanesabz











17 last posts shown.